VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

48
WWW.VACATURE.COM 26 maart 2016 Jobstarter? 6 valkuilen die je moet vermijden Dit vertelt je job over je persoonlijkheid 7 extralegale voordelen waar je niet aan dacht NEEM MIJ MEE ! GRATIS

description

 

Transcript of VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

Page 1: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

WWW.VACATURE.COM

26 maart 2016

Jobstarter?6 valkuilen die je moet vermijden

Dit vertelt je job over je persoonlijkheid

7 extralegale voordelenwaar je niet aan dacht

NEEM MIJ

MEE !

GRATIS

001_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:06 Page 1

Page 2: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

2 VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

002_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:30 Page 2

Page 3: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

3VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

In 7 stappen naar jeeerste droomjob

076 valkuilen die je moet vermijden

05

Sollicitanten op de rooster

14

Ben jij de Guido Pallemansvan de werkvloer?

16

INHOUD

Brandstraat 30 B - 9160 Lokeren I V.U. Dirk Dewulf I Redactie: [email protected] I Advertenties: [email protected] of Tel: 09 353 51 80

Ben jij een wolf inschaapsvacht?

13

Motiveer je werknemersmet een flexibel loon

22

7 vergeten voordelen

25

De beginjaren op dearbeidsmarkt

09

© VRT

Wat vertelt je job over je persoonlijkheid?

19

Loonrevolutie in aantocht?

21

003_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:14 Page 3

Page 4: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

4 VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

Zelf een deel van je loonpakket samenstellen? Bij SD Worx kan het.

64,6% van de Belgische werknemers wil graag zelf een deel van zijn loonpakket samenstellen.

Maar in realiteit biedt slechts 7,4% van de Belgische bedrijven hun medewerkers vandaag die mogelijkheid. SD Worx is één van hen en jij kan straks één van die Belgische werknemers zijn.

Bij SD Worx vinden we het belangrijk om zowel een resultaat- als mensgerichte organisatie te zijn. Flexibiliteit, groeikansen, auto-nomie, een goede sfeer onder de collega’s, … ze krijgen bij ons een centrale plaats.

Flexibele verloning Al onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om in te stappen in

ons Flex Income PlanTM. Ze stellen in dat geval op basis van hun

persoonlijke behoeften zelf een deel van hun loonpakket samen.

Elk jaar opnieuw krijgen ze de mogelijkheid om hun keuzes aan

te passen, want behoeften veranderen nu eenmaal.

Zelfsturende teamsDaarnaast werken onze medewerkers en teams volgens de

principes van Future of Work. Dit wil zeggen dat we niet alleen

plaatsonafhankelijk werken, maar dat we ook investeren in een

autonome werkorganisatie en zelfsturende teams. Dit draagt bij

tot het engagement van onze medewerkers, de klantentevreden-

heid en de rendabele groei van onze onderneming.

Ben jij ook op zoek naar meer autonomie en fl exibiliteit? Dan is een van deze vacatures misschien op jouw lijf geschreven?

Business Unit Manager ConsultingJe bent verantwoordelijk voor het commerciële succes en de duur-zame, rendabele groei van de business unit Consulting. Je zorgt voor het ontwikkelen van de langetermijnstrategie en het opstellen van het jaarlijkse business plan van de Unit.

Je geeft op inspirerende wijze leiding aan de medewerkers en stuurt processen binnen de unit aan gericht op een optimale organisatie.

Regiomanager Tax & Legal Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, motiveren en begeleiden van consultants en leidinggevenden binnen de unit Tax & Legal.

Daarnaast zorg je voor de opbouw en het onderhoud van een sterke vertrouwensrelatie met onze klan-ten. Verder werk je inhoudelijk mee aan Tax & Legal projecten, klanten-trajecten, producten en diensten.

Legal Consultant KMO regio Kempen-LimburgJe levert praktijkgericht advies over sociaaljuridische aspecten, loon-� scaliteit en HR-topics aan onze kmo-klanten. Zij kunnen bij jou terecht met al hun juridische vragen rond arbeidsduur, arbeidsovereen-komsten en -reglementen, policies, onderhandelingen met sociale inspectie en vakbonden enz. Hierbij beheer je zelf je klantenpor-tefeuille en streef je net zoals al je collega’s uiteraard naar maximale klantentevredenheid.

→ Ontdek al onze vacatures op www.sdworx.be/jobs

Over SD Worx

SD Worx biedt in Europa, Amerika en Canada een volledige dienstverlening op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal. Ruim 2.700 medewerkers bedienen meer dan 60.000 klanten in de privé- en publieke sector, van kmo’s tot zeer grote organisa-ties. Zij bieden loonberekening en -administratie, opleiding, HR research, sociaaljuridische, � scale en HR consultancy,

gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en onder-steuning ter plaatse.

SD Worx berekent elke maand meer dan 2,35 miljoen lonen en heeft eigen kantoren in België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Luxem-burg en Nederland. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance die instaat voor 31 miljoen loonberekeningen.

Meer info op www.sdworx.com

004_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:31 Page 4

Page 5: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

Tekst: Karlien Collen

De student in je op de voorgrond plaatsen“Een werkgever wil uit je gedrag en voorkomen kunnen afleiden dat jeeen volwaardig lid bent van het team. Collega’s kunnen vrienden wor-den als het op persoonlijk vlak klikt, maar in eerste instantie zijn je col-lega’s je collega’s. Je werkt met elkaar samen vanuit wederzijdseverwachtingen. Kom op tijd, neem verantwoordelijkheid voor je pres-taties, verzorg je communicatie en je outfit.”

Niet leren uit feedback“Feedback is een geschenk, of het nu positief of corrigerend is. Als ie-mand je een compliment geeft, aanvaard het dan en minimaliseer hetniet. Want dan zeg je impliciet dat je prestatie niks bijzonders was endat straalt af op je professionele imago. Krijg je feedback over iets datje anders moet aanpakken, luister dan en vraag door. Ga ervan uit datfeedback in de eerste plaats bedoeld is om je te helpen groeien.”

Niet opkomen voor jezelf“Natuurlijk ben je erg blij met je eerste job, zeker als je lang hebt moe-ten zoeken. Dat betekent niet dat je moet laten misbruik maken van jejeugdige enthousiasme en dankbaarheid. Strookt je rol niet met wat jekan, leg het dan op tafel. Spreek over wat je in de plaats zou willen, lie-ver dan over wat je niet wil. Verbetert er niks, roep dan de hulp van eencoach in of zoek een nieuwe job waarin je wel kan groeien en volledigtot je recht kan komen.”

Ongeduldig zijn“Het is moeilijk om een evenwicht te vinden tussen opkomen voor je-zelf en je ambities enerzijds en geduld aan de dag leggen anderzijds.Nieuwe uitdagingen en leuke projecten komen niet uit de lucht vallen.Gun je organisatie daarom de tijd om op je wensen en noden in te spe-len. Je komt al een heel eind als je nadenkt over hoe jouw ontplooiingop de werkvloer ook voor je werkgever winstgevend kan zijn, zodatjullie er allebei de vruchten van kunnen plukken.”

Je netwerk vergeten“De leukste jobs en opdrachten zijn niet te vinden in de krant, maarvia je netwerk. Iedereen met wie je samenwerkt, sport of op vakantiegaat, behoort op een of andere manier tot je netwerk. Onderhoud het:stuur eens een berichtje, ga af en toe een koffie of een pint drinken.Hoe meer vragen je stelt aan je netwerk en hoe meer je zelf anderenhelpt wanneer het nodig is, hoe sterker de relaties en het vertrouwenworden.”

Alles alleen willen doen“Soms wordt een uitdaging zo complex dat je het niet alleen kan op-lossen. Blijf niet in je hoekje zitten als je geen uitweg ziet. Zoek uit wiein huis de nodige expertise en ervaring heeft en stel vragen. Claim na-dien het krediet voor je eigen inbreng, maar deel ook bloemetjes uitaan anderen. Je collegiale gedrag maakt van jou een prettige collega,met wie het leuk samenwerken is. Dit komt je netwerk – en jezelf – al-leen maar ten goede.” V

veelgemaakte fouten van carrièrestarters

De overstap van de schoolbanken naar de werkvloer kent soms obstakels.Als je de professionele etiquette niet beheerst, kan je wel eens pijnlijk methet hoofd tegen de kantoormuur lopen. Els Deboutte, loopbaanadviseuren auteur, beschrijft de voornaamste valkuilen.

6

5VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

005_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 18:48 Page 5

Page 6: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

6 VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

Werk jij mee aan topinfrastructuur voor de haven van morgen?

Vind je inspiratie op www.portofantwerp.com/jobs als senior consulent trade facilitation

werkleider bouwkundetoezichter havenwerken

technisch manager bouwkundetechnisch manager elektromechanica

2016

Ashland Inc. (NYSE: ASH) is een internationale producent van specialty chemicals. Ashland heeft productieplants over de hele wereld, waarvan een belangrijke zich in Doel (Antwerpen: Haven – linkeroever) bevindt. Deze chemische plant produceert methylcellulose, dat door klanten wordt gebruikt als additief in de constructie, food en excipient pharma. Ter versterking van het team is Ashland op zoek naar een (m/v)

Project IngenieurProject Management van A tot Z

Functieomschrijving:• Je bent een actief lid van het project team en bent

verantwoordelijk voor het design, de voorbereiding en uitvoering van het E&I gedeelte van projecten

• Je houdt besprekingen met mogelijke leveranciers en externe partners

• Je maakt afspraken en planningen om de projecten te realiseren binnen budget en op tijd, en zorgt dat deze nagekomen worden

• Je behoudt een goed overzicht over de verschillende aspecten van het project

• Je superviseert externe partners die de werken komen uitvoeren

• Je werkt nauw samen met proces engineering, maintenance en operations

• Je rapporteert aan de Engineering Manager

Functievereisten:• Masterdiploma richting elektromechanica,

elektriciteit, elektronica, automatisering• Schoolverlaters zijn welkom, relevante ervaring in

een industriële omgeving of plant is een pluspunt• Ervaring met DCS, SIS, Autocad en/of SAP is een plus• Jouw sterke punten: organisatietalent, multitasking

en prioriteiten stellen• Je kan zelfstandig werken en informeert anderen

over de voortgang van de projecten• Je hebt zeer goede communicatieve & sociale

vaardigheden• Vlot kunnen uitdrukken in het Nederlands en Engels

Aanbod:• Dynamische onderneming met een open sfeer

binnen een stabiele en internationale groep• Afwisselende en uitdagende job met

verantwoordelijkheid én veel contacten• In aanraking met alle facetten van een industriële

omgeving

Interesse?Reageer snel online via onze partner Mercuri Urval of neem contact op met Annemiek Saboo – [email protected]

Contactgegevens Mercuri Urval: ref. BE-01627 - tel. +32 (0)3 281 15 50 - www.mercuriurval.be

006_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 20:02 Page 6

Page 7: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

START

Weet wat je zoektHet is belangrijk dat je weet welke job je precies zoekt.

Op het internet vind je verschillende tests die je helpen in je zoektocht.

Wees niet té veeleisend

Lang werkloos blijven, staat niet goed op je cv.

Wees dus niet te kieskeurig. Maar dat betekent niet dat

je de eerste de beste job moet aannemen.

Blijf niet onder de kerktoren hangenNatuurlijk heeft een job dicht bij huis veel voordelen. Anderzijds kan honkvastheid ook je carrièremogelijk-heden beknotten. Daarom is het belangrijk dat je alle vacatures goed in de gaten houdt. Wie niet waagt, niet wint.

Solliciteer e�ciëntMaak je huiswerk. Zorg dat je iets weet over het bedrijf en pas je motivatiebrief bij iedere sollicitatie aan. Zo

maak je meer kans dat jouw cv eruit gepikt wordt.

Netwerk!Laat zoveel mogelijk

mensen weten dat je een job zoekt. Als iemand jou

een aanbeveling op LinkedIn bezorgt, stuur

dan een bedankje. Deel ervaringen zodat je

netwerk kan groeien.

Vraag een realistisch loonGeld mag niet de belangrijkste reden

zijn om een job aan te nemen. Zorg dat je weet wat iemand met

jouw pro�el verdient, zodat je een realistisch startloon kan vragen. Opslag vragen kan later, als je al

wat bewezen hebt.

Grijp je kansen Probeer zoveel mogelijk bij te leren en ervaringen op te doen. Grijp alle kansen die

je krijgt om een opleiding te volgen, in het buitenland

stage te lopen enz.

EINDE

org dat je wZzijn om een job aan te nemen.

g nieGeld ma

g een reaarV

t at iemand met weeorg dat je wzijn om een job aan te nemen.

te reden grijkst de belang nie

tisch loonalisg een re

TRTAS

t om een opleidinje krijgdoen. Grijp alle k

te leren en erProbeer z

rijp je kG

at bew

g te t om een opleidinansen die doen. Grijp alle kgen op te arinvte leren en er

eel mogelijk bij voProbeer z

ansen rijp je k

wg vrOpsla

tisch srealisjouw pro�el v

org dat je w

.en hebtezat bew, als je al an latergen kag vr

gen. aan vrtloon ktartisch sodat je een , zerdientjouw pro�el v

.oektochthelpen in je zts die je serschillende tev

t vind je t interneOp he. oekts ze job je precieelkw

eegrijk dat je wt is belanHe

oektat je zeet wWe

ge te lopen enz.

t

tasolgen, in hev

t om een opleidinje krijg

ge te lopen enz.t buitenland olgen, in he

g te t om een opleidin

EINDE

Deel erdan een bedankje

edIn bezLinkeen aanbe

oektjob zmensen w

Laat z

EINDE

odat je gen zarinvDeel er. dan een bedankje

tuur , storgedIn bezg op elinveen aanbe

. Als iemand jou oektten dat je een emensen w

eel mogelijk voLaat z

erk!etwN

EINDE

twneEINDE

an groeien.erk ktwodat je gen z

t aannemen. moete job ste de beje de eers

t dat ent nietekMaar dat beeurig. skt te kies dus nieeeW

. vt goed op je ctaat niesen, erkloos blijvg wLan

eeleisendvs niet té eeW

t dat eurig.

v eruit gepikt wcmaak je meer k

iedere sollicitatie aan. Zen pas je motiv

ts wje ieMaak je huis

olliciteer eS

.ordtv eruit gepikt wans dat jouw maak je meer k

o iedere sollicitatie aan. Zatiebrief bij en pas je motiv

t bedrijf er hevt oeets worg dat erk. ZwMaak je huis

�ciëntolliciteer e

.t wintnies goed in de gaten houdtacaturealle v

t belanaarom is heten. Dheden beknottheid ook je carrièremogelijkasan honkvAnderzijds k

t een job dicht bij huis vNatuurlijk heef

erktoren hanBlijf niet onder de k

, tgaat w. Wie nies goed in de gaten houdtgrijk dat je t belan

-theid ook je carrièremogelijkoordelen. eel vt een job dicht bij huis v

engerktoren han

SPECIAL DE NIEUWE GARDE

In 7 stappen naar je eerste droomjob

7VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

007_GPV2QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:13 Page 7

Page 8: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

8 VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

Making strategies work. It’s all about people.TM

You can’t predict the future, but you can prepare for it.TM

Antwerpen – Brussel – Gent – Hasselt – Mont-Saint-Guibertwww.mercuriurval.be

BHG

/ RB

C nr

. 16

0-40

5

Mercuri Urval is een internationaal HR consultancy bedrijf met een wereldwijd netwerk en meer dan 800 medewerkers in 25 landen. Dankzij onze focus op competenties, persoonlijkheid en potentieel gelinkt aan de organisatiecontext, garanderen wij de juiste persoon op de juiste plaats. Zo helpen wij onze klanten succesvol te zijn. Ontdek ons volledige jobaanbod op www.mercuriurval.be

Group SHE ManagerInternational scopeAntwerp – You optimize SHE performance and ongoing compliance by

preparing & implementing a strategic plan in line with clearly defi ned

business goals, to sustain safety and harmonize the SHE processes across

the sites. You have strong international experience, know how to analyze

and reduce risks, process improvement and developing a safety culture

without incidents. You have the ability to inspire and motivate people on

different levels.

Please apply online – reference BE-02425

Business Developer Industriële poorten | BouwsectorBelgië – Je gaat op zoek naar nieuwe klanten en bouwt actief aan de

rechtstreekse markt in heel België. Je bent een vertrouwenspersoon voor

je klanten, biedt oplossingen op maat en bouwt zo langetermijnrelaties uit.

Je onderhoudt nauwe relaties met de exclusieve Hörmann-dealers in hun

regio. Je hebt een degelijke commerciële ervaring in de bouwtechnische

sector en beschikt over de nodige technische inzichten om mee te kunnen

denken met de klant.

Reageer snel online – referentie BE-02366

Human Capital ManagerVolwaardige business partnerGembloux – Matermaco Group is al 70 jaar invoerder en distributeur

van zwaar rollend materieel voor landbouw, parken en tuinen, industrie,

burgerlijke bouwkunde en mijnbouw. Om de groeiambities waar te maken

en de prestaties nog te verbeteren zijn zij op zoek naar een Human

Capital Manager. Universitair en min. 10 jaar ervaring in HR. Je hebt met

succes transformatieprojecten geleid en de effi ciëntie van je onderneming

verbeterd. Een organisatie op mensenmaat met een uitstekende reputatie.

Reageer snel online – referentie BE-02426

Ervaren Applicatie IngenieurExtrusie, coating en laminerenDuffel – Als technische expert maak je deel uit het van Development

Team, dat een cruciale rol opneemt in de verdere ontwikkeling en productie

van halffabrikaten. Je werkt nauw samen met klanten en medewerkers

van Sales, Productie en Customer Service om technische ondersteuning

en advies te geven, klachten op te volgen, testen te begeleiden, etc.

Je bezit minimaal 5 jaar ervaring in een R&D-omgeving, of in een

industriële technisch-commerciële rol.

Reageer snel online – referentie BE-02503

BOORTMALT

008_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:32 Page 8

Page 9: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

Traject tot nu toe?“In mijn vierde jaar muziektheater aan het Fontys Conservatorium inTilburg raakte ik door de audities voor de musical Wicked. Gedurendeanderhalf jaar viel ik in wanneer de hoofdrolspeelster ziek was. Begin2013 deed ik auditie voor de musical Anne Frank in België. Ik had dehoofdrol beet, maar een dikke maand later werd de productie geannu-leerd. Voor het eerst zat ik écht zonder werk en drong het tot me doorhoe onzeker mijn loopbaan als actrice-zangeres zou zijn. Na wat dub-bingwerk en enkele maanden Roodkapje-spelen in de Efteling waagdeik mijn kans bij VTM. Sinds februari 2014 speel ik mee in de fictieve realityreeks De Buurtpolitie. Tussendoor was ik te zien in de musicalsWarhorse, Sneeuwwitje en Assepoester.”

Tevreden?“Ik ben enorm blij dat ik dit kan doen. Maar ik geef toe dat ik dacht dathet makkelijker zou lopen. Het is knokken om een opdracht – van vaakslechts enkele maanden – te versieren. Zolang ik studeerde, zat ik in een

cocon. Ik kreeg te horen dat ik talent had, dus berustte ik erin dat hetvanzelf zou gaan. Terug in België leerde ik dat het niet zo vanzelfspre-kend was om je leven aan musical te wijden. Daarom heb ik mijn zoek-terrein vergroot. Ik spreek stemmetjes in, geef musicalworkshops, speelgastrollen. De ene maand heb ik weinig om handen, de volgende maandis het alle hens aan dek. Daar heb ik mee leren leven.”

Toekomst?“Uiteraard hoop ik dat de opdrachten zullen blijven komen, maar tochwil ik op termijn een plan B. Misschien ga ik opnieuw studeren of zoekik een extra baantje.” >>

Een eerste terugblikIanthe, Anne-Laurence, Kjell en Anouchka rondden enkele jaren geleden hun studies af. Intussen zetten zehun eerste stappen op de arbeidsmarkt. Hoe vergaat het hen vandaag? Zijn de verwachtingen ingelost?

SPECIAL DE NIEUWE GARDE Tekst: Hermien Vanoost

Ianthe Tavernier (27), (musical)actrice

“Leuk, maar knokken om opdrachten te versieren”

De beginjaren op de arbeidsmarkt

9VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

009_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 18:58 Page 9

Page 10: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

Kjell Tolenaars (28),kantoorverantwoordelijke bij Synergie Belgium

SPECIAL DE NIEUWE GARDE

Traject tot nu toe?“Na mijn studies handelsingenieur aan de Solvay Business School en een master aan het Europacollege inBrugge startte ik eind 2011 bij het Verbond van BelgischeOndernemingen als Europees lobbyist. Een jaar latervroegen ze of ik de European Business Summit meewilde organiseren, een jaarlijkse bijeenkomst van allewerkgeversverenigingen in Europa. Dat heb ik twee jaargedaan. Daarna wilde ik graag zelf ervaren wat het betekent om in een bedrijf te werken. Het traineeshipdat BNP Paribas Fortis me voorstelde, vond ik in die zinideaal. In twee jaar tijd krijg ik vier opdrachten op verschillende afdelingen in de bank. Momenteel ben ikbezig aan mijn derde missie: de risico’s van de bank inkaart brengen.”

Tevreden?“Toen ik afstudeerde, had ik geen plan. Dat ik met mijntwee materdiploma’s zonder veel problemen werk zouvinden, daar was ik wel van overtuigd. Als ik op mijnparcours terugblik, valt het me op hoe afwisselend hettot nu toe geweest is. Ik heb al zoveel gedaan, zoveelnieuwe mensen ontmoet. Daar kan ik alleen maar blijmee zijn.”

Toekomst?“De bedoeling is dat ik aan het einde van mijn trainee-ship binnen de vacatures van de bank een job zoek. Ikweet nu al dat dat iets wordt waarin ik dicht bij de klanten sta. Als het van mij afhangt, werk ik over vijf jaarnog steeds bij BNP Paribas Fortis. Ik weet dat ik hier mijnhele leven zal blijven leren. Daar hou ik van, want inmijn hoofd ben ik nog lang niet afgestudeerd.”

“Ik weet dat ik hiermijn hele leven zalblijven leren”

“Uitzendsector heeftme aangenaamverrast”

Traject tot nu toe?“Na mijn tweede jaar communicatiemanagement was ikmijn motivatie om te studeren kwijt. Synergie, waar ik in dezomer mijn vakantiejob deed, stelde voor om als consulentaan de slag te gaan. Die kans heb ik met beide handen ge-grepen. Vrij snel kreeg ik een grote klant toegewezen waarvoor ik tijdelijke medewerkers moest zoeken. Na an-derhalf jaar groeide ik door tot senior consultant en ver-breedde mijn takenpakket. Toen de verantwoordelijke vanons kantoor in Beveren ontslag nam, stelde ik me kandidaatom haar op te volgen. Met succes. Eind vorig jaar verkaste iknaar het kantoor in Antwerpen. Ik stuur nu zes consulentenaan.”

