VACATURE MAGAZINE 07 12 2013

47
07.12.2013 ACTUA Janneke van der Kamp wint de Wo.Men@Work Award 221 NIEUWE JOBS OP JOUW MAAT FOCUS ENERGIE De lonen in de energie- en milieusector Er valt goed te verdienen in de energie- en milieusector, ook voor starters. Een blik op de salarissen en extralegale voordelen in de sector. FOCUS ENERGIE VRAAG VAN DE WEEK Kan ik mijn beroepskosten aftrekken van mijn belastingen? SOLLICITEREN 6 goede redenen om te solliciteren in december ONDERZOCHT De 10 landen die het best talent aantrekken en behouden

description

 

Transcript of VACATURE MAGAZINE 07 12 2013

  • 07.12.2013

    ACTUAJanneke van derKamp wint deWo.Men@WorkAward

    221 NIEUWE JOBSOP JOUW MAAT

    FOCUS ENERGIE

    De lonen in de energie- en milieusectorEr valt goed te verdienen in de energie- en milieusector,ook voor starters. Een blik op de salarissen en extralegalevoordelen in de sector.

    FOCUS ENERGIE

    VRAAG VAN DE WEEKKan ik mijn beroepskostenaftrekken van mijnbelastingen?

    SOLLICITEREN6 goede redenen omte solliciteren in december

    ONDERZOCHTDe 10 landen die hetbest talent aantrekkenen behouden

  • Wie zijn boterham wil verdienen,kan zich lanceren in de energie- enmilieusector. Een werknemer in de

    sector verdient gemiddeld 3.577euro bruto per maand, wat

    overeenkomt met gemiddeld2.180 euro netto. Dat ligt

    een stuk hoger dan hetgemiddelde loon in

    Belgi: 3.133 eurobruto (of 1.984

    euro netto).

    TEKST EVELIEN MAES

    SALARIS FOCUS ENERGIE

    Ook de startlonen liggen aande hoge kant in vergelijkingmet andere sectoren. Een star-ter met een professionele bachelor op zak kan rekenenop een loon van 2.110 eurobruto. Wie een master behaalde aan de universiteitstart meteen aan gemiddeld2.620 euro bruto. Alleen de(petro)chemische en farmaceutische sector doethet nog beter.

    3.577 HET GEMIDDELDE LOON IN DE ENERGIE- EN MILIEUSECTOR

    EUROBRUTO

    Toplonen in de energie-en milieusector

  • Loonpakket Extralegale voordelen

    SALARIS Bron: Salarisenqute Vacature/KU Leuven, editie 2012

  • consulent procesanalyse statutair te Willebroek

    Functie: je brengt de huidige bedrijfsprocessen en -procedures in kaart. Op basis van diepgaande analyses, evalueer je en geef je advies over de optimalisatie van de bestaande processen en procedures, zodat gepaste acties m.b.t. de organisatiebeheersing en prestatieverbetering kunnen worden ondernomen. Je werkt in nauw overleg met diverse collegas binnen en buiten W&Z, zodat het analyseproces uniform gebeurt en je toegang krijgt tot alle mogelijke relevante informatie. Je maakt notas voor en je rapporteert aan het auditcomit van W&Z. Je werkt geregeld samen met de interne audit van de Vlaamse administratie. Je ontwikkelt eveneens systemen en procedures om het integriteitsbeleid van W&Z concreet vorm te geven.

    Profiel: je beschikt over een masterdiploma. Inzichten in de domeinen procesanalyse, risicoanalyse en/of organisatieontwikkeling zijn een pluspunt, evenals ervaring in de functie van interne auditor. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Het spreekt voor zich dat jouw analytische en taalvaardige troeven uitstekend zijn. Verder ben je assertief maar realistisch ingesteld en kan je discreet, tactvol, praktisch en zeer zelfstandig werken. Bij je activiteiten hou je het algemene beeld van de organisatie steeds voor ogen.

    Waterwegen en Zeekanaal NV (W&Z) beheert in het westen en het centrum van Vlaanderen de waterwegen en watergebonden gronden. Onze vennootschap heeft als doel bij te dragen aan een betere mobiliteit in Vlaanderen door de binnenvaart te stimuleren en uit te breiden. Hiertoe exploiteert, onderhoudt en investeert ze in deze waterwegen, ontwikkelt ze de omgeving in functie ervan en ondersteunt ze nieuwe ontwikkelingen. Tezelfdertijd beschermen wij de bevolking tegen wateroverlast door continu een goede waterafvoer te verzekeren en dijken en gecontroleerde overstromingsgebieden aan te leggen. De zorg voor milieu en veiligheid, evenals de mens in het algemeen dragen wij hierbij hoog in het vaandel. Ook bouwen wij aan de recreatieve functies van de waterwegen voor wandelaars, vissers, fietsers, watersporters en pleziervaarders. Al deze activiteiten doen wij met respect voor de vele functies van deze waterwegen.

    weg van water

    Voor Waterwegen en Zeekanaal NV zijn gelijke kansen belangrijk. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend ongeacht geslacht, afkomst, leeftijd of handicap.

    www.jobpunt.be

    Momenteel zijn wij op zoek naar een (m/v):

    weg van water,werken aan morgen

    Wij bieden: een statutaire benoeming mis het voldoen in de proeftijd en een salaris van 3 019,77 euro bruto per maand bij 0 jaar ervaring (relevante priv-ervaring kan maximaal tot 9 jaar gevaloriseerd worden). W&Z biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij W&Z, want we laten jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid ook heel wat doorgroeimogelijkheden, 35 verlofdagen, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en gratis openbaar vervoer van en naar het werk.

    Interesse? Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Koen Van Hoye, tel. nr. 03 860 63 71. Je kan je kandidaat stellen via onze Jobsite: surf naar www.wenz.be en klik op Vacatures. Hier kan je tevens een uitgebreide functieomschrijving vinden. We verwachten jouw kandidatuur uiterlijk op 5 januari 2014. De eerste orinterende gesprekken in deze procedure vinden plaats op 14 of 17 januari 2014.

    Indien je problemen ondervindt bij het online solliciteren, kan je steeds terecht bij bovenstaande contactpersoon of een mail sturen naar [email protected]

  • De top 10 landen die het besttalent aantrekken en behouden

    TEKST EVELIEN MAES

    ONDERZOCHT

    01Zwitserland75/100

    Singapore70/100

    Denemarken69/100

    Zweden69/100

    Luxemburg69/100

    02

    03

    04

    05

    Uit de Global TalentCompetitiveness Index,opgesteld door INSEAD, blijktdat vooral landen metgemiddeld hoge inkomenstalent kunnen aantrekken enbehouden. INSEAD nam bijna50 variabelen onder de loepin 103 landen. Het gaat eronder andere om de kwaliteitvan het onderwijs, deaandacht voor veiligheid enwelzijn, de politieke stabiliteiten de flexibiliteit van de lokalearbeidsmarkt. Zwitserlandvoert de rangschikking aanmet een score van 75 op 100.Belgi belandde in deeindrangschikking op dedertiende stek met 66 op100.

