2015 09-09 de vacature relatie manager

18
Help jij mee om meer elektrische apparaten te recyclen? Lees dan verder!

Transcript of 2015 09-09 de vacature relatie manager

Help jij mee om meer elektrische apparaten te recyclen?

Lees dan verder!

We zoeken een verpraksame* relatie manager

*Verpraksame?! Wees gerust we leggen verderop uit wat dat betekent!

Wat bieden we je?Een zeer uitdagende functie waarbij je een bijdrage levert aan de recycling van elektrische apparaten. We groeien gestaag en krijgen steeds meer mooie klanten. Wij blijven heel graag optimaal met hen in contact! We zoeken iemand die hier op zijn haar eigen verpraksame (geduld nog even ajb... we leggen deze term echt uit..) manier invulling aan kan geven. Een uitdagende functie waarin je je nek durft uit te steken en door het vuur gaat voor onze relaties. En waarin je bijdraagt aan het verder brengen van onze organisatie. Je wordt verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze bestaande klanten. Een hele verantwoordelijkheid!

Wie is Weee Nederland? (I)Wij, Weee (Het is een Engelse afkorting en je spreekt het uitals 'wie') Nederland, zijn een jonge organisatie van nog geendrie jaar oud. We zijn van oorsprong een recyclingorganisatievan elektrische apparaten, die zag en hoorde dat de gehelemarkt nog beter kon werken. Om die reden zijn weonbevangen van start gegaan als collectief terugnamesysteem. Wat dat is? Dat is een organisatie die de wettelijke inzamelings- en recyclingverplichting van afgedankte elektrische apparaten (oftewel elk apparaat met een stekker of een batterij) voor producenten en importeurs van elektrische apparaten overneemt. We hebben al veel gedaan om zo ver te komen en met resultaat.

Wie is Weee Nederland? (II)We zijn nu een serieuze concurrent van Wecycle, die meer dan15 jaar monopolist is geweest in deze markt . In een korte tijdhebben we bijna 20% van de markt kunnen veroveren en mogen we een flink aantal multinationals tot klant/partner rekenen. We hebben daarnaast een sterk gevoel voor wie we zijn; een informele organisatie met een duidelijke richting, namelijk een bijdrage te leveren aan het milieu door zo veel mogelijk elektrischeapparaten op de meest vernieuwende en efficiënte manier in tezamelen en te recyclen. Dat doen we niet zozeer om winst te genereren, maar om de grootste bijdrage te kunnen leveren aan onze omgeving. Niet alleen voor het milieu, maar ookvoor mensen die wat meer moeite hebben om aan een baan te komen!

Wij zijn Weee Nederland

Reint Sekhuis

Vincent de Graaf

Mark Wanders

Saskia Baggen

Danielle Elings

Voel jij je thuis bij ons?Natuurlijk moet je ervaring hebben met klantbeheer, maar wehechten nog meer waarde aan wie jij bent als persoon!We geloven namelijk dat je nog van alles kunt leren, maar datje niet kunt leren om iemand anders te zijn.We hebben een sterk ontwikkelde cultuur die we graag willenbehouden. Daarom zoeken we iemand die zich perfect thuisvoelt bij ons. Reageer dus alleen als je heel blij wordt van devolgende pagina's en je jezelf er heel goed in herkent.

Ps. Check ook het ook even bij een paar mensen die je goed kennen en eerlijk durven te zijn...;-)

Heb jij (net als wij) deze visie en missie?Visie: Je ziet dat het klimaat verandert en dat dit komt doordat we met z'n allen te veel CO2 verbruiken/produceren en de grondstoffen aan het uitputten zijn. Daarnaast zie je dat we binnen Nederland niet verder komen op het gebied van recycling. Iedereen praat er over, maar we doen te weinig!

Missie: Het recyclingsysteem zo opzetten, dat alle partijen(producenten, overheid, burgers en wijzelf) betrokken zijn en erbaat bij hebben. Dan gaan we van moeten recyclen naar willenrecyclen. Dat zorgt ervoor dat we er niet alleen praten over deproblemen, maar dat we er vooral meer aan doen!

Heb jij (net als wij) dekernwaarde Verpraksaam

hoog in het vaandel staan?