Tevreden?“Als student was ik niet vertrouwd met de wereld van deuitzendkantoren. Ik dacht altijd dat ik in een pr- of marke-tingjob ging terechtkomen. De sector heeft me aangenaamverrast. Ik ben competitief ingesteld. Als consulent gaf hetme altijd veel voldoening als ik kandidaten aan een bedrijfkon linken. Ook nu, als kantoorverantwoordelijke, heb ikgraag een doel voor ogen. In het kantoor in Beveren ben ikerin geslaagd het aantal klanten aanzienlijk te doen stijgen.Diezelfde oefening wil ik in het kantoor in Antwerpen over-doen. Ik ben fier op de vooruitgang die ik in vijf jaar heb gemaakt. Spijt dat ik mijn studies staakte, heb ik niet.”

Toekomst?“Ik heb bij Synergie al zo’n mooie kansen gekregen dat ikmezelf hier nog wel een tijdje zie doorgaan. Op termijn zouik graag opklimmen tot regioverantwoordelijke of key account manager.”

Anne-Laurence Cock (30),innovative banker bij BNP Paribas Fortis

10 VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

009_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 18:59 Page 10

Page 11: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

Ben je jobstarter? Vind onze vacatures op Vacature.com

“Nooit gedacht datanalytisch werk mezou liggen”

Traject tot nu toe?“Mijn parcours bij Omega Pharma begon met een vakantiejobaan de receptie. Na afloop vroeg de personeelsdienst of ik en-kele maanden een collega op customer service wilde vervan-gen. Ik had net mijn master meertalige communicatieafgerond en vond het heerlijk om elke dag Frans te praten. Uit-eindelijk kreeg ik een vaste baan aangeboden. Na twee jaar opde klantendienst was ik de uitdaging wat kwijt en heb ik elderseen job gezocht. Maar al snel voelde ik dat het een foute beslis-sing was. Mijn nieuwe functie was erg salesgericht en ik aarddeer niet. Op het moment dat ik mijn zoektocht naar werk wouhervatten, kreeg ik plots een voorstel van Omega Pharma. Ikheb niet lang getwijfeld. Als assistent op de Operations-afde-ling is het mijn taak om producten op het juiste moment bij deklant te leveren.”

Tevreden?“Ik heb mijn talenopleiding gevolgd met het idee in het onder-wijs te stappen. Ik had nooit kunnen voorspellen dat een be-drijf als Omega Pharma iets voor mij zou zijn. Die wereld stondzo ver van mij. Aan elke starter wil ik de raad geven om eens inhet onbekende te duiken. Ook al valt het tegen, je zal een dui-delijker zicht krijgen op je mogelijkheden. Ik dacht zelf altijddat talen voor mij het allerbelangrijkste waren, maar mijn hui-dige job is vooral heel analytisch en praktisch. Toch amuseer ikme elke dag.”

Toekomst?“Ik ben nu ruim een jaar werkzaam in deze job en begin mijndraai te vinden. Ik hoop hier nog veel operationele processenonder handen te kunnen nemen en de service naar de klantenverder te verbeteren.” V

Anouchka Caurette (27), operations & logistics assistant bij Omega Pharma

15 masterdiploma’s die100% kans geven opwerkzekerheid Met het ene diploma raak je sneller aande bak dan met het andere. Dat blijkt jaarna jaar uit het Schoolverlatersrapport vanVDAB. Deze 15 masteropleidingen gavenin 2014 100% garantie op werkzeker-heid. Geen enkele afgestudeerde was naéén jaar nog werkzoekend.

Geneeskunde

Industriële wetenschappen: energie

Tandheelkunde

Informatica

Industriële wetenschappen: elektrotechniek

TEW: handelsingenieur in de beleidsinformatica

Ingenieurswetenschappen: energie

Ingenieurswetenschappen: materiaalkunde

Accountancy en revisoraat

Industriële wetenschappen: informatica

Statistiek

Ingenieurswetenschappen: bedrijfskundige systeemtechnieken enoperationeel onderzoek

Handelsingenieur

Ingenieurswetenschappen: biomedische ingenieurstechniek

Informatiemanagement

Tekst: Hermien Vanoost

11VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

009_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 18:59 Page 11

Page 12: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

12 VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

ErvarenProjectleiderBouw (8842)

personeelsrekruteringen -selectie

AB&I10JAAR

InteresseMail je cv met vermelding van het dossiernr.

naar

Alheembouw is een sterk groeiend familiaal bedrijf. Wij staan met 160 medewerkers al 45 jaar voor kwaliteit in de industriële sector en in het realiseren van totaalprojecten. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven m/v.

Jouw takenProjectbudget, -planning, -uitvoeringUitbouwen dynamisch sterk team

Jouw profielMaster of Bachelor met ervaring

Gedreven, probleemoplossendCommerciële feeling

AanbodAfwisselende, uitdagende job binnen groeiend team

Onze klant, NV De Vriese te Koolskamp, is gespecialiseerd in

algemene wegeniswerken, vooral asfalteringswerken. Dit bedrijf werkt

zowel voor de overheid als voor particulieren en heeft intussen ruim 130 jaar ervaring. Om hun team te

versterken zijn zij op zoek naareen gedreven m/v

Onze klant, Koolskamp, is gespecialiseerd in

algemene wegeniswerken,asfalteringswerken. Dit bedrijf werkt

zowel voor de overheid als voor particulieren en heeft intussen ruim 130 jaar ervaring.

versterken zijn zij op zoek naareen

personeelsrekruteringen -selectie

AB&I10JAAR

Aanbod: • Uitdagende en leidinggevendefunctie • Opleidings- en doorgroei-mogelijkheden • Marktconform loon-pakket met aanvullende voordelen.

Interesse? Mail ons snel op [email protected] of bel 056/ 225 880. Wij bevestigen altijd de goede ontvangst en behandelen jouw kandidatuur strikt vertrouwelijk. A. B. & I. bvba, Personeelsrekrutering en -selectie, www.ab-i.be,

Deze functies worden exclusief door A. B. & I. behandeld.

• Uitdagende en leidinggevendefunctie • Opleidings- en doorgroei-mogelijkheden • Marktconform loon-pakket met aanvullende voordelen.

Mail ons snel op [email protected] of bel 056/ 225 880. Wij bevestigen altijd de goede ontvangst en behandelen jouw kandidatuur

A. B. & I. bvba, Personeelsrekrutering en -selectie,

Deze functies worden exclusief door

Conducteur Wegenbouw (8864)

Je taken: • Opvolgen, plannen en voorbereiden van verschillende wegenwerven • Aansturen en motiveren van collega’s • Regelmatig verplaatsen naar tijdelijke en mobiele werkplaatsen • Aandacht voor kwaliteit en veiligheid • Opmaken vorderingsstaten • Beheer materiaal en toeleveringen.

Ploegbaas met Ambitie (8868)

Je taken: • Proactief opvolgen van wegenwerven • Aansturen en motiveren van collega’s • Dagelijkse registratie van de activiteiten in functie van vorderingsstaten • Beheer materiaal en toeleveringen.

• Passie voor Vlaamse wegen • Doorzetter.

Weghsteen Nv is een beursvennootschap

Brugge

een ambitieuze

Onthaalbediende (8207)

Met commercieel-administratieve takenJe taken:

Aanbod: inzet, gedrevenheid en dynamiek

Interesse? beursvennootschap

personeelsrekruteringen -selectie

AB&I10JAAR

personeelsrekruteringen -selectieen -selectie

AB&I10JAAR

012_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:33 Page 12

Page 13: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

“Ik voer taken meteen uit”, “ik ben op feestjes de gang-maker”, “ik laat mijn spullen rondslingeren”: het zijnmaar enkele lukraak gekozen omschrijvingen die we te-rugvinden in online persoonlijkheidstests. Rekruteerdersmaken tijdens selectieprocedures gretig gebruik van testsdie het karakter van de kandidaat analyseren. Het is eenmanier om hem snel beter te leren kennen en om in teschatten of hij geschikt is voor het bedrijf. De zekerheiddat je in de organisatie past, is voor werkgevers immersbelangrijker dan dat je 100 procent met de functie ‘fit’.Of zoals Richard Branson van Virgin Group het samenvat:“Most skills can be learned, but it is difficult to train pe-ople on their personality.”

Hoe rekruteerders die persoonlijkheid onderzoeken enwat jouw job zegt over je persoonlijkheid, daar gaat hetop de volgende pagina’s over. >>

Je Facebookpagina, je muziekvoorkeur, detopping op je pizza, de manier waarop je jebeha aandoet en zelfs je vingerafdruk: hetvertelt allemaal iets over je karakter. Je persoonlijkheid drukt een stempel opalles wat je doet en zegt. Daarom ook datbedrijven zo graag willen weten hoe jij inelkaar zit voor ze je een contract onder deneus schuiven.

Ben jij een wolf inschaapsvacht?Je persoonlijkheid moet bij de job passen

SPECIAL IDENTITEIT OP DE WERKVLOER Tekst: Hermien Vanoost

13VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

013_GPV2QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:15 Page 13

Page 14: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

Big Five: inzicht in 5 grote karakterlijnenHoe vervelend je persoonlijkheidstesten ookmag vinden, er gaat wel degelijk ruim weten-schappelijk onderzoek aan vooraf. Koen De-wettinck, professor HR management aan deVlerick Business School: “De meeste testen dierekruteerders gebruiken, zijn gebaseerd op hetBig Five-persoonlijkheidsmodel. In verschil-lende talen hebben wetenschappers onder-zocht welke woorden mensen gebruiken omeen karakter te omschrijven. Aan de hand vanstatistische technieken hebben ze die vervol-gens tot vijf persoonlijkheidsdimensies kun-nen herleiden. Het onderzoek is al meerderekeren en in diverse talen en landen herhaaldmet telkens min of meer dezelfde uitkomst.”

Bij Big Five-testen is het nooit zwart of wit. Descores op elke dimensie variëren van (heel)sterk over gemiddeld tot (heel) zwak. Wie zichlaat testen, krijgt inzicht in volgende karakter-trekken:

• Extraversie: het gaat niet alleen over devraag of jij graag met anderen babbelt, maarook waar je energie uithaalt. Ben je op zoeknaar opwinding? Verwerk je informatie graagin je eentje? Geef je de voorkeur aan een pre-sentatie door iemand anders?

• Neuroticisme: deze dimensie geeft aan hoeemotioneel stabiel je bent. Ben je tevredenmet jezelf? Slaat je stemming al eens om?Ben je een angstig of nerveus persoon?

• Altruïsme: in welke mate straal je vertrou-wen en sympathie uit? Probeer je conflictente vermijden? Ben je competitief ingesteld?

• Zorgvuldigheid (conscientiousness): wiehier hoog scoort, kan je omschrijven als ge-disciplineerd, geordend, doelgericht. Als hijiets belooft, dan doet hij het ook.

• Openheid voor ervaringen: ben je nieuwsgie-rig, avontuurlijk, rijk aan fantasie? Of eerdernuchter en praktisch? Deze dimensie peilt

naar jouw houding tegenover verandering.Ook je interesse voor het artistieke komthierin tot uiting.

MBTI: hoe ga je om met conflicten?Ook populair als persoonlijkheidstest is deMyers-Briggs Type Indicator, gebaseerd op detheorieën van psycholoog Carl Jung. MBTIvertrekt van vier paren van twee tegenoverge-stelden: extraversie-introversie, observatie-in-tuïtie, denken-voelen, oordelen-waarnemen.Een vragenlijst maakt duidelijk welke van detwee kenmerken je voorkeur heeft. In totaalzijn er zestien persoonlijkheidstypes mogelijk.Zo kan je een extraverte, realistische denkeren waarnemer zijn.Anders dan bij de Big Five is er geen weten-schappelijk onderzoek die de typologie vanMBTI ondersteunt. In het bedrijfsleven duiktde test vooral bij teamvorming en conflicthan-tering op. Dewettinck: “Bij The Myers & BriggsFoundation geven ze zelf aan dat de test nietgeschikt is om bij selectieprocedures te gebrui-ken. Dat is enerzijds om zichzelf tegen even-tuele schadeclaims te beschermen, maaranderzijds ook omdat ze beseffen dat voorkeu-ren contextafhankelijk zijn. MBTI, zo zeggenze, geeft weer waar je preferenties liggen als ergeen druk is.”

Zijn de tests manipuleerbaar?Net daar ligt ook de zwakte van persoonlijk-heidstests. Het gebeurt dat wie een vragenlijsteen tweede keer invult tot andere resultatenkomt. Dewettinck: “Eens je weet welke ge-dachtegang er achter zit, is het inderdaad mo-gelijk om de tests te manipuleren. Wel is hetzo dat er in de meeste persoonlijkheidstestscontrolevragen zijn ingebouwd, waardoor jeuiteindelijk toch een betrouwbaar beeld zoumoeten krijgen.”

Bedrijven hanteren twee populaire testmodellen om je karakter te analy-seren: het Big Five-model en de Myers –Briggs Type Indicator (MBTI). Bijelk onderzoek komt een verschillend aspect van je persoonlijkheid naarboven. Wat komen rekruteerders zo precies over je te weten? En kan jeje voorbereiden op deze tests?

Sollicitanten opde rooster

SPECIAL IDENTITEIT OP DE WERKVLOER

14 VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

013_GPV2QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:15 Page 14

Page 15: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

Tekst: Hermien Vanoost

Zo pakken organisaties het aanOrganisaties steunen tijdens selectieprocedures nietuitsluitend op persoonlijkheidsvragen. Vaak vullen zedie aan met competentietesten, vaardigheidsproeven,groepsdebatten en individuele diepte-interviews.

KULeuven“Aan de KULeuven laten we kandidaten gewoonlijk vlak voor of na heteerste gesprek een Big Five-persoonlijkheidstest invullen”, vertelt InekeDe Brue, verantwoordelijke rekrutering en selectie. “We werven nooitiemand aan puur op basis van die test. De resultaten interpreteren weaan de hand van een gesprek. Twee waarden hopen we bij sollicitantenaltijd te vinden: integriteit en openheid.”

Nova EngineeringNova Engineering, dat voor externe bedrijven op zoek gaat naar tech-nisch bedienden en ingenieurs, plant zijn persoonlijkheidsvragenlijstliefst in het midden van het selectieproces. Business manager Jan Goris:“We willen dat het eerste gesprek tussen klant en kandidaat onbevan-gen gebeurt. Is er een klik, dan laten we een persoonlijkheidstest invul-len. De resultaten leggen we vervolgens naast het cv, ons eigen rapporten het gevoel van onze klant na het eerste gesprek.”

Thomas Cook Airlines BelgiumOok bij Thomas Cook Airlines Belgium maken ze gebruik van persoon-lijkheidstesten. Woordvoerder Koen van den Bosch: “Bij kandidaat-pi-loten gaat er uiteraard veel aandacht naar theoretische en praktischekennis, maar er is ook een psychologische screening van twee dagen.Via vragenlijsten en diepgaande gesprekken evalueren we in welkemate de kandidaten functioneren bij stress, gewetensvol en accuraathandelen en kunnen samenwerken. Op die parameters verwachten wehoge scores.” V

Ultieme tip voor kandidaten:

“Doe jezelf een plezier, wees eerlijk”

Koen Dewettinck, professor HR-management: “Uiteraard kan je je bestdoen om de vragenlijst zo in te vullen dat je aan het gewenste profielvoldoet, maar wie help je daarmee verder? Besef dat rekruteerders ge-traind zijn om foute beeldvorming te doorprikken. Ze zullen blijvendoorvragen en polsen naar voorbeelden. En stel dat je de job toch krijgt,hoe groot is dan de kans op succes? Zal je wel voldoende motivatie vin-den? Hoe verleidelijk ook, doe jezelf een plezier en antwoord eerlijk.Zelfs in tijden met een beperkt jobaanbod is dat het beste advies.”

Breng je professioneel profiel in kaart via onze Competence Indicator: http://www.vacature.com/competenceindicator

"Eens je de gedachtegang doorhebt, is het mogelijk omde test te manipuleren"Koen Dewettinck,professor HR Management bij Vlerick Business School

15VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

013_GPV2QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:15 Page 15

Page 16: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

Ben jij de Guido Pallemans van de werkvloer? Karaktertrekken worden nergens zo uitvergroot als op het kleine scherm. Aan HR-dienstverlener Hudson,die wekelijks tientallen sollicitanten screent, vroegen we om het Big Five-persoonlijkheidsmodel te omschrij-ven met 5 televisieduo’s in gedachten. Zo ontdekken we hoe de 5 voornaamste karaktereigenschappen bijhen op een tegengestelde manier tot uiting komen.

SPECIAL IDENTITEIT OP DE WERKVLOER

Jos Welvaert Eigen Kweek

Steven Welvaert Eigen Kweek

Anja Bevergem

“Je moet wel heel open-minded zijn om je in Be-vergem, met al zijn bonte creaturen, te settelen.Voor Freddy is het dé manier om van zijn eigenprobleem weg te vluchten.”

1

2

EMOTIONELE STABILITEITbeschrijft de neiging van een per-soon om zich kalm en zelfverze-kerd te gedragen, zich tebeheersen in stressvolle situatiesen optimistisch te blijven bij tegen-slagen.

OPENHEIDbeschrijft de neiging van een per-soon om zich nieuwsgierig op testellen ten opzichte van nieuweideeën en ervaringen, originele per-spectieven en creatieve ideeën tehebben en ruimdenkend te zijn.

“Bij de minste dreiging van Den Hollander (of zijnbroer) schiet Jos in de knoop. Hij is de eerste die demoed laat zakken en de drugszwendel wil opbiech-ten. Anderzijds, door zijn pessimisme blijft hij alertvoor nieuwe struikelblokken.”

“Wiet kweken geeft zin aan zijn leven. Van bij hetbegin is hij overtuigd van de goede afloop. Gevarenziet hij nauwelijks. Dat leidt ertoe dat hij zich nogalnonchalant gedraagt.”

“Stel je voor, de nieuwe bazin van de kringwinkelvan Bevergem is lesbisch! Voor Anja een extra redenom neerbuigend te doen en veranderingen niet testeunen. Liever stabiliteit en routine dan vernieu-wing en onzekerheid.”

Freddy De Vadder Bevergem < >

< >

© VRT© VRT

© VRT © VRT

16 VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

016_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 18:56 Page 16

Page 17: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

Tekst: Hermien Vanoost

Guido Pallemans Het Eiland

Frankie Loosveld Het Eiland

“Ook al heeft hij het zeker niet altijd bij het rechteeind, Frankie moet en zal zijn mening verkondi-gen. Als anderen niet meteen enthousiast zijn,reageert hij gepikeerd.”

Patrick Museeuw Eigen Kweek

“Van een crimineel kan je moeilijk anders verwach-ten, maar van dit heerschap gaat wel bijzonder wei-nig medeleven uit. Integendeel, om zijn doel tebereiken trekt hij iedereen mee in de miserie.”

“Voor een potje koffie maakt Ria altijd tijd. Ze isde steun en toeverlaat van zowat iedereen in dereeks. Nee zeggen kan ze niet.”

“Taken tot een goed einde brengen is niet haarsterkste. Eerst spreken dan doen, is zowat haar han-delsmerk. Met emotionele argumenten ben je bijCarmen aan het goede adres.”

“Als het juist moet zijn, moet je bij Doortje zijn.Onverwachte wendingen, daar kan ze dan weerminder mee om.”

3

4

5

ALTRUÏSMEbeschrijft de neiging van een per-soon om zich als een coöperatieve,warme en aangename persoon tegedragen, graag in het gezelschapvan anderen te vertoeven en actiefnaar sociale contacten te zoeken.

EXTRAVERSIEbeschrijft de neiging van een per-soon om zich dominant en assertiefte gedragen, in groep de leiding tenemen, spraakzaam te zijn in eendiscussie en anderen te beïnvloe-den en te motiveren.

ZORGVULDIGHEIDbeschrijft de neiging van een per-soon om zich als een betrouwbareen georganiseerde persoon te gedra-gen, taken heel nauwkeurig ter hartete nemen en deze tot het einde tevolbrengen.

“Het was nooit zijn wens om leidinggevende te wor-den. De kleinste opmerking haalt hem onderuit. Hijkruipt liever onder zijn stoel dan dat hij zijn stemmoet verheffen. Hij laat het initiatief liever aan an-deren.”

Ria Goudezeune Eigen Kweek

Carmen Waterslaeghers FC De Kampioenen

Doortje Van Hoeck FC De Kampioenen

< >

< >

< >

© VRT© VRT

© VRT © VRT

© VRT© VRT

17VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

016_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 18:57 Page 17

Page 18: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

18 VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

Altior is één van de toonaangevende Executive Search kantoren in België. Wij ondersteunen onze klanten in het zoeken en vinden van unieke kandidaten voor het invullen van hun management- en directiefuncties. Om onze groeiambitie verder waar te maken zijn we op zoek naar bijkomende medewerkers voor onze kantoren in Waregem & Brussel, voor de functie van:

RECRUITMENT TRAINEE (m/v)

Inhoud: Als Recruitment Trainee ben je de vitale schakel in het zoek-proces naar toptalent: • Je bepaalt de rekruteringsstrategie en je slaagt erin via verschillende zoekkanalen de juiste kandidaten te identifi ceren; • Vervolgens preselecteer je via een diepgaande telefonische screening de kandidaten en regel je afspraken tussen de weerhouden kandidaten en de vennoten die je ondersteunt; • Vanuit je traineeship groei je door tot Executive Researcher en kan je na verloop van tijd doorgroeien naar Consultant.

Profi el: Je bent universitair geschoold, aanvullende management-opleidingen zijn een sterke troef. Idealiter koppel je jouw masterdiploma aan een eerste ervaring in een professionele dienstenomgeving. Je kan overtuigend en op hoog niveau communiceren met zowel klanten als kandidaten.

Interesse? Ben je een gedreven, ondernemende young professional met ambitie in executive search? Bezorg ons dan jouw CV en begeleidende motivatie via e-mail: [email protected] t.a.v. Jan Verstraeten, Partner. Voor meer info kan je terecht op 056/62 26 30.

www.altior.bemember of

Groep Verstraeten is een snel groeiende organisatie actief op 4 sites. In 2015 werden 1.250 nieuwe BMW’s, BMWi’s en MINI’s verkocht en vonden 1.000 tweedehandswagens een nieuwe eigenaar. Er werden meer dan 11.750 wagens onderhouden en hersteld. Een jonge en enthousiaste groep medewerkers zorgt voor de ‘aparte’ positionering op het vlak van klantgerichtheid, service en betrouwbaarheid. In het kader van zijn verdere groeistrategie wenst Groep Verstraeten een professionele � eetcel uit te bouwen.

