Japke Januari 2011

18
Januari 2011 39 ste jaargang 44 ste Sint-Maarten Team Japke gloeiend erbij het

description

Japke Januari 2011 Scouts 44ste Sint-Maarten Heide 39ste jaargang

Transcript of Japke Januari 2011

Page 1: Japke Januari 2011

Januari 2011

39st

e ja

arg

ang

44st

e Sin

t-Ma

art

en

Tea

m Ja

pke

gloeiend erbij

het

Page 2: Japke Januari 2011

.

Page 3: Japke Januari 2011

Inhoud

Redactioneeltje 4

Kapoenen 5

Woordje van de GRL 6

Welpen 7

Prikbord 8

Wolven 10

Jogi’s 11

Verjaardagen 12

Givers 13

Jins 14

Leidingshoekje 15

Infolijn 17

Page 4: Japke Januari 2011

4

RedactioneeltjeBeste vrienden van de scouts,

Omdat er tijdens de maanden december en januari voor de examens gewerkt moet worden –door menig lid en leider-, vergeet men wel eens aan de scouts te denken. Daarom zet de Redactie die ene grote en opperscouteske gebeurtenis in de kijker: Overlevingstocht. Deze editie zullen we het verhaal van Assertieve Antilope brengen, dat ons vertelt over de koude nachten in de Ardennen, anno 2005.

Met volle moed begon ik aan een tocht waarvan ik niet wist wat ik ervan moest verwachten. Als ik had geweten hoe zwaar het zou worden, was ik waarschijnlijk niet eens vertrokken. Het sneeuwde. Ik had dus twee paar sokken in mijn botinnen aangedaan, minstens 6 lagen van T-shirts en truien, thermisch ondergoed, en mijn nieuwe trekbroek van de Decathlon. Ik was er helemaal klaar voor.

We vertrokken dit jaar in Couvin. De eindbestemming was Bertrix, in vogelvlucht zo’n 70 km van de vertrekplaats. Mijn leider dat jaar was Rusteloze Gnoe. We begonnen eraan. De eerste uren nog vrolijk zingend, vanaf dat het donker werd al iets minder vrolijk, maar nog steeds met volle moed. Er was echter een probleem. Om in Bertrix te geraken moesten we via een stukje Frankrijk de Maas oversteken. Omdat ze in Noord-Frankrijk blijkbaar niet veel bruggen bouwen en de veerpont door het slechte weer en het late uur ons niet meer over kon zetten, waren we genoodzaakt om al vroeger te stoppen met wandelen (ik denk rond 19u00). We gingen dan maar naar een slaapplaats zoeken. Dat ging heel vlot, want na een paar huizen hadden we ons al een warme kamer gevonden in een vakantiewoning van een aardig Frans koppel. Ze kookten ons eten en ze gaven ons chips en frisdrank. Rusteloze gnoe riep hierop: “c’est scandaleusement!” maar wij trokken er ons niets van aan.

De volgende dag gingen we om 8 uur ’s morgens alweer op pad. Door sneeuwstormen het bos doorbunkeren, soepjes koken op een besneeuwd en ijskoud bospadje; we hebben het allemaal gedaan. Gelukkig kon Rusteloze Gnoe de sfeer erin houden met uitspraken zoals: “ta mère dans une bouteille” en andere uitspraken waar er de dag van vandaag nog steeds mee gelachen wordt. Zonder hem hadden we het niet overleefd, denk ik altijd.Omdat we de eerste dag niet zo veel hadden kunnen stappen (ongeveer 20km), moesten we dit de 2de dag inhalen. Dat was geen lachertje. Terwijl we rond 20u00 hoorden dat de andere groepen al een slaapplaats gevonden hadden voor ons in Paliseul, waren wij er nog lang niet. Ik denk dat het Ondeugende Raccoon en ikzelf waren, die achteraan liepen. Toen we hoorden dat we er bijna waren, waren we zo opgelucht. We zagen het bordje met ‘Paliseul, 1km’ en we waren zo blij. Totdat we zagen waar Paliseul was. Boven op een berg. Potverdekke. Eerst nog een berg beklimmen, en dan pas slapen. Toen we aankwamen was het al middernacht. We hadden die dag zo’n 45 km gestapt. Eind goed, al goed. De volgende dag was het nog maar 10 km naar Bertrix. Wat een feest toen we daar aankwamen. Ik was zo trots op mezelf en de andere leden van mijn groep. We hadden het gedaan. Op overlevingstocht 2005 heb ik grenzen verlegd, heb ik een sterkere band gekregen met mijn groepsleden, ben ik een tikkeltje harder geworden. En daar doen we het uiteindelijk toch voor, niet?