  • Nederland68/100

    Verenigd Koninkrijk68/100

    Finland68/100

    Verenigde Staten68/100

    IJsland67/100

    06

    07

    08

    09

    10

    Bron: Global Talent Competitiveness Index, 2013

    Vind een nieuwe uitdaging opvacature.com/jobs

  • Onze Mobiele Payroll Advisors tonen graag hun passie voor het vak. Elke dag werken ze nauw samen met klanten of liever bij klanten. Grote bedrijven met potentieel. Onderweg van de ene boeiende opdracht naar de andere: een correcte payroll ter plaatse garanderen, vragen van medewerkers beantwoorden en een stevige vertrouwensrelatie met je klant opbouwen. Als flexibele en communicatieve teamplayer werk je ook zelfstandig en georganiseerd. De resultaten staan er: zowel voor SD Worx als voor je persoonlijke groei.

    Interesse of meteen solliciteren? Bekijk ons jobaanbod op www.sdworx.be/payroll-jobs Volg ons op

    Geen baan zonder contact

  • Janneke van derKamp wint deWo.men@WorkAward

    AUTEUR EVELIEN MAES

    ACTUA

    Deze week reikte JUMP insamenwerking met Coca-ColaEnterprises Belgium voor devierde keer zijn Wo.men@WorkAward uit. Laureate van dit jaaris de 38-jarige Janneke van derKamp, sinds 2012 CEO van hetfarmaceutische bedrijf Novartisin Belgi en Luxemburg.

  • Van der Kamp haalde het van de tweeandere genomineerden, LaurenceEinsweiler (Director Legal Affairs bijPfizer) en Michel Crois (CEO van SodexoBelgium). Van der Kamp is de vierdelaureaat van de jaarlijkse award, en zalhet komende jaar een ambassadeur zijnvan professionele gendergelijkheid in onsland.

    Vrouwen in topfunctiesOp dat vlak is er immers nog werk aan dewinkel in Belgi: het World EconomicForm kent ons land amper de 34ste plaatstoe voor de economische participatie vanvrouwen en hun kansen om professioneelal hun talenten te ontplooien. En integenstelling tot in Franse bedrijvenkrijgen Belgische bedrijven die deprofessionele gelijkheidswetten met devoeten treden (nog) geen sancties

    opgelegd. Sinds 2011 zijnBelgische overheidsbedrijvenen beursgenoteerdeondernemingen verplicht omn derde van de zitjes in hunraden van bestuur tereserveren voor vrouwen,maar er is nog een lange wegte gaan. Op dit moment heefthelft van de bedrijven uit deBEL20 (de index van detwintig grootsteondernemingen op de beursvan Brussel) geen enkelevrouw in zijn uitvoerendcomit.

    NovartisIn dat opzicht is NovartisBelgi en Luxemburg eenlichtend voorbeeld. In 2007

    ACTUA

  • ACTUA

    was amper negen procent van het executivemanagement een vrouw. Nu, in 2013 is datpercentage geklommen naar liefst 36 procent.Dat is een rechtstreeks gevolg van hetExecutive Female Leadership Programme, eenonderdeel van het Diversity & Inclusioninitiatief, dat sinds 2007 aan de gang is bijNovartis. Van een glazen plafond heb ik nooitiets gemerkt, zegt ze. Toen ik in consultancywerkte was ik gewend aan een omgeving metminder dan twintig procent vrouwen. BijNovartis is die verhouding veel evenwichtiger.Het bedrijf maakt bewust werk van deontwikkeling van vrouwelijk talent. Niet voorde mooi ogende statistieken, maar omdatvrouwen meer gericht zijn op samenwerkingdan op concurreren met collegas. En dat isnatuurlijk goed voor business.

    Wie is Janneke vander Kamp?

    De Nederlandse Janneke Vander Kamp studeerde vioolaan het conservatorium vanRotterdam en haalde daarnaeen master in chemie. Zerondde haar studies af meteen MBA aan INSEAD in hetFranse Fontainebleau. Naenkele jaren als consultantgewerkt te hebben kwam zein 2003 bij farmabedrijfNovartis terecht, waar zediverse functies inverschillende landendoorliep. Sinds april 2012staat ze aan het hoofd van deBelgische en Luxemburgsedivisie van debedrijvengroep. Novartisstelt in Belgi bijna 1.500werknemers tewerk in zijnvestigingen in Brussel,Vilvoorde en Puurs.

    Zoek nu een nieuwe job opvacature.com/jobs

  • Belg niet happigop pensioen op 65

    AUTEUR STEVEN HEYSE

    CARRIRE

    Slechts n Belg op de vijfwil tussen zijn 60 en 65nog minstens vier vijfdewerken. Dat blijkt uit eenstudie van professorXavier Baeten enonderzoeker BartVerwaeren van het Centrefor Excellence in StrategicRewards aan de VlerickBusiness School.

  • Het systeem van landingsbanen vooroudere werknemers en het vooruitzichtop een loonsverhoging kunnen volgensde onderzoekers helpen om de bereidheidom langer te werken te stimuleren.Werkende Belgen tussen 40 en 65 makenook een goede inschatting van deuitkering die ze zullen mogenverwachten, zowel van hun wettelijk alshun aanvullend pensioen.

    Op 62 met pensioenBelgi is een van de landen met de minstactieve 55-plussers. Naast ons land doenenkel Frankrijk en Spanje het op datgebied slechter dan het Europeesgemiddelde. Als het van de Belgischewerknemers zelf zou afhangen, danzouden ze uiterlijk al op 62 jaar metpensioen willen gaan, dus drie jaarvroeger dan de wettelijkepensioenleeftijd. Ter vergelijking: inNederland ligt de gewenstepensioenleeftijd gemiddeld op 64 jaar. De Belgen beginnen pas laat na te denken

    over de financile kant vanhun pensioen. Slechts 35%van de werknemers tussen 45en 54 is daar al mee bezig. Inde categorie 55 tot 60 stijgtdat tot 57%, wat nog altijd ergweinig is.

    Hoewel de Belgischewerknemers op dat gebieddus niet erg proactief zijn,kunnen ze toch een ergrealistische inschattingmaken van de uitkering die zezullen ontvangen. Dat geldtzowel voor het wettelijkpensioen (eerste pijler) alsvoor het aanvullend pensioen(tweede pijler). Dataanvullend pensioen krijgende meesten liefst in n keeruitbetaald. 74% van dewerknemers bouwt naast hetwettelijk en het aanvullendpensioen ook een

    CARRIRE

  • CARRIRE

    privpensioen aan via beleggingen ofpensioensparen, de zogenaamde derde pijler.Drie kwart van de respondenten denkt dat zeongeveer hun huidig loon zullen nodig hebbenom rond te komen eens ze gepensioneerd zijn.Ook dat is volgens de onderzoekers eenrealistische inschatting.

