Vacature Magazine 14-09-2013

68
14.09.2013 CV-CHECK Tips voor een carrière in de financiële wereld FOCUSJOB Uitzendconsulent bij 284 NIEUWE JOBS OP JOUW MAAT ONDERZOCHT De 10 interessantste steden voor financieel talent FOCUSDOSSIER De salarissen in finance en consulting Nog steeds toplonen in de bankensector? EERSTE JOB VAN STROMAE “1.000 euro, dat was een groot feest” FOCUS FINANCE & CONSULTING VRAAG VAN DE WEEK Hoe wordt mijn gsm van het werk belast?

description

Focus Finance & Consulting

Transcript of Vacature Magazine 14-09-2013

Page 1: Vacature Magazine 14-09-2013

14.09.2013

CV-CHECKTips voor een carrièrein de financiële wereld

FOCUSJOBUitzendconsulent bij

284 NIEUWE JOBSOP JOUW MAAT

ONDERZOCHTDe 10 interessantstesteden voorfinancieel talent

FOCUSDOSSIER

De salarissen in finance en consultingNog steeds toplonen in debankensector?

EERSTE JOB VAN STROMAE“1.000 euro, dat was een groot feest”

FOCUS FINANCE &CONSULTING

VRAAG VAN DE WEEKHoe wordt mijn gsm vanhet werk belast?

Page 2: Vacature Magazine 14-09-2013

be.hudson.com

Interesse? Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer naar [email protected] vermelding van referentie BE691824.Uw sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Chief Information OfficerDynamische peoplemanager met visie en inzicht

in bedrijfsprocessen

Uw functie: • Als CIO bent u eindverantwoordelijke voor het beheer van de volledige ICT-infrastructuur binnen België. U adviseert het directieteam en formuleert aanbevelingen rond de ICT-strategie in huidige en toekomstige businessvereisten en -processen. • Daarnaast denkt u mee met de internationale groepsstrategie die u op gepaste wijze weet te vertalen naar de lokale business en het eigen team. • U bent een gepassioneerd peoplemanager die een team van een 80-tal medewerkers coacht, coördineert en enthousiasmeert. • Als ervaren changemanager initieert en coördineert u veranderingsprojecten, zowel op nationaal vlak als in nauw overleg met uw internationale collega’s en directie. Uw doelstelling hierbij is de verdere professionalisering van IT. • U maakt deel uit van het directiecomité, rapporteert aan de CEO België en functioneel aan de Group CIO.

Ons aanbod: • Een uitdagende job met ruime verantwoordelijkheden en groeimogelijkheden binnen een stabiel, kwalitatief opererend internationaal bedrijf met een sterke employer brand. • Een job die u de mogelijkheid biedt om impact te hebben, zowel op lokale als internationale schaal. • Uw expertise, engagement en ondernemerschap worden beloond met een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met mooie extralegale voordelen.

Uw profiel: • U hebt bewezen kennis en ervaring in een ICT-managementfunctie en kan terugblikken op een leidinggevende verantwoordelijkheid en ervaring in projectmanagement in een internationale context. • Bovendien hebt u een open en sterke analytische geest die u toelaat om op een strategisch niveau te denken. • Think global, act local is u niet vreemd. • Door uw persoonlijke uitstraling, uitgesproken visie, impact en ervaring kan u een changetraject begeleiden. • U beschikt over uitstekende peoplemanagementcapaciteiten en bent een vlotte communicator met een goede kennis van het Engels. • U behaalde een masterdiploma, bij voorkeur burgerlijk of industrieel ingenieur.

WEST-VLAANDEREN EN BRABANT

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Hudson is binnen een wereldwijd actief netwerk marktleider in Rekrutering & Selectie, Talent Management Solutions en Interim Management. Wij beschikken over de nodige ervaring en deskundige middelen om Human Capital Strategies te vertalen in praktische acties en meetbare resultaten. Als marktleider streven we ernaar om ‘s werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent, Kortrijk, Hasselt en Louvain-la-Neuve, is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group.

Voor één van onze klanten, onderdeel van een internationale groep die een 2000-tal mensen tewerkstelt in hun Belgische vestigingen

in West-Vlaanderen en Brabant, zijn we in het kader van de verdere professionalisering en uniformisering op zoek naar een (m/v)

Page 3: Vacature Magazine 14-09-2013

be.hudson.com

Interesse? Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer naar [email protected] vermelding van referentie BE692430.Jouw sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Technisch-commercieel vertegenwoordiger

Perfect tweetalige (Ned./Frans) technisch adviseur voor regio Belgische kust en Noord-Frankrijk (dep. 59 en 62)

Je functie: • Als technisch-commercieel vertegenwoordiger sta je van a tot z in voor het beheer en de groei van de klantenportefeuille in je regio. Je onderhoudt een goede relatie met aannemers, voorschrijvers, architecten, projectleiders en aluminiumconstructeurs, en buigt hun technische vragen om in praktijkgerichte oplossingen op maat. • Je hebt oog voor detail, staat in voor nauwgezette opmetingen en geeft gericht informatie door aan collega’s die het plan uittekenen en een offerte opmaken. Je bent in staat om een basisschets op te maken en hierin verschillende componenten te onderkennen. • Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je zoekt naar adequate oplossingen en stimuleert hierdoor de verkoop. • Je organiseert je agenda goed, volgt de voortgang van de projecten goed op en zorgt te allen tijde dat je klanten optimaal geïnformeerd zijn. • Via het Tormax-softwaresysteem zorg je voor een correcte en complete update van elk klantencontact zodat prijsofferte, calculatie en productie vlot kunnen verlopen.

Ons aanbod: • Een zelfstandige functie in een groeibedrijf met diverse contacten en technische uitdaging, waar je een kwalitatief product kan vertegenwoordigen, je netwerk binnen de regio kan uitbreiden en jezelf op technisch en persoonlijk vlak kan ontplooien. • Een motiverend salarispakket aangevuld met extralegale voordelen in de lijn van je ervaring.

Je profiel: • Belangrijker dan je diploma is je werkervaring in een technische verkoopfunctie gecombineerd met een uitgesproken technische affiniteit, vnl. bouwgerelateerd. • Naast communicatieve vaardigheden en een commerciële ingesteldheid, beschik je over een goed technisch inzicht om de noden van de klant te vertalen naar specifieke oplossingen. • Je bent nauwgezet, een goede organisator en gedreven om de klant een optimale service te bieden. Jevervult je taken met passie en verantwoordelijkheidsgevoel. • Je communicatievaardigheden en uitstraling maken je tot een aangename gesprekspartner en collega. Je spreekt vlot Frans en Nederlands.

MELLE

Tormax Belgium (www.tormax.be), gevestigd in Melle, verdeelt en plaatst sinds meer dan 30 jaar in België en Luxemburg de automatische Tormax-deursystemen, een Zwitsers fabricaat. De Tormax-systemen vinden, vooral via architecten, studiebureaus en de fabrikanten-installateurs van deur- en

raamwerk, hun plaats in fraaie architecturale uitvoeringen, zowel in projecten van nieuwbouw als van remodelling van kantoor-, bedrijfs-, nutsgebouwen en winkelcomplexen. Tormax is een familieonderneming, stelt vandaag 60 mensen tewerk en is een bedrijf in volle expansie. Om de groei van de organisatie te helpen ondersteunen, zijn wij momenteel op zoek naar een competente (m/v)

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Page 4: Vacature Magazine 14-09-2013

TEKST REDACTEUR REDACTEUR FOTOGRAFIE FOTOGRAAF FOTOGRAAF

SALARISWATCHERFOTOGRAFIE KAZUHIRO NOGI, AFP

SNAPSHOT FOCUS FINANCE &CONSULTING

Page 5: Vacature Magazine 14-09-2013

Een journalist interviewt voorbijgangers voor het bord dat de Tokiose beurskoersaangeeft. De Nikkei sprong bijna 3 procenthoger nadat bekend werd dat de Japansehoofdstad de Olympische Spelen in 2020zal organiseren. De aankondiging is goednieuws voor onder andere de bouw- envastgoedsector.

Page 6: Vacature Magazine 14-09-2013

be.hudson.com

Interesse? Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer naar [email protected] vermelding van referentie BE692442.Jouw sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Key Account Manager Buying Groups

Onderhandelaar met impact en sterke relationele skillsJe functie: • Je bent commercieel verantwoordelijk voor het klantensegment van de aankoopgroeperingen (elektro en keukens). Vanuit je voeling met de markt geef je input voor de commerciële strategie, ben je een klankbord voor de directie en breng je ideeën aan. Je hebt een belangrijke omzetverantwoordelijkheid en bewaakt de P&L. • Je denkt mee met de klant en hebt in je accountplannen en raamovereenkomsten oog voor een consistente prijszetting. Je bewaakt het rendement en optimaliseert het productassortiment en de leverings- en contractvoorwaarden. • Je zorgt voor een goede communicatie in het field sales team en garandeert dat de verkopers de gemaakte afspraken ondersteunen en implementeren op winkelpuntniveau. • Je werkt vlot samen met marketing, product management, commerciële binnendienst, service en boekhouding. Je maakt deel uit van het leadership team en rapporteert aan de commercieel directeur.

Ons aanbod: • Een autonome functie met verantwoordelijkheid in een dynamisch bedrijf. • Een competitief salarispakket met bedrijfswagen en aantrekkelijke extralegale voordelen.

Je profiel: • Je genoot een masteropleiding en hebt ervaring in een commerciële functie met een belang-rijke omzetverantwoordelijkheid en impact. Onderhandelingservaring met buying groups of retail is een troef. • Je bent charismatisch, en je organisatietalent, doorzettingsvermogen en people management skills helpen jou en je team om tot mooie resultaten te komen. Je bent goed tweetalig (Nederlands-Frans). In het kader van je internationale contacten kan je je ook vlot uitdrukken in het Engels.

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Miele is een Duits familiebedrijf met een groepsomzet van 3 miljard euro en 46 filialen verspreid over de hele wereld. Het Miele-merk is een premiumspeler in de markt van elektrische huishoud-toestellen en professionele installaties voor de verzorgingssector en horecabedrijven. Miele België realiseert met 205 medewerkers een omzet van 129 miljoen euro en heeft een marktleiderspositie in de meeste productcategorieën. Om het commercieel team binnen de afdeling huishoudtoestellen te versterken, is Miele op zoek naar een (m/v)

ASSE

Page 7: Vacature Magazine 14-09-2013

be.hudson.com

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Interesse? Stuur je sollicitatiebrief en cv met vermelding van de referentie naar Hudson, t.a.v. Lieselot Nollet, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel. 09 242 53 25, e-mail: [email protected], be.hudson.com.Jouw sollicitatie wordt snel en discreet behandeld. Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Business Development ManagerHunter met leidinggevend potentieel - Referentie: BE689402

Wat doe je? • Je wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbouwen van een dealernetwerk binnen de jou toegewezen landen. De focus qua regio ligt op Centraal-Europa, Middle East, de Angelsaksische landen, Rusland, China … • Hiertoe zal je een netwerk van commerciële dealer-contacten opbouwen en onderhouden en verder uitbreiden met het oog op omzetgroei. Dit doe je door bezoeken, productpresentaties, beursdeelnames en actieve prospectie. • Op termijn word je tevens verantwoordelijk voor het aansturen van een salesteam. Je rapporteert aan de Sales & Marketing Manager.

Wie ben je? • Je genoot bij voorkeur een hogere opleiding, bijvoorbeeld industrieel ingenieur, of bent gelijkwaardig door ervaring. • Idealiter heb je reeds 5 à 10 jaar succesvolle commerciële ervaring in de internationale handel en wereldwijde export. • Je bent bereid om tot 25 % van je tijd in het buitenland te besteden en kan je goed aanpassen aan verschillende situaties/culturen. • Je bent meertalig: Engels, Nederlands, Frans en Duits. Kennis van andere talen zoals Russisch, Chinees en Spaans is een groot pluspunt.