FLEETVERANTWOORDELIJKE(ref. 2016/1614)

Momenteel zoeken we een (m/v):

VG.801/B

SYSTEM TH INK ING IN A WORLD OF EMOTIONS AND PERCEPT IONS

Je onderscheidt je op de professionele markt als een betrouwbare en ervaren gespreks-partner die voor elke mobiliteitsbehoefte toegevoegde waarde kan leveren door zijn uitgebreide productportfolio, speci� eke oplossingen en infrastructuur.

Ben je gepassioneerd om dit dynamische bedrijf te helpen groeien?Voor de volledige functieomschrijving en een snelle behandeling van je kandidatuur reageer je via www.auli.be

Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen.

Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn.

Als campusmanager ben je verantwoordelijk voor een adequate campusorganisatie en garandeer je een efficiënte en continue dienstverlening voor alle studenten en medewerkers op de campus. Je geeft aansturing aan de campusmedewerkers die voor deze activiteiten instaan en je organiseert en super-viseert hun werkzaamheden. Als lid van het cam-pusteam integreer je samen met de unit managers van jouw campus de belangen van alle aanwezige opleidingen en diensten.

Meer infohttp://werkenbij.thomasmore.be

CAMPUSMANAGER CAMPUS MECHELEN

018_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:35 Page 18

Page 19: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

Tekst: Hermien Vanoost

Wat vertelt je job overje persoonlijkheid?

SPECIAL IDENTITEIT OP DE WERKVLOER

Kies je voor een job in de zorg omdat je empathisch bent? Of word je empathischomdat je in de zorg werkt? Filip De Fruyt, professor persoonlijkheidspsychologiebij UGent, legt het verband uit tussen persoonlijkheid en beroepskeuze.

“Wat is er aan de hand met mijn studenten?”,vroeg hoogleraar Jan De Maeseneer zich on-langs in een opinieartikel in De Standaard af.De oorzaak van zijn bezorgdheid was een pei-ling bij en een debat met zijn eerstejaarsstu-denten geneeskunde. De artsen in spe gavennaar zijn oordeel een weinig empathische in-druk. “Ze sluiten sterk aan bij het ‘individuele-schuldmodel’: wie niet succesvol is, heeftonvoldoende zijn best gedaan”, schreef hij.Van toekomstige hulpverleners had hij die op-vatting niet verwacht. In de dagen nadien re-gende het commentaren uit allerlei hoeken.Want kon je zomaar een link leggen tussen be-roepskeuze en persoonlijkheid, zo vroegensommigen zich af.

Filip De Fruyt, professor persoonlijkheidspsy-chologie bij UGent: “Er zijn wel degelijk per-soonlijkheidsverschillen tussen beroeps-groepen, maar je mag je er niet blind op staren.De variabiliteit binnen een beroepsgroep in ter-men van persoonlijkheid is doorgaans groterdan de variabiliteit tussen beroepsgroepen.Neem de verpleegkundigen. Hun scores voor‘agreeableness’ en ‘neuroticism’ liggen hogerdan bij andere beroepsgroepen. Dat stel je vastals je naar de gemiddeldes van die beroeps-

groep kijkt. Maar kijk je binnen de beroeps-groep, dan zie je dat de variabiliteit groot is.Een job kun je immers op veel manieren invul-len. Je hebt inderdaad verpleegkundigen dieemotioneel gevoeliger zijn, maar je hebt er netzo goed die aan het andere einde van het spec-trum zitten.”

Met andere woorden: een job vertelt niet perdefinitie iets over je persoonlijkheid. “Nee, en dat is maar goed ook. Als het allemaalzo voorspelbaar zou zijn, dan zouden we ieder-een door robots kunnen vervangen. In de prak-tijk hebben we in elke beroepsgroep nood aaneen brede waaier van persoonlijkheden. Bin-nen de zorg bijvoorbeeld zijn niet alle speciali-saties evenveel op dat menselijke contactgericht. Chirurgen zien hun patiënten voor enna de operatie, maar uiteindelijk is dat vrij be-perkt. In hun job zijn concentratie en beheer-sing van technische aspecten belangrijker.”

Mensen sturen ook zelf bij als ze ervaren dateen job niet op hun lijf geschreven is. “Inderdaad. Wie een nieuwe job zoekt, doetdat doorgaans omdat ie ergens op vast loopt ofverandering wil. Hij wil werk dat beter aansluitbij wie hij is. Van het ene wil hij meer, van het

andere minder. Hij kan dat zelfs binnen een enhetzelfde beroep vinden. Een pediater die naeen tijdje minder uitdaging vindt in gesprek-ken met ouders, kan bijvoorbeeld zijn werkter-rein verleggen naar neonatologie waar vooralzijn technische kennis van pas zal komen. Opdie manier creëert hij de omgeving die hembest past. Job crafting heeft dat.” V

Een hobby die aansluit bij je karakterFilip De Fruyt: “Je persoonlijkheid komtook buiten je job tot uiting, bijvoorbeeld inje hobby’s. Zo is het perfect mogelijk datdie nauwgezette, planmatige boekhouderin zijn vrije tijd heel graag creatief bezig is.Ik stel het ook bij mezelf vast. Ik ben vannature avontuurlijk en actiegeoriënteerd.In mijn academische job, die gericht is oponderwijs en onderzoek, komt dat abso-luut niet tot uiting. Dat compenseer ik danin mijn vrije tijd door te sporten en bijvoor-beeld meer avontuurlijk te reizen.”

19VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

019_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 18:48 Page 19

Page 20: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

20 VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

Zet de eerste stap naar je droomjob! Wil jij graag apps leren ontwikkelenvoor je toekomstige klanten, als junior-appontwikkelaar? Volg deze gratisopleiding. Krijg Java, Android, iOS applicaties + frontend technologieënonder de knie en je bent vertrokken.

Jij bent:

Op het programma: je start met de basis van programmeren in Java. Daarnaga je de mobiele toer op en ontdek je Android, iOS applicaties + frontendtechnologieën. In je eindoefening ontwikkel je met je team een eigen app.

Waar en wanneer?in Leuven (Heverlee)

voltijds vanaf 9 mei 2016duur: 6 maanden

bedrijfsstage van 6 weken.

Interesse? Schrijf je in voor een vrijblijvende infosessie op 7 of 22 april 2016:

Lees alle details van de opleiding op www.jobber.be

Cevora vzw en VDAB creëren gelijke kansen voor alle werkzoekenden. Voor de opleidingen selecteren wij kandidaten volgens hun kwaliteiten. Ongeacht geslacht, leeftijd, afkomst, gezinssituatie of handicap.

Mobiele applicatieontwikkelaarin Leuven (Heverlee)

Op zoek naar een job?Volg de gratis opleiding

Als management assistant ben je een echte duizendpoot. Je beheert de agenda van de manager. Collega’s en klanten met vragen komen eerst bij jou terecht. Je organiseert activiteiten en bijeenkomsten en behandelt correspondentie. Je maakt ook diverse documenten, verslagen en presentaties op. Iets voor jou? Volg deze gratis opleiding.

Jij bent:

bediende)

Op het programma:technieken, notuleren, presentatietechnieken, sollicitatietraining en meer.

Waar en wanneer?in Antwerpen

voltijds van 9 mei tot 28 oktober 2016bedrijfsstage

Interesse?

Lees alle details van de opleiding op www.jobber.be

Cevora vzw en VDAB creëren gelijke kansen voor alle werkzoekenden. Voor de opleidingen selecteren wij kandidaten volgens hun kwaliteiten. Ongeacht geslacht, leeftijd, afkomst, gezinssituatie of handicap.

Management assistantin Antwerpen

Op zoek naar een job?Volg de gratis opleiding

Als management assistant ben je een echte duizendpoot. Je beheert de agenda van de manager. Collega’s en klanten met vragen komen eerst bij jou terecht. Je organiseert activiteiten en bijeenkomsten en behandelt correspondentie. Je maakt ook diverse documenten, verslagen en presentaties op. Iets voor jou? Volg deze gratis opleiding.

Jij bent:

bediende)

Op het programma:technieken, notuleren, presentatietechnieken, sollicitatietraining en meer.

Waar en wanneer?in Wondelgem (Gent)

9 mei 2016 duur: 6 maanden

bedrijfsstage

Interesse?

Lees alle details van de opleiding op www.jobber.be

Cevora vzw en VDAB creëren gelijke kansen voor alle werkzoekenden. Voor de opleidingen selecteren wij kandidaten volgens hun kwaliteiten. Ongeacht geslacht, leeftijd, afkomst, gezinssituatie of handicap.

Management assistantin Wondelgem (Gent)

Op zoek naar een job?Volg de gratis opleiding

020_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:36 Page 20

Page 21: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

e tendens om werknemers te vergoeden op basis van flexibele loonposten kent sinds enkelejaren een steile opmars. In die mate zelfs dat we niet langer van een loontrend maar van eenloonrevolutie kunnen spreken. Naast een vast bedrag kon je als bediende of arbeider in loon-dienst al rekenen op aanvullende voordelen zoals maaltijdcheques of een groepsverzeke-

ring. Maar steeds vaker kennen bedrijven extralegale voordelen toe die beantwoorden aan deindividuele behoeften van hun medewerkers. Werknemers hebben immers verschillende voorkeurennaargelang hun leeftijd en privésituatie. Verder in dit magazine bekijken we de loonrevolutie vanuiteen maatschappelijke en socio-economische context. We onderzoeken welke mogelijkheden er zijnop vlak van flexibele verloning, waarbij we ook de minder gekende extralegale voordelen belichten.En we geven sollicitanten enkele tips mee, zodat ze geïnformeerd en vol zelfvertrouwen aan de on-derhandelingstafel kunnen plaatsnemen. >>

Loonrevolutie in aantocht?

Steeds meer bedrijven kiezen voor eenloonbeleid op maat van de werknemer

D

21VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

SPECIAL LOONTRENDS Tekst: Karlien Collen

021_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 18:52 Page 21

Page 22: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

SPECIAL LOONTRENDS

Leen Van Damme is Business Unit Manager Consulting bij SD Worx. Zeverklaart de maatschappelijke nood aan een flexibel loonbeleid: “Wemerken de voorbije jaren verschillende tendensen op die het rigideverloningssysteem doen wankelen. Enerzijds zien we dat werkne-mers, meer dan vroeger, een specifieke werkprivésituatie hebben. Eenouder met jonge kinderen doe je het meest plezier met flexibele werk-uren en een gezinswagen, terwijl een alleen-staande graag meer cash heeft om zijn leningaf te betalen. Bedrijven hebben bovendienvaak drie tot vier generaties medewerkers aanboord. De persoonlijke behoeftes van werkne-mers op verschillende leeftijden en met eenandere privésituatie zijn een indicatie dat ernood is aan individualisering. Anderzijds zoeken werkgevers manieren ommet de aanhoudende economische crisis omte gaan. Door een verloningssysteem op maatvan de werknemer in te voeren, vergroot je jeeigen aantrekkelijkheid zonder de loonkostende hoogte in te jagen. Ook speel je in op decontinuïteit: door aandacht te tonen voor hetindividu motiveer je werknemers om langer aan de slag te blijven. Eenflexibel loonbeleid wordt zo een tool om je eigen imago te versterkenen duurzaam te ondernemen.”

Hoe flexibel zijn de loonpakketten vandaag?“In België zijn lonen vaak generiek samengesteld: het salarispakkethangt af van de functie. Binnen dat pakket zitten een aantal vaste waar-den, variabelen en extralegale voordelen, maar van individualiseringis geen sprake. Er is momenteel nog een grote kloof tussen wat werk-nemers willen en wat bedrijven aanbieden. Uit onze enquête blijkt dat

64,6 procent van de werknemers zijn salarispakket zelf wil kunnen sa-menstellen, maar slechts 7,4 procent van de Belgische werkgeversbiedt deze mogelijkheid aan.” SD Worx lanceerde daarom een HR-tool voor bedrijven, Flex IncomePlan™. Hiermee kunnen werknemers hun persoonlijk loonpakket sa-menstellen. Het principe van het Flex Income Plan™ is eenvoudig: als

organisatie ken je een geldwaarde toe aanbepaalde extralegale voordelen, zoals eenbedrijfswagen, aanvullende vakantiedagenof abonnementen. Dit is volledig budget-neutraal, het is dus geen vorm van opslag.Elke werknemer van het bedrijf kan binnenzijn loonpakket kiezen welke voordelen hijopneemt binnen het toegewezen budget.

Virtueel shoppen naar interessante voordelenKunnen werknemers het dan van dag totdag bekijken? “Er is wel een bepaalde struc-tuur, anders wordt het voor de werkgeveronmogelijk om bij te houden. Bijvoorbeeld:één of twee keer per jaar mogen medewer-

kers de voordelen kiezen die ze wensen. Ze krijgen dan een uitnodi-ging en mogen gedurende een aantal dagen of weken shoppen in eenvirtuele winkel. Stel: je bedrijf biedt een bedrijfswagen aan als extra-legaal voordeel, maar je woont in de stad. Dan zou je een ander voor-deel kunnen kiezen dat beter bij je situatie past. Een elektrische fiets,een treinabonnement, cash … bij elk voordeel moet je als werkgeverrekening houden met fiscale wetten en sociale zekerheidsregels. Hetkan een echt kluwen lijken. Daarom adviseren we onze klanten ookbij de administratieve en juridische kant.” V

Weinig ondernemingen beseffen dat ze hun loon-beleid verder kunnen uitwerken zonder dat de loonkost stijgt. Bovendien speel je met een flexibelloonplan in op de maatschappelijke vraag: meer belangstelling voor het individu.

Motiveer je werknemers met een flexibel loon

“Er is momenteel nogeen grote kloof tussen wat werknemers willen en wat bedrijven aanbieden”Leen Van Damme,Business Unit Manager Consulting bij SD Worx

22 VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

021_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 18:53 Page 22

Page 23: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

Tekst: Karlien Collen

“In januari van dit jaar hebben we een flexibel verloningssysteem ingevoerd. Er iswat voorbereiding aan voorafgegaan, want een loonplan creëer je op maat van hetbedrijf: in elk bedrijf hebben medewerkers andere behoeftes en de arbeidsvoorwaar-den verschillen.”

Wat was de voornaamste reden om een flexibel loonplan in te voeren?“Door op de individuele wensen van 1.200 medewerkers in te spelen en te luisterennaar wat ze echt willen, onderscheiden we ons. Het bedrijf groeit volop, we willengoede medewerkers houden en nieuw talent aantrekken. Dan moet je de andereneen stap voor zijn, onder andere met verloning op maat. Uiteraard moet het allemaaleerlijk en rechtvaardig blijven: we individualiseren het personeelsbeleid, maar altijdbinnen een collectief kader.”

Hoe past Cegeka dit loonplan toe?“Medewerkers creëren via bepaalde extralegale voordelen budget. Met dat budgetkunnen ze allerlei zaken kiezen in een virtuele shop die een aantal weken geopendis. Tussenkomst in pensioensparen, aanvullende kinderbijslag en een tankbudget inhet buitenland zijn bij Cegeka de meest populaire keuzes. Maar mensen konden ookkiezen voor een fiets, extra opleiding, uitbetaling in cash of een extralegale hospita-lisatieverzekering.”

Hoe zien jullie het systeem in de toekomst evolueren?“We betrekken onze medewerkers nauw bij het traject. Feedback en nieuwe ideeënnemen we ter harte om het flexibel loonplan in de toekomst bij te schaven. Dat is onsengagement vanuit HR: collectieve co-creatie aangaan met onze mensen. We zullenecht rekening houden met wat mensen erin willen, wat eruit kan en wat mag blijven.Er kwamen heel wat voorstellen binnen: bepaalde collega’s blijken erg creatief. Vaststaat dat de Flex Income Plan™-shop er volgend jaar anders zal uitzien.” V

Zo pakken bedrijven flexibel verlonen aan

De meest populaireextralegale voordelen

Uit een recente navraag bij klanten van hetFlex Income Plan™ blijkt dat werknemersvaak opteren voor ‘cash-in-hand’. Dit zijn demeest populaire voordelen van dit moment:

Hilde Janssens is sinds januari 2015 HR Director bij Cegeka.Eerder dit jaar voerde ze een flexibel verloningsplan in bij haarwerkgever.

1. Eenmalige geldsomCash is populair bij werknemers. Het is van-daag een optie om bijvoorbeeld resterendevakantiedagen te laten uitbetalen.

2. Maandelijkse geldsom Wanneer afstand wordt gedaan van een ex-tralegaal voordeel, of een stuk ervan (bv. eenkleinere wagen), is het mogelijk om dewaarde om te zetten in een geldbedrag.

3. BedrijfswagenDe bedrijfswagen is steevast de grootste hapuit het flexibel loonbudget. Qua populariteitmoet hij evenwel onderdoen voor de geld-som.

4. EindejaarspremieDe uitbetaling van een bonus aan het eindevan het jaar geniet nog altijd een grote popu-lariteit.

5. Extralegaal verlofDe mogelijkheid om andere extralegale voor-delen om te zetten in extra vakantiedagen.

“Door op de individuele wensen van 1.200 medewerkers in te spelen en te luisteren naar wat ze echt willen, onderscheiden ons”Hilde Janssens,HR Director bij Cegeka

Meer en meer Belgen zijn voorstander van een flexibel loon. Lees er meer over op www.vacature.com/flexibel-loon

Ontdek de voor- en nadelen van extralegale voordelen:www.vacature.com/extralegale-voordelen

23VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

021_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 18:53 Page 23

Page 24: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

24 VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

De firma TEM is gespecialiseerd in het beheer van technische installaties (preventief en curatief onderhoud, totale waarborg en energiebeheer). Haar activiteiten worden aangevuld met het voorstellen en het implementeren van technische oplossingen om het comfort te verbeteren en het energieverbruik te verminderen.In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten, zoeken wij (m/v) :

Functie : U bent verantwoordelijk voor onderhoudscontracten in portefeuille van verschillende gebouwen en verzorgt onder andere volgende taken : • contact met klanten • Leiding over een ploeg (onderhoudstechnici, follow-up technici) • Opvolgen en controleren van onderhoud, werken en energiebeheer • Assistentie aan technici • Technische en administratieve opvolging (rapporten, werken, totale waarborg, …) • Opmaken van offertes • Opvolgen preventie- en veiligheidsbeleid • Toezien op de geleverde kwaliteit van onze diensten.

Profiel : • Bachelor/Master in electromechanica of equivalent door ervaring • Commerciële ingesteldheid • Communicatief • Groepsgeest • Ervaring in gelijkaardige functie is een pluspunt • Tweetalig NL/FR is een pluspunt.

Wij bieden : • Integratie in een jonge en dynamische ploeg • Aantrekkelijke verloning en extra-legale voordelen.

www.tem-sa.be

SECTORVERANTWOORDELIJKE EXPLOITATIE

Interesse ? Stuur uw curriculum vitae vergezeld van een motivatiebrief naar het volgende mailadres : [email protected]

Handson & Partners, Best Workplaces 2016, is een suc-cesvolle onderneming die zich focust op Finance & Con-trol en zo’n 80 ambitieuze en enthousiaste Professionals in dienst heeft. We zijn uitgegroeid tot een betrouwbare en kwaliteitsvolle partner voor verschillende KMO’s en multinationals.

Jouw uitdaging:Als Senior Accounting Professional bij Handson & Partners wordt je autonoom ingezet op projectmatige basis binnen een mix van kmo’s, middelgrote bedrijven en multinationals, waarbij je onze klanten een optimale service biedt als allround accountant.

-men: dagelijkse boekhouding, closing, rapportering, budgettering, opmaak van de jaarrekening, vennoot-schapsbelasting, BTW,…

-gen van de klant behoren ook tot je takenpakket.

uit van de job en je bent tevens bereid hierin nog ver-der te groeien.

Binnen Handson & Partners wordt je de mogelijkheid geboden om extra technische kennis en softskills te ver-

garen door opleidingen te volgen en kennis te delen met

als coach te fungeren en zo junior profielen een helpende hand te bieden.

Jouw profiel:

Accountancy/Finance.

Handson & Partners biedt je:-

gale voordelen: - hospitalisatie- en groepsverzekering- representatievergoedingen en lunch allowances- een bedrijfswagen

-kerheidwaarbinnen initiatief en teamspirit erg worden gewaardeerd

Interesse?Reageer op deze vacature bij Handson & Part-ners door je sollicitatiebrief met CV te sturen naar [email protected]

Senior Accountant met 4 tot 8 jaar ervaring

024_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:41 Page 24

Page 25: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

Veerle Michiels, Senior Juridisch Adviseur Kenniscentrum bijSD Worx: “Werkgevers zijn wettelijk verplicht om tus-sen te komen in de kosten als hun medewerkersmet het openbaar vervoer naar het werkkomen. Via het verhoogd sociaal abon-nement kan je er als werkgever voorkiezen om meer te doen dan watwettelijk verplicht is. Zo kunnenwerknemers tot 100 procentvan het treinabonnement te-rugbetaald krijgen. Wanneerje je eigen wagen gebruiktvoor woon-werkverplaat-singen is er een tussen-komst mogelijk vanmaximaal 0,3412 euro perkilometer.”

extralegale voordelen waar je niet aan dacht

Een bedrijfswagen, maaltijdcheques of een groepsverzekering: het zijn vertrouwde én beminde extralegalevoordelen. Maar werkgevers kunnen de loonkosten ook drukken met enkele minder gekende extralegaleoplossingen die ook voor jou erg gunstig zijn. Binnenkort eens met je baas gaan praten?

SPECIAL LOONTRENDS Tekst: Karlien Collen

Verhoogd sociaal abonnement

“De loonbonus heet officieel‘niet-recurrent resultaatsge-bonden voordeel’. Het is de pre-mie die werknemers kunnenkrijgen wanneer zij een bepaaldedoelstelling, zoals een omzetstijging,behalen. Dit voordeel moet collectief toe-gepast worden. Het grote voordeel in vergelij-king met de cashbonus is dat je netto veel meeroverhoudt. De loonbonus is slechts onderwor-pen aan 13,07 procent RSZ, daarnaast is hij belas-tingvrij.”