Wat is Verpraksaam?Verpraksaam staat voor 3 kernwaarden die voor onsonlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en onzelakmoesproef zijn voor alles wat we doen.1)Vernieuwend2)Praktisch

3)Saamhorig

Zie volgende pagina's wat we met deze waarden bedoelen...

Vernieuwend

Daarvoor heb je durf nodig. Daarvoor zal je keihard moeten werken. En zal jesoms ook fouten maken. Dat is niet erg, zolang het eindresultaat maar beter isdan hetgeen we nu krijgen.

We houden er niet vanhet te doen zoals al onzeconcurrenten het doen ofhet te doen 'zoals we hetaltijd doen'... omdat weervan overtuigd zijn dat

het altijd beter kan.

Praktisch

We weten gewoon waar we het over hebben. We komenook uit de praktijk. We zijn dus deskundig door onzepraktijkervaring. Voor ons geen hoogdravende theorieënen modellen. Ja, we zijn slimme mensen die oplossingenbedenken die vernieuwend zijn. Maar we staan ookgewoon met de poten in de modder en houden het graagsimpel en werkbaar. Dat betekent trouwens niet dat weniet openstaan voor nieuwe kennis. We geloven dat samenwerken, ook van elkaar leren is. 1+1=3 zeg maar.

SaamhorigWe geloven dat we onderdeel zijn van een groter geheel. Zo kunnen we de mensheid niet los zien van deze aarde waarop we leven. Ook kunnen we onze organisatie niet los zien van de samenleving waarin we leven. Dit maakt dat we ons dienstbaar en flexibel opstellen ten opzichte van milieu en samenleving, waarbij we onze eigen unieke plek creëren door onze toegevoegde waarde te laten zien. Daarnaast gaan we verbindingen aan voor de lange termijn en zijn we continue op zoek naar nieuwe relaties die onze missie kunnen helpen verwezenlijken. Lange termijn relaties kan je alleen aangaan als je jezelf flexibel opstelt en je het gesprek blijft aangaan hoe je het beste uit elkaar kan halen. Niet altijd gemakkelijk, maar wel de meest duurzame en sociale weg naar succes, ons inziens.

Kennis en ervaring (I)Je bent iemand die onze klanten met plezier bezoekt, belt en vooral echt spreekt. Niet alleen live, maar ook via social media,whats app, bijeenkomsten of welke vorm ook. Iemand die mee-denkt met de klanten en verpraksame verbeteringen zoekt. Ookkijk je of er nieuwe kansen liggen om Weee Nederland verder te laten groeien. We zoeken een all round, relatie manager die strategisch en operationeel sterk is ontwikkeld.

Je bent de enige binnen het bedrijf die primair klantbeheerals aandachtsgebied heeft. Daarom is het belangrijk om zelf zaken op te kunnen starten, maar je hebt de anderen wel nodig om zaken goed af te ronden.

Kennis en ervaring (II)Je hebt een afgeronde HBO-studie op het gebied vaneconomie, marketing of een opleiding in onze sector.

Je spreekt vloeiend Engels. Duits is een pre.

Je hebt enkele jaren relevante werkervaring in een functieals account/relatie manager of je weet ons te overtuigen van het feit dat je het nog niet bent, maar het zeker wel kan (tip: show, don't tell!).

Je bent woonachtig in het midden van de land. We houden de reisafstanden namelijk graag zo kort mogelijk.

ArbeidsvoorwaardenMinimaal 32 uur per week.Flexibele werkomgeving (mogelijkheid om in overleg jetijden en werklocatie te bepalen).De mogelijkheid om Nederland schoner en socialer temaken.Laptop en telefoon worden ter beschikking gesteld.Marktconform salaris.Je kan altijd je kapotte elektrische apparaten naar werkbrengen...;-)

Kom jij ons aanvullen?

Mail dan je verpraksamebrief en CV naar:

[email protected]

Als je brief en CV aansluit, dan nodigen we je graag uit voor een We(ee) like to know you-ochtend! Je maakt dan kennis met de mensen van Weee Nederland. En wij met jou! Hierover later meer.

Lees Graag tot ziens!