Folder Dag van Hoop 2010

2
Suzette Hattingh Suzette groeide op in Zuid-Afrika. In 1997 richtte Suzette de organisatie Voice in the City op. Suzette: “Het is mijn roeping en opdracht van God om wereldwijd mensen op te roepen om te bidden voor hun eigen kerk, stad en land.” Suzette geeft jaarlijks talloze lezingen om mensen meer te leren over gebed en het doen van voorbede. Boekentip! Een leefstijl van gebed Suzette Hattingh Prijs: € 15,- ISBN: 97 890 7747147 Te koop bij De Hoop Music & Books en via www.dehoopshop.nl CD tip! I believe there is more Don Moen Prijs: € 19,50 Te koop bij De Hoop Music & Books en via www.dehoopshop.nl Praktische informatie Dag van Hoop Meld u aan en ontvang een gratis lunch! U kunt de Dag van Hoop gratis bezoeken. Om een idee te krijgen van hoeveel mensen wij kunnen verwachten, vragen wij u zich van tevoren aan te melden. Dat kan via de website www.dehoop.org/35jaar. Uw toegangsbewijs is tevens bon voor een gratis lunch! Beschikt u niet over internet, dan kunt u zich aanmelden bij het Informatiecentrum van De Hoop via (078) 6 111 222. Tijden Om 10.00 uur begint het ochtendprogramma voor volwassenen en het speciale kinderprogram- ma. Het terrein is open vanaf 9.00 uur. Locatie De Dag van Hoop vindt plaats op Dorp De Hoop, Provincialeweg 70 te Dordrecht. Een routebe- schrijving vindt u op www.dehoop.org/35jaar. Dorp De Hoop is te bereiken met het openbaar vervoer. Deze informatie leest u in de routebeschrijving. Heeft u geen internet? Vraag dan een routebeschrijving aan via (078) 6 111 222. Catering Wanneer u zich aanmeldt, ontvangt u van ons een gratis lunch. Tijdens de Dag van Hoop is er voldoende catering aanwezig. Wanneer u dit wilt, kunt u drinken, broodjes en snacks kopen. Parkeren Er zijn parkeerplaatsen op Dorp De Hoop, maar ook daarbuiten. Indien nodig wordt u met pen- delbusjes op Dorp De Hoop afgezet en weer teruggebracht naar uw auto. Persoonlijk contact Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het Informatiecentrum. Het telefoonnummer is (078) 6 111 222, het e-mailadres is [email protected]. www.dehoop.org/35 jaar Zaterdag 26 juni 2010 Dorp De Hoop Dordrecht Contact Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie of heeft u geen internet om toegangskaarten te bestellen? Neem dan contact op met Stichting Vrienden van De Hoop via (078) 6 111 355 of [email protected]. Zaterdagavond 26 juni 2010 20.00 uur Dorp De Hoop Worshipnight met Don Moen De Hoop heeft Don Moen uitgenodigd voor een bijzondere worshipnight. Don Moen getuigt in zijn liederen van toewijding en dankbaarheid aan God. Samen met hem, zijn band en een groot samengesteld koor eren we God met zang en aanbidding. Reserveer uw kaarten Voor dit concert zijn twee soorten toegangskaarten: Normale toegangskaart: € 27,50 incl. € 2,50 reserveringskosten. Donateurskaart: € 17,50 incl. € 2,50. Alleen te bestellen als u in 2009 een donatie heeft gedaan aan De Hoop. Reserveer uw kaarten via www.dehoop.org/35jaar

description

Folder Dag van Hoop 2010

Transcript of Folder Dag van Hoop 2010

Page 1: Folder Dag van Hoop 2010

Suzette Hattingh

Suzette groeide op in Zuid-Afrika. In 1997 richtte Suzette de organisatie Voice in the City op. Suzette: “Het is mijn roeping en opdracht van God om wereldwijd mensen op te roepen om te bidden voor hun eigen kerk, stad en land.” Suzette geeft jaarlijks talloze lezingen om mensen meer te leren over gebed en het doen van voorbede.