Loonbonus

“Naast het uitreiken van een bonus in cash als variabel loon, be-staat ook de mogelijkheid om beursgenoteerde aandelenop-

ties te geven. Aandelenopties zijn vrij van socialebijdragen. Bovendien is het een aftrekbare be-

roepskost voor de werkgever. Natuurlijk hebje de beursgang niet in de hand. Daarom

bestaat de mogelijkheid om de aande-lenopties te verkopen vanaf één dag

nadat je ze krijgt.”

Aandelenopties

“De gelegenheidspremie is afgestemd op het individu. Als jein het huwelijksbootje treedt of wettelijk gaat samen-wonen, kan je een premie van 200 euro krijgen.Ben je 25 jaar in dienst, dan kan je een extra brutomaandloon in de vorm van een anciënniteitspremie ontvan-gen. En door sport- en cultuurcheques uit te delen, spelenwerkgevers in op de hobby’s van hun medewerkers en tonenze zich betrokken tonen bij de werk-privébalans.”

Gelegenheidspremies

“Als werkgever kan je je perso-neel met kinderen financieelondersteunen door extralegalekinderbijslag toe te kennen toteen bedrag van 50 euro permaand per kind. Dit aanvullendvoordeel is voor de werknemervrijgesteld van RSZ, maar nietvan bedrijfsvoorheffing.”

Aanvullende kinderbijslag

“Dit is een vrij recent voordeel dat zeker zijn nutbewijst in het kader van flexibel werken. Werknemers

die regelmatig tijdens de kantooruren thuis werken kunneneen forfaitaire onkostenvergoeding krijgen van maximum 40euro per maand om computer- en internetkosten te dekken.Een bureauvergoeding van 119,61 euro per maand kan hieraanvullend op zijn. Dit bedrag dekt de kosten voor de inrich-ting van een kantoor thuis, verwarming, elektriciteit, tele-foon, klein bureaumateriaal enzovoort.”

Onkosten voor thuiswerk

“Werkgevers hebben de mogelijkheid om de energiekostenvan hun werknemers te dragen. De facturatie gebeurt danop naam van het bedrijf. Omdat iedereen stroom en verwar-ming nodig heeft, is dit extralegaal voordeel gemakkelijkcollectief toepasbaar. Let wel: als werknemer word je belastop een forfaitair voordeel alle aard: je moet er dus wel nogpersonenbelasting op betalen.” V

Verwarming en elektriciteit

De toepassing van deze extralegale voordelen moet aan een aantal voorwaarden voldoen(o.a. het respecteren van grensbedragen). Voor meer informatie kan je gratis het e-book ‘7 vergeten extralegale voorwaarden’ van SD Worx downloaden.

7

25VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

025_GPV2QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:20 Page 25

Page 26: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

26 VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

026_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:41 Page 26

Page 27: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

27VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

VAB is de grootste Vlaamse mobiliteitsclub die voor zijn meer dan

380.000 leden zekerheid, bescherming en levenscomfort, zowel

thuis, onderweg, als op reis nastreeft. Het succes van VAB hangt

volledig af van zijn medewerkers en hoe zij aan dienstverlening

doen. Daarom wil VAB een bedrijf zijn waar het aangenaam is om

te werken en waar respect voor het individu leidt tot tevreden

werknemers. Als onafhankelijke organisatie, staat VAB garant

voor kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid en levert diensten

aan particulieren en bedrijven. Ook in de toekomst zoeken we

medewerkers die graag vooruit willen. En die anderen graag

vooruit helpen.

VG.801/B

SYSTEM TH INK ING IN A WORLD OF EMOTIONS AND PERCEPT IONS

MARKETINGMANAGER (Ref. 2016/1612)

Met product-, sales- en mediaverantwoordelijkheid

Ben je gepassioneerd door deze functie? Voor de volledige functieomschrijving en een snelle behandeling van je kandidatuur

reageer je via www.auli.be

Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de B2C-markt via de producten Pechbijstand, Reisbijstand en Fietsbijstand onder

het VAB-merk. De doelgroepen zijn zowel particulieren als kmo’s met een beperkte vloot. Daarnaast zet je voor alle business units

VAB als merk neer in de markt.

• Als product-, sales- en mediaverantwoordelijke beheer je enerzijds de resultaten van de bijstandsproducten en anderzijds het

budget van het VAB-Magazine en de reclamewerving voor de eigen VAB-Media.

• Je geeft via de competenties van je team de nodige marketingondersteuning aan de andere business units van VAB.

• Je stuurt een team van 17 medewerkers aan, verdeeld over 5 groepen: Productmanagement, Marketingcommunicatie, Digitale

Marketing, Contentbeheer en VAB-Media.

• Je bepaalt en rolt de strategie uit om binnen VAB-Bijstand nieuwe klanten aan te trekken, het klantenbehoud te versterken door

de waarde van het lidmaatschap te verhogen (pakketverrijking, cross business unit samenwerking, ledenvoordelen) en de klan-

tenmomenten te verbeteren.

• Je initieert vernieuwing en verdere uitbouw van de producten en distributiekanalen. Ook bij de omschakeling van een Pech- naar

een Mobiliteitsclub speel je een sturende rol.

• Door de rollen te verduidelijken, optimaliseer je de interne organisatie. Je bent een klankbord en coacht je medewerkers. Boven-

dien breng je focus en structuur in complexere processen en de�nieer je de prioriteiten.

Momenteel zoeken we een (m/v):

027_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:42 Page 27

Page 28: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

28 VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

028_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:43 Page 28

Page 29: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

29VACATURE | ZATERDAG 16 MAART 2016

MEER WETEN? WERKENVOORVLAANDEREN.be

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je

kandidaat en bouw mee aan het diverse Vlaanderen van morgen!

De Vlaamse Regering keurde vorig jaar

het vernieuwd en versterkt

Bouwmeesterschap goed met als doel

het bevorderen van de architectuur- kwaliteit van de

gebouwde omgeving. Het Departement

Kanselarij en Bestuur zoekt een Vlaams Bouwmeester die

samen met het team deze missie kan

volbrengen.

DEPARTEMENT KANSELARIJ EN BESTUUR ZOEKT VLAAMS BOUWMEESTER

UW TAKENPAKKET Uw kerntaak bestaat uit de begeleiding van publieke bouwheren, vooral in de conceptfase. Daarbij ligt de nadruk op de begeleidende, inspirerende en ondersteunende rol van het bouwmeesterschap. Daarnaast draagt u bij tot , met de focus op de mogelijkheden die worden geboden door kwaliteitsvol ontwerpen en bouwen en op transversale (interdisciplinaire en intersectorale) initiatieven. Als bruggenbouwer werkt u in overleg met alle betrokken sectoren en actoren zowel vanuit het werkveld als vanuit de overheid. U maakt bij uw aantreden een meerjarenprogramma op dat rekening houdt met de beleidsaccenten van de Vlaamse Regering, maar dat ook eigen accenten en die van de betrokken sectoren en actoren bevat. UW PROFIEL U heeft een diploma architect of ingenieur-architect en u heeft minstens 10 jaar ruime ervaring, kennis en inzicht in het brede architectuurveld (architectuur, ruimte, stedenbouw, landschap, academisch onderzoek, …). Inzicht in het brede architectuurveld en de maatschappelijke uitdagingen blijkt bijvoorbeeld uit uw deelname als spreker op seminaries, als deelnemer van rondetafelgesprekken of debatten, als auteur of onderwerp van publicaties in nationale of internationale vaktijdschriften. U geniet algemene erkenning voor uw deskundigheid binnen het werkveld. INTERESSE? Wij bieden een inhoudelijk uiterst boeiende en maatschappelijk belangrijke job met veel verantwoordelijkheid, een contract bepaalde duur (tot 30.06.2020) en een verloning volgens salarisschaal A311. De voorziene indiensttredingsdatum is 1 september 2016. Meer informatie over de functie en de wijze van solliciteren vindt u terug via www.werkenvoorvlaanderen.be. Solliciteren kan tot en met 6 april 2016.

(RANG A3, BRUSSEL)

Het Agentschap Overheidspersoneel is de centrale spil in

het nieuwe HR-model voor de Vlaamse

overheid. Sinds 1 april 2015 zijn de

beleidsvoorbereiding, -ondersteuning en

-evaluatie op vlak van personeelsbeleid en

organisatieontwikkeling in het Agentschap

Overheidspersoneel samengebracht.

Binnen het Agentschap Overheidspersoneel zijn

momenteel ongeveer 270 personeelsleden

tewerkgesteld.

UW TAKENPAKKET: u hebt de algemene leiding over het Agentschap Overheidspersoneel; een agentschap dat de laatste maanden een belangrijk transitieproces doorliep. U bent verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en coördineren van de beleidsvoorbereiding, en voor het mee evalueren en bijsturen van de beleidsuitvoering van het personeelsbeleid en de organisatieontwikkeling bij de diensten van de Vlaamse overheid. U ondersteunt de minister bij het uittekenen van het beleid. U draagt zorg voor het onderscheiden én combineren van de verschillende rollen van het agentschap, het werken aan resultaten én aan het bewerkstelligen van het benodigde draagvlak binnen de werking van de diensten van de Vlaamse overheid als een holding. U ondersteunt de minister bij de onderhandelingen met de vakorganisaties.

UW PROFIEL: u heeft een diploma dat toegang geeft tot niveau A, met uitzondering van interne kandidaten die reeds tot niveau A of een gelijkgesteld niveau behoren. Daarnaast heeft u minstens 5 jaar leidinggevende ervaring, verworven in de laatste 10 jaar, of 10 jaar nuttige professionele ervaring.

ONS AANBOD: een inhoudelijk uiterst boeiende en maatschappelijk belangrijke job met veel verantwoordelijkheid – een mandaatfunctie van 6 jaar, maximaal tweemaal hernieuwbaar – het brutojaarloon zal zich afhankelijk van uw ervaring, situeren tussen 84.972 en 106.203 euro (exclusief vakantiegeld, eindejaarspremie, mandaattoelage van 13.420 euro/jaar), aangevuld met een hospitalisatieverzekering.

HOE SOLLICITEREN? Download op www.werkenvoorvlaanderen.be het sollicitatieformulier en stuur het uiterlijk op 27 maart 2016 ingevuld naar [email protected] t.a.v. Jo Verbeken. De functiebeschrijving en het selectiereglement vindt u eveneens terug op de website.

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je kandidaat en bouw mee

aan het divers Vlaanderen van morgen!

MEER WETEN OVER DEZE VACATURE?

WERKENVOORVLAANDEREN.be

HET AGENTSCHAP OVERHEIDSPERSONEEL ZOEKT EEN ADMINISTRATEUR-GENERAAL

(MANDAAT A311- BRUSSEL)

029_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:45 Page 29

Page 30: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

30 VACATURE | ZATERDAG 16 MAART 2016

be.hudson.com

Recr

uitm

ent a

nd se

lect

ion

appr

oval

num

ber

VG. 2

06/B

- BH

G B-

AA04

.008 -

W.R

S.98

• M

embe

r of F

eder

gon

This recruitment is exclusively conducted by Hudson.

The Picanol Group is an international group headquartered in Belgium (Ieper), specialising in the development, production and sale of weaving machines, engineered casting solutions and custom-made controllers. The production facilities are located in Belgium, China and Romania. The group is stock listed (Euronext), ISO-certified and has more than 2000 employees. The weaving machines are produced in Belgium (Ieper) and China (Suzhou). More than 90% of all weaving machines are exported outside Europe. In the light of further growth, Picanol is looking for a (m/f)

Interested?Please visit be.hudson.com for more information and apply for the position by sending an email to [email protected]. Do not forget to mention reference BE741207.Your application will be dealt with swiftly and in strictest confidence.

IEPER

The Picanol Group specialising in the development, production and sale of weaving machines, engineered casting solutions and custom-made controllers. The production facilities are located in Belgium, China and Romania. The group is stock listed (Euronext), ISO-certified and has more than 2000 employees. The weaving machines are produced in Belgium (Ieper) and China (Suzhou). More than 90% of all weaving machines are exported outside Europe. In the light of further growth, Picanol is looking for a (m/f)

Sales Manager for Russian-speaking areasDriven entrepreneur and pioneer in sales with technical affinity and excellent knowledge of Russian

Your function: • You take up the role of pioneer for the Russian-speaking areas and your main goal is to identify, visit and build relationships with prospects and clients • Through your technical knowledge, you convince prospects and clients to opt for Picanol weaving machines, focusing on short- and long-term opportunities • In our business you deal with contracts, where the time between first contact and conclusion takes several months or years. In this period you are the point of contact between all parties (internally and externally) • Guided by the area sales manager and with the support of the back-office team, you draw up proposals and follow up on them closely, in order to close the deal. You will gradually take over the complete commercial responsibility for accounts and later on also complete regions • You travel frequently to the Russian-speaking areas (approximately 50% of the time). The other 50% you work from Ieper to follow up on your client accounts and to cooperate closely with internal stakeholders.

Your profile: • You have a business-oriented Bachelor’s or Master’s degree and ideally a first relevant experience in a commercial position • In addition, you have a technical mindset and a strong interest in technical products • As an enthusiastic entrepreneur, you are driven by the challenge to develop (or further develop) a new geographical client portfolio. You like to spend a large part of your time in prospecting and market development • You speak Russian and English fluently. Knowledge of any other European language is a plus • Frequent traveling to Russian-speaking countries (on the European and Asian continents) is music to your ears • You are a good communicator, work autonomously and have a structured approach.

Our offer: • The opportunity to take up a role as pioneer for a stable and internationally growing company with an excellent reputation • A no-nonsense and entrepreneurial company culture, with motivating learning and growth opportunities • A dynamic team of professionals with a keen spirit for creating fair business deals and inspiring professional relations • A long-term commitment, with a professional salary package in line with your experience and competencies • An in-depth training on our products, services and markets.

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Interesse?Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] met vermelding van referentie BE741324.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

Account Manager Professional (medical) MarketVoor de regio ten oosten van de as Antwerpen-Brussel-La Louvière

Je functie: • Je bent verantwoordelijk voor de Miele-Professional-klanten in de regio ten oosten van de as Antwerpen-Brussel-La Louvière. Jouw focus ligt op de verkoop van industriële medische Miele-toestellen aan ziekenhuizen, tandartsen, laboratoria … • Als accountmanager sta je in voor het beheer, de opvolging en uitbouw van jouw bestaande klantenportefeuille. Dit doe je o.a. via onderhandelingen, het intekenen op openbare aanbestedingen en het onderhouden van jouw relatienetwerk • Door actieve prospectie in jouw regio slaag je er ook in om jouw bestand verder uit te breiden en nieuwe leads en opportuniteiten te detecteren • Door goede contacten blijf je continu geïnformeerd over opportuniteiten en verkrijg je een goed inzicht in alle betrokken partijen bij het besluitvormingsproces van projecten binnen je regio • Je werkt nauw samen met je collega’s in de commerciële binnendienst, met de productmanager en de collega’s van Service. Je wordt door hen ook ondersteund voor het genereren van leads via gerichte acties • Je rapporteert aan de Sales Director Professional.

Je profiel: • Je genoot een bachelor- of masteropleiding en hebt een gedegen ervaring in een commerciële b2b-functie, meer bepaald in de medische of farmaceutische sector • Je hebt voldoende technisch inzicht en affiniteit met professionele elektrische toestellen, aangevuld met kennis rond of ervaring met openbare aanbestedingen • Je beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden en strategisch inzicht. Je slaagt erin om lange- termijnrelaties succesvol uit te bouwen en te onderhouden • Je weet verkoopcijfers vlot te analyseren en te rapporteren. Je denkt en handelt proactief op eigen initiatief • Je staat voor een georganiseerde en efficiënte aanpak van jouw takenpakket • Je bent vlot in de omgang, communicatief sterk en tweetalig Nederlands-Frans.

Aanbod: • Een autonome functie met ruime verantwoordelijkheden in een dynamisch bedrijf met een uitstekende reputatie • Een sterk merk met een duidelijke langetermijnstrategie • Een stabiel en betrouwbaar toekomstperspectief • Een competitief salarispakket met bedrijfswagen en aantrekkelijke extralegale voordelen.

Miele is een Duits familiebedrijf met een groepsomzet van 3,2 miljard euro en 46 filialen, verspreid over de hele wereld. Het Miele-merk is een premiumspeler in de markt van elektrische huishoudtoestellen en professionele installaties voor de verzorgingssector en horecabedrijven. Miele België realiseert met 215 medewerkers een omzet van 128 miljoen euro en heeft een marktleiderspositie in de meeste productcategorieën. Om het commerciële team binnen de afdeling Professional te versterken, is Miele op zoek naar een (m/v)

Miele is een Duits familiebedrijf met een groepsomzet van 3,2 miljard euro en 46 filialen, verspreid over de hele wereld. Het Miele-merk is een premiumspeler in de markt van elektrische huishoudtoestellen en professionele installaties voor de verzorgingssector en horecabedrijven. Miele België realiseert met 215 medewerkers een omzet van 128 miljoen euro en heeft een marktleiderspositie in de meeste productcategorieën. Om het commerciële team binnen de afdeling Professional te versterken, is Miele op zoek naar een (m/v)

I M M E R B E S S E R

030_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:47 Page 30

Page 31: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

31VACATURE | ZATERDAG 16 MAART 2016

be.hudson.com

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Supply Chain ExpertHands-on teamplayer en communicator met visie en managementambitie

Je functie: • Samen met het managementteam streef je naar een constante optimalisatie en innovatie van de performantie van de supply chain. Op basis van een grondige analyse van het commerciële en operationele proces en een uitstekend inzicht in de goederenstromen, kom je tot verbetervoorstellen • Je neemt een belangrijke rol op binnen aankoop en bouwt een sterke productkennis op die je gebruikt om je onderhandelingspositie met interne en externe leveranciers te ondersteunen. Je houdt hierbij een sterke voeling met de verschillende afdelingen en streeft naar een balans tussen klantenverwachtingen en operationele efficiëntie • Je stroomlijnt het S&OP-proces, begeleidt demand forecast & planning en zorgt voor de optimalisatie van het voorraadbeleid. Je komt met creatieve voorstellen en lanceert projecten om zowel de inbound als outbound logistiek verder te optimaliseren • Vanuit kostenbewustzijn heb je ook oog voor de financiële parameters van het supply chain proces (working capital e.a.). Je bewaakt de KPI’s en staat in voor een performante rapportering met een toegevoegde waarde in beleidsbeslissingen • Je werkt vanuit Wondelgem, maar bent flexibel om frequent meetings in andere vestigingen bij te wonen.Je profiel: • Je hebt een masteropleiding en kan terugblikken op enkele jaren ervaring in een supply chain omgeving, bij voorkeur in een commerciële omgeving, waar je het ‘spel’ van aan- en verkoop leerde kennen • Kennis van SAP is een voordeel, ervaring met een ERP-pakket een must. In deze internationale omgeving is een goede talenkennis (N/E/F) een evidentie • Je bent een conceptuele denker die een helikopterview combineert met een pragmatische en actiegerichte aanpak • Je neemt autonoom initiatieven, maar bent ook een sterke communicator en teamplayer • Op basis van je assertiviteit, overtuigingskracht en maturiteit, ben je in staat om mensen te enthousiasmeren en een draagvlak voor veranderingen te creëren • Je hebt uitstekende organisatorische en analytische skills en streeft continu naar verbetering. Je bent kostenbewust en hebt oog voor de financiële impact van beslissingen • Je combineert een entrepreneurial houding met een goed aanpassingsvermogen om binnen een grote, sterk veranderende groep te functioneren.Aanbod: • Een uitdagende functie met ruime verantwoordelijkheden en reële doorgroeimogelijkheden in een internationaal bedrijf met een professionele, pragmatische en mensgerichte benadering • Een intensief opleidingstraject op de verkoopafdeling om zo de producten en de interne werking te leren kennen • Een aangename bedrijfscultuur die de voordelen van een grote groep combineert met die van een kleine structuur • Een competitief remuneratiepakket.

Disteel NV is als groothandel in staalproducten actief sinds 1923 en is marktleider in zijn sector. Als geïntegreerde staalhandelaar binnen ArcelorMittal Distribution Solutions Benelux, is Disteel verantwoordelijk voor de aan- en verkoop, verwerking, afwerking en distributie van een breed gamma aan staalproducten: balken, platen, stafstaal, wapening, buizen, kokers e.a. In België heeft Disteel NV verschillende verkoopsites en twee operationele locaties te Wondelgem en Malonne (Namen). Om het team te versterken en de groei te ondersteunen, is de vestiging Disteel Wondelgem op zoek naar een (m/v)

Interesse?Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] met vermelding van referentie BE741344.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

WONDELGEM

Supply Chain Expert

Disteel NV geïntegreerde staalhandelaar binnen ArcelorMittal Distribution Solutions Benelux, is Disteel verantwoordelijk voor de aan- en verkoop, verwerking, afwerking en distributie van een breed gamma aan staalproducten: balken, platen, stafstaal, wapening, buizen, kokers e.a. In België heeft Disteel NV verschillende verkoopsites en twee operationele locaties te Wondelgem en Malonne (Namen). Om het team te versterken en de groei te ondersteunen, is de vestiging Disteel Wondelgem op zoek naar een (m/v)

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Algemeen DirecteurPragmatische entrepreneur en relationele bruggenbouwer met OEM-(business)kennis

Je functie: • Als algemeen directeur draag je de eindverantwoordelijkheid voor het beleid en de resultaten van de onderneming op commercieel, financieel, technisch… gebied • Je begrijpt de business, bouwt actief aan de toekomst en vertaalt de strategische objectieven, rekening houdend met de ambitie van het bedrijf, de beschikbare middelen en de huidige en toekomstige marktvereisten • Je staat in voor de coördinatie en optimalisatie van de operationele activiteiten en weet commerciële initiatieven af te stemmen op productmanagement, engineering, aankoop en productie. Je brengt een nieuwe dynamiek in de organisatie en stuurt naar kwaliteitsvolle verbetering die gedragen wordt en zich vertaalt in resultaten • Als geboren netwerker met technische affiniteit bouw je aan constructieve en rendabele partnerships • Vanuit sterke communicatie en emotionele intelligentie kan je je (management)team begeesteren en aansturen. Je geeft hen het vertrouwen en de begeleiding die nodig zijn om de ambitieuze doelstellingen te bereiken en hun competenties, vaardigheden en knowhow optimaal te benutten en te ontwikkelen.