Assertieve Antilope

Page 5: Japke Januari 2011

5

KapoenenZondag 2 januari 2011 van 14u tot 17uVandaag is het voor de laatste keer nog eens bommazondag. Of: vandaag is het voor de eerste keer dit jaar bom-mazondag. Want jawel, het jaar 2011 is aangebroken. De leiding wenst jullie allemaal een geweldig jaar toe!

Zaterdag 8 januari 2011 van 19u tot 21u2008? Nee! 2009? Nee-ee! 2010? Nee-ee-ee!!!! HET IS 2011! Joepiee! En dat gaan we vandaag vieren op ons nieuwjaarsfeestje! We maken er een knallend feest van. Jullie mogen trouwens allemaal jullie feestkledij aan-trekken vanavond!

Zaterdag 15 januari 2011 van 19u tot 21uVandaag gaan we uitzoeken wie ‘de slimste kapoen ter wereld’ is. Dat kan maar een ding betekenen: KWIS! Jawel allerliefste kapoentjes, warm jullie hersentjes maar goed op van te voren! Maar eigenlijk gaan we niet zomaar een kwis doen, neen, jullie leiding vindt dat maar saai. Bereid jullie voor op een supergeweldig toffe puddingkwis!

Zaterdag 22 januari 2011 van 19u tot 21uEr is een moord gebeurd op de scouts. Wie zou het gedaan hebben, met wat en waar? Was het Hannes met het sjortouw in het jogilokaal? Of was het Paulien met het zakmes in de WC’s? Volgens mij was het Pieter, met de puntpaal in het kapoenenlokaal. Zoals jullie het al wel kunnen raden gaan we vandaag als echte detectieves cluedo spelen! Zondag 30 januari 2011 van 14u tot 17uOng, ong, ong, proeven doe je met je… tong! Ingers, ingers, ingers, voelen doe je met je…vingers! Eus, eus, eus, kijken doe je met je … ogen! Oeps, dat laatste was een instinkertje. In ieder geval, vandaag is het zintuigenver-gadering.

Zondag 6 februari 2011 van 14u tot 17uHet is al veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel te lang geleden dat wij nog in het bos zijn geweest, kapoenen. Vandaag gaan we weer eens van de blaadjes en de bomen, van de vrije natuur en het heerlijke Belgische weer genieten tijdens ons eerste bosspel van het nieuwe jaar! Ik heb er al zin in, hopelijk jullie ook!

3 dikke nieuwjaarskussen van jullie leiding,

Miss C, N to the YA, Lady Kings, Polleke, Lange Hans, Dry P, and Dubbel L.

Page 6: Japke Januari 2011

6

Woordje van de GRLBeste leden, (oud-)leiding, ouders en sympathisanten,

Het jaar 2010 is verleden tijd. Na de vele familiefeesten en nog meer kroketten is het tijd voor een nieuw jaar, 2011!

Zoals elk jaar zijn er in januari enkele speciale activiteiten. Zo kunnen de ouders en andere bewoners van Heide en omstreken rekenen op prachtige sonates aan hun voordeur. Op 8 of 9 januari gaan welpen t.e.m. jins immers uit volle borst huis aan huis Driekoningen zingen. Op zaterdag 8 januari organiseert het oudercomité samen met de jins de jaarlijkse kerstboomverbranding op het Heidestatieplein. Een gigantische stapel kerstbomen wordt omgetoverd tot een gezellig vuur. Dé gelegenheid om bij te praten, te genieten van een hapje/drankje en tegeli-jkertijd de scouts en de jinreis te sponsoren.

