De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

of 28 /28
Kersttreffer 2011 Jaargang 77 nr.10 23 december 2011 Meer open staan voor welzijn en vrede Eén A-4 om terug te kijken op een heel jaar, dat gaat mij zeker niet lukken! Wij zijn het er allemaal over eens dat 2011 een jaar was vol dieptepunten maar ook zeker de nodige hoogtepunten. Een haperende economie die maar niet op gang wil komen en wat te denken van het “euro drama” met in de hoofdrollen Griekenland en in meer of mindere mate Italië, Spanje, Portugal en Ierland. Ook steekt het dat politici, ten bate van eigen succes en daarbij het algemeen belang van de diverse bevolkingen uit het oog verliezend, een kwalijke rol spelen. Waar het juist bevolkingen in andere landen zijn, die het juk van dictatoren van zich af proberen te werpen op weg naar vrijheid en democratie, met als voorbeeld de eerder genoemde landen die nu rollebollend over de Europese straat liggen, hoe paradoxaal! Dichter bij huis hadden wij ook de nodige dames en heren die elkaar naar het politieke leven stonden, waarbij zelfs het “doe eens normaal man” hét uitverkozen kamermoment was van dit jaar. Voor mij persoonlijk stond het schietincident in Alphen a/d Rijn als drama bovenaan de lijst van hoe wij als mensen tegenwoordig blijkbaar met elkaar omgaan. Iets in het leven bevalt je niet en vervolgens beslis jij dan maar om andere mensen mee te slepen in een levenslang trauma, hoe egoïstisch! Maar gelukkig, ook in 2011 waren er de nodige, al dan niet grote en kleine, hoogtepunten. Nú verwacht u van mij dat ik dit voor u ga opschrijven maar dít is het moment dat ik aan u vraag om eens goed na te denken wat uw kleine of grote hoogtepunten waren. Wij mensen zijn name- lijk altijd geneigd meer negatief dan positief te denken. Doet u eens een poging om er vijf op te schrijven. Zeker in het kader van het nadere feest toch een moment om eens te overdenken waar u nu staat, niet als christen, moslim, boeddhist, joods, zwart, blank of kleurling, maar gewoon als mens. Voor de één staat namelijk dit feest in zijn of haar overtuiging voor zijn geloof, maar voor een ander is kerst een periode om familie en vrienden om zich heen te verzamelen en vrolijke kaarten te versturen en gezamenlijk aan te zitten aan een goed gevulde dis. Overal toch een periode waarin wij anders naar onze medemens kijken en meer open staan voor welzijn en vrede in deze wereld. De hoop uitsprekend dat dit “open staan” voor anderen bijdraagt aan meer begrip en vrede, maar ook minder geweld en armoede, wil ik graag afsluiten u (naar keuze) vrolijke, gezegende of fijne Kerstdagen toe te wensen. Hans ter Horst voorzitter

Embed Size (px)

description

 

Transcript of De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

Page 1: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

Kersttreffer2011

Jaargang 77 nr.10 23 december 2011

Meer open staan voor welzijn en vredeEén A-4 om terug te kijken op een heel jaar, dat gaat mij zeker niet lukken! Wij zijn het er allemaal over eens dat 2011 een jaar was vol dieptepunten maar ook zeker de nodige hoogtepunten. Een haperende economie die maar niet op gang wil komen en wat te denken van het “euro drama” met in de hoofdrollen Griekenland en in meer of mindere mate Italië, Spanje, Portugal en Ierland. Ook steekt het dat politici, ten bate van eigen succes en daarbij het algemeen belang van de diverse bevolkingen uit het oog verliezend, een kwalijke rol spelen. Waar het juist bevolkingen in andere landen zijn, die het juk van dictatoren van zich af proberen te werpen op weg naar vrijheid en democratie, met als voorbeeld de eerder genoemde landen die

nu rollebollend over de Europese straat liggen, hoe paradoxaal!Dichter bij huis hadden wij ook de nodige dames en heren die elkaar naar het politieke leven stonden, waarbij zelfs het “doe eens normaal man” hét uitverkozen kamermoment was van dit jaar. Voor mij persoonlijk stond het schietincident in Alphen a/d Rijn als drama bovenaan de lijst van hoe wij als mensen tegenwoordig blijkbaar met elkaar omgaan. Iets in het leven bevalt je niet en vervolgens beslis jij dan maar om andere mensen mee te slepen in een levenslang trauma, hoe egoïstisch!

Maar gelukkig, ook in 2011 waren er de nodige, al dan niet grote en kleine, hoogtepunten. Nú verwacht u van mij dat ik dit voor u ga opschrijven maar dít is het moment dat ik aan u vraag om eens goed na te denken wat uw kleine of grote hoogtepunten waren. Wij mensen zijn name-lijk altijd geneigd meer negatief dan positief te denken. Doet u eens een poging om er vijf op te schrijven.Zeker in het kader van het nadere feest toch een moment om eens te overdenken waar u nu staat, niet als christen, moslim, boeddhist, joods, zwart, blank of kleurling, maar gewoon als mens.

Voor de één staat namelijk dit feest in zijn of haar overtuiging voor zijn geloof, maar voor een ander is kerst een periode om familie en vrienden om zich heen te verzamelen en vrolijke kaarten te versturen en gezamenlijk aan te zitten aan een goed gevulde dis.

Overal toch een periode waarin wij anders naar onze medemens kijken en meer open staan voor welzijn en vrede in deze wereld. De hoop uitsprekend dat dit “open staan” voor anderen bijdraagt aan meer begrip en vrede, maar ook minder geweld en armoede, wil ik graag afsluiten u (naar keuze) vrolijke, gezegende of fijne Kerstdagen toe te wensen. HansterHorst voorzitter

Page 2: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    2 De KerstTreffer 

Laagste rentes van Nederland! Nu vanaf 3,3%

Bel: 020 - 416 26 56

Page 3: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    3 De KerstTreffer 

Officiële mededelingen

Kerst- en Nieuwjaarswens

Wij wensen alle leden, ouders, donateurs, sponsorenen overige belangstellenden een goed kerstfeest toe.Zorg er voor dat voor iedereen een tafel is gedekt

en dat niemand zich eenzaam hoeft te voelen.

Daarna gaat het nieuwe jaar 2012 beginnenen is het oude jaar overwonnen.Blik kort terug op het oude jaar.

Maar laten we boordevol vertrouwen in ieders wensenhet nieuwe jaar 2012 in stappen.

Bestuur sv Diemen

Sluiting kantine & veldenVanaf vrijdagmiddag 23 december 14.00 uur tot  maandag 9 januari 09.00 uur is de kantine en overi-ge accommodatie van sv Diemen gesloten voor  de normale activiteiten. Voor de energiebesparing zal de verwarming in deze periode op een laag  pitje draaien.

Vanaf maandag 9 januari is iedereen weer  welkom voor de normale activiteiten en trai-ningen.

Nieuwjaarsreceptie/wedstrijdenOp zaterdagmiddag 7 januari wordt vanaf 14.30 uur een begin gemaakt met de Nieuw-jaarsreceptie van sv Diemen. Om 14.30 uur starten de traditionele Nieuwjaarswedstrij-den. De zondagselectie van nu speelt tegen een oud zondagselectie.

De zaterdag 1 speelt tegen de Veteranen. Beide wedstrijden beginnen om 14.30 uur. De kantine zal tijdens de wedstrijden al geopend zijn om nieuwjaarswensen uit te wisselen. 

Trekking NieuwjaarsloterijOm 17.00 uur zal de trekking plaats vinden van de Nieuwjaarsloterij waaraan de geregistreerde vrijwilli-gers kunnen deelnemen. Zij ontvangen vooraf hierover bericht.Wij hopen dat de receptie druk zal worden bezocht door de leden en ouders, trainers van de teams en overige belangstellenden.

Bestuur

Page 4: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    4 De KerstTreffer 

Grote Clubactie 2011 groot succes

Voorzitter Hans ter Horst reikt de prijzen uit aan de winaars van de Grote Clubactie 2011.V.l.n.r: Voorzitter Hans ter Horst , Wendie Huinink, Amar-Raj Hoebba F8, Dean Palmer D1, Robin Gontha E3 en penningmeester Roel Stallinga. Carolien Boomgaard had andere verplichtingen.

De Grote Clubactie is dit jaar voor sv Diemen een groot succes geworden. Onder de bezielende leiding van Carolien Boomgaard en Wendie Huinink, zijn maar liefst 63 D-, E en F-pupillen op pad gegaan om loten te verkopen. Uiteindelijk zijn er 1500 loten verkocht wat een netto opbrengst voor de Club betekent van € 2700.-! Dit is 50% meer dan 2 jaar geleden toen we voor het laatst deelnamen aan de actie. Voor de best  verkopende  junioren per  leeftijdscategorie was er een extra prijs te verdienen, die winnaars zijn:

F-pupillen Amar-Raj Hoebba 54 loten verkochtE-pupillen Robin Gontha 51 loten verkochtD-pupillen Dean Palmer 81 loten verkocht Donderdagavond 15 december zijn deze prijzen uitgereikt door onze  voorzitter  Wendie  en  Carolien  werden  bedankt  met  een kerstbloemetje.

Mini Kerstman

Page 5: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    5 De KerstTreffer 

Jeugdtreffer

SDZB3-svDiemenB4(oefen) 0-11 11decemberVandaag wel fris maar droog. Ideaal voetbalweer dus. We hadden eigenlijk vrij van-daag. Ik als trainer denk daar vaak anders over: -  Je moet in de flow blijven.-  Ledigheid is des duivels oorkussen.-  Je betaalt contributie om te voetballen.-  Straks is er een flinke winterstop.-  Enz.

