VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

43
18.01.2014 228 NIEUWE JOBS OP JOUW MAAT JOBPROFIEL “Als cliniclown heb je een zekere maturiteit nodig.” Weinig mensen staan er bij stil dat cliniclown zijn ook een heus beroep is. Aristiek coördinator Geert Pardon – ofte: clown Dodo – geeft tekst en uitleg. FOCUS HEALTHCARE ONDERZOCHT De grootste ziekenfondsen in België ACTUA Autosalon: in welke sectoren maak je het meeste kans op een bedrijfswagen? VRAAG VAN DE WEEK Wanneer is er sprake van een beroepsziekte? SNAPSHOT Vreemde jobs gekiekt CVCHECK Cv-tips voor een ervaren profiel

description

 

Transcript of VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

Page 1: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

18.01.2014

228 NIEUWE JOBSOP JOUW MAAT

JOBPROFIEL“Als cliniclown heb je een zekere maturiteit nodig.”Weinig mensen staan er bij stil dat cliniclown zijn ook eenheus beroep is. Aristiek coördinator Geert Pardon – ofte:clown Dodo – geeft tekst en uitleg.

FOCUS HEALTHCARE

ONDERZOCHTDe grootste ziekenfondsenin België

ACTUAAutosalon: in welkesectoren maak je het meeste kans op eenbedrijfswagen?

VRAAG VAN DE WEEKWanneer is er sprake vaneen beroepsziekte?

SNAPSHOTVreemde jobsgekiekt

CV-CHECKCv-tips voor een ervaren profiel

Page 2: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

In welke sectoren maakje het meeste kans o peen bedrijfswage n?

TEKST STEVEN HEYSE

ACTUA

Een bedrijfswagen is eeninteressant extralegaal voordeel,maar in de ene sector is dewerkgever daar al guller mee dan inde andere. Zo rijdt in deinformaticasector meer dan dehelft van de werknemers (54%) meteen bedrijfswagen. Ook in de HR(42%) en de consultancywereld(37%) is een bedrijfswagen scheringen inslag.

Omgekeerd is de bedrijfswagen eengrote uitzondering bij de overheid(1%), in het onderwijs (1%) en in desocio-culturele sector (1%).

Donderdag heeft het 92ste Autosalon de deuren geopend voor het grote publiek en dus worden we weer om de oren geslagenmet promoties en speciale condities. Hoewel het interessant kanzijn om nu een wagen te kopen, is het uiteraard nog voordeliger als je er gewoon een krijgt van je werkgever.

Page 3: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

Bereken het voordeel alle aardvoor jouw bedrijfswagen.

ACTUA

OP MANAGEMENTSNIVEAU

Ook bij de managers krijgenwerknemers in deinformaticasector het vlotst eenbedrijfswagen. Maar liefst 81%beschikt daar over dit voordeel. Desectoren van de fast movingconsumer goods (78%) en de HR(77%) volgen respectievelijk opplaats 2 en 3.

Bij de overheid (8%), in de socio-culturele sector (8%) en in hetonderwijs (6%) moeten de meestemanagers het zonder bedrijfswagenstellen.

Bron: Salarisenquête KU Leuven/Vacature, november 2012

Page 4: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

Vreemde jobs gekiekt

Fotografe Nancy Rica Schiff trok voor haar boek ‘Odd Jobs'een tiental jaar lang in Amerika rond. Ze zocht mensen metvreemde beroepen op en legde hen vast op de gevoeligeplaat. Schiff brengt zo een ode aan bizarre jobs waarvan jeniet eens vermoed had dat ze bestonden.Deze werkneemster bij een deodorantproducent heeftbijvoorbeeld als taak om dagelijks aan de oksels vantestpersonen te snuffelen om zo de best mogelijkedeodorant te kunnen ontwikkelen.

TEKST STEVEN HEYSE FOTOGRAFIE NANCY RICA SCHIFF

SNAPSHOT FOCUS HEALTHCARE

Page 5: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014
Page 6: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

“Als cliniclown heb jeeen zekere maturiteitnodig.”

TEKST STEVEN HEYSE FOTO’S JACQUES PEUSTJENS

JOBPROFIEL

CLOWNS IN KINDERZIEKENHUIS ZIJN ERNSTIGE ZAAK

Humor werkt helend. Daarom gaan de Belgischecliniclowns al bijna twintig jaar iedere dag opbezoek bij zieke kinderen en jongeren inhospitalen. Weinig mensen staan er echter bij stildat cliniclown zijn ook een heus beroep is. Aristiekcoördinator Geert Pardon – ofte: clown Dodo –geeft tekst en uitleg.

FOCUS HEALTHCARE

Page 7: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

Hoe ben je zelf bij Cliniclowns terechtgekomen?Geert Pardon: “Ik heb vijftien jaar als goudsmid gewerkt, maaromdat ik altijd graag theater heb gedaan ben ik op een bepaaldmoment een cursus clownerie gaan volgen. Dat sprak mij zodanigaan dat ik daarin ben verdergegaan en nog meer workshops enmasterclasses heb gevolgd, ook in het buitenland. Op een bepaaldmoment ben ik dan in een semiprofessioneel circuitterechtgekomen. Ik deed veel straattheater en stond nog maar metéén been in mijn job als goudsmid. Even later kwam ik dan iemandtegen die voor Cliniclowns België werkte en daarna heb ik auditiegedaan om zelf cliniclown te worden. Na verloop van tijd werd ikde assistent van de toenmalige artistieke coördinator en een kleinetwee jaar geleden ben ik dan gevraagd om zijn plaats in te nemen.”

We weten dat een cliniclown zieke kinderen opvrolijkt, maar waaruit bestaat het takenpakket precies?“We hechten veel belang aan het artistieke aspect van de job. Eencliniclown moet kunnen improviseren en inspelen op de nodenvan de kinderen. Het is niet zo dat wij een vast nummertjeopvoeren. Cliniclowns bezoeken de kinderen in hun kamer enspelen zowel voor peuters als voor jongeren tot achttien jaar. Het is logisch dat ze zich daarbij aanpassen aan de leeftijd van wieze voor zich krijgen.”“Samen met het verplegend personeel kijken we wat een kind echtnodig heeft en wat het aankan. We houden zowel rekening met deinteresses als met de medische toestand. Kinderen die ernstig ziekzijn en een behandeling van meerdere maanden ondergaan volgenwij op de voet.”