Januari is voor de leiding een iets minder ontspannende maand. Stapels boeken houden de studenten onder ons aan hun bureau gekluisterd. Maar ge hebt allemaal weeral chance want de scouts is de ideale manier om u eens goed uit te leven.

Tot op de kerstboomverbranding!Stevige linker,

Zelfbewuste SneeuwuilBlijmoedige Salangaan

Page 7: Japke Januari 2011

7

WelpenZondag 9 januari van 14u00 tot 17u00

Zondag 16 januari van 7u00 tot 9u00

Zaterdag 22 januari van 19u00 tot 21u00

Zondag 30 januari van 9u00 tot 11u00

Zondag 6 februari van 14u00 tot 17u00

Groetjes van Shadasmurf, Ikkismurf, Chilsmurf, Baloesmurf, Akelasmurf en Bagheerasmurf

Dag welpjes, mij allerliefste schatjes. Ik ben Balthazaartje, één van de drie beroemde koningkjes die het kindje Jezus zijn eerste teddybeertje zijn gaan brengen toen hij pas geboren was, in dat kribbetje, in dat stalletje, met dat osje en dat ezeltje. Maar dat beertje heeft nogal veel centjes gekost dus ik ben later dan maar een zangertje geworden. Hebben jullie toevallig geen zin om met mij enkele concertjes te gaan geven in Heide?

Dag weelpen. Ich ben Baarbaaraa de Choocoomeelchbuus uit Liiimbuurg. Zoals elch jaar verwaarm ich juullie roond 9 uur met mijn heerlijke waarme choocoomeelch. Ich zie dat juullie aal niet meer kunnen waachten, maar eerst staat er voor juullie noog een leuche dauwtriep in de Heide oop het proograammaa. We spreechen aaf oom 7 uur aan de paarching vaan de Kaalmthoutse Heide! Ich zaal er 2 uurtjes later ooch zijn.

Dag welpkes. Ik zen den Danny, ma ze noeme mij in Aantwijrpe oek wel is den Duvel. Na ist zo dakik iel goe veraaltjes kan vertelle. Zow van die griezeldinges zen mijn favoriete. Na ist oek zo dakik oek iel geire een wandelingeske doen me zow van die vuurdinges. Na haddekik goesting oem me olle ne keer te probere oem da tesame te doen. Wa denkte?

Dag welpen. Mijn naam kennen jullie ongetwijfeld al, maar ik zal me toch nog eens voorstellen. Ik ben Mowgli uit de film Jungle Book, je weet wel, die film waarin ik met mijn vrienden Akela, Bagheera, Baloe, Chil, Ikki en Shada dolle avonturen beleef! Ik ben gisteren samen met mijn maatjes uit de Jungle ontsnapt en wij zouden graag eens een filmpje zien. En om onze bioscoopzaal vol te krijgen zijn ook jullie uitgenodigd. Ik zorg voor een lekker Jungleontbijt!

Dag welpensmurfen. Ik ben brandweersmurf en samen met doktersmurf, politiesmurf en verpleegstersmurfin heb ik een hulpdienstenbosspel ineen gesmurft. We zijn aan grote smurf toestemming gaan smurfen om met jullie dit spel te komen smurfen. Kom dus smurfensvlug naar de scouts wat een smurf weet: Als smurfen achter smurfen smurfen smurfen smurfen smurfensvlug!

Page 8: Japke Januari 2011

8

Prikbord

Page 9: Japke Januari 2011

9

PrikbordFIETSENMARKERING – FIETSENMARKERING – FIETSENMARKERING

Er worden, zelfs in Heide, regelmatig fietsen gestolen. We organiseren daarom in samenspraak met het GO-team en de politie op zondag 6 februari 2011 om 17u00 een fietsenmarkeringsactie. Uw fiets laten markeren verkleint de kans op diefstal, en verhoogt de kans op het terugvinden van gestolen fietsen. De jins houden tegelijkertijd hun jaarlijkse ‘pannenkoekenslag’, dus het fietsen markeren zal zeker gezellig zijn!

