Streekhofkrant Nr. 01 - 2013

16
Actiekrant Editie 1 2013 oplage: 43.000 Kijk eens op www.streekhof.nl Stempel mee voor korting Holland Food & Flowers Mijn Idee: uw beleving, ons bloemwerk Streekhof goes digital

description

Eerste Streekhofkrant van 2013.

Transcript of Streekhofkrant Nr. 01 - 2013

Page 1: Streekhofkrant Nr. 01 - 2013

Actiekrant

Editie 1 2013oplage: 43.000

Kijk eens op www.streekhof.nl

•Stempel mee voor korting Holland Food & Flowers

•Mijn Idee: uw beleving, ons bloemwerk

•Streekhof goes digital

Page 2: Streekhofkrant Nr. 01 - 2013

pagina 2 www.streekhof.nl

Dé woonwinkel van West-Friesland

MEUBELS • VERLICHTING • WOONACCESSOIRES

WWW.TIERLANTIJN-WONEN.NL

Westerstraat 43-45 • Enkhuizen • T. 0228 317 340Winkelcentrum Streekhof • Bovenkarspel • T. 0228 521 402

nu tot

collectiewinterop de hele2e rondesale

www.embrace.nl

50korting

laatste ronde

sale nu tot: 75%korting

Page 3: Streekhofkrant Nr. 01 - 2013

www.streekhof.nl pagina 3

Holland Food & Flowers; ruik, proef, beleef en bewonder!

Ontdek waar Noord-Holland groot in isIedereen weet dat toeristen van over de hele wereld naar Nederland komen om onze tulpen te bewonderen. Maar nog een fantastisch exportproduct is onze kennis en kunde in de zaadindus-trie. Nederland heeft wereldwijd een leidende positie. De agrisector groeit en bloeit. De branche staat niet alleen bekend om zijn mooie producten, maar ook om de geavanceerde technieken en teeltwijzen. Op Holland Food & Flowers ervaart u zelf dat Noord-Holland de ba-kermat is van de wereldvoedselproduc-tie.

FoodDe totale agrarische sector presenteert zichzelf graag aan het publiek op een interactieve en innovatie wijze, die het platteland spannend maakt. Op Hol-land Food & Flowers kunt u deelnemen aan smaakvolle workshops en wijn-proeverijen, demonstraties van top-koks bijwonen, want topkoks uit de re-gio werken graag met fruit, groenten en kruiden van onze bodem. Ruik de fij-ne geuren, proef de specifieke smaken en bewonder de verrassende combina-ties van de chef! Laat u meenemen op reis langs de vele verrassingen op de weg van zaadje tot eindproduct.

FlowersBloemen, bloemen en nog eens bloe-men! De bloementuin met de meest bijzondere bolbloemen, bomen, strui-ken en andere sierteeltproducten is een feest van geur en kleur. Een onein-dig oogstrelend tafereel met miljoenen tulpen, narcissen, irissen, krokussen en vrolijke voorjaarsbloeiers. De prachtige tuin, ontworpen door tuinontwerper Robert Broekema die garant staat voor een kleurrijke kennismaking met de ve-le bloemsoorten waar de regio wereld-beroemd om is.

LifestyleNaast Food en Flowers biedt het eve-nement een geweldige Lifestylebeurs, waar u heerlijk kunt shoppen. Hier vindt u vele producten en diensten op het gebied van ‘lekker leven’: wonen, koken en vrije tijd. Wanneer u even op adem wilt komen bent u welkom in het restaurant in de kas voor een kop koffie met gebak of een lekkere lunch.

Bloemen, groenten en fruit en hun te-lers, zijn de hoofdpersonen van dit eve-nement. Stap de wereld van de teler en zijn passie voor zijn producten in en laat u verleiden door de romantiek van het platteland.

Volg ons ook op facebook /Holland-FoodandFlowersen twitter Food_Flowers

Algemene informatie

Locatie: Koel en Preparatiebedrijf CNBVeilingweg 11611 BN BovenkarspelT: 0228-511644F: 0228-516130E: [email protected]

Openingstijden:Zondag 24 februari t/m zondag 3 maart van 10.00 – 18.00 uurVrijdag 1 maart van 10.00 – 21.30 uur

Parkeren:Met de auto kunt u gratis parkeren op het Enkhuizer Zand. Vanaf deze par-keerplaatsen rijden gratis pendelbus-sen voor de bezoekers. U kunt voor de deur uitstappen. Adres: Kooizandweg 1, 1601 LK Enkhuizen

Entreeprijzen:E-tickets volwassenen* € 11,00Volwassenen aan de kassa € 15,00Kinderen t/m 12 jaar gratisKinderen 13 t/m 16 jaar € 6,00* Deze tickets zijn vanaf 1 januari be-schikbaar via de online kaartverkoop. Per bestelling wordt eenmalig een be-drag aan transactiekosten gerekend.