Aangezien  er  niet  veel  vrije  elftallen  wa-ren op 11 december gingen we uiteindelijk naar SDZ. Een fraaie rit bracht ons erheen en om 12.00 gingen we op een fraai kunst-grasveld van start.We gingen van start met de sterkste opstel-ling om eens te kijken wat dat opleverde.Diemen zette vanaf de start meteen druk; dat was en is ook de gewenste strijdwijze die we voor ogen hebben. In het begin gin-gen de aanvallen niet al te soepel en wer-den de vleugels te weinig benut.

Toch kon Donny de 0-1 scoren na een flinke rush vanaf de middenlijn. SDZ sputterde fel  tegen maar schoot naast of over en anders deed de verdediging de aanval wel in kiem smoren. Helaas deden wij hetzelfde al zag ik tegen einde 1e helft wat meer vernuft in onze aanvallen.In de rust wat puntjes op de i gezet en daarna weer flink aan de bak.Wat er met de B4 was gebeurd na de rust (was het mijn korte toespraak of zat er iets in de thee?) is onbekend. Binnen korte tijd scoorde Kamil de 0-2 en de 0-3. De 0-2 was een klasselob over de keeper. Hiermee bleek het verzet van SDZ definitief ge-broken en ging Diemen werken aan hun scoringsdrift. Donny maakte 0-4, Mitchell met een fraaie intikker de 0-5. Beide heren zorgden met fraaie combinaties voor de 0-6 en 0-7. Uiteraard kwamen diverse andere spelers aan bod om te scoren maar zij misten. Donny niet; hij verzorgde de 0-8. Daarna zorgde Kamil voor de 0-9, Donny voor de 0-10 en Mitchell voor de 0-11.Helaas was de wedstrijd toen over want na een duel van een SDZ-speler met Brian sloeg de vlam in de pan en werd de sfeer in het veld zeer onvriendelijk. Daar moeten we ons voortaan van distantieren B4!!! In overleg met de scheidsrechter hebben we de laatste 5 minuten niet gespeeld. Dat was wel jammer want ik wilde nog een pu-bliekswissel maken (Donny) en de keeper in de spits zetten omdat hij welgeteld 1 bal hoefde te vangen in de 2e helft. Helaas dus een onvriendelijk einde aan een fraaie 2e helft. Heren ik heb genoten. Niet alleen van de doelpunten; er werd ook af en toe fraai gespeeld.A.s. zondag de laatste competitiewedstrijd tegen koploper AS’80 B5. Ik hoop dat jullie er, net als ik, op zijn gebrand die wedstrijd te winnen. Alle ploegen in onze poule heb-ben van AS80 verloren; het zou fraai zijn als we die wedstrijd van hen winnen en als 2e in de poule eindigen. Aan de bak dus heren.

AddeGans

svDiemenD2-BuitenveldertD2 3-2 10novemberYes!!!... Yes!!!... Yes!!!... uw verslaggever moet dit vast kwijt. Ik zou bijna weer in een verlate Sinterklaas gaan geloven en denken, dat hij het mooiste cadeau voor vandaag heeft bewaard. Herfst en winter staan symbool voor neergang, maar voor onze D2 lijkt het andersom te werken. Onze jongens begonnen fris en gretig tegen de tegen-stander uit Buitenveldert. De tegenstander kwam maar moeilijk van de eigen speel-helft af en zo heeft Johan Cruijff het voetballen gewild. Bij zo’n wedstrijd als deze 

Page 6: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    6 De KerstTreffer 

hoort een fenomenaal doelpunt en dit was de 1-0 van Prince. Een afstandsschot ging goedgericht letterlijk recht op het doel af en over de keeper heen tegen het net. Onze aardse levensbron is de zon, maar deze brandende ster kan het keepers flink lastig maken. Onze keeper Mitchell verkeek zich richting de zon op een hoge bal van de tegenstander 1-1, maar de hardwerkende Jethro scoorde snel daarna 2-1 . Ik heb u nu drie doelpunten gemeld en dan hebben we het over zeven minuten aan-sluitende voetbaltijd in de eerste helft. De 2-2 vlak voor rust was een mazzelgoaltje voor Buitenveldert.De tweede helft hadden onze jongens het lastiger. Buitenveldert kwam beter in het 

spel en kreeg een aantal, maar gelukkig niet benutte kansen. Wel schoot Lorenzo vanuit een korte hoek hard tegen de paal en onze D2 wist uit goed genomen corners gevaar te stichten. Maar het spel golfde in deze periode  heen en weer van helft tot helft en dat was een ander spelbeeld dan in de eerste dertig minuten. Voor het zenuwgestel van de Diemenaren aan de kant was deze periode een forse belasting. Gelukkig scoorde Kwabena  knap het verlossende doelpunt 3-2 en hiermee werden dikverdiend de drie punten binnengehaald en zitten we bij het eerste woord in dit stukje… Yes!!!

RenéLammertsen

Blauw-WitAE2-svDiemenE2 5-7 10decemberHet werd tijd om eindelijk punten te pakken voor de E2. Na een nipte en onverdiende nederlaag tegen Roda vorige week, moest het er nu wel eens van komen. Het was best koud maar prima en mooi voetbal weer. Op echt gras dit keer.Diemen begon helaas een beetje slap, er moest blijkbaar eerst nog ontwaakt worden. Gelukkig zorgde Blauw-Wit hiervoor door heel snel de leiding te nemen 1-0. Zooo, nu kon Diemen los. Het publiek was er klaar voor. Gabriel maakte vrij snel de gelijkmaker. Hierna kopte Julian prachtig een hoekschop binnen. Voorsprong was een feit en Diemen ging door. Julian zette goed door op rechts en trok de bal terug voor het doel langs, Gabriel tikte dit buitkansje binnen. Gabriel maakte vervolgens ook de 1-4. Mooiste doelpunt van de wedstrijd werd door Mika gemaakt. Een rush vanaf rechts achter naar voren, zichzelf vrijspelend waarna hij met links de bal hard in de linker boven hoek  joeg. Daarna  volgde  een  verwarrend  stukje waarbij  de  zeer  jeugdige scheidsrechter te vroeg een einde aan de eerste helft wilde maken, en vervol-gens toch weer  liet doorspelen. Blauw-Wit profiteerde hiervan door terug te komen tot 2-5. We hadden prachtige combinaties gezien de eerste helft en er leek geen vuiltje aan de lucht voor de tweede helft.Helaas was dit een beetje een tegenvaller voor het eigen publiek. Concentra-tie leek weg en ook de doeltreffendheid. Ondanks het veld overwicht kon dit niet meer in de stand worden verwerkt. Ondanks dat Salim voor de 2-6 zorgde en ook Samuel zijn doel-punt mee pakte voor de 2-7, was de scherpte eruit. Gevolg was dat we Blauw-Wit weer in de wedstrijd hielpen door ze 3 doelpunten te schenken. Eindstand 5-7.Niet de beste wedstrijd van onze mannen, eerste helft prima, tweede helft stuk minder. Desondanks ein-delijk weer eens 3 punten voor de E2.

Johan

svDiemenE7-HBOKE3 4-5 10decemberDe  voorlaatste wedstrijd  van  het  najaarsseizoen  speelden  onze Ameo-Tijgers  tegen  het  gelijkstaande HBOK. Zonder onze zieke keeper Jurre die vandaag verstek moest  laten gaan. De mannen begonnen voortvarend en zette de tegenstander onder druk. Dit resulteerde in de 10e minuut met een pegel van Dylan Muuren die de 1-0 op zijn naam bracht. Nog voordat we iets beseften lag de 1-1 al achter 2e keeper Nick. HBOK wist zelfs uit een van hun spaarzame aanvallen op voorsprong te komen. In de 21e minuut knokte Tobias zich naar voren en speelde met een slim balletje Dylan M. aan die uit een onmogelijke hoek de meer dan verdiende gelijkmaker binnenknalde.Na de limonade verdedigde Brandon ons doel, hij kon helaas niet voorkomen dat HBOK de 2-3 binnen-schoot. Vanaf dit moment knokte onze jongens met goed samenspel zich naar voren, een doelpunt kon ook niet uitblijven, door prima uitverdedigen van Timo werd Roy bereikt, hij speelde de keeper met een weergaloze lichaamsbeweging uit en schoot de 3-3 binnen, hierna was het de beurt aan Dylan Blom die na 

Page 7: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    7 De KerstTreffer 

een aantal goede mogelijkheden de 4-3 voorsprong op het scorebord knalde. Met nog een paar minuten te spelen kon het haast niet meer misgaan. Toch wist onze tegenstander via een klutsbal de gelijkmaker te scoren. Daar waar iedereen een gelijkspel verwachtte ging de winst toch naar HBOK, ik weet niet hoeveel pech een team kan hebben maar de 4-5 kwam wel heel ongelukkig tot stand, bij het uitverdedigen kreeg een speler van onze Tijgers de bal vol in het gezicht en ging groggy naar de grond, tot overmaat van ramp rolde de bal ook nog over de doellijn, HBOK verontschuldigde zich nog voor deze goal maar namen naar mijn mening wel te veel punten mee van ons sportcomplex.

John

svDiemenF1-WV-HEDWF1 6-2 10decemberDe jongens van Diemen moesten in de eerste vijf minuten van de wedstrijd nog even wakker worden. De tegenstander begon fel. Ritchie kon nog net met het hoofd een doelpunt verhinderen. Kom op Diemen. Het eerste schot kwam van Tim, deze raakte de paal. Het daaropvolgende schot van Kay ging rakelings over. Diemen nam de wedstrijd over en de inzet werd beloond. Seth scoorde 1-0. Vervolgens kwam Pelle, door een mooie pass van Tim, vrij voor de keeper en scoorde via een lobje  2-0.

