VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

40
04 APRIL 2015 013 WWW.VACATURE.COM 8 tips om een assessment voor te bereiden TIPS & TRICKS De bedrijven achter het betaalverkeer FOCUS Een blik achter de schermen bij De Watergroep OVERHEID HOE NUTTIG IS HET? NEEM MIJ MEE ! GRATIS Werken in nutsbedrijven Werken in nutsbedrijven

description

 

Transcript of VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

Page 1: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

04 APRIL 2015

013WWW.VACATURE.COM

8 tips om een assessmentvoor te bereiden

TIPS & TRICKSDe bedrijven achter het betaalverkeer

FOCUSEen blik achter de schermenbij De Watergroep

OVERHEID

HOE NUTTIG IS HET?

NEEM MIJ

MEE !GRATIS

Werken in nutsbedrijvenWerken in nutsbedrijven

001_GPV10QU_20150404_VAM11_00_Opmaak 1 02-04-15 20:31 Pagina 1

Page 2: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

2 VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

WIJ HOUDEN VAN KNAPPE KOPPEN.

JE UITDAGING• Binnen de ‘Lezersmarkt’ Business Unit van Mediafi n ben je verantwoordelijk voor de verkoop van content naar onze key accounts en naar derde partijen (brokers, banken, media). De content wordt voornamelijk verkocht via abonnementsformules (print-digitaal) en B2B feeds. • Je bent verantwoordelijk voor de sales target en bouwt hiervoor een go-to-market plan (sales, marketing, partners, IT). • Voor de belangrijkste marketing en IT projecten m.b.t. key accounts ben je ook business owner en coördineer je intern. • Je doet voorstellen naar nieuwe abonnementsformules en innovatie op het vlak van producten/diensten. • Je rapporteert aan de Commercieel Directeur.

JE PROFIEL• Je genoot een hogere opleiding en hebt minstens 10 jaar ervaring.• Je hebt een uitgesproken sales profi el (hunter en farmer) met de nodige ervaring in segmentatie, territory planning, pipeline management, forecasting en relationship management. • Tegelijk ben je een strategisch én ondernemend profi el, met oog voor alle dimensies (marketing, IT, partners) om succesvol te zijn in je segment. • Planning en project management zijn jouw sterke punten. • Je hebt een passie voor economie en beleggen. • Bij voorkeur heb je klantenervaring in de fi nanciële of consulting sector. • Ervaring met online licentiemodellen en/of verkoop van digitale content is een grote troef. • Je bent tweetalig NL-FR.

WIJ BIEDEN JE• Mediafi n is een vernieuwend mediabedrijf waar jonge, enthousiaste medewerkers meteen impact hebben op het bedrijfsresultaat. • Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk marktconform salaris, extralegale voordelen en voldoende ruimte om met ons mee te groeien.

INTERESSE? Stuur je cv, portfolio en begeleidende motivatiebrief naar jobs@mediafi n.be

Onze koppen vallen op. Omdat ze gemaakt worden door knappe koppen met een passie voor nieuws, een neus voor zaken, oog voor detail en zin voor organisatie. Mensen die even gedreven zijn als hun grote voorbeelden en die de ambitie hebben mee te werken aan het succes van Mediafin, het huis van de zakenkranten De Tijd en L’Echo en van de scherpste multimediakanalen in de mediasector.

Wordt het voor jou ook niet hoog tijd om je kop uit te steken als…

Senior Business Manager ‘Key Accounts’

002_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:09 Page 2

Page 3: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

3

Het heeft geen zin te ontkennen dat er een glazenplafond bestaat. Wie ogen in zijn kop heeft en nietblind is voor de realiteit op de bedrijfsvloer heeftdat ooit aan de lijve ondervonden. Of ziengebeuren. Vilijne kantoorspelletjes, macht,invloed. Noem maar op.

Ik heb ooit eens iemand horen zeggen dat eenvrouw dubbel zoveel capaciteiten moet hebbenom op dezelfde managementfunctie te geraken alseen man. Ik twijfel daar zelfs niet aan. Vrouwendie opklimmen op de corporate ladder werkendaar hard voor en komen na verloop van tijd ookhard over. Ze moeten wel. Ik ben geen specialist inmultitasken en het combineren van huishouden,loopbaan en andere besognes, ik ben er zelfsslecht in. Maar ik weet wel dat (veel) vrouwen hetals een gegeven zien en aanvaarden en erbovendien ook erg goed in zijn. Geenwaardeoordeel, geen uitnodiging tot discussie,gewoon een vaststelling. En een positieve.

En toch moet je daarnaast ook blijven constaterendat heel veel vrouwen afhaken voor topjobs. Datze ’t voor bekeken houden. Waarmee heeft dat temaken? Een onderzoek van Universiteit Gentkwam daar met een paar interessante conclusies.

Het zou namelijk aan de vrouwen zelf liggen! Wacht, voor u begint te schieten, en onaardigedingen naar me roept. Laat me even nuanceren.

Er werd onderzoek gedaan naar hoe mannen envrouwen omgaan met promotiekansen. En diepromoties werden zowel naar functie als naarhiërarchie bekeken. Wat bleek? Vrouwen haddentotaal geen problemen met het uitbreiden en/ofverzwaren van hun functie. Waar ze welweigerachtig tegenover stonden was het klimmenin de hiërarchie. Dat had niets te maken met watMijnheer De Decker, ‘de roep van de baarmoeder’noemt. Het is dat soort onzinkreten dat netvoeding geeft aan de echte reden. Vrouwenweigeren dat soort promoties omdat ze bedankenvoor de stigmatisering, en het gekuip er rond nietzien zitten.

Als er ergens sprake is van sexisme enmachocultuur, dan zouden we als mannen daarallemaal beter wat opletten. Dan krijg je wellichteindelijk een bedrijfscultuur waar de juiste ‘mens’op de juiste plaats zit. En dan moeten er geenquota’s, positieve discriminaties en anderejeukmaatregelen komen.

Guido Everaert is blogger-columnist, docent, spreker en auteur. Na een verle-den in marketing en communicatie is hij nuvooral bezig met de toekomst en de plaatsvan goede verhalen daarin. Hij schrijft o.a.een wekelijkse column voor demorgen.been vanaf nu ook over werk in Vacature Magazine. Recent verscheen van zijn handhet boek ‘Storytelling - verhalen makenmerken' (Lannoo campus).

Twitter:@guidooohh

(NIET) MEE EENS? Reageer met #overwerkt

INHOUD05 CARRIÈRE

Werken in een nutsbedrijf, hoe nuttig is het?

15 OVERHEIDEen blik achter de schermen bij De Watergroep

Vrouwen aan de macht!

17 CARRIÈREDe bedrijven achter het betaalverkeer (deel 1)

18 FOCUSWelke weg legt je geld af?

21 CARRIÈREDe bedrijven achter het betaalverkeer (deel 2)

25 TIPS & TRICKS8 tips om een assessment voor te bereiden

VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

#OVERWERKT

003_GPV5QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:04 Page 3

Page 4: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

4 VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

004_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:10 Page 4

Page 5: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

Eandis beheert het distributienet voorelektriciteit en aardgas in 234 steden engemeenten. De taken van Eandis zijnonder andere het bouwen en onderhou-den van distributienetten, het verzorgenvan de aansluitingen thuis of op kantoor,het oplossen van storingen en defectenen het opnemen van de meterstanden.Daarnaast kreeg Eandis ook een maat-schappelijke opdracht mee, namelijk hetzuinig verbruik van energie bevorderen.Particulieren en gemeenten kunnen bijhen terecht voor advies over rationeelenergieverbruik door onder andere ener-giebewust te bouwen en energiezuinigeinstallaties te bouwen. Een andere maat-schappelijke opdracht is die van socialeleverancier. Zo levert Eandis aan klantendie geen commerciële energieleveran-cier vinden. Dat is volgens ChristineSmet, expert rekrutering, een elementwaarom de kandidaten voor Eandis kie-

zen. “Zorgen dat mensen stroom krijgen-een basisvoorziening - is op zich al bij-zonder. Het feit dat wij mensen met be-talingsmoeilijkheden ondersteunen,heeft op een aantal kandidaten toch welaantrekkingskracht. We kijken zelf ookwel of kandidaten geïnteresseerd zijn indie maatschappelijke opdracht.”Eandis noemt de waarden het DNA vanhet bedrijf. “Ze verduidelijken 'wie wezijn' en 'waarvoor we staan', kortom watons typeert en verbindt”, zegt Smet. Diewaarden zijn: gedreven door vakman-schap, altijd integer, engagementen na-komen en samen sterker. “Ze gevenrichting aan ons gedrag en bepalen hoewe, als organisatie en als medewerker,de opdrachten zullen uitvoeren om onze visie te realiseren en dagelijks om-gaan met de betrokkenen die belanghebben bij de goede werking van onzeorganisatie.”

Een nutsbedrijf is een overheids- of particuliere ondernemingen die volgens strenge overheidsvoorschriften zonder onderscheid moeten zorgen voor de essentiële openbare voorzieningen, zoals gas, elektriciteit en riolering. De bedrijven hebben dus een duidelijkemaatschappelijke opdracht, maar hoe nuttig is het om te werken voor dergelijke bedrijven?

Werken bij een nutsbedrijf, hoe nuttig is het?

>>

e wzOntdek de eek boeiende uitdae w .a. ven bij oggineek boeiende uitda ende bedrijvolg.a. v enende bedrijve wzOntdek de eek boeiende uitdae w .a. ven bij oggineek boeiende uitda ende bedrijvolg.a. v enende bedrijv

Maatschappelijk engagement bij Eandis

4.170 medewerkers10 vacaturesonder andere technici elektriciteit, administratief medewerkers energie- leveringen en meteropnemingen

Frank Gistelinckexploitatieagent elektriciteit“In 2011 studeerde ik af als bachelor elektromechanica. Sindsseptember van datzelfde jaar werk ik bij Eandis, waar ik al eenmooi parcours heb kunnen afleggen. Ik stapte rechtstreeks vande schoolbanken naar Eandis. Voorheen kende ik het bedrijfniet goed, maar ik had het geluk om meteen juist te zitten. Ikstartte als nettechnicus elektriciteit en maakte laag- en hoog-spanningsmoffen (verbindingsstukken tussen kabels of leidin-gen, nvdr.).” “Vervolgens kreeg ik twee promoties. Door interne mobiliteitkreeg ik in 2013 de job van schakelbevoegde. Daar had ik meerverantwoordelijkheden en kon ik blijven groeien dankzij denodige opleidingen. Opnieuw werd er een vacature opgesteld,deze keer voor exploitatieagent elektriciteit. Ik zorg voor allenodige administratie voor de start van de werken, die temaken hebben met elektriciteit, zoals de samenwerking metde studiediensten, de afspraken met de aannemers, externeklanten en gemeente- en stadsbesturen en het klaarmakenvan de dossiers voor onze eigen technici.”

CARRIÈRE

5VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

005_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 18:44 Page 5

Page 6: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

Doorgroeimoegelijkhedenbij Elia

CARRIÈRE

Elia is de netbeheerder van het Belgische hoog-spanningsnet en staat in voor de transmissie vanelektriciteit. Het bedrijf zorgt met andere woor-den voor het vervoer van elektriciteit onder hoog-spanning van de producenten naar dedistributienetten, zodat zij die tot bij elke verbrui-ker kunnen brengen. In België werken ongeveer 1.200 werknemers.Daarnaast heeft Elia Group ook een afdeling inMomenteel zijn er in ons land 60 open vacaturesen in totaal zal het aantal aanwervingen voor 2015zich rond de honderd situeren. 80 procent vandie aanwervingen zijn technische profielen. Deoverige 20 procent zijn supportfuncties in admi-

nistratieve, juridische, economische of financiëlerichtingen.“Bij Elia zoeken we voornamelijk technische pro-fielen, zowel ingenieurs als technici”, vertelt Isa-belle Deswez, Recruitment & Selection Manager.“Die profielen zijn soms moeilijk te vinden,daarom proberen we zoveel mogelijk proactief eninnovatief te zijn in onze aanpak.”“Hoogspanning is een heel specifiek domein.Mensen die bij Elia komen werken, kunnen hunexpertise heel goed ontwikkelen en specialistworden in hun vak. Technici of ingenieurs die bijons starten merken vaak op dat iedereen bij Eliaheel duidelijk weet waarmee hij bezig is”, gaatDeswez verder. “Daarnaast is Elia een groot be-drijf, waardoor er intern veel mogelijkheden zijn.Als je hier tien jaar aan de slag bent, heb je somsal drie verschillende functies doorlopen. Meer dan20 procent van onze vacatures worden eerst in-tern ingevuld. Dat creëert een dynamiek en jekunt hier dus echt carrière maken. Een techniekerop het terrein kan bijvoorbeeld doorgroeien in zijnjob, veranderen van specialisatie of eventueelevolueren naar een projectmatige functie.”