Zondag 24 februari is er een presenta-tie voeding en topsport door zeilkonin-gin Lobke Berkhout. Vrijdag 1 maart is er een demonstratie door sterrenkok Ron Blaauw. Zaterdag 2 maart is er een interview met de Hoornse sterrenkok Lucas Rive en tevens een kookdemon-stratie.

Kijk voor meer actuele informatie en informatie over de bereikbaarheid per openbaar vervoer op www.hollandfoodandflowers.nl

Stationslaan 141611KZ Bovenkarspeltelefoon 0228-522602 www.mijnbloemidee.nl

Maak

kans op een

romantisch

Wellness pakket

2

Bestel

nu uw valentijnsboeket

vanaf 20 euro

Verras je geliefde en pak deze kans!

Bestel voor of op 14 februari en maak kans op een romantisch Wellnessbehandeling bij

*Deze actie loopt tot 20 februari 2013. Uw kassabonnummer is uw lotnummer!

Volg ons ook op:

voor *

*

www.skintaliz.nl

Wilt u proeven van alle smaken die Noord Holland Noord rijk is? Beleef het bij Holland Food & Flowers, waar de producten die u kent uit de supermarkt en bloemenwinkel tot leven komen en u het verhaal vertellen van hun oorsprong, ontwikkeling en smaak! Van 24 februari tot en met 3 maart beleeft u het in Bo-venkarspel.

Van 24 februari t/m 3 maart komen de producten uit supermarkt en bloe-menwinkel tot leven. U kunt het rui-ken, proeven, beleven en bewonde-ren tegen een gereduceerde prijs. Met een volle stempelkaart betaalt u aan de kassa € 11,00 in plaats van € 15,00. Spaart u mee?!

Holland Flowers Festival is een over-dekte tentoonstelling van de mooiste en nieuwste bloemen die Noord Hol-land Noord te bieden heeft. Naast de prachtige bloemen valt er nog veel meer te beleven op het gebied van bloemen, groenten, fruit en tuinen én men kan gezellig rondwandelen en ideeën opdoen op de bijbehorende Lifestylebeurs. Kortom, een gezellige dag uit!

Stempelactie, hoewerkt het?De stempelactie loopt van 11 t/m 23 februari. Een stem-pelkaart kunt u in het winkelcentrum halen. U ontvangt een stempel bij elke aankoop bij winkels in Streekhof. Met een volle spaarkaart ontvangt u€ 4,- korting op de entree.

Aftrap festival in Streekhof op zater-dag 23 februari.De dag voordat Holland Food & Flo-wers van start gaat, viert Streekhof al-vast een feestje. Het thema van het fes-tival is 400 jaar vriendschap tussen Ne-derland en Rusland.

In dat kader zal Streekhof deze zater-dag van 11.00 tot 16.00 muzikaal wor-den opgeluisterd door:

Los del SolDit vrolijke muziekduo gaat gekleed als bloemen. Voor kinderen maken zij leuke ballonfiguren.Dimitry MosaDe in Rusland geboren Dimitry brengt Russische muziek ten gehore. Hij is o.a. bekend van Holland’s got Talent, Paul de Leeuw en 3 FM.

Stempel mee voor korting op uw entree!

Spaar stempels voor korting op de entree van Holland Food & Flowers

Page 4: Streekhofkrant Nr. 01 - 2013

pagina 4 www.streekhof.nl

De Tuin 31, 1611 KR BovenkarspelTelefoon: 0228-520012, www.wwsb.nl

Nieuw in huis:Specialized TURBODe e-bike welke ondersteund tot 45 km/h !!!

Aanbiedingen:• De laatste 26”atb’s met kortingen tot wel 50%• Diverse winterkleding nu met 30% korting

Winkelcentrum Streekhof Zesstedenweg 1/7 1613 JA Grootebroek T 0228-511333E [email protected] www.smittweewielers.nl

Winkelcentrum StreekhofDe Middend 50Bovenkarspel

Tel.: (0228) 514540

gewoon goed!

Page 5: Streekhofkrant Nr. 01 - 2013

www.streekhof.nl pagina 5

www.schoenentic.nl

damesmode • bijouterieën • beenmode • heren ondermode

Dameskleding - Tom TailorBeenmode - Oroblu en Bonnie Doon

sieraden en div. accessoires!