Wie zijn wij? Wij kunnen omschreven worden als hands-on entrepreneurs die zaken doen bewegen. We hebben de grote drive om steeds betere producten en dienstverlening te leveren aan klanten. Zin om ons team te vervoegen? Wij kijken enthousiast uit naar jouw reactie!

AVR bvba, gevestigd in Roeselare, is specialist in de productie van landbouwmachines voor de aard-appelteelt. AVR onderscheidt zich door constante productinnovatie, ontwikkeling en een kwalitatieve, marktgerichte productie. AVR-machines vinden dagelijks hun weg naar akkerbouwers en aardappel-verwerkende bedrijven over de hele wereld. Momenteel bestaat het team uit een 100-tal enthousiaste medewerkers. AVR heeft ambitieuze groeidoelstellingen, zowel nationaal als internationaal. Om deze groeidoelstellingen te ondersteunen, wensen zij hun naamsbekendheid te versterken en trendsetter te zijn qua productengamma. Daarom zijn zij op zoek naar (m/v)

R

ROESELARE

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Page 8: Vacature Magazine 14-09-2013

Beleggingsadviseurs, beursspecialisten,verzekeringsmakelaars, bankiers,boekhouders … Ze verdienen door de bandgenomen 400 euro bruto meer dan degemiddelde Belg. Die ziet elke maandgemiddeld 3.133 euro op zijn loonbriefjestaan. De tien procent topverdieners strijkenmaandelijks meer dan 5.389 euro bruto op.

3.533

De lonen in finance en consultingDe financiële sector is door woelige wateren gegaan,en er kwam veel kritiek op de toplonen in de sector.Maar hoeveel verdient een Belg met een financieelprofiel nu écht?

Het gemiddelde lOOn Van een financieel prOfiel

FINANCE

DOORGELICHT

TEKST EVELIEN MAES

SALARIS

eurObrutO

FOCUS FINANCE &CONSULTING

Op zoek naar iets nieuws? Vind 456 jobs in finance op vacature.com/jobs

Page 9: Vacature Magazine 14-09-2013

SALARIS

Loonpakket Extralegale voordelen

Page 10: Vacature Magazine 14-09-2013

SALARIS

Consultants verdienen iets minder dan huncollega’s met een financieel profiel, maar zehebben meer extralegale voordelen. Debedrijfswagen hoort bijna standaard bij hetloonpakket, zeker voor managers.

Acht op tien werknemers en negen op tienmanagers heeft bovendien recht op eenpensioenplan, negen op tien heeft eenhospitalisatieverzekering. Ook kan een ruimemeerderheid rekenen op maaltijdcheques ofeen maaltijdvergoeding.

Een pas afgestudeerde die start als consultantverdient meteen goed zijn boterham. Wie eenmasterdiploma op zak heeft begint aan eenstartloon van gemiddeld 2.320 euro bruto.

3.469 Het gemiddelde lOOn Van een cOnSultant

CONSULTANCYeurObrutO

Vind op vacature.com/jobs een nieuwe uitdaging als consultant!

Page 11: Vacature Magazine 14-09-2013

Loonpakket Extralegale voordelen

SALARIS Bron: Salarisenquête Vacature/KU Leuven, editie 2012

Page 12: Vacature Magazine 14-09-2013

be.hudson.com

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Interesse? Stuur je sollicitatiebrief en cv met vermelding van de referentie naar Hudson, t.a.v. Lieselot Nollet, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel. 09 242 53 25, e-mail: [email protected], be.hudson.com.Jouw sollicitatie wordt snel en discreet behandeld. Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

International Sales ManagerFarmer met leidinggevend potentieel - Referentie: BE689400

Wat doe je? • Je wordt verantwoordelijk voor het onderhouden van een bestaand dealernetwerk binnen de toegewezen landen. Je focus ligt in eerste instantie op Frankrijk, Scandinavië en Spanje. • Je bouwt een sterke commerciële relatie op met de dealers en ondersteunt hen zowel op technisch, commercieel als marketingvlak. Je maakt samen met hen businessplannen op en bezoekt gezamenlijk de grote eindklanten. • Naast dealers heb je ook contacten met de aardappelverwerkende industrie. Samen met deze bedrijven vorm je een partner om de lokale eindklanten te helpen in het optimaliseren van hun aardappeltechnologie. • Op termijn stuur je het salesteam van je regio aan. Je rapporteert aan de Sales & Marketing Manager.

Wie ben je? • Je genoot bij voorkeur een hogere opleiding, bijvoorbeeld industrieel ingenieur, of bent gelijkwaardig door ervaring. • Idealiter heb je reeds 5 à 10 jaar succesvolle commerciële ervaring opgedaan in de internationale handel. • Je bent bereid om tot 25 % van je tijd in het buitenland te besteden. • Je bent meertalig: Engels, Nederlands, Frans en Duits. Kennis van andere talen vormt een pluspunt.

Wie zijn wij? Wij kunnen omschreven worden als hands-on entrepreneurs die zaken doen bewegen. We hebben de grote drive om steeds betere producten en dienstverlening te leveren aan klanten. Zin om ons team te vervoegen? Wij kijken enthousiast uit naar jouw reactie!

AVR bvba, gevestigd in Roeselare, is specialist in de productie van landbouwmachines voor de aard-appelteelt. AVR onderscheidt zich door constante productinnovatie, ontwikkeling en een kwalitatieve, marktgerichte productie. AVR-machines vinden dagelijks hun weg naar akkerbouwers en aardappel-verwerkende bedrijven over de hele wereld. Momenteel bestaat het team uit een 100-tal enthousiaste medewerkers. AVR heeft ambitieuze groeidoelstellingen, zowel nationaal als internationaal. Om deze groeidoelstellingen te ondersteunen, wensen zij hun naamsbekendheid te versterken en trendsetter te zijn qua productengamma. Daarom zijn zij op zoek naar (m/v)

R

ROESELARE

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Page 13: Vacature Magazine 14-09-2013

be.hudson.com

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Interesse? Stuur je sollicitatiebrief en cv met vermelding van de referentie naar Hudson, t.a.v. Lieselot Nollet, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel. 09 242 53 25, e-mail: [email protected], be.hudson.com.Jouw sollicitatie wordt snel en discreet behandeld. Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Marketing & Communication ManagerPolyvalente en autonome marketeer met ervaring in een b-to-b-omgeving

Referentie: BE689398

Wat doe je? • Je staat in voor het ontwikkelen en uitrollen van verschillende lopende en nieuwe initiatieven om de naamsbekendheid van AVR te verhogen. • Hiervoor stel je een algemeen marketingplan op en bepaal je welke (inter)nationale beurzen ingepland zullen worden. • Je vormt de ondersteuning voor directie en de salescollega’s voor alle communicatiemiddelen, dit zowel voor digitale als analoge kanalen. Je bent eveneens het aanspreekpunt voor de dealers voor alle marketinggerelateerde vragen. • Je neemt initiatieven om de visibiliteit van AVR te vergroten, onder meer door het opstellen en uitsturen van persberichten en de directe communicatie naar (potentiële) klanten. • Je rapporteert aan de Sales & Marketing Manager.

Wie ben je? • Je behaalde een bachelor- of masterdiploma communicatie of marketing of bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie in een b-to-b-omgeving. • Je beheerst geschreven én gesproken Nederlands, Frans, Duits en Engels. Kennis van andere talen is een plus.

Wie zijn wij? Wij kunnen omschreven worden als hands-on entrepreneurs die zaken doen bewegen. We hebben de grote drive om steeds betere producten en dienstverlening te leveren aan klanten. Zin om ons team te vervoegen? Wij kijken enthousiast uit naar jouw reactie!

AVR bvba, gevestigd in Roeselare, is specialist in de productie van landbouwmachines voor de aard-appelteelt. AVR onderscheidt zich door constante productinnovatie, ontwikkeling en een kwalitatieve, marktgerichte productie. AVR-machines vinden dagelijks hun weg naar akkerbouwers en aardappel-verwerkende bedrijven over de hele wereld. Momenteel bestaat het team uit een 100-tal enthousiaste medewerkers. AVR heeft ambitieuze groeidoelstellingen, zowel nationaal als internationaal. Om deze groeidoelstellingen te ondersteunen, wensen zij hun naamsbekendheid te versterken en trendsetter te zijn qua productengamma. Daarom zijn zij op zoek naar (m/v)

R

ROESELARE

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Page 14: Vacature Magazine 14-09-2013

De 10 interessantste stedenvoor financieel talent

TEKST EVELIEN MAES

ONDERZOCHT

01Londen 807 /1000

New York 787 /1000

Hongkong 761 /1000

Singapore759 /1000

Zürich 723 /1000

The Global FinancialCentres Indexbeoordeelt 75 steden opmaar liefst 96 objectiefmeetbare criteria, zoalsinfrastructuur, deaanwezigheid vangeschoold personeel enhet belastingsklimaat.

Die resultaten werdenvervolgens naast debevindingen vanprofessionals uit desector gelegd. Elke stadkrijgt een score op 1000,en zo komt jaarlijks deGFCI tot stand.

Brussel staat dit jaar opde 46ste plaats in derangschikking, één plaatsbeter dan in 2012.

02

03

04

05

FOCUS FINANCE &CONSULTING

Page 15: Vacature Magazine 14-09-2013

Tokio718 /1000

Genève712 /1000

Boston711 /1000

Seoul710 /1000

Frankfurt703 /1000

06

07

08

09

10

Bron: The Global Financial Centres Index 2013

Op zoek naar een job in het buitenland? Vind de uitdaging van je dromen op vacature.com/jobs

Page 16: Vacature Magazine 14-09-2013

be.hudson.com

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Interesse? Stuur je sollicitatiebrief en cv met vermelding van de referentie naar Hudson, t.a.v. Lieselot Nollet, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel. 09 242 53 25, e-mail: [email protected], be.hudson.com.Jouw sollicitatie wordt snel en discreet behandeld. Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Senior Product ManagerInnovatieve ‘out of the box’-denker met visie - Referentie: BE689397

Wat doe je? • Je staat in voor het definiëren en ontwikkelen van de toekomstige productmix en productstrategie. Je hebt als doel de organisatie verder te doen groeien via nieuwe modellen en productontwikkelingen. Door je acties blijft AVR de concurrentie voor. • Je hebt een goed zicht op de verschillende markttrends doordat je zelf actief op zoek gaat naar informatie via alle mogelijke kanalen. Na een analyse van deze markttrends ga je in overleg met alle betrokken partijen, zoals directie, sales, R&D, klanten … om zo tot een concrete productontwikkeling te komen. • Je rapporteert aan de Algemeen Directeur.

Wie ben je? • Je behaalde bij voorkeur een masterdiploma en hebt ervaring in een soortgelijke rol. Een technische achtergrond kan een voordeel zijn in het verwerven van inzicht in de producten en markten. • Je hebt een analytische geest die de helikopterview kan behouden en op lange termijn kan denken. Tegelijk ben je in staat om je analyses om te zetten in pragmatische actieplannen die je zelf tot in detail uitwerkt. • Je bent bereid om 25 % van je tijd te reizen.

Wie zijn wij? Wij kunnen omschreven worden als hands-on entrepreneurs die zaken doen bewegen. We hebben de grote drive om steeds betere producten en dienstverlening te leveren aan klanten. Zin om ons team te vervoegen? Wij kijken enthousiast uit naar jouw reactie!