WV-HEDW kwam na rust terug in de wedstrijd. Het eerste schot werd nog spectaculair door Donnie met zijn rechter been gestopt, maar de bal ging er daarna toch in 2-1. Die-men breidde de voorsprong uit en via Ziyad en Neal scoorde Pelle 3-1.  Uit een mooie opgezette aanval tussen Neal, Pelle, Yannick en Tim, maakte Tim 4-1. Pelle maakte er nog 5-1 van en via een kopbal van Seth scoorde Yannick 6-1. Op het eind kon Donnie niet verhinderen dat het nog 6-2 werd. Maar daar werd de pret, na afloop van de wed-strijd onder de douche, niet minder door.

Danielle

svDiemenB4-AS80B5 2-2 18decemberNa ons vrije weekend waarbij we “lekker” hadden geoefend en gescoord tegen SDZ vandaag aan de slag tegen de koploper van onze poule. AS’80 had uit alle wedstrijden de 3 punten gehaald. Reden voor de B4 (en uiteraard  de trainer) om te proberen om deze reeks tot staan te brengen. Op 1 of andere manier had ik er samen de mannen wel vertrouwen in. We gingen vandaag met de sterkste opstelling het veld in; we wilden vandaag het beste team laten spelen. Gelukkig gingen de beoogde reserves daarmee akkoord.Met een lekker zonnetje gingen we van start. Eén ding moet me nog van het hart: één van de coaches van AS’80 meende overal ongevraagd zijn mening over  te moeten spuien. Dat begon me na 5 minuten vreselijk  te  irriteren. Dankzij wat ouders  is hij na enige  tijd met stille trom naar de dug-out van AS’80 gegaan. Het leek wel koude oorlogvoering, bah. Zodoende moest ik me als coach behoorlijk inhouden maar dat kan voor de spelers soms beter zijn. Een brullende coach aan de kant kan soms heel irritant zijn. Weer wat geleerd dus (zie echter later).In het begin ging de strijd gelijk op met kansen (voor Diemen 2 grote kansen zelfs) aan beide kanten. Toch maakte AS’80 bij een uitval de 0-1. De B4 liet dit echter niet op zich zit-ten en drukte AS’80 terug zonder tot een goede doelpoging te komen. Na een aanval van AS’80 ging de bal pijlsnel naar Donny die in de 16-meter onderuit werd gehaald. Penalty dus (een zuivere) die feilloos door Mitchell werd benut.In de rust rook de B4 bloed en wilde weer snel verder. Het was dus voor mij niet nodig om een peptalk te houden. Overigens was Florian helaas uitgevallen met hyperventilatie en kon niet meer spelen; Stein verving hem.Na rust ging  de B4 weer fris verder waarmee ze waren gestopt met de rust en dat was aanvallen. De eventuele aanvallen van AS’80 werden keurig in de kiem gesmoord door de verdedigers en keeper. Het spel golfde zo een tijdje op en neer tot er even een belegering van het doel van AS’80 ontstond. Na wat pogingen schoot Dave maar eens hard op doel en tot mijn verbazing (en velen met mij) liet de keeper van AS’80 de bal door zijn benen glippen. Zo’n foutje maak ik niet vaak mee bij de B-junioren maar de B4 was er uitzinnig blij mee en Dave werd uitgebreid gefeliciteerd. AS’80 liet het er echter niet bij zitten en nam 

Page 8: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    8 De KerstTreffer 

het initiatief over. Voor ogen staat me een voorval dat de bal bijna één minuut in onze 16 meter bleef han-gen. Een hachelijk moment dus en dan houd je je adem in. Toch scoorde AS’80 uiteindelijk de 2-2 na een 

mislukte uitval van ons. De verdediging  liet het even afweten en prompt stonden er 2 man voor Bas. Hij kon dus gaan vissen. Mijn opmerking rich-ting AS’80-coach gooide alle frustratie van die ochtend eruit. Een leermo-mentje voor me dus. In de laatste 5 minuten gooide onze keeper zijn ge-wicht in de strijd tegen een doorgebroken speler van AS’80. Het was een zuiver duel om de bal maar heel AS’80 schreeuwde om een strafschop. De keeper kwam er met een paar schrammen vanaf; de ongelukkige speler van AS’80 zag eruit alsof hij tegen een muur was gelopen en moest zich laten vervangen.Rest me nog om een paar spelers uit te lichten en te bedanken voor hun enorme  inzet: Max N  speelde  ondanks  zijn  blessure  de  hele wedstrijd, Stein speelde alsof zijn leven er vanaf hing en Donny leek onvermoeibaar.Deze kerels vielen me op maar uiteraard moet ik de rest van het team ook een pluim geven voor de geweldige inzet. We hebben als enige in de poule 

AS’80 punten afhandig gemaakt en dat voelt bijna als een overwinning. Hulde.Ad

SDZE10G–svDiemenE7 3-3 17decemberDe allerlaatste wedstrijd van onze Ameo-Tijgers  in 2011 reisden we op volle oorlogssterkte af naar het sportcomplex van SDZ.Bij een van onze eerste aanvallen kwamen de tijgers in een wirwar van spelers op voorsprong. Ons kleine duiveltje Dylan Muuren wist net zijn maatje 33 tegen de bal  te zetten en de 0-1 te scoren. Vlak hierna lanceerde Nick zichzelf en kwam oog in oog met de keeper van SDZ te staan, helaas voor hem en de meegereisde aanhang zag hij zijn inzet langs de verkeerde kant van de paal gaan. Ook SDZ liet van zich spreken en wist door goed samenspel 2 keer te scoren. Het spel golfde op en neer, via een mooie aanval over rechts wist Nick met een prachtige pass zijn jongere broer Roy aan te spelen die deze kans geweldig binnenschoot. Nog was de koek niet op want wederom kwam SDZ op voorsprong. Onze jongens kregen nog een paar uitstekende mogelijkheden, zo zag Timo zijn af-standschot gestopt worden door de keeper van SDZ.In  de  2e  helft met  één  vaste wijziging Nick  op  doel  en  Jurre op het middenveld, ging de strijd onvermoeid door. Terwijl een aantal toeschouwers nog in de kantine van de koffie en de cho-colademelk genoot, werd Dylan M. aangespeeld, deze sprintte alleen op de keeper van onze tegenstander af en tekende voor de 3-3. Dit was voor beide ploegen niet genoeg beide  teams speelden voor de overwinning, zo speelde Eddie zich vrij voor de keeper van SDZ en schoot de bal zeer geplaatst naar de bo-venhoek, de coaches sprongen al een gat in de lucht, echter de goalie wist op katachtige wijze de bal uit de kruising te tikken. Er werden nog een paar prachtige combinaties waar genomen door Roy en Dylan Blom die met 1 keer raken 

Geen keeperstrainingVanaf woensdag 21 december is er GEEN keeperstraining voor B/C/D/E/F jeugd meer tot 10 januari.

Vanaf woensdag 11 januari starten de keeperstrainingen weer.Aandachtspunt: de F keepers trainen op de woensdagen van 18.00-19.00 bij Niels Neering.

Groet,RichardHeus

keeperscoordinator

Page 9: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    9 De KerstTreffer 

de tegenstander even zoek speelde. Ook Tobias was zeer scherp bezig, met regelmaat wist hij op slinkse wijze de uittrappen van de keeper van SDZ te onderscheppen. Vlak voor tijd kreeg SDZ nog een paar grote kansen maar door geweldig keeperswerk van Nick bleef de 3-3 op het scorebord staan, en werden de punten eerlijk en terecht verdeeld.

John

ArsenalD2-svDiemenD2 1-5 17decemberHet is kersttijd, de spar (plastic of naturel) staat al in vele huizen vol met lampjes en ballen te schitteren. 

We gaan de week in van de Midwinternacht en in de christe-lijke context de geboorte van Jezus. In deze periode van ge-zelligheid en huiselijke sfeer kun je zeggen dat de hoop het wint in deze donkere tijd. Het is ook een tijd om te mijmeren en mijn  gedachten dwalen  richting  de wedstrijd  van onze D2 tegen FC Arsenal. Het was een ingelaste vriendschap-pelijke wedstrijd op het sfeervol gelegen kunstgrasveld ach-ter  het Olympisch  Stadion.  De Olympische  gedachte  van meedoen is belangrijker dan winnen lijkt onze D2 gelukkig achter zich te hebben gelaten. ‘Wij’ begonnen gretig tegen de club uit Zuid en Jethro had kort na de aftrap al de eerste kans. En dat wedstrijdbeeld van pressie van onze jongens bleef niet zonder gelukkige gevolgen. Ook de verdedigers hielden het  achterin  prima op  slot. De eerste  bevrijdende 

treffer kwam op naam van Dris (0-1) en Lars scoorde 0-2 in de rebound na een afstandsschot van Mees. Kwabena scoorde voor de rust knap 0-3 . De tweede helft verslapte menselijkerwijs de concentratie en scoorde FC Arsenal 1-3. Onze D2 herpakte zich en drukte door met 1-4 en 1-5 door Seth. Jullie verslag-gever sluit af met alle spelers en alle vader c.q. leiders en moeders en overige fans een goede Kerstweek toe te wensen en een (voetbal)-voorspoedig 2012.