1.200 medewerkers60 vacaturesonder andere technici,administratief bediende,Business Analist Finance, Digital Manager

Wim Buyse Manager Technieker“Bij Elia werken we voor de maintenance acti-viteiten in tien workcenters, die je geografischkunt vergelijken met de provincies. Ik ben deverantwoordelijke voor de hoogspanningsin-stallaties, bovengrondse lijnen en onder-grondse kabels voor de zone Oost- enWest-Vlaanderen. Daar sta ik onder andere invoor het beheer van het personeel, het budget,de exploitatie en de veiligheid. In die regiowerken ongeveer zeventig tot tachtig mede-werkers, voornamelijk technici die in verschil-lende teams werken, maar er zijn ook eenaantal mensen met een administratieve of on-dersteunende functie. Voor elk team is eenmeestergast verantwoordelijk. Ik stuur demeestergasten aan.”“De elektriciteit is een metier dat aan het evo-lueren is, omdat we ons ook moeten aanpas-sen aan de veranderende wereld rondom ons.Vroeger was er enkel productie via een aantalcentrales en was er slechts één weg die deenergie leidde van de producent naar de eind-klant. Vandaag ziet het net- en energiestromener helemaal anders uit, want er zijn veel parti-culieren met zonnepanelen of ook windmo-lens. Daardoor moeten we voor deonderhoudsactiviteiten flexibel zijn. Als hetbijvoorbeeld winderig weer is, produceren dewindmolenparken op zee aan honderd pro-cent. Dat betekent dat ons net in bepaaldezones onder druk staat en dat we die energiemoeten evacueren. Zo kunnen bepaalde ge-plande onderbrekingen om aan het net te wer-ken niet doorgaan of moeten we werken optijdstippen die voor het net wel mogelijk zijn.”“Elia is een groot en stabiel bedrijf. De hoog-spanningsverbindingen en onderstations kun-nen niet elders geplaatst worden. Morgen ofbinnen honderd jaar zal het bedrijf nog altijdbestaan, misschien onder een andere vorm ofnaam, maar de werkzekerheid is gegaran-deerd, want elektriciteit zal er altijd nodig zijnen onze bestaansreden zal altijd blijven: ‘kee-ping the lights on’.”

>>

6 VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

006_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 18:42 Page 6

Page 7: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

7VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

Op zoek naar een job in jouw buurt ?Misschien word jij wel onze nieuwe collega !

Eandis

Wij zoeken gemotiveerde techniekers voor verschillende regio’s.Heb jij een TSO- of bachelordiploma in een technische richting? Relevante ervaring?Grondige kennis van elektriciteit? Wil je graag een boeiende job met een toffe werksfeer en met aandacht voor werk-privé?

Interesse?Neem dan zeker eens een kijkje op onze website: www.eandis.be/jobs

Elia is de beheerder van het Belgische hoogspanningsnet van 380 kV tot 30 kV en staat in voor de ontwikkeling en het onderhoud van dit net, maakt het toegankelijk voor de gebruikers en regelt de energiestromen.

We zijn voortdurend op zoek naar de beste medewerkers. Om zoveel mogelijk tal-ent aan te trekken, bieden we heel wat interessante voordelen. Naast een boeiende carrière kan je rekenen op aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden, opleidingen, een interessant salarispakket en een leuke werksfeer.

www.elia.jobs FOLLOW US ON

Solliciteer nu online op www.elia.jobs

Passie voor techniek, elektriciteit of elektromechanica?Word technieker bij Elia en ontwikkel samen met ons de netten voor de energiestromen van morgen.

007_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:11 Page 7

Page 8: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

8 VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

008_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:11 Page 8

Page 9: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

CARRIÈRE

Foto: Archief Defensie

Infrax is het enige netbedrijf in Vlaanderen datvier leidinggebonden nutsvoorzieningen samenbeheert. Het is verantwoordelijk voor de aanleg,het onderhoud, de verbetering en uitbreiding vande netwerken voor elektriciteit, aardgas, kabelte-levisie en riolering.“Infrax is een bedrijf dat aan technische profielenveel mogelijkheden biedt”, vertelt Nico Vaes, Se-nior Advisor Recruitment & Selection. “Er be-weegt de laatste jaren veel in de energiesector.Denk maar aan de komst van de slimme netten enmeters. Daardoor krijgen onze medewerkerssteeds weer grote en interessante uitdagingen. Wezijn met zeer innovatieve materie bezig waardoorde werkomgeving altijd boeiend blijft.”Infrax is in heel Vlaanderen actief en kan daaromwerk dicht bij huis aanbieden. Toch is het in som-mige regio’s, zoals West-Vlaanderen en de Brus-selse rand, moeilijker om voor een aantal vacante

jobs de juiste profielen te vinden. Momenteel zijner zeven openstaande vacatures. “We zijn eentechnisch bedrijf, we beheren netwerken endaarom hebben we heel wat technische ploegenaan het werk. Maar daarnaast zijn er ook diverseadministratieve diensten. We zetten in op effi-ciëntie waardoor we vacatures zoveel mogelijkintern proberen in te vullen. Pas wanneer dat nietlukt gaan we extern zoeken", legt Nico Vaes uit.“Dat betekent dat mensen binnen het bedrijf veelmogelijkheden hebben om eens een nieuwe uit-daging aan te gaan. Onze CEO, Frank Vanbrabant,legt in zijn beleid de nadruk op de klant en de me-dewerker. Hij vindt het heel belangrijk dat allemedewerkers goed gecoacht worden en kansenkrijgen. Onze organisatie zet op het gebied van deontplooiing en de tevredenheid van medewer-kers in een snel tempo belangrijke stappen voor-uit."

Kristof Vliegen ingenieur materialen en methodes

“De technologie achter het elektriciteitsnet-werk heeft mij altijd geïntrigeerd. Energie isbovendien een actueel thema. Er is elke dagwel ergens iets in het nieuws uit onze sector.Het elektriciteitsnetwerk wordt steeds intelli-genter en dat boeit mij. Het vraagt steeds meerinspanningen om ons netwerk aan te passenaan de behoeften van onze klanten. De lokaleproductie van de zonnepanelen die we willenkunnen opvangen, bijvoorbeeld. De nettenzijn daar destijds niet voor ontworpen en ge-bouwd. Ik vind het een ongelooflijk voorrechtom dat mee verder te kunnen ontwikkelen.”“In onze sector komt veel samen: sterkstroom,ICT, telecommunicatie, elektronica, noemmaar op. Allemaal puzzelstukken waarmee weals team oplossingen creëren. Tijdens mijn op-leiding heb ik een multidisciplinaire kennisopgebouwd. Dat is een heel grote troef om bijInfrax te werken, ik zou het zelfs een vereistenoemen om hier aan de slag te kunnen. Heelveel verschillende disciplines komen samen inmijn job. Onze taken en verantwoordelijkhe-den zijn soms redelijk complex. Als ingenieurkrijg ik hier fantastische uitdagingen.”“In de afdeling waar ik werk, introduceren enbeheren we materialen en methodes vooronze primaire opdracht: elektriciteit tot bijonze klanten brengen. Hoe kunnen we blijveninnoveren en vernieuwen? Daar zijn wij elkedag mee bezig. Enerzijds gaan we reactief inop stimulansen of vragen van onze collega’s.Maar we gaan ook bestaande infrastructurenverbeteren en nieuwe wegen inslaan. We vol-gen elke innovatie op de voet en passennieuwe technieken toe. Of soms is het omwillevan gewijzigde wetgeving dat er iets veran-dert. We voeren marktonderzoek als dat nodigis, diepen het wetgevend kader uit, makentechnische analyses en maken conclusies. Diezijn altijd gebaseerd op zeer degelijk voorbe-reidend werk. We moeten niet alleen de theo-rie goed beheersen, maar onze ideeën ookimplementeren. De theoretische ontwikkelingis belangrijk, maar de technici in het veld moe-ten dat ook kunnen toepassen. Materialenmoeten gebruiksvriendelijk zijn en onderhou-den kunnen worden. Een idee dat op papiergoed lijkt, kan in de praktijk een ander resul-taat geven."

1.500 medewerkers7 vacaturesondere andere ingenieur materialen en methodes, projectleider, business procesanalist

Innovatie bij Infrax

>>

9VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

009_GPV1QU_20150404_VAM11_00 kopie.qxp_Opmaak 1 02/04/15 18:49 Page 9

Page 10: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

CARRIÈRE

TMVW, voluit de Tussengemeentelijke Maat-schappij der Vlaanderen voor Watervoorziening,werd in het najaar van 2014 omgedoopt totFARYS|TMVW. Het bedrijf is actief in 85 gemeen-tes in Oost- en West-Vlaanderen, Vlaams-Brabanten Henegouwen. Het is van oorsprong eenVlaamse drinkwaterintercommunale, maar is inde loop der jaren sterk geëvalueerd. Aan het beginvan de 21e eeuw breidde het bedrijf haar taken-pakket uit. “Bij sommige activiteiten is de link metwater nog duidelijk, zoals het beheer van rioleringen het leveren van water op maat aan bedrijven”,legt Els Maes, selectieverantwoordelijke HRM uit.“Maar we werden ook actief als beheerder vansportaccommodaties, startten met wegeniswer-ken en de gezamenlijke aankoop van goederen endiensten. Die laatste activiteit wordt nu uitge-bouwd tot een ruime ondersteunende service aaneen breed pallet van publieke actoren. Hier gaanondernemerschap en commercieel denken hand

in hand met maatschappelijke meerwaarde.”Dat uitgebreide takenpakket betekent datFARYS|TMVW geëvolueerd is van een puur tech-nisch naar een meer dienstverlenend bedrijf. Datzie je ook aan onze medewerkers, waar je meervrouwen en hogeropgeleiden terugvindt.“FARYS|TMVW is een overheidsbedrijf, dus kun-nen de medewerkers kunnen profiteren van devoordelen van zowel een privébedrijf als de over-heid. We zoeken daardoor steeds diverse profielendie binnen het bedrijf mee vorm kunnen gevenaan hun job. Medewerkers kunnen zelf hun toe-komst helpen uitbouwen. Dat maakt het bijzonderboeiend om hier te werken”, besluit Maes.

Wim Olivié domeinmanager“Voor ik bij FARYS|TMVW aan de slag ging,was ik al actief in de afvalwatersector. Toen erbij FARYS| TMVW een aantal openstaande va-catures waren voor een nieuwe servicelijn, derioleringsdivisie, zocht men kandidaten metervaring. Zo ben ik hier terecht gekomen. Ikben begonnen als accountmanager, het aan-spreekpunt voor steden en gemeenten. Ac-countmanagers analyseren de huidige situatievan de vennoot, detecteren knelpunten en op-portuniteiten en formuleren een aanbod opmaat. In 2009 werd ik verantwoordelijk voorde exploitatiedienst binnen het werkingsge-bied Asse en in 2013 heb ik de functie van do-meinmanager opgenomen.” “Domeindiensten staan in voor het onder-houd en aanleggen van onze netten, zowelvoor drinkwater, rioleringen als wegenis.Daarvoor is het werkingsgebied onderver-deeld in vier zones: Asse, Brugge, Gent enRonse. In elk gebied staat zowel voor exploi-tatie als voor projecten een team paraat. In diestructuur ben ik voor Asse en Ronse de over-koepelende leidinggevende. Bij exploitatiewerken voornamelijk technische medewer-kers die op het terrein instaan voor het onder-houd van de drinkwaterleidingen,drinkwaterstalen nemen om de kwaliteit tebewaken of de coördinatie rond herstellings-werken aan rioleringen op zich nemen. In hetprojectteam zijn het de projectverantwoorde-lijken die zorgen voor het ontwerp en de uit-bouw van nieuwe drinkwaterprojecten enriolerings- en wegeniswerken en hierbij nauwsamenwerken met gemeentebesturen, ont-werpers en aannemers.”“Het bedrijf is op vijftien jaar tijd dubbel zogroot geworden. Daardoor krijgen de mede-werkers veel kansen om door te groeien. Bo-vendien zijn we elke dag bezig met spannendezaken, elke maand opnieuw proberen wenieuwe projecten uit. Er valt hier dus wel watte beleven.”