    Landingsbanen en loonsverhogingVolgens de onderzoekers kunnen tijd en geldhelpen om de Belg langer aan het werk tehouden. Zo stellen ze landingsbanen voor alseen manier om 55-plussers gemotiveerd tehouden. In dat systeem wordt het aantalwerkuren geleidelijk aan afgebouwd naarmatede carrire vordert, bijvoorbeeld door over teschakelen op 80, 60 of 50% werken of zelfsminder. Een tweede motiverende factor isvolgens hen het perspectief op eenloonsverhoging, naarmate de pensioenleeftijddichterbij komt. Als laatste aspect halen ze deuitdaging aan die werknemers ook op hogereleeftijd nog in hun job moeten vinden.

    Noorwegen besteland voor pensioen

    Natexis Global AssetManagement stelde een lijstop van 150 landen volgens delevenskwaliteit van degepensioneerden die erleven. De ranking houdtrekening met variabelen alsgezondheid, financin enalgemene levenskwaliteit.Noorwegen, Zwitserland enLuxemburg vullen hetpodium, Belgi staat op deveertiende plaats.

    Bekijk de top 20 beste landenvoor gepensioneerden

  • Functie Viaeengrondiginwerkingstrajecteneentrainingonthejobraaktusnelvertrouwdmetdemogelijkheden

    entoepassingsgebiedenvanvoorbedradekabelsystemenen-oplossingen. Vrijsnelleertuviaduo-bezoekenmetdeandereverkopersuwbelangrijksteklantenkennen. MeteenoptimalefrequentiebezoektuzoweldecentralesalsdefilialenvandeelektrotechnischegroothandelsinVlaanderen.

    Daarnaastbeheertuookeenaantalkeyaccountsopnationaalniveau.Dooractieveprospectiebreidtuhetbestaandenetwerkvangroothandelsverderuitenbouwtuookeensterkerelatieopmetalleinstallatiebedrijveninuwwerkgebied.

    Dooreencontinuescreeningvandemarktblijftuopdehoogtevandenieuwsteontwikkelingenindeinstallatiewereldendebouw. Meteigeninitiatievendraagtuvooreengrootstukbijtothetbehalenvanuwindividueleencollectievedoelstellingen. IederemaandagneemtuactiefdeelaandeweekvergaderingbijPreflexibelinNinove.Uwerktnauwsamen

    metdecommercilebinnendienstenrapporteertrechtstreeksaandeCommercieelDirecteur.

    Wat mag u verwachten van Preflexibel? EenuniekekansomuwcarrireteontwikkelenbinneneensterkeBelgischeKMO

    metambitiesdiebovendiendeabsolutemarktleiderisinzijnbranche. UiteraardvoorzietPreflexibelvoordejuistekandidaatmarktconformearbeidsvoorwaarden. Infunctievanuwresultatenenlangetermijnvisiekanuoptermijngrotereverantwoordelijkhedenkrijgen

    binnenhetcommercieelteam.

    Profiel Naasteendegelijkeopleidingbijvoorkeurineenhogereeconomischeoftechnischerichtingkanuookterugkijken

    opeensterkeverkoopervaringmetaantoonbareresultaten. MeteengroteaffiniteitvoortechniekendewereldvandeindustriekanuzichperfectontplooienindeomgevingvanPreflexibel. Ubenteensterkeonderhandelaarenkanzeerzelfstandigwerkenenwordtaangetrokkentotintensieffieldwerk. Alsgedreventeamplayerbentuooksterkinhetuitbouwenvaneenprofessioneelnetwerk. GezienuwwerkgebiedbentuvlottweetaligNederlands/FransenwoontubijvoorkeurcentraalinBelgi.

    Bent u geboeid door deze functie? Belopzondag8decembertussen11u00en12u00naarFrankDePauwop+32478555616vooreenverkennendgesprek. Uiteraardkuntuookbellentijdensdekantoorurenop+3232236867,danvraagtunaarBirgerCeulemans. Mailiniedergevalzosnelmogelijkuwcvenmotivatiebriefnaarfrank.de.pauw@inventi.be.

    Erkend Wervings- en Selectiebureau nr. VG.301/B lid van Federgon

    Interesse? Reageer nu

    KEY ACCOUNT MANAGERVerkoop aan elektrotechnische groothandel

    Preflexibelnv,gevestigd inNinove, issindsdeoprichting in1993uitgegroeidtotdmarktleider indeproductieenverkoopvanflexibele voorbedrade elektriciteitsbuizen. Demerknaam Preflex is een begrip in de wereld van de elektrotechniek. Het aantalinstallateursdatPreflexibelgebruiktomtijdtewinnenbijdeinstallatieendusrendabelertewerkenneemtnogelkedaggestaagtoe.Preflexibelverkooptzijnoplossingenenkelviadegespecialiseerdeelektrotechnischegroothandel.Deklantstaatcentraalindefilosofievanhetbedrijfwaar40enthousiasteengemotiveerdemedewerkerssameneengeconsolideerdeomzetvan35miljoeneurorealisereninEuropa.OmzijnmarktpositieinBelginogteverstevigenendegroeiambitiesmeetehelpenrealiserenwilPreflexibelzijnverkoopteamuitbreidenmeteenm/v.

    www.preflexibel.com

  • 6 goede redenen om te solliciteren in december

    AUTEUR INTERMEDIAIR.NL

    SOLLICITEREN

    Voel je de neiging om de komende maand wat rustiger aan te doen met jezoektocht naar een nieuwe baan? December is toch een rustige maand ende ene feestdag volgt de andere op? Dit is jist een van de redenen om dekomende maand op zoek te gaan of blijven.

  • Miriam Salpeter stelde voor AOL Jobs eenlijst samen met zes argumenten waaromdecember juist een hele goede maand isvoor het vinden van een nieuwe baan.

    1. Er zijn nog potjes overGrote bedrijven hebben vaak aan het eindvan het jaar nog een 'potje' met budgetover. Dat geld is begroot, het mag en moetsoms zelfs uitgegeven worden. Als datniet voor 1 januari gebeurt, verdwijnt hetbudget weer in de grote stapel, dus gaandeze bedrijven snel op zoek naar iemandvoor die ene functie waarvan ze dachtendat er geen geld voor was.

    2. De rest stopt juist met zoekenVeel van je concurrenten houden het dekomende maand juist even voor gezien.Als ze zich dat kunnen veroorloven,natuurlijk. December staat bekend als eenrustige maand waarin nog maar weinigwordt opgepakt, en waarin bovendiennatuurlijk een aantal feestdagen zorgenvoor minder activiteit op de werkvloer. Injanuari beginnen we allemaal vol goedemoed aan onze goede voornemens,

    waaronder natuurlijk ookonze zoektocht naar eennieuwe baan. Wees dezemassa voor en trap juist indecember nog even hetgaspedaal in!