RenéLammertsen

Bekijk de successen van de C1 op You TubeDSS C1 - svDiemen C1, 0-6, 10 decemberhttp://youtu.be/h2EuL5IIZHU

svDiemen C1 – Overbos C1, 10-0, 4decemberhttp://youtu.be/OkNEnglSrsk

Page 10: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    10 De KerstTreffer 

3e klasse 15Diemen B4 10:00Buitenboys B4  9:30WV-HEDW B3  9:30Meer de B2  9:30Sporting Almere B3  14:00Swift B3  9:00

Indeling voorjaarscompetitie B- en C-junioren2e klasse 07Diemen C4 9:45AS 80 C3  13:00Weesp FC C2  9:30Diemen C3 9:45New Amsterdam C1  11:30Muiden C1  10:00

3e klasse 07Overbos C5  11:15Buitenboys C6  13:00OSV C4  9:30Diemen C5 10:00Kon. HFC C6  9:30SDZ C4  10:00

3e klasse 10Muiden C2  9:30Badhoevedorp C2  11:00Pancratius C6  9:00Diemen C6 14:00AFC C7  9:00VVA/Spartaan C4  9:30

3e klasse 14Geinburgia C2  14:30AS 80 C9  11:00Legmeervogels C4  10:00Diemen C7 10:00Sporting Almere C4  13:00Waterwijk C10  9:30

3e klasse 18AFC C8  9:00RODA 23 C7  10:00RKDES C3  10:00Diemen C8 9:00GeuzenM’meer C6  10:00Legmeervogels C7  10:00

Indeling voorjaarscompetitie D-pupillen2e klasse 29New Amsterdam D1  11:30Diemen D3 12:30Zeeburgia D4  12:30Meteoor D1  12:00Dijk De D2  9:15Tos Actief D1  12:30

3e klasse 32TOG D1  11:15Dijk De D3  13:00Diemen D4 12:00IJburg AFC D2  14:30Buitenveldert  sc. D8M  8:45RODA 23 D6  13:00FC Amsterdam D3  10:00

3e klasse 33Legmeervogels D7  9:00AS 80 D6  14:15Diemen D5 12:00NFC/Brommer D2  10:30Pancratius D8  11:30SDZ D5  10:30

4e klasse 50Badhoevedorp D2  11:00CTO 70 D4  11:30Dijk De D4  9:15Diemen D6 9:00Portugal Adam FC D2  11:15DWV D5  12:30

4e klasse 51Meer de D3  9:00DWV D6  12:30GeuzenM’meer D4  9:00Volewijckers D3  11:30Diemen D7 10:30WV-HEDW D5  9:00

Page 11: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    11 De KerstTreffer 

Indeling voorjaarscompetitie E-pupillen1e klasse 18Diemen E2 10:15AFC E3  10:30Ouderkerk E2  11:15Real Sranang E1  10:00SDZ E2  9:00Zeeburgia E4  9:00IJburg AFC E2  12:00IJburg AFC E1  13:15

3e klasse 33Diemen E4 10:15Zeeburgia E8  9:00Pancratius E8  10:15NFC/Brommer E1  10:45New Amsterdam E2  10:00Swift E5  9:00

2e klasse 28Jong Aalsmeer United E2  9:30Geinburgia E1  12:00GeuzenM’meer E1  10:00Diemen E3 9:00Sporting Martinus E3  11:45RODA 23 E6  9:00

3e klasse 26Dijk De E3  9:15Fortius E2  10:00Volewijckers E2  10:15Nieuw Sloten sv E3  11:30Blauw Wit Amsterdam E3  10:15Diemen E5 9:00

4e klasse  29Dijk De E4  10:30WV-HEDW E6  9:00Volewijckers E3  10:15Diemen E6 10:15Abcoude E6  12:30TOG E3  10:00

6e klasse 29RKDES E7  11:00OSV E7  11:00Vlug en Vaardig E3  11:00Diemen E7 9:00SDZ E12  12:00Swift E9  10:15

5e klasse 26Meteoor E3  10:00SDZ E10G  13:00DCG E5  11:30CTO 70 E5  12:30GeuzenM’meer E7  9:00Diemen E8 11:30

5e klasse 30Legmeervogels E10  11:00Diemen E9 9:00AFC E16  9:00Sporting Martinus E6  13:00Legmeervogels E9  9:00Ouderkerk E7  11:15

6e klasse 30Tos Actief E6  9:15Diemen E10 11:30Geinburgia E3  9:00Jong Aalsmeer United E9  9:30NFC/Brommer E3  10:45Meer de E6  9:00

Page 12: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    12 De KerstTreffer 

Indeling voorjaarscompetitie F-pupillen1e klasse 12Diemen F1 10:00Zuidoost United F1  9:00DWV F1  9:30RODA 23 F1  9:00DCG F1  9:30Chabab F2  10:00Weesp FC F1  9:00

3e klasse 25GeuzenM’meer F3  9:00Meer de F2  10:30DWV F2  9:30ZSGO/WMS F2  9:30CTO 70 F2  9:30Diemen F4 10:00

2e klasse 17Diemen F2 11:00JOS/W’graafsmeer F2  9:00GeuzenM’meer F1  9:00

TABA F1  10:00SDZ F3  13:00

2e klasse 20Diemen F3 9:00Jong Aalsmeer United F2  9:00Legmeervogels F4  11:00AFC F3  9:00UNO vv F3  9:00Swift F3  9:00

4e klasse 25Diemen F5 9:00AFC F7  9:00AGB F2  11:00Kadoelen sv F1  9:00WV-HEDW F4  9:00SDZ F6  11:00

4e klasse 27AFC F9  10:30Diemen F6 10:00Sporting Martinus F3  11:30Ouderkerk F4  10:00Abcoude F3  9:30Amstelveen F3  10:15

6e klasse 29IJburg AFC F8  9:00SDZ F10  14:00CTO 70 F4  11:00SDZ F9  10:00GeuzenM’meer F6  9:00Diemen F7 9:00

5e klasse 22WV-HEDW F6  9:00

DWS F5  9:30Diemen F8 11:00DCG F5  11:30Zeeburgia F7  9:00

6e klasse 28IJburg AFC F7  9:00Diemen F9 9:00CTO 70 F5  12:30GeuzenM’meer F5  9:00ZSGO/WMS F3  10:45Zuidoost United F4  9:00

7e klasse 53RKAVIC F6  9:15Buitenveldert F8  11:40TOG F2  9:00Diemen F10 11:00Sporting Martinus F6  9:00Abcoude F10  14:00

7e klasse 54Diemen F11 11:00RODA 23 F14  11:30Amstelveen F7  9:00ZSGO/WMS F5  9:00VVA/Spartaan F6  9:00Meer de F5  10:30SCW F5M  9:00RKDES F9  11:00

7e klasse 56DCG F8  9:30SDZ F11  14:00Arsenal ASV F6  8:30Tos Actief F6  9:15Dijk De F6  10:30DRC F4  9:00Diemen F12 9:00

Page 13: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    13 De KerstTreffer 

Indeling voorjaarscompetitie meisjes A-, C-junioren & E-pupillen2e klasse CNVC MA1  10:45Forza Almere MA1  14:00Hertha MA1  14:30Diemen MA1 14:00Buitenveldert MA3  14:30

2e klasse 15Tos Actief MC1  12:30Buitenveldert MC3  8:30Pancratius MC2  11:30SCW MC1  11:30RODA’23 MC2  11:00Diemen MC1 12:30

1e klasse 9

Abcoude ME1  9:30IJburg AFC ME1  10:30Diemen ME1 11:30Volendam (rkav) ME1  9:00RCZ ME1  10:30

Huizen A1  13  11  0  2  33  41  18  0Hollandia A1  13  10  2  1  32  56  17  0DEM A1  13  9  1  3  28  46  17  0KFC A1  13  7  2  4  23  39  21  0Stormvogels A1 12  6  0  6  18  37  40  0Pancratius A1  13  5  3  5  18  30  40  0Blauw-Wit A A1  12  5  1  6  16  24  28  0Purmersteijn A1 13  5  0  8  15  42  46  0Diemen A1 13 4 2 7 14 24 32 0OSV A1  13  4  0  9  12  25  45  0Hoogland A1  13  3  0  10  9  34  66  0Hellas Sport A1  13  1  3  9  3  23  51  3

Standen A-junioren t/m 21 december 2011De A3 doet het goed staat 3e in zijn poule, de A1 heeft het moeilijk in de 4e divisie, maar staat nu ook weer net zo ver af van een veilige plaats. Zo te zien heeft de A2 nog maar een kandidaat boven zich die eventueel in te halen is. Tenslotte de A4, die heeft het moeilijk één overwinning tot nog toe, kan nog wel wat bij heren.

RODA‘23 A2  13  11  2  0  35  59  16  0Velsen A1  12  9  2  1  29  47  25  0Onze Gezell. A1 13  9  0  4  27  58  20  0Legmeerv. A1  14  7  3  4  24  38  31  0WV-HEDW A1  14  7  3  4  24  37  37  0RKDES A1  13  6  4  3  22  29  17  0Hoofddorp A1  14  6  3  5  21  40  37  0Zwanenburg A1 13  6  2  5  20  39  35  0DCG Rksv A1  13  6  1  6  19  35  36  0Martinus A1  14  4  1  9  13  38  51  0Diemen A2 13 2 4 7 10 26 49 0DSS A1  14  2  4  8  10  28  36  0GeuzenM A1  13  3  1  9  7  22  49  3Pancratius A1  13  0  0  13  -3  16  73  3

Overbos A1  11  9  1  1  28  82  29  0Vogelenzang A1 12  6  4  2  22  38  23  0Diemen A3 11 6 3 2 21 41 29 0Buitenboys A2  11  6  2  3  20  53  45  0DSS A4  11  6  1  4  19  46  35  0Hoofddorp A4  12  5  3  4  18  31  40  0Pancratius A3  12  4  2  6  14  34  41  0VSV A4  11  2  4  5  10  23  37  0Kon. HFC A4  11  3  1  7  10  53  71  0RODA ‘23 A5  11  1  5  5  8  22  36  0RKDES A2  5  2  1  2  7  12  8  0Hoofddorp A3  12  0  3  9  3  13  54  0

GeuzenM A3  12  11  1  0  34  54  28  0Waterwijk A4  11  10  0  1  30  71  24  0Legmeerv. A2  10  8  0  2  24  60  17  0AFC A3  12  7  0  5  21  52  39  0Swift A2  12  6  1  5  19  37  34  0AS’80 A2  12  5  3  4  18  34  39  0Ouderkerk A4  12  4  3  5  15  42  33  0Sp. Almere A2  9  4  2  3  11  50  24  3Nautilus A1  12  3  1  8  10  24  46  0Diemen A4 11 1 3 7 6 28 41 0Buitenboys A3  10  1  0  9  3  19  75  0RODA ‘23 A6  11  0  0  11  0  20  91  0

Page 14: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    14 De KerstTreffer 

(Eind)Standen B-junioren t/m 21 december 2011De B1 doet het fantastisch in de Hoofdklasse, van medekoploper Buitenboys werd nipt verloren, jammer maar met nog 13 wedstrijden te gaan ziet het er heel goed uit. Slechts één overwinning heeft de B2 nodig en zie staan ze zomaar drie plaatsen hoger. Ik zeg doen! Voor de B4 is de com-petitie ten einde, afgesloten met een keurige 2e plaats. Kampioen AS’80 speelde maar een maal gelijk, juist tegen onze B4!!!