Boekentip!Een leefstijl van gebedSuzette HattinghPrijs: € 15,-ISBN: 97 890 7747147Te koop bij De Hoop Music & Books en via www.dehoopshop.nl

CD tip!I believe there is moreDon MoenPrijs: € 19,50Te koop bij De Hoop Music & Books en via www.dehoopshop.nl

Praktische informatie Dag van Hoop

Meld u aan en ontvang een gratis lunch!U kunt de Dag van Hoop gratis bezoeken. Om een idee te krijgen van hoeveel mensen wij kunnen verwachten, vragen wij u zich van tevoren aan te melden. Dat kan via de website www.dehoop.org/35jaar. Uw toegangsbewijs is tevens bon voor een gratis lunch! Beschikt u niet over internet, dan kunt u zich aanmelden bij het Informatiecentrum van De Hoop via (078) 6 111 222.

TijdenOm 10.00 uur begint het ochtendprogramma voor volwassenen en het speciale kinderprogram-ma. Het terrein is open vanaf 9.00 uur.

LocatieDe Dag van Hoop vindt plaats op Dorp De Hoop, Provincialeweg 70 te Dordrecht. Een routebe-schrijving vindt u op www.dehoop.org/35jaar. Dorp De Hoop is te bereiken met het openbaar vervoer. Deze informatie leest u in de routebeschrijving. Heeft u geen internet? Vraag dan een routebeschrijving aan via (078) 6 111 222.

CateringWanneer u zich aanmeldt, ontvangt u van ons een gratis lunch. Tijdens de Dag van Hoop is er voldoende catering aanwezig. Wanneer u dit wilt, kunt u drinken, broodjes en snacks kopen.

ParkerenEr zijn parkeerplaatsen op Dorp De Hoop, maar ook daarbuiten. Indien nodig wordt u met pen-delbusjes op Dorp De Hoop afgezet en weer teruggebracht naar uw auto.

Persoonlijk contactHeeft u nog vragen? Neem dan contact op met het Informatiecentrum. Het telefoonnummer is (078) 6 111 222, het e-mailadres is [email protected].

www.dehoop.org/35 jaar

Zaterdag

26 juni 2010

Dorp De Hoop

Dordrecht

ContactHeeft u nog vragen, wilt u meer informatie of heeft u geen internet om toegangskaarten te bestellen? Neem dan contact op met Stichting Vrienden van De Hoop via (078) 6 111 355 of [email protected].

Zaterdagavond 26 juni 201020.00 uurDorp De Hoop

Worshipnight met Don Moen

De Hoop heeft Don Moen uitgenodigd voor een bijzondere worshipnight. Don Moen getuigt in zijn liederen van toewijding en dankbaarheid aan God. Samen met hem, zijn band en een groot samengesteld koor eren we God met zang en aanbidding.

Reserveer uw kaarten Voor dit concert zijn twee soorten toegangskaarten: • Normale toegangskaart: € 27,50 incl. € 2,50 reserveringskosten.• Donateurskaart: € 17,50 incl. € 2,50. Alleen te bestellen als u in 2009 een donatie heeft

gedaan aan De Hoop.

Reserveer uw kaarten via www.dehoop.org/35jaar

Page 2: Folder Dag van Hoop 2010

Welkom!Wij nodigen u van harte uit voor de Dag van Hoop op zaterdag 26 juni. Het wordt een extra feestelijke Dag van Hoop, want wij vieren ons 35-jarig jubileum! We laten u deze dag veel horen en zien over het werk van de Hoop ggz en de wonderen die de Here God al 35 jaar doet in de levens van onze cliënten.

We hebben Suzette Hattingh uit Frankfurt (Duitsland) uitgenodigd. We zijn blij en dank-baar dat Suzette zal spreken op de Dag van Hoop. Thema van haar toespraak is ‘gebed en voorbede’.

Deze folder is bedoeld om u te informeren over het programma op 26 juni. Ook vindt u meer informatie over de activiteiten rondom het jubileumjaar.

We zien uit naar een prachtige, gezegende dag. Samen met u!

Teun Stortenbeker

Dag van Hoop: méér dan een open dag!