    3. Er komen onverwachtevacatures vrijSommige bedrijven delen dekomende weken flinkebonussen uit. Er zijn danwerknemers die op diecheque hebben zittenwachten, om vervolgens hunvertrek aan te kondigen. Hetzou dus zomaar kunnen dater de komende maand ineenseen aantal onverwachtevacatures ontstaan. Houd jeoren en ogen open en springer meteen bovenop!

    4. Bedrijven komen handentekortZoals gezegd: er is nogal watte vieren in december. Veel

    SOLLICITEREN

  • SOLLICITEREN

    mensen nemen tussendoor wat extra dagenop, om er zo een echte vakantie van te maken.Als een bedrijf dan ineens een paar nieuweopdrachten binnenkrijgt, kunnen ze zomaarineens een paar handen tekort komen. Ookhier moet je meteen je kans grijpen, al is hetmaar voor zo'n tijdelijk project. Je hebt inieder geval weer wat ervaring opgedaan, jegezicht laten zien en wat centjes verdiend. Alsje genoeg indruk hebt gemaakt, gaat dewerkgever misschien wel op zoek naar eenvacature voor je.

    5.Met je enthousiasme ben je al halverwegeAls recruiters haast hebben, of managers zo'nspoedklus te vullen hebben, heb jij eenstreepje voor door zo nadrukkelijk beschikbaarte zijn in december. Laat je in deze laatstemaand van het jaar duidelijk weten dat je opzoek bent, dan zullen ze als eerst aan joudenken als het moment daar is. De rest van hetjaar is het veel moeilijker om op zo'n simpelemanier op te vallen, dus in december ben jemet je enthousiasme alleen al een heel eind.

    6. Er zijn meer kansen om te netwerkenDie feestdagen hebben natuurlijk nog wel

    meer voordelen. Netwerken iseen van de beste manieren omaan werk te komen, enwanneer kun je nou beternetwerken dan rond defeestdagen? Je moet hiernatuurlijk het hele jaar dooractief in blijven, maardecember biedt wat extrakansen. Schrijf bijvoorbeeldeens een kerstkaartje naariemand waar je al een tijdjegeen contact meer mee hebtgehad. Maak er niet meteeneen smeekbede om een baanvan, maar je kunt subtiel latenweten wat je toekomstplannenzijn. Bruikbare contacten dievanwege de feestdagen meervrije tijd hebben, willenmisschien wel even een kopjekoffie met je gaan drinken.Voor je het weet komt er eenkans voorbij en ben jij deeerste die aan bod komt. n

  • Je profiel

    Jehebtgeenhoogtevreesenbentfysiekingoedeconditie Jebentklantgerichtencommunicatief Jekaninteamwerkenenjeflexibelopstellen Jebentzelfstandigenbeschiktovereenhands-on

    mentaliteit Jebentbereidomjeverdertespecialiseren Relevanteervaringinsoortgelijkefuncties(bvb:

    machinesburgerlijkebouwkunde,landbouwmachines,vrachtwagens,havenvoertuigen)iseenpluspunt

    Technische capaciteiten Jehebteengoedekennisvanelektriciteit:schemas,

    foutenenkleineaanpassingen Jehebteengoedekennisvanmotoren:onderhouden

    werking Jehebteengoedekennisvanhydraulica:componenten,

    schemasenfouten KennisvanPLCiseenpluspunt

    Service Techniekers M/V - Fulltime

    Wij bieden Eenboeiendejobineenprofessioneelendynamisch

    bedrijf Eendegelijkloonpakketinverhoudingtotkennis,inzeten

    ervaring Eengrondigeinwerkingindebedrijfssystemenmet

    permanentebegeleiding Eenuitgebreidopleidingsplanvoorbijscholingenvorming

    Genteresseerd? Uwschriftelijkesollicitatiekuntu(bijvoorkeurpere-mail)richtenaan:CargotecBelgiumNV-PersoneelsdienstHeizegemweg7,2030Antwerpen,E-mailadres:[email protected].:+3235441470www.kalmarglobal.com

    Interesse? Reageer nu !

    Kalmar Belgium

    KalmarBelgiumiseendynamischinternationaalbedrijfgespecialiseerdincontainerbehandelingsmachines.Wijverkopen,verhuren,herstellenenonderhoudendezemachinesmethuntoebehorenenonderdelen.Hetgammaomvatmiddelzwareenzwarevorkheftrucks,TerminalTractoren,ReachstackersenStraddleCarriers.BijKalmarBelgiumwerkenmeerdan100mensen.KalmariseendochterondernemingvanCargotec.In2012bedroegdejaarlijkseomzetvanKalmarGlobal1,6miljardEUR.Wereldwijdwerkenermeerdan5.000mensen.

    4XDOLW\6HUYLFHDe functie Alsservicetechniekervoerjeonderhouds-enherstellingswerkenuitinonzegarageofbijklantenterplaatseinregioAntwerpenofGent/Zeebrugge.

  • Of zit er meer in je carrire?Ontdek de werkgevers die jou in 2014 een chte uitdaging bieden. Want in 2014 verdien je beter.

    Lees het dossier De Topbedrijven van 2014. Op zaterdag 7 december in jouw Vacature Krant bij De Morgen en De Tijd.

    En check hun vacatures op: vacature.com/topbedrijven2014

    Tevreden over 2013?

  • JA

    POLL

    VORIGE WEEK GAF JE HIEROVER JE MENING

    VIND JIJ 800.000 EURO EEN RECHTVAARDIGJAARLOON VOOR DE NIEUWE BELGACOM-CEO?De raad van bestuur van Belgacom heeft headhuntersbureau Russell Reynoldsingeschakeld om een opvolger te zoeken voor de onlangs ontslagen CEO DidierBellens.

    Momenteel buigt een remuneratiecomit zich over de verloning van de nieuwetopman. Volgens De Standaard zou die rond de 800.000 euro per jaar komen teliggen. Dat is heel wat minder dan de 2 miljoen die Bellens kreeg en wat gebruikelijkis voor een topjob in de telecomsector, maar het is wel nog een pak meer dan de'premiernorm' van 290.000 euro.

    VOLGENDE WEEK

    Vind jij de jobpremie voor mensen met een handicap een goede zaak? Stem nu!

    NEEN64%

  • Het Rentenfonds is een zelfstandige openbare instelling die onder meer zijn medewerking verleent aan het Agentschap van de schuld bij het beheer van de staatsschuld. Het Agentschap functioneert binnen de Algemene Administratie van de Thesaurie van de Federale Overheidsdienst Financin.