Buitenboys B1  13  9  2  2  29  77  14  0Diemen B1 13 9 2 2 29 52 23 0Waterwijk B1  13  8  3  2  27  56  29  0Buitenveldert B1 13  7  2  4  23  39  26  0Weesp B1  13  7  2  4  23  36  28  0Bloemendaal B1 13  7  1  5  22  43  26  0DWV B1  13  7  1  5  22  37  31  0IVV B1  13  5  6  2  21  34  30  0AFC B1  13  5  0  8  15  30  34  0Nw Sloten B1  13  4  3  6  15  28  34  0AS’80 B1  13  4  3  6  15  22  40  0Abcoude B1  13  2  3  8  9  23  67  0Blauw-Wit A B1  13  1  1  11  4  14  75  0Vrone B1  13  0  3  10  3  12  46  0

Zwanenburg B1 13  9  3  1  30  40  19  0Ouderkerk B1  13  9  1  3  28  31  13  0DCG B1  13  8  3  2  27  42  23  0Overbos B1  13  9  0  4  27  38  20  0Pancratius B1  13  8  2  3  26  41  28  0Zeeburgia B1  13  7  4  2  25  32  24  0GeuzenM B1  13  7  2  4  23  54  36  0Martinus B1  13  6  3  4  21  35  35  0RODA ‘23 B1  13  3  3  7  12  22  35  0TABA B1  13  3  1  9  10  14  32  0WV-HEDW B1  13  3  0  10  9  28  45  0RKDES B1  13  2  2  9  8  27  50  0Diemen B2 13 1 4 8 7 25 45 0AFC B2  13  2  0  11  6  29  53  0

AS’80 B5  10  9  1  0  28  92  13  0Diemen B4 10 7 1 2 22 80 24 0WV-HEDW B3  10  7  0  3  21  60  45  0RODA ‘23 B4  9  6  1  2  19  49  25  0Muiden B1  7  6  0  1  18  73  15  0Hoofddorp B6  9  3  0  6  9  42  44  0Weesp B4  9  3  0  6  9  23  52  0Buitenboys B6  9  3  0  6  9  24  55  0Kon. HFC B6  9  2  1  6  7  20  51  0Waterwijk B7  9  2  0  7  6  25  47  0GeuzenM B5  9  0  0  9  0  7 124  0

KERSTzaalvoetbaltoernooi voor F- en E-pupillen!!!Op donderdag 29 december in de blaashal!!!

Net als voorgaande jaren organiseren we donderdag 29 december voor deF- en E-pupillen van sv Diemen een zaalvoetbaltoernooi (5 tegen 5)

Locatie: BlaashalPrins Bernhardlaan

F-pupillen: van 9.30-12.00E-pupillen: van 12.30-15.30

De kinderen hoeven zich niet van te voren aan te melden maar kunnen zichdonderdag in de blaashal melden waarna de teams samengesteld worden.

We gaan dus niet met bijv. een E2 tegen een E10 spelen;de spelers van de diverse teams worden verdeeld.

Page 15: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    15 De KerstTreffer 

Diemen C1 13 9 3 1 30 42 7 0Swift C1  13  8  2  3  26  39  17  0Buitenv. C1  13  7  3  3  24  34  22  0AS’80 C1  13  8  2  3  23  41  21  3Purmerend C1  13  7  2  4  23  33  21  0AFC C1  13  7  2  4  23  34  34  0Hollandia C1  13  7  1  5  22  30  17  0Ouderkerk C1  13  6  4  3  22  29  23  0Weesp FC C1  13  5  3  5  18  30  32  0OSV C1  13  4  1  8  13  26  43  0Overbos C1  13  4  1  8  13  21  46  0Purmersteijn C1 13  3  2  8  11  24  30  0DSS C1  13  2  0  11  6  18  65  0VVA/Spart. C1  13  1  0  12  3  16  39  0

(Eind)Standen C-junioren t/m 21 december 2011De C-junioren deden en doen het goed, in de Hoofdklasse staat de C1 glorieus bovenaan, vier pun-ten los zoals dat heet. Chapeau! In de afdeling van de C2 staat de C2 vierde van onderen, zo hou-den mannen. Het is zwaar voor de C3, in het voorjaar in een poule met de C4? Een 2e plaats voor de C4, knap. Dan nu de kampioen bij de C-junioren de C5!!! Grote klasse, alles gewonnen, geen punt verspeeld!!! Een knappe tweede plaats voor de C6, een nederlaag, goed gedaan. Ook de C7 heeft het goed gedaan, ik ga er van uit dat de achterstallige wedstrijd was gewonnen en zie een 2e plaats. Tenslotte de C8, wel erg veel doelpunten moeten incasseren mannen.

Martinus C1  13  10  2  1  32  39  13  0RODA ‘23 C1  11  10  0  1  30  39  8  0Abcoude C1  13  8  3  2  27  44  22  0Waterwijk C1  13  7  2  4  23  60  31  0Pancratius C1  13  7  2  4  23  54  32  0Buitenveld. C2  12  5  4  3  19  32  24  0Buitenboys C1  13  6  1  6  19  35  26  0RKDES C1  13  6  0  7  18  40  31  0Diemen C2 13 3 2 8 11 22 36 0GeuzenM C2  13  2  2  9  8  23  48  0AFC C2  13  2  0  11  6  18  62  0Blauw-Wit A C1  12  1  0  11  3  13  86  0

Sp Almere C1  9  9  0  0  27  70  7  0AS’80 C2  9  6  1  2  19  38  19  0Monnickend. C1  8  6  0  2  18  27  17  0Dijk De C1  9  6  0  3  18  31  19  0Almere FC C1  8  5  0  3  15  38  14  0Waterwijk C2  9  4  0  5  12  30  19  0New A’dam C1  6  2  1  3  7  30  15  0Muiden C1  8  1  1  6  4  18  46  0Diemen C3 9 1 1 7 4 13 59 0OSV C3  9  0  0  9  0  5  85  0

Meer De C1  9  8  1  0  25  49  11  0Diemen C4 9 5 3 1 18 39 13 0CTO ‘70 C1  9  6  0  3  18  29  16  0Weesp C2  9  5  2  2  17  26  27  0AS’80 C3  9  5  1  3  16  31  16  0Sp Almere C2  9  5  0  4  15  17  28  0Waterwijk C3  9  2  2  5  8  30  37  0Buitenboys C2  9  2  0  7  6  22  39  0WV-HEDW C2  9  1  1  7  4  19  47  0AGB C1  9  1  0  8  3  17  45  0

Diemen C5 9 9 0 0 27 80 13 0RODA ‘23 C5  9  8  0  1  24  72  11  0Almere C3  8  6  0  2  18  54  14  0Buitenboys C8  9  5  1  3  16  33  42  0Buitenveldert C4  9  4  0  5  12  41  47  0Legmeerv. C4  9  3  1  5  10  26  32  0AS’80 C9  9  3  0  6  9  25  31  0Waterwijk C10  9  2  1  6  7  30  71  0Martinus C4  9  1  1  7  4  13  67  0TABA C4  8  1  0  7  3  16  62  0

DCG C2  10  10  0  0  30  77  11  0Diemen C6 9 7 1 1 22 56 16 0Legmeerv. C5  9  6  1  2  19  55  25  0Abcoude C3  9  6  0  3  18  46  26  0Swift C4  10  5  1  4  16  39  32  0Almere C4  9  3  2  4  11  50  32  0RODA ‘23 C6  9  3  1  5  10  43  31  0AS’80 C10  9  2  0  7  6  18  52  0Meteoor De C3  4  1  1  2  4  12  25  0Ouderkerk C5  10  1  1  8  4  19  95  0Buitenboys C9  10  1  0  9  3  17  87  0

Page 16: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    16 De KerstTreffer 

Almere C5  10  8  1  1  25  69  20  0Weesp C3  11  8  1  2  25  66  23  0Diemen C7 9 8 0 1 24 64 15 0AS’80 C11  10  6  2  2  20  59  21  0Abcoude C4  10  5  1  4  16  50  22  0Legmeerv. C6  10  5  1  4  16  41  49  0Pancratius C10  11  4  0  7  12  43  57  0AFC C8  10  3  2  5  11  49  37  0NFC/Bromm. C2  5  3  0  2  9  22  17  0RODA ‘23 C7  10  2  1  7  7  22  46  0Buitenveldert C5 10  1  1  8  4  15 133  0Buitenboys C10 10  0  0  10  0  10  70  0

DCG C3  11  11  0  0  33  135  7  0Weesp C4  11  8  0  3  24  60  30  0KDO C2  10  7  1  2  22  60  24  0Legmeerv. C7  10  5  1  4  16  31  33  0RKDES C3  10  4  1  5  13  30  51  0Diemen C8 11 3 1 7 10 34 77 0Almere C6  10  1  0  9  3  18  68  0RODA ‘23 C8  11  1  0  10  3  18  96  0

(Eind)Standen D-pupillen t/m 21 december 2011De D-pupillen hebben het zwaar, de D1, in de Hoofdklasse heeft het moeilijk, alleen de D5 vinden we terug in de bovenste regionen. Laten we afspreken dat het in het nieuwe jaar beter gaat!