Werken jullie soms met vrijwilligers?“Nee, wij zien de job van cliniclown echt als een professioneleactiviteit. Wij willen de ziekenhuizen niet enkel kwaliteit, maarook continuïteit aanbieden en dat is dan ook de reden waarom wevoor deze job geen beroep kunnen doen op vrijwilligers. Onzemensen werken op freelance basis en worden hiervoor vergoed.

JOBPROFIEL

Page 8: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

Het feit dat we totnogtoe nog altijd geen structurele subsidies ontvangen maakt het er uiteraard niet gemakkelijker op. Daarom zijn wij dan ook constant op zoek naar sponsors die ons willen steunen.”

Hoe is jullie werk precies georganiseerd?“We hebben een team van zo’n twintig clowns en zijn actief in een kleine dertigziekenhuizen, zowel in Vlaanderen als Wallonië. De clowns werken meestal in duo en zijn toegewezen aan een of meer ziekenhuizen. Ze bezoeken dan opvaste dagen de afdelingen waar de kinderen liggen. Ikzelf, als coördinator, zorgonder meer voor de coaching en de selectie van de clowns.”

Welke vaardigheden moet een goede cliniclown hebben?“Wij verwachten dat onze clowns een artistieke opleiding gevolgd hebben of toch zeker verschillende jaren relevante ervaring kunnen voorleggen. Zemoeten de technieken van de clownerie kennen en vlot kunnen improviseren.Daar komt een breed scala aan vaardigheden bij kijken: muziekkennis ofcircustechnieken zijn zeker pluspunten.”“Naast het artistieke is ook het sociale aspect heel belangrijk: je moet goed metmensen kunnen omgaan en aanvoelen wat passend is in een bepaalde situatie.Ten slotte heb je als cliniclown ook enige maturiteit nodig, omdat je met zwaarzieke kinderen moet kunnen omgaan.”

Waar kan je het meest voldoening uithalen?“Uit het feit dat ons werk echt bijdraagt aan de genezing van kinderen. ‘Lachenmaakt gezond’ is een van onze slagzinnen. Ook op de ouders hebben we eenpositieve invloed. Vaak hebben ze schrik voor een bepaalde behandeling, maardoordat wij er zijn kunnen ze dat eventjes uit hun hoofd zetten. We verlichtenzowel de lichamelijke pijn als de psychologische.”

Is het emotioneel moeilijk om in een ziekenhuisomgeving te werken?“Onze clowns zien de kinderen op regelmatige basis en dan valt het wel eens voor dat ze plots geconfronteerd worden met een overlijden of een andere zware klap bij iemand die ze goed kennen. Dat komt hard aan. Als cliniclown leef je mee met de hele familie, sowieso ben je emotioneel betrokken.”

JOBPROFIEL

Page 9: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

JOBPROFIEL

Doordat het emotioneel zobelastend is, zijn wij van meningdat je dit beroep maxi maalhalftijds kan uitoefenen.”

Page 10: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

Zijn er daarnaast nog minpunten aan de job?“Doordat het emotioneel zo belastend is en omdat je voortdurend moet improviseren, zijn wijvan mening dat je dit beroep maximaal halftijdskan uitoefenen. Je moet er dus voor zorgen dat jedaarnaast nog voldoende andere activiteitenhebt. Ook bij onze buitenlandsezusterorganisaties is dat de regel.”

Hoe kan iemand cliniclown worden?“Er is een vrij strenge sollicitatieprocedure. Als wij een vacature hebben dan vragen wijmensen om een brief te sturen en ons hunmotivatie kenbaar te maken. Op basis daarvannodigen we hen al dan niet uit voor een eersteauditie met clownsoefeningen. Vervolgens is ereen gesprek en als dat goed verloopt, kan dekandidaat een dagje een van onze clownsduo’svolgen in een ziekenhuis om voeling te krijgenmet het werk en de werkomgeving. Gaat ook datgoed, dan kunnen ze daarna zelf een duo vormenmet een ervaren clown, waarna ze weerbeoordeeld worden. Is dat achter de rug, dankunnen we hen een proefcontract aanbieden enworden ze met een vaste partner in een vastziekenhuis ingezet.”

Wat trekt mensen zoal aan in deze job?“Vooral een combinatie van liefde voor declownerie en een hart voor kinderen. Opsollicitaties horen we altijd dat dat ons tot eengegeerde werkgever maakt. Er zijn heel veelmensen die zich voor dit werk geroepen voelen,maar helaas zijn er maar weinigen uitverkoren.”

JOBPROFIEL

Wat houdt het beroep van rouwclown in? Lees het op vacature.com

Wie is Geert Pardonalias clown Dodo?

Leeftijd: 49Woonplaats: Sint-Pieters-RodeFunctie: artistiek coördinatorOrganisatie: Cliniclowns België vzwOpleiding: goudsmid en clownerieIn dienst sinds: 2001, coördinator sinds 2012

Page 11: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

AVEVE Biochem NV, met zetel te Merksem – Antwerpen, is een bedrijf gegroeid uit de R&D en veevoederexpertisecel van de Groep AVEVE. AVEVE Biochem ontwikkelt, produceert en verkoopt biochemische specialiteiten voor de wereldwijde veevoedermarkt met focus op Europa, Azië, Afrika en het Midden-Oosten. De twee belangrijkste productgroepen zijn enzymen en

microbiële regulators. AVEVE Biochem maakt deel uit van de Groep AVEVE die als belangrijkste toeleverancier aan de land- en tuinbouw in België bestaat uit een 45-tal verschillende bedrijven met in totaal een 1700 medewerkers en een omzet van 1,3 miljard euro. Voor de verdere ontwikkeling van de biochemische additievenmarkt zijn zij dringend op zoek naar een man of vrouw

Functie• Los van je achtergrond en opleiding krijg je eerst een gerichte intense opleiding die jou inzicht geeft in het werkingsmechanisme van de

dierenvoedingsadditieven in het gamma enerzijds en de specifieke commerciële aanpak van AVEVE Biochem anderzijds.