Om het vooruit te laten gaan heeft de politie wel op voorhand naam, voornaam en rijksregisternummer nodig van de eigenaar van de fiets. Zo kunnen ze de stickers met de nummer en de formulieren al op voorhand maken. Ouders, kinderen, buren, vrienden, grootouders: iedereen is welkom om zijn/haar fiets (gratis) te laten markeren! Breng wel tijdig de nodige informatie binnen.

Concreet:• 6 februari 2011• 17u00• Gratis fietsenmarkering• Ten laatste zondag 31 januari doorgeven:

o Naam + voornaamo Rijksregisternummero Aantal fietsen te markeren

(aan [email protected] of onderstaand strookje afgeven aan iemand van de leiding)• Pannenkoekenslag Jins

FIETSENMARKERING – FIETSENMARKERING – FIETSENMARKERING

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Ik schrijf me in voor de fietsenmarkering op zondag 6 februari 2011, 17u00

Voornaam: ……..………………………………………………………....

Naam: ……..………………………………………………………....

Rijkregisternummer: ……..………………………………………………………....(ook terug te vinden op de SIS-kaart)

Aantal fietsen: …….

Page 10: Japke Januari 2011

10

WolvenZondag 9 januari 2011 van 14u tot 17uNadat Jezus was geboren, kwamen de drie wijzen op bezoek om de kleine jongen geschenken te geven. Dit wordt normaal herdacht op 6 januari, maar aangezien het dan jammer genoeg geen scouts is, gaan we gewoon vandaag zingen!Kom dus allemaal goed verkleed naar de scouts en neem zeker een klein muziekinstrument mee als je dat hebt liggen!

Zondag 16 januari 2011 van 8u tot 10uKruip vandaag heel stilletjes jullie bedje uit, en ga fluisterend dag zeggen tegen je ouders. Neem voorzichtig de trap naar beneden, maar let op voor de 4de trede, die kraakt. Sluip jullie huis uit, neem de fiets, doe de garagepoort stilletjes dicht. Begeef je vervolgens naar de scouts alwaar een lekker ontbijt en een goede film zal klaarstaan!

Zaterdag 22 januari 2011 van 19u tot 21uWij leiding zitten nu volop in onze examenperiode, aangezien wij het beu zijn alsmaar vragen te moeten beant-woorden gaan we het vandaag is omdraaien. We gaan jullie vandaag eens allemaal op de rooster leggen en volledig doorlichten, zodat wij weten wat we tegen onze proffen moeten zeggen wanneer ze ons nog eens een moeilijke vraag stellen.

Zondag 30 januari 2011 van 14u tot 17uKoning winter is al even in het land, dat hebben we al wel kunnen merken. De boze man heeft de sneeuw al laten vallen voordat sinterklaas bij ons was langsgekomen. Vandaag is het de dag waarop de wolven laten zien dat Koning winter hen niets kan maken! Duffel jullie vandaag allemaal eens lekker warm in zodat je klaar bent om het op te nemen tegen Koning Winter!

Zondag 6 februari 2011 van 14u tot 17uToen de dieren nog spraken en jullie leiding nog jong was, had nog geen kind een computer, laat staan een playstation of nog erger een gameboy of iets dergelijks. Neen, ons speelgoed was beperkt tot onze eigen fanta-sie en gezelschapspelen. Vandaag gaan we die tijd nog eens laten herleven! Dus bereid jezelf maar goed voor, want het levende gezelschapspel spel vindt vandaag plaats aan de lokalen van de 44ste Sint Maarten te Heide.

Een stevige linker, (wie is wie?)

Snaakse Chinchilla, Vredelievend Winterkoninkje, Ondernemende Kookaburra, Opmerkzame Ree, Uitbundige Vink, Standvastige Seriema

Een wolf komt altijd met perfect in orde fiets naar de scouts!