Buitenveld. D1  13  10  1  2  31  54  16  0Hoofddorp D1  13  10  1  2  31  60  24  0Fort. Worm. D1  13  10  1  2  31  46  24  0Zeeburgia D2  12  8  2  2  26  44  15  0Pancratius D1  13  7  3  3  24  54  20  0Ajax AFC D3  13  7  2  4  23  39  34  0Argon D1  13  7  1  5  22  41  18  0Amsterdam D1  13  6  0  7  18  34  34  0SDZ D1  13  4  2  7  14  31  45  0Diemen D1 13 3 4 6 13 24 44 0Dijk De D1  12  3  1  8  10  32  57  0DWV D1  12  3  0  9  9  17  49  0Zaanlandia D1  13  1  1  11  4  16  56  0Jong Aals. U D1 12  0  1  11  1  24  80  0

GeuzenM D1  12  10  0  2  30  50  16  0Abcoude D1  11  9  2  0  29  53  9  0Buitenboys D1  12  9  1  2  28  50  17  0Waterwijk D1  11  8  1  2  25  50  21  0AFC D3  10  7  1  2  22  33  22  0Swift D1  12  6  2  4  20  39  22  0Buitenveldert D2 12  5  0  7  15  40  29  0Ouderkerk D1  12  3  2  7  11  18  36  0Weesp FC D1  12  2  3  7  9  26  35  0JOS W D1  12  2  2  8  8  13  63  0Diemen D2 11 1 0 10 3 11 50 0N. Sloten D1  11  0  0  11  0  9  72  0

WV-HEDW D2  10  8  1  1  25  50  10  0IJburg AFC D1  10  8  0  2  24  47  19  0Real Sran. D1  10  7  2  1  23  59  12  0Dijk De D2  9  6  1  2  19  45  29  0Fortius D2  10  5  0  5  15  35  29  0TABA D2  9  4  2  3  14  35  21  0Diemen D3 9 4 1 4 13 42 20 0TOS-Actief D2  9  3  0  6  9  21  38  0DWV D3  8  1  1  6  4  9  25  0New. A’dam D2  8  0  1  7  1  10  98  0Zeeburgia D5  10  0  1  9  1  3  55  0

NFC/Brom. D1  11  10  0  1  30  83  24  0Pancratius D7  11  8  1  2  25  58  20  0Abcoude D3  10  7  0  3  21  57  28  0Amsterdam D3  11  6  3  2  21  37  26  0RODA ‘23 D7  11  6  2  3  20  49  34  0Buitenveld. D4  11  5  3  3  18  37  25  0Diemen D4 11 6 0 5 18 40 41 0Pancratius D8  11  3  1  7  10  19  60  0Swift D4  11  2  3  6  9  30  40  0AS’80 D5  11  2  2  7  8  22  55  0AFC D9  11  2  0  9  6  21  58  0Legmeerv. D6  10  0  1  9  1  10  52  0

Page 17: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    17 De KerstTreffer 

Sp Almere D4  11  10  1  0  31  84  17  0Ouderkerk D3  11  9  1  1  28  76  15  0Abcoude D4  11  8  1  2  25  37  16  0Diemen D5 11 6 2 3 20 57 25 0AS’80 D6  11  4  4  3  16  35  24  0Forza Almere D3 11  4  3  4  15  35  36  0Amstelveen/H D2 11  4  2  5  14  23  28  0Legmeerv. D7  10  2  3  5  9  24  33  0RODA ‘23 D8  10  3  0  7  9  18  36  0Waterwijk D6  11  2  3  6  9  40  68  0AFC D10  11  2  0  9  6  19  78  0Pancratius D9  11  0  2  9  2  7  79  0

CTO ‘70 D2  11  10  0  1  30  71  20  0Fortius D3  9  9  0  0  27  58  20  0Eendracht D1  10  6  1  3  19  54  39  0Volewijckers D2 10  5  1  4  16  37  30  0WV-HEDW D5  10  4  3  3  15  49  33  0Dijk De D4  10  4  2  4  14  44  31  0DWV D5  9  3  1  5  10  25  35  0Diemen D6 10 3 0 7 9 27 32 0Por. A’dam D2  9  2  1  6  7  11  31  0Meteoor De D2  11  1  3  7  6  20  71  0DWS afc D5  3  1  1  1  4  13  7  0GeuzenM. D4  10  1  1  8  4  15  75  0

Zeeburgia E1  5  5  0  0  15  42  2  0WV-HEDW E1  5  4  0  1  12  36  17  0OSV E1  5  3  0  2  9  22  17  0HBOK E1  6  3  0  3  9  13  30  0Diemen E1 6 2 1 3 7 24 33 0JOS W E1  5  1  0  4  3  14  23  0DWV E1  6  0  1  5  1  15  44  0

Meer De D2  9  9  0  0  27  65  12  0Geinburgia D2  9  8  0  1  24  77  12  0TOS-Actief D3  10  6  1  3  19  45  31  0Overamstel D1  9  6  0  3  18  47  30  0IJburg D3  10  6  0  4  18  41  28  0CTO ‘70 D3  10  6  0  4  18  39  45  0DWV D6  9  3  0  6  9  28  51  0Volewijckers D3 10  3  0  7  9  37  58  0Dijk De D5  8  2  0  6  6  19  49  0Diemen D7 10 2 0 8 6 24 52 0SDW D2  10  0  1  9  1  22  76  0

(Eind)Standen E-pupillen t/m 21 december 2011In het 9 tegen 9 doet de E1 het uitstekend, voor de rest is het matig bij de E-pupillen, met als goede uitzondering nog de E8 (derde) en de E9 (vierde).

Swift E1  10  8  1  1  25  88  15  0AFC E2  10  8  1  1  25  49  8  0Ajax E2  9  8  0  1  24  69  17  0Abcoude E1  10  6  0  4  18  41  26  0RODA ‘23 E2  9  5  2  2  17  46  26  0RKDES E1  10  4  0  6  12  35  37  0Pancratius E2  10  3  1  6  10  31  37  0WV-HEDW E2  10  3  1  6  10  24  56  0Legmeerv. E2  10  3  0  7  9  30  51  0Diemen E2 10 2 2 6 8 29 67 0Blauw-Wit A E2  10  0  0  10  0  15 117  0

IJburg E2  11  10  0  1  30  71  18  0TABA E3  11  8  1  2  25  65  21  0WV-HEDW E4  11  8  0  3  24  68  26  0Waterwijk E5  11  7  1  3  22  30  18  0AFC E7  11  5  1  5  16  50  49  0Sloterdijk E2  11  5  0  6  15  55  48  0AFC E6  11  5  0  6  15  39  37  0Amsterdam E2  11  5  0  6  15  41  47  0Diemen E3 11 3 3 5 12 31 32 0TOS-Actief E2  11  3  1  7  10  36  39  0DWS E4  11  3  1  7  10  33  43  0Blauw-Wit A E4  11  0  0  11  0  8 149  0

Martinus E4  10  9  0  1  27  57  14  0SDZ E7  9  7  1  1  22  52  12  0AMVJ E1  8  6  1  1  19  47  11  0DCG E4  11  6  0  5  18  46  32  0VVA/Spart. E5  10  5  1  4  16  47  32  0Pancratius E7  10  4  2  4  14  42  28  0AGB E2  8  4  1  3  13  29  18  0DWS E5  10  2  2  6  8  16  41  0Diemen E4 7 2 1 4 7 24 35 0New A’dam E2  4  2  0  2  6  22  7  0Zeeburgia E7  10  1  0  9  3  12  66  0AGB E3  9  0  1  8  1  8 106  0

Page 18: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    18 De KerstTreffer 

Eendracht ‘82 E1 10  10  0  0  30  85  23  0OSV E6  11  10  0  1  30  112  22  0GeuzenM E4  11  8  1  2  25  64  21  0DCG E5  9  7  1  1  22  63  13  0SDZ E10G  11  5  2  4  17  53  62  0HBOK E3  11  3  2  6  11  42  82  0Dijk De E5  11  3  1  7  10  27  48  0SDW E2  11  3  1  7  10  34  58  0Nieuw Sloten E5 10  3  0  7  9  22  65  0Nieuw West E4  11  2  2  7  8  33  78  0Diemen E7 8 1 2 5 5 22 45 0Sloterdijk E4  10  1  0  9  3  18  58  0

VVA/Spart. E6  11  9  1  1  28  64  25  0AFC E14  11  9  1  1  28  58  26  0Diemen E8 11 6 3 2 21 58 33 0A’lveen/H E4  10  6  2  2  20  45  23  0Badh. dorp E2  9  5  1  3  16  35  36  0GeuzenM E7  11  5  1  5  16  39  48  0Abcoude E8  9  5  0  4  15  30  34  0Legmeerv.E11  11  3  1  7  10  32  48  0AFC E13  10  3  0  7  9  40  50  0WV-HEDW E9  11  2  1  8  7  25  52  0GeuzenM E6  10  2  0  8  6  27  47  0AMVJ E5  10  0  3  7  3  30  61  0

RODA ‘23 E12  10  10  0  0  30  86  15  0Swift E8  10  8  1  1  25  53  20  0KDO E4  9  7  1  1  22  63  11  0Diemen E9 10 7 0 3 21 54 25 0Arsenal E5  10  4  2  4  14  30  40  0AFC E18  10  4  1  5  13  28  26  0AFC E17  9  3  1  5  10  30  37  0Ouderkerk E7  9  3  0  6  9  40  29  0Pancratius E13  10  2  0  8  6  19  67  0Pancratius E14  9  1  1  7  4  22  61  0AFC E19  10  0  1  9  1  10 104  0