    Het Rentenfonds rekruteert een (m/v)

    deputy director investor relations & product developmentTaken: het voorbereiden van het communicatieplan voor de financile instrumenten van de Federale Overheid, organiseren van promotionele acties van de Federale Overheidsschuld, en ontwikkelen van financile producten

    Aanvullende informatie: op www.rentenfonds.be of contacteer de heer Jean Deboutte op 02 574 72 79

    onderdirecteur geld- en kapitaalmarkten Taken: de strategie voor het beheer van de Federale Overheidsschuld in de primaire en de secundaire markten mee concipiren en omzetten in concrete acties in de financile markten

    Aanvullende informatie: op www.rentenfonds.be of contacteer de heer Stephaan De Smedt op 02 282 61 10

    Profiel voor beide functies: diploma van universitair onderwijs kennis van het instrumentarium dat gebruikt wordt in de financile markten en de eraan verbonden juridische omkadering vijf jaar ervaring inzake financile markten is vereist drietalig (N/F/E)

    Het Rentenfonds biedt: een contract van onbepaalde duur een attractieve verloning met extralegale voordelen opleidingsmogelijkheden

    Stuur uw sollicitatiebrief met cv uiterlijk op 16 december 2013 : ter attentie van de Voorzitter van het Comit van het Rentenfonds, Kunstlaan 30, 1040 Brussel via email op het adres [email protected]

  • Ja, je kan je werkelijke beroepskosten aftrekken van jouw belastbare beroepsinkomsten. Als werknemer kan je zelf kiezentussen forfaitaire beroepskosten of het bewijzen van je werke-lijke beroepskosten. Het bewijs van je werkelijke beroepskostenis wel slechts zinvol wanneer deze kosten hoger zijn dan de for-faitaire beroepskosten. Indien je geen werkelijke kosten bewijst,past de scus automatisch de forfaitaire beroepskosten toe. Hetforfait is dus een minimum waarop je steeds recht hebt.

    Deze kosten moeten uiteraard betrekking hebben op de uitgeoe-fende beroepsactiviteit. Sommige kosten worden onderworpenaan specieke berekeningsregels. We nemen als voorbeeld hetgebruik van de eigen wagen voor de woon-werkverplaatsing. Deautokosten (aankoop, onderhoud, verzekering, brandstof, )verbonden aan de woonwerkverplaatsing mogen niet voor hetreel bedrag opgenomen worden, maar mogen slechts in aanmerking genomen worden voor 0,15 euro per kilometer. Bovenop dit bedrag mogen enkel nog de mobilofoonkosten ende intresten van een autolening pro rata de woon-werkver-plaatsingen in aftrek gebracht worden.

    Als je kiest voor de werkelijke beroepskosten, krijg je geen (gedeeltelijke) vrijstelling van het sociaal abonnement of de tussenkomst van je werkgever in je woon-werkverplaatsingen.

    Wanneer je ook een onkostenvergoeding krijgt van je werkgever,al dan niet op forfaitaire basis, dient het bedrag van deze vergoeding in mindering gebracht te worden van de bewezenberoepskosten.

    Elke week geven we in deze rubriek een antwoord op een lezersvraag over jobs en carrire.

    OPROEPHeb jij een vraag vooronze HR-specialistenover je job of over

    je carrire? Laat het ons weten

    VRAAG VAN DE WEEK

    Kan ik mijn beroepskostenaftrekken van mijn belastingen?

    IN SAMENWERKING MET SD WORX

    TEKSTKRISTIAAN ANDRIES

  • Wat als jij een ongekend super-sales-talent bent?

    KLIK HIER

  • LECTRR

  • Overzicht van alle jobs op Vacature.com Hiernaast vind je een overzicht van alle jobs gepubliceerd op Vacature.com. Selecteer jouw functieprofiel en krijg meteen een gepersonaliseerd joboverzicht.

    Ontvang je deze jobs liever rechtstreeks in je mailbox? Maak dan je Vacatureprofiel aan of vervolledig je profiel met een jobagent.

    SALES

    MARKETING

    ICT

    ENGINEERING

    FINANCE

    EXECUTIVE

    HR

    MEDICAL

    ADMINISTRATION

    TECHNICAL

  • BEDRIJF JOBID

    SALES(Key) Account Manager in Anderlecht

    Bisnode 12523831

    (Senior) Account Manager in TurnhoutMINOC MEDIA SERVICES 12524329

    Account Executive in BrusselBisnode 12523818

    Account Executive Mechelen/Vilvoorde in AntwerpenFiducial Staffing 12525121

    Account Manager in AnderlechtBisnode 12523828

    Account Manager B2C, Consumer Lifestyle, Small Domestic Appl in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Brussel

    Philips Consumer 12524293

    ACCOUNT MANAGER SOUTH in HainautTOTAL. 12524985

    Account Manager Vlaanderen in BrusselCamfil 12524751

    Accountmanager zonder 9-5 mentaliteit in Oost-VlaanderenAnoniem via Fizzle 12524959

    ADJUNCT WINKELMANAGER in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Luxemburg, Luik, Namen, Henegouwen, Waals-Brabant, Brussel

    Aveve nv 12524144

    AREA MANAGER INDUSTR. POORTEN in OUDENAARDENASSAU DOOR via VELDE GROEP 12524147

    Assistent aankoper non-food in Vlaams-BrabantColruyt Group 12525064

    Business Development Executive Japanese Market in BrucargoMSE EUROPE via A Priori 12524835

    Business Development Manager in MechelenFirst NV 12524708

    Business Development Manager met kennis van de HR wereld in NamenZ-Staffing via Fizzle 12524956

    Commercial Assistant (M/F) in ZonhovenArte 12525011

  • BEDRIJF JOBIDCustomer Sales in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Luxemburg, Luik, Namen, Henegouwen, Waals-Brabant, Brussel

    Bystronic via Inventi 12524762

    Customer Service Employee (M/F) in ZonhovenArte 12525068

    Customer Service Representative in DeerlijkThomas and Betts European Centre SA 12523657

    Dow Benelux Customer Service Representative (m/v) in edegemAnoniem 12524595

    EXPORT MANAGER MET KENNIS VAN SPAANS in ANTWERPENASE Europe 12524142

    Export Sales Executive in AntwerpenBallon Media nv 12524305

    Internal Sales Medewerker m/v in HeverleeGIM 12523794

    Key Account Manager in BrusselMediafin 12524353

    Key Account Manager in Antwerpen, BrusselWOLTERS KLUWER BELGIE 12524564

    Klantenadviseur met commercile drive Wezembeek - Oppem in Wezembeek - oppem

    Partena Ziekenfonds en Partners (Gent) 12524282New Business Account Manager (m/f) - 3D visualization solutions in Vilvoorde

    RTT AG 12524554

    ORMIT Multi-Company Programme in BrusselsORMIT Belgium 12525080

    Project Sales Advisor (m/v) in DenderhoutemESYLUX via Archetype Consulting 12524562

    Sales in Strombeek-BeverGreen Seed Belgium 12524986

    Sales in AntwerpenWOLTERS KLUWER BELGIE 12524551

    Sales Advisor Boutique deeltijds in BrusselUnique Customer Care ( Gent ) 12524908