• Stap voor stap word je meegenomen in de praktijk van deze functie tot je klaar bent om de verantwoordelijkheid op te nemen over het zakencijfer en de groeiperspectieven in de Centraal-Europese markten. Met name de Benelux, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Scandinavische landen, maar ook Polen zijn gebieden waar reeds distributeurs met de producten werken.

• De eindklanten zijn diervoederfabrikanten, maar ook grote geïntegreerde kwekers van varkens, kippen e.a.

• Het ondersteunen en tot succes brengen van de distributeurs is een essentieel onderdeel van de functie. Je stimuleert hen in hun activiteiten en coacht hun verkopers bij hun eindklanten.

• De markten in Europa zijn gespannen, maar AVEVE Biochem heeft de nodige troeven.

• Gaandeweg zullen er zich, indien gewenst, opportuniteiten aanbieden om je activiteit uit te breiden buiten Europa. De markt is de wereld. Gemiddeld ben je ongeveer 50 % van je tijd onderweg.

Aanbod• Een unieke kans om uw carrière te ontwikkelen binnen de AVEVE Group.

• Uiteraard voorziet AVEVE Biochem voor de juiste kandidaat marktconforme arbeidsvoorwaarden.

• In functie van uw resultaten en lange termijnvisie kan u op termijn grotere verantwoordelijkheden krijgen binnen het commercieel team.

Profiel• Ideaal heb je een hogere opleiding in een bio-georiënteerde branche, agro- of bio-ingenieur, nutritionist of veterinaire, maar bovenal ben je

sterk geboeid in de wereld van vee, veevoeding en de agrarische wereld errond.

• Enkele jaren ervaring in een mogelijk internationale verkoopfunctie hebben jou doen beslissen voor dit vak te kiezen.

• Je bent een zakenman of –vrouw met volharding die zowel op hoog zakelijk niveau als op de werkvloer geniet van scoren en succes.

• Familiaal heb je de ruimte om zeer geregeld te reizen.

• De belangrijkste voertalen zijn Engels, Frans en ook wat Duits, maar elke andere wereldtaal is op termijn een voordeel.

Geboeid?• Bel naar Pol Vandeplassche op +32 475 552 553 voor een verkennend gesprek.

• U kunt ook bellen tijdens de kantooruren op +32 3 223 68 67, dan vraagt u naar Birger Ceulemans.

• Mail in ieder geval zo snel mogelijk uw cv en motivatiebrief naar [email protected].

Erkend Wervings- en Selectiebureau nr. VG.301/B lid van Federgon

Deze vacature wordt geleid door

Interesse? Reageer nu

INTERNATIONAL ACCOUNT MANAGERCENTRAAL-EUROPA

Page 12: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

TEKST BARBARA DE JONGHE

CV-CHECK

Cv-tips voor een ervaren profiel

2

3

1

6

7

11

12

Elke week kijkt een expert het cv na van een Vacaturelezer. Deze weekis het de beurt aan Johan die op zoek is naar een uitdagende job alsaccount manager in de fast moving consumer goods.

4

Page 13: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

Een blik op het cv van Johan

PERSOONSGEGEVENS1. Je kan een profiel toevoegen aan je cv. Hetzegt iets meer over wie je bent als key accountmanager waardoor je je beter kanonderscheiden van anderen en dewerkgever/rekruteerder in een oogopslagweet wat hij kan verwachten. 2. Je gebruikt een vriendelijk ogende foto.Daarnaast geef je ook aan wat de gangbaredress code binnen jouw sector is. 3. Je zou je LinkedIn-profiel kunnenvermelden. Met je netwerk op LinkedIn kan jezeker uitpakken bij een toekomstigewerkgever, zeker als hij iemand zoekt in devoedingssector. 4. Vermeldingen zoals 'werkzoekend', jenationaliteit, je burgerlijke status en aantalkinderen zijn niet relevant voor je kandidatuur,en kan je weglaten op je cv.

LAY-OUT5. Je weet ondanks je jarenlange ervaring je cvte beperken tot een maximum van tweebladzijden. 6. Je maakt optimaal gebruik van debladspiegel door de belangrijkste items in dekijker te zetten. Door je laatste job halverwegeop de eerste bladzijde te plaatsen geef je zeeen prominente plaats op je cv.

OPLEIDING 7.Wanneer je veel werkervaring hebt, danworden je studies van ondergeschikt belang.

CV-CHECK

9

13

Wil jij net zoals Johan jouw cv ook eens laten nakijken? Stuur het naar [email protected]!

10

8

Page 14: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

Maar uiteraard vermeld je ze wel en zet je ze na deopsomming van je werkervaring. 8.Mocht je enige opleidingen gevolgd hebben bijje vroegere werkgevers, zoals negotiëren,productieplanning en dergelijke meer, dan kan jedeze ook op je cv vermelden.

WERKERVARING 9. Je doet er inderdaad goed aan je werkervaringantichronologisch op te lijsten. Zo zet je debelangrijkste werkervaring bovenaan en geef jeaan wie je nu bent en wat je te bieden hebt. 10. Je somt je taken en verantwoordelijkheden opeen overzichtelijke en duidelijke wijze op aan dehand van scanbare lijstjes. Ook doe je er goed aanje realisaties te vermelden. En alsvertegenwoordiger zou je ook nog je omzetcijfersvan je verkoop kunnen vermelden. 11. Als vertegenwoordiger is een uitgebreidnetwerk heel belangrijk, want het geeft jou eenvoetje voor op sollicitanten die hun netwerk nogmoeten opbouwen. Met de vermelding van debedrijven/klanten bij je vorige jobs geef je aan datde werkgever niet alleen jou binnenhaalt als goedeverkoper, maar tegelijkertijd een groot netwerkbinnen de voedingssector.

VARIA 12. Afkortingen op je cv kan in de meeste gevallenhet bes t vermijden. Maar als je binnen je sectorsolliciteert, kan je ervan uitgaan dat veelgebruikteafkortingen zoals FMCG en F1/F2 wel gekend zijn. 13. Bij je competenties kan je meerfunctiespecifieke competenties voor eenvertegenwoordiger vermelden. Als senior heb jeniet alleen een goed zicht op de sector, maar isook je opgebouwde kennis gedurende de jarengoud waard.