Je profiel: • Je bent een gedreven en professionele entrepreneur, met kennis van de industrie, bij voorkeur de OEM-business. Je laat je kennen als een strateeg die ook de uitvoering van businessplannen managet • Je beschikt over een denkvermogen op masterniveau en hebt op managementlevel ervaring met het bepalen en omzetten van een strategie naar groei in de praktijk. Hiervoor is stevig financieel inzicht vereist • Door je technische achtergrond (soft- en hardware) kan je met de business meedenken en bij klanten en leveranciers een gedegen indruk maken. Je bent een netwerker die partnerships in de markt opzet en onderhoudt • Je hebt ervaring met projectmanagement in een engineeringomgeving • Als motiverende peoplemanager met visie en charismatische aansturing enthousiasmeer je je team en stimuleer je overleg • Je rapporteert aan de aandeelhouder.

Aanbod: • Een trekkersrol met eindverantwoordelijkheid in een omgeving die je toelaat om change op een professionele en positieve manier te implementeren in een financieel gezonde en stabiele onderneming • De kans om innoverende ideeën tot uitvoering te brengen in een organisatie die openstaat voor een dynamische aanpak • Een aantrekkelijk salarispakket in lijn met je ervaring.

CMC, met hoofdkantoor in Ronse (www.cmcnv.com), werd in 1985 opgericht en is actief in research en development, design en productie van elektronische sturingen (hardware en software), meer bepaald van industriële controllers met als voornaamste doel energiebesparing bij de productie van perslucht. Ook managementsystemen om compressoren te laten samenwerken, behoren tot het productportfolio. De wereldwijde klanten zijn enerzijds OEM-bedrijven, anderzijds een internationaal dealernetwerk. De organisatie laat zich kennen als een ingenieursomgeving, waar zo’n 40 personen gedreven meewerken aan de resultaten. Er is eveneens een productiesite in China en technische/salesondersteuning in diverse landen. De organisatie heeft een omzet van ongeveer 10 miljoen euro. In het kader van de verdere groei en professionalisering van het bedrijf zijn wij op zoek naar een (m/v)

Interesse?Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] met vermelding van referentie BE740521.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

RONSECMC, met hoofdkantoor in Ronse (www.cmcnv.com), werd in 1985 opgericht en is actief in research en development, design CMC, met hoofdkantoor in Ronse (www.cmcnv.com), werd in 1985 opgericht en is actief in research en development, design en productie van elektronische sturingen (hardware en software), meer bepaald van industriële controllers met als voornaamste doel energiebesparing bij de productie van perslucht. Ook managementsystemen om compressoren te laten samenwerken, behoren tot het productportfolio. De wereldwijde klanten zijn enerzijds OEM-bedrijven, anderzijds een internationaal dealernetwerk. De organisatie laat zich kennen als een ingenieursomgeving, waar zo’n 40 personen gedreven meewerken aan de resultaten. Er is eveneens een productiesite in China en technische/salesondersteuning in diverse landen. De organisatie heeft een omzet van ongeveer 10 miljoen euro. In het kader van de verdere groei en professionalisering van het bedrijf zijn wij op zoek naar een (m/v)

030_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:47 Page 31

Page 32: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

32 VACATURE | ZATERDAG 16 MAART 2016

be.hudson.com

Soubry, gelegen in Roeselare, staat voor jarenlang vakmanschap in het produceren van pasta’s en het malen van bloem en griesmeel. Als onafhankelijke, familiale onderneming met vestigingen in België en Nederland exporteert Soubry wereldwijd en als absolute markleider in zijn vak heeft het bedrijf zich sinds 1921 ontwikkeld tot een belangrijke internationale speler. De onderneming staat borg voor kwaliteit, integriteit, brand management, diversiteit, menselijkheid, entrepreneurship, vernieuwing en een korte beslissingsstructuur. Met zijn 400 medewerkers realiseert Soubry een omzet van 120 miljoen euro. In het kader van de verdere groei en professionalisering zoekt Soubry voor zijn vestiging in Roeselare een (m/v)

Interesse?Surf naar be.hudson.com voor meer informatie. Solliciteer voor Business Analist via [email protected] en voor Productiemanger via [email protected] met vermelding van de juiste referentie.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Soubryen het malen van bloem en griesmeel. Als onafhankelijke, familiale onderneming met vestigingen in België en Nederland exporteert Soubry wereldwijd en als absolute markleider in zijn vak heeft het bedrijf zich sinds 1921 ontwikkeld tot een belangrijke internationale speler. De onderneming staat borg voor kwaliteit, integriteit, brand management, diversiteit, menselijkheid, entrepreneurship, vernieuwing en een korte beslissingsstructuur. Met zijn 400 medewerkers realiseert Soubry een omzet van 120 miljoen euro. In het kader van de verdere groei en professionalisering zoekt Soubry voor zijn vestiging in Roeselare een (m/v)

ROESELARE

Business Analist Interne auditor met analytische mindset en ervaring in procesoptimalisatie - BE741442

Je functie: • Als partner van de CEO en het management vervul je een vierledige job: je analyseert data en processen en formuleert adviezen, je auditeert bepaalde interne processen, je faciliteert de implementatie van projecten en je volgt bepaalde dossiers op zoals bv. schadegevallen • Je brengt de efficiëntie van bestaande processen in kaart om deze vervolgens te optimaliseren, je streeft m.a.w. naar een lean organisatie • Je volgt de business KPI’s van de verschillende afdelingen op (cijfers m.b.t. sales, productie, afval, kwaliteit, logistiek, enz.) en rapporteert jouw bevindingen en optimalisatieprojecten, samen met de financiële rapportering, aan het management • Je fungeert in samenwerking met de financiële dienst als interne auditor • Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

Je profiel: • Je beschikt over een masterdiploma in een economische richting en je hebt minimum 5 jaar ervaring in het domein van audit / controle / riskmanagement. Een achtergrond in consulting is interessant, maar ook voeling met operations is een troef • Je bent kritisch en analytisch ingesteld en formuleert op basis daarvan een onderbouwd advies voor de CEO en het managementteam • Je beschikt over goede interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden en gebruikt deze om efficiënt poolshoogte te nemen in de verschillende lagen van de onderneming • Je hebt een goede kennis van de gangbare IT- en ERP-programma’s, kennis van SAP is een voordeel.

ProductiemanagerGedreven manager met passie voor continue verbetering van de afdeling maalderij - BE741629

Je functie: • Je draagt de eindverantwoordelijkheid over de productieafdeling maalderij. Je stuurt hierbij direct 2 meestergasten en 30 operatoren aan. Je coacht en begeleidt hen om tot manufacturing excellence te komen • Jouw focus ligt op proces- en rendementsverbeteringen, kwaliteitswaarborging en technische projecten om zo de langetermijndoelstellingen van de productieafdeling te realiseren • Je monitort de kwaliteit, veiligheid en efficiëntie. Je investeert op het gebied van orde en netheid • Je werkt nauw samen met verschillende departementen zoals Aankoop, Onderhoud, Labo en Planning om zo de verschillende deelfacetten van de productie effectiever op elkaar af te stemmen • Je rapporteert rechtstreeks aan de algemene directie.

Je profiel: • Je combineert een diploma industrieel ingenieur of bio-ingenieur met een degelijke ervaring als manager in een productie-omgeving. Ervaring binnen de voeding, chemie of procesindustrie is een troef • Je bent vertrouwd met de principes van continu verbeteren en weet deze in de praktijk te implementeren. Je focus ligt, naast de operationele verantwoordelijkheid, op projecten zowel op de middel- en lange termijn • Je beschikt over goede interpersoonlijke en projectmanagementvaardigheden om zo toegevoegde waarde te leveren aan het team • Je bent resultaatgedreven en actiegericht.

Aanbod: • Een functie met een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een internationale KMO met een professionele attitude • Een groeiend, dynamisch en stabiel bedrijf waar de waarden kwaliteit, zekerheid, sympathie en vertrouwen bovenaan staan • Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket in verhouding tot de functie, jouw ervaring en potentieel.

032_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:48 Page 32

Page 33: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

33VACATURE | ZATERDAG 16 MAART 2016

be.hudson.com

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

CEOOndernemende general manager met ambitie om een opstartend groeibedrijf internationaal uit te bouwen

Je functie: • Je vertaalt de uitgetekende strategie naar concrete acties, waarbij je een goed evenwicht behoudt tussen korte en lange termijn • Je houdt de Raad van Bestuur op regelmatige basis op de hoogte van lopende zaken en je betrekt hen bij belangrijke beslissingen • Om de continuïteit te garanderen, kijk je constant uit naar nieuwe mogelijkheden op de markt en hou je voeling met wat er leeft bij je doelpubliek • Je zorgt zowel in binnen- als buitenland voor uitbreiding van het marktaandeel, dit in nauwe samenwerking met het commerciële team. Je werkt met hen een gepaste verkoop- en marketingstrategie uit en begeleidt hen zo goed mogelijk in hun job, met het oog op het verhogen van de omzet • Je overlegt regelmatig met de productie-eenheid in China om tot een logische en haalbare planning te komen, in functie van bestaande en verwachte orders • Je verzekert een vlot en flexibel logistiek proces en dit zowel outbound als inbound • Als CEO sta je ook in voor de algemene vlotte werking van de onderneming, inclusief financieel inzicht en rapportage, optimalisatie van processen en werkwijzen, peoplemanagement, dagdagelijks aansturen van het bedrijf,…

Je profiel: • Je hebt een universitair denkniveau en een bewezen ervaring in het groot maken van een groeiend bedrijf • Je beschikt over een grondige kennis van de werking van een professionele organisatie en hebt een analytische geest. Je weet te allen tijde een goed helikopterzicht te behouden • Je bent een echte hunter en weet mensen te overtuigen dankzij je empathie en excellente communicatievaardigheden op verschillende niveaus • Je bent Nederlandstalig, maar spreekt ook vlot ENG/FR.

Aanbod: • De kans om binnen een gevestigde investeringsmaatschappij een opstartend bedrijf mee op de kaart te zetten • De mogelijkheid om deel uit te maken van een gedreven team en het verder te helpen in zijn groei • Een aantrekkelijk loonpakket met gunstige arbeidsvoorwaarden.

Palmyra Brands is een Vlaamse dynamische investeringsmaatschappij die de bedrijven waarin zij participeert, begeleidt en ondersteunt met een langetermijnvisie en respect voor corporate governance (degelijk bestuur). Eén van deze bedrijven, Cardiff, gelegen in Zonhoven, ontwikkelde in samenwerking met enkele toonaangevende Belgische brouwerijen en getriggerd door concrete vragen uit de markt, een gamma vaten met uitgesproken technische en commerciële troeven onder de naam Ecodraft. De ingenieurs van Ecodraft zijn erin geslaagd een volwaardig alternatief voor metalen vaten te ontwikkelen

dat zowel het wegwerp- als het herbruikbare segment dekt en een optimaal behoud van smaak en kwaliteit garandeert. Om de groei van dit bedrijf verder te ondersteunen zijn wij voor hen op zoek naar een (m/v)

Interesse?Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] met vermelding van referentie BE741762.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

ZONHOVENPalmyra Brands participeert, begeleidt en ondersteunt met een langetermijnvisie en respect voor corporate governance (degelijk bestuur). Eén van deze bedrijven, Cardiff, gelegen in Zonhoven, ontwikkelde in samenwerking met enkele toonaangevende Belgische brouwerijen en getriggerd door concrete vragen uit de markt, een gamma vaten met uitgesproken technische en commerciële troeven onder de naam Ecodraft. De ingenieurs van Ecodraft zijn erin geslaagd een volwaardig alternatief voor metalen vaten te ontwikkelen

dat zowel het wegwerp- als het herbruikbare segment dekt en een optimaal behoud van smaak en kwaliteit garandeert. Om de groei van dit bedrijf verder te ondersteunen zijn wij voor hen op zoek naar een (m/v)

ONE WAY & REUSABLE PACKAGING SOLUTIONS

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Operations ManagerJe functie: • Je coördineert de werking van de afdeling en stuurt medewerkers met diverse expertises aan om projectmatig de huidige en toekomstige activiteiten verder te optimaliseren • Je leidt, coacht en motiveert je medewerkers, voert functionerings- en evaluatiegesprekken en zet in op communicatie en overleg om te bouwen aan een hecht team • Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de financiële doelstellingen van de dienst en zorgt voor een gefundeerd budgetvoorstel en een accuraat budgetbeheer • Je geeft mee vorm aan de realisatie van de beleidsdoelstellingen en waakt over de efficiënte en effectieve vertaling van de strategische visie naar operationele doelstellingen • Je evalueert of de aangeboden diensten beantwoorden aan de verwachtingen van de administratie en de beleidsorganen van de gemeenten, steden en OCMW’s. Je analyseert systematisch de noden en behoeften en onderzoekt de meerwaarde van mogelijke uitbreidingen in het dienstenaanbod of de ontwikkeling van nieuwe activiteiten, rekening houdend met de wet op overheidsopdrachten.

Je profiel: • Je beschikt over een masterdiploma en relevante ervaring in een publieke of private omgeving • Ervaring als leidinggevende van operationele diensten strekt tot aanbeveling • Kwaliteit, budgetbeheer en klantgericht werken behoren tot jouw kerneigenschappen • Je bent analytisch, communicatief en kan op een gedreven wijze medewerkers aansturen • Je bent geïnteresseerd in de functionering van overheidsorganen en in het bijzonder in de werking van gemeenten, steden, OCMW’s …. • Je staat ervoor open een opleiding te volgen inzake de wetgeving op overheidsopdrachten.

Aanbod: • Een contract van onbepaalde duur • Een verloning op het barema A5a-A5b, aangevuld met extralegale voordelen.

Haviland igsv, een intergemeentelijk samenwerkingsverband van 35 lokale besturen in het arrondissement Halle-Vilvoorde, ontwikkelt activiteiten ten voordele van zijn vennoten (gemeenten en OCMW’s) op het vlak van streekontwikkeling en afvalbeleid. Samen met meer dan 120 medewerkers werken we dagelijks aan een optimale dienstverlening ten behoeve van de lokale besturen. Ter versterking van ons team én in het kader van de verdere groei en ontwikkeling van Haviland zoeken we een (m/v)

Interesse?Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] met vermelding van referentie BE741542. Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

ZELLIKHaviland igsvarrondissement Halle-Vilvoorde, ontwikkelt activiteiten ten voordele van zijn vennoten (gemeenten en OCMW’s) op het vlak van streekontwikkeling en afvalbeleid. Samen met meer dan 120 medewerkers werken we dagelijks aan een optimale dienstverlening ten behoeve van de lokale besturen. Ter versterking van ons team én in het kader van de verdere groei en ontwikkeling van Haviland zoeken we een (m/v)

032_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:48 Page 33

Page 34: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

34 VACATURE | ZATERDAG 16 MAART 2016

be.hudson.com

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Operations ManagerErvaren projectmanager met zin voor ondernemen

Je functie: • Je bent de eindverantwoordelijke voor het operationele management. Je behoudt het overzicht van alle projecten en focust hierbij op planning, budget, kwaliteit en service • Je stuurt een team aan van een 30-tal medewerkers. De projectingenieurs, tekenaars, plaatsers en productie-verantwoordelijke rapporteren rechtstreeks aan jou. Je motiveert het team on-the-field om samen de vooropgestelde objectieven te behalen • Je staat in voor de planning van de projecten en werven. Door jouw helikopterview waak je over de juiste prioriteiten in de overkoepelende planning en de projectportfolio op de langere termijn • Je neemt de leiding tijdens teamoverleg-momenten en zorgt voor een kwalitatieve opleiding en integratie van de medewerkers, zodat het team klaar is voor de verdere groei van de onderneming • Je houdt de vinger aan de pols van de evoluties binnen de sector om zo gericht te adviseren op strategisch vlak over nieuwe investeringen. Je realiseert de ambities van de organisatie op een proactieve manier en werkt aan structurele verbeteringen binnen het bedrijf • Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder-eigenaar.

Je profiel: • Je hebt een stevige ervaring opgebouwd als projectleider. Je beschikt over een goede technische kennis en inzicht om een team van project-ingenieurs en tekenaars gericht advies te geven • Door je passie neem je ownership over de operationele werking op. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel en engagement pak je de zaken aan en ben je er voor medewerkers én klanten • Je bent een entrepreneur in hart en ziel. Je bent resultaatgericht en weet hoe je een team in beweging kan brengen om resultaten neer te zetten • Als peoplemanager ben je hands-on ingesteld en beschik je over een natuurlijke leiderschapsstijl. Je draagt collegialiteit hoog in het vaandel en bent bereid bij te springen of hulp te bieden waar nodig • Je fierheid en passie voor de job én firma zijn een voorbeeld naar andere medewerkers op het gebied van inzet en gedrevenheid • Je combineert transparantie, een luisterend oor en enthousiaste communicatie met gerichte sturing. Je weet zo alle neuzen in dezelfde richting te krijgen • Je bent flexibel in werkuren en bezoekt regelmatig de verschillende werflocaties • Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en Engels (geschreven en gesproken).

Aanbod: • De uitdaging om als rechterhand van de eigenaar het bedrijf verder uit te bouwen • Een bedrijf dat je de ruimte en de verantwoordelijkheid geeft om initiatief te nemen • Een organisatie die kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt en mooie referentieprojecten kan voorleggen • Een aangepast en motiverend salarispakket in lijn met de verantwoordelijkheden.

Lootens Line, gevestigd in Deinze, is een kmo met een 40-tal medewerkers die projecten uitwerkt van ontwerp, over productie tot werfopvolging in maximaal beglaasd stalen schrijnwerk. Het bedrijf wil zowel visueel als technisch de beste oplossing aan de klant bieden met aandacht voor de werkvreugde van de eigen werknemers. Om de ambitieuze groei verder te realiseren, focust de zaakvoerder-eigenaar zich meer op R&D en gaat op zoek naar een (m/v) Operations Manager die de dagelijkse leiding overneemt.

Interesse?Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] met vermelding van referentie BE740405.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

DEINZE

Operations Manager

Lootens Lineontwerp, over productie tot werfopvolging in maximaal beglaasd stalen schrijnwerk. Het bedrijf wil zowel visueel als technisch de beste oplossing aan de klant bieden met aandacht voor de werkvreugde van de eigen werknemers. Om de ambitieuze groei verder te realiseren, focust de zaakvoerder-eigenaar zich meer op R&D en gaat op zoek naar een (m/v) Operations Manager die de dagelijkse leiding overneemt.

Recr

uitm

ent a

nd se

lectio

n app

rova

l num

ber V

G. 20

6/B - B

HG B

-AA0

4.008

- W.R

S.98

• Mem

ber o

f Fed

ergo

n

This recruitment is exclusively conducted by Hudson.

ZESPRI International Ltd., with its head office in New Zealand, is an international marketing organisation that sells 3.5 billion kiwis in 50 countries, with 2,700 growers annually. ZESPRI invests €6 million annually in research into quality improvement, new kiwi varieties and increasingly eco-friendly production methods. ZESPRI International (Europe) N.V. and ZESPRI Service Centre N.V., two subsidiaries of ZESPRI International Ltd., provide all marketing, sales and logistics activities for the whole of Europe.

The European sales figure is more than €325 million. Detailed information about the ZESPRI Group and ZESPRI kiwifruit can be found at www.zespri.eu. For the European head office in Antwerp, we are currently looking for a (m/f)

Interested?Email your application and CV today, mentioning reference BE739650 in the subject line, to [email protected] or send by post to Hudson, attn. Sylvie De Vocht, Joe Englishstraat 56 | 2140 Antwerp, tel. +32 3 217 21 50, www.jobs.hudson.com.Your application will be dealt with swiftly and in the strictest confidence.

ANTWERPZESPRI International Ltd.international marketing organisation that sells 3.5 billion kiwis in 50 countries, with 2,700 growers annually. ZESPRI invests €6 million annually in research into quality improvement, new kiwi varieties and increasingly eco-friendly production methods. ZESPRI International (Europe) N.V. and ZESPRI Service Centre N.V., two subsidiaries of ZESPRI International Ltd., provide all marketing, sales and logistics activities for the whole of Europe.

The European sales figure is more than €325 million. Detailed information about the ZESPRI Group and ZESPRI kiwifruit can be found at www.zespri.eu. For the European head office in Antwerp, we are currently looking for a (m/f)

Account Manager RetailFor the sales of kiwifruit in the Benelux

Your function: • You establish, maintain and strengthen contacts with retailers and wholesalers to ensure Zespri shelf space and promotional support for Zespri kiwifruit (you assure maximum availability at retailers with long-term perspectives, prospect local platforms and retailer’s head offices, coordinate and follow up promotional attention for Zespri kiwifruit within retail chains and local stores, and organise wholesaler activities to highlight Zespri kiwifruit) • You assist in planning/training/follow-up of promoters and work in close cooperation with promotional teams in partnership with the Market Manager Benelux • You are the Zespri “Eyes & Ears” in the market (you analyse what’s happening in the local markets, reporting and suggesting possible actions (pro-active and reactive), follow up the agreements that have been made with distributors and retailers, monitor price setting in the market (kiwifruit and others) and kiwifruit measurements, and gather all elements needed to establish effective category management) • You develop, in the short term, the market for increasing SunGold volume (by increasing product brand awareness and product knowledge).

Your profile: • You have a Bachelor’s or Master’s degree • You have at least 2 years of experience in sales & marketing • You are a pro-active and dynamic person willing to support sales at all times • You are hands-on, flexible and able to work independently within the framework of a team • You have a good understanding of the retail business • You are highly communicative and have a good knowledge of Dutch/English/French.

Our offer: • Zespri is a unique organisation with a strong brand identity • The job offers an ideal platform for self-development and initiative • Zespri offers a competitive salary in line with your experience and potential.

034_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:50 Page 34

Page 35: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

35VACATURE | ZATERDAG 16 MAART 2016

be.hudson.com

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Eltra is met meer dan 60 jaar expertise en sectorervaring de onbetwiste marktleider in de distributie van elektrisch materiaal en verlichting aan retailers in de DIY-sector. Elke dag leveren zij vanuit hun logistieke centrum in het Oost-Vlaamse Temse een breed assortiment producten aan klanten in België en Nederland. Hun focus ligt op het bieden van toegevoegde waarde door het leveren van kwaliteitsvolle producten, aangevuld met een excellente service. Om hun continue groei verder te ondersteunen zoeken we voor hen een (m/v)

Interesse?Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] met vermelding van referentie BE740712.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

TEMSE

Eltraelektrisch materiaal en verlichting aan retailers in de DIY-sector. Elke dag leveren zij vanuit hun logistieke centrum in het Oost-Vlaamse Temse een breed assortiment producten aan klanten in België en Nederland. Hun focus ligt op het bieden van toegevoegde waarde door het leveren van kwaliteitsvolle producten, aangevuld met een excellente service. Om hun continue groei verder te ondersteunen zoeken we voor hen een (m/v)

Field Sales ManagerCommerciële peoplemanager met ondernemende attitude

Je functie: • Je beheert de salesactiviteiten voor de Belgische aankoopgroeperingen en de zelfstandigenmarkt • Als echte peoplemanager zorg je voor de verdere ontwikkeling van een gemotiveerd en efficiënt team van competente medewerkers, dat bestaat uit vertegenwoordigers en merchandisers • Je bouwt samen met je team een sterk klantennetwerk in de retail uit aan de hand van een efficiënt prospectie- en accountmanagementplan. Je onderhandelt met beslissingsnemers bij klanten en je vertaalt de salesstrategie op korte en lange termijn naar concrete acties • Je stelt doelen en verwachtingen naar je team voorop, helpt en begeleidt hen om deze te halen en stuurt bij waar nodig • Je werkt de budgetten uit op account- en leveranciersniveau. Je volgt daarbij een coherent prijsbeleid en je bewaakt de marges • Je blijft continu up-to-date over de evoluties binnen je vakgebied. Je verzamelt de nodige informatie en je bespreekt die met marketing en aankoop. Je neemt initiatief om het marktaandeel van Eltra te vergroten door het in de markt brengen van innovaties en nieuwe projecten • Je werkt continu mee aan het verhogen van de interne kwaliteit en efficiëntie, rekening houdend met de geldende processen en procedures • Je rapporteert aan de salesmanager.