  • BEDRIJF JOBIDSales agent industrial lubricants in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Luxemburg, Luik, Namen, Henegouwen, Waals-Brabant, Brussel

    ORION INDUSTRIES 12524453

    Sales Coach in LuikEthias via Only Sales Job 12524499

    Sales Engineer (Benelux) M/W Noord of Belgium in AntwerpURVIKA - sarl thc 12524344

    Sales Engineer Digital Signage in MechelenBIS - Business Information Systems (3 sites) 12523999

    Sales Executive Autotrack.be in Vlaams-BrabantDE PERSGROEP PUBLISHING 12525138

    Sales Executive Autotrack.be NL/FR in Vlaams-BrabantDE PERSGROEP PUBLISHING 12525139

    Sales Manager / Business Developer Fullriver batteries in MalleFullriver Europe via Goelen Personeelsadvies 12524872

    Sales Segment Manager Housing and Distribution - Flooring Solutions in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen

    Tarkett via Fizzle 12524935

    SENIOR ACCOUNT MANAGER in AntwerpenVAB via AULI 12523982

    Senior Account Manager Metalworking in xTechnical Forces 12525077

    Shop Sales Executive - Kortrijk in West FlandersMobistar 12524927

    Shop Sales Executive - Sint-Pieters-Leeuw in BrusselsMobistar 12524922

    Support Manager Customer Contact Center in HasseltCarglass nv 12524803

    Team Leader Internal Sales B2C in MechelenEneco Belgi 12523907

    Teamleader Customer Service in BilzenCarglass nv 12524728

    Technisch promotor (m/v) in AntwerpenAndreas Stihl NV 12523661

  • BEDRIJF JOBIDTele Sales Consultant (home office mogelijk) in Antwerpen

    GOUDENGIDS.BE 12523895

    Toonzaaladviseur met interesse in bouwmaterialen in Vlaams-BrabantBouwpunt Andr Celis via Fizzle 12524938

    Verkoopverantwoordelijke met technische bagage in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen

    Plastiservice via Fizzle 12524934Wereldleider in de voedingsdistributie zoekt Adjunct-Winkeldirecteurs voor regio Vlaams Brabant in Vlaams-Brabant

    Anoniem 12524216WINKELMANAGER in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Luxemburg, Luik, Namen, Henegouwen, Waals-Brabant, Brussel

    Aveve nv 12524145

  • BEDRIJF JOBID

    MARKETINGACCOUNT MANAGER - AUDIT in Flemish Brabant

    Deloitte 12524866

    Adviseur Marketing Intelligence Research in LuikEthias via Only Sales Job 12524501

    Business Developer in AntwerpenWOLTERS KLUWER BELGIE 12524560

    Business Development Manager in AntwerpenWOLTERS KLUWER BELGIE 12524557

    Campaign manager - Web Campaign manager (m/v) (Luik) in LuikEthias via Only Sales Job 12524505

    deputy director investor relations in BRUSSELNATIONALE BANK VAN BELGI - BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE 12524149

    Digital content marketeer in Vlaams-BrabantDE PERSGROEP PUBLISHING 12524484

    EMEA Product Marketing Manager in ZeleBrady 12524608

    Employer Branding in BrusselSTIB-MIVB 12524863

    Internal Communciation Business Partner Mail in Brusselbpost 12524008

    Internal Communication Business Partner F in Brusselbpost 12524003

    Internal communication Business Partner HR in Brusselbpost 12523980

    Market Researcher in BrusselTest-Aankoop / Test-Achats 12523747

    Marketing Programmes Manager in BrusselCSC 12524296

    Marktanalist Nieuwe Media in GentiMinds 12523668

    Sales in Strombeek-BeverGreen Seed Belgium 12524986

  • BEDRIJF JOBIDSales in Antwerpen

    WOLTERS KLUWER BELGIE 12524551

    Sales Consultant Direct Marketing in AntwerpenGOUDENGIDS.BE 12523904

    Senior Internal Communication consultant (Ref. 5775) in Brusselbpost 12523990

    Senior Research Manager in KontichMarket Probe NV 12524663

    Strategy in BrusselSodexo 12524112

  • BEDRIJF JOBID

    ICT.NET Lead developer - intern in Antwerpen

    BK2 Group 12524996

    Analist Programmeur PL/SQL, interne functie in BrusselBK2 Group 12524032

    Analyst Developer JAVA in ZaventemBK2 Group 12523682

    Business Consulent SAP MM -SRM vaste dienst in Oost-VlaanderenAsecrit 12523715

    Campaign manager - Web Campaign manager (m/v) (Luik) in LuikEthias via Only Sales Job 12524505

    Desktop Support Engineer in LierDescartes 12524812

    Digital Project Manager in BrusselCheil Belgium 12525002

    E-care Domain Owner in AntwerpenTelenet. 12523613

    E-care Domain Owner in BrusselTelenet. 12523616

    FREELANCE SAP BC Consultant - 6 months in AnderlechtBK2 Group 12524115

    Freelance Selenium Tester - 3 months in BrusselBK2 Group 12524846

    Front-end Developer - De Persgroep Publishing in Vlaams-BrabantDE PERSGROEP PUBLISHING 12525141

    Helpdeskmedewerker/systeembeheerder ICT in VlezenbeekZIEKENHUIS INKENDAAL 12524222

    Intraction Designer - De Persgroep Publishing in Vlaams-BrabantDE PERSGROEP PUBLISHING 12525161

    IT Project Manager in BrusselsSopra Banking Software Belgium 12524753

    IT System Engineer in ZaventemAsco Industries 12524740

  • BEDRIJF JOBIDLean Navigator (Ref 5429) in Brussel

    bpost 12524494

    Lean Navigator (ref. 4066) in Brusselbpost 12523908

    Living lab software prototype developer in GentiMinds 12523351

    Manager online media (Ref 5595) in Brusselbpost 12524021

    Master Data Specialist, intern, regio Gent! in GentBK2 Group 12524283

    Netwerk in LedebergDescartes 12524810

    Process Expert - vaste dienst - in BrusselAsecrit 12523711

    SAP Master Data Manager in BrusselBK2 Group 12524511

    Security Officer in BrusselEandis 12524242

    Security Officer in AntwerpenBK2 Group 12523684

    SENIOR JAVA DEVELOPER in WESTERLOEkwa Consult 12524458

    Senior Process Analist (Ref. 5588) in Brusselbpost 12524714

    Software Engineer SAP FI CO in Oost-VlaanderenSecurex 12524426

    Software Product Architect in MechelenBK2 Group 12524519

    Systeembeheerder (Lommel) M/V in LommelZF Wind Power 12524778

    UI Designer in Vlaams-BrabantKunstmaan 12524790

    UX Designer - De Persgroep Publishing in Vlaams-BrabantDE PERSGROEP PUBLISHING 12525167