De nieuwe voorjaarscollectie 2013!

Streekhof goes digital!

Wandelen door het online magazine van Streekhof

Lekker lezen in de Streekhofkrant. Voordelig shoppen met de strippen-kaart in uw knip. Speciale aanbiedin-gen voor spaarpashouders. U bent het van ons gewend. Deze mix van com-municatiemiddelen blijft, maar gaan wij verder uitbreiden.

Online magazineNaast de website www.streekhof.nl en berichtgeving via Facebook en Twit-ter, starten we dit jaar met een digitaal magazine. Een magazine online waar-in u mooie artikelen vindt, veel aanbie-dingen en advertenties en dat alles in-teractief! Onder de pagina’s die u voor ogen hebt treft u een schat aan extra

informatie. Filmpjes, foto’s en moge-lijkheden tot inschrijven voor acties. U klikt door naar websites, webshops en collecties van uw favoriete winkels. U bladert door het magazine en wandelt door het net. Er gaat een wereld voor u open.

Niets meer missenWilt u weten wanneer een nieuwe edi-tie online te bekijken is? Wij brengen u graag per mail op de hoogte. Ga naar www.streekhof.nl, klik op de knop ‘Streekhof Magazine’ en vul uw ge-gevens in. Zo blijft u op de hoogte en mist u niets!

De Streekhofspaarpas, sparen terwijl u shoptHeeft u al een spaarpas van Streekhof? U kunt hem voor 2,50 aanschaffen bij de deelnemen-de winkeliers en sparen terwijl u winkelt. Bij aanschaf ontvangt u meteen 100 shoppers op uw pas.

Hoe werkt het?Bij alle deelnemers krijgt u bij uw aankoop shoppers (punten). Deze shoppers zijn geld waard.U kunt met uw spaarpas weer beta-len bij de deelnemers. U hoeft er niets extra`s voor te doen. Na aankoop laat u de shoppers op uw pas bijschrijven. Ongemerkt loopt uw saldo op. U kunt met uw spaarpas weer betalen bij de deelnemers

Uiteraard kost het sparen en inwisse-len van de Shoppers u helemaal niets.En als u nog niet genoeg gespaard heeft voor een bepaalde leuke aanbie-ding dan kunt u het verschil bijleggen. Zo spaart u eenvoudig voor voordeel!

Deelnemers•RobertoShoes•Globereisbureau•DonnaPasti

•Trendcorner•SlagerijKeesdeHaan•Dégroenteman Adrie Bakker•EchteBakker Gerard Besseling•LunchcaféDeKathedraal•EPBeerepoot•SmitTweewielers•DierenshopStreekhof•BloemsierkunstMijnIdee•JuwelierHinke•FlashLederwaren•PoelierNicJonk•RabobankWestfriesland

Oost

Voor meer informatie en saldocheck www.streekhof.nl

De Streekhofkrant is een initiatief van winkelcentrum Streekhof en verschijnt 5 x per jaar huis aan huis in Enkhuizen, Bovenkarspel, Grootebroek, Lutjebroek, Hoogkarspel, Venhuizen, Hem, Wijdenes, Schellinkhout, Oosterleek, Westwoud, Westerblokker, Zwaag, Bangert, Wervershoof, Andijk, Zwaagdijk-Oost, Onderdijk, Medemblik, Opperdoes, Twisk, Oostwoud, Midwoud en Hauwert.

Opmaak, fotografie, traffic en redactie: De Beer Grafimedia Wervershoof. Druk: Flevodruk Harlingen. Oplage 43.000 ex.

Page 6: Streekhofkrant Nr. 01 - 2013

pagina 6 www.streekhof.nl

www.schoenentic.nl

ZIJ SPEELDEN

WINNAARS DECEMBER AKTIE

TABAKSHOP STREEKHOF

BIJ

EN VIELEN IN DE PRIJZEN

X-mas Shopping

Night

13-12Streekhof

14-12WervershoofEnkhuizen

We hebben

het voorjaar

al in huis!

RHEINO’SHITS

Dorpsstraat 50 WervershoofStreekhof Bovenkarspel

Westerstraat 58 Enkhuizen

Page 7: Streekhofkrant Nr. 01 - 2013

www.streekhof.nl pagina 7

Het voorjaar begint bij Tierlantijn WonenHoewel het nog volop winter is, kijkt Tierlantijn Wonen al vooruit naar het voorjaar. Erna en haar teams in het Streekhof en Enkhuizen zijn al druk bezig met het samenstellen van de nieuwe collecties meubels, verlich-ting en woonaccessoires voor het ko-mende seizoen. Daar is het immers nu de tijd weer voor!