Je profiel: • Je behaalde een hoger diploma en je koppelt dat aan een degelijke ervaring in een leidinggevende functie binnen een commerciële omgeving • Je hebt ervaring in of affiniteit met de retailsector. Ervaring in DIY of een andere relevante omgeving is een belangrijk pluspunt • Je bent bedreven in peoplemanagement en het coachen van medewerkers doorheen een veranderingsproces. Je hanteert daarbij een open communicatiestijl die je kan afstemmen op verschillende gesprekspartners • Je bent commercieel sterk en je hecht belang aan het bieden van een excellente service aan klanten • Je werkt op een zelfstandige manier en je bent ondernemend ingesteld • Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans.

Aanbod: • Je komt terecht in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een internationale en groeiende groep • Je start in een gevarieerde en boeiende functie waarbij je op autonome wijze voor invulling zorgt.

Recr

uitm

ent a

nd se

lect

ion

appr

oval

num

ber

VG. 2

06/B

- BH

G B-

AA04

.008 -

W.R

S.98

• M

embe

r of F

eder

gon

This recruitment is exclusively conducted by Hudson.

PANASONIC ENERGY EUROPE is an important division of the Japanese electronic manufacturing company Panasonic Corporation and is responsible for marketing, sales and distribution of consumer batteries in Europe. In view of a growing business we are currently looking for the European Headquarters located in Asse-Zellik, for a (m/f)

Interested?Please visit be.hudson.com for more information and apply for a position by sending an email to [email protected]. Do not forget to mention the correct reference.Your application will be dealt with swiftly and in the strictest confidence.

ASSE-ZELLIK

Technical Product MarketeerTechnical expert with excellent communication skills - Ref. BE741060

Your function: • In order to develop the organization’s market position, you participate in projects that concern the creation of new products • You maintain close contact with the factory’s technical personnel to follow up product development and stay abreast of daily technical problems and improvements • You support the product marketing team in creating the product road map and assist them with technical issues • You write and present user documentation in order to support the marketing and sales department • You reply to technical questions received from customers, consumers and colleagues • You offer commercial technical support to the sales team and you will, when necessary, join customer meetings • You keep current on evolutions and developments in your field • You are, as a technical expert, the contact person for the factories, Japanese HQ and other external partners. You build up partnerships with counterparts (magazines, testers, etc.) in order to obtain more visibility of the products.

Your profile: • You have an engineering or technical degree and have a minimum of 3 years experience in a similar role or as a sales engineer • You are a technical expert with good communication skills. You combine these skills with a customer and consumer mindset • With your strong personality you are able to form and maintain excellent relationships with internal and external partners • You are fluent in English and Dutch • You are willing to travel for a maximum of 10% of your time.

Business CoordinatorAnalytical and proactive linking pin - Ref. BE739828

Your function: • You are the key contact person between the European Headquarters (Marketing, Finance and Supply Chain) and your assigned countries (European sales offices). You work in close collaboration with them for the coordination and implementation of commercial strategies • You follow up and coordinate the implementation of marketing activities/campaigns • You actively support the local sales teams in customer meeting preparation and follow up on customer projects • You contribute to periodic meetings with your assigned countries and follow up on business KPI’s (sales, budget, promotions, P&L, etc.) • You plan field visits to your countries in order to build your market knowledge • You share best practices and business insights with your stakeholders in order to gain leverage • You are located in the European sales department in Brussels.

Your profile: • You have 3 to 5 years of successful experience in trade marketing, category management, product management or sales analysis, preferably in a FMCG and international environment • Knowledge of e-commerce is a plus • You are a conceptual worker with strong analytical skills. You combine these skills with an operational mindset • You have excellent negotiation skills and persuasive abilities which you use to coordinate international customer projects with the internal interfaces • You are fluent in English. Knowledge of German is an asset • You are willing to travel for max. 15% of your time in Europe.

PANASONIC ENERGY EUROPE responsible for marketing, sales and distribution of consumer batteries in Europe. In view of a growing business we are currently looking for the European Headquarters located in Asse-Zellik, for a (m/f)

Technical Product MarketeerTechnical expert with excellent communication skills - Ref. BE741060

034_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:50 Page 35

Page 36: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

36 VACATURE | ZATERDAG 16 MAART 2016

be.hudson.com

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Bouwtechnisch Adviseur KoolthermJe functie: • Je bent technisch expert op het gebied van de Kooltherm isolatieproducten en hun toepassingen • Je zorgt voor de technische ondersteuning in de regio’s Belux en Frankrijk, en dit zowel naar medewerkers als naar klanten, studiebureaus, architecten, enz. • Je formuleert duidelijke adviezen naar aanleiding van specifieke vragen of problemen. Je gaat ook ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. • Je staat voortdurend in contact met architecten, studiebureaus en uitvoerders • Je denkt proactief mee over mogelijke opportuniteiten op het gebied van productontwikkeling en marketing en neemt deel aan diverse interne projecten • Je waarborgt de certificering van de producten en participeert in relevante technische comités • Je ontwikkelt en onderhoudt productinformatie en geeft opleidingen/demonstraties • Je onderhoudt actief je kennis en onderneemt de nodige acties om jouw expertise blijvend te borgen.

Je profiel: • Je beschikt over een technisch bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur in een bouwgerelateerde richting (of gelijkgesteld door ervaring) • Je wil jezelf graag ontwikkelen als technisch expert. Enige kennis van isolatie en bouw is uiteraard een groot voordeel • Je spreekt vlot Nederlands en Frans en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden • Je werkt proactief en zelfstandig en stelt graag jouw kennis en inzichten ter beschikking van anderen.

Aanbod: • Een boeiende expertenfunctie, met ruimte voor het nemen van initiatieven in een internationale werkomgeving met een duidelijke toekomstvisie • Een ambitieuze bedrijfsomgeving, een hoogwaardig productengamma en de kans een duidelijke toegevoegde waarde te leveren in een business unit in volle expansie • Een open en transparante bedrijfscultuur met loyale medewerkers • Een marktconform salarispakket.

Kingspan Insulation is wereldwijd bekend als producent van hoogwaardige isolatiematerialen voor zowel de woning- als utiliteitsbouw in nieuwbouw en renovatie. Kingspan Insulation Continental Europe, met hoofdkantoor in Winterswijk, is onderdeel van de Kingspan Group plc. en een van de snelst groeiende bouwmaterialenproducenten ter wereld. Wereldwijd levert Kingspan duurzame bouw-materialen en -oplossingen voor de bouwindustrie, waarbij de focus ligt op energie-, kosten- en CO2-besparing. De organisatie is opgericht in 1972 en is genoteerd aan de Irish Stock Exchange. Ze is vertegenwoordigd in 46 landen met ongeveer 6000 medewerkers. Momenteel heeft Kingspan

Insulation Continental Europe ruim 500 medewerkers in dienst. In moderne productiefaciliteiten in België, Nederland en Duitsland maken zij kwalitatief hoogwaardig isolatiemateriaal. De producten worden toegepast op platte en hellende daken, in vloeren en in gevels en muren. Voor iedere toepassing wordt een uitstekende isolatieoplossing geboden. In een zeer diverse markt worden projectontwikkelaars, voorschrijvers en architectenbureaus benaderd, maar ook de aannemers en de professionele bouwhandel behoren tot de klantenkring. Om de sterke groeiambitie voor de komende jaren te realiseren wordt de commerciële business unit in Turnhout versterkt met een (m/v)

Interesse?Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] met vermelding van referentie BE737555.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

TURNHOUTKingspan Insulationzowel de woning- als utiliteitsbouw in nieuwbouw en renovatie. Kingspan Insulation Continental Europe, met hoofdkantoor in Winterswijk, is onderdeel van de Kingspan Group plc. en een van de snelst groeiende bouwmaterialenproducenten ter wereld. Wereldwijd levert Kingspan duurzame bouw-materialen en -oplossingen voor de bouwindustrie, waarbij de focus ligt op energie-, kosten- en CO2-besparing. De organisatie is opgericht in 1972 en is genoteerd aan de Irish Stock Exchange. Ze is vertegenwoordigd in 46 landen met ongeveer 6000 medewerkers. Momenteel heeft Kingspan

Insulation Continental Europe ruim 500 medewerkers in dienst. In moderne productiefaciliteiten in België, Nederland en Duitsland maken zij kwalitatief hoogwaardig isolatiemateriaal. De producten worden toegepast op platte en hellende daken, in vloeren en in gevels en muren. Voor iedere toepassing wordt een uitstekende isolatieoplossing geboden. In een zeer diverse markt worden projectontwikkelaars, voorschrijvers en

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Pricing Manager Je functie: • Je hebt commerciële feeling en bent gedreven om de commerciële en bedrijfseconomische belangen in balans te houden. Je ontwikkelt, samen met de onderneming en een tweekoppig team, een uitgebreid prijsbeleid met als doel het optimaliseren van de bruto marge bij Würth Belux • Je stelt het prijsbeleid op en legt de nadruk op de continue monitoring en evaluatie hiervan • Je voert overleg op het gebied van strategische prijszetting met o.a. Würth Duitsland, aankopers en leidinggevenden uit marketing en sales • Je zoekt actief de samenwerking op met marketing om winstgevende en omzetgenererende promoties te ontwikkelen • Je bent gedreven om actief prijsinformatie over concurrenten te verzamelen en deze aan te wenden in de beleidsvoering • Je voert prijs- en brutowinstanalyses uit met als doel de marge te optimaliseren • Je analyseert salesgegevens om hiaten en opportuniteiten te identificeren, werkt hiervoor een plan uit en volgt op • Je ziet scholing van collega’s als essentieel in de handhaving en uitvoering van het prijsbeleid en neemt deze taak graag op • Je leidt de ontwikkeling, implementatie en opvolging van projecten ter verbetering van de marge • Je stuurt de werkzaamheden van jouw team op een motiverende manier aan.

Je profiel: • Je beschikt over een masterdiploma of bent gelijkwaardig door ervaring • Je hebt het nodige inzicht met betrekking tot prijsstrategie en relevante ervaring (3 tot 5 jaar) om doelstellingen om te zetten in concrete acties • Je denkt mee met de onderneming en krijgt door je open communicatiestijl alle neuzen in dezelfde richting • Je bent vlot tweetalig (Nederlands/Frans) en hebt een goede kennis Duits of Engels • Je kan vlot werken met Excel en SAP • Kennis van of affiniteit met de technische wereld is een pluspunt.

Aanbod: • Een boeiende job in een dynamische werksfeer met heel wat kansen voor iemand die deze weet te benutten • Marktconform verloningspakket inclusief extralegale voordelen.

Würth Belux nv, onderdeel van de Würth groep, werd opgericht op 1 april 1964. Afgestemd op de werkzaam-heden van klanten in de diverse branches levert Würth Belux nv meer dan 130.000 verschillende producten. Tot het productassortiment behoren o.a. bevestigingsmaterialen, ankers en pluggen, Din & Norm, onderhouds-, lijm- en kitproducten, elektrische machines, perslucht- en handgereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, werkplaatsuitrusting en opbergsystemen, meubel- en bouwbeslag. Vandaag telt Würth Belux nv zo’n 390 medewerkers. Een buitendienstorganisatie van 240 gespecialiseerde accountmanagers en een

uitgebreid netwerk van 21 shops zorgen voor een uitmuntende dienstverlening aan hout- en metaalverwerkende bedrijven, de bouw- en installatiebranche, de automotive branche, de transportsector en vele andere takken van nijverheid en industrie. Om hun team te versterken is Würth Belux nv op zoek naar een (m/v)

Interesse?Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] met vermelding van referentie BE741927.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

TURNHOUTWürth Belux nv,heden van klanten in de diverse branches levert Würth Belux nv meer dan 130.000 verschillende producten. Tot het productassortiment behoren o.a. bevestigingsmaterialen, ankers en pluggen, Din & Norm, onderhouds-, lijm- en kitproducten, elektrische machines, perslucht- en handgereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, werkplaatsuitrusting en opbergsystemen, meubel- en bouwbeslag. Vandaag telt Würth Belux nv zo’n 390 medewerkers. Een buitendienstorganisatie van 240 gespecialiseerde accountmanagers en een

uitgebreid netwerk van 21 shops zorgen voor een uitmuntende dienstverlening aan hout- en metaalverwerkende bedrijven, de bouw- en installatiebranche, de automotive branche, de transportsector en vele andere takken van nijverheid en industrie. Om hun team te versterken is Würth Belux nv op zoek naar een (m/v)

036_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:58 Page 36

Page 37: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

37VACATURE | ZATERDAG 16 MAART 2016

be.hudson.com

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Vasco Group is totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen over de hele wereld, voor het merendeel in Europa. Bekende merken zijn: Vasco, Brugman en Superia. Vasco is toonaangevend producent van designradiatoren, ventilatie en vloerverwarming en marktleider in badkamerradiatoren (Benelux). Brugman en Superia zijn kwaliteitsmerken voor paneelradiatoren en behoren tot de absolute top in hun segment. Het hoofdkwartier is gevestigd in Dilsen. De productiebedrijven bevinden zich in Tubbergen (Nederland), Zedelgem (België), Dilsen (België) en Legnica (Polen). Vasco Group telt 700 medewerkers en behoort tot de bedrijvengroep Vaessen Industries. In het kader van de verdere groei en diversifiëring wil Vasco zijn commerciële team versterken met een (m/v)

VERTEGENWOORDIGER OOST-VLAANDEREN

Functie: • Je bezoekt systematisch installateurs en groothandels centrale verwarming + sanitair in de regio Oost-Vlaanderen en omstreken, met als doelstelling een volledige service te leveren waarbij de klanttevredenheid voorop staat • Je werkt nauw samen met de commerciële buitendienst van de groothandel en ondersteunt deze bij de introductie van het Vasco-gamma bij de installateurs, waarbij je naast de designradiatoren ook ventilatie en vloerverwarming onder de aandacht brengt • Je staat in voor de commerciële en producttechnische opleiding van de klanten en ondersteunt hen bij het oplossen van commerciële of technische problemen • Je werkt prijsoffertes uit, onderhandelt condities binnen de gegeven grenzen en waakt erover dat afspraken gerespecteerd worden • Je maakt deel uit van een hecht salesteam en neemt deel aan beurzen, opendeurdagen, fabrieksbezoeken en andere commerciële events.

Profiel: • Je hebt affiniteit met ventilatie, verwarming, verwarmingstechniek en beschikt bij voorkeur over enkele jaren ervaring in het verkopen van duurzame consumptiegoederen • Je genoot een technische opleiding of beschikt over een degelijk technisch inzicht, zodat je snel vertrouwd raakt met het productengamma • Je bent een relatiebouwer, beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en vindt service en kwaliteit erg belangrijk • Je bent een teamplayer en in staat om langdurige relaties op te bouwen met jouw cliënteel op basis van vertrouwen en wederzijds respect • Je beheerst Microsoft Office (Word-Excel-PowerPoint) en bent bereid optimaal gebruik te maken van een CRM-systeem.

Aanbod: • Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng en intiatief • Een sterk merk, een trouw cliënteel en een hecht commercieel team • De kans om deel uit te maken van een marktleider in zijn segment, die professionalisme en klanttevredenheid combineert met een fascinerend productaanbod • Een marktconform salaris in lijn met je kennis en ervaring.

Interesse? Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] met vermelding van referentie BE742021. Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

www.vasco.euDeze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

PAUWELS N.V. is een gespecialiseerde fabrikant van sauzen: mayonaise, ketchup, pastasauzen en allerlei speciaal-sauzen, gericht op de markt van retail, export, out of home, industrie en co-packing. De onderneming is reeds meer dan 100 jaar actief en heeft een uitgebreid productgamma dat in diverse verpakkingsvormen wordt verkocht. Met een omzet van meer dan 150 miljoen euro is ze gegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met geavanceerde productie- en verpakkingsmachines. Met een ploeg van 300 medewerkers in diverse productiesites (Oelegem en Herent) en verkoopkantoren in België, Frankrijk (Parijs) en het Verenigd Koninkrijk (Londen) is Pauwels door innovatieve aanpak, gerichte investeringen en succesvolle overnames uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende spelers binnen zijn branche. Naast de Belgische markt is er een sterke internationale groei en afzet van het productgamma. Om de verdere groei te blijven realiseren, zoeken wij voor de hoofdzetel in Oelegem een (m/v)

Interesse?Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] met vermelding van referentie BE740007.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

Maintenance Engineermet focus op het verbeteren van de onderhoudsprocessen

Je functie: • Als Onderhoudsingenieur bestaat jouw takenpakket uit het bestuderen en analyseren van de machines en het productieproces. Aan de hand van die analyses formuleer je verbeteringsvoorstellen om het onderhoudsgebeuren te optimaliseren • Je vertaalt deze voorstellen naar concrete projecten en coördineert en implementeert deze projecten binnen de organisatie. Hiervoor werk je samen met verschillende partijen (diverse afdelingen, leveranciers,…) en hou je rekening met kwaliteit, snelheid, budget en veiligheid • Je analyseert, optimaliseert en implementeert onderhoudsprocessen en staat in voor de voorbereiding en uitvoering van de jaarlijkse revisies • Je hebt een ondernemersmentaliteit en begeeft je graag op de vloer tussen de machines. Indien nodig steek je de handen uit te mouwen om mee te sleutelen • Je optimaliseert het preventieve onderhoud en implementeert predictief onderhoud volgens de nieuwste methodieken • Je blijft op de hoogte van evoluties binnen jouw vakgebied en je houdt je technische kennis up-to-date • Je rapporteert aan de Manager Technische Dienst.

Je profiel: • Je bent bachelor of industrieel ingenieur elektromechanica en je beschikt over een ruime mechanische en elektrische kennis. Je kunt relevante ervaring in een onderhoudsomgeving aantonen en bent gepassioneerd door techniek en onderhoud. Ervaring met verbetertechnieken voor manufacturing en maintenance zijn een troef • Je hebt een grondige kennis van de Nederlandse taal en een goede kennis van het Engels • Je communiceert vlot en gestructureerd met collega’s en externe firma’s • Je bent flexibel naar zowel taken als uren toe • Je bent organisatorisch sterk, kunt prioriteiten stellen en gaat planmatig te werk • Je kan zowel zelfstandig en autonoom als in team naar resultaten werken• Je bent proactief, pragmatisch en sterk kwaliteitsbewust • Je hebt een brede technische kennis en affiniteit voor de voedingsindustrie.

Aanbod: • Je neemt een technische functie op met een uitdagende eindverantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief • Je komt terecht in een boeiende en stabiele onderneming met korte beslissingslijnen en een hoogtechnologisch productieproces waarin continu geïnvesteerd wordt • Je krijgt de nodige verantwoordelijkheid en een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, inclusief bedrijfswagen.

OELEGEMPAUWELS N.V.sauzen, gericht op de markt van retail, export, out of home, industrie en co-packing. De onderneming is reeds meer dan 100 jaar actief en heeft een uitgebreid productgamma dat in diverse verpakkingsvormen wordt verkocht. Met een omzet van meer dan 150 miljoen euro is ze gegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met geavanceerde productie- en verpakkingsmachines. Met een ploeg van 300 medewerkers in diverse productiesites (Oelegem en Herent) en verkoopkantoren in België, Frankrijk (Parijs) en het Verenigd Koninkrijk (Londen) is Pauwels door innovatieve aanpak, gerichte investeringen en succesvolle overnames uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende spelers binnen zijn branche. Naast de Belgische markt is er een sterke internationale groei en afzet van het productgamma. Om de verdere groei te blijven realiseren, zoeken wij voor de hoofdzetel in Oelegem een (m/v)

036_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:58 Page 37

Page 38: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

38 VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

be.hudson.com

Hudson zoekt:

TALENT DAT ERUIT SPRINGTHR-ASSISTANTS MET PASSIE VOOR TAAL

Ook in 2016 zet de dynamische groei van Hudson zich door. Daarom zoeken we nog een aantal gedreven HR-assistants die klaar zijn voor een duik in het frisse water van onze organisatie.Hudson biedt ruimte voor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en kwaliteit binnen een werkomgeving metopen communicatie en vertrouwen.

• Ben jij de dynamische administratieve duizendpoot die zich in onze onderneming als een vis in het water voelt?

• Draag je klantgerichtheid en flexibiliteit hoog in het vaandel?

• Ben je een echte teamspeler?

• Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging waar ruimte is voor autonomie en verantwoordelijkheid?

• Wil je je carrière verder zetten binnen een HR-consultancy omgeving en zoek je een organisatie die jouw ambitie kan waarmaken?

Neem dan contact op en kom ontdekken of HR-marktleider Hudson jouw loopbaan in een stroomversnelling kan brengen.

Interesse?

Voor meer informatie, neem contact op via 09/242 54 24 of solliciteer via [email protected] met vermelding van de referentie BE742074. Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

ANTWERPEN | BRUSSEL | GENT | KORTRIJK | HASSELT | LOUVAIN-LA-NEUVE

038_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:48 Page 38

Page 39: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

39VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

be.hudson.com

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Cembrit is één van Europa´s vooraanstaande fabrikanten van vezelcementproducten voor dak en gevel. Deze vezelcementproducten zijn ecologische bouwmaterialen en worden gebruikt in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Daarnaast is Cembrit België gespecialiseerd in de import en verkoop van natuurleien en kleipannen. Cembrit NV in Aartselaar is het verkoopkantoor (Sales en Marketing) voor België, Nederland, Duitsland en Frankrijk voor dak- en gevelproducten en technische bouwplaten.Om hun verdere groei te verzekeren zijn wij voor hen op zoek naar (m/v)

Interesse?Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] met vermelding van referentie BE739647.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

AARTSELAAR

CembritDeze vezelcementproducten zijn ecologische bouwmaterialen en worden gebruikt in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Daarnaast is Cembrit België gespecialiseerd in de import en verkoop van natuurleien en kleipannen. Cembrit NV in Aartselaar is het verkoopkantoor (Sales en Marketing) voor België, Nederland, Duitsland en Frankrijk voor dak- en gevelproducten en technische bouwplaten.Om hun verdere groei te verzekeren zijn wij voor hen op zoek naar (m/v)

Marketing AssistantTweetalige assistent met sterke organisatorische skills en flexibele hands-on mindset.