FARYS | TMVW: waaier aan activiteiten, waaier aan jobs

769 medewerkers11 vacaturesonder andere accountmanagers, projectleiders (zowelbouw als wegenis- en rioleringswerken), teamleader, ICT-experts, diensthoofd sport en projectcoördinatoren

>>

10 VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

010_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 18:53 Page 10

Page 11: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

11VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

Elke dag genieten duizenden Vlamingen van aardgas, elektriciteit, kabeltelevisie en riolering. Wie daar achter zit? De bijna 1 600 collega’s van Infrax natuurlijk. Ze werken samen aan een optimaal beheer van de vier Infrax-netwerken. En da’s een hele uitdaging. Of wat dacht je van ruim 2 miljoen aansluitingen in 126 gemeenten?

Momenteel is Infrax op zoek naar m/v:

› Projectingenieur netinfrastructuur - Torhout

› Projectleider continue verbetering - Torhout,

Antwerpen of Brussel

› Ingenieur elektriciteit - Hasselt

› Technische (project)medewerkers elektriciteit- Hasselt

› Verantwoordelijke informatiebeveiliging (CISO) - alle Infrax-vestigingen

› Business procesanalist - alle Infrax-vestigingen

Interesse?Stuur je kandidatuur met een gedetailleerd CV naar Randstad Professionals Recruitment & Selection, Center 26, Bosstraat 54, 3560 Lummen,of mail naar [email protected], 011 35 07 59.Meer informatie over deze vacatures vind je op www.randstadprofessionals.be

Werken bij een top employer,dat inspireert.

Vind je inspiratie op www.portofantwerp.com/jobs als

manager interne audit

5

011_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:12 Page 11

Page 12: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

CARRIÈRE

Pidpa is thuis in alle watermarkten

680 medewerkers4 vacaturesmilieudeskundige, administratief medewerker aankoop, buizenlegger, programmeur C#-ontwikkelaar

Koen Joris procestechnoloog op de afdeling procestechnologie enwaterkwaliteit“Als procestechnoloog geef ik advies en doe ikonderzoek op alle zuiveringsinstallaties diemet drinkwater te maken hebben. Een grootluik daarvan is het optimaliseren van de pro-cessen. Ik moet enerzijds de waterkwaliteitverbeteren, en anderzijds de hoeveelheid toe-voegingstoffen verminderen. Ten slotte werkik ook de ontwerpen uit van nieuwe zuive-ringsinstallaties.”“Onze dienst is ook betrokken bij de opstartvan proceswaterinstallaties. We bouwen mo-meneel bij twee bedrijven in Oevel en Olendergelijke installatie. Onze uitgebreide kennisrond biologisch-adsorptieve ontijzering pas-sen we hier toe.“Het is een heel veelzijdige job, op verschil-lende vlakken. Zo werk ik met verschillendetechnieken en op diverse locaties. Ik heb eenvast bureau in Antwerpen, maar je zal me daarzeker niet dagelijks vinden. Als ze me opbellendat er een probleem is met een installatie, gaik ter plaatse bekijken hoe we dat moeten op-lossen. Zo moet ik veel overleggen met de ver-schillende diensten en andere bedrijven.”“Na mijn studies, werkte ik op school twee jaareen project uit rond ultrasone desinfectie. Dathad ook te maken met water. Later ben ik bijeen bedrijf aan de slag gegaan, in de verwer-king van aluminium. Daar ontdekte ik datwater en milieugerelateerde zaken me tochbeter liggen en dat ik daar meer voeling meeheb. Toen ik zag dat ze bij Pidpa iemand zoch-ten, heb ik meteen gesolliciteerd en ik hebdaar allesbehalve spijt van. Ik heb veel kansengekregen om me verder te ontwikkelen wantik kon bijvoorbeeld een opleiding volgen inNederland om me verder te specialiseren.”

Pidpa staat al meer dan honderd jaar in voor deproductie en distributie van drinkwater voor deprovincie Antwerpen. Daarvoor gebruikt het be-drijf grondwater als bron, waarmee het meer danéén miljoen inwoners in de provincie voorziet. Dedistributie gebeurt via een grote infrastructuur:“61 watertorens, 27 opjaagstations en bijna 12.900km leidingnet doorheen gans de provincie Ant-werpen. Stuk voor stuk schakels in de distributie-keten die dagelijks worden onderhouden,vernieuwd en uitgebreid. Voor dringende herstel-lingen staat een uitgebreide wachtdienst steedsklaar”, vertelt Christine Verboven, directeur staf-diensten.Het bedrijf doet meer dan enkel de productie endistributie van drinkwater, het zorgt ook voor ri-oleringsbeheer in de ruime zin: het beheren, on-derhouden en vernieuwen van het gemeentelijkerioleringsnet, het aanleggen en herstellen vanhuisaansluitingen, het reinigen van straatkolken,het beheren van grachten, het aanleggen, exploi-teren en onderhouden van pompstations en ge-meentelijke zuiveringsinstallaties, en hetuitbouwen van een volledige databank van het ge-meentelijk rioleringsnet. “Ook hier zijn perma-nentiediensten opgezet. Een nieuwe uitdaging diesinds 2005 binnen Pidpa is uitgegroeid tot eensuccesformule in nauwe samenwerking met onzesteden en gemeenten”, legt Verboven uit.Ten slotte biedt het bedrijf ook waterdiensten aande industrie, zoals adviesverlening en weten-schappelijk en technologisch onderzoek. Indus-triële klanten kunnen bij Pidpa terecht voorspecifieke vragen of water op hun maat: Pidpa kanzorgen voor proceswater geschikt voor industrieelgebruik en toepassingen.

Het hele waterproductieproces en 'water in al zijnfacetten' kan iedereen in Hidrodoe ontdekken, hetwater-doecentrum in Herentals. “Pidpa is,kortom, thuis in alle watermarkten”, stelt Verbo-ven. “Daarvoor doen we beroep doen op bijna 700gemotiveerde medewerkers, die elke dag kwalita-tief werk leveren op het terrein of vanuit de loca-ties in Antwerpen of Grobbendonk.” V

Op zoek naar een job bij een nutsbedrijf?www.vacature.com/jobsnutsbedrijven

Tekst: Heleen De Bisschop I VACATURE

12 VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

012_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 18:52 Page 12

Page 13: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

13VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

De Lijn wil een slimme reisgezel zijn voor verplaatsingen in heel Vlaanderen met een uitgebreid aanbod aan duurzame en kwalitatieve vervoersoplossingen waar veiligheid, e�ciëntie en betrouwbaarheid centraal staan. Het is de ambitie om Vlaanderen beter bereikbaar, gezonder en welvarender te maken met een performant en geïntegreerd aanbod. Je kan hierin een sleutelrol spelen, we zijn momenteel immers op zoek naar een (m/v)

directeur entiteit Antwerpen Jouw functie:Je hebt de algemene leiding over de entiteit

Antwerpen. Je waakt over de goede uitvoering van de activiteiten die nodig zijn voor het realiseren van het gemeenschappelijk stads- en streekvervoer op het grondgebied van de provincie Antwerpen: de organisatie van de vervoersactiviteiten, het peoplemanagement van ongeveer 2.600 medewerkers, het beheer van het rollend en vast materieel, de zorg voor kwalitatieve dienstverlening, enz.

Interesse:Je kandidatuur met uitgebreid cv kun je sturen naar Accord Group t.a.v. Nele.Thiel, [email protected]

Meer informatie op: delijn.be/jobs

We verwachten jouw kandidatuur uiterlijk op 20 april 2015. De Lijn werkt aan het bevorderen van gelijke kansen in haar personeelsbeleid. Kwaliteiten bij mensen zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Je formuleert adviezen m.b.t. de ontwikkeling van het vervoersbeleid en je werkt concrete bedrijfs plannen uit die kaderen binnen het algemeen strategisch beleid van De Lijn. Als lid van de raad van directeuren werk je eveneens mee aan de realisatie van de doelstellingen van De Lijn in haar geheel. Je vertegenwoordigt De Lijn binnen de provincie waarbij je een bijzondere aandacht besteedt aan het stakeholdermanagement.

Jouw profiel: Je hebt een masterdiploma en minstens vijf jaar

relevante ervaring in een omgeving van een gelijkaardige complexiteit. Verder verwachten we van jou dat je uiteraard geïnteresseerd bent in het mobiliteitsvraagstuk en hieromtrent een toekomstgerichte visie ontwikkelt en realiseert. Je hebt inzicht in de werking van de overheid en je kunt op een constructieve manier onderhandelen met de vakbonden. Je bent een peoplemanager die mensen op een positieve manier kan motiveren. Je hebt eveneens een goed inzicht in de bedrijfseconomische processen. Je beschikt over het enthousiasme en de organisatiezin die nodig zijn om de doelstellingen van deze functie te realiseren. Teamwerk is voor jou een must.

Aanbod:Een marktconform salaris volgens het niveau van de functie, aangevuld met extra-legale voordelen.

Vacatures

www.janpalfijn.be/jobsSurf snel naar onze vernieuwde website.

Je vindt er alle info over de vacaturesen bijkomende inlichtingen over de examens.

Voor de functies met een examenprocedure kun je inschrijven t.e.m. 04/04/2015.

[email protected] - 09 224 71 91 of 09 224 71 92

Het AZ Jan Palfijn Gent is een algemeen openbaar ziekenhuis met 526 erkende bedden. Het is een sterke regionale speler en stelt meer dan 1.000 medewerkers en 135 artsen te werk. Naast het vast zorgaanbod, investeert het ziekenhuis in welbepaalde specialismen en disciplines.

De voorbije twee jaar werd het ziekenhuis volledig vernieuwd. Onder meer onze verpleegafdelingen, operatiezalen, raadplegingen en kritieke diensten steken in een nieuw jasje. In het gerenoveerde ziekenhuis omringen wij onze patiënten met de beste, kwalitatieve zorg. Wij zijn momenteel op zoek naar:

Zorgmanager (m/v) (*)

Hoofdverpleegkundige (m/v) (*)

Clusterverantwoordelijke schoonmaak (m/v) (*)

Verpleegkundigen (m/v)

Applicatiebeheerder (m/v)

Financial controller (m/v)

Hoofd materiaalbeheer en logistieke stromen (m/v)

Expert facturatie (m/v)

* voor deze functie wordt een examen georganiseerd

AZ JAN PALFIJNGENT

013_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:12 Page 13

Page 14: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

14 VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

Het Havenbedrijf Gent, nv van publiek recht, baat de haven uit en wil in nauwe samenwerking met zijn klanten op een duurzame wijze welvaart en groei creëren. We doen dit door de ontwikkeling van de zeehaven als multimodaal platform en door het ter beschikking stellen van kaaien en bedrijfsterreinen.

beleidsmedewerker

BEN JIJ DE ENTHOUSIASTE COLLEGA NAAR WIE WIJ OP ZOEK ZIJN? Ga naar www.jobpunt.be en ga naar de vacature via de knop ‘bekijk onze jobs’. Op de vacaturepagina klik je rechts onderaan op ‘solliciteer nu’ en vul je het standaard-cv in. Meer info is eveneens te vinden op www.havengent.be/jobs. Uiterste inschrijvingsdatum is 26 april 2015. www.havengent.be Wij staan open voor diversiteit op de werkvloer.