Dé kleurtrends voor 2013 zijn zachte poedertinten, wat onder meer terug komt in de prachtige nieuwe collectie woonaccessoires van Riverdale. Tier-lantijn heeft in het voorjaar ook een primeur, met de exclusieve badkamer-lijn van Riverdale. Een assortiment dat is samengesteld met alles wat u wenst in uw badkamer. Allerlei soorten zeep voor in bad of onder de douche, hand-doeken en tal van andere artikelen om heerlijk te ontspannen in uw badka-mer. Of om cadeau te geven natuurlijk!

De nieuwe zitbanken en fauteuils, die worden gemaakt onder eigen naam van Tierlantijn Wonen, ogen heel stoer

en tegelijk landelijk en warm. Een stijltrend die vorig jaar al zichtbaar werd. Ook bij de tafels en eetkamer-stoelen is dat terug te vinden. Robuus-te ‘leeftafels’ in diverse houtsoorten en comfortabele stoelen. Om met familie of vrienden de hele avond gezellig aan te zitten.

De poedertinten vindt u ook terug in de kalkverf van het bekende merk Pain-ting the Past. Met Painting the Past geeft u uw huis in een handomdraai een authentieke uitstraling. En dat past natuurlijk weer helemaal in de stijl van de uitgebreide collectie buffet-kasten en tv-kasten.

En Tierlantijn Wonen kent zijn ‘klas-siekers’, zoals de grote collectie ver-lichting van Gispen en Tierlantijn Ligh-ting. Uniek en passend in vrijwel elk interieur. Er zijn zoveel leuke en mooie woon-ideeën om uit te kiezen, en daar hel-pen wij u graag mee. Ook bij u in de woning! Voor advies kunt u natuur-lijk bij de medewerkers van Tierlantijn Wonen terecht . Zij helpen u vaak aan verrassende ideeën om u persoonlijke interieursfeer te realiseren. Niet alleen voor in huis, maar ook als u uw bedrijf eens een heel ander aanzien wilt ge-ven.

Dus kom langs! Want het wordt een zon-nig en zacht voorjaar bij Tierlantijn Wonen in Bovenkarspel en Enkhuizen.

Je leukste vakantie..

..is ons werk!

West-Friesland

VXWF.NLGevarieerd aanbod vakantiereizen op

Middenweg 6 1611 KP BOVENKARSPEL0228-524403 | [email protected]

facebook.com/vxtravel

Verse

Spinazie

Volop variatie, koken, roerbakken, salade,

sauzen

500 gram

99

Handappelen

Pink Lady Een echte verleider!

Héél kilo

249

Vers gesneden

Spitskool Uit eigen snijkeuken

500 gram

99

Uit eigen keuken

Visschotel

Met een lekkere vissaus, verse groenten en

bistrokrieltjes

Per portie

599 Salade van de week Waldorf salade

250 gram - - - - - - - - -199

Tip van de week

Adrie Bakker Winkelcentrum “Streekhof”

De middend 60-62 Bovenkarspel 0228-515440 www.bakkerdegroenteman.nl

Geldig van 11 februari t/m 16 februari

Page 8: Streekhofkrant Nr. 01 - 2013

pagina 8 www.streekhof.nl

Sla, gerijpte geitenkaas,balsamico crème, gehakte walnoot.

€ 3,50

Chevreuse Superlunchplate 3 broodjes met ham en

gebakken ei,Van Dobben kroket en

huzarensalade

van € 7,75 voor

€ 6,50

Alle tostie`s20% korting

Ge

ldig

t/m

2 m

aa

rt

Page 9: Streekhofkrant Nr. 01 - 2013

www.streekhof.nl pagina 9

Zaterdag 16 februari komt Karina Schenk , voedingsdeskundige en eige-naar van de Eetspecialist naar onze winkel in het Streekhof en geeft ant-woord op al uw vragen omtrent het de-sembrood in het algemeen maar voor-al over ons Pane Maggia, een brood zonder E-nummers. Karina is gespecia-liseerd op dit gebied en zal u op weg helpen waar nodig.

Wij staan met onze stand in het winkel-centrum Streekhof voor onze winkel om u nog meer kennis te laten maken met het product desem.Ons desembrood is zonder extra toevoe-gingen en de kracht en smaak zit in het lange rijsproces.