CV-CHECK

Over de auteurBarbara De Jonghe isloopbaanadviseur. Ze voorzietin loopbaanbegeleiding,outplacementbegeleiding ensollicitatietraining.

3 lessen voor Johan

1. Gebruik een profielMet een volwaardig uitgeschrevenprofiel kan je jezelf nog beter profilerenof 'verkopen'. Dit profiel kan de basiszijn voor de elevator pitch die jegebruikt tijdens netwerkevenementen.

2. Maak een elevator pitchDat brengt ons bij de tweede les: eenelevator pitch is de ideale manier omjezelf voor te stellen tijdens eennetwerkevenement zoals een congresof een receptie. Het is een openingszinwaarbij je zegt wie je bent, waar jegoed in bent en waarvoor je staat.

3. Vermijd overbodigepersonaliaOp je cv hoef je niet te vermelden datje werkzoekend bent, of wat jenationaliteit of burgerlijke staat zijn.Laat je ervaring voor zich spreken.

Page 15: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

Gastspreker: Peter Impe, CEO Bostoen GroepPeter Impe heeft een architectuur-bouw kundige achtergrond. Francis Bostoen, oprichter van Bostoen Villabouw, trok hem al aan in zijn studietijd. Binnen de organisatie groeide Peter Impe in 20 jaar door tot operationeel directeur. In 2012 kreeg hij het vertrouwen van de familie Bostoen om als niet-familielid het CEO-mandaat op te nemen.

Peter Impe is een man met een visie, maar ook een sterke communicator die zijn team kan motiveren. Social empowerment, maatschappelijke verantwoordelijkheid en lean thinking zijn voor hem belangrijk om zijn visie en missie te realiseren.

Door competentie en effectiviteit bij zijn medewerkers te stimuleren creëert hij een zeer grote identificatie en betrokkenheid met het bedrijf. Zijn motieven: klantentevredenheid, hoge kwaliteit en kostenefficiëntie.

Hoe bouw je een grote familiale onderneming om tot een snelle en flexibele organisatie

InventiAcademy organiseert unieke causerie

Dinsdag 11 februari 2014 aanvang 18u00

voor CEO’s, bedrijfsleiders en managers

Plaatsen zijn beperkt.Schrijf nu in, klik hier!

Consultants in verkoop en verkoopmanagement - www.inventi.be

Page 16: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

De grootste ziekenfondsen in België

TEKST STEVEN HEYSE

ONDERZOCHT

01

02

03

04

05

06

07

LCM(Christelijk) 4.538.095 leden

NVSM (socialistisch)3.102.255 leden

LOZ (onafhankelijk)2.067.497 leden

LLM (liberaal)575.842 leden

LNM (neutraal)419.763 leden

NMBS Holding108.980 leden

HZIV (hulpkas)85.275 leden

Bron: RIZIV, cijfers 2013

In België is het voor studentenouder dan 25 en al wie werkt of eenwerkloosheidsuitkering ontvangtverplicht om zich aan te sluiten bijeen ziekenfonds of mutualiteit. Ons land telt vijf erkendelandsbonden, onderverdeeld inzestig voornamelijk regionaalgeorganiseerde ziekenfondsen.Daarnaast kan je ook terecht bij deHulpkas voor Ziekte- enInvaliditeitsverzekering (HZIV). Dieis verantwoordelijk voor deuitkeringen aan sociaalverzekerden die geen lid zijn vaneen privaat of levensbeschouwelijkziekenfonds. De NMBS ten slotteheeft zijn eigen ‘Kas derGeneeskundige Verzorging’.

Op landelijk niveau hebben de Christelijk geïnspireerdeziekenfondsen veruit de grootsteaanhang. Met 3.348.626 leden is dat ook zo in het Vlaams Gewest. In Wallonië zijn de socialistischebonden het grootst met 1.290.428leden.

FOCUS HEALTHCARE

Page 17: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

JA

POLL

voRigE wEEk gAf JE HiERovER JE MENiNg

BEN JE OP 35 PROFESSIONEEL AFGESCHREVEN?

volgens internetpionier Peter Hinssen vinden technologiebedrijven in Siliconvalley iemand van 35 tegenwoordig al te oud om nog in te investeren. wie de 35voorbij is zou mentaal minder flexibel zijn en nieuwe uitdagingen niet meeropwindend vinden.

Arbeidsmarktexpert Jan denys van Randstad vindt die gedachtegang gevaarlijk.“we moeten net op zoveel mogelijk vlakken leeftijdsgrenzen afbreken en dewerkleeftijd omhoog halen”, zegt hij in Het laatste Nieuws. “leeftijd is maar een arbitraire grens die niets zegt over hoe geschikt iemand is voor een bepaalde job.”

volgENdE wEEk

Moet het fiscaal voordeel van pensioensparen afgeschaft worden?Stem nu!

NEEN

Page 18: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

Wat als jij een ongekend super-sales-talent bent?

KLIK HIER

Page 19: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

Er is geen wettelijke definitie van het begrip beroepsziekte. Een mogelijke omschrijving zou kunnen zijn: "een aandoening die de werknemer oploopt, tijdensen door de uitvoering van de arbeidsovereenkomst". Bij Koninklijk Besluit van 28maart 1969 is evenwel een lijst van beroepsziekten opgesteld. Deze lijst omvat meerdan 150 beroepsziekten, onderverdeeld in zes grote groepen: door chemischeagentia veroorzaakte beroepsziekten, huidziekten, longaandoeningen, infectieziek-ten, door fysische agentia veroorzaakte beroepsziekten en andere beroepsziekten,zoals allergieën. Het is ook mogelijk om een aandoening als een beroepsziekte telaten erkennen als die niet op deze lijst staat.Als je lijdt aan een ziekte die voorkomt op deze lijst en je kan aantonen dat je tijdens en door je werk blootgesteld werd aan een risico dat tot deze ziekte aanleiding kan geven, dan is je ziekte effectief een beroepsziekte. Arbeidsonge-schiktheid wegens beroepsziekte leidt tot een schorsing in de uitvoering van de arbeidsovereenkomst en de werkgever is bij deze schorsing gewaarborgd loon verschuldigd aan de werknemer.