AVR bvba, gevestigd in Roeselare, is specialist in de productie van landbouwmachines voor de aard-appelteelt. AVR onderscheidt zich door constante productinnovatie, ontwikkeling en een kwalitatieve, marktgerichte productie. AVR-machines vinden dagelijks hun weg naar akkerbouwers en aardappel-verwerkende bedrijven over de hele wereld. Momenteel bestaat het team uit een 100-tal enthousiaste medewerkers. AVR heeft ambitieuze groeidoelstellingen, zowel nationaal als internationaal. Om deze groeidoelstellingen te ondersteunen, wensen zij hun naamsbekendheid te versterken en trendsetter te zijn qua productengamma. Daarom zijn zij op zoek naar (m/v)

R

ROESELARE

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Page 17: Vacature Magazine 14-09-2013

Vacature.com/talentum

23.10.2013Tour&Taxis BrussEL

op woensdag 23 oktober 2013 organiseert Vacature|références de grootste nationale job- en carrièrebeurs, Vacature | Références Talentum. op één dag rekruteert u de beste kandidaten én zet u uw employer brand in de kijker.Mis deze afspraak niet en wees erbij. Contacteer uw communicatieagentschap of bel Kim Tosseyn op 02/482 03 66 voor uw standruimte op maat.

Maak het verschil. Met het juiste talent.

Ontdek nu al uw exclusive voordelen

Page 18: Vacature Magazine 14-09-2013

TEKST BARBARA DE JONGHE

CV-CHECK

Klaar voor een carrièrein finance

2

5

1

6

1112

13

Elke week kijkt een expert het cv na van een Vacaturelezer.Deze week is het de beurt aan Ilja, op zoek naar een nieuweuitdaging in finance.

15

16

19

FOCUS FINANCE &CONSULTING

Page 19: Vacature Magazine 14-09-2013

Een blik op het cv van Ilja

PERSOONSGEGEVENS1.Voeg een foto toe, bij voorkeurdezelfde foto als op je LinkedIn-profiel.2.Maak je cv actiever en vermeld een linknaar je LinkedIn-profiel. Wanneer dewerkgever doorklikt, ziet hij je profiel envoor een tweede keer je foto. Dit zorgtvoor herkenbaarheid. 3. Stem je cv af op de sector waarin je eenjob zoekt. Zo lees ik op je LinkedIn profieldat je op zoek bent naar een job in debanksector, of in IT, of in toerisme, of in de'groene' sector. 4.Verwerk je persoonlijke eigenschappenin een profielschets van jou. Geef weerwie jij bent, en wat je meerwaarde is vooreen bedrijf. Je profiel beslaat ongeveertwee regels, en komt bij voorkeur onder jepersoonsgegevens.

LAY-OUT5. Je doet er goed aan de lengte van jecurriculum vitae te beperken tot tweebladzijden. 6. Je hanteert een luchtige bladspiegel.Dat zorgt ervoor dat je cv overzichtelijk isen makkelijk scanbaar is. Bovendien laat jede werkgever ruimte om aantekeningente maken.

CV-CHECK

4

1017

18

20

Page 20: Vacature Magazine 14-09-2013

CV-CHECK

7. Je cv wordt gemiddeld in vijftien seconden gescand. De werkgever scant jecv op relevante informatie: naam, jobs, studies en competenties. Zet belangrijkeinformatie in de kijker door ze op de eerste bladzijde in het midden te zetten, enop de tweede bladzijde bovenaan te plaatsen. 8.Hou rekening met de bestandsnaam van je cv. Je cv is nu opgeslagen als 'cvversie 3'. Je kan beter kiezen voor bijvoorbeeld 'Voornaam Naam_Curriculumvitae', of een variant hiervan. 9. Je maakt gebruik van 'onzichtbare' tabellen. Dit zorgt ervoor dat je geenfoute tabs hebt en je cv verzorgd is.

OPLEIDING 10. Wanneer je een profiel toevoegt, dan zal wellicht je werkervaring lagerkomen te staan. Hierdoor komen je studies nog lager op je blad, en dreigen zeover het hoofd gezien te worden door de werkgever. Zet ze daarom om eenprominentere plaats op je cv, bijvoorbeeld bovenaan op de tweede bladzijdevan je cv. 11. Vermijd afkortingen zoals KdG en HUB. Schrijf de naam van de school voluit. 12. Omschrijf je studies iets specifieker. Nu gebruik je vrij algemene termen. 13. Bij je masterstudie Handelswetenschappen vermeld je 'promotiekansenkrijgen'. Het is mij niet duidelijk wat je hier mee bedoelt. Als je hiermee wilzeggen dat je deze studie volgt om promotie te maken, dan zou ik dit weglaten.

WERKERVARING14. Je geeft duidelijk en overzichtelijk je werkervaring weer door het gebruikvan scanbare lijstjes van je taken.

Wil jij net zoals Ilja jouw cv ook eens laten nakijken?Stuur het naar [email protected]!

Page 21: Vacature Magazine 14-09-2013

CV-CHECK

Over de auteurBarbara De Jonghe is loopbaanadviseur.Ze voorziet in loopbaanbegeleiding,outplacementbegeleiding ensollicitatietraining.Ook je cv eens onder handen latennemen? Mail het naar [email protected].

3 lessen voor Ilja

1. Ken je publiekVoor welke functie solliciteer je? Wie is jepubliek? Dé werkgever bestaat niet. Stemje cv af op de werkgever waarbij jesolliciteert. Je krijgt gegarandeerd betererecensies.

2. Gebruik trefwoordenKijk naar de kerncompetenties die in devacature vermeld staan. Gebruik deze ookin je cv, motivatiebrief en op je LinkedIn-profiel.

3. Schrijf een profielschetsBeschrijf jezelf in twee regels: wie ben jeen wat kan je? Hiermee vat je jekandidatuur samen en geef je eenduidelijk beeld van jezelf aan derekruteerder.

15. Maak gebruik van trefwoorden, zoals‘beleggingsadvies’, ‘portefeuillebeheer’,enzovoort. Herhaal deze trefwoorden op jeLinkedIn-profiel.16. Je doet er goed aan om naast je takenook je verantwoordelijkheden en jerealisaties neer te schrijven. Dit geeft aan datje een meerwaarde was voor dezewerkgever, je team, collega's en je klanten.

VAARDIGHEDEN & INTERESSES17. Op de tweede bladzijde van je cv zet je'Competentienaam' en'Competentiebeschrijving' in tweekolommen. Dit komt vrij oubollig en statischover. Zet dit om tot één benaming:'Competenties'. 18. Vermeld bij je competenties enkel dezedie relevant zijn voor de job waarvoor jesolliciteert. En vermijd ook de verwijzing naarje jobs met 'ref'.19. Bij 'Activiteiten en interesses' zou je jebeter kunnen beperken tot relevante items.Let ook op met blessuregevoelige sport. 20. De mogelijkheid tot een IBO en hetgebruik van de RSZ-vermindering via dewerkkaart zijn inderdaad interessant voor dewerkgever. Dit is echter vooral een troeftijdens een sollicitatiegesprek.

Page 22: Vacature Magazine 14-09-2013

Financial Consultant UniPartners biedt volbloed Financial Consultants het ideale terrein om topprestaties neer te zetten. Ze zitten stevig in het zadel, door constante coaching en tal van opleidingen. Ze blijven nooit ter plaatse trappelen, maar evolueren voortdurend. Functieomschrijving�Als UniPartners-consultant kies je voor een gevarieerd �parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, sectoren, �systemen, technologieën en mensen leidt. �Je werkt tijdelijk intern en operationeel mee in een bedrijf of �aan een project. Tijdens het proces bouw je jouw kennis en �ervaring steeds verder uit, ook dankzij je persoonlijk �opleidingsbudget én gerichte opleidingstrajecten samen met �collega’s. � Profiel UniPartners zoekt accountants of controllers variërend van junior tot senior, met minimum een eerste solide ervaring. Analytische, resultaat-gerichte en probleemoplossende denkers Een teamplayer die beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Aanbod Tegenover al jouw talenten en motivatie staat een mooie korf opportuniteiten en een fikse beloning. Een salaris dat je skills beloont én interessante extralegale voordelen. Een flexibele arbeidsregeling en een permanent opleidingsaanbod. Interesse Stuur dan je CV naar Unipartners Financial Services t.a.v. Joeri De Meersman, Lage Vosbergstraat 3, 2840 Rumst of mail naar [email protected]. Solliciteer online via http://www.unipartners.org

Page 23: Vacature Magazine 14-09-2013

© L

ayla

Aer

ts

brandpreventionisten (m/v) voltijds-contractueel

Jouw functie: de opdrachten van de brandweer reiken veel verder dan brandbestrijding alleen. Zo voert de brandweer ook veel preventieve taken uit. Er worden o.a. adviezen gegeven over bouwdossiers om de risico’s op brand en vervuiling te beperken. Ook plaatselijke controles behoren tot het takenpakket. De brandweerzone ‘Rivierenland’ wil een eigen brandpreventiedienst uitbouwen en zoekt hiervoor twee gemotiveerde brandpreventionisten. Je werkt binnen een boeiende werkomgeving met mogelijkheden tot persoonlijke groei en ontwikkeling. Er is mogelijkheid om zelfstandig opdrachten op te volgen en te plannen en toch in teamverband te streven naar de uitbouw van een klantvriendelijke dienstverlening met als doelstelling de brandveiligheid te bewerkstelligen. Dit alles in nauwe samenwerking met het operationeel kader van de brandweer.

Jouw profiel: je hebt een masterdiploma of gelijkwaardig of behaalt dit binnen de 5 maanden na inschrijving. Een diploma in de industriële wetenschappen, architectuur, toegepaste wetenschappen of ingenieurswetenschappen strekt tot aanbeveling. Je bent in het bezit van het brevet “technicus brandvoorkoming” of bent bereid om deel te nemen aan en te slagen in de eerstvolgende opleiding (start oktober 2013) “technicus brandvoorkoming” (conform KB 08/04/2003).

Sedert enkele jaren is de brandweerorganisatie in België aan het evolueren naar een zonale werkingsstructuur. Zo werd in 2011 de brandweerzone ‘Rivierenland’ opgericht. Deze werd gevormd door de gemeenten Aartselaar, Berlaar, Bonheiden, Boom, Bornem, Duffel, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Mechelen, Niel, Nijlen, Lier, Putte, Puurs, Rumst, Schelle, Sint-Amands, Sint–Katelijne-Waver en Willebroek. Om de kwaliteitsvolle dienstverlening binnen deze zone te versterken, zijn er momenteel twee openstaande vacatures voor gemotiveerde:

Aanbod: een afwisselende, uitdagende job waarbij je dagelijks meewerkt aan de civiele veiligheid - een contract van onbepaalde duur in barema A1a-2a (start 2 871,27 euro) - hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, interessante verlofregeling, gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer - ruime opleidingsmogelijkheden.

Selectieprocedure: de selectie start met een cv-screening. Enkel de kandidaten wiens profiel het best aansluit bij de functie, worden uitgenodigd voor de selectie (max. 12). De selectieprocedure bestaat uit psychotechnische proeven (adviserend) en een mondelinge proef. Voorafgaand aan de mondelinge proef, krijgen de kandidaten een opdracht die zij, tijdens de mondelinge proef, toelichten aan de jury. De selectie vindt plaats op 3 of 7 oktober 2013.

Solliciteren en informatie: voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Philippe Maudens, wd. kapitein-dienstchef brandweer Mechelen op 015 28 02 02. Stuur je motivatiebrief en gedetailleerde cv t.a.v. de burgemeester, Grote Markt 21, 2800 Mechelen en bezorg een digitale kopie van je kandidatuur aan [email protected]. De sollicitaties moeten ten laatste op 23 september 2013 (postdatum) toekomen.

Page 24: Vacature Magazine 14-09-2013

Elke week selecteert Vacature Magazine een interessante openstaande job.

Fan van commerciële targets?

Uitzend-selectiebedrijf Accent Jobs rekruteertuitzendconsulenten voor diverse filialen over heelVlaanderen. Wat houdt de job in?