Wij laten u kennis maken met:Boule au Levain, een witbrood variant;Desem volkoren, puur volkoren zonder toevoegingen; Pane Maggia een desem-brood zonder E-nummers; Speltbrood, voor mensen met tarwe allergie

Geniet, en laat u overtuigen tijdens de proeverijdagen• Boule au Levain €1,60 - 500 gram• Desem volkoren €1,60 - 450 gram• Pane Maggia €1,80 - 500 gram• Speltbrood €3,00 - 500 gramWij verwelkomen u graag op onze stand en proberen al uw vragen te beantwoor-den. Wie is Karina Schenk.Diëtiste/voedingsdeskundige. Gespecia-liseerd in het geven van o.a. persoonlij-ke voedingsadviezen, cursussen, voor-lichtingen en workshops. U kunt ook terecht voor persoonlijk voedingsadvies en advies in groepsver-band.

Desem: brood met belevingGRATIS PROEVERIJ DESEMBROODVrijdag 15 februari en zaterdag 16 februari verzorgt Echte Bakker Gerard Besseling een proeverij van diverse soorten desembrood.

100% DesembroodSpelt volkoren Boule au Vin

Brood met beleving

Gerard Besseling

Page 10: Streekhofkrant Nr. 01 - 2013

pagina 10 www.streekhof.nl

REPARATIE - VERKOOP - ONDERDELEN & STOFZUIGERS0228-512285

DICHTBIJ & OPTIMALE SERVICE

VERKOOP• 2DE KANS WITGOED MET GARANTIE

• NIEUW WITGOED & KEUKEN (INBOUW)APPARATEN• STOFZUIGERS & ACCESSOIRES

• ONDERDELEN & ACCESSOIRES ALLE HUISHOUDELIJKE APPARATEN

SIEMENS MIELE AEG ZANUSSI ELECTROLUX NUMATIC DEALERDe tuin 1A 1611 KR Bovenkarspelopen: ma t/m vrijdag 08.00-17.30u

donderdag koopav. tot 20.30u Zat 9.00-16.30uOnderdelen centrum huishoudelijke apparatenKOOP BIJ DE MAN DIE HET OOK MAKEN KAN

REPARATIE / GEEN VOORRIJKOSTEN / MOBILE PIN ALLE MERKEN WITGOED

ALLE MERKEN KEUKEN(INBOUW)APPARATENSTOFZUIGERS

Stofzuigerzakken o.a miele aeg.

electrolux

W3214 MIELENU ? 899.00

7kg1300 toeren

Vers en eerlijk hoe� niet duur te zijnhoe� niet duur te zijnNatuurlijk is Keurslagerij Timo Boon hét adres voor smakelijke en bijzondere vlees-specialiteiten van uitzonderlijke kwaliteit. Maar dat niet alleen. Al 6 jaar lang hebben wij wekelijks en groot aantal vaste weekaanbiedingen voor u. Van panklare gemaks-producten op maandag, een vleeswarenspektakel op dinsdag, kilo voordeeldag op woensdag tot biefstukdag op donderdag. En natuurlijk de weekendaanbiedingen. U ziet, voor ieder wat wils.

Natuurlijk zijn alle producten van topkwaliteit, zoals u van ons gewend bent. Zelfde kwaliteit, bijzonder scherpe prijs! Dus kom langs en pro� teer!

Kortom, ook voor voordelige kwaliteitsproducten moet u bij

Keurslagerij Timo Boon zijn!

Timo Boon, keurslagerMiddend 212, Bovenkarspel Tel. 0228-514127www.boon.keurslager.nl

MAANDAG & DINSDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG EN ZATERDAG

Vleeswaren-spektakelHeerlijke ambachtelijke vleeswaren!In onze toonbank liggen wel 30 soorten vleeswaren, die u zo zelf kunt pakken.

PanklaartjesdagVoor een lekker stukje gemak!

Kilo voordeeldagExtra voordeel bij een kilo!Eenvoudig uit te zoeken, want alle voordeelverpak-kingen liggen voor u klaar in het zelfbedieningsmeubel. Met o.a. riblappen, kip� let, hamlappen etc.

Diverse shoarmapakketten o.a. varkens-, lams- en kipshoarmapakketten

BiefstukdagSmakelijk en botermals!

WeekendtoppersVoordelig het weekend in!

Halve grillworst

Kogelbiefstuk

Hele paarden-worst

Megaburgers Met o.a. slavinken, runderhamburgers, gebraden gehaktballen etc.