Slachtoffers van een beroepsziekte hebben recht op een vergoeding van het Fondsvoor Beroepsziekten. Dat kan gaan om een vergoeding wegens een blijvende of tijdelijke arbeidsongeschiktheid, een vergoeding voor de terugbetaling van

Elke week geven we in deze rubriek een antwoord op een lezersvraag over jobs en carrière.

OPROEPHeb jij een vraag vooronze HR-specialistenover je job of over

je carrière? Laat het ons weten

VRAAG VAN DE WEEK

Wanneer is er sprake van een beroepsziekte?

IN SAMENWERKING MET SD WORX

TEKST ASTRID MERT ENS

medische kosten, voor de hulp aan een andere persoon of na een overlijden door de beroepsziekte. In dat laatste gevalgaat de vergoeding naar de rechthebbenden.

De werkgever wordt via de Rijksdienst voor SocialeZekerheid automatisch aangesloten bij het Fonds voorBeroepsziekten. Hij moet daarvoor dus geen bijzondereformaliteiten vervullen.

Page 20: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

Hoe kunnen we jou helpen?

Ik wil alles weten over solliciteren

Ik wil nog meer groeien in mijn job

Ik wil alles over mijn salaris ontdekken

Ik wil mijn carrière richting geven

Ik wil alles weten over ontslag

Ik wil een betere work-life-balance

Page 21: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

LECTRR

Page 22: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

Overzicht van alle jobs op Vacature.com Hiernaast vind je een overzicht van alle jobs gepubliceerd op Vacature.com. Selecteer jouw functieprofiel en krijg meteen een gepersonaliseerd joboverzicht.

Ontvang je deze jobs liever rechtstreeks in je mailbox? Maak dan je Vacatureprofiel aan of vervolledig je profiel met een jobagent.

SALES

MARKETING

ICT

ENGINEERING

FINANCE

EXECUTIVE

HR

MEDICAL

ADMINISTRATION

TECHNICAL

Page 23: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

BEDRIJF JOBID

SALES(JUNIOR) ACCOUNTMANAGER in WILRIJK

TRADECC via VELDE GROEP 12530531

(Key) Account Manager in Anderlecht

Bisnode 12530700

AANKOPER GROND (M/V) in Oost-Vlaanderen

Durabrik Bouwbedrijven 12530763

Account Execuitve West-Vlaanderen (M/V) in West-Vlaanderen

Fiducial Staffing 12531317

Account Executive in Anderlecht

Bisnode 12530703

ACCOUNT MANAGER in GENT

TECHNO SPECIALS via Inventi 12530530

Account Manager in Retie

Benetec 12530811

Account Manager die nieuwe Software Solution een boost geeft in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Luxemburg, Luik, Namen, Henegouwen, Waals-Brabant, Brussel

Allgeier DSM Solutions via Fizzle 12530462

Accountmanager hoger onderwijs in Vlaams-Brabant

ACCO via SD Worx Staffing 12531171

ADMINISTRATIEF BEDIENDE BOUWSECTOR M/V in West-Vlaanderen

Adecco Westhoek Experts 12531404

After Sales/Services Coach / Media Markt in ASSE

Media Markt / Saturn 12531355

Assistent-filiaalleider (m/v) Van Marcke Technics (Lier) in Lier

Van Marcke Trading 12530163

Beleggingsadviseur Genk - Gent in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant

BeoBank 12530308

Bouwadviseur in Beveren-Leie (Waregem)

Groep Huyzentruyt 12531111

Business Consultant in Anderlecht

Bisnode 12531143

Page 24: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

BEDRIJF JOBIDBusiness Consultant bij Qiwie in Antwerpen

Qiwie via Qiwie 12530839

Client Advisor Mutualiteit in Oost-Vlaanderen

Securex 12530600

Customer Service / Klantendient (Nederlandse markt) in Brussel

Bobex.com 12531065

Development Manager - Cross-selling - Junior (Corporate) in Oudergem

Sodexo 12530220

District Manager Fashion – Vlaams-Brabant/Brussel/Waals-Brabant in merchtem

Anoniem 12530499

Energie Adviseur B2B in Mechelen

Belgian Eco Energy NV/SA 12530068

Gezocht! Tip Top vertegenwoordiger die thuis is in de wereld van garages en bandencentrales in West-Vlaanderen

Sobeltop Tip Top via Fizzle 12530406

International Account Manager in missing value

AVEVE Biochem via Inventi 12530980

International Retail Manager in Puurs

Peleman Industries 12530164

Junior Sales Manager in Brussel

BK2 Group 12531043

Klantenbeheerder Ziekenfonds Gezondheidszorgen in Oost-Vlaanderen

Securex 12531183

Medewerker Verkoop Binnendienst in Paal-Beringen

Engels Logistics nv 12530929

New Business Account Manager (m/f) - 3D visualization solutions in Vilvoorde

REALTIME TECHNOLOGY BENELUX BVBA 12530656

Retail Merchandiser België in Antwerpen

Papicolor International bv 12531291

Sales Engineer Digital Signage in Mechelen

BIS - Business Information Systems (3 sites) 12531186

Sales Engineer UPS in Vlaams-Brabant

ABB 12530325

Page 25: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

BEDRIJF JOBIDSales Manager - IT Solution Selling (Brussel in Antwerpen

BK2 Group 12530997

Sales Manager België (Retail) m/v in Vlaams-Brabant

Bell Benelux 12530098

Sales Manager Leven Particulieren en Kleine Ondernemingen (m/v) in Antwerpen

USG Marketing, Communication 12530942

Sales Manager Niet-Leven Particulieren en Kleine Ondernemingen (m/v) in Oost-Vlaanderen

USG Marketing, Communication 12530928

Sales Manager Particulieren en Kleine Ondernemingen (m/v) in Oost-Vlaanderen

Generali 12530060

Sales Representative Key Accounts Siemens (m/v) in Bruxelles

Bosch and Siemens Home Appliances 12531130

Tijdelijke klantenadviseur met commerciële drive Oostende in West-Vlaanderen

Partena Ziekenfonds en Partners (Gent) 12530844

TOEKOMSTIGE SUPERMARKTDIRECTEURS in Brussel

Delhaize 12530784

VERKOPER - VENDEUR AUDI in Vlaams-Brabant, Brussel

D'Ieteren 12530690

Vertegenwoordiger Foodsolutions (Vlaam Brabant: regio Tienen-Aarschot-Diest) in Vlaams-Brabant