“Een uitzendconsulent screent de mensen dieaankloppen bij Accent voor een job. Wij gaan ook zelfgericht op zoek naar kandidaten die een nieuweuitdaging zoeken, via verschillende kanalen,” verteltShana Scheldeman. Ze is drie jaar aan de slag bijAccent in Brugge en is Expert Consultant. Eenbeginnende uitzendconsulent wordt niet meteen voorde leeuwen geworpen, zegt ze: “Voor je start krijg je

JOB VAN DE WEEK

UITZENDCONSULENTBIJ ACCENT JOBS

TEKST EVELIEN MAES

JOB VAN DE WEEK

+

Page 25: Vacature Magazine 14-09-2013

een intensieve training in de Accent Business School,bijvoorbeeld over hoe je werknemers moet screenen, prospectenopbellen en je leert werken met het computersysteem.”

Een typische werkdag begint met een briefing van een dertigtalminuten waarbij collega’s elkaar en de kantoorverantwoordelijkeop de hoogte brengen van de nieuwe kandidaten van de dagervoor. “Samen overlopen we hun profielen, en zoeken we eenbedrijf om hen te plaatsen. We geven ook cv’s mee aan deaccountmanager die hen kan gaan voorstellen bij verschillendeorganisaties,” zegt Shana. Toch zit een uitzendconsulent niet dehele tijd binnen op kantoor. “Drie tot vijf keer per maandbezoeken we bedrijven om de job die ze aanbieden uit te testen.Dat helpt om onze job nóg beter te doen!”

• Goed betaald? Een marktconform salaris, waarvan een deelvariabel. Maaltijdcheques, ecocheques, seminaries en eenincentiveprogramma om bijvoorbeeld extra opleidingen tot zelfseen bedrijfswagen te verdienen.• Goede sfeer? Accent Jobs for People is al voor de elfde keer op rijverkozen als 'Great Place to Work'. • Opleidingen? Naast een trainingsperiode van drie maandenkrijgen medewerkers gemiddeld 24 dagen per jaar opleiding in deAccent Business School.• Doorgroeimogelijkheden? Ruim aanwezig. Uitzendconsulentenkunnen doorgroeien van junior consultant naar senior consultant,tot expert consultant. Ze kunnen ook doorstromen naar eenfunctie als accountmanager, key accountmanager, area salesdirector, sales trainer of interne sales recruitment specialist.

JOB VAN DE WEEK

Geïnteresseerd in een job als uitzendconsulent bij Accent?Solliciteer nu!

Page 26: Vacature Magazine 14-09-2013

&presenteren

vacature.com/talentum

23.10.2013Tour&Taxis Brussel

Nieuwe formule

Profielmatching op voorhand

Info en inschrijven: vacature.com/talentum

afspraak op woensdag 23 oktober in Tour & Taxis Brussel. Voor de grootste nationale job- en carrièrebeurs, Vacature|Références Talentum.

schrijf je gratis in op vacature.com/talentum en ontmoet jouw nieuwe professionele uitdaging. Bovendien krijg je er een gedetailleerde cv-screening en inspirerende sprekers gratis en voor niets bij.

Gezocht: m/v met talent. Voor meer dan 50 topbedrijven.

Page 27: Vacature Magazine 14-09-2013

JA NEEN

POLL

VORIGE WEEK GAF JE HIEROVER JE MENING

IS HET EEN GOED IDEE OM ALLEEN‘TWEEDEZITTERS’ AAN TE WERVEN?Wittenstein, een bedrijf gespecialiseerd in aandrijftechnieken, is op zoek naareen Internal Sales Engineer. Opmerkelijk: het bedrijf richt zich op studentendie pas in tweede zit geslaagd zijn.

Managing director Vincent De Cooman licht toe: “Onze Sales Engineer moeteen doorbijter zijn. Wie een tweede zit heeft en daarin slaagt, weet beter danwie ook dat de dingen je niet in de schoot worden geworpen. Dat je somsmoet volhouden en doorbijten. En dat soort zelfkennis levert in onze ogeninteressante kandidaten op”, zegt hij.

Zal de kwaliteit van diensten verminderen als overheidsmanagers minder betaald worden? Stem nu!

VOLGENDE WEEK

63%

37%

Page 28: Vacature Magazine 14-09-2013
Page 29: Vacature Magazine 14-09-2013

Dankzij zijn first mover aanpak verzekert Fluxys niet alleen het veilig verkeer van aardgas op de Belgische markt (business to business), maar breidt het zijn netwerk ook verder uit om zijn positie als draaischijf van de gasstromen, die bijdraagt tot de bevoorrading van West-Europa, te handhaven.Neem je toekomst in handen en voeg je bij de 1000 medewerkers van Fluxys die reeds de keuze gemaakt hebben om samen met ons de uitdagingen van morgen aan te gaan.

Voor zijn zetel in Brussel, is Fluxys op zoek naar:

Kies de toekomst die jij wilt en solliciteer online via www.fluxys.com

Compensation & Benefits Administrator (Ref.13519a)

Je zorgt voor de voorbereiding van de rapportering voor de buitenlandse filialen van Fluxys (het opvolgen van de jaarlijkse cyclus van het budget van de personeelskost, …). In het domein van de internationale mobiliteit coördineer je de EXPAT dossiers (voorbereiding van de detacheringovereenkomsten en de individuele loonpakketten, opvolging van de doorfacturatie tussen de verschillende filialen). Je voert samen met het betrokken HR team analyses uit tijdens het volledige Mergers & Acquisitions project.

Talent Officer (Ref.13509a)

Je traint het management in het identificeren en verder laten ontwikkelen van medewerkers met doorgroeipotentieel en je helpt hen bij de opstelling van persoonlijke ontwikkelingsplannen. Je ondersteunt de Talent Manager bij het opstellen van specifieke ontwikkelingsprogramma’s en je staat mee in voor de implementatie van nieuwe leermethodes.

Planning Accounting Officer (Ref.13511a)

Je becijfert het financiële plan op middellange termijn. Je presenteert de gevoeligheidsanalyses omtrent de relevante parameters voor de activiteiten van de groep. Je analyseert de impact van nieuwe investerings- of overnameprojecten op het financiële plan op middellange termijn en je belicht de aandachtspunten.

Database Administrator (Ref.13513a)

Je implementeert en beheert de Oracle databases en MS-Sql*Server in geclusterde omgevingen. Je plant, implementeert en test de upgrades van deze databases. Je controleert de systemen met behulp van monitoring tools. Je analyseert en lost de problemen van de end-users en projectteams op.

Page 30: Vacature Magazine 14-09-2013

TEKST ELODIE FONTAINE FOTOGRAFIE BENJAMIN GIRETTE, IP3 PRESS

DE EERSTE JOB VAN STROMAE

“1.000 euro,dat was eengroot feest”Het is quasi onmogelijk om dezer dagenPaul Van Haver, beter bekend alsStromae, te ontlopen. Met zijn tweedealbum Racine carrée bewijst hij dat hij meer is dan een eendagsvlieg. Watdeed de Brusselaar met Rwandeseroots vóór zijn singles miljoenen viewsop YouTube haalden? De maestro zelvegeeft tekst en uitleg.

Page 31: Vacature Magazine 14-09-2013

DE EERSTE JOB VAN STROMAE

verschillende zomers gewerkt

als animator op hetprovinciaal domein inHuizingen.”

Eerste salaris“Bij ING verdiende ikongeveer 1.000 euro, dat wasvoor mij een groot feest. Ikherinner me nog dat ik voormezelf kleren ging kopen.Mijn loon diende ook alszakgeld, want doordat mijnmoeder ons alleen opvoedde,hadden we niet veel geld omuit te gaan of een keertje eencinematicket te betalen. Hetgeld dat ik bij Quick verdiendheb, investeerde ik later in deopnames van een EP met viernummers.”

Eerste werkervaring“Van mijn eerste studentenjob heb ik veelopgestoken: ik was 16 of 17 jaar en werkteéén maand op de juridische dienst van BBL(nu: ING). Mijn broer, die daar vast werkte,bezorgde me die job.”“Hoewel ik een administratieve jobaangeboden kreeg, kwam ik in het hart vande bankenwereld terecht. Ik luisterde naarde telefoongesprekken die werknemersvoerden in een poging hun onbetaaldefacturen terug te vorderen. Het was gekom de twee kanten van de realiteit te zien:de bank trachtte het geld van de leningendie ze verleend had terug te vorderen,maar er waren ook gezinnen die hun leningniet konden afbetalen, wat natuurlijkminder fraai is.”“Na het middelbaar werkte ik een jaar in deQuick om mijn hogere filmstudies tekunnen financieren. Verder heb ik ook

“Dankzij mijn eerste jobs heb ik de waarde van geld leren kennen.Verder heb ik ook geleerd tezwijgen: als je je job wil behouden,is dat de beste manier.”

Page 32: Vacature Magazine 14-09-2013

Zelf in de muziekstappen?

Voor jongeren die ook carrièrewillen maken in demuziekindustrie, heeft Stromaeéén tip. “Als je je in demuziekwereld stort enkel enalleen om veel geld teverdienen, kan je, geloof mij,maar beter van sectorveranderen. Waarom iemanddan toch in de muziekwereldbelandt? Je moet iets doen datje graag doet en niet enkelsucces achterna hollen.”

DE EERSTE JOB VAN STROMAE

Ook op zoek naar je eerste job?Je vindt hem op vacature.com/jobs

Alors on danse“Dankzij mijn eerste jobs heb ik de waardevan geld leren kennen. Verder heb ik ookgeleerd te zwijgen: als je je job wilbehouden, is dat de beste manier.”“Daarnaast was ik ook met muziek bezig,vaak tot 3 of 4 uur ‘s nachts. Mijn voorliefdevoor muziek dank ik deels aan mijn moederdie me op mijn elfde inschreef aan demuziekacademie.”“Het is pas toen ik in het ‘Instituut voorradio-engineering en cinematografie’ koosvoor ‘geluid’, dat mijn muziekcarrière in eenstroomversnelling terecht kwam. Doorstages bij professionals zoals Michel Huonen Lionel Capouillez van studio Indiarverwierf ik wat naamsbekendheid. De single‘Alors on danse’ weerklonk op velemuziekzenders. Eigenlijk heb ik geluk gehaddat ik geen tijd had om ook nog te beginnen werken.”

Page 33: Vacature Magazine 14-09-2013

PREMED VZW, gevestigd in Leuven, is een onafhankelijke externe dienst voor preventie en bescherming op het werk en marktleider in Vlaams-Brabant. Premed is een dynamische organisatie met een open bedrijfscultuur en vlakke structuur. Klantgerichtheid, kwaliteit en innovatie staan bij ons centraal. Via een multidisciplinaire dienstverlening op maat en een optimale bereikbaarheid willen wij op vlak van preventie een meerwaarde betekenen voor onze klanten. Om de uitbreiding van onze dienstverlening te ondersteunen, zijn wij momenteel op zoek naar een (m/v):

Softwareontwikkelaar FUNCTIE: • Samen met je collega’s sta je in voor de verdere ontwikkeling van een inhouse ontwikkeld softwarepakket. • Hierbij ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze webtools. • Verder bied je de eindgebruikers ondersteuning bij het gebruik van de software en sta je in voor algemene IT-ondersteuning.

PROFIEL: • Je bent een echte teamplayer met een flexibele ingesteldheid. • Je hebt een grondige kennis van C#, HTML, CSS, Javascript, JQuery en ASP.NET. • Je bent in het bezit van een bachelordiploma IT of gelijkwaardig door ervaring. • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. • Je bent Nederlandstalig met goede kennis van het Engels. • Kennis van Progress 4GL en Infragistics is een pluspunt.

AANBOD: • We bieden je een aantrekkelijk salarispakket met tal van extralegale voordelen.

VG.2

/B –

B-A

B04.

028

– W

.RS1

41

AANBOD: • We bieden je een aantrekkelijk salarispakket met tal van extralegale voordelen.

INTERESSE?

Dan ontvangen we graag je cv

met motivatiebrief (liefst via mail):

A Priori, t.a.v. Nele Maddens,

[email protected], tel: 016 57 18 38,

fax: 016 57 14 34, Gasthuisstraat 15,

3200 Aarschot. Relevante kandidaten

worden persoonlijk gecontacteerd.