Elke 4e

GRATIS100 gram 089

voor 395vanaf 595

3 stuks 695

voor 395

5 voor 600

SPRING IS HERE!

NEW FASHION

DE MIDDEND 174, BOVENKARSPEL SHOEBYFASHION.COM

Page 11: Streekhofkrant Nr. 01 - 2013

www.streekhof.nl pagina 11

Tafellampjes LED 3 watt & 5 Watt Diverse kleuren & modellen

NU 45,00

WIJ HEBBEN NOG VOLOP AANBOD IN DIVERSE GLOEILAMPEN FLAME, HELDER, MAT, KOOLDRAAD!!!

Hanglamp LED glasplaat6 x 3 watt LED, 1,22 cm lang, dimbaar, verkrijgbaar

geschuurd aluminium of zwart rvs

Van 399,00 nu voor 289,00

Plaffoniere Blos 2lichtsVan 59,95

nu voor 29,95

Middenweg 12te Bovenkarspel

0228-516171

www.tlsverlichting.nl(naast o.a. de Action, Hema & Bristol)

Mijn Idee BloemenJune, zakenvrouw met een hart voor bloemenBloemen houden van mensen. Dat weet June de Ridder-van Pelt als geen ander. In 1999 opende zij Mijn Idee Bloemen en Interieur en ondanks pe-riodes van economische tegenslag hield June haar hoofd boven water. Want ook in crisistijden houden bloe-men van mensen. ‘Een bloemetje is een opkikker geeft de burger moed’, zo vertelt June.

Ze wilde destijds al starten in winkel-centrum Streekhof, maar als starter kwam ze toen niet aan bod. ‘Ik ben be-gonnen in een pand aan de Zessteden-weg. Drie jaar later kwam dit pand vrij aan de Stationslaan 14. Toen werd ik met open armen ontvangen. Nu ben ik alweer 10 jaar bij Streekhof gevestigd.’

Rouw en trouwJune verkooptmet haar team bloem-werk in de breedste zin van het woord. Van kleine koffieboeketjes tot com-plete inrichting van (bedrijfs)ruimtes. ‘Klanten van het eerste uur komen nog steeds trouw elke week hun bloemen halen. Dat geeft zoveel vertrouwen. De rouwstukken en bruilofstboeketten die we voor dag en dauw maken, geven veel voldoening. Rouw en trouw liggen ver bij elkaar vandaan, maar met bloe-men kun je elke emotie en wens verta-

len. Het is heel dankbaar werk en het krijgt dan ook onze uiterste aandacht.

Hobby en beroepWelke bloemen en materialen ook wor-den gekozen, wij maken er iets bijzon-ders van. Dit vak doet echt een beroep op je creativiteit. Voor ons team is dat elke dag opnieuw een uitdaging die we vrolijk met beide handen aanpakken. Ik geniet er zo van dat ik van mijn hob-by mijn beroep heb kunnen maken!’, aldusJune.

BalansRonald,dewederhelftvanJune,regeltde zakelijke kant van het bedrijf. Hij is verantwoordelijk voor de marketing en de contacten met de bedrijven. En dat doet hij met succes. Ook haar rech-terhand Trudy Broersen wil June ze-ker niet onbenoemd laten. ‘Ze werkt alweer 5 jaar bij ons en zonder haar waren we nooit zo ver gekomen. Onze werkverdeling werkt prima. Zo houd ik ook nog voldoende tijd over voor ons gezin. Ons zoontje Skip is bijna 4. Van hem wil ik ook volop kunnen genieten. Werk en privé is zo prima in balans.

Mijn Idee Bloemen: uw beleving is ons bloemwerk! www.mijnbloemidee.nl

Page 12: Streekhofkrant Nr. 01 - 2013

pagina 12 www.streekhof.nl

WINKELCENTRUM STREEKHOF - BOVENKARSPEL

STOERE COWBOYBAG’SIN NIEUWE COLLECTIE EN

NIEUWE KLEUREN

BAGSAC

Signeersessie

Gaby is zaterdag 16 februari aanwezig in Winkelcentrum Streekhof waar hij bij boekhandel Bruna over zijn ervaringen vertelt en ook zijn boek

signeert. (van 13:00 tot 16:00 uur)

Van Hoogkarpel naar UruzganHij is net 29 geworden, maar Gaby Deijs uit Hoogkarspel heeft al een heel leven achter de rug als beroepsmilitair: hij is veteraan van zowel Irak als Afghanistan. Tijdens zijn uitzendingen hield hij dagboeken bij, die gebundeld werden in zijn onlangs verschenen boek ‘Van Hoogkarspel naar Uruzgan’.

