Vacature jobstudenten 2016

1
VACATURE JOBSTUDENTEN DIENST JEUGD Contact 02 451 69 40 /JongInDilbeek Voor de gemeentelijke speelpleinwerking en de begeleiding van JinD-activiteiten zoeken wij 8 enthousiaste jobstudenten voor deze zomervakantie. Per maand worden 2 jobstudenten ingeschakeld als hoofdanimator speelpleinwerking en 2 jobstudenten voor JinD-activiteiten en jeugddiensttaken. jindstagram Speelpleinwerking JinD-activiteiten Enthousiaste persoon (min. 18 jaar) die graag omgaat met kinderen en jongeren. Houder van attest “hoofdanimator in het jeugdwerk” of student hoger onderwijs Bij voorkeur min. 3 jaar ervaring als (hoofd)leiding in een jeugdwerkinitiatief Voldoende kennis van computerprogramma’s (Word, Excel) Recent uittreksel strafregister (model 2) Profiel Taakomschrijving Verantwoordelijk op organisatorisch en administratief vlak Begeleiding en ondersteuning van de speelpleinanimatoren Contactpersoon tussen kinderen, ouders en dienst Jeugd. Bereid zijn om (avond)vergaderingen bij te wonen/leiden op vrijwillige basis. Organisatie en begeleiding van buurtsport en JinD-activiteiten Ondersteuning en zoeken van extra begeleiding Inschrijvingen en administratie van onze JinD- activiteiten Hulp bij jeugddiensttaken Bereid zijn tot sporadisch avondwerk [email protected] Kandidatuur Indienen vóór 11 april 2016 : schriftelijk t.a.v. Gemeentebestuur Dilbeek, Gemeenteplein 1, 1700 Dilbeek OF via mail op [email protected]. Wat? CV, motivatiebrief en de nodige bewijsstukken. Vergoeding Wedde wordt toegekend aan E-niveau bij openbare besturen. WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU. GOED NIEUWS!

description

 

Transcript of Vacature jobstudenten 2016

Page 1: Vacature jobstudenten 2016

VAC AT U R E J O B S T U D E N T E N D I E N S T J E U G D

Contact02 451 69 40 /JongInDilbeek

Voor de gemeentelijke speelpleinwerking en de begeleiding van JinD-activiteiten zoeken wij 8 enthousiaste jobstudenten voor deze zomervakantie. Per maand worden 2 jobstudenten ingeschakeld als hoofdanimator speelpleinwerking en 2 jobstudenten voor JinD-activiteiten en jeugddiensttaken.

jindstagram

Speelpleinwerking JinD-activiteiten

Enthousiaste persoon (min. 18 jaar) die graag omgaat met kinderen en jongeren.Houder van attest “hoofdanimator in het jeugdwerk” of student hoger onderwijsBij voorkeur min. 3 jaar ervaring als (hoofd)leiding in een jeugdwerkinitiatiefVoldoende kennis van computerprogramma’s (Word, Excel)Recent uittreksel strafregister (model 2)

Profiel

Taakomschrijving

Verantwoordelijk op organisatorisch en administratief vlakBegeleiding en ondersteuning van de speelpleinanimatorenContactpersoon tussen kinderen, ouders en dienst Jeugd.Bereid zijn om (avond)vergaderingen bij te wonen/leiden op vrijwillige basis.

Organisatie en begeleiding van buurtsport en JinD-activiteitenOndersteuning en zoeken van extra begeleidingInschrijvingen en administratie van onze JinD- activiteitenHulp bij jeugddiensttakenBereid zijn tot sporadisch avondwerk

[email protected]

KandidatuurIndienen vóór 11 april 2016 : schriftelijk t.a.v. Gemeentebestuur Dilbeek, Gemeenteplein 1, 1700 Dilbeek OF via mail op [email protected]. Wat? CV, motivatiebrief en de nodige bewijsstukken.

Vergoeding

Wedde wordt toegekend aan E-niveau bij openbare besturen.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU.

GOED NIEUWS!