Page 34: Vacature Magazine 14-09-2013

Nog vragen? Contacteer Frederik Chanterie(056 27 83 50  - [email protected]) of Mieck Vos (0474 84 32 43 - [email protected])

WWW.KORTRIJK.BE

Het AGB Stadsontwikkelingsbedrijf Kortrijk (SOK) is een dochteronderneming van de stad Kortrijk, die op een zelfstandige en bedrijfsmatige wijze vastgoed ontwikkelt en het nieuwe Kortrijk als trendy woonstad op de kaart van Vlaanderen plaatst.

Kortrijk wil als stad durven groeien en wil graag verrassen en origineel zijn. Het kiest hierbij voor zijn wortels: de bakermat van het ondernemerschap. De stad beschikt bovendien over een aantal sterke troeven en heeft de creatieve en innovatieve ingesteldheid om vlot in te spelen op opportuniteiten.

De directeur die we zoeken is een sterke communicator en weet een algemene vermarktingsstrategie van Kortrijk woonstad (en Kortrijk winkelstad) te realiseren. De Directeur van een AGB beheerst de � nanciële stromen in het AGB. Hij/zij optimaliseert de � nanciële structuren en analyseert de werkkapitaalbehoeften en heeft een sterke voeling op het vlak van budgettering, haalbaarheidsstudies, � nanciële analyses voor de immoprojecten en PPS-constructies. Het SOK zoekt een nieuwe directeur die de rol beheerst van manager-in-het-veld-van-ruimtelijke-ontwikkeling, maar die dat niveau weet te overstijgen door een bredere oriëntatie op bestuur en maatschappij.

Iemand die kan functioneren in een netwerk waarin diverse organisaties en programma’s in hetzelfde domein actief zijn. Iemand die een netwerk kan opbouwen en een partnership kan uitbouwen met de stadsorganisatie - Stadsplanning, maar even goed met stakeholders zoals politieke beleidsverantwoordelijken, handelscentrum Kortrijk, ontwikkelaars op de woningmarkt en privé-investeerders.

Hij/zij weet de visie van de stad Kortrijk te vertalen in heldere strategische lijnen en concrete ontwikkelingen. Met het algemeen belang voor ogen weet deze directeur het noodzakelijke draagvlak te realiseren. Vanzelfsprekend is hij/zij gesprekspartner op het hoogste niveau, binnen en buiten de organisatie. Ruime ervaring in het vastgoed is vereist evenals het soepel kunnen bewegen binnen de politiek-bestuurlijke context.

Inschrijven: Hou zeker de uiterste sollicitatiedatum in het oog: 22 september 2013 en richt uw sollicitatie tot [email protected] en [email protected].

Wij bieden: Een A5-directeurswedde, contract onbepaalde duur aangevuld met extralegale voordelen.

TRENDY STADZKT. TRENDY DIRECTEUR

Stad Kortrijk zoekt een

directeur voor het AGB SOK Stadsontwikkelingsbedrijf Kortrijk

(m/v)

Page 35: Vacature Magazine 14-09-2013

“Hoe wordt een gsmvan hetwerk belast?”

Als het toestel enkel beroepsmatig mag gebruikt worden, is ergeen sprake van een voordeel voor de werknemer. Er zijn danook geen socialezekerheidsbijdragen op verschuldigd, nochwordt er bedrijfsvoorheffing op ingehouden.

Wanneer het toestel ook privé mag gebruikt worden, kunnenwe twee situaties onderscheiden. Heeft de werkgever eensysteem ingesteld waardoor een duidelijk onderscheid gemaaktkan worden tussen private en zakelijke gesprekken (bv. split-billing) en rekent hij de kosten van het privégebruik door aan dewerknemer, dan is er geen sprake van een voordeel voor dewerknemer. Bijgevolg zijn er geen RSZ-bijdragen nochbedrijfsvoorheffing verschuldigd. Wanneer de werkgever nietover zo’n systeem beschikt, of de kosten niet doorrekent aan dewerknemer, ontstaat er een voordeel voor de werknemer.

De Rijksdienst voor Sociale Zekerheid begroot dit voordeelforfaitair aan 12,50 euro per maand. Op dit bedrag moeten danRSZ-bijdragen berekend worden.

Ook fiscaal is er sprake van een voordeel van alle aard. Andersdan de RSZ hanteert de fiscus officieel geen forfait, maar moethet voordeel gewaardeerd worden in functie van de werkelijkewaarde die het vertegenwoordigt voor de werknemer. Officieusblijkt de fiscus zich echter ook te kunnen vinden in het door deRSZ vooropgestelde bedrag van 12,50 euro per maand. Dezewaarde moet dan toegevoegd worden aan het bedrag van debezoldigingen en onderworpen aan de gewone schalen van debedrijfsvoorheffing.

Elke week geeft een rekruteringsspecialist of een HR-autoriteit hier een antwoord op een lezersvraag over jobs en carrière.

OPROEPHeb jij een vraag vooronze HR-specialistenover je job, of over

je carrière? Laat het ons weten

TEKSTVEERLE MICHIELS

VRAAG VAN DE WEEK In samenwerking met SD Worx

Page 36: Vacature Magazine 14-09-2013

Jaguar Land Rover (JLR) is de grootste werkgever ophet vlak van autodesign, -techniek en productie vanhet Verenigd Koninkrijk en telt twee iconische Britseautomerken met een rijke geschiedenis en een sterkeconsumententrouw en aantrekkingskracht. Jaguar

Land Rover stelt meer dan 25.000 mensen tewerk en verkoopt auto's in 177 landenover de hele wereld. Daarnaast nam Jaguar Land Rover de voorbije twee jaar ruim9.000 werknemers in dienst. In België en Luxemburg beschikt Jaguar Land Rover over30 concessies en werden er in 2012 meer dan 5.000 auto’s verkocht. Jaguar LandRover is in beweging. Twee merken met een grootse Heritage bereiden zich voor opeen veelbelovende toekomst. Om de verdere groei te verwezenlijken is Jaguar LandRover Belux – gevestigd in Antwerpen – op zoek naar nieuwe talenten (m/v).

www.jaguar.be - www.landrover.be

Bikschotelaan 232 bus 1 - B-2140 Antwerpen [email protected] T: +32-3-320.87.87www.deputter.co

ZONE MANAGER SALESUW FUNCTIEAls Zone Manager Sales bent u het aanspreekpunt voorverschillende dealers in het netwerk, voor de merken Jaguar enLand Rover. U vormt de link tussen de dealer en de Belgischeinvoerder. U vervult daarbij een adviesrol op het vlak van sales &marketing en het runnen van een succesvol dealerbedrijf. Hiertoezal u eveneens verbetertrajecten begeleiden. U bepaalt objectievenen quota en u motiveert de dealers in het realiseren van deverschillende doelstellingen en KPI’s. U coördineert activiteiten rondmarketing, development en training en u volgt de dealerstandaardenop. Finaal waarborgt u klantentevredenheid en bouwt u een sterkerelatie op met de dealers in uw regio. U rapporteert aan de SalesManager Belux.

UW PROFIEL● U heeft minimaal een bachelor diploma ● U beschikt over ervaring in het sturen van een dealernetwerk, waarbij automotive ervaring in een ruime context een

pluspunt is. U kan eveneens vlot overweg met ‘cijfers’ en u heeft ervaring met marketing● U kan onderhandelen op het niveau van de dealer principal ● U bent communicatief en u gaat als problem solver creatief met oplossingen aan de slag● U bouwt graag aan relaties en gaat daarbij resultaat- en klantgericht te werk● Flexibiliteit, teamwork en communicatie zijn voor u kernwoorden● U bent analytisch ingesteld ● Een passie voor automotive spreekt voor zich● U bent vlot drietalig (NL/FR/EN)

WIJ BIEDEN● Een aantrekkelijk salaris in functie van kennis en ervaring● Een pakket extralegale voordelen, waar-onder een premium bedrijfswagen● Een uitdagende functie met reële verant-woordelijkheden, waar u mee instaat voor de resultaten van de dealers in uw

regio

Interesse? Mail uw cv naar De Putter & Co, HRM adviseurs voor Automotive, Transport en Logistiek

UW FUNCTIEAls Service Quality Manager bent u binnen de after sales afdelingactief op Benelux niveau. U bent verantwoordelijk voor alle inboundprocessen zoals technische issues en klachtenbehandeling. U staatin voor de kwaliteit van de dienstverlening rond ‘service’ naar dealersen eindklanten toe. Daarbij stuurt u een aantal deelaspecten aan,zoals customer relations, technical support en roadside assistance.Als people manager leidt en coacht u een team van tientalmedewerkers. U bent eveneens eindverantwoordelijk voor juridischeklantendossiers en beslist rond goodwill en eventuele buybacks. Urapporteert over de producten aan het hoofdkantoor in het VerenigdKoninkrijk. Kortom, u garandeert door middel van een optimaleservice zowel klantentevredenheid en loyaliteit, alsdealertevredenheid. U rapporteert rechtstreeks aan de CustomerService Director Benelux.

UW PROFIEL● U heeft minimaal een bachelor diploma in een technische richting of u bent gelijkwaardig door ervaring● U beschikt over ervaring in een field functie in after sales, of in een service management functie. U heeft daarbij con-

tacten gehad met dealernetwerken● U heeft een relevante technische bagage die u als manager kan aanwenden. ● Tevens heeft u ervaring met juridische processen en claims ● U bent een people manager en een relatiebouwer op basis van natuurlijke autoriteit● U bent diplomatisch en u gaat resultaat- en klantgericht te werk● Service en problem solving zijn voor u kernwoorden● U onderhandelt op verschillende niveaus en u kan eveneens moeilijke gesprekken de baas● U bent vlot drietalig (NL/FR/EN)

WIJ BIEDEN● Een aantrekkelijk salaris in functie van kennis en ervaring● Een pakket extralegale voordelen, waaronder een premium bedrijfswagen● Een uitdagende functie met reële verantwoordelijkheden, waarbij u instaat voor een optimale service

REVENUE & RETENTION MANAGERUW FUNCTIEAls Revenue & Retention Manager bent u binnen de after salesafdeling actief op Benelux niveau. U ontwikkelt er initiatieven om aftersales revenue te vergroten en loyaliteit uit te breiden. Aangaande parts& accessories maakt u forecasts en bepaalt u de objectieven enbonussystemen voor de dealers. U werkt daarbij marketingcampagnes uit en u ontwikkelt lokale parts programma’s. U staateveneens in voor de logistiek hierrond, en u garandeert een maximaleomzet. Klantenloyaliteit werkt u in de hand door de introductie vanklantvriendelijke dealerprocessen. U implementeert tevensprogramma’s bij de dealers. Hierbij stuurt u vier field service managersaan die de dealers adviseren en ondersteunen op het vlak vannaverkoop. Uw totale team telt zeven medewerkers. Daarnaastbeheert u het marketing budget. U rapporteert rechtstreeks aan deCustomer Service Director Benelux.

UW PROFIEL● U heeft minimaal een bachelor diploma of u bent gelijkwaardig door ervaring● U beschikt over ervaring met zowel B2C als B2B klanten (eindklanten én dealers) en u heeft ervaring met processen

en change management. Automotive ervaring is een pluspunt maar geen must ● Tevens bent u bekend met budgetbeheer en parts logistiek● U bent zeer commercieel ingesteld en u gaat daarbij doel- en klantgericht te werk● Als people manager bent u extravert en communicatief● U bent eveneens analytisch en denkt procesmatig● U bent vlot drietalig (NL/FR/EN)

WIJ BIEDEN● Een aantrekkelijk salaris in functie van kennis en ervaring● Een pakket extralegale voordelen, waaronder een premium bedrijfswagen● Een uitdagende functie met reële verantwoordelijkheden, waarbij u instaat

voor loyaliteit en bedrijfsresultaat

SERVICE QUALITY MANAGER

Page 37: Vacature Magazine 14-09-2013

LECTRR

Page 38: Vacature Magazine 14-09-2013

In order to further strengthen the team, Aon Belgium is searching for a

Key Account ManagerThe Account Manager maintains and expands relationships with important large customers. Assigned to a number of existing customers, the Account Manager is responsible for achieving sales fi gures and his account objectives. The Account Manager represents the entire range of company products and services to assigned customers, while leading the customer account planning cycle and ensuring customers’ needs and expectations are met by the company. The Account Manager will lead the account team consisting of specialists both in Belgium and abroad. Business development through prospecting new customers is an equally important part of the position.