  • BEDRIJF JOBID

    ENGINEERINGAfdelingsverantwoordelijke Montage in Roeselare

    Technical Forces 12525151

    Bouwkundig Ingenieur in BRUXELLESSGI Consulting 12524351

    CALCULATOR HVAC (m/v) in GeelSpie Belgium 12524800

    CIVIL WORKS DESIGN ENGINEER in BrusselTractebel Engineering (GDF SUEZ) 12524734

    Continuous Improvement Engineer in TemplouxMondelz International 12524276

    Hoofd Medische Stralingsfysica (m/v) in LeuvenUZ Leuven 12524281

    Maintenance Supervisor in AntwerpCoca-Cola Enterprises 12523845

    Manager Biochemical Methods in WavreGlaxoSmithKline 12524340

    MILIEUCOORDINATOR in ANTWERPENNEW HOLLAND via HUDSON BELGIUM. 12524148

    Preventie adviseur niveau II voor nationale retailketen in DeurneRetailAngels 12523744

    Project Leader Bouwkunde in BrusselElia Asset 12524706

    Project Manager in Flemish BrabantABB 12524416

    Project Manager EMEA (Belgium and International) in BeerseArcadis Belgium nv 12524114

    Project Manager TLCM -NPI in WavreGlaxoSmithKline 12524883

    Project Petroleum Ingenieur in de Olie- en Gasindustrie bij Belsim in LuikBelsim via Qiwie 12524912

    Project Specialist TLCM -NPI in WavreGlaxoSmithKline 12524874

  • BEDRIJF JOBIDProjectmanager Productontwikkeling en Innovatie in Oost-Vlaanderen

    Verhaert 12524768

    Quality Control Manager in Flemish BrabantADB 12524459

    Quality Manager in Houdeng-GoegniesThomas and Betts European Centre SA 12524234

    R in WervikTechnical Forces 12525165

    Sales Engineer B2B in BrusselGreenfish 12524315

    Sales Engineer Digital Signage in MechelenBIS - Business Information Systems (3 sites) 12523999

    Sales Project Engineer bij Nederman in Sint-Pieters-Leeuw in Vlaams-Brabant

    Nederman via Qiwie 12523968

    Senior Specialist - QC Lab (CDR) in WavreGlaxoSmithKline 12524292

    Senior Specialist Incoming Materials - QC in WavreGlaxoSmithKline 12524300

    Superviseur Packaging (MPU Rota) in WavreGlaxoSmithKline 12524849

    Supplier Quality Manager (F/M) in Herk De StadDIRAFROST FFI via Human Hub 12523926

    Workcenter Manager Lipstick in AntwerpenEste Lauder Companies Oevel 12524951

  • BEDRIJF JOBID

    FINANCEBusiness Controller in Antwerpen, Vlaams-Brabant

    WOLTERS KLUWER BELGIE 12523867

    Consultant in Finance in BrusselIntys Consulting 12524318

    deputy director investor relations in BRUSSELNATIONALE BANK VAN BELGI - BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE 12524149

    Financial Analyst in BrusselsCoca-Cola Enterprises 12524337

    Group Financial Analyst M/V (Lommel) in LommelZF Wind Power 12524455

    Junior in Vlaams-BrabantFR 12524765

    Junior Financial Controller (m/v) bij Lola in BrusselLola 12523611

    Kantoordirecteur Zoersel (M/V) in ZoerselFiducial Staffing 12525126

    KBC Macro-economist in BrusselKBC (main) 12524582

    Klantenbeheerder Ziekenfonds (Terugvorderingen) in BrusselSecurex 12523978

    ONDERDIRECTEUR GELD-EN KAPITAALMARKTEN in BRUSSELNATIONALE BANK VAN BELGI - BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE 12524150

    Treasury Analyst in Brussel (Evere)RECTICEL 12524326

  • BEDRIJF JOBID

    EXECUTIVEDeputy director investor relations in Bruxelles

    NATIONALE BANK VAN BELGI - BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE 12524193

    deputy director investor relations in BRUSSELNATIONALE BANK VAN BELGI - BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE 12524149

    Directeur d'usine in HERVEHerve Socit via PN Group - HR 12524154

    DIRECTEUR POUR LA RADIO in BruxellesRTBF.BE 12524171

    HR Business Partner (Argenta in AntwerpenAZURO 12523708

    HR Business Partners Manager in BrusselSTIB-MIVB 12524881

    ONDERDIRECTEUR GELD-EN KAPITAALMARKTEN in BRUSSELNATIONALE BANK VAN BELGI - BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE 12524150

    Workcenter Manager Lipstick in AntwerpenEste Lauder Companies Oevel 12524951

  • BEDRIJF JOBID

    HRAdministratief medewerker voor data input en telefonische opvolging in Antwerpen

    Asecrit 12524916

    Allround HR-medewerker in VlezenbeekZIEKENHUIS INKENDAAL 12524207

    Assistent Sourcing in BrusselNMBS - SNCB 12524703

    Client Advisor Payroll in West-VlaanderenSecurex 12524781

    Dossierbeheerder Payroll in AntwerpenAZ Sint-Maarten 12525062

    HR Administration Manager in BrusselSTIB-MIVB 12524885

    HR Business Partner (Argenta in AntwerpenAZURO 12523708

    HR Recruitment Consultant (2013/0420) in BrusselAXA Belgium 12523786

    HR Support Consultant - (Ref HRF 5461) in Brusselbpost 12523940

    Junior Recuiter in BruxellesGreenfish 12524575

    MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT - ASSISTANT SOCIAL in BrusselD'Ieteren 12524123

  • BEDRIJF JOBID

    MEDICALArbeidsgeneesheer in Oost-Vlaanderen

    Securex 12524539

    Verpleegkundig manager (m/v) in Vlaams-BrabantUZ Leuven 12524071

  • BEDRIJF JOBID

    ADMINISTRATION(notarieel) jurist(e) of gegradueerde in de rechtspraktijk (M/V) in Jabbeke

    Geassocieerde notarissen Van Hoestenberghe 12523882Administratief medewerker voor data input en telefonische opvolging in Antwerpen

    Asecrit 12524916Administratieve Contract Manager - Dossierbeheerder Openbare Werken in Brussel

    TUC RAIL 12524940

    Allround HR-medewerker in VlezenbeekZIEKENHUIS INKENDAAL 12524207

    Assistant to the Group CFO in BrusselsAkka Benelux 12524673

    Assistent Kwaliteit in West-VlaanderenPoco Loco 12523667

    Assistent Sourcing in BrusselNMBS - SNCB 12524703

    Client Advisor Payroll in West-VlaanderenSecurex 12524781

    Customer Service Representative in DeerlijkThomas and Betts European Centre SA 12523657