De Dag van Hoop is meer dan een open dag. We willen niet alleen laten zien wat De Hoop ggz doet, maar met name u als bezoeker bemoedigen en toerusten. Tijdens het ochtendpro-gramma zal een groot samengesteld koor onder leiding van Martin de Jong de samenzang begeleiden. Don Moen zal ook een aantal liederen ten gehore brengen. Voor de kinderen is er een apart kinderprogramma met 's ochtends een optreden van Kids Crew, 's middags sport en spel en de hele dag een eigen kinderterrein met kinderboerderij. We ontmoeten u graag op 26 juni!

Programma 09.00 uur Terrein open

10.00 uur - Ochtendprogramma volwassenen in grote tent 12.00 uur Welkom door Teun Stortenbeker, voorzitter Raad van Bestuur Getuigenissen van cliënten van De Hoop ggz Samenzang onder leiding van Martin de Jong Suzette Hattingh over gebed en voorbede

10.00 uur - Ochtendprogramma kinderen t/m 12 jaar 12.00 uur in Media- en Congrescentrum Optreden Kids Crew 12.00 uur Lunch en pauzeprogramma

12.30 uur Start rondleidingen en bezichtigingen

13.00 uur - Middagprogramma16.00 uur Seminars om 13.00, 14.00 en 15.00 uur 16.00 uur Einde dagprogramma

35 jaar De Hoop: met oog op God en mens!Dit jaar vieren we dat het werk van De Hoop 35 jaar geleden begon. Dit geeft ons reden voor dankbaarheid. Het thema dat we voor dit jubileum hanteren is: ‘met oog op God en mens’. Met dit thema willen we uitdrukken dat we ons oog gericht houden op God en de kroon van Zijn schepping: de mens. We willen Hem volgen in de liefde en ontferming die Hij heeft voor Zijn schepselen. God danken staat hierin centraal!

Bezoek ‘De Hoop in Beeld’De hele dag heeft u de gelegenheid om de expositie ‘De Hoop in Beeld’ te bezoeken. Deze is te zien in het Media- en Congrescentrum van De Hoop ggz. In vogelvlucht nemen wij u mee langs het werk van De Hoop door de jaren heen. Een aanrader!

Rondleidingen en bezichtigingenIn de middag kunt u de klinieken van De Hoop op de verschillende locaties in Dor-drecht bezichtigen: op Dorp De Hoop, aan de Spuiweg en aan de Oudendijk. Speciaal voor deze dag zijn ook de re-integratie-bedrijven voor u geopend, zoals De Hoop Metaal, De Hoop Bouw en Interieur, De Hoop Grafisch Centrum, De Hoop Music & Books en lunchroom- en cateringservice Breadline. Van harte welkom!

Seminars's Middags zijn er diverse seminars met o.a. de volgende onderwerpen: • Kracht van gebed• Verslaving dichtbij. En dan?!• Jezelf beter leren kennen• Opvoeden in 2010

Meer informatie over de seminars leest u op www.dehoop.org/35jaar.

Overige activiteiten 35 jaar De Hoop

In 2010 organiseert De Hoop een aantal jubileumconcerten en dankdiensten op verschillende locaties.

Agenda • 18 september Dankdienst• 25 september Kinderconcert Marcel en Lydia Zimmer Concert Gerald Troost en band Evangelische gemeente De Schuilplaats in Ede • 2 oktober Kinderconcert Marcel en Lydia Zimmer Concert Gerald Troost en band Evangelische gemeente Jozua in Alblasserdam • 23 oktober Dankdienst• 6 november Dankdienst Grote Kerk Dordrecht• 6 november Jubileumavond op Family 7 met live-uitzending van de dankdienst in Dordrecht, interview met Teun en Dinie Storten-

beker en een documentaire over het werk van De Hoop.

Noteer deze data alvast in uw agenda! Houd de speciale website in de gaten voor meer informatie over deze jubileumactiviteiten: www.dehoop.org/35jaar.

Sponsors 35 jaar De Hoop:

Teun Stortenbeker is voorzitter van de Raad van Bestuur van De Hoop ggz.

Uw Peugeot- en Citroën-dealers DRECHTSTEDEN en ALBLASSERWAARD