Your role• You establish productive, professional

relationships with key personnel in assigned customer accounts. You do the same when prospecting a new client.

• You coordinate the involvement of company personnel (both in Belgium and abroad), including support, service, and management resources, in order to meet account performance objectives and customers’ expectations.

• You meet assigned targets for profi table sales volume and strategic objectives in assigned accounts and business development.

Your profi le • You hold a master’s degree or have similar

qualifi cations. • You have seven to ten years of experience

with account management in a business to business environment in the insurance, fi nancial services or consultancy industry.

• You are fl uent in French and you have a professional knowledge of Dutch and English.

• You have a demonstrated ability to communicate, present and infl uence credibly and you are eff ectively at all levels of the organization, including executive and C-level.

Our off erA function in a dynamic company in expansion that forms part of an international group combined with attractive and competitive remuneration and benefi ts.

A job at Aon? Insure your future!Do not hesitate to visit aon.be for more details. To apply, send your résumé and motivation letter to [email protected].

Page 39: Vacature Magazine 14-09-2013

Recruitment Solutions • Board & Executive • Talent Management • Business Transformation

Antwerpen – Brussel – Hasselt – Mont-Saint-Guibert

Ontdek de boeiendste jobs op www.mercuriurval.be

Een aanbod van meer dan 100 jobaanbiedingen. Hieronder alvast enkele voorbeelden:

Inside Sales EngineerKlantenbeheer op langetermijn!Bonheiden - Je start met het uitwerken van offertes en berekeningen van warmteverliezen op de technisch-commerciële binnendienst. Je werkt nauw samen met de buitendienst... Voor meer informatie: www.mercuriurval.com – referentie 28.10673

Business Manager BeneluxVerover de markt als echte ondernemer!

Brussel - Je staat in voor de promotie en verkoop van de goedgekeurde producten (pesticiden, fungiciden, onkruidverdelgingsmiddelen, insecticiden) met als doel de... Voor meer informatie: www.mercuriurval.com – referentie 47.10467

Technisch Commercieel AfgevaardigdeHoofdrol binnen een stabiele en innovatieve KMO

Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen - Je ontwikkelt en verzekert de verkoop van elektrisch installatiemateriaal en - oplossingen bij groothandelaars, installateurs... Voor meer informatie: www.mercuriurval.com – referentie 46.10605

Interne Technisch-Commerciële Adviseur Vervolmaak je technische kennis

Nijvel - Binnen de commerciële dienst maak je deel uit van het studiebureauteam. Gesterkt door je kennis, word je de referentiepersoon voor je klanten (NL/FR) en je collega’s... Voor meer informatie: www.mercuriurval.com – referentie 72.10745

Page 40: Vacature Magazine 14-09-2013

Spiegeltje spiegeltje

Wat zie je als je ’s morgens in je multimediaal interactieve digitale spiegel kijkt? De mooiste onlinespecialist van het land? Of gewoon iemand die boeiende dingen wil doen met boeiende technologie voor boeiende klanten? Indien het laatste, then we’re in business.

De business is die van employerbranding- en rekruteringscommunicatie, en Universal Communication is daar echt goed in. (Eigen lof stinkt, maar we zeggen het tóch.) We blijven graag op de top van ons kunnen en versterken daarom ons team met een (m/v)

Project Managerdie elke klant en digitale campagne aankan. Lees: iemand met enkele jaren ervaring, een robuuste technische kennis en een netwerk van relaties in de wereld van online- en mobiele toepassingen. Dit wonderkind ondersteunt ons commerciële team, vertaalt de briefings in technisch jargon (of vice versa) en zorgt dat de user interfaces van de ontwikkelde toepassingen aan alle criteria voldoen.Drietaligheid (N/F/E) en vertrouwdheid met social media tools komen daarbij verdomd goed van pas. Onze (m/v)

Web Developerheeft dan weer een ingeboren kennis van alle Adobe-programma’s (Fireworks, Flash, Dreamweaver, Edge Animate, After Effects, InDesign) en van Microsoft Office (Excel, Word, Outlook). Dit virtuele talent spreekt vloeiend (hier komt het) HTML, CSS3, PHP, jQuery en SQL, heeft CMS WordPress en responsive webdesign onder de knie, en functioneert in een Mac OSX-omgeving. Kennis van Google Analytics, Google AdWords en Axure is een pluspunt. Webpagina’s, WordPress-minisites, korte After Effects-video’s en Flash-banners creëren? No problemo. Een audit van een website? U vraagt, wij draaien.

Creative Web Designer/Digital Art DirectorHij/zij zal met ons team werken aan innovatieve “online user experiences”, creatieve concepten vertalen en omzetten in HTML/CCS web pages, Flash-animaties en ander digitaal vuurwerk.

Is dat gezicht in de spiegel het gezicht van onze nieuwe collega? Stuur dan meteen je sollicitatie, met cv. Een groepje dwergen zit neuriënd te wachten om je talent wakker te kussen. We weten dat je gewoon niet kunt wachten, dus: [email protected]

employerbranding & recruitmentcommunication www.uc.be [email protected]

Page 41: Vacature Magazine 14-09-2013

Wat als jij een ongekend super-sales-talent bent?

KLIK HIER

Page 42: Vacature Magazine 14-09-2013

Een event dat je niet mag negeren.

Naar een ‘big bang’ in de sociale dialoog?

25 september 2013Wees erbij: schrijf in via www.pmclub.be

Gastspreekster: Monica De Coninck

Federaal Minister Van Werk

Gastspreekster: Monica De Coninck

Federaal Minister Van Werk

PersonnelManagers

Clubwww.pmclub.be

LOG

O -

sol

o/br

iefh

oodi

ngAD

sig

natu

re

Page 43: Vacature Magazine 14-09-2013

AAF International, onderdeel van Daikin Industries, is een wereldwijd opererende producent en distributeur van hoogwaardige innovatieve luchtfiltratieproducten en -systemen. Klanten bevinden zich o.a. in de installatiemarkt, gezondheidssector, farmaceutische en voedselverwerkende industrie. AAF staat bekend om innovatie, kwaliteit en service. Voor de Belgische markt zijn we op zoek naar enthousiaste kandidaten m/v voor de functie van:

Na een gedegen inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor het uitbouwen van de markt in België. Door actief mee te denken en te adviseren weet u uw klanten te overtuigen om AAF producten af te nemen. U vertaalt proactief signalen uit de markt in kansen en creëert daarmee nieuwe afzetmogelijkheden. Daarnaast bent u een doorzetter, heeft u het ondernemersinstinct en weet u ‘complexe’ trajecten te begeleiden. Uw gesprekspartners bevinden zich zowel op technisch als inkopers- en directieniveau. U werkt vanuit huis en rapporteert aan de Sales Director Benelux.

Het profiel• Zelfstandig, energiek en gedreven• Ondernemend, zelfstartend en doelgericht• Technische affiniteit• Enthousiaste professional met passie• Bachelor werk- en denkniveau• Goede werkkennis van het Frans

Klaar voor de start?Reageer dan nu via onze website www.velde.be. Voor meer informatie over deze vacature (referentie AAFB131) kunt u contact opnemen met Koen Mathijssen of Veronik Van Landeghem, telefoon 03/235 45 50 of kijken op www.aafeurope.com

Wat biedt AAF International?• Georganiseerde internationale organisatie• Werken met professionele en gemotiveerde collega’s• Zelfstandige functie met ruimte voor eigen inbreng• Kwalitatief hoogwaardige systemen• Goede arbeidsvoorwaarden

Accountmanager

Vastberaden om te winnen en gedreven door succes

Werving, selectie en developmentvoor sales-, marketing- en inkoopfuncties

BE | NL | DE | FR | UK

Werving, selectie en development voor sales-, marketing- en inkoopfuncties

BE | NL | DE | FR | UK Erkenning VG.665/B

Page 44: Vacature Magazine 14-09-2013

Deel , leer en insp ireer b ij ArtemisBen je kader- of directielid, onderneemster, zelfstandige of oefen je een vrij beroep uit? Dan is Artemis zeker iets voor jou!De brede waaier aan kwalitatieve activiteiten biedt zeker wat jij wil! Van netwerkevenementen en infosessies tot opleidingen. Jij kiest het type activiteit en het moment dat jou het best past!

Meer info of lid worden?www.markantvzw.be/artemis

Markant vzw, netwerk voor actieve en ondernemende vrouwen.

Page 45: Vacature Magazine 14-09-2013

Overzicht van alle jobs op Vacature.com Hiernaast vind je een overzicht van alle jobs gepubliceerd op Vacature.com. Selecteer jouw functieprofiel en krijg meteen een gepersonaliseerd joboverzicht.

Ontvang je deze jobs liever rechtstreeks in je mailbox? Maak dan je Vacatureprofiel aan of vervolledig je profiel met een jobagent.

SALES

MARKETING

ICT

ENGINEERING

FINANCE

EXECUTIVE

HR

MEDICAL

ADMINISTRATION

TECHNICAL

Page 46: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBID

SALES(stagiair) vastgoedmakelaar in Vilvoorde

CBI IMMO Vilvoorde 12509459

Aankoper vastgoedprojecten in Evere

Brussels projects 12509026

ACCOUNT ADVISOR in Antwerpen

UNIVERSAL COMMUNICATION 12508744

Account Manager in Mechelen

BIS - Business Information Systems (3 sites) 12509124

Account Manager in Capelle aan den IJssel

OSRAM Benelux B.V. 12509188

Account Manager Carriers in Antwerpen

Telenet. 12509501

Account Manager HR in Vlaams-Brabant, Brussel

WOLTERS KLUWER BELGIE 12509234

Account Manager HSE - Health, Safety in Vlaams-Brabant, Brussel

WOLTERS KLUWER BELGIE 12509237

Account Manager voor Knauf Insulation in missing value

Anoniem 12508947

ACCOUNT MANAGERS in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant

DIAMUR 12508854

Accountmanager met technische achtergrond !!! in Zaventem

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509037

Beheerder duurzame aankopen in Brussel

IBGE - BIM 12508667

BUSINESS DEVELOPER in MOL

GROEP GHEYS 12508805

COMMERCIEEL ACCOUNTMANAGER in LEUVEN

ENTIRIS 12508807

COMMERCIEEL MEDEWERKER in Overijse

Tendeur Universel 12509250

Commercieel Medewerker Binnendienst Alarmsystemen !!! in Antwerpen

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509041

Page 47: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBIDCUSTOMER ADVISOR in Vlaams-Brabant, Brussel

D'Ieteren 12508515

Dealer Sales Executive in Tienen

CarsOnTheWeb Belgium nv 12508510

DIGITAL ACCOUNT MANAGER in BRUSSEL

Mediafin 12508775

ERVAREN COMMERCIEEL AFGEVAARDIGDE (HVAC) in Eigen regio

WINBEE 12509130

High-Potential Sales Advisor Vastgoed (m/v) in Antwerpen

Anoniem via Skillflex 12509741

Inside Sales Medewerker (m/v) in Antwerpen

Essent Belgium 12509711

Internal Sales Medewerker (technische calculatie) in Grimbergen

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508898

Kantoordirecteur Vlaanderen - Brussel in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Namen, Brussel