JOUW OPDRACHTJe bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke opvolging en coördinatie van de concessiecontracten vanuit de commerciële dienst. Je volgt de commerciële onderhandelingen met de klanten op de voet op, je beheerst de dossiers inhoudelijk en realiseert een vlotte doorstroming van informatie naar alle betrokkenen, zowel intern als extern. Je overlegt voornamelijk en op regelmatige tijdstippen met de dossierbeheerders van de afdeling grondbeheer, de juristen en de collega’s van de technische dienst. Daarnaast fungeer je als projectleider van specifieke commerciële projecten zoals bijvoorbeeld het tariefreglement.

JOUW TROEVENJe bent een teamspeler die structuur in de samenwerking weet aan te brengen en actief aan kennisdeling doet. Je slaagt erin om commerciële behoeften concreet te vertalen. Je volgt de voortgang van de dossiers actief op en anticipeert op onvoorziene omstandigheden. Je legt vlot verbanden tussen de verkregen informatie, denkt op een positief kritische manier mee en handelt proactief. Je hebt sterke interesse of ervaring in het havengebeuren en hebt ervaring als projectleider. Je bent in het bezit van een masterdiploma en hebt relevante werkervaring.

ONS AANBODEen afwisselende job met impact, ruime opleidingskansen en fijne collega’s. Een contract van onbepaalde duur in een stabiele, boeiende en toekomstgerichte werkomgeving met een goede werk-privébalans. Een aantrekkelijk loonpakket inclusief maaltijdcheques en een interessante groeps- en hospitalisatieverzekering. Relevante ervaring wordt gewaardeerd.

Om het Havenbedrijf te versterken en onze missie te realiseren, zijn we op zoek naar een (m/v):

Verbindende persoonlijkheid met commercieel en administratief inzicht

Jobs op maat, meteen in

jouw mailbox

Surf naar Vacature.com en registreer je nu.

014_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:14 Page 14

Page 15: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

Een blik achter de schermen bij

OVERHEID

De Watergroep is een integraal waterbedrijf dat diensten aanbiedtbinnen de hele waterketen: productie en distributie van drinkwater,rioleringsbeheer voor gemeenten, hergebruik van gezuiverd water enproceswaterinstallaties. Eind 2014 telde De Watergroep 1.454medewerkers, tewerkgesteld in provinciale directies in West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg en in de centrale directie inBrussel. “Om al onze opdrachten tot een goed einde te brengen, zijnwe regelmatig op zoek naar gemotiveerde medewerkers”, verteltNadia De Clercq, Afdelingsadviseur HR.

Hoeveel mensen werven jullie aan?“In 2013 hebben wij 57 nieuwe medewerkers verwelkomd, in 2014 warenhet er 28. Voor elke personeelsbehoefte bekijken we eerst of onze vacatureniet ingevuld kan worden door interne verschuiving. Pas daarna bieden weeen vacature extern aan op de arbeidsmarkt. De meeste van onze vacaturesstaan open voor pas afgestudeerden. Zij kunnen bij De Watergroep ook eeneerste werkervaring opdoen via een startbaanovereenkomst. Bij onze aan-wervingen zetten we bovendien maximaal in op diversiteit. Op die manierwillen we talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden allekansen geven.”

Welke profielen zoeken jullie verder nog?“Binnen De Watergroep werken mensen met heel diverse profielen zoalsingenieurs, bachelors bouwkunde, (elektro)mechanica of scheikunde, elek-triciens (HSO-diploma elektriciteit), arbeiders, hoofdzakelijk voor de aanlegvan leidingen (geen diplomavereisten) en ondersteunende profielen (ad-ministratie, financiële diensten, informatica, HR, communicatie & marke-ting …). Voor sommige functies is het niet eenvoudig om de juiste profielente vinden. Dit gaat dan vooral over ICT- en technische profielen.”

Hoe ziet de cultuur eruit?“De Watergroep heeft vijf kernwaarden: betrouwbaarheid, betrokkenheid,zorgzaamheid, initiatief en teamgeest. We hebben deze waarden vertaaldin kerncompetenties waarop we onze medewerkers beoordelen in hetkader van de jaarlijkse evaluaties. Ze vormen ook één van de basiselemen-ten voor aanwerving en doorgroei naar andere functies binnen De Water-groep. We zetten de kernwaarden voortdurend in de kijker via diverseinterne sensibiliseringsacties.”

Waarom voor De Watergroep kiezen? “De Watergroep is een dynamisch bedrijf met heel wat ontwikkelings- endoorgroeimogelijkheden. Door onze decentrale organisatie is het mogelijkom dicht bij huis te werken. Naast een competitief loon en verschillendeextralegale voordelen is het evenwicht tussen werk en privé een belangrijketroef. Bovendien zorg je er mee voor dat onze 2,9 miljoen klanten dagelijkskunnen genieten van lekker en kwaliteitsvol kraantjeswater. V

Gunter Mathieu Projectingenieur Elektromechanica: “Ik werk ondertussen al meer dan 15 jaarbij De Watergroep. Mijn oog viel eerder toe-vallig op een vacature voor een job als pro-jectleider voor het aankopen en opvolgen vanelektromechanische installaties bij een publiek drinkwaterbedrijf.Vooral vanuit een brede interesse voor alles wat met duurzaamheiden milieu te maken heeft, besloot ik mijn kans te wagen en met suc-ces. Op korte termijn kreeg ik interessante en zeer diverse projectenwaarbij ik leerde dat er heel wat kwam bij kijken om oppervlakte-of grondwater om te vormen tot drinkbaar water. De voorbije jarenheb ik expertise kunnen opbouwen in diverse vakdomeinen. Hetboeiende aan de job is dat we zelf ook aan onderzoek en ontwikke-ling doen, ondersteund door een team van ervaren drinkwaterspe-cialisten en gespecialiseerde techniekers waarbij we steeds kunneninspelen op de snel evoluerende watertechnologie. De Watergroepis zeker een interessante werkgever voor technisch geschooldemensen die op zoek zijn naar een uitdagende job, waarbij er naastveel afwisseling ook tijd is om je te verdiepen in een specifieke tech-nologie en waar er ook een aantrekkelijk salarispakket tegenoverstaat.”

Op zoek naar een job in een nutsbedrijf?www.vacature.com/jobsnutsbedrijven

Debbie Delaere Adjunct-hoofd SectoraalDienstencentrum (SDC)Moorsele: “Ik leerde het bedrijf in 2003 kennen toenik als pas afgestudeerde architect-assistentgecontacteerd werd door De Watergroep vooreen vacature van technisch tekenaar. Ik heb dit ruim 2,5 jaar ge-daan. Nadien heb ik ongeveer 7 jaar als zelfstandige in de vastgoed-sector gewerkt. Ik had niet onmiddellijk de bedoeling om van jobte veranderen, maar toen ik de vacature voor adjunct-hoofd SDCbij De Watergroep zag, leek dit mij een uitdagende job met veel va-riatie, die bovendien in het verlengde van mijn studies lag. Mijn eer-ste werkervaring bij De Watergroep was ook erg positief. Ik werkteer graag omwille van de open sfeer, de aangename werkuren, detoffe collega’s en het goede loon. Na enkele screenings en sollicita-tiegesprekken kwam ik in een wervingsreserve terecht. Ik kon alsnel bij mijn ‘oude’ werkgever aan de slag. Ik ben gestart in het SDCin Ninove. Na enkele maanden kreeg ik te horen dat ik via een in-tern project dichter bij huis, namelijk in Kortrijk, kon werken. Zoben ik in maart 2014 in het dienstencentrum in Moorsele terechtgekomen, waar ik verantwoordelijk ben voor het organiseren en uit-voeren van toezichtstaken en de dagelijkse werkzaamheden omcontinu kwaliteitsvol drinkwater bij de mensen thuis te leveren.”

De Watergroep

15VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

015_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 18:55 Page 15

Page 16: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

16 VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

016_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:14 Page 16

Page 17: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

Ingenico Payment Services levert zijn klanten – handelaars, IT-partners enbanken – beveiligde betaaloplossingen voor alle verkoopkanalen. Deone stop shopping-behoefte van de klanten wordt geruggesteund dooreen grote support-afdeling. Het groeibedrijf is op zoek naar medewer-kers die niet bang zijn voor het onbekende in een snel evoluerende sector.

Ingenico Payment Services levert de klanten – handelaars, IT-partners (integra-toren) en banken – beveiligde betaaloplossingen voor alle verkoop-kanalen: winkel, online en mobiel. “De klant wil maar één ding, namelijk onestop shopping”, zegt Els Schabergs, Director HR e-Commerce Solutions bij In-genico Payment Services. “Hij wil zowel activiteiten via de terminal als via hetinternet, hij heeft een fysieke winkel maar ook een webshop.” Ingenico PaymentServices biedt antwoord op die vraag door in te grijpen op de volledige waarde-keten van de betalingen en op alle verkoopkanalen: diensten voor online beta-ling, multi-channel-betaaloplossingen, beheer van transacties enmarketingdiensten (klantenbinding…). “We dekken de volledige lading wat het

elektronische betaalverkeerbetreft, gaande van dehardware (de productie ende verkoop van de termi-nals), het aansluiten van dehandelaars en de card notpresent-activiteiten (beta-lingen op internet, mobieletoepassingen, e-com-merce)”, legt Els Schabergsuit. Om een foutlozedienstverlening te garan-deren, heeft Ingenico Pay-ment Services een grote

support-afdeling. “Wanneer de organisatoren van Tomorrowland hun tic-ketverkoop openstellen, moet je ervoor zorgen dat de servers het volumeaankunnen”, legt ze uit.

GroeibedrijfVorig jaar groeide het personeelsbestand van Ingenico met 30 procent.Daarom is het bedrijf voortdurend op zoek naar additionele profielen om degroei binnen e-commerce te kunnen volgen. In 2015 zullen er ongeveer 50vacatures openstaan. “We zijn vooral op zoek naar IT-profielen en dan meerbepaald developers”, zegt Els Schabergs. “Het gaat om zowel front-end,back-end als .NET-developers.” Daarnaast is er een behoefte aan Project Ma-nagers die de groei bestendigen en System Engineers die de systemen oppunt stellen. “Het is belangrijk om proactief te werken, op welk moment danook. Elektronisch betaalverkeer werkt nu eenmaal 24/7.” Ten slotte zoekt In-genico Payment Services ook mensen die customer service bieden. “Sales-profielen zoeken we vooral in het buitenland.”

Omgaan met het onbekendeNaast het bezitten van technische en functionele competenties is het belang-rijk dat toekomstige werknemers in staat zijn om met het onbekende om tegaan. “De sector verandert heel snel”, legt Els Schabergs uit. “We weten niethoe het betaalverkeer de komende jaren zal evolueren. Medewerkers hebbensoms het gevoel dat ze in een roetsjbaan zitten en verschillende loopsnemen. Daarom is weerstand ook belangrijk. Ze worden af en toe in snelheidgepakt maar de medewerkers vinden dat niet erg, ze gaan ervoor. Ze willenimmers meebouwen en meewerken aan de toekomst.” Ingenico PaymentServices traint de people managers in het vierletterwoord VUCA. “Dat zijnin feite de vier competenties die we nodig hebben: volatility, unknown, com-plexity en agility”, legt Els Schabergs uit. “Snelheid, onbekende, complexiteiten wendbaarheid zijn noodzakelijk, niet alleen om te overleven maar ookom zich te amuseren. En dat blijft de basis. Mensen moeten zich goed voelenin het bedrijf.” >>

Wanneer je in de winkel betaalt of online iets koopt, sta je er niet altijd bij stil dat verschillendebedrijven ervoor zorgen dat het geld op een veilige manier bij de bank en de handelaar terecht-komt. Vacature sprak met enkele bedrijven achter het betaalverkeer en vroeg hen hoe ze eenoptimale dienstverlening garanderen, hoe het is om er te werken en welke profielen ze zoeken.

De bedrijven achter het betaalverkeer

One stop oplossing voor digitale betalingen

Wat gebeurt er met je geld?

De sector verandertheel snel. Onzewerknemers willenmeebouwen aan detoekomstEls Schabergs,Director HR e-Commerce Solutions

Ingenico Payment Services

17VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

CARRIÈRE

017_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 18:58 Page 17

Page 18: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

Welke weg legt je geld af?