Je functie: • Je bent medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van het marketing- & communicatieplan, dat zich richt naar de professionele bouwdistributie, aannemers, dakdekkers, architecten en ingenieurs • Je assisteert de Marketing Manager bij taken voor België, Nederland, Frankrijk en enkele exportlanden, waaronder het organiseren van interne en externe evenementen (klantendagen, sales-acties, vakbeurzen, enz.), coördineren van publiciteitscampagnes, vertalen en controleren van (voornamelijk Franstalige) interne en externe communicatiedocumenten op taal en opmaak,… • Je beheert mee het Brandbook en digitale assets • Je implementeert aangeleverde inhoud op de websites van België, Nederland en Frankrijk • Je bent in contact met de verkopers in België, Nederland en Frankrijk en regelt het aanleveren van de nodige tools.

Je profiel: • Je hebt een bachelor in communicatiewetenschappen of marketing • Je hebt minimum 1 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, idealiter in de bouwsector • Je bent van origine Franstalig met een uitstekende kennis van het Nederlands en voldoende kennis van het Engels • Je bent vlot thuis in MS Office en eventueel andere pakketten zoals Adobe Indesign, Photoshop,… • Je hebt een goede kennis van digitale trends zoals SEO, e-mailmarketing, social media • Technische inhoud (specificaties rond bouwmaterialen) begrijp je snel en schrikt jou niet af • Je bent een organisatietalent en kan autonoom actie ondernemen waar nodig • Je hebt een positieve, flexibele persoonlijkheid die snel en stressbestendig de zaken vastpakt.

Aanbod: • Je komt in een dynamisch, groeiend bedrijf terecht, waar een nauwe samenwerking met de collega’s van sales, marketing en administratie sterk aanwezig is • Je krijgt de kans om binnen een grote internationale Deense speler mee te bouwen aan de verdere groei.

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Senior ConsultantRekrutering & Selectie

Voor de verdere uitbouw van onze business in Limburg zijn we op zoek naar een collega die net zoals wij gaat voor kwaliteit en professionaliteit. Iemand die wakker ligt van zijn/haar klanten en langetermijnrelaties wil uitbouwen. Iemand die alles in het werk stelt om klanten ervan te overtuigen dat ze bij Hudson aan het juiste adres zijn. • Als Senior Consultant ben je een professionele gesprekspartner voor onze klanten, prospects en kandidaten en verzorg je rekruteringsprojecten van A tot Z. Je deelt jouw expertise met collega’s en breidt je eigen expertise verder uit. • Als R&S-specialist adviseer je de klanten over de meest geschikte rekruterings- en selectiemethoden in functie van hun bedrijfsstrategie, functievereisten en de marktcontext. Je verzorgt rekruterings- en selectieprocedures en begeleidt zowel klant als kandidaten doorheen het hele proces, in samenwerking met andere consultants, researchers en mediapartners. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens een assessmentcenter. Je garandeert regelmatige rapporteringen over de stand van zaken en je schrijft een advies bij het voorstellen van jouw eindkandidaten. • Jouw inzicht in verschillende bedrijfssectoren en -culturen maken van jou een gewaardeerd klankbord voor onze klanten aangaande hun HR- en businessstrategie. Met je professionele bagage houd je als strategische partner een vinger aan de pols bij je klanten. Je kan andere HR-vragen detecteren en werkt samen met je collega’s van Organisational of Individual Talent Management om uiteenlopende klantenvragen te beantwoorden en totaaloplossingen te bieden. • Je beschikt over een masterdiploma en je hebt minstens 5 jaar professionele HR-ervaring, idealiter vanuit consultancy. Je hebt een bewezen succesvolle ervaring met rekrutering & selectie. Je drukt je vlot uit in het Nederlands en Engels, kennis van het Frans is een voordeel.• Als persoon ben jij dynamisch, iemand die autonomie naar waarde schat. Binnen een sfeer van vertrouwen en collegialiteit, krijg jij de ruimte om initiatieven te nemen, jezelf verder te ontplooien binnen het brede domein van HR en je professionele netwerk in Limburg verder uit te bouwen.

Hudson is internationaal marktleider in HR-dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten succes te boeken door het rekruteren van de juiste mensen. Ter versterking van het team in Limburg zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar een (m/v)

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities? Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] met vermelding van referentie BE739164.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

HASSELT

HudsonManagement en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten succes te boeken door het rekruteren van de juiste mensen. Ter versterking van het team in Limburg zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar een (m/v)

038_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:48 Page 39

Page 40: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

40 VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

be.hudson.com

TEKST NOG INVOEGEN

Teamleider(s) Productie

Coördinerende supervisor(s) met verantwoordelijkheidszin

Referentie: BE738762

Je functie: • Je geeft operationele leiding aan een pro-ductieploeg, bestaande uit activiteitenverantwoordelijken en productiemedewerkers (30 à 40 personen). Je realiseert de dagelijkse productie. Je voert verbeteringen door, draagt zorg voor de infrastructuur en hebt aandacht voor kwaliteit, orde, netheid, hygiëne en veiligheid. Kortom: als verant-woordelijke optimaliseer je de werking in en rond je team, en zie je erop toe dat alle leden optimaal hun bijdrage leveren en kunnen leveren • Je bent als teamleider tevens de link met andere delen van de organisatie zoals bijvoorbeeld andere productieteams, engineering, onderhoud, kwaliteit, productontwikkeling en personeelsdienst • Je rapporteert aan de Productieleider.

Je profiel: • Je genoot een hogere opleiding of hebt meerdere jaren ervaring in de voeding. Enkele jaren ervaring als leidinggevende is een troef. Stevige technische bagage is tevens een pluspunt • Met je verantwoordelijkheidszin en teamgevoel ben je in staat om als leider, speerpunt en coach van het team op te treden en aanzien te worden • Je spreekt minstens redelijk goed Frans • Je werkt van maandag tot vrijdag in een ploegensysteem • Als gedreven teamspeler en goede projectmanager beweeg jij je zelfstandig en gemakkelijk binnen een complexe organisatie.

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Volys Star (www.volysstar.be), gevestigd in Lendelede (Kortrijk), is marktleider in gevogeltespecialiteiten. Als innovatieve referentie voor kwalitatieve kalkoen- en kipproducten produceert het bedrijf dagelijks, met meer dan 400 medewerkers, lekkere en gezonde vleeswaren en bereidingen, die optimaal voldoen aan de hedendaagse klantenbehoeften. Kwaliteit, veiligheid en het uitbouwen van duurzame relaties met medewerkers, klanten en leveranciers zijn daarbij de basisvoorwaarden. De producten worden aangeboden via diverse kanalen: retail, catering en grossiers. Voor de verdere succesvolle uitbreiding van het productengamma in de thuismarkten (België, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië), zoekt deze dynamische onderneming in volle expansie naar (m/v)

Aanbod: • Een aantrekkelijke functie met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid binnen een dynamische en sterk groeiende onderneming, bogend op degelijke en standvastige waarden en bedachtzaam, open en weloverwogen management • Een bedrijf waar de actuele gevoeligheden en tendensen vertaald worden in een aangepaste service naar de doelmarkten toe • Een context waar initiatief wordt aangemoedigd en waar er vanuit de hoge gemiddelde anciënniteit een warm engagement leeft met de activiteiten van Volys Star • Een interessant salarispakket met extralegale voordelen.

(Junior) Projectleider Investeringen

Rechterhand van Engineering Manager om autonoom deelprojecten op te nemen

Referentie: BE738764

Je functie: • Je bent verantwoordelijk voor het plannen, het uitvoeren, het opvolgen en het bewaken van welbepaalde investeringsprojecten, vanaf de voorstudie tot en met de nacalculatie • Je onderzoekt investeringsprojecten op haal-baarheid en indien nodig stel je een multidisciplinair project-team samen • Je blijft permanent op de hoogte van ontwik-kelingen m.b.t. industriële techniek en technologie door contacten met kenniscentra, leveranciers, bezoek aan beurzen, lectuur, e.a. • Je houdt rekening met eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, hygiëne, milieu, e.a. • Je rapporteert aan de Engineering Manager.

Je profiel: • Je bent master industrieel ingenieur of gelijk-waardig door ervaring. Je hebt relevante ervaring in een gelijkaardige functie (ervaring in een gelijkaardige productie-omgeving is een extra troef) • Je hebt kennis van en inzicht in machinebouw (mechanica, automatisering, thermische toepassingen, …) •Je hebt goede kennis van Autocad • Als teamplayer en goede projectmanager beweeg jij je gemakkelijk binnen en buiten een complexe organisatie (o.a. intern contact met aankoop, operations en extern met leveranciers, kennis-centra, overheid, enz.) • Je spreekt goed Engels en Frans. Duits is een extra troef.

Interesse? Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] met vermelding van de juiste referentie. Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

LENDELEDE

040_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:47 Page 40

Page 41: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

41VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

be.hudson.com

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Haviland igsv, een intergemeentelijk samenwerkingsverband van 35 lokale besturen in het arrondissement Halle-Vilvoorde, ontwikkelt activiteiten ten voordele van zijn vennoten (gemeenten en OCMW’s) op het vlak van streekontwikkeling en afvalbeleid. Samen met meer dan 120 medewerkers werken we dagelijks aan een optimale dienstverlening ten behoeve van de lokale besturen. Kwaliteitsgraad, vennootgericht denken en werken, efficiëntie en systematische invulling van de behoeften van de vennoten zijn de kenmerken om het vertrouwen van onze lokale besturen dagdagelijks te verdienen. Met alle enthousiaste medewerkers van Haviland pogen we op een transparante, open en

doelgerichte wijze deze eigenschappen dagelijks te vertalen. Ter versterking van ons team én in het kader van de verdere groei en ontwikkeling van Haviland zoeken we een (m/v)

Interesse?Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer vóór 20 maart 2016 via [email protected] met vermelding van referentie BE740062. Vergeet zeker uw cv en een kopie van uw diploma niet mee te sturen. Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

ZELLIKHaviland igsvarrondissement Halle-Vilvoorde, ontwikkelt activiteiten ten voordele van zijn vennoten (gemeenten en OCMW’s) op het vlak van streekontwikkeling en afvalbeleid. Samen met meer dan 120 medewerkers werken we dagelijks aan een optimale dienstverlening ten behoeve van de lokale besturen. Kwaliteitsgraad, vennootgericht denken en werken, efficiëntie en systematische invulling van de behoeften van de vennoten zijn de kenmerken om het vertrouwen van onze lokale besturen dagdagelijks te verdienen. Met alle enthousiaste medewerkers van Haviland pogen we op een transparante, open en

doelgerichte wijze deze eigenschappen dagelijks te vertalen. Ter versterking van ons team én in het kader van de verdere groei en ontwikkeling van Haviland zoeken we een (m/v)

Sanctionerend Ambtenaar GAS-boetesJe functie: Je opereert binnen de afdeling Operationele diensten van Haviland:• Als sanctionerend ambtenaar voor de deelnemende gemeenten treed je op als verantwoordelijke voor de correcte en tijdige procedurele verwerking van de dossiers, die volgen uit de vaststelling van overtredingen met betrekking tot inbreuken van de vierde soort (parkeren en stilstaan), inclusief het bepalen en opleggen van de sancties • Je staat aansluitend daarop ook in voor de afstemming, coördinatie en communicatie met de steden en gemeenten, adviseert zowel die partners als de beleidsmakers binnen je eigen organisatie over eventuele verbeterpunten of aanpassingen aan de werkwijzen.

Je profiel: • Je bent in het bezit van een diploma als professionele bachelor rechtspraktijk of gelijkwaardig met juridische oriëntatie • Je hebt bij voorkeur (maar niet noodzakelijk) een eerste ervaring met gelijkaardige taken of dossiers • Je bent analytisch en communicatief • Kennis van of inzicht in de werking van lokale overheden en hun bevoegdheden strekt natuurlijk tot aanbeveling • Je bent flexibel ingesteld en bereid om af en toe buiten de kantooruren met de partnerorganisaties te overleggen.

Aanbod: Haviland biedt: • Een contract van onbepaalde duur • Een verloning op het barema B1-B3, aangevuld met extralegale voordelen.

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Flash Services is een innovatieve organisatie die mobiele communicatieoplossingen biedt voor diverse bedrijfssectoren (industrie, evenementen, healthcare …). Flash is een pionier in de sector en begon als eerste met het verhuren van radiocommunicatie-oplossingen. Al snel werden daar de verkoop en het onderhoud van mobiele radiocommunicatie-oplossingen aan toegevoegd. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot professionele marktleider in Nederland en België. Ruim vijftig professionals van Flash werken dagelijks aan innovatieve en fullservice-oplossingen voor radiocommunicatie die inspelen op de

hoogtechnologische vereisten van klanten. Voor de uitbreiding van het team in België zoeken we voor hen naar een (m/v)

Interesse?Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] met vermelding van referentie BE740497.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

WILRIJK

Flash Servicesbedrijfssectoren (industrie, evenementen, healthcare …). Flash is een pionier in de sector en begon als eerste met het verhuren van radiocommunicatie-oplossingen. Al snel werden daar de verkoop en het onderhoud van mobiele radiocommunicatie-oplossingen aan toegevoegd. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot professionele marktleider in Nederland en België. Ruim vijftig professionals van Flash werken dagelijks aan innovatieve en fullservice-oplossingen voor radiocommunicatie die inspelen op de

hoogtechnologische vereisten van klanten. Voor de uitbreiding van het team in België zoeken we voor hen naar een (m/v)

Account ManagerEnthousiaste en servicegerichte account manager met interesse in IT/elektronica

Je functie: • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van een eigen klantenportefeuille, waarbij je de klanten ondersteunt en adviseert in bedrijfskritieke communicatievraagstukken • Je ziet opportuniteiten bij klanten en prospecten en je staat in voor het hele verkoopproces tot en met het leveren van een op maat gemaakte en werkende oplossing • Je gaat voor langetermijnrelaties en je bouwt zowel bij nieuwe als bij bestaande klanten het succes van Flash verder uit • Binnen je portefeuille bepaal je zelf de strategie, maak je accountplannen op en ben je verantwoordelijk voor de resultaten • Je draagt ook bij aan de activiteiten van het gehele salesteam. Je werkt onder andere mee aan projecten en je werkt nauw samen met productontwikkeling om zo de beste oplossingen voor jouw klanten te kunnen bieden • Naast het realiseren van goede commerciële resultaten geef je als een professionele gesprekspartner degelijk technisch advies aan klanten op het gebied van de communicatieoplossingen.

Je profiel: • Je behaalde een bachelordiploma of je bent gelijkwaardig door ervaring. Je vult die bagage aan met commerciële trainingen en aantoon-bare werkervaring (minimaal 3 jaar) in een commerciële functie • Je hebt affiniteit met de branche. Als je ervaring hebt met dergelijke toepassingen of met ICT-gerelateerde producten is dat een sterk voordeel • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en je bent een goede gespreks-partner op alle niveaus • Je bent flexibel, proactief en ondernemend • Je werkt vlot zelfstandig en je werkt ook graag in team • Je bouwt en je verdiept professionele relaties op verschillende niveaus en je neemt de verantwoordelijkheid op voor je resultaten.

Aanbod: • Je start in een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamische, groeiende organisatie • Je maakt deel uit van een gevestigde waarde in de communicatiesector en je kan een actieve rol spelen in de verdere groei • Je kan rekenen op een marktconform salaris aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

040_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:48 Page 41

Page 42: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

42 VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

be.hudson.com

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Business Development ManagerGedreven accountmanager met ervaring in internationale uitbouw

Je functie: • Als Business Development Manager ligt je eerste focus op het pionieren en het aanboren van nieuwe partnerships. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het accountmanagement en de verdere uitbouw van een klantenportefeuille. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar mogelijkheden om als toeleverancier een meerwaarde te kunnen bieden. Hierbij benut je je technische expertise op het gebied van cable assembly solutions en supply chain • Je toont je toegevoegde waarde door oplossingsgericht mee te denken met het productieproces van de klant. Het ontzorgen van je klant en het bieden van een flexibele oplossing op maat zijn je voornaamste doelstellingen. Om een optimaal antwoord te bieden op de behoefte of vraag van de klant, werk je nauw samen met purchase, engineering, internal sales, logistics en manufacturing. Vanuit constructief teamwerk bereik je efficiënte oplossingen en langetermijnpartnerships • Je zet een effectieve klantenstrategie op en ziet erop toe dat alle activiteiten naar de klant toe correct uitgevoerd worden. Je bepaalt kritieke succesfactoren die de klant ertoe aanzetten voor BWZ te kiezen. Je stelt autonoom offertes op, voert een effectief prijsbeleid, behartigt contractonderhandelingen en bouwt vertrouwensrelaties op met klanten • Je zorgt voor het realiseren van verkoopsdoelstellingen en volgt de evoluties van de markt – waaronder de concurrentie – nauwgezet op met het oog op nieuwe opportuniteiten • Je staat in voor de verdere groei en de internationale uitbouw. Via gepaste internationale kanalen en via actieve prospectie weet je nieuwe markten aan te boren en verdere regionale uitbouw te verwezenlijken • Je rapporteert rechtstreeks aan het directiecomité. Je profiel: • Je genoot een masteropleiding (of gelijkwaardig door ervaring) en beschikt over minimum 7 jaar relevante werkervaring in de retail- en/of technische sector. Ervaring in elektromechanica/elektronica/machinebouw is een belangrijke plus • Je herkent je in de waarden van BWZ en geeft blijk van een integere en sociaal geëngageerde ingesteldheid • Je bent een sterke communicator en onderhandelaar. Je beschikt over stevige/overtuigende interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden • Wij zoeken een ondernemend en gedreven iemand met technische interesse. Een pionier met engagement en bagage op het gebied van marktontwikkeling en technische affiniteit • Ervaring met (internationale) sales- en marketingaspecten zijn een must • Je beschikt over voldoende flexibiliteit en diplomatie om zowel naar klanten als intern een “brugfunctie“ te vervullen • Je bent bereid de nodige verplaatsingen te maken binnen Europa en beschikt over kennis van het Engels/Duits/Frans • Je weet de behoeften van klanten operationeel te vertalen en je functioneert binnen een productieomgeving. Aanbod: • Je komt terecht in een modern en groeiend bedrijf waar ruimte is voor initiatief en waar je een trekkersrol kan opnemen in het mee uitrollen van de visie en strategie, zowel regionaal als internationaal • Er heerst een ongedwongen werksfeer waar open communicatie en professionalisme centraal staan • Je ontvangt een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met een aantal extralegale voordelen, waaronder een firmawagen • BWZ is ervan overtuigd dat mensen het verschil maken en heeft deze overtuiging ook diep verankerd in zijn gehele bedrijfsvoering • De mogelijkheid om vanuit je functie mee te groeien met de expansie van het bedrijf.

BWZ is sinds 1970 actief in de sociale economie en is vandaag met 265 werknemers een van de grotere werkgevers in de regio Zuid-Oost-Vlaanderen. Als bedrijf is BWZ uitgegroeid tot een gerenommeerde toeleverancier voor verschillende industriële ondernemingen in Europa, zoals Worldline, Atlas Copco, Van De Wiele, … Operationeel heeft BWZ op vandaag vier afdelingen: cable assembly solutions, repair & fulfillment services, co-packing solutions en green & clean services. Gezien de huidige strategische uitdagingen en de geplande expansie, gaat BWZ verder met de ontwikkeling en de uitbouw van zijn organisatie. Om deze ambitie waar te maken wenst BWZ het salesteam te versterken en zoekt een (m/v)

Interesse?Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] met vermelding van referentie BE740755.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

ZOTTEGEM

Business Development Manager

BWZBWZde regio Zuid-Oost-Vlaanderen. Als bedrijf is BWZ uitgegroeid tot een gerenommeerde toeleverancier voor verschillende industriële ondernemingen in Europa, zoals Worldline, Atlas Copco, Van De Wiele, … Operationeel heeft BWZ op vandaag vier afdelingen: cable assembly solutions, repair & fulfillment services, co-packing solutions en green & clean services. Gezien de huidige strategische uitdagingen en de geplande expansie, gaat BWZ verder met de ontwikkeling en de uitbouw van zijn organisatie. Om deze ambitie waar te maken wenst BWZ het salesteam te versterken en zoekt een (m/v)

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Remarketing ManagerErvaren onderhandelaar voor rigoureuze opvolging van de tweedehands automarkt

Je functie: • Je bent verantwoordelijk voor de remarketing van (ca. 5.000) leasingwagens binnen de groep. Deze krijgen een nieuw leven, hetzij via de verkoop aan garages, handelaars of veilingen (fysiek, internet), hetzij via het eigen tweedehands verkoopnet • Jouw technische evaluatie van de wagens en jouw kennis van residuwaarde en de regelgeving hieromtrent maken hierbij het verschil • Onderhandelen en deals sluiten op alle niveaus vanuit een goede marktkennis maken jouw functie extra uitdagend • Verder vormen het dagelijks opvolgen en toewijzen van auto’s via de eigen veilingsite tevens een belangrijk onderdeel van de job • Je rapporteert rechtstreeks aan de aandeelhouders die van jou verwachten dat je meedenkt en initiatieven neemt.

Aanbod: • Je komt terecht in een gezond familiaal groeibedrijf met een snelle beslissingslijn en mogelijkheden voor verdere persoonlijke ontwikkeling • Een salarispakket in verhouding tot jouw ervaringsniveau.

Je profiel: • Belangrijker dan je diploma is jouw technische affiniteit met auto’s en ervaring met remarketing • Jouw mature persoonlijkheid wordt gekenmerkt door correctheid, stiptheid, diplomatie, drive en stabiliteit • Je bent IT-minded en je kan je behoorlijk uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.