Page 11: Japke Januari 2011

11

Jogi'sZondag 9 januari 2011 van 14u tot 17uVandaag zingen de longen uit ons lijf, met deze jaarlijkse draaischijf, We gaan de mensen uit de buurt plezieren, door drie koningen te vieren! Hebben jullie snoepjes teveel, de leiding wilt graag ook wel een deel! Wil je veel snoep verkleed je dan maar goed!Zaterdag 15 januari 2011 van 19u tot 21u Gala :(feest) Een `gala` of `gala-avond` is een deftig feest waar men in galakleding verschijnt. Ook de kleding zelf wordt `gala` genoemd. Een bal in galakostuum heet wel een `galabal Vanavond mogen jullie je eens helemaal optutten voor het jaarlijkse jogi - galabal. Hier worden alleen de meest succesvolle en ambitieuze jogi’s op uitgenodigd. Bij deze zijn jullie allemaal uit-genodigd voor dit spetterend en glamoureuse feest! Zaterdag 22 januari 2011 van 19u tot 21uDe jins komen ons vanavond vergezellen. Nu is het wel onze taak om hun te imponeren en hun duidelijk te maken dat de jogitak wel echt een bangelijke groep is. Het is belangrijk dat jullie je goed voorbereiden op deze vergadering. Verdiep je in theoretische boeken maar gebruik vooral je algemene kennis. Want op deze quiz laten wij zien wie de slimste tak van de 44ste is!Zondag 30 januari 2011 van 14u tot 17u De tijden vandaag zijn er veel mensen met rare fobieën. Je hebt belonefobie,Acrofobie, hematofobie, rijangst, smetvrees en nog veel meer. Hopelijk hebben jullie geen last van een agorafobie want dat zou je wel eens ernstige problemen kunnen onder vinden op deze vergadering!Zondag 6 februari 2011 van 10u tot 17u Het studentenleven is toch iets waar de meeste naar uitkijken. Buiten de zware studies leer je er nieuwe mensen kennen en kan je kortom gewoon genieten van het leven. Wij willen jullie vandaag toch al een beetje kennis laten maken met het echte studentenleven. En de enige plek waar studenten echt tot leven komen is natuurlijk ’t stad! Hopelijk zien we jullie voor een spetterend studentenspel!

Greetz from jullie leiding!

Page 12: Japke Januari 2011

12

Verjaardagen

Ellen De Veth 4 1 2001 Welp

Joris Gallens 5 1 1989 Giverleiding

Lune Verfaille 6 1 2003 Kapoen

Hannes Van de Laar 7 1 1992 Kapoenenleiding

Noor Philippo 7 1 1999 Wolf

Manuella Houvenaeghel 12 1 1965 Oudercomité

Thomas Weekx 13 1 2004 Kapoen

Maxim Marynissen 15 1 2003 Kapoen

Tine Adriaenssens 16 1 1993 Jin

Kenji Van Hooydonck 17 1 2003 Kapoen

Indra Persoons 20 1 1999 Wolf

Elise Vrebosch 22 1 1999 Wolf

Anton De Paepe 23 1 2002 Welp

Hanne De Paepe 23 1 2002 Welp

Sophie Simons 23 1 2003 Kapoen

Simon Vandepitte 24 1 2000 Wolf

Sven Baart 25 1 2002 Welp

Alexander Henkes 27 1 2003 Kapoen

Leen Claus 28 1 1993 Jin

Thomas Cassimon 28 1 1997 Jonggiver

Briek De Man 28 1 1997 Jonggiver

Noor Loopmans 29 1 2001 Welp

Thomas De Bock 29 1 2002 Welp

Jens Roosens 30 1 1995 Giver

Lotte Vanwesenbeeck 30 1 2003 Kapoen

Jasper Smets 31 1 1989 Jinleiding

Astrid Van Hees 31 1 1990 Welpenleiding

Lucas De Reys 31 1 2002 Welp

Roselyne De Reys 31 1 2002 Kapoen

Page 13: Japke Januari 2011

13

GiversZondag 2 januari 2011Jullie zijn ongetwijfeld nog aan het bekomen van jullie tripje naar de Ardennen of van de festiviteiten natuurlijk. Doe in ieder geval de groeten aan de bomma en tot volgende week!