Kees de Haan, keurslagerDe Middend 70, naast Albert Heijn, BovenkarspelTel. 0228-511463www.dehaan.keurslager.nl

EXTRA VOORDELIGE SCHEURBONNENACTIE!

Twee weken voordeel

Ook in de maand februari hebben wij weer 12 aanbiedingen voor u geselecteerd. Stuk voor stuk producten waar u een heerlijke maaltijd mee op tafel zet. Van onze beroemde carpaccioburgers en lams-shoarma tot diverse verse salades. En van de kunstige Satéslof tot de combinatieaanbieding van rundergehakt en kip� let.

Knip de bonnen uit en neem ze mee want deze aanbiedingen laat u toch niet aan uw neus voorbij gaan?!

Graag tot ziens!

Team van Keurslager Kees de Haan

W A A R D E B O N

W A A R D E B O N

W A A R D E B O N

W A A R D E B O N

W A A R D E B O N

W A A R D E B O N

W A A R D E B O N

W A A R D E B O N

W A A R D E B O N

W A A R D E B O N

W A A R D E B O N

W A A R D E B O N

Geldig van 13 februari t/m 2 maart 2013

Geldig van 13 februari t/m 2 maart 2013

Geldig van 13 februari t/m 2 maart 2013

Geldig van 13 februari t/m 2 maart 2013

Geldig van 13 februari t/m 2 maart 2013

Geldig van 13 februari t/m 2 maart 2013

Geldig van 13 februari t/m 2 maart 2013

Geldig van 13 februari t/m 2 maart 2013

Geldig van 13 februari t/m 2 maart 2013

Geldig van 13 februari t/m 2 maart 2013

Geldig van 13 februari t/m 2 maart 2013

Geldig van 13 februari t/m 2 maart 2013

Satéslof

Kipschnitzels

Diverse soorten schnitzels

Steak du Boeuf-burgers

Salade naar keuze

Entrecote

500 gram runder-gehakt + 500 gram kip� let

Lamsshoarma 100 gram rosbief + 100 gram achterham

Paardenworst

Magere riblappen

Carpaccio-burgers

2 stuks 498

4 stuks 500

4 stuks 500

4 stuks 4503x 100 gram 375

300 gram 575

samen 650

500 gram 750samen 350

per stuk 500

500 gram 4984 stuks 450

Page 13: Streekhofkrant Nr. 01 - 2013

www.streekhof.nl pagina 13

Mantel & Overtoom Notarissen introduceert vrij inloopspreekuurU heeft ongetwijfeld wel eens een vraag gehad op notarieel gebied, maar die vraag niet willen of durven stel-len. U dacht, ach daar ga ik de notaris niet mee lastigvallen, daar heeft hij/zij het veel te druk voor. U was bang, dat de notaris zijn wekker mee zou la-ten lopen en elke minuut in rekening zou brengen. Of wellicht was het toch niet belangrijk genoeg om daar een dag vrij voor te nemen, want de nota-ris werkt toch immers van 9.00 uur tot 17.00 uur?

Wij vinden het wel belangrijk, dat datgene waar u mee zit, wordt opge-helderd. Hoe vaak denken wij niet: Waarom bent u niet eerder gekomen? Wij hadden dan kunnen voorkomen, dat er bij het eerstoverlijden van het echtpaar erfbelasting verschuldigd was. Wij hadden u er op kunnen wij-

zen om een BV op te richten waardoor het prive-vermogen niet verhaalbaar was voor de schuldeisers. Wij hadden u kunnen wijzen op het verschil tus-sen trouwen in gemeenschap van goe-deren of op huwelijkse voorwaarden. Of wij hadden u kunnen geruststellen met de mededeling dat alles gewoon goed geregeld is.

Om die reden organiseert Mantel & Overtoom Notarissen het inloop-spreekuur. U hoeft geen afspraak te maken en er zijn geen kosten aan ver-bonden. Wij geven antwoord op uw vragen en adviseren u.

U kunt op ons kantoor in Andijk te-recht op donderdag 14 en 28 februa-ri en op ons kantoor in Benningbroek op dinsdag 5 en 19 februari. En, de koffie staat uiteraard klaar.

Mr. A.W.M. Overtoom Mr. R.M. Mantel-Kooistra

Dokter De Vriesstraat 33, 1654 JT Benningbroek Tel. 0229 59 12 [email protected]

Dokter d’Arnaudstraat 29, 1619 CW Andijk Tel. 0228 59 22 24

[email protected]

Inloopspreekuur bij de notaris

Inloopspreekuur zonder afspraak: 5 en 19 februari Benningbroek,14 en 28 februari Andijk, van 19.00 tot 21.00 uur.