Dijk De E6  10  9  1  0  28  61  26  0DCG E6  11  9  1  1  28  65  20  0IJburg E6  11  7  3  1  24  53  25  0GeuzenM E9  10  7  0  3  21  51  29  0SDZ E11  11  6  2  3  20  48  33  0DWV E5  9  5  2  2  17  36  25  0Diemen E10 11 5 0 6 15 41 42 0Geinburgia E3  11  2  2  7  8  35  44  0V. & V. E3  10  2  1  7  7  21  61  0Kadoelen E2  11  2  1  8  7  20  63  0IJburg E7  10  1  1  8  4  18  47  0Meer De E5  11  1  0  10  3  35  69  0

CTO ‘70 E2  11  11  0  0  33  76  17  0IJburg E3  11  7  2  2  23  49  36  0TOG E1  10  5  3  2  18  56  31  0Zeeburgia E6  10  5  3  2  18  51  28  0JOS W E3  9  5  2  2  17  31  23  0GeuzenM E2  9  5  0  4  15  47  34  0TABA E2  5  3  0  2  9  18  17  0IJburg E4  10  2  3  5  9  14  21  0Meer De E2  10  2  2  6  8  22  49  0Diemen E5 11 2 0 9 6 25 60 0WV-HEDW E5  10  1  2  7  5  19  52  0TOS-Actief E3  10  1  1  8  4  23  63  0

JOS W E4  10  9  1  0  28  59  16  0SDZ E8  10  8  1  1  25  73  23  0IJburg E5  11  7  2  2  23  57  44  0GeuzenM E3  10  6  2  2  20  40  17  0WV-HEDW E6  11  6  1  4  19  54  50  0TOG E2  11  5  2  4  17  38  37  0TABA E4  10  5  0  5  15  42  32  0Diemen E6 11 4 2 5 14 35 38 0Geinburgia E2  11  3  2  6  11  51  40  0TOS-Actief E4  11  3  1  7  10  33  56  0Meer De E3  11  1  0  10  3  25  66  0Meteoor De E3  11  0  0  11  0  6  94  0

Page 19: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    19 De KerstTreffer 

(Eind)Standen F-pupillen t/m 21 december 2011Bij de allerjongsten komen we één kampioen tegen en wat voor een de F3. Elf wedstrijden op een rij gewonnen, geen punt verspeeld en slechts vier doelpunten tegen, gefeliciteerd mannen. De F1 eindigde in zijn klasse als tweede en hebben het heel goed gedaan. De andere teams behaalden mindere resultaten.

Zeeburgia F1  9  8  0  1  24  55  4  0Diemen F1 8 5 2 1 17 28 10 0Chabab F1  10  5  2  3  17  32  17  0AFC F1  8  5  1  2  16  37  9  0WV-HEDW F1  10  5  1  4  16  28  30  0DWV F1  6  5  0  1  15  36  11  0Buitenveld. F1  9  3  2  4  11  41  39  0Swift F1  9  3  1  5  10  26  28  0Martinus F1  5  2  0  3  6  12  21  0RODA ‘23 F2  10  1  0  9  3  10  81  0Blauw-Wit A F1  9  0  1  8  1  12  54  0

CTO ‘70 F1  10  9  1  0  28  57  9  0Sloterdijk F1  11  8  1  2  25  63  16  0Nieuw West F1  11  8  1  2  25  55  17  0ZSGO/WMS F1 10  8  0  2  24  57  14  0IJburg F2  11  8  0  3  24  47  27  0VVA/Spart. F2  11  5  2  4  17  25  29  0WV-HEDW F2  11  4  0  7  12  33  64  0TABA F1  10  3  1  6  10  25  49  0Diemen F2 10 3 0 7 9 39 44 0Zeeburgia F4  11  3  0  8  9  27  45  0SDZ F3  11  2  0  9  6  32  47  0Fortius F2  11  0  0  11  0  11 110  0

Diemen F3 11 11 0 0 33 69 4 0Meteoor De F2  11  8  1  2  25  69  15  0TOS-Actief F2  9  7  1  1  22  60  16  0JOS W F3  10  5  2  3  17  35  23  0Meer De F2  10  5  2  3  17  38  28  0GeuzenM F2  11  5  0  6  15  34  47  0CTO ‘70 sv. F2  10  3  4  3  13  36  32  0GeuzenM F3  10  3  1  6  10  19  40  0Voorland F1  11  3  1  7  10  25  53  0TABA 2  11  3  0  8  9  22  87  0WV-HEDW F3  10  2  1  7  7  25  39  0Amsterdam F2  10  0  1  9  1  7  55  0

UNO F3  11  11  0  0  33  132  11  0NFC/Bromm. F1 11  11  0  0  33  82  14  0A’lveen/H F2  11  7  0  4  21  55  32  0Martinus F2  11  6  2  3  20  46  35  0Pancratius F4  11  6  2  3  20  32  28  0ZSGO/WMS F2  9  5  0  4  15  39  17  0Diemen F4 11 5 0 6 15 20 41 0Overbos F4  9  4  0  5  12  30  31  0Ouderkerk F3  9  3  2  4  11  18  35  0RKDES F3  10  3  0  7  9  36  73  0Buitenveldert F3  6  2  0  4  6  13  23  0RODA‘23 F5  9  2  0  7  6  22  52  0Hoofddorp F6  11  1  0  10  3  6  68  0J Aalsmeer U. F5 9  0  0  9  0  9  80  0

DWV F3  10  10  0  0  30  74  9  0TOS-Actief F3  11  10  0  1  30  61  12  0AFC F8  11  6  2  3  20  51  24  0SDZ F7  11  5  1  5  16  24  37  0IJburg F3  11  4  1  6  13  57  26  0IVV F4  11  4  0  7  12  37  42  0JOS W F4  10  1  0  9  3  15  93  0Diemen F5 11 1 0 10 3 11 87 0

Arsenal F1  10  9  1  0  28  92  12  0Abcoude F3  9  6  2  1  20  55  22  0AFC F9  10  5  3  2  18  63  34  0Buitenveld. F5  10  5  3  2  18  54  29  0Geinburgia F1  10  5  3  2  18  33  25  0Diemen F6 9 5 0 4 15 34 28 0Zeeburgia F6  9  4  2  3  14  31  25  0IJburg F4  10  3  0  7  9  29  45  0AGB F2  9  2  0  7  6  13  66  0Kadoelen F1  10  1  0  9  3  14  67  0Zeeburgia F7  10  1  0  9  3  14  79  0

TOG F1  9  8  1  0  25  70  12  0Swift F4  10  7  1  2  22  67  23  0RODA ‘23 F8  10  7  0  3  21  59  17  0V. & V. F1  9  6  2  1  20  44  15  0Arsenal F2  9  6  1  2  19  58  20  0Pancratius F7  9  4  0  5  12  40  48  0Buitenveld. F6  10  4  0  6  12  34  44  0TABA F3  8  3  0  5  9  8  35  0GeuzenM F4  8  2  1  5  7  20  37  0Diemen F7 10 1 0 9 3 14 77 0SDZ F9  10  0  0  10  0  3  89  0

Pancratius F8  11  10  0  1  30  57  15  0RODA ‘23 F7  11  9  0  2  27  69  11  0SCW F2  10  8  1  1  25  41  18  0Martinus F4  10  7  1  2  22  42  17  0CTO ‘70 F3  11  7  1  3  22  44  21  0Ouderkerk F5  10  5  0  5  15  47  26  0AMVJ F1  10  4  1  5  13  31  29  0Legmeerv. F8  10  4  0  6  12  27  41  0TABA F4  10  3  1  6  10  34  38  0WV-HEDW F5  11  2  1  8  7  26  55  0DCG Rksv F5  11  0  1  10  1  11  79  0Diemen F8 11 0 1 10 1 16 95 0

Page 20: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    20 De KerstTreffer 

Geinburgia F2  10  8  0  2  24  57  25  0Meteoor De F3  10  7  0  3  21  46  16  0TOS-Actief F5  9  6  1  2  19  35  17  0IJburg F9  10  5  1  4  16  41  31  0TABA F5  9  5  0  4  15  30  33  0Diemen F9 10 5 0 5 15 30 36 0IJburg F8  10  3  0  7  9  22  56  0CTO ‘70 F5  9  2  0  7  6  13  40  0CTO ‘70 F4  9  1  0  8  3  17  37  0

SDZ F11  10  8  1  1  25  42  16  0Arsenal F4  9  7  1  1  22  50  18  0J Aalsmeer F11  11  7  0  4  21  59  42  0DCG F7  11  6  1  4  19  56  32  0TOS-Actief F6  10  6  0  4  18  36  31  0Nieuw Sloten F4 11  5  2  4  17  37  27  0Sloterdijk F4  11  5  2  4  17  46  40  0TOG F2  11  4  2  5  14  47  35  0IJburg F11  11  3  1  7  10  26  47  0Diemen F10 11 3 0 8 9 23 64 0Meer De F5  9  1  0  8  3  21  71  0DRC F5  7  0  2  5  2  22  42  0

Eindstanden meisjes t/m 21 december 2011De E-pupillen bij de meisjes hebben het fantastisch gedaan, een eerste plaats en. . . ongeslagen met veruit de beste schutters in de gelederen. Chapeau meisjes!!! Ook de A-junioren deden het goed een derde plaats, de C-junioren hadden het zwaar, misschien iets te veel doelpunten tegen?