Zaterdag 8 januari 2011 van 19u tot 21uVandaag wordt er gezongen van deur tot deur in de hoop een luttele euro in de hand geduwd te krijgen om zo snel mogelijk te vertrekken naar de volgende bel. Kom allemaal verkleed als een ware koning, ras naar keuze, van chinees tot zwarte man alles kan! Tijd om twee vrienden te maken en samen Driekoningen te zingen.

Zaterdag 15 januari 2011 van 20u tot 22u Omdat jullie toffe leiding zich in deze tijd moet bezighouden met iets minder toffe cursussen over allerlei hopeloze zever wordt het tijd voor hen om even te ontspannen. En omdat we jullie zo leuk vinden mogen jullie mee komen doen. Vandaag zetten we ons op ons lui achterwerk en pikken we een filmpje mee. Voor de gevoelige kijkers: vergeet geen zakdoek!

Zaterdag 22 januari 2011 van 20u tot 22u De tijd dat de niet leuke cursussen ver weg in de kast mogen gestoken worden is nog steeds niet aangebroken en daarom, met de neus in onze boeken, halen we onze inspiratie vanavond uit de cursus scheikunde. Het chemisch proces dat een lichtje doet branden staat vandaag centraal voor een strak spelletje in de bossen.

Zondag 29 januari 2011 van 14u tot 17uWat er jullie vandaag te wachten staat is nog maar de vraag waar ook de leiding zelf nog niet helemaal uit is. Het heeft iets te maken met de blauwe schepsels die we ook wel eens Smurfen noemen en met het technologische snufje waar nagenoeg niemand nog zonder kan, namelijk de GSM. Hoe dit te combineren valt kunnen jullie vandaag ontdekken.

Zondag 6 februari 2011 van 14u tot 17uWe spelen een spel vandaag. En niet zomaar een spel. Het is een spel geïnspireerd op de handel waar je naast partypoppers ook fietsbanden, petjes met verlichting, klei, snoep en alle andere zaken die ook maar in je kunnen opkomen kan kopen. En dit alles tegen een prikje! Je zou voor minder fan zijn van de enige echte ACTION-vergadering!

Verder wensen we julle een heel Gelukkig scoutsjaar toe in 2011!Een stevige linker,Team Givers

Page 14: Japke Januari 2011

14

JinsZondag 2 januari van 14u tot …WAAR WAS DA FEESTJE? OP DE SCOUTS WAS DA FEESTJE!Jaja, het jaar is goed ingezet, maar dit feestje moet natuurlijk ook opgekuist worden. Dus wij verwachten jullie allemaal op de scouts om alles weer in orde te brengen!

Zaterdag 8 januari van 10u tot …Kerstmis is gedaan, dus al die kerstbomen moeten weg! En daar gaan wij voor zorgen…Deze avond gaan we afsluiten in stijl met de kerstboomverbranding!

Zondag 16 januariVandaag worden wij voor één dag leiding. Ski en Alex zitten tussen de klein deugnieten (kapoenen), Sofie en Do krijgen een speciale naam uit het Jungle Book (welpen), Jeff en Pyl gaan het voorbeeld geven bij de wolven en Evert en Bavo gaan wat “tsaa’en” bij de jogi’s! Laat die leiding maar eens zien wat onze tak waard is!

Zondag 23 januariNu mag de andere helft van de jins zich eens gaan bewijzen. Maxim en Lore gaan op proefdag bij de kapoenen, Tine C en Nathan gaan naar de welpen, Leen en Hiske gaan wat wolfjes pesten en Tine A en Elise worden van-daag keihard gepakt door de jogi’s!