FOCUS

• Ingenico Payment Services zet complexebetaaltransacties om tot vlotte en geïntegreerdebetaaloplossingen op alle verkoopkanalen: online,in de winkel en mobiel.

• Het personeelsbestand groeide vorig jaar met 30%.• In 2015 zullen er 50 vacatures openstaan.

Ingenico Payment Services

• Worldline maakt elektronisch betalen mogelijk bij zowel dehandelaars als de banken. Het bedrijf ontwikkelt betaalterminalsvoor verschillende vormen van elektronisch betalen, zoalsBancontact/Mister Cash, MasterCard, Visa en elektronischemaaltijdcheques.

• Naast betaalterminals voor fysieke winkels heeft Worldline ookoplossingen voor e-commerce.

• Momenteel zijn er 75 openstaande vacatures.

Worldline

Wat gebeurt er met je geld als je online of in de winkel iets koopt. Hoe loopt dat betaalverkeer precies en waar passeert dat geld voordat het op de bankrekening van de juiste persoon terechtkomt? Hierbij een overzicht van de belangrijkste spelers.

IN

18 VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

018_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:00 Page 18

Page 19: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

Tekst: Melanie De Vriese

Clear2Pay

Bancontact/Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van opde rekening van de kaarthouder wordt verplaatst naar derekening van de handelaar. Daarnaast bepaaltBancontact/Mister Cash de regels voor betaaltransactieszodat de betaling veilig, snel en transparant verloopt.

Bancontact/Mister Cash

• Clear2Pay is een innovatief technologiegedrevensoftwarebedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden vanwereldwijde toepassingen voor veilige betalingsstromen.Met deze technologie kunnen banken hun betalingsverkeeroptimaliseren en eender welk betalingstype toelaten.

• Werd vorig jaar door FIS overgenomen.

• In België zoekt Clear2Pay 100 nieuwe medewerkers.

INTERNATIONAL BANK

19VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

018_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:00 Page 19

Page 20: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

20 VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

werkenbijdepersgroep.bePASSIE VOOR

TALENT

Bij de Persgroep Publishingmaak je het zelf waar. Wijgeven je alle kansen om resultaten te behalen. Met passie voor onze sterke merken en producten, zowelnieuwsmedia (Het LaatsteNieuws en HLN.be, De Morgen en DeMorgen.be),magazines (Dag Allemaal,Goed Gevoel, TV Familie, Joepie, NINA, DM Magazine,Goesting)als gespecialiseerdesites (Autotrack.be,Tweakers.be). Maar je doethet wel op jouw manier. In alle vrijheid en met een&inke portie verantwoordelijk-heid. Reken maar dat we jedaarvoor weten te waarderen.Van jou verwachten we alvastactie en de drive om telkensdie ‘extra mile’ te gaan. Samenmet je team, elke dag opnieuw.

Wie weet word jij onze nieuwe (m/v)

Senior application specialistHeb je een passie voor ICT en kan je een team coachen en inspireren? Combineer je dat met minstens 3 jaar ervaring als projectmanager? Dan ben jij misschien de geknipte persoon voordeze afwisselende functie. Je voert deze gecombineerde rol uit in het Functional ICT Team CRM B2C. Je stuurt de applicatie-specialisten binnen het functionele domein aan en bent verantwoordelijk voor de realisatie van projecten. Daarbij hou jede scope, het budget en de timing in de gaten. Bovendien kan jesnel problemen oplossen en heb je een duidelijke langetermijnvisie.

Plaats van tewerkstelling: Asse

Gebeten om je grenzen te verleggen?Solliciteer meteen online of check onze andere vacatures.

Volg de Persgroep Publishing op Facebook

We gevenje geen

uitdagingJe grijpt zelf elke kans.

Zet de eerste stap naar je droomjob als webontwikkelaar. Volg dezegratis opleiding. Leer hoe je interactieve websites bouwt met PHP en Drupal. Maak daarna, als junior-webontwikkelaar, de digitale dromen van je klanten waar.

Jij bent:• op zoek naar werk• gepassioneerd door websites en programmeren• een analytische geest• in staat om een Engelse tekst te begrijpen• opgeleid tot het niveau hoger onderwijs (of gelijkwaardig door ervaring)

Op het programma: leer websites programmeren in PHP en Drupal. Ontwikkel ook de client side met HTML, CSS, JavaScript en jQuery. Verder leer je de regels

van usability en SEO toe te passen. Als eindwerk maak je een databasegestuurde website in Drupal.

Waar en wanneer?• in Mechelen• voltijds vanaf 29 april 2015• inclusief bedrijfsstage van 6 weken

Interesse? Schrijf je in voor een vrijblijvende infosessie op 8 of 16 april 2015:• [email protected] (met vermelding van je rijksregisternummer)

Lees alle details van de opleiding op www.jobber.be

Cevora vzw en VDAB creëren gelijke kansen voor alle werkzoekenden. Voor de opleidingen selecteren wij kandidaten volgens hun kwaliteiten. Ongeacht geslacht, leeftijd, afkomst, gezinssituatie of handicap.

PHP-Drupal-ontwikkelaarin Mechelen

Op zoek naar een job?Volg de gratis opleiding

Jobber by Cevora/Cefora

...bij ons zit je goed

personeelsrekruteringen -selectie

AB&I10JAAR

Voor méér info, surf snel naarwww.ab-i.be

Libeco-Lagae te Meulebeke zoekt m/v:

Logistiek Verantwoordelijke

020_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:16 Page 20

Page 21: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

CARRIÈRE

Clear2Pay moderniseert de betalingsstromen in financiële instellingen.Van de 50 grootste banken ter wereld mag Clear2Pay er 40 tot zijn klan-ten rekenen. Om een optimale dienstverlening te garanderen, doetClear2Pay een beroep op meertalige medewerkers die flexibel kunnenwerken in een multiculturele omgeving.

Clear2Pay is een innovatief technologiegedreven softwarebedrijf dat gespe-cialiseerd is in het aanbieden van wereldwijde toepassingen voor veilige be-talingsstromen. “Met onze technologie kunnen banken hun betalingsverkeeroptimaliseren en eender welk betalingstype toelaten”, legt Jean de Crane,CEO bij Clear2Pay, uit. Klanten, waarvan er 40 voorkomen in de wereldwijdetop 50, zijn onder meer Crédit Agricole, Royal Bank of Schotland, Common-wealth Bank of Australia, Santander en BNP Paribas. Daarnaast biedt Clear2Pay ook nicheproducten aan, waaronder het volledigegamma van producten voor het automatiseren van testen en het verwerkenvan bepaalde backoffice-oplossingen in het kredietkaartensegment. “Alletransacties die tussen de verschillende systemen fungeren, van betaaltermi-nal tot mobiele gsm, worden getest zodat we zeker kunnen zijn van de kwa-liteit.”

Breed producten- en dienstenpakketClear2Pay garandeert een optimale dienstverlening door de juiste mensenaan te trekken en een beroep te doen op vooruitstrevende technologie. Het

bedrijf werd vorig jaar inoktober overgenomendoor FIS, ’s wereldsgrootste aanbieder vanbank- en betalingsver-keertechnologie, adviesen outsourcing dienst-verlening. FIS telt 40.000werknemers. “Dat bete-kent een enorme schaal-vergroting. Daardoorkunnen we ook een gro-ter portfolio van produc-ten en dienstenaanbieden”, legt Jean DeCrane uit. Clear2Pay iswereldwijd actief. Meerdan 95 procent van de ac-tiviteiten is toegespitstop het buitenland. “We

beschikken over brede internationale teams die meehelpen aan de ontwik-keling van de producten maar ook lokaal dicht bij de klanten zitten om devinger aan de pols te houden.”

Meertaligheid is een plusWereldwijd zoekt Clear2Pay 500 nieuwe collega’s, op de Belgische markt zijndat er 100. Het bedrijf wil het volledige portfolio afdekken met functionele,technische en meer sales georiënteerde profielen. “Daarom heeft Clear2Paybehoefte aan een goede mix in zowel het soort profiel als het aantal jaren er-varing op de teller”, zegt Sabine Fannes, Chief People Officer. “We zoekenzowel starters als mensen met ervaring. Bij voorkeur hebben toekomstige

medewerkers ervaring in de betalingsindustrie maar dat is niet altijd nood-zakelijk. Onze nieuwe collega’s krijgen een 6 tot 8 weken durende opleidingover onze producten zodat ze alvast een stevige basis hebben om te starten.”Door het internationale karakter van Clear2Pay is meertaligheid een belang-rijke troef. “We zijn een van de weinige bedrijven die aan productontwikke-ling doen en dat op internationale schaal. Dat biedt veel opportuniteiten voorde medewerkers, zowel lokaal als internationaal.” Een andere competentieClear2Pay bij medewerkers waardeert, is flexibiliteit. “We werken aan heelwat internationale projecten”, legt Sabine Fannes uit. “Dit creëert veel mo-gelijkheden, maar vraagt ook de nodige inzichten en maturiteit qua werk-ethiek want we werken met verschillende nationaliteiten in verschillendeomgevingen. Collega’s moeten een interesse hebben in multiculturele om-gevingen.” >>

Streven naar optimale dienstverleningClear2Pay

Clear2Pay heeftbehoefte aan eengoede mix in zowel hetsoort profiel als hetaantal jaren ervaring opde tellerSabine Fannes, Chief People Officer

21VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

017_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 18:58 Page 21

Page 22: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

Tekst: Melanie De Vrieze

Op zoek naar een job in de financiële sector?www.vacature.com/jobsfinance

CARRIÈRE

De systemen van Worldline verwerken dagelijks miljoenen transacties.Om dit foutloos en veilig te laten verlopen, doet Worldline een beroepop een robuuste infrastructuur en innovatieve medewerkers.

Worldline maakt elektronisch betalen mogelijk bij zowel de handelaars alsde banken. “Onze belangrijkste activiteit bestaat erin elektronisch betalenmogelijk te maken. We zorgen er voor dat het geld van op de rekening vande kaarthouder naar de rekening van de handelaar wordt geplaatst, zonderfout en in een beveiligde omgeving”, legt Laurette Vandenplas, Human Re-sources Director Worldline Benelux, uit. “Handelaars aanvaarden kaartenvia de betaalterminals die wij ontwikkelen en dit voor verschillende vormenvan elektronisch betalen, zoals Bancontact/Mister Cash, MasterCard, Visa enelektronische maaltijdcheques. We hebben niet alleen betaalterminals in fy-sieke winkels maar hebben ook oplossingen voor e-commerce. Worldlinewerkt verder aan oplossingen voor betalen via de mobiele telefoons. Het be-drijf biedt daarnaast allerlei diensten aan banken die kaarten uitgeven zoalsCard Stop of oplossingen bij fraudedetectie.

Veiligheid staat centraalEen foutloze dienstverlening is dé prioriteit bij Worldline. “We zijn geobse-deerd door veiligheid,” zegt Laurette Vandenplas. Daarom investeert World-line sterk in technische infrastructuur en systemen. “Innovatie is voor onsheel belangrijk. Alleen op die manier kunnen we iedereen een stap voor zijnop het vlak van bijvoorbeeld fraudedetectie”, zegt Laurette Vandenplas. “Webesteden veel aandacht aan onderzoek en ontwikkeling zodat onze systemenstate of the art zijn.” Robuustheid is eveneens een belangrijk aspect. De sys-temen moeten tegen een stootje kunnen en grote volumes aankunnen. Omde veiligheid te garanderen, wordt Worldline door verschillende instantiesgeaudit en gecontroleerd. Ten slotte zet Worldline ook sterk in op processenen structuren. “We weten heel goed wat we moeten doen in het geval vanincidenten. Ons bedrijf is een gerodeerde machine die inspeelt op storingenof zaken die het comfort van de eindgebruiker verstoren.”