BeoBank 12509708

KEY ACCOUNT MANAGER in Auderghem

AON Belgium 12508641

KEY ACCOUNT MANAGER BRUSSEL in Brussel

TOTAL. 12509479

KEY ACCOUNT MANAGER BUYING GROUPS in ASSE

Miele via HUDSON BELGIUM. 12508776

Key User - Customer Service in Antwerpen

Essent Belgium 12509713

MANAGER bij DECATHLON in missing value

DECATHLON 12509186

Manager e-commerce in Brussel

Vacature-References Interactive (NL) 12509094

Medewerker commerciële klantendienst DreamLand in Halle

Colruyt Group 12508537

Pricing coördinator in Sint-Genesius-Rode

Thomas and Betts European Centre SA 12509106

REVENU in Antwerpen

JAGUAR LAND ROVER via De Putter 12508646

Page 48: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBIDSALES in Vlaams-Brabant, Brussel

D'Ieteren 12509553

SALES ADVISOR Porsche in Antwerpen

D'Ieteren 12509133

Sales Coördinator in Grimbergen

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508897

SALES MANAGER in Vilvoorde

Extra Logistics 12509008

Sales Manager in Brussel

Mediafin 12509144

Sales Manager (M/V) in Brussel

Nationale Loterij 12509721

SALES REPRESENTATIVE in ANTWERPEN

CONTINENTAL SWEETS 12508802

Sales Support and Inside Sales Manager in Anderlecht

Coca-Cola Enterprises 12508592

SALESMANAGER in DENDERLEEUW

VADA EN LARU via HUDSON BELGIUM. 12508777

SALESMANAGER B-TO-B in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Luxemburg, Luik, Namen, Henegouwen, Waals-Brabant, Brussel

ANTECHO via SD Worx Staffing 12508798

TECHN.-COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER in MELLE

TORMAX BELGIUM via HUDSON BELGIUM. 12508774

Technisch Commercieel Isolatie blaasmachines in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussel

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509028

TRADER in HEIST-OP-DEN-BERG

IMPEXTRACO via Ago International 12508789

Tweetalig comercieel bediende Nl-Fr (banksector) in Brussel centrum

WINBEE 12508943

Verkoper (M/V) in Leuven

Domo Meubelen 12509140

ZONE MANAGER SALES in Antwerpen

JAGUAR LAND ROVER via De Putter 12508648

Page 49: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBID

MARKETING(stagiair) vastgoedmakelaar in Vilvoorde

CBI IMMO Vilvoorde 12509459

Associate Online Advertising Specialist in Limburg

Bose 12509118

Consumer activation manager (Ref. 5301) in Brussel

bpost 12509363

Editor in Chief in Brussel

Palais des Beaux-Arts - Paleis voor Schone Kunsten (Bozar) 12509360

Head of Marketing - Strategisch marketeer met ervaring in productontwikkeling. in Brussel

Touring 12509402

Junior Researcher - De Persgroep Publishing in Vlaams-Brabant

DE PERSGROEP PUBLISHING 12508577

Klantenadviseur Callcenter Brussel in Brussel

Euromut Onafhankelijk Ziekenfonds 12508495

MANAGER bij DECATHLON in missing value

DECATHLON 12509186

Manager e-commerce in Brussel

Vacature-References Interactive (NL) 12509094

Marketing Medewerker in HEUSDEN-ZOLDER

Daw Belgium 12509399

Mobile Marketing Manager in Brussel

Vacature-References Interactive (NL) 12509092

Online Community Manager in Brussel

Vacature-References Interactive (NL) 12509091

Online Conversion Manager in Brussel

Vacature-References Interactive (NL) 12509083

ONLINE MARKETEER in Limburg

RCA GROUP 12509735

Pricing coördinator in Sint-Genesius-Rode

Thomas and Betts European Centre SA 12509106

Page 50: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBIDSalesdriven Marketing in Brussel

Double PASS 12508565

SR COMMUNICATIEADVISEUR met sterk strategisch inzicht in Limburg

RCA GROUP 12509734

Page 51: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBID

ICT.Net Developer in Vlaams-Brabant

Amplexor 12509556

Analist - projectleider productie in BRUSSEL

Crelan 12508932

BUSINESS ANALYST in Brussel

Allianz 12509732

Business Process Analyst (BPA) in Antwerpen

Essent Belgium 12509714

COBOL Team Leader in Antwerp

Experteam 12508425

Commercieel Medewerker Binnendienst Alarmsystemen !!! in Antwerpen

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509041

CREATIVE WEBDESIGNER/DIG. ART DIRECTOR in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Luxemburg, Luik, Namen, Henegouwen, Waals-Brabant, Brussel

UNIVERSAL COMMUNICATION 12508782

Customer Service / Technical Support Specialist (WLAN/LAN) in Limburg

Bose 12508575

Database Administrator in Brussel

Crelan 12509157

Functional Analyst in Oost-Vlaanderen

Securex 12509154

ICT Expert/framework developer (Java/JEE) (réf. 5211) in Brussel

bpost 12508988

IT (Application) Architect in Antwerpen

Essent Belgium 12509712

IT Recruiter in Antwerpen

Asecrit 12508535

Key User - Customer Service in Antwerpen

Essent Belgium 12509713

Marketing Technology Project Manager in Groot-Bijgaarden

Stylelabs 12509081

Page 52: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBIDOnline Community Manager in Brussel

Vacature-References Interactive (NL) 12509091

Online Conversion Manager in Brussel

Vacature-References Interactive (NL) 12509083

ONLINE MARKETEER in Limburg

RCA GROUP 12509735

PHP in Hasselt

RCA Group 12509007

Problem Manager IT in Antwerpen

Telenet. 12508900

Program analyst ABAP in Brussel

Touring 12509406

Project Leader in Antwerpen

Experteam 12508415

Project Manager in Antwerp

Experteam 12508420

Project Manager (Corporate Program Management) (Ref.4564) in Brussel

bpost 12509286

PROJECT MANAGER ONLINE in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Luxemburg, Luik, Namen, Henegouwen, Waals-Brabant, Brussel

UNIVERSAL COMMUNICATION 12508784

SAP-ABAP Specialist in Dendermonde

Technical Forces 12509491

Senior COBOL developer in Antwerpen

Experteam 12508411

Senior Technical Analyst Mainframe in Antwerpen

Experteam 12508385

Software engineer orderpicking in Halle

Colruyt Group 12509168

Software Engineer Security in Aartselaar

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508842

Software Project Ingenieur in Brugge

Technical Forces 12509483

Page 53: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBIDTEAMLEIDER-KENNISBEHEERDER GUIDE in GENT

UNIVERSITEIT GENT via Jobpunt Vlaanderen 12508790

Young graduate with first experience in SQL and Oracle in Vlaams-Brabant

JETAIRFLY 12508950

Page 54: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBID

ENGINEERINGAssistent Werfleider !!! in Gent

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509030

Automation Engineer in Aartselaar

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508846

Calculator/Estimator International Projects in Grimbergen

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508874

CORROSION SPECIALIST in Antwerp

TOTAL. 12509477

E in Hoboken

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508907

ELECTRICAL SPECIALIST in Antwerp

TOTAL. 12509478

Ervaren Projectleider HVAC !!! in Regio Brussel

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509038

Food Assessor in Antwerpen

LRQA 12509630

Group Leader Quality Production in Dendermonde

Premium Sound Solutions 12508326

Industrial Pharmacist in Hainaut

CSP Benelux via Qiwie 12508990

INGENIEUR in GENT

HAVENBEDRIJF GENT via Jobpunt Vlaanderen 12508792

Instrumentation Engineer in Willebroek

MULTI N.V. 12508384

Junior Automation Engineer in Aalter

Technical Forces 12509536

JUNIOR PROCESS CONTROL ENGINEER in Antwerpen

TOTAL. 12509473

KBC beheerder Kredietrisicomodellen in Vlaams-Brabant

KBC (main) 12508958

Lean Transformation Manager in Dendermonde

Premium Sound Solutions 12508566

Page 55: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBIDMAINTENANCE in Zwijndrecht

PRAXAIR 12509461

MAINTENANCE ENGINEER in Antwerpen

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508921

Maintenance Engineer !!! in Heuvelland

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509034

Manager vastgoedontwikkeling in Antwerpen

Zorgbedrijf Antwerpen 12508475

Production Supervisor in Wevelgem

RECTICEL 12509371

Produktie Manager !!! in Turnhout

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509033

Project Engineer / Project Leader HV in Vlaams-Brabant

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508902

Project Ingenieur Methode Gieterij in Kortrijk

Technical Forces 12509510

Project Leader Piping in Antwerpen

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508910

Project Manager in Brugge

Technical Forces 12509468

Project Manager HV Lines in Vlaams-Brabant

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508916

Project Manager Piping in Zwijndrecht

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508922

Project Manager Waterways in Aartselaar

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508843

Projectleider Bouw in Brussel

Arcadis Belgium nv 12508613

Projectleider Systeembouw afdeling Tielt in Oost-Vlaanderen

Altez via Qiwie 12509143

Projectleider Technische installaties !!! in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509042

Page 56: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBIDProjectleider Waterbeleidsstudies in Gent

Arcadis Belgium nv 12509524

Projectleiders Renovatie !!! in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussel

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509044

R in Kortrijk

Technical Forces 12509504

RAMS Engineer in Brussel

TUC RAIL 12509376

Regeltechnieker HVAC !!! in Gent

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509043

Senior Manager, QA in Wavre

GlaxoSmithKline 12509202

Senior Specialist Stability (QC) in Walloon Brabant

GlaxoSmithKline 12508428

Supplier Quality Manager (Packaging Materials in Wavre

GlaxoSmithKline 12508611

Technisch Tekenaar in Dendermonde

Technical Forces 12509493

Werfleider Site Manager !!! in Gent

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509031

Page 57: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBID

FINANCEActuaris Risk Management Non Life (M/V) in Brussel centrum

WINBEE 12509136

Administratief Medewerker Financiën (Brussel, deeltijds) - Bediende Boekhouding (m/v) in Evere

Luxillag 12508287

Business Controller in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Brussel

WOLTERS KLUWER BELGIE 12509239

Calculator/Estimator International Projects in Grimbergen

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508874

Client Advisor Banking in Antwerpen

bpost 12508981

Collection Policy Head in Brussel

BeoBank 12509458

Credit in Brussel

Bank Degroof 12509183

Dossierbeheerder - Boekhouder !!! in Oudenaarde

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509040

Dossierbeheerder - fiscalist !!! in Geel

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509036

Dossierbeheerders / Accountants gans Vlaanderen !!! in Vlaanderen

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509045

FINANCE CONSULTANT KMO in Limburg

Deloitte 12508533

Financieel Beheerder in Lierde

Gemeente Lierde via A 12508347

Internal Auditor in Brussels

RECTICEL 12508957

Internal Auditor Europe at Sibelco in Antwerpen

Motmans-Van Havermaet via Qiwie 12508983

Junior Accountant in Sint-Niklaas

Schoenen Torfs NV 12509159

Page 58: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBIDJunior Boekhouder (M/V) in brussel

Participatiemaatschappij Vlaanderen 12509065

JUNIOR DOSSIERBEHEERDER (M/V) in Vlaams-Brabant

Fiducial Staffing 12508710

Kantoordirecteur Vlaanderen - Brussel in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Namen, Brussel

BeoBank 12509708

Klantenadviseur Callcenter Brussel in Brussel

Euromut Onafhankelijk Ziekenfonds 12508495

Private Banker - Regio Oost-Vlaanderen in Brussel

Bank Degroof 12509502

Senior Investment Manager Sustainable Societies in Hasselt

LRM 12509082

Site Controller in Kontich

Philips Lighting 12509722

Tax Consultant Antwerpen in Antwerpen

SD Worx (main) 12508563

Tweetalig comercieel bediende Nl-Fr (banksector) in Brussel centrum

WINBEE 12508943

Page 59: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBID

EXECUTIVEAlgemeen directeur (m/v) (voltijds) in Roosdaal

MPC Sint-Franciscus 12509052

BESTUURSDIRECTEUR DIRECTIE ONDERSTEUN. in LEUVEN

PROVINCIE VLAAMS BRABANT 12508780

DIRECTEUR D'ADMINISTRATION in Bruxelles

COCOF 12508838

Financieel Beheerder in Lierde

Gemeente Lierde via A 12508347

Head of Marketing - Strategisch marketeer met ervaring in productontwikkeling. in Brussel