Zondag 30 januari van 14u tot 17uHoe vettiger, hoe prettiger! Vandaag mogen we ons uniform eens goed vuil maken! Zeg die afspraak met de bomma na de scouts al maar af, want stinken zullen we! Nathan, Tine C en de Pyl (zonder haar konijn) schotel-en ons nog eens vettige vergadering voor!

Zondag 6 februari van 10u tot 18uHopelijk is jullie uniform al weer proper gewassen. Want als we nu stinken, zullen we niet veel pannenkoeken verkopen! Het is pannenkoekenslag!

Page 15: Japke Januari 2011

15

LeidingshoekjeZondag 2 januari 2011 om 14u00Ge hebt waarschijnlijk nog steeds nen vogel in uwen bek, uw hoofd doe waarschijnlijk nog altijd zeer, maar toch wordt ge om stipt 14u00 (en liefst nog 5 minuten vroeger) op de scouts verwacht. Om de overblijfselen van da wild feestje van eergisteren op te ruimen. Be there or be square.

Zaterdag 8 januari 2011 Hou jij ook zo van de geur van kerstbomen die branden in de koude winternacht? Hou jij ook zo van die kleine glaasjes met dat straffe spul in? Kom dan zeker naar de kerstboomverbranding. Be there or be square.

Voor de rest wenst team Japke u een geweldige examenperiode toe. Laat ze een poepie ruiken!

Dikke smakkerds

Team Japke

Page 16: Japke Januari 2011

.

Page 17: Japke Januari 2011

17

Infolijn

Kapoenen ([email protected])Enya Marchal Kon. Astridlaan 52 2920 Kalmthout 0499/47.07.85

Welpen ([email protected])Tine Claus Corsicalaan 6b 2950 Kapellen 0472/46.38.36

Wolven ([email protected])Lisa D’Angelo Vredelaan 17 2920 Kalmthout 0495/15.54.85

Jongverkenners ([email protected])Nele Stevens Paridantlei 2 2920 Kalmthout 0497/15.95.50

Verkenners ([email protected])Anke Colson Culturalaan 5 2920 Kalmthout 0476/54.07.63

Jins ([email protected])Jasper Smets Kon. Elisabethlaan 44 2920 Kalmthout 0477/52.14.45

Jasmijn Bossu Bareelstraat 51 2920 Kalmthout 0473/78.00.38

Groepsleiding ([email protected])Karel Cassimon Doornenlaan 17 2950 Kapellen 0478/46.71.96

Jasper Smets Kon. Elisabethlaan 44 2920 Kalmthout 0477/52.14.45

Materiaalmeester ([email protected])Jasper Smets Kon. Elisabethlaan 44 2920 Kalmthout 0477/52.14.45

Verkoop van dassen, kentekens, groeps T-shirts en tweedehandsuniformen ([email protected])Eveline Van Looveren Putsesteenweg 104 2920 Kalmthout 0495/74.84.79

Oudercomité ([email protected])Eddy Van Aerden Bezemheidelaan 55 2920 Kalmthout 0495/30.48.54

GO-Team ([email protected])Marnix Claeys Dennendreef 10 2920 Kalmthout 0479/98.55.65

Redactie J@pke online ([email protected])Bram Roosens G. Gezellelaan 26 2920 Kalmthout 0477/92.38.93

Redactie Japke ([email protected])Jeffrey Hendrickx Klinkaardstraat 199 2950 Kapellen 0474/76.31.11

Ellen Bots Canadezenlaan 75 2950 Kapellen 0497/28.97.25

Page 18: Japke Januari 2011

DE HOPPERWINKEL IS EEN INITIATIEF VAN SCOUTS EN GIDSEN VLAANDEREN.

HET GROEPSNUMMER VAN ONZE SCOUTSGROEP IS A2544G.DAT GROEPSNUMMER HEEFT U NODIG TELKENS U IETS KOOPT IN DE HOPPERWINKEL.

MEER INFORMATIE VINDT U OP WWW.HOPPER.BE/SHOP