Unilever 12530650

Vertegenwoordiger regio Brugge in Waregem

Boss paints 12531067

Page 26: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

BEDRIJF JOBID

MARKETING(E)- GRAPHIC DESIGNER / COORDINATOR in Flemish Brabant

Deloitte 12531306

Account executive in Vlaams-Brabant

Kunstmaan 12530362

Accountmanager Colruyt Group in Vlaams-Brabant

Colruyt Group 12530429

Business Consultant in Anderlecht

Bisnode 12531143

Business Process Engineer E-commerce in Vlaams-Brabant

Colruyt Group 12531376

Categoriemarketeer ColliShop in Vlaams-Brabant

Colruyt Group 12530186

Category management en/of database management specialist gezocht voor functie van Marketing Director Retail - West Vlaanderen in kortrijk

Anonymous 12530159

Category sales support (m/v) afdeling Procurement te Kortrijk in West-Vlaanderen

Van Marcke Trading 12530986

Customer Marketing Manager Consumer Lifestyle in Brussel

Philips Consumer 12530391

Customer Service / Klantendient (Nederlandse markt) in Brussel

Bobex.com 12531065

Development Manager - Cross-selling - Junior (Corporate) in Oudergem

Sodexo 12530220

Digital content marketeer in Vlaams-Brabant

DE PERSGROEP PUBLISHING 12530389

JUNIOR ANALYST in Flemish Brabant

Deloitte 12531253

Marketing Manager - De Persgroep Publishing in Vlaams-Brabant

DE PERSGROEP PUBLISHING 12530036

Marketing Manager Consumer Luminaires in Kontich

Philips Lighting 12530390

Page 28: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

BEDRIJF JOBID

ICT.Net Developer - Mechelen in Antwerp

Sopra Banking Software Belgium 12531360

Administratief Medewerker IT M/V in Lommel

ZF Wind Power 12530440

Application manager Transport and Beheer in Vlaams-Brabant

Colruyt Group 12531415

BI in Gent (Zwijnaarde)

Sofico 12530461

Business Analist, Lean Proces- en Projectmanager in Antwerpen

AZURO 12531242

Business analyst binnen het VAKcentrum Solution Business Architecture in Halle

Colruyt Group 12531410

Business Process Analyst (stock- en assortimentbeheer) in Vlaams-Brabant

Colruyt Group 12530584

Business Process Analyst Technics, Real Estate in Vlaams-Brabant

Colruyt Group 12531003

Business Process Engineer E-commerce in Vlaams-Brabant

Colruyt Group 12531376

Cobol Developer in West-Vlaanderen

JETAIR 12531083

Digital Project Managers, intern bij medialeider van Vlaanderen in België

BK2 Group 12530578

FINANCIAL SERVICES INDUSTRY - IT RISK MANAGEMENT (SENIOR) MANAGER in Flemish Brabant

Deloitte 12531247

HRIS Manager International in Oost-Vlaanderen

Securex 12530983

ICT System Engineer in Aalter

Anoniem 12531226

IT Application Specialist Logistics M/V in Lommel

ZF Wind Power 12530435

Page 29: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

BEDRIJF JOBIDIT Project Manager in Brussels

Sopra Banking Software Belgium 12531345

IT Project Manager (Brussel) in Antwerpen

AZURO 12530608

IT Support Engineer ( 1st in Oost-Vlaanderen

BK2 Group 12530704

Junior Technology Consultants in Brussels

Sopra Banking Software Belgium 12531354

Network Consultant - Cisco / Juniper in Vlaams-Brabant

BK2 Group 12530709

Project Manager Corporate PMO (Focus op QA) in Vlaams-Brabant

Colruyt Group 12531421

Project Support Officer in Brussels

Sopra Banking Software Belgium 12531350

Projectmanager (bank-en verzekeringssector) (Antwerpen) in Antwerpen

AZURO 12531434

Senior .Net Developer - Mechelen and Amsterdam in Antwerp

Sopra Banking Software Belgium 12531358

Senior Application Support Engineer in Antwerpen

BK2 Group 12530697

Senior CAD Designer in Limburg

BK2 Group 12530715

Senior Drupal Developer in West-Vlaanderen

JETAIR 12531147

Senior SAP Busines Analist MM in Ledeberg

Digipolis 12530762

Systeembeheerder (Lommel) M/V in Lommel

ZF Wind Power 12530437

Technical Consultant in Lier

Descartes 12530964

Technisch Applicatie Specilaist GIS in Ledeberg

Digipolis 12530761

ULTRAGENDA - .NET SOFTWARE DEVELOPER in Oost-Vlaanderen

CSC 12530318

Page 31: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

BEDRIJF JOBID

ENGINEERINGAutomation Engineer in Oosterzele

RF-TECHNOLOGIES 12530679

Bearing Technology Engineer M/V (Lommel) in Lommel

ZF Wind Power 12530439

Commissioning Engineer in Vlaams-Brabant

ABB 12530080

Coördinator Technische Inventaris in Brussel

TUC RAIL 12530465

CORROSION SPECIALIST in Antwerp

TOTAL. 12530403

Design Engineer M/V (Gent of Lommel) in Gent of Lommel

ZF Wind Power 12530434

Field service engineer in Vlaams-Brabant

SD Worx via SD Worx Staffing 12530114

HVAC Designer in Antwerpen

Arcadis Belgium nv 12530146

Junior Automation Engineer in Aalter

Anoniem 12530956

KWALITEITSCOORDINATOR BABYVOEDING in SCHOTEN

INZA 12530520

Production Manager Chocolate in Antwerpen

Cargill. 12531233

Project Engineer in Alken

Datwyler Pharma Packaging Belgium 12530354

Project Engineer Homologation in Brussel

TUC RAIL 12530452

Projectingenieur technieken in Halle

Colruyt Group 12531326

PROJECTVERANTWOORDELIJKE in ROESELARE

DELAFONTAINE ARCHITECTEN - INGENIEURS 12530514

R in Lommel

ZF Wind Power 12530438

Page 33: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

BEDRIJF JOBID

FINANCEADMINISTRATIEF EN FINANCIEEL DIRECTEUR in LEUVEN

MCH 12530522

ADMINISTRATIEVE KRACHT FACTURATIE EXPORT M/V in Brussel

Orchestra-Premaman 12531086

Advanced Business Support Medewerker in Antwerpen

SD Worx (main) 12530290

Beleggingsadviseur Genk - Gent in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant

BeoBank 12530308

Boekhouder in Brussel

Syncura 12530424

Boekhouder te Kontich in Antwerpen

Handson 12531193

Business Analist, Lean Proces- en Projectmanager in Antwerpen

AZURO 12531242

Commercieel Adviseurs Mobiele Ploeg (verschillende regio's) in Oost-Vlaanderen

AZURO 12531231

Directeur kredieten - kredietpolitiek in Brussel

Crelan 12530742

EXPERIENCED ACCOUNTANT in Flemish Brabant

Deloitte 12531258

FINANCIEEL BEHEERDER in KRAAINEM

Gemeente Kraainem 12530517

Junior Accountant (M/V) in Antwerpen

Fiducial Staffing 12531314

Junior Administrative Assistant (Financial Department) in Brussels

Sopra Banking Software Belgium 12531352

Junior Credit risk officer - Collection in Vlaams-Brabant, Brussel

BeoBank 12530587

Klantenbeheerder Ziekenfonds Gezondheidszorgen in Oost-Vlaanderen

Securex 12531183

Page 34: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

BEDRIJF JOBIDManager Compliance Risk (Ref. 5422) in Brussel

bpost 12530341

Procesbeheerder operationele dienst in Sint-Agatha-Berchem

Partena Ziekenfonds en Partners (Gent) 12531468

Productiebeheerder SME in Brussel

AXA Belgium 12530172

Productiebeheerder VPKO/Gestionnaire de Production OPPE(2013/0521) - BERCHEM CDD 6 maand in Brussel

AXA Belgium 12530655

Projectmanager Performance Management in Halle

Colruyt Group 12531424

REGIOMANAGER - FINANCIEEL ADVISEUR in OPWIJK

IN-FIDES 12530519

Roll-out verantwoordelijke aankoop in Vlaams-Brabant

Colruyt Group 12530193

SENIOR ACCOUNTANT - Antwerpen in Antwerp

Deloitte 12531305

Senior bedrijfsanalist Spar Retail in Vlaams-Brabant

Colruyt Group 12530962

SENIOR CONSULTANT with a particular focus on EUROPEAN CORPORATE TAX COMPLIANCE in Flemish Brabant

Deloitte 12531244

SENIOR MANAGER - CORPORATE INTERNATIONAL TAX in Flemish Brabant

Deloitte 12531262

Page 35: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

BEDRIJF JOBID

EXECUTIVEADMINISTRATIEF EN FINANCIEEL DIRECTEUR in LEUVEN

MCH 12530522

ALGEMEEN DIRECTEUR in BRUSSEL

INSTITUT JULES BORDET 12530521

Category management en/of database management specialist gezocht voor functie van Marketing Director Retail - West Vlaanderen in kortrijk

Anonymous 12530159

Dienstchef productie digital printing in Vlaams-Brabant

Colruyt Group 12530668

DIRECTEUR GENERAL in Bruxelles

INSTITUT JULES BORDET 12530567

Directeur kredieten - kredietpolitiek in Brussel

Crelan 12530742

OCMW-SECRETARIS in BRUGGE

OCMW BRUGGE 12530523

Operationeel Manager Bloedinzamelingen Vlaanderen (m/v) in Antwerpen

RODE KRUIS VLAANDEREN 12530807

Page 36: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

BEDRIJF JOBID

HRAdministratief bediende (m/v) in Antwerpen

People 4 Projects 12530345

After Sales/Services Coach / Media Markt in ASSE

Media Markt / Saturn 12531355

ALGEMEEN DIRECTEUR in BRUSSEL

INSTITUT JULES BORDET 12530521

Business Consultant bij Qiwie in Antwerpen

Qiwie via Qiwie 12530839

Client Advisor InteHRnational in Vlaams-Brabant

Securex 12530603

Consultant werving en selectie in Vosselaar

Goelen Personeelsadvies via Goelen Personeelsadvies 12530596

HR Administrator in Lier

Descartes 12530501

HR Analyst (2013/0405) in Brussel

AXA Belgium 12531158

HR Business Partner Technics in Halle

Colruyt Group 12530321

HR CONSULTANTS in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Luxemburg, Luik, Namen, Henegouwen, Waals-Brabant, Brussel