    Dossierbeheerder Payroll in AntwerpenAZ Sint-Maarten 12525062

    Dow Benelux Customer Service Representative (m/v) in edegemAnoniem 12524595

    Dynamische Office Assistant (fulltime) in Groot-BijgaardenUSG Marketing, Communication 12525089

    Kandidaat Notaris en een Master in het Notariaat voor onmiddellijke indiensttreding; in Alsemberg

    Notaris Van Elslande via Notariat - Notariaat (Credoc) 12524452Klantenadviseur met commercile drive Wezembeek - Oppem in Wezembeek - oppem

    Partena Ziekenfonds en Partners (Gent) 12524282

    Klantenbeheerder Ziekenfonds (Terugvorderingen) in BrusselSecurex 12523978

  • BEDRIJF JOBIDLicentiaat of master notariaat of kandidaat-notaris (M/V) in Lier

    Notaris Verreth Jan via Notariat - Notariaat (Credoc) 12523989

    Logistics Planner in BrusselsCoca-Cola Enterprises 12523842

    MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT - ASSISTANT SOCIAL in BrusselD'Ieteren 12524123

    Medewerker - licenciaat in de rechten en/of het notariaat (M/V) in BrusselNotaires associs Hisette, Roggeman, Derynck 12523878

    Notarieel medewerker (M/V) in AntwerpenNotariskantoor Celis, Celis 12524438

    Office Assistant in LierDescartes 12524808

    Planningscordinator in Oost-VlaanderenSecurex 12524694

    Strategic Buyer RM in DrogenbosAllnex Belgium SA / NV 12525073

    Teamleader Customer Service in BilzenCarglass nv 12524728

    Workcenter Manager Lipstick in AntwerpenEste Lauder Companies Oevel 12524951

  • BEDRIJF JOBID

    TECHNICALAfdelingsverantwoordelijke Montage in Roeselare

    Technical Forces 12525151

    Assistent Kwaliteit in West-VlaanderenPoco Loco 12523667

    CAD Tekenaar Networks Houthalen in HouthalenCofely Fabricom (GDF Suez) 12525090

    CALCULATOR HVAC (m/v) in GeelSpie Belgium 12524800

    Continuous Improvement Engineer in TemplouxMondelz International 12524276

    Cordinator Serviceprojecten in OpglabbeekMathieu Gijbels nv via VMC-Select 12524284

    Deskundigen diamant in AntwerpenAWDC 12524214

    Electrical Designer in BrusselElia Asset 12524717

    Onderhoudsverantwoordelijke in Regio GentAnoniem via SD Worx Staffing 12523722

    Preventie adviseur niveau II voor nationale retailketen in DeurneRetailAngels 12523744

    PRODUCTION ENGINEER in Oost-VlaanderenVYNCOLIT via AULI 12523983

    Project Leader Bouwkunde in BrusselElia Asset 12524706

    Project Manager in Flemish BrabantABB 12524416

    Project Sales Advisor (m/v) in DenderhoutemESYLUX via Archetype Consulting 12524562

    Projectleider Infrastructuur - Hasselt of Gent in Oost-Vlaanderen, LimburgArcadis Belgium nv 12524689

    Projectleiders regio\'s Oevel, Oostende, Sint-Gillis-Waas bij Smet Jet in Antwerpen

    Motmans-Van Havermaet via Qiwie 12523973

  • BEDRIJF JOBIDProjectmanager Productontwikkeling en Innovatie in Oost-Vlaanderen

    Verhaert 12524768

    Quality Control Manager in Flemish BrabantADB 12524459

    Quality Manager in Houdeng-GoegniesThomas and Betts European Centre SA 12524234

    R in WervikTechnical Forces 12525165

    Supervisor (m/v) MOBIRIS-Centrum - Brussel in BrusselEgis 12523674

    Supplier Quality Manager (F/M) in Herk De StadDIRAFROST FFI via Human Hub 12523926

    Technical Supervisor Product Quality Spare Parts - NMBS (M/V) in BrusselNMBS - SNCB 12525093

    Technicus Projecten Aankoop Rollend Materiaal Metro in BrusselSTIB-MIVB 12524857

    Technisch Analyst in BrusselElia Asset 12524711

    Technisch promotor (m/v) in AntwerpenAndreas Stihl NV 12523661

    Workcenter Manager Lipstick in AntwerpenEste Lauder Companies Oevel 12524951

  • REDACTIE 02 481 15 27Redactiechef Evelien Maes

    Redacteurs Magali Henrard, Steven Heyse, Cline Praux

    SALES 02 482 03 50Sales Managers Kim Claesen, Marijke Van Impe

    Key Account Manager Ruth JanssensAccount Managers Matthieu Brard, Sylvie De Vocht, Charline Heirbaut,

    Elsa Remy, Kim Tosseyn, Dimme Vanderstappen, Isabelle VansteelandtSales Assistant Hilde Vanden Driessche

    Client Service Assistant Mouad Jebari

    GRAFISCHE VORMGEVING 02 481 15 80Graci Guido Evens, Hugo Gielen, Bob Haentjens

    OPERATIONS & CRM 02 482 03 71Project Manager & Analyse Dieter Vermander CRM & Back Oce Medewerker Rosie Teixeira

    Ordering & Klantenboekhouding Ann De Lange, An Parewijck

    MARKETING, RESEARCH & DISTRIBUTIE 02 482 03 56Marketing Manager Dries Mahieu

    Product Manager Brigitte Vermeulen Project Marketeer Marijke Dubois

    SITES EN PRODUCTONTWIKKELING INTERNET 02 482 15 09Project Manager Interactive Els Sergeant

    Client Production Liesbeth Teugels, Jolle Luytenhoven Web front-end Ahmed Ouarzazi

    Gedelegeerd bestuurder Dirk VelgheAdjunct algemeen directeur Fabrice Dekerf

    Accounting Walter RoosOnthaal & receptie Linda De Nutte

    VERANTWOORDELIJKE UITGEVERFabrice Dekerf, Havenlaan 86C, B101, 1000 Brussel

    COLOFON

    Vacature C.V.B.A. is erkend als bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest, onder het nr VG.1186/B. De rechten van de kandidaat kunnen te allen tijde worden geraadpleegd op www.vacature.com/rechtenkandidaat

    01_30112013_COVER02_07122013_SALARIS04-10408102WenzVacDigitaal05-Electrabel06_07122013_ONDERZOCHT08-VLK09-UCA_SDWorx_5049_3415_DIG10_07122013_ACTUA13-Eandis14_07122013_CARRIERE17-131208_adv_Preflexibel_KeyAccountManager_digitaal_finaal18_07122013_SOLLICITEREN21-Vacture online 270,9 mm x 354,1 mm BVacature-ADV-Campagne_December-v223_07122013_POLL24-UCB_FOND RENTES_5032_3467_IPAD25_07122013_VRAAG VAN DE WEEK26-ACCENT27_07122013_CARTOONVACATURE-joblist-1312051615xx_07122013_COLOFON