Touring 12509402

Manager internationale zaken (M/V) in Antwerpen

RODE KRUIS VLAANDEREN 12509558

Produktie Manager !!! in Turnhout

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509033

Page 60: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBID

HRAccount Manager HR in Vlaams-Brabant, Brussel

WOLTERS KLUWER BELGIE 12509234

Administratief medewerker voor data input en telefonische opvolging in Antwerpen

Asecrit 12508534

Adviseur Jobkanaal VOKA in Vlaams-Brabant

USG Marketing, Communication 12508754

CAMPUS RECRUITER in Flemish Brabant

Deloitte 12508720

IT Recruiter in Antwerpen

Asecrit 12508535

MANAGER bij DECATHLON in missing value

DECATHLON 12509186

Payroll Advisor (Heverlee) in België

SD Worx (main) 12508549

Payroll Advisor HR Service Center KMO (Brussel) in Brussel

SD Worx (main) 12508552

Payroll Advisor Mobiel (Large Enterprises) in Antwerpen

SD Worx (main) 12508557

Payroll Consulent Large Enterprises (Louvain-La-Neuve) in Brussel

SD Worx (main) 12508562

PAYROLL OFFICER in Flemish Brabant

Deloitte 12508531

Specialist Compensation in Brussels

RECTICEL 12508975

Tax Consultant Antwerpen in Antwerpen

SD Worx (main) 12508563

Teamcoach regio Mechelen - Boom - Antwerpen in Antwerpen

De Ploeg vzw 12509431

Uitzendconsulent(e) Aalst m/v in Oost-Vlaanderen

Actief Aalst 12508559

Page 61: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBID

MEDICALLaboratoriumtechnoloog (experimentele pathologie) in Leuven

VIB 12508860

Senior Manager, QA in Wavre

GlaxoSmithKline 12509202

Page 62: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBID

ADMINISTRATION(Jr) Directie Assistent(e) in Brussel

Anoniem via ARCADIUS 12508361

(Notarieel) jurist met ervaring in Brussel

Berquin Notarissen via Notariat - Notariaat (Credoc) 12508683

Administratief Medewerker Financiën (Brussel, deeltijds) - Bediende Boekhouding (m/v) in Evere

Luxillag 12508287

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PER 01/01/2014 in Balen

Notaris Lesseliers Yves via Notariat - Notariaat (Credoc) 12509080

Administratief medewerker voor data input en telefonische opvolging in Antwerpen

Asecrit 12508534

ADMINISTRATION in KORTRIJK

SMAPPEE via HUDSON BELGIUM. 12508801

AFDELINGSHOOFD ADMINISTRATIEF BUREAU in GENT

UNIVERSITEIT GENT via Jobpunt Vlaanderen 12508791

Assistente Aankoopburelen kinderverzorging (m/v) in Brussel

Orchestra-Premaman 12508839

CDD - Klantenbeheerder MCM in Oost-Vlaanderen

Securex 12509333

Dossierbeheerder - Boekhouder !!! in Oudenaarde

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509040

Dossierbeheerder - fiscalist !!! in Geel

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509036

GEMOTIVEERDE JURIDISCHE MEDEWERKER (M/V) in Zwevegem

Notaris Declercq Dirk via Notariat - Notariaat (Credoc) 12508442

IT Recruiter in Antwerpen

Asecrit 12508535

JURIDISCH ADVISEUR (M/V) in Brussel

IRBN via Notariat - Notariaat (Credoc) 12509254

Klantenadviseur Callcenter Brussel in Brussel

Euromut Onafhankelijk Ziekenfonds 12508495

Page 63: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBIDLogistiek Coordinator Delivery Wilrijk in Antwerp

Coca-Cola Enterprises 12509511

Logistiek Planner !!! in Tessenderlo

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509595

Management Assistant in Brussel

STIB-MIVB 12508413

Management Assistant in Vlaams-Brabant

YARA 12508305

MANAGEMENT ASSISTANT met kennis van FACTURATIE in East Flanders

Deloitte 12509046

Medewerker / beheerder verzekeringen !!! in Antwerpen

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509035

Medewerker commerciële klantendienst DreamLand in Halle

Colruyt Group 12508537

NOTARIEEL BEDIENDE (M/V) in Mechelen

Notaris Luyten Dirk via Notariat - Notariaat (Credoc) 12509072

NOTARIEEL JURIST (M/V) in Limburg

Notaris Lambrecht Jan via Notariat - Notariaat (Credoc) 12509353

Notarieel mederwerk(st)er in Bornem

Notaris Olivier Maeyens via Notariat - Notariaat (Credoc) 12508417

NOTARIEEL MEDEWERKER (M/V) in Mechelen

Notaris Luyten Dirk via Notariat - Notariaat (Credoc) 12509069

Payroll Advisor (Heverlee) in België

SD Worx (main) 12508549

Payroll Advisor HR Service Center KMO (Brussel) in Brussel

SD Worx (main) 12508552

Payroll Advisor Mobiel (Large Enterprises) in Antwerpen

SD Worx (main) 12508557

Payroll Consulent Large Enterprises (Louvain-La-Neuve) in Brussel

SD Worx (main) 12508562

Planningassistent bij Frisomat in Antwerpen

Frisomat via Qiwie 12509588

Productie Beheerder junior m/v in Brussel centrum

WINBEE 12508954

Page 64: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBIDResource Planning Manager in Antwerpen

Estée Lauder Companies Oevel 12509151

Sales Support and Inside Sales Manager in Anderlecht

Coca-Cola Enterprises 12508592

Tweetalig comercieel bediende Nl-Fr (banksector) in Brussel centrum

WINBEE 12508943

Young graduate with first experience in SQL and Oracle in Vlaams-Brabant

JETAIRFLY 12508950

Page 65: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBID

TECHNICALAccount Manager HSE - Health, Safety in Vlaams-Brabant, Brussel

WOLTERS KLUWER BELGIE 12509237

Assistent Werfleider !!! in Gent

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509030

Assistent werfleider HV Lines in Vlaams-Brabant

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508919

Brigadiers Piping in Antwerpen

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508923

Commissioning Engineer HVAC !!! in Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509039

Divisie Verantwoordelijke Asbest services in Gent

G.I.A Cataro N.V. 12508584

E in Hoboken

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508907

E in Hoboken

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508903

Electrical Engineer in Aartselaar

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508844

Ervaren Projectleider HVAC !!! in Regio Brussel

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509038

Estimator Windfarms in Hoboken

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508908

Food Assessor in Antwerpen

LRQA 12509630

Group Leader Quality Production in Dendermonde

Premium Sound Solutions 12508326

Internal Sales Medewerker (technische calculatie) in Grimbergen

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508898

Junior Automation Engineer in Aalter

Technical Forces 12509536

Lean Transformation Manager in Dendermonde

Premium Sound Solutions 12508566

Page 66: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBIDMAINTENANCE in Zwijndrecht

PRAXAIR 12509461

MAINTENANCE ENGINEER in Antwerpen

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508921

Maintenance Engineer !!! in Heuvelland

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509034

MAINTENANCE TECHNICIAN E in Zwijndrecht

PRAXAIR 12508639

Manager vastgoedontwikkeling in Antwerpen

Zorgbedrijf Antwerpen 12508475

PRODUCTIECOORDINATOR in ANTWERPEN

MONUMENT CHEMICAL via SD Worx Staffing 12508785

PRODUCTIELEIDER in LEUVEN

ENTIRIS 12508806

Produktie Manager !!! in Turnhout

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509033

Project Ingenieur Methode Gieterij in Kortrijk

Technical Forces 12509510

Project Leader Piping in Antwerpen

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508910

Project Manager in Brugge

Technical Forces 12509468

Project Manager Flame Tube Boilers in Vlaams-Brabant

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508868

Project Manager Piping in Zwijndrecht

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508922

Project Manager- Gedreven organisatietalent met ‘change management’ vaardigheden in Brussel

Touring 12509404

Projectleider Bordenbouw in Aartselaar

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508865

Projectleider Technische installaties !!! in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509042

Page 67: Vacature Magazine 14-09-2013

BEDRIJF JOBIDProjectleiders Renovatie !!! in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussel

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509044

QC/Commissionings Manager Substation Windfarms in Hoboken

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508938

R in Kortrijk

Technical Forces 12509504

RAMS Engineer in Brussel

TUC RAIL 12509376

Regeltechnieker HVAC !!! in Gent

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509043

Resource Planning Manager in Antwerpen

Estée Lauder Companies Oevel 12509151

Senior Specialist Stability (QC) in Walloon Brabant

GlaxoSmithKline 12508428

SERVICE QUALITY MANAGER in Antwerpen

JAGUAR LAND ROVER via De Putter 12508647

Site Supervisor Piping in Antwerpen

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508912

Technicus Alarminstallaties in Antwerpen

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509029

Technisch Analyst in Brussel

Elia Asset 12509647

Technisch Bediende in Dendermonde

Technical Forces 12509485

Technisch Tekenaar in Dendermonde

Technical Forces 12509493

Tekenaar Autocad in Oost-Vlaanderen

Cofely Fabricom (GDF Suez) 12508929

Tekenaar HVAC in Antwerpen

Devis group 12509694

Werfleider Site Manager !!! in Gent

McFleming Recruitment via Mc Fleming 12509031

Page 68: Vacature Magazine 14-09-2013

REDACTIE 02 481 15 27Redactiechef Evelien Maes

Redacteurs Magali Henrard, Steven Heyse, Céline Préaux

SALES 02 482 03 50Sales Managers Kim Claesen, Marijke Van Impe

Key Account Manager Ruth JanssensAccount Managers Matthieu Bérard, Sylvie De Vocht, Charline Heirbaut, Elsa Remy, Kim Tosseyn,

Dimme Vanderstappen, Karl Van Lathem, Isabelle Vansteelandt, Liesbet VerryckenSales Assistant Hilde Vanden Driessche

Client Service Assistant Mouad Jebari

GRAFISCHE VORMGEVING 02 481 15 80Grafici Guido Evens, Hugo Gielen, Bob Haentjens

OPERATIONS & CRM 02 482 03 71Project Manager & Analyse Dieter Vermander CRM & Back Office Medewerker Rosie Teixeira

Ordering & Klantenboekhouding Ann De Lange, An Parewijck

MARKETING, RESEARCH & DISTRIBUTIE 02 482 03 56Marketing Manager Dries Mahieu

Product Manager Brigitte Vermeulen Project Marketeer Marijke Dubois

SITES EN PRODUCTONTWIKKELING INTERNET 02 482 15 09Project Manager Interactive Els Sergeant

Client Production Liesbeth Teugels, Joëlle Luytenhoven Support & Test Engineer Peter Ginis Web front-end Ahmed Ouarzazi

Gedelegeerd bestuurder Dirk VelgheAlgemeen directeur Christophe GlorieuxAdjunct algemeen directeur Fabrice Dekerf

Accounting Walter RoosSecretariaat & HR Pia Debeuckelaere

Onthaal & receptie Linda De Nutte

VERANTWOORDELIJKE UITGEVERChristophe Glorieux, Havenlaan 86C, B101, 1000 Brussel

COLOFON

OP ZOEK NAAR DE IDEALE KANDIDAAT?Contacteer uw vertrouwenspersoon op 02/482 03 45 of bekijk het aanbod op de site van Vacature

Vacature C.V.B.A. is erkend als bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest, onder het nr VG.1186/B. De rechten van de kandidaat kunnen te allen tijde worden geraadpleegd op www.vacature.com/rechtenkandidaat