Mensen grootste kapitaalNaast infrastructuren investeert Worldline ook sterk in de kwaliteit van demedewerkers. “Onze diensten en oplossingen zijn mogelijk dankzij onzecreatieve medewerkers en onze innoverende cultuur. Communicatief sterk

zijn, ondernemingszinvertonen, in team werkenen ervaringen delen zijncompetenties die we vanonze medewerkers ver-wachten.” Momenteelheeft Worldline 75 open-staande vacatures. “Omnieuwe business aan tetrekken, zijn we op zoeknaar sales- en marketing-profielen”, zegt LauretteVandenplas. Daarnaastheeft Worldline ook be-hoefte aan Project Mana-gers en BusinessAnalisten, met een alge-mene industriekennis dieaangetrokken wordendoor het innovatieve ka-

rakter van de business en de mobiele toepassingen. Ten slotte zoekt World-line ook Service Delivery Managers of Call Center Agents. “Customerexcellence is primordiaal voor ons.”

Eigen mensen als filterWorldline zoekt niet alleen mensen met ervaring, maar ook starters die netvan de universiteit komen en geïnspireerd zijn door e-commerce en elektro-nisch betalen. “Het rekruteringsproces verloopt heel vlot,” legt Laurette Van-denplas uit. “We laten de toekomstige medewerkers voelen welke cultuurhier hangt door hen te laten spreken met HR en de business. Zo vinden wede juiste fit.” Het meest doeltreffende selectiekanaal zijn nog altijd de eigenmedewerkers. “We hebben een incentiveprogramma waarbij onze medewer-kers vrienden, familie of kennissen kunnen aanbevelen. Zij zijn dus de eerstefilter, wat heel waardevol is voor ons. Ze zullen niet iemand aanbevelen dieniet past binnen de cultuur van het bedrijf.”Aangezien de medewerkers de belangrijkste troef zijn, besteedt Worldlineextra aandacht aan de individuele ontwikkeling. “We maken deel uit van eeninternationale groep waardoor we op een uitgebreid career developmentplan kunnen steunen. Ook de talent programma’s worden vanuit een inter-nationaal kader opgezet. Lokaal hebben de medewerkers echter ook verschil-lende manieren om door te groeien.” V

Veiligheid prioriteit bij WorldlineWorldline

Onze diensten enoplossingen zijnmogelijk dankzij onzecreatievemedewerkers en onzeinnoverende cultuurLaurette Vandenplas, Human Resources Director Benelux

>>

22 VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

017_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 18:58 Page 22

Page 23: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

23VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

Deze functie wordt exclusief door A. B. & I. behandeld.personeelsrekrutering

en -selectie

AB&I10JAAR

Libeco-Lagae, gevestigd in Meulebeke, is de grootste vlasweverij in België en realiseert met een 190-tal medewerkers een omzet van ca. 35 miljoen euro. Libeco-Lagae is een exportgerichte KMO met een zeer ruim productenaanbod en een sterke klantgerichte strategie.

Om hun logistieke afdeling te versterken, zoeken wij een (m/v):

Logistiek Verantwoordelijke (8610)Je taken: • In deze uitdagende, gevarieerde functie neem je de leiding over het magazijn, de verpakking, de verzending en de facturatiedienst (samen een 14-tal

medewerkers). • Je organiseert de werkverdeling en optimaliseert de processen naar automatisatie en informatisatie toe. • Samen met jouw team stuur je alle

oplossingen, investeringen, e-commerce projecten,...

• Je bent een echte people manager die het beste uit zijn/haar team kan halen. • Je bent analytisch sterk en positief ingesteld. • Je beschikt

Wij bevestigen altijd de goede ontvangst en behandelen je gegevens strikt vertrouwelijk. A. B. & I. bvba, Personeelsrekrutering en -selectie, Vaartstraat 25, 8500 Kortrijk • 056/ 225 880 • www.ab-i.be •

Interesse?Mail ons snel [email protected]

Aanbod: • Een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen in overeenstemming met jouw kennis en ervaring. • Een uitdagende job in een dynamisch bedrijf met een goede werksfeer.

Erkenning VG.665/B

Sales ManagerU neemt de aansturing van het Belgische team(13 pers.) voor uw rekening (sales en service).In samenspraak met de Nederlandse directiebepaalt en implementeert u de verkoopstrategie.Als peoplemanager coacht u uw team intern enop de baan en weet u hen te motiveren om deverkooptargets te halen of te overtreffen. U zitzelf bij grote klanten aan tafel, voor zowel Vlaan-deren als Wallonië, en u weet kansen te benut-ten. U werkt vanuit het kantoor te Aartselaar enrapporteert aan de Commercieel Directeur.

Geïnteresseerd in deze veelzijdige functie?Reageer via www.velde.be. Voor meer informatie(ref.nr.AEBI151) kunt u kijken op www.aebi-schmidt.nl/www.aebi-schmidt.be of contactopnemen, telefoon 03/235 45 50

Aebi Schmidt Belgium, voorheen Schmidt Belgium, maakt deel uit van de Aebi Schmidt Groep. Aebi Schmidt is Europees marktleider in het ontwikkelen, produceren en leveren van maatoplossingen voor propere en veilige wegen. Als specialist in gladheidbestrijding en veegtechniek zijn zij een betrouwbare partner voor overheden, bedrijven en zakelijke dienst-verleners.

Verantwoordelijk voor de Belgische vestiging

023_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:17 Page 23

Page 24: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

24 VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

werkenbijdepersgroep.bePASSIE VOOR

TALENT

Bij de Persgroep Publishing maak je het zelfwaar. Wij geven je alle kan-sen om resultaten te behalen. Met passie vooronze sterke merken en pro-ducten, zowel nieuwsmedia (Het Laatste Nieuws enHLN.be, De Morgen en DeMorgen.be), magazines (Dag Allemaal,Goed Gevoel, TV Familie,Joepie, NINA, DM Maga-zine, DM.city)als gespeciali-seerde sites (Autotrack.be,Tweakers.be). Maar je doethet wel op jouw manier. In alle vrijheid en met een&inke portie verantwoorde-lijkheid. Reken maar dat weje daarvoor weten te waar-deren. Van jou verwachtenwe alvast actie en de driveom telkens die ‘extra mile’ tegaan. Samen met je team,elke dag opnieuw.

Wie weet word jij onze rasechte (m/v)

Online Designer Ben jij een creatieveling met minstens drie jaar ervaring in onlinedesign? Heb je een mening over ‘skeuomorphism’ en kan je voor-spellen welke trend er op ‘1at design’ volgt? Dan ben jij misschiende online designer die wij zoeken. In deze functie zorg je voor deonline vormgeving van onze marketingcampagnes. Daarbij laat jejouw creativiteit de vrije loop, maar tegelijk bewaak je ook dehuisstijl van onze merken. Je maakt o.a. designs voor banners, e-mailcampagnes, actiepagina’s en wedstrijden. En dat doe jevoor een groot publiek, want je designs bereiken dagelijks zo’n1.250.000 surfers!

Plaats van tewerkstelling: Asse

Gebeten om je grenzen te verleggen?Solliciteer meteen online of check onze andere vacatures.

Van onze merken

word je niet warm.

Het wordt pure passie.

024_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:17 Page 24

Page 25: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

8TIPS & TRICKS

Je bent door de eerste sollicitatieronde en vervolgens blijkt een assessment deel uit temaken van de procedure. Waarop gaat de sollicitatiecommissie letten? Hoe kun je daar opinspelen?

Het is altijd goed om aan de recruiter te vragen wat er in het assessment ge-test gaat worden en hoe je je hierop kunt voorbereiden. Als je iemand kentdie binnen het bedrijf werkt en de assessments al eens gemaakt heeft, kan jehem ook om advies vragen.

1

Ook de manier waarop een assessment wordt uitgevoerd, kan verschillen. Erzijn allerlei methoden. Vragenlijsten worden veel gebruikt, bijvoorbeeld ompersoonlijkheid, interesses, drijfveren, cultuur of gedrag te meten. Daarnaastzijn er cognitieve tests voor bijvoorbeeld intelligentie. Maar bureaus kunnenook gebruik maken van praktijkopdrachten, simulaties op de pc - 'seriousgames' - interviews, zelfbeoordeling en 'peer reviews'.

2

In de vacaturetekst vind je vaak een omschrijving van de persoonlijkheids-eigenschappen die gezocht worden in de ideale kandidaat. Probeer dezecompetenties te vertalen naar praktijkvoorbeelden.

4

Als je je maximaal wilt voorbereiden, kun je een 'oefen-assessment' overwe-gen. Dat helpt om alvast een idee te krijgen van hoe je ongeveer beoordeeldzult worden. Soms helpt de feedback ook bij het verbeteren van je presentatie.Ook op Vacature.com kan je gratis een aantal testen doen, zoals de Competen-tie Indicator, de Talentest en de Kenniswerkertest.

5

Voor meer tips surf naar www.vacature.com

Zoek uit wat er getest wordt

Zoek uit hoe er getest wordt

Doe eventueel een test-assessment

Probeer hoe dan ook rustig te blijven. Zorg dat je weet waar je heen moet endat je op tijd bent. Doe je best om goed uitgerust te zijn op de dag van het as-sessment. Je wilt natuurlijk het allerbeste van jezelf laten zien en een goedevoorbereiding met voldoende rust vooraf kan je daarbij zeker helpen.

6Creëer geen onnodige stress

Blijf zo veel mogelijk jezelf tijdens het assessment. Antwoord zo eerlijk moge-lijk en kies bij meerkeuzevragen de antwoorden die het eerst in je opkomen.Zo zorg je ervoor dat je je niet anders voordoet dan je bent, bewust of onbe-wust. Het heeft weinig zin om je anders voor te doen. Anders kan later alsnogblijken dat de organisatie niet bij je past of je niet op je plek zit.

7 Speel geen toneel

Als je het assessmentrapport niet begrijpt, kun je gerust doorvragen. Sommigerapporten zijn nogal abstract geformuleerd. Aarzel niet door te vragen wat erbedoeld wordt met zulke ‘conclusies’. Leg de functieomschrijving er eventueelnaast en vraag de assessor hoe je het per taak en doelgebied zal doen en waarje valkuilen en je succesmomenten zullen liggen. Je mag van de beoordelaarverlangen dat die een eigen oordeel herkenbaar weergeeft en dat hij of zij ad-viezen geeft waar jij zelf ook verder mee komt.

8Na afloop: stel vragen over het assessmentrapport

Je kunt, voor zover mogelijk, het assessment voorbereiden en oefenen. Be-paalde vaardigheden, zoals rekenkundig inzicht, kun je van tevoren trainen.Hiervoor zijn verschillende websites die kleine testjes hebben ontwikkeld alsoefenmateriaal. Toch zijn er grenzen aan de mogelijkheid je voor te bereiden.Vertrouw erop dat goede tests geen vragen stellen die huiswerk vergen.

3 Assessment oefenen

Herlees de vacatureomschrijving

tips om eenassessment voor te bereiden

25VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

025_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:00 Page 25

Page 26: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

26 VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

VG.4

6/B

- lid

van

Fed

ergo

n- B

A-A

A05

.080

- W

.RS.

301

A G O I N T E R N AT I O N A LHuman Resources Recruitment

Kortrijk • Gent • Brussel • Lille • London

[email protected]

Aanbod: We bieden je uitdagende jobs in een dynamisch team bij een internationaal gerenommeerd en stabiel bedrijf. Naast een competitief salaris kan je rekenen op verschillende extralegale voordelen.

Voel je je aangesproken door één van deze uitdagingen? Mail een uitgebreid cv naar [email protected] Voor meer informatie, bel ons op 056 22 80 64 of 0478 44 80 36. Wij garanderen een discrete en snelle behandeling van je sollicitatie. Elke kandidaat ontvangt bericht.

Deze vacatures vind je ook op www.ago.bz De selectie gebeurt in exclusieve samenwerking met Ago International

Je functie:

¡ Je bent verantwoordelijk voor de aan- en verkoop van

producten voor de internationale markt en bouwt

zelfstandig de wereldwijde afzet verder uit.

¡ Je verkoopt onze eigen producten en koopt trading-

producten aan op vraag van onze klanten.

¡ Je werkt nauw samen met de andere salesmanagers.

Je functie:

¡ Je verkoopt in binnen- en buitendienst in België en

breidt het klantenbestand verder uit.

¡ Je brengt onze bestaande klanten in kaart, volgt ze op,

en stelt hen ons volledige productgamma voor.