U bent van harte welkom.

Om ‘n koppie bij de notaris, het 1ste half uur advies is gratis!

Available at: NATAZ Mode - De Middend 84 - 1611 KT Bovenkarspel - 0228 523 497

www.streekhof.nl pagina 13

Tramontananieuwe collectie

De Middend 841611 KT Bovenkarspel

0228 523497

Page 14: Streekhofkrant Nr. 01 - 2013

pagina 14 www.streekhof.nl

Winkelcentrum StreekhofDe Middend 12-14, Bovenkarspel

Telefoon 0228-51 13 67

Diverse gouden sieraden met kortingen tot 50%

horloges en sieraden met

50% korting

horloges en sieraden met

50% korting

horloges 30% korting

horloges en sieraden met korting

oplopend tot 70%

ÉÉN AUTO. DUIZEND GEZICHTEN.

COMING SOON.

De ADAM brengt personalisatie naar een hoger niveau. Van de velgen tot aan het dak, het ontwerp van ieder interieur en exterieur detail ligt in jouw handen. Jij vormt de auto precies zoals ‘ie het best bij jou past. En om dat nog eenvoudiger te maken, krijg je nu € 500,- cadeau om je ADAM verder te personaliseren. Kom voor meer informatie naar onze showroom.

De nieuwe OPEL ADAM

Gemiddeld brandstofverbruik 5,5-5,0 l/100km; gemiddelde CO²-uitstoot 129-118 g/km, volgens richtlijn R (EC) nr. 715/2007.Deze actie is van toepassing op ADAM JAM, GLAM en SLAM en is geldig op nieuwe klantenorders t/m 28 februari 2013, registratie uiterlijk 30 juni. Zie voor volledige actievoorwaarden opel.nl.

COMING SOON IN STREEKHOF.

Van der Linden van Sprankhuizen ENKHUIZEN· 0228-316464· www.lvs-autogroep.nl

Vanaf donderdag 7 maart iedere donderdag in het Streekhof.

Page 15: Streekhofkrant Nr. 01 - 2013

www.streekhof.nl pagina 15

Roberto shoes

Tot ziens bij Matthieu, Mia, Jessica, Jacqueline en Annet

In het gezellige Streekhof

Modieuze en grote collectie

Dames-, heren- en kindermaten

Wij zijn altijd scherp geprijsd!

Shoes me, Gattino, Ecco, Skechers, All Stars, Geox, Kanjers, Braqeez, Carmens, Tom Tailor, SPM,

Birkenstock, Teva, Quick, Dr Martens etc

De voordelen van

Page 16: Streekhofkrant Nr. 01 - 2013

pagina 16 www.streekhof.nl

Ontdek je nieuwe

14 februari Valentijnsdag liefde

Valentijnswaardebon

20% korting op een geur naar keuze

Alleen geldig in de winkel van uitgifte:

Deze waardebon is geldig van 4 t/m 14 februari 2013. Maximaal 1 bon per klant. Niet geldig in combinatie met

andere acties of aanbiedingen

Ontdek je nieuwe

14 februari Valentijnsdag liefde

Valentijnswaardebon

20% korting op een geur naar keuze

Alleen geldig in de winkel van uitgifte:

Deze waardebon is geldig van 4 t/m 14 februari 2013. Maximaal 1 bon per klant. Niet geldig in combinatie met

andere acties of aanbiedingen

Ontdek je nieuwe

14 februari Valentijnsdag liefde

Valentijnswaardebon

20% korting op een geur naar keuze

Alleen geldig in de winkel van uitgifte:

Deze waardebon is geldig van 4 t/m 14 februari 2013. Maximaal 1 bon per klant. Niet geldig in combinatie met

andere acties of aanbiedingen

Ontdek je nieuwe

14 februari Valentijnsdag liefde

Valentijnswaardebon

20% korting op een geur naar keuze

Alleen geldig in de winkel van uitgifte:

Deze waardebon is geldig van 4 t/m 14 februari 2013. Maximaal 1 bon per klant. Niet geldig in combinatie met

andere acties of aanbiedingen

Ond

er v

oorb

ehou

d dr

uk e

n ze

tfout

en.

DA Drogisterij & Luxe Parfumerie Française BOVENKARSPEL De Middend 176-180 • 0228-511536

HOORN-centrum Gedempte Turfhaven 40-42 • 0229-214574