VIO 12530532

HR Manager in West Flanders

Cargill. 12531176

HR OFFICER in Gent

Rousselot 12531088

OCMW-SECRETARIS in BRUGGE

OCMW BRUGGE 12530523

Payroll Consultant Brugge in Brugge

Partena HR 12531085

Payroll Consultant Drongen in Drongen

Partena HR 12531082

Payroll Specialist - Namen en Mechelen in Antwerpen

Mondeléz International 12531483

Page 38: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

BEDRIJF JOBID

MEDICALBRANDWEERMAN-AMBULANCIER in LANDEN

STADSBESTUUR LANDEN 12530529

Directeur Residentie in Antwerpen

Randstad Professionals via Randstad Professionals Dedicated (4465) 12531455

Head Care(hoofd bewonerszorg) in Antwerpen

Randstad Professionals via Randstad Professionals Dedicated (4465) 12531449

Hoofverpleegkundige in Brussel

Randstad Professionals via Randstad Professionals Dedicated (4465) 12531457

Klantenbeheerder Ziekenfonds Gezondheidszorgen in Oost-Vlaanderen

Securex 12531183

ONDERLUITENANT BIJ DE BRANDWEER in MALLE

GEMEENTE MALLE 12530518

Operationeel Manager Bloedinzamelingen Vlaanderen (m/v) in Antwerpen

RODE KRUIS VLAANDEREN 12530807

PREVENTIEADVISEUR in KNOKKE-HEIST

Gemeente Knokke-Heist 12530516

Regulatory Toxicologist in Waals-Brabant

ALBEMARLE 12531234

Page 39: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

BEDRIJF JOBID

ADMINISTRATION(JUNIOR) MANAGEMENT ASSISTANT - Consulting in Flemish Brabant

Deloitte 12531250

Administratief bediende (m/v) in Antwerpen

People 4 Projects 12530345

ADMINISTRATIEF EN FINANCIEEL DIRECTEUR in LEUVEN

MCH 12530522

Administratief medewerker in Brussel

Test-Aankoop / Test-Achats 12530211

Administratief Medewerker IT M/V in Lommel

ZF Wind Power 12530440

ADMINISTRATIEVE KRACHT FACTURATIE EXPORT M/V in Brussel

Orchestra-Premaman 12531086

Advanced Business Support Medewerker in Antwerpen

SD Worx (main) 12530290

Client Advisor InteHRnational in Vlaams-Brabant

Securex 12530603

Client Advisor Mutualiteit in Oost-Vlaanderen

Securex 12530600

CONTRACT ADMINISTRATOR (m/v) in Gent

iMinds 12530840

FINANCIEEL BEHEERDER in KRAAINEM

Gemeente Kraainem 12530517

HR Administrator in Lier

Descartes 12530501

HR OFFICER in Gent

Rousselot 12531088

Junior Administrative Assistant (Financial Department) in Brussels

Sopra Banking Software Belgium 12531352

Juridisch / Notarieel medewerker (M/V) in Noorderwijk

Notaris Heyns Bieke via Notariat - Notariaat (Credoc) 12531319

Klantenbeheerder Ziekenfonds Gezondheidszorgen in Oost-Vlaanderen

Securex 12531183

Page 40: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

BEDRIJF JOBIDManagement Assistant in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Brussel

WOLTERS KLUWER BELGIE 12530105

Management Assistant in Berchem

Herman Buyssens BVBA 12530793

MANAGEMENT ASSISTENT in ANTWERPEN

CEVORA 12530513

Medewerker helpdesk logistiek Spar Retail in Vlaams-Brabant

Colruyt Group 12530580

Medewerker Verkoop Binnendienst in Paal-Beringen

Engels Logistics nv 12530929

Payroll Consultant Brugge in Brugge

Partena HR 12531085

Payroll Consultant Drongen in Drongen

Partena HR 12531082

Payroll Specialist - Namen en Mechelen in Antwerpen

Mondeléz International 12531483

Productiebeheerder VPKO/Gestionnaire de Production OPPE(2013/0521) - BERCHEM CDD 6 maand in Brussel

AXA Belgium 12530655

PROJECT in Flemish Brabant

Deloitte 12531254

Projectmanager Performance Management in Halle

Colruyt Group 12531424

Teamcoördinator klantendienst in Vlaams-Brabant

Colruyt Group 12530673

Teamleader in Antwerpen (Wilrijk)

WMF Belgium NV 12530883

Tijdelijke klantenadviseur met commerciële drive Oostende in West-Vlaanderen

Partena Ziekenfonds en Partners (Gent) 12530844

Page 41: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

BEDRIJF JOBID

TECHNICALAutomation Engineer in Oosterzele

RF-TECHNOLOGIES 12530679

Beveiligingstechnicus centrale gebouwen SICOM in Halle

Colruyt Group 12531323

Commissioning Engineer in Vlaams-Brabant

ABB 12530080

Field service engineer in Vlaams-Brabant

SD Worx via SD Worx Staffing 12530114

HVAC Designer in Antwerpen

Arcadis Belgium nv 12530146

Instrumentfitter in Zwijndrecht

Anoniem 12531489

Junior E in Zwijndrecht

Anoniem 12531480

Junior Industrieel Elektricien in Zwijndrecht

Anoniem 12531443

Koeltechnicus filialen regio Antwerpen in Halle

Colruyt Group 12531011

KWALITEITSCOORDINATOR BABYVOEDING in SCHOTEN

INZA 12530520

PREVENTIEADVISEUR in KNOKKE-HEIST

Gemeente Knokke-Heist 12530516

Production Manager Chocolate in Antwerpen

Cargill. 12531233

Projectingenieur technieken in Halle

Colruyt Group 12531326

PROJECTLEIDERS in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Luxemburg, Luik, Namen, Henegouwen, Waals-Brabant, Brussel

SMET JET via MOTMANS-VAN HAVERMAET (online 12530528

Shift-supervisor in Oost-Vlaanderen

Rousselot 12531092

Sitemanager graszaadvermeerdering in West-Vlaanderen

Aveve nv 12530063

Page 43: VACATURE MAGAZINE 18 01 2014

REDACTIE 02 481 15 27Redactiechef Evelien Maes

Redacteurs Magali Henrard, Steven Heyse, Céline Préaux, Heleen De Bisschop

SALES 02 482 03 50Sales Managers Kim Claesen, Marijke Van Impe

Key Account Manager Ruth JanssensAccount Managers Matthieu Bérard, Sylvie De Vocht, Charline Heirbaut,

Kim Tosseyn, Isabelle VansteelandtSales Assistant Hilde Vanden Driessche

Client Service Assistant Mouad Jebari

GRAFISCHE VORMGEVING 02 481 15 80Grafici Guido Evens, Hugo Gielen, Bob Haentjens

OPERATIONS & CRM 02 482 03 71Project Manager & Analyse Dieter Vermander CRM & Back Office Medewerker Rosie Teixeira

Ordering & Klantenboekhouding Ann De Lange, An Parewijck

MARKETING, RESEARCH & DISTRIBUTIE 02 482 03 56Marketing Manager Dries Mahieu

Product Manager Brigitte Vermeulen

SITES EN PRODUCTONTWIKKELING INTERNET 02 482 15 09Project Manager Interactive Els Sergeant

Client Production Liesbeth Teugels, Joëlle Luytenhoven Web front-end Ahmed Ouarzazi

Gedelegeerd bestuurder Dirk VelgheAdjunct algemeen directeur Fabrice Dekerf

Accounting Walter RoosOnthaal & receptie Emmy Nener

VERANTWOORDELIJKE UITGEVERFabrice Dekerf, Havenlaan 86C, B101, 1000 Brussel

COLOFON

Vacature C.V.B.A. is erkend als bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest, onder het nr VG.1186/B. De rechten van de kandidaat kunnen te allen tijde worden geraadpleegd op www.vacature.com/rechtenkandidaat