¡ Je doet prospectie naar nieuwe klanten en blijft op de

hoogte van de evoluties op de markt.

Je profi el:¡ Je beschikt over een diploma marketing of economie

en hebt enkele jaren ervaring als trader in de diepvriesvoedingsindustrie.

¡ Je bent een dynamische commercieel met een sterke verantwoordelijkheidszin en een no-nonsense mentaliteit.

¡ Je werkt vlot met Outlook, Excel, Word, Acces, ERP en CRM.¡ Je spreekt vlot Nederlands, Engels, Frans, en bij voorkeur

ook een vierde taal.

Je profi el:¡ Je beschikt over een diploma marketing of economie

en hebt enkele jaren ervaring als verkoper in de vlees-industrie.

¡ Je bent een commercieel talent met een sterke verantwoor-delijkheidszin en een no-nonsense mentaliteit.

¡ Je werkt vlot met Outlook, Excel, Word, Acces, ERP en CRM.

¡ Je spreekt vlot Nederlands en Frans.

Kipco-Damaco is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1964 en uitgroeide tot een internationale groep gespecialiseerd in de productie en de verpakking van vleesproducten. Het exporteert producten naar meer dan 100 landen en heeft afdelingen in Europa, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië. Om de internationale groei te ondersteunen, is het op zoek naar een ambitieuze m/v

International Trader

Vertegenwoordiger Belgische markt

VG.4

6/BO

- lid

van

Fed

ergo

n- B

A-A

A05

.080

- W

.RS.

1068

A G O I N T E R N AT I O N A LHuman Resources Recruitment

Kortrijk • Gent • Brussel • Lille • London

[email protected] selectie gebeurt in exclusieve

samenwerking met Ago International

Aanbod: Je komt terecht in een familiale KMO, die zich kenmerkt door een sterke commerciële visie en een doorgedreven entrepreneurship, waarbij je de kans krijgt om met grote autonomie markten met veel potentieel te bewerken ¡ Uiteraard kan je naast een producttechnische en bedrijfsmatige opleiding on-the-job rekenen op een mooi salaris pakket (met extralegale voordelen en een bedrijfswagen).

Interesse? Geïnteresseerde kandidaten mailen hun cv + pasfoto naar [email protected] International garandeert een discrete en snelle behandeling van uw kandidatuur. Elke kandidaat ontvangt bericht.Voor bijkomende informatie bel je naar 056 22 80 64 of 0473 24 45 01.

Deze vacature vind je ook op

SALES MANAGER (perfecte Duitse talenkennis)

Functie:

¡ Als entrepreneur begrijp je de business en ben je in staat om op een creatieve manier mee te denken en te helpen bouwen aan de toekomst.

¡ Je kan strategie vertalen in een concreet actieplan, dat je mee helpt implementeren.

¡ Je focus ligt op het beheer van een bestaande klantenportefeuille binnen alle Duitstalige landen.

¡ Daarnaast help je mee aan de verdere ontwikkeling en positionering van het bedrijf. In deze context denk je aan nieuwe commerciële opportuniteiten en prospectiemogelijkheden.

¡ Je analyseert de resultaten en stemt je acties binnen de internationale context hierop af. Je overstijgt je commercieel domein; door je alertheid en ruimdenkendheid onderken je nieuwe tendensen, die je vertaalt naar de organisatie (creatie, marketing, productie, …)

¡ Je rapporteert aan de Corporate Commercial Manager.

Profi el:

¡ Je genoot een hogere opleiding en kan terugvallen op een stevige, internationale commerciële ervaring.

¡ Je bent sterk analytisch, commercieel ingesteld en denkt in termen van resultaten en klantentevredenheid, waardoor een duurzame, rendabele groei kan worden gerealiseerd.

¡ Je excellente communicatie skills en talenkennis zorgen ervoor dat je in staat bent om te praten en te onderhandelen met mensen op verschillende niveaus en in verschillende landen. Je hebt een zeer goede kennis van het Duits. Kennis van bijkomende talen is zeker een troef.

¡ Je kan autonoom werken en bent fl exibel om regelmatig te reizen (gemiddeld 40 % van je tijd).

¡ Je bent een gedreven entrepreneur met visie en hands-on mentaliteit.

Mc Three Carpets in Waregem is

een grote speler op het gebied

van textiel vloerbekleding.

Zij maken vloerbekleding

en tapijten met de meest

geavanceerde, innovatieve en

milieuvriendelijke installaties.

Mc Three Carpets is een sterke

en steeds verder groeiende

familiale onderneming met

een open management en

buitenlandse vestigingen (USA

& Turkije).

Voor de verdere uitbouw van

hun internationale activiteiten

zijn zij op zoek naar een:

www.ago.bz

w w w . m c t h r e e . b e

026_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:18 Page 26

Page 27: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

27VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

ONLINE

WWWWHAT’S ONLINE?

Op zoek naar een job?Op zoek naar een job in een nutsbedrijf?

www.vacature.com/jobsnutsbedrijven

Op zoek naar een job in de financiële sector?

www.vacature.com/jobsfinance

8 tips om te leren van een mislukte sollicitatieHelaas, je bent het niet geworden. Kan de rekruteerder ofheadhunter dan feedback geven waar je iets aan hebt?

www.vacature.com/sollicitatie

Met deze 10 jobs ga je Hollywood achternaHeb je altijd al in de voetsporen van je favoriete televi-sie- of filmpersonage willen treden? Dat kan! Meer zelfs,je kunt momenteel voor deze vacatures solliciteren.

www.vacature.com/jobshollywood

POLL: Heb jij wel eens een job gevonden zonder te solliciteren?Mensen vinden best vaak een job zonder er rechtstreeksvoor te solliciteren. Is het jou ook al ooit overkomen?

www.vacature.com/poll

027_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:06 Page 27

Page 28: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

28 VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

028_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:19 Page 28

Page 29: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

29VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

028_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:19 Page 29

Page 30: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

30 VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

be.hudson.com

Account ManagerGedreven relatiebouwer met technische affiniteit (ref. BE724202)

Je functie:

Je profiel:

Projectleider(s)Organisatie en coördinatie van diverse bouwwerven (ref. BE724203)

Je functie:

Je profiel:

Ons aanbod (voor beide functies):

Calculators.

Vlieghe (www.vlieghe.be) is een Belgische producent van kwaliteitsvolle ramen en deuren in hout, aluminium en PVC. Al meer dan 50 jaar is de onderneming één van de leidende leveranciers van hoogwaardige ramen en deuren. Dankzij 150 gekwalificeerde medewerkers en de moderne productie-methoden is Vlieghe een partner die zijn klanten vooruitstrevende producten en diensten biedt (levering, plaatsing en nazorg) voor de diverse marktsegmenten waarin het bedrijf actief is.

Om de duurzame groei (+20% in 2014) en de uitbreiding van de productiecapaciteit (verhuizing naar een nieuwe productiesite) te ondersteunen, versterkt Vlieghe het team met een (m/v)

KORTRIJK

Vlieghekwaliteitsvolle ramen en deuren in hout, aluminium en PVC. Al meer dan 50 jaar is de onderneming één van de leidende leveranciers van hoogwaardige ramen en deuren. Dankzij 150 gekwalificeerde medewerkers en de moderne productie-methoden is Vlieghe een partner die zijn klanten vooruitstrevende producten en diensten biedt (levering, plaatsing en nazorg) voor de diverse marktsegmenten waarin het bedrijf actief is.

Om de duurzame groei (+20% in 2014) en de uitbreiding van de productiecapaciteit (verhuizing naar een nieuwe productiesite) te ondersteunen, versterkt Vlieghe het team met een (m/v)

Interesse? Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer naar [email protected] met vermelding van het juiste referentienummer.

Voor de functie van Calculator solliciteer via [email protected] sollicitatie wordt snel en discreet behandeld. Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

030_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:20 Page 30

Page 31: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

31VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

be.hudson.com

BRUGGE

Kaasimport JAN DUPONT, gevestigd te Brugge, is reeds 85 jaar actief in het rechtstreeks importeren, optimaal rijpen, versnijden, verpakken en distribueren van meer dan 1.000 unieke kaassoorten. Dupont staat garant voor kwaliteit en service naar alle verkoopskanalen (retail, wholesale, out of home en gespecialiseerde outlets). Samen met een team van meer dan 200 enthousiaste en competente medewerkers, realiseren zij een omzet van meer dan 150 miljoen euro in Brugge. Het verpakkingsatelier is gespecialiseerd in het versnijden en verpakken van diverse soorten kaas in verschillende verpakkings-mogelijkheden. Daarnaast zorgt transportfirma Cheeseline met een fleet van 35 vrachtwagens en

4 hubs (Antwerpen, Brugge, Luik & Nieuw Vennep), voor een goede logistieke distributie. Dupont is onderdeel van de Milcobel Groep, die met zijn 1.900 medewerkers een omzet van 1 miljard euro realiseert. Om de verdere groei van de organisatie te ondersteunen, zoekt Dupont een (m/v):

Interesse? Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] vermelding van referentie BE723890.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld. Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Site ManagerPeople manager met supply chain ervaring

Je functie:

Je profiel:

WIJNEGEM

Droessaert verdeelt al meer dan 65 jaar meer dan 2000 producten voor brood- en banketbakker, choco-latier, croissanterie en ijsbereider, waarbij alle grondstoffen met de grootste zorgvuldigheid worden geselecteerd volgens de beste service en kwaliteit. Deze kmo wil een betrouwbare en sterke partner zijn voor zijn klanten, en combineert passie voor het vak en innovatie met een duidelijke toekomstvisie. Om dit mee te realiseren zoekt Droessaert volgende personen (m/v) om het managementteam te versterken:

Interesse? Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] vermelding van het juiste referentienummer.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld. Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Manager Finance, IT en HRFinancieel expert en peoplemanager met sterk ownership (BE722134)

Je functie:

Je profiel:

Verantwoordelijke logistiekHands-on logistiek peoplemanager, met kennis van kwaliteitssystemen (BE722230)

Je functie:

Je profiel:

030_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:20 Page 31

Page 32: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

32 VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

be.hudson.com

Interesse? Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] met vermelding van referentie BE718811.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

X²O (www.x2o.be) is op een kleine tien jaar uitgegroeid tot de ontegensprekelijke specialist op de Belgische particuliere badkamermarkt. Dat realiseren ze niet enkel door een sterk en innovatief productaanbod, maar vooral dankzij hun betrokken, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers.

Met 18 winkelpunten over gans België is het winkel concept alomtegenwoordig. Om hun leiderspositie op de Belgische particuliere markt te versterken is X²O momenteel op zoek naar dynamische medewerkers in de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v)

Filiaalleiders Hands-on peoplemanagers met passie voor toonzaalverkoop

Je functie:

verkopen en neemt een voorbeeldrol op tegenover je medewerkers door professioneel advies te verlenen, je positief op te stellen en klantgericht te handelen. Je weet het beste uit je team naar boven te halen en een dynamisch en resultaatgericht team uit te bouwen.

Ons aanbod:

een omzetbonus na inwerkings periode. Bovendien kan je naast de salariscomponent eveneens genieten van een aantal extralegale voordelen. Na het succesvol vervullen van je inloopperiode behoort zelfs de toekenning van een bedrijfswagen tot de mogelijkheden.

032_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:20 Page 32

Page 33: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

33VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

be.hudson.com

OOIGEM

Onze klant Crop’s is een snelgroeiend familiebedrijf (ca. 10% per jaar), actief in de diepvriessector, met hoofdzetel regio Waregem. Geconsolideerd tekent de groep voor een omzet van 290 miljoen euro. Drie autonome commerciële business units Fruit, Vegetables en Ready Meals richten zich op het retailsegment (voornamelijk private label), een B2B-cliënteel en het foodservicekanaal. Naast het hoofdkantoor in Ooigem, beschikt Crop’s over productievestigingen in Wallonië, Portugal en Spanje (Groenten), alsook over vestigingen in Servië, Marokko en Costa Rica (Fruit). Met hun verticale integratie, innovatie,

entrepreneurial spirit en zin voor kwaliteit hebben ze een uitgesproken positie op de markt verworven. Ben je op zoek naar een bedrijfscultuur waar ondernemerschap, autonomie en creativiteit gestimuleerd worden? Dan ben je bij Crop’s aan het juiste adres!