Onze klant en multimerk-leasemaatschappij Vancia Car Lease (www.vanciacarlease.com) te Kortrijk en met bijhuis in Rijsel, verhuurt al ruim 30 jaar bedrijfswagens op lange termijn. Dankzij die ervaring hebben zij alle expertise in huis om hun klanten een onberispelijke service aan te bieden en kiezen zij bewust voor een permanent partnership met hun klanten. In het kader van hun verdere groei zijn ze op zoek naar een (m/v)

Interesse?Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] met vermelding van referentie BE732115.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

KORTRIJK

Onze klant en multimerk-leasemaatschappij bijhuis in Rijsel, verhuurt al ruim 30 jaar bedrijfswagens op lange termijn. Dankzij die ervaring hebben zij alle expertise in huis om hun klanten een onberispelijke service aan te bieden en kiezen zij bewust voor een permanent partnership met hun klanten. In het kader van hun verdere groei zijn ze op zoek naar een (m/v)

042_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:46 Page 42

Page 43: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

43VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

be.hudson.com

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Interesse?Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] met vermelding van referentie BE741324.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

Account Manager Professional (medical) MarketVoor de regio ten oosten van de as Antwerpen-Brussel-La Louvière

Je functie: • Je bent verantwoordelijk voor de Miele-Professional-klanten in de regio ten oosten van de as Antwerpen-Brussel-La Louvière. Jouw focus ligt op de verkoop van industriële medische Miele-toestellen aan ziekenhuizen, tandartsen, laboratoria … • Als accountmanager sta je in voor het beheer, de opvolging en uitbouw van jouw bestaande klantenportefeuille. Dit doe je o.a. via onderhandelingen, het intekenen op openbare aanbestedingen en het onderhouden van jouw relatienetwerk • Door actieve prospectie in jouw regio slaag je er ook in om jouw bestand verder uit te breiden en nieuwe leads en opportuniteiten te detecteren • Door goede contacten blijf je continu geïnformeerd over opportuniteiten en verkrijg je een goed inzicht in alle betrokken partijen bij het besluitvormingsproces van projecten binnen je regio • Je werkt nauw samen met je collega’s in de commerciële binnendienst, met de productmanager en de collega’s van Service. Je wordt door hen ook ondersteund voor het genereren van leads via gerichte acties • Je rapporteert aan de Sales Director Professional.

Je profiel: • Je genoot een bachelor- of masteropleiding en hebt een gedegen ervaring in een commerciële b2b-functie, meer bepaald in de medische of farmaceutische sector • Je hebt voldoende technisch inzicht en affiniteit met professionele elektrische toestellen, aangevuld met kennis rond of ervaring met openbare aanbestedingen • Je beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden en strategisch inzicht. Je slaagt erin om lange- termijnrelaties succesvol uit te bouwen en te onderhouden • Je weet verkoopcijfers vlot te analyseren en te rapporteren. Je denkt en handelt proactief op eigen initiatief • Je staat voor een georganiseerde en efficiënte aanpak van jouw takenpakket • Je bent vlot in de omgang, communicatief sterk en tweetalig Nederlands-Frans.

Aanbod: • Een autonome functie met ruime verantwoordelijkheden in een dynamisch bedrijf met een uitstekende reputatie • Een sterk merk met een duidelijke langetermijnstrategie • Een stabiel en betrouwbaar toekomstperspectief • Een competitief salarispakket met bedrijfswagen en aantrekkelijke extralegale voordelen.

Miele is een Duits familiebedrijf met een groepsomzet van 3,2 miljard euro en 46 filialen, verspreid over de hele wereld. Het Miele-merk is een premiumspeler in de markt van elektrische huishoudtoestellen en professionele installaties voor de verzorgingssector en horecabedrijven. Miele België realiseert met 215 medewerkers een omzet van 128 miljoen euro en heeft een marktleiderspositie in de meeste productcategorieën. Om het commerciële team binnen de afdeling Professional te versterken, is Miele op zoek naar een (m/v)

Miele is een Duits familiebedrijf met een groepsomzet van 3,2 miljard euro en 46 filialen, verspreid over de hele wereld. Het Miele-merk is een premiumspeler in de markt van elektrische huishoudtoestellen en professionele installaties voor de verzorgingssector en horecabedrijven. Miele België realiseert met 215 medewerkers een omzet van 128 miljoen euro en heeft een marktleiderspositie in de meeste productcategorieën. Om het commerciële team binnen de afdeling Professional te versterken, is Miele op zoek naar een (m/v)

I M M E R B E S S E R

Erke

nnin

gsnu

mm

er w

ervin

g &

sele

ctie

VG.

206/

B –

BHG

B-AA

04.00

8 – W

.RS.

98 •

Lid va

n Fe

derg

on

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Gilbos, gevestigd in Herdersem, is als familiale onderneming actief in de machinebouw. Gilbos biedt uiterst degelijke en efficiënte oplossingen voor het produceren van tapijtgarens. De klanten zijn internationaal verspreid en bevinden zich hoofdzakelijk in de Verenigde Staten en het Midden-Oosten. De onderneming stelt haar machines op maat van de klant samen op basis van eigen standaardmodules. Daarnaast ontwikkelt de R&D-afdeling regelmatig nieuwe modules. Gilbos kijkt momenteel in het kader van een vervanging uit naar een (m/v)

Interesse?Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via [email protected] met vermelding van referentie BE741003.Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

InkoopmanagerTeamplayer en inkoopprofessional met technische achtergrond

Je functie: • Als inkoopmanager ben je verantwoordelijk voor het beheren van het aankoopproces van grondstoffen, technische componenten, kantoormateriaal en allerhande diensten. Bij investeringsbeslissingen is je expertise in de stuurgroep onontbeerlijk. Je werkt intensief samen met je interne klanten (R&D, productie en sales) en de ondersteunende diensten (IT, magazijnen) • Je onderhoudt goede contacten met diverse leveranciers, waarvan enkele echt cruciale. Daarnaast exploreer je ook actief de markt en houd je evoluties en tendensen nauwlettend in het oog. Je uiteindelijke doelstelling is het onderhandelen van alle contractuele voorwaarden met als resultante eerlijke prijzen, hoogstaande kwaliteit en service, en hoge leveringsbetrouwbaarheid • Als manager denk je mee na over optimalisaties en verbeteringsinitiatieven. Je stuurt binnen de aankoopdienst één medewerker aan • Samen met je medewerker sta je in voor een feilloze administratie in een Microsoft Dynamics AX-omgeving • Je rapporteert aan de directie.

Je profiel: • Je bent een dynamische ingenieur die kan terugkijken op inkoopervaring in een technische omgeving. Je beheerst het aankoopproces en de aankooptechnieken • Samenwerken is voor jou een tweede natuur. Je betrekt gemakkelijk anderen in je werk, stemt goed verschillende noden af en denkt constructief mee bij problemen • Je bent commercieel ingesteld en resultaatgericht. Internationale contacten schrikken je niet af. Je spreekt vlot Engels.

Aanbod: • Een cruciale functie bij een nichespeler, die wereldwijd gerenommeerd is voor zijn state-of-the-art machines • Een onderneming waarin je als mens en professional geapprecieerd wordt voor je competenties, waar je samen met het managementteam mee de richting voor de toekomst bepaalt • Een competitief salarispakket en aantrekkelijke extralegale voordelen.

HERDERSEM

Gilbosbiedt uiterst degelijke en efficiënte oplossingen voor het produceren van tapijtgarens. De klanten zijn internationaal verspreid en bevinden zich hoofdzakelijk in de Verenigde Staten en het Midden-Oosten. De onderneming stelt haar machines op maat van de klant samen op basis van eigen standaardmodules. Daarnaast ontwikkelt de R&D-afdeling regelmatig nieuwe modules. Gilbos kijkt momenteel in het kader van een vervanging uit naar een (m/v)

043_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:45 Page 43

Page 44: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

44 VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

Grote vermogens en Private Banking, het doet te vaak denken aan steriele, formele fi nanciële transacties en relaties. Dat het ook anders en vooral menselijker kan, dat getuigen de private bankers bij de oudste vermogensbank van België.

De mens achter de private banker

“De relatie die wij met onze cliënten opbouwen is persoonlijk. Dat overstijgt het louter bancaire” zegt Michael Harris, private banker bij Bank Nagelmackers. “Het menselijk aspect primeert. We beschikken ook over verschillende kantoren op diverse locaties in het land, waar onze cliënten altijd welkom zijn, zonder dat ze er verre verplaatsingen voor moeten maken. En als ze dat willen, spreken we bij hen in het bedrijf af of gewoon thuis.” Heel wat private bankers zeggen zo’n persoonlijke band met de cliënt als een verrijking te zien.

Directie onder de sneltoetsOpgericht in 1747 mag Bank Nagelmackers zich de oudste vermogensbank in België noemen. Meer dan twee en een halve eeuw aan knowhow en expertise werden in een open architectuur gegoten.

Het resultaat is een vlakke structuur die een zeer open communicatie toelaat. Delphine Samain, een ervaren private banker die vijf jaar geleden de overstap naar Bank Nagelmackers maakte, licht toe. “Als ik met een specifi eke vraag of een bepaald probleem zit, kan ik me meteen wenden tot de persoon die daar iets kan aan veranderen. Of ik neem simpelweg de telefoon op en bel iemand van de directie voor input.”

Geen seconde spijtZo’n open en vlakke structuur vraagt een grote fl exibiliteit en dat bovenop een op zich al veeleisende job. Dat zien de private bankers ruimschoots goedgemaakt door de vrijheid die er tegenover staat. Delphine Samain heeft er in ieder geval nog geen seconde spijt van gehad. “Ik zou nooit meer terug kunnen gaan naar de manier van werken van vroeger. De invulling van de job gebeurt hier op een heel andere manier. Je krijgt veel vrijheid en je kan heel zelfstandig handelen, zeker als je al een lange tijd een bancaire relatie hebt lopen met een cliënt.”

Die mix van persoonlijk professionalisme en de beproefde langetermijnvisie creëert unieke werkomstandigheden voor het team senior private bankers dat Bank Nagelmackers momenteel wenst uit te breiden.

Zin gekregen in een job bij Nagelmackers?www.nagelmackers.be/nl/werken-bij-nagelmackers

044_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:46 Page 44

Page 45: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

45VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

Werken bij Nagelmackers. Gedreven, persoonlijk, ambitieus, verbindend en elegant. Deze waarden zijn de pijlers waarop Nagelmackers bouwt. Als specialist in vermogens-opbouw, -beheer en –bescherming, vertaalt zich dat naar integer ondernemerschap, een sterke focus op onze cliënten en innovatieve oplossingen. Niet alleen naar onze cliëntenwillen we onze waarden uitdragen, ook naar onze medewerkers. Naast moderne werktoolsen ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, moedigen we nieuwe ideeën aan en hanteren wekorte beslissingslijnen. Onze mensen moeten zich ook goed voelen bij ons. Daarom hechten we veel belang aan een goede sfeer binnen het bedrijf waar het aangenaam is om te werken. Wil jij deel uitmaken van onze enthousiaste ploeg?

Ontdek hier onze vacatures en vind een job die jou gelukkig maakt.

Senior Private BankerJe bent een sterk commercieel ingestelde private banker met een niveau dat de reputatie van denaam Nagelmackers in de wereld van Private Banking re5ecteert. Je ziet de dienstverlening naarvermogende cliënten en het uitdragen van de vermogensbeheerstrategie van de bank als je belang-rijkste challenge.

Tailor Made Portfolio ManagerIn deze functie beheer je activa toevertrouwd door vermogende cliënten aan onze bank in het kadervan een overeenkomst discretionair beheer. Het gaat dus om actief portefeuillebeheer, rekeninghoudend met het risicopro4el en de investeringsdoelstellingen, mits respecteren van eventuele be-perkingen aangegeven door de cliënt.

Relatiebeheerders voor verschillende regio’s:Ternat (VL Brabant), Tongeren-St Truiden en Hasselt (Limburg)Het doel van je functie is het beheren van relaties met en het werven van nieuwe doelgroepcliëntenvia actieve en gestructureerde prospectie waardoor je eigen cliëntenportefeuille groeit en je bijdraagttot de duurzame groei van de commerciële resultaten en de algemene cliëntentevredenheid.

Online MarketeerJe ondersteunt de directie marketing bij het uitwerken van een digitale communicatiestrategie voorNagelmackers die past binnen ons globaal marketingplan. Je bekijkt mee hoe we online zo optimaalmogelijk onze merkbekendheid kunnen verhogen en hoe we relevante content kunnen inzettenvoor het versterken van ons imago als Personal & Private Banker.

Interesse? Stuur ons snel je motivatiebrief en cv. Solliciteren kan via https://www.nagelmackers.be/nl/werken-bij-nagelmackers/vacaturesVoor bijkomende informatie:Marlène Stevens, Recruitment & Competence Manager – 02/229/76/71

Contactadres: Sterrenkundelaan 23, 1210 Brussel

044_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:46 Page 45

Page 46: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

46 VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

Erkenning VG.665/B

Account Manager m/vSchwank BV, gevestigd te Culemborg (NL), is wereldwijd marktleider op het gebied van energiebesparende, innovatieve en betrouwbare verwarmingsoplossingen. Schwank biedt een volledig assortiment aan economische verwarmingstechnologieën. Van innovatieve helderstralers en donkerstralers tot hybride systemen en luchtverwarmers voor industriële gebouwen, sportarena’s en outdoor toepassingen. Momenteel beheert de Schwank Group wereldwijd drie productiesites, twee R&D-centra en veertien dochterondernemingen.

U wordt verantwoordelijk voor de verkoop van industriële verwarmingsproducten in België en Luxemburg. Dankzij uw ondernemersmentaliteit vindt u het leuk om nieuwe deuren te openen en uw klantenbestand verder uit te breiden en te beheren. Door uw ervaring en interesse in de verschillende industrieën weet u de klantbehoeften duidelijk in kaart te brengen. Vervolgens bent u in staat om voor elk project een passende (maatwerk)oplossing te bieden, waarbij u de USP’s op het vlak van energiebesparing op een doeltreffende manier voorstelt. U onder-houdt contact met de zaakvoerder, facilitair manager en technische dienst bij (industriële) eindklanten, maar overtuigt ook installatiebedrijven, aannemers en adviesbureaus. Klanten kunnen rekenen op een goed voorbereide offerte, degelijk technisch advies en een nauwgezette opvolging. Regelmatig bent u op het Bene-lux hoofdkantoor te Culemborg (NL). Rapporteren doet u aan de Directeur.

Interesse? Reageer via www.velde.be. Voor meer informatie over deze vacature (referentienummer SWK161) kunt u kijken op www.schwank.be of contact opnemen, telefoon 03/235 45 50.

Erkenning VG.665/B

Accountmanager autowasinstallatiesOndernemend, zelfstandig & passie voor het vak

WashTec NV, onderdeel van het beursgenoteerde Duitse WashTec AG, is wereldwijd de leidende producent op het gebied van autowasinstallaties. Denk hierbij aan ketting- en rolloverwasstraten en truck-, car- en selfwash installaties. WashTec Benelux, met kantoren in Zoetermeer (NL) en Brussel, is marktleider en biedt haar klanten een compleet én innovatief productgamma en een uitgebreid servicenetwerk. WashTec levert aan vrijwel alle grote oliemaatschappijen, maar levert ook aan verschillende private ondernemingen.

U wordt commercieel verantwoordelijk voor de verkoop van technisch hoogstaande en innovatieve autowasinstallaties in België (voornamelijk Antwerpen, Limburg, Namen en Luik). Dankzij uw luistervaardigheid en commercieel inzicht signaleert u ontwikkelingen en kansen bij bestaande klanten. Bovendien bent u als pionier in staat de markt verder in kaart te brengen en weet u ook bij nieuwe projecten en klanten de behoefte te bepalen. U richt zich op grote oliemaatschappijen, vervoer- en transportfirma’s, private ondernemingen, maar ook overheidsinstellingen. On the job evolueert u tot een deskundige gesprekspartner en wordt u verantwoordelijk voor het gehele verkooptraject. U wordt ondersteund door een commerciële binnendienst en maakt deel uit van het Benelux salesteam.

Interesse? Reageer via www.velde.be. Voor meer informatie (ref.nr. WASH161) kunt u contact opnemen, tel: 03/235 45 50. Ook kunt u kijken op www.washtec.com

Erkenning VG.665/B

(Key) Account Manager BELUX m/v

Zarges B.V., gevestigd te Tilburg (NL), is een dochter-onderneming van Zarges GmbH en maakt onderdeel uit van de Zarges Tubesca Groep. Als het gaat om vraagstukken met betrekking tot het verpakken, transporteren én werken op hoogte levert Zarges innovatieve ‘aluminium’ oplossingen. Het hoogwaardige productassortiment bestaat onder andere uit aluminium ladders, klimveiligheid systemen, transport- en opslagkisten, werkplatformen en maatwerkoplossingen voor rail-, bus- en luchtverkeer.

Als een ware pionier wordt u verantwoordelijk voor het commerciële succes in België en Luxemburg. De doelgroep bestaat uit middelgrote en grote industriële klanten, industriële toeleveranciers, ziekenhuizen, overheden, NGO’s en bedrijven in rail-, bus- en luchtverkeer. De focus ligt zowel op het actief benaderen van nieuwe prospects als het beheren en uitbouwen van bestaande relaties. U weet potentiële klanten te overtuigen van de kwalitatief hoogwaardige oplossingen en modulaire systemen en adviseert hen over de diverse technische toepassings-mogelijkheden. Gesprekspartners zijn o.a. inkopers, technische specialisten, facilitair en logistiek managers. U wordt ondersteund door een professionele binnendienst. U werkt vanuit huis en bent regelmatig aanwezig op het kantoor te Tilburg (NL). U rapporteert direct aan de Algemeen Directeur.

Interesse? Reageer via www.velde.be. Voor meer informatie (ZARG161) kunt u contact opnemen, telefoon 03/235 45 50. Kijk ook eens op www.zarges.com en www.creaxess.com

046_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:43 Page 46

Page 47: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

47VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

Erkenning VG.665/B

(Internationaal)Accountmanager confiserie m/v

Autajon Groep is een van de marktleiders in de verpak-kings- en etikettenindustrie. De divisie Packaging is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige vouwdozen. Zij behoort tot de absolute top in Europa en levert aan grote namen in de farmaceutische-, voedings-middelenindustrie en cosmeticamarkt. Het leveren van de hoogste kwaliteit, het bedenken van de meest innovatieve maatwerkoplossingen en presteren boven verwachting vormen de sleutel tot succes.

In eerste instantie gaat u op zoek naar nieuwe relaties in de confiserie industrie in België. Door u te verdiepen in de business en markt(ontwikkelingen) van de (potentiële) klanten, voorziet u hen van de perfecte maatwerkverpakkings-oplossing. Uw creatieve geest, vastberadenheid en excellente communicatie skills dragen bij aan het opbouwen van duurzame relaties met o.a. chocolatiers, koffie-, thee-, koekjes- en snoepproducenten. U heeft diverse contacten met verschil-lende afdelingen: aankoop, marketing, productie, supply chain en kwaliteit. Uw werkgebied wordt op termijn uitgebreid naar Benelux en Noord Europa. Creatieve en administratieve ondersteuning vindt plaats vanuit Brussel en u rapporteert aan de commercieel directeur.

Interesse? Reageer via www.velde.be. Voor meer informatie (AUPB161) kunt u kijken op www.autajon of contact opnemen, telefoon 03/235 45 50.

Erkenning VG.665/B

Nationaal Account Manager België (m/v)

Astrimex is een toonaangevende groothandel/distribu-teur van wand- en plafondmaterialen en aanverwante producten. Astrimex richt zich op de professionele afbouwbedrijven en gecontracteerde bouwmaterialen-handelaren. Met twee Nederlandse vestigingen, in Leek en Utrecht, biedt Astrimex haar klanten ondersteuning door middel van kennis op het gebied van bewerkingen en productontwikkeling. Gesteund door grote merken als Rockfon, Gyproc, Siniat en Armstrong heeft het bedrijf in Nederland de positie van marktleider.

U gaat voor Astrimex de Belgische markt openen. Het in kaart brengen van de markt en actieve prospectie zijn belangrijke onderdelen om deze ambities te verwezenlijken. U bent niet bang om nieuwe klanten te benaderen en ze te overtuigen van de mooie producten en diensten van Astrimex. U bewerkt de af-bouwmarkt en in een later stadium zal dit uitgebreid worden met de zelfstandige (bouw)handel. Het doel is om de marktsegmenten creatief te bewerken, zodat u een zelfstandig opererende Belgische vestiging kunt opbouwen welke onder-steund wordt door de bestaande vestiging in Nederland. U bent een pionier in hart en nieren en krijgt dan ook de ruimte om commerciële initiatieven te creëren. Rapporteren doet u rechtstreeks aan de Commercieel Manager.

Interesse?Reageer via www.velde.be. Voor meer informatie over deze vacature (ref.nr. ASBV161) kunt u kijken op www.astrimex.be of contact opnemen, telefoon 03/235 45 50.

Erkenning VG.665/B

Account Manager m/v

Lekker uit eten in een restaurant? Maar hoe komen ze aan die prijs op de menukaart? Wordt er hygiënisch gewerkt en met verse producten gekookt? Met deze vragen worstelt ook een horeca zaakvoerder. Horeko, gevestigd te Amersfoort (NL), biedt met hun innovatieve systeem het antwoord en levert een oplossing (soft- en hardware) voor keuken- en personeelsmanagement voor hotels en restaurants in België en Nederland.

Droom je van een eigen bedrijf met een bewezen succesvol concept? Ben je be-smet met het horeca-virus? Ben je in staat om mee te denken op het niveau van de horeca- ondernemer? Heb je een hands-on mentaliteit wat zich vertaalt in het vlot opbouwen en onderhouden van een netwerk? Dan ben jij dé Horeko-ambas-sadeur voor België! Je prospecteert actief, peilt naar de behoefte van de klant en helpt hen om hun horecabedrijf naar een hoger niveau te tillen. Bovendien zorg je voor een professionele implementatie en opvolging. Op korte termijn word je bu-sinesspartner (aandeelhouder) zodat je mee kan werken aan de succesvolle groei van je eigen bedrijf. Je bouwt een volwaardige Belgische vestiging uit, waarbij je voor algemene diensten ondersteund wordt vanuit Nederland. Jouw missie is met Horeko de Belgische markt veroveren!

Interesse? Reageer dan via www.velde.be. Voor meer informatie (ref.nr. HOBE161) kunt u contact opnemen, telefoon 03/235 45 50. Kijk ook eens op www.horeko.be

047_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:42 Page 47

Page 48: VACATURE MAGAZINE 26 03 2016

48 VACATURE | ZATERDAG 26 MAART 2016

048_GPV1QU_20160326_VAM11_00.qxp_Opmaak 1 24/03/16 19:37 Page 48