Interesse? Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] vermelding van referentie BE724893.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld. Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Supply Chain ManagerOndernemende manager met commerciële instelling en ervaring in aankoop

Je functie:

Ons aanbod:

Je profiel:

RONSE

Millennium Weavers in België (Ronse) maakt deel uit van een internationale beursgenoteerde groep, Al Sorayai. Deze jonge onderneming werkt internationaal binnen de tapijtensector en beschikt over heel wat expertise dankzij de jarenlange ervaring van het huidige managementteam. Millennium Weavers is een flexibele speler op de markt, die met zijn ambitieus groeiplan, de productie en de doordachte aankoopstrategie het verschil maakt. De producten richten zich op het hogere marktsegment. In het kader van verdere groei en uitbreiding van het huidige team, is Millennium Weavers op zoek naar een (m/v)

Interesse? Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] vermelding van referentie BE725242.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld. Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Logistiek & Operations Coördinator Hands-on medewerker - Internationale scope - Sterke communicatieskills

Je functie:

Ons aanbod:

Je profiel:

032_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:21 Page 33

Page 34: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

34 VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

Brand & Product Communicatiecoördinator gebeten door interieur fotografie - oog voor esthetiek (ref. BE724640)

Je functie:

Ontwikkelaar Technische Documentengebeten door techniek - 3D-inzicht en digitale tekenskills (ref. BE724638)

Je functie:

X²O

[email protected]

Filiaalleiders (ref. BE718811)

034_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:22 Page 34

Page 35: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

35VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

Inkoper I Productontwikkelaar badkamerinterieurAnalytisch – commercieel - ondernemingszin - oog voor esthetiek (ref. BE724637)

Je functie:

034_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:22 Page 35

Page 36: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

36 VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

Marketing Officer

Assistant

Recruitment &

Selection Brussels

Assistant Talent

Selection &

Development

Web Developer .NET

Interesse? Surf naar be.hudson.com/en-gb/job-seekers/work-for-hudson of bel naar Sarah Schietecatte op 09 242 54 24 voor meer informatie en solliciteer via [email protected] sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

Web Developer .NET

Hudson is fishing for Talent

Hudson biedt niet alleen HR-talent de kans om zich te ontplooien. Misschien ben jij wel de

geknipte vis voor een van onze uitdagende supportfuncties of voor een key-functie binnen

onze administratie of IT-organisatie. Zoek jij een omgeving waar ruimte is voor onder nemer-

schap, verantwoordelijkheid, ontwikkeling en kwaliteit, en waar wordt samen gewerkt in

een sfeer van open communicatie en vertrouwen? Spreekt de wereld van HR-consultancy

tot jouw verbeelding? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres. Neem snel contact op en kom

verkennen of Hudson, als marktleider, jouw loopbaan in een stroomversnelling kan brengen.

036_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:22 Page 36

Page 37: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

37VACATURE | ZATERDAG 29 NOVEMBER 2014

Deze en meer recente vacatures vind je op Vacature.com

MEERTALIGE ADMINISTRATIEF BEDIENDEBij Topchim nvb

HR ADMINISTRATIVE ASSISTANTBij Test-Aankoop

COMMERCIEEL-OPERATIONEEL DIRECTEURBij Sporting Lokeren via Hudson

CO-DIRECTEUR AFDELING BRANDWEEROPLEIDINGENBij Campus Vesta

COÖRDINATOR “ASSISTANCE CENTER”Bij Touring

COMMERCIEEL MEDEWERKERBij BVBA Zakenkantoren Fonteyne Vervaecke

BUSINESS CONTROLLERBij Jetair

ADVISEREND VERPLEEGKUNDIGE/KINESITHERAPEUTBij Ona�ankelijke Ziekenfondsen (MLOZ)

RECRUITMENT CONSULTANT LABORATORIUMBij Balans Laboratorium

YOUNG ENGINEERSBij GDF Suez

AUDITORBij CKCert

MASTER IN DE RECHTENBij J. Kiebooms & F. Vlaminck bvba

SALES EXECUTIVEBij Hanna Instruments

PLATFORMCOÖRDINATORBij Gent BC vzw

Meest recente jobsop Vacature.com:

037_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:33 Page 37

Page 38: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

38 VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

De historische stadskern van Brussel krijgt een facelift! En waarom zou jij hier niet aan meewerken? Er zijn heel wat projecten gepland om het centrum van Brussel nieuw leven in te blazen. Zo komt er een voetgangerszone en een nieuw mobiliteitsplan. In het kader van deze herinrichting is ook de bouw van een aantal ondergrondse parkings gepland. We zoeken

een Ingenieur (m/v) voor het uitwerken van het project rond de openbare parkings.Neem de uitdaging aan, maak deel uit van ons team en draag jouw steentje bij tot de verfraaiing van onze hoofdstad!

EEN NIEUW HART VOOR BRUSSEL!

Jouw missieAls projectmanager ondersteun je de stuurgroep bij de uitwerking van het project «openbare parkings» door een vlotte samenwerking tussen de diensten en de privépartners te verzekeren en het project binnen de opgelegde termijn af te ronden. Je bent als projectmanager ook het belangrijkste aanspreekpunt van de Stad naar de interne en externe partners toe tijdens de realisatie van dit project.

Jouw taken • Je stelt een methodologie voor projectcoördinatie op verschillende niveaus voor

(zowel op operationeel, technisch als sturend vlak) en werkt deze uit.• Je zorgt voor de voorbereiding en organisatie van het technisch comité en legt de

verschillende etappes van het project ter goedkeuring voor aan dit comité.• Je verzekert de controle en de opvolging van de werf zoals vastgelegd door de

promotor en goedgekeurd door de Stad.• Via de bevoegde schepen breng je regelmatig verslag uit bij het College van

Burgemeester en Schepenen over de vordering van de werkzaamheden, je informeert over eventuele problemen en formuleert voorstellen.

• Je bent de voornaamste contactpersoon tussen de Stad en de andere interne en externe partners, je verdedigt de belangen en de prioriteiten van de Stad.

Jouw profiel• Je hebt een diploma burgerlijk ingenieur bouwkunde.• Je hebt ervaring met het beheer van grootschalige projecten.• Je beschikt over operationele ervaring in ruimtelijke ordening.• Je hebt enige kennis van de sector «openbare parkings».• Je bent bekend met de openbare en privéacteurs op het vlak van stedelijke

ontwikkeling.• Je beschikt over een vlotte pen voor het opmaken van verslagen, interne nota’s en

persberichten.• Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Frans, Engels vormt een extra

troef.

Ons aanbod• Een voltijds contract van onbepaalde duur.• Wedde in functie van eventuele relevante ervaring: maandelijks brutoloon (volgens

de actuele index) minimum 3558,86 EUR, maximum 4779,05 EUR (inclusief taalvergoeding).

• Een tussenkomst in de vervoerskosten (openbaar vervoer en fiets).• Regelmatige bijscholing.• Betaling van het remgeld door de Stad bij medische verzorging voor jou en jouw gezin

in het UVC Brugmann, het UVC Sint-Pieter, het Jules Bordetinstituut en het UKZKF (Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola).

Stuur ons jouw kandidatuur (CV + motivatiebrief samen met een kopie van het vereiste diploma) ten laatste op 3 mei 2015.

http://jobs.brussel.be

De Stad Brussel selecteert kandidaten op basis van hun competenties en maakt geen onderscheid op basis van hun leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geloof, handicap of nationaliteit.

werkenbijdepersgroep.bePASSIE VOOR

TALENT

Bij de Persgroep Publishingmaak je het zelf waar. Wijgeven je alle kansen om resultaten te behalen. Met passie voor onze sterke merken en producten, zowelnieuwsmedia (Het LaatsteNieuws en HLN.be, De Morgen en DeMorgen.be),magazines (Dag Allemaal,Goed Gevoel, TV Familie, Joepie, NINA, DM Magazine,Goesting)als gespecialiseerdesites (Autotrack.be,Tweakers.be). Maar je doethet wel op jouw manier. In alle vrijheid en met een&inke portie verantwoordelijk-heid. Reken maar dat we jedaarvoor weten te waarderen.Van jou verwachten we alvastactie en de drive om telkensdie ‘extra mile’ te gaan. Samenmet je team, elke dag opnieuw.

Wie weet word jij onze nieuwe (m/v)

Functional Team Lead / Project Manager CRM B2CHeb je een passie voor ICT en kan je een team coachen en inspireren? Combineer je dat met minstens 3 jaar ervaring als projectmanager? Dan ben jij misschien de geknipte persoon voordeze afwisselende functie. Je voert deze gecombineerde rol uit in het Functional ICT Team CRM B2C. Je stuurt de applicatie-specialisten binnen het functionele domein aan en bent verantwoordelijk voor de realisatie van projecten. Daarbij hou jede scope, het budget en de timing in de gaten. Bovendien kan jesnel problemen oplossen en heb je een duidelijke langetermijnvisie.

Plaats van tewerkstelling: Asse

Gebeten om je grenzen te verleggen?Solliciteer meteen online of check onze andere vacatures.

Volg de Persgroep Publishing op Facebook

Wat je doet, is niet belangrijk.Het is cruciaal voor onze dagelijkse -ow.

038_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:23 Page 38

Page 39: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

39VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

werkenbijdepersgroep.bePASSIE VOOR

TALENT

Bij de Persgroep Publishing maak je het zelfwaar. Wij geven je alle kan-sen om resultaten te behalen. Met passie vooronze sterke merken en pro-ducten, zowel nieuwsmedia (Het Laatste Nieuws enHLN.be, De Morgen en DeMorgen.be), magazines (Dag Allemaal,Goed Gevoel, TV Familie,Joepie, NINA, DM Maga-zine)als gespecialiseerdesites (Autotrack.be, Twea-kers.be). Maar je doet hetwel op jouw manier. In alle vrijheid en met een&inke portie verantwoorde-lijkheid. Reken maar dat weje daarvoor weten te waar-deren. Van jou verwachtenwe alvast actie en de driveom telkens die ‘extra mile’ tegaan. Samen met je team,elke dag opnieuw.

Wie weet word jij onze nieuwe (m/v)

Digital Application SpecialistBen je een expert in digital advertising en zijn termen als ‘pro-grammatic advertising’, ‘DFP’, ‘SSP’, ‘digital inventory’ en ‘tra0c-king’ geen Chinees voor jou? Dan ben jij misschien wie wij zoeken!Als Application Specialist ben je het eerste aanspreekpunt vooronze interne klanten, zowel voor het beheer van bestaande appli-caties als voor vragen in verband met nieuwe mogelijke tools enoplossingen. Je neemt deel aan projecten in verschillende fases:het aandragen en ver/jnen van business requirements, de tool-selectie voor trajecten, testing en validatie, de business begelei-den bij de uitrol, de training van eindgebruikers, enzovoort.

Plaats van tewerkstelling: Asse

Gebeten om je grenzen te verleggen?Solliciteer meteen online of check onze andere vacatures.

Volg de Persgroep Publishing op Facebook

Je weet nooit wat

het wordt.Wel dat elke dag anders is.

039_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:23 Page 39

Page 40: VACATURE MAGAZINE 04 04 2015

40 VACATURE | ZATERDAG 4 APRIL 2015

Interesse?

Stuur je cv naar [email protected] meer info kan je terecht op www.actief.be

Actief Interim zoekt nieuwe collega’s!

Wij hebben meerdere vacatures (m/v) voor:

Of�ce Managers Enkele jaren ervaring in de uitzendsector in een gelijkaardige functie is een pluspunt.

Waar? Antwerpen | Bornem | Herentals | Gent | Beveren | Sint-Niklaas

Verder zoeken we ook nog (m/v):

Uitzendconsulenten Met een passie om de ideale werknemers voor onze klanten te zoeken.

Waar? Geraardsbergen | Waregem | Beveren | Oostende | ...

Actief Interim is een van de snelst groeiende uitzendorganisaties van België.

040_GPV1QU_20150404_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 02/04/15 19:24 Page 40