Nieuw Sloten MA1 10  9  0  1  27  56  15  0RODA ‘23 MA2  11  8  2  1  26  59  18  0Diemen MA1 11 6 2 3 20 40 26 0RKAV MA1  11  6  1  4  19  52  35  0Houten MA1  8  5  2  1  17  28  14  0DSS MA1  10  5  2  3  17  44  16  0HBC MA1  10  5  2  3  17  43  32  0GeuzenM MA1  11  2  2  7  8  29  44  0Hoofddorp MA1  11  2  2  7  8  32  69  0Forza Almere MA1 10  2  0  8  6  20  48  0Kadoelen MA1  10  1  2  7  5  13  55  0Buitenveldert MA3  9  1  1  7  4  5  49  0

OSV MC1  11  10  0  1  30  43  9  0Nieuw Sloten MC1 11  9  0  2  27  53  14  0WV-HEDW MC1  11  8  1  2  25  36  16  0Buitenveldert MC1 11  5  0  6  15  32  20  0Meer De MC2  11  5  0  6  15  14  21  0TOS-Actief MC1  11  3  1  7  10  15  34  0Diemen MC1 11 3 0 8 9 21 54 0Zwanenburg MC2  11  0  0  11  0  10  56  0

Diemen ME1 10 10 0 0 30 73 13 0IJburg ME1  10  8  0  2  24  56  15  0OSV ME1  10  7  0  3  21  50  22  0TOS-Actief ME1  10  6  1  3  19  38  23  0GeuzenM ME1  10  6  1  3  19  35  23  0Kadoelen ME4  10  4  2  4  14  34  18  0Buitenveldert ME4 10  4  2  4  14  27  24  0SDZ ME1  10  3  0  7  9  18  47  0Meer De ME1  10  2  1  7  7  24  46  0SDO ME2  10  1  1  8  4  9  59  0IJburg ME2  10  0  0  10  0  13  87  0

Page 21: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    21 De KerstTreffer 

* Kijk in de kantine van

sv Diemen naar de actie-

voorwaarden

Sponsor actie RSBS AdviesGRATIS HUMMEL SPORTTAS

U kentRSBS Advies (Hypotheken – Verzekeren – Lenen) al vele jaren alshoofdsponsor vansvDiemen.WaaromRSBS Advies hoofdsponsorisvansv.Diemen?Laatikpratenindeik-vorm.Vroegerhebikzelfvele malenhetnetgetroffenbijdeclub.Mijnhartgaatdanookuitnaardeclubvandaar dat ik al vele jarenmijn financiële steun geef. Onlangs nogmet het plaatsen van hetscorebord. RSBS Advies isooktezienopdeshirtsvanhet1e elftalvandeZondagensindskortookopdeshirtsvandeA1.

ACTIE*: wordt klant bij RSBS Advies en ontvang per kind een prachtige originele sporttas van Hummel !!!

Hoe komt u in aanmerking voor de schitterende Hummel sporttas?

1. Laatonsvrijblijvend uwverzekeringspakket“scannen”. In95%vanallegevallenisereenjaarlijkse besparing mogelijk die kan oplopen tot honderden euro’s!

2. Zodra u klantbent bijRSBS Advies ontvangtu(per spelend kind/lid)gratisdeoriginelesvDiemensporttasvanHummel!

BelRSBS Advies telefoonnummer:020- 416 26 56 voorhetmakenvaneen

afspraak enontvangdeschitterendeHummelsporttas !!

Metvriendelijkegroet,AlgemeenDirecteurBertSteen

Page 22: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    22 De KerstTreffer 

Zaterdag/ZondagsvDiemen1–CTO’701 2-0 4decemberZondag 4 december stond er een beladen wedstrijd op het programma voor de zondag 1. Op papier een wedstrijd die gemakkelijk gewonnen zou moeten worden, maar in de praktijk een wedstrijd waar meer mee speelde dan alleen een potje voetbal. Ver-deeld over beide ploegen stonden vrienden in het veld en spelers die zowel de clubkleuren van sv Diemen als die van CTO’70 hebben verdedigd. Dit deerde sv Diemen echter niet om goed van start te gaan. Het eerste half uur was voor de zondag 1. Dit werd uiteindelijk ook uitgedrukt op het scorebord, waar in eerste instantie nog een treffer werd afgekeurd, was het uiteindelijk Faisal Bakir die met een mooie steekpass Maxim Stefels wegstuurde, deze gaf vervolgens uitstekend voor op spits Tommy ter Bruggen. Na deze tref-fer werd het spel van de zondag 1 echter minder en minder, de bezoekers kregen zelfs de mogelijkheid om op de helft van sv Diemen  te voetballen maar deden hier helemaal niets mee.  Net voor rust werd dan toch de 2-0 gescoord. Ditmaal was het Kevin Kroese dit goed werk verrichtte, en de bal via de kluts weer voor zijn voeten kreeg en afrondde.In de tweede helft eigenlijk hetzelfde speelbeeld als de laatste 15 minuten van de eerste helft. CTO’70 kon niet beter en sv Diemen speelde een matige pot. Al met al zijn er 3 punten bijgeschreven en is de zondag gestegen naar de 2e plek in de competitie.

Zondag1

svDiemen3–ForzaAlmere3 1-4 11decemberZespuntenwedstrijd tegen de 2 na laatst die 4 punten voorsprong hadden op ons. Voorafgaand aan deze wedstrijd was er spoedoverleg. Moeten we koste wat kost deze wedstrijd willen winnen, dus met zoveel mogelijk aanvulling uit het Tweede dat vóór ons speelde, zodat sommige spelers van ons niet zouden kunnen spelen, of gaan we uit we van de kern van de Drie met aanvulling uit de Twee en iedereen krijgt speelminuten. Zoals wel vaker in Nederland werd er voor het poldermodel gekozen: we kiezen de ‘beste’ opstelling maar iedereen krijgt speeltijd…Het eindresultaat was dan misschien ook wel voorspelbaar,  terecht verlies, maar omdat het qua stand 

nog lang spannend was, we kwamen zelfs op 1-0 door ‘n pennel van Mies na een minihandsballetje van ’n Forzaverdediger en het bleef nog heel lang 1-2, gingen we na 90 minuten zwaar teleurgesteld en gefrustreerd het veld af met 4-1 verlies. Degradatie lijkt nu steeds dichterbij te komen. Zelfs met hulp van getalenteerde jonge gasten als Dhr. Groenteman (terug op ’t voetbalveld na ’n slepende bles-sure), Guy (die vorige week al meedeed), en Dhr. Mos (moest na ’n  wat ongeluk-kige 1e helft geblesseerd afhaken) konden we het onstuimige en hard spelende Forza niet afhouden van ’n terechte overwinning.Dat we niet weer een 7-0 of  de gebruikelijke 6-1 om de oren kregen was geheel te wijten aan het fabuleuze keeperswerk van Dhr. Klim. Ik ben al ’n tijdje vriend-

jes van hem op Faceboek maar ga nu waarschijnlijk ’n follower worden. Als Ajax es in keepersproblemen komt…

Evert

Page 23: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    23 De KerstTreffer 

svDiemen4–TosActief3 3-2 11decemberNadat Sinterklaas ons landje weer heelhuids verlaten had stond de laatste (thuis)wedstrijd tegen Tos Ac-tief op het programma. De eerste wedstrijd van dit seizoen begon ook tegen hetzelfde team, hetgeen toen een 3-3 gelijkspel opleverde. Ondanks de 1-9 nederlaag van de gasten vorige week tegen onze concur-rent WV-HEDW was men dus gewaarschuwd voorafgaand aan dit potje. Aan  ’t begin van de wedstrijd leek er geen vuiltje aan de lucht te zijn, toen de Tos-keeper bij een vrije trap voor de thuisploeg niet goed opgesteld stond. Coen wist dit buitenkansje met een welgemikte trap in de rechterhoek wel te verzilveren (1-0). Even later kantelde de wedstrijd, al creëerde de Vier nog wel behoor-lijke kansen om de voorsprong te verdubbelen. Maar niet geheel onterecht vloog de bal even  later via een  lobje over een kansloze Stef heen  in het Diemense doel (1-1).In de rust werden de mouwen opgestroopt om alsnog de drie punten binnen te slepen. Met een verwoestend schot onderkant  lat na zo’n tien minuten spelen in de 2e helft brak Estaban de ban (2-1), volgens insiders ‘pas’ zijn 4e goal ooit, waarvan deze hoogstwaarschijnlijk wel de mooiste zal zijn. In deze fase van de wedstrijd leek Diemen de wedstrijd naar zich toe te trek-ken, helemaal toen Tim een mooie aanval bekroonde met de 3-1. Toch was de zege nog niet in veilige haven, want vijf minuten voor tijd knokte Tos zich terug tot 3-2 en volgde een zenuwslopende slotfase. Hierin werd de zege niet meer weggeven en ondanks de 6-1 winst van WV op de Meer eindigt Diemen 4 het jaar 2011 op een positieve wijze met een verdiende 1e plaats op de ranglijst. Eind januari wordt men weer op de hopelijk dan weer groene grasmat verwacht, tot die tijd wil ik iedereen bij deze vast Prettige Kerstdagen en een Mooi Oud & Nieuw wensen!

Danny

Geinburgia 1  13  10  3  0  33  43  15  0Diemen 1 13 8 2 3 26 27 17 0Arsenal 1  13  7  3  3  24  30  23  0KDO sv 1  13  6  5  2  23  29  19  0Ankaraspor 1  12  7  0  5  21  30  25  0Portugal A1  13  6  2  5  20  21  19  0Amsterdam 1  13  5  2  6  17  35  36  0Swift 1  13  4  4  5  16  26  28  0Buitenveldert 1  13  5  1  7  16  17  24  0Meer De 1  13  4  3  6  15  25  30  0RKAV 1  13  4  2  7  14  21  23  0Ouderkerk 1  13  2  4  7  10  20  27  0CTO ‘70 1  13  2  3  8  9  23  43  0P en T 1  12  1  4  7  7  10  28  0

Zeeburgia 2  12  12  0  0  36  71  11  0Weesp 2  12  7  5  0  26  39  22  0AS’80 2  13  7  2  4  23  33  25  0Martinus 2  13  7  1  5  22  31  26  0Waterwijk 2  13  7  1  5  22  33  32  0Fortius 2  13  6  1  6  19  30  32  0Diemen 2 13 6 0 7 18 31 28 0DWS 2  13  4  2  7  14  31  38  0Kampong 4  13  3  4  6  13  23  36  0JOS W 3  13  3  2  8  11  28  47  0Abcoude 3  13  3  0  10  9  28  54  0Swift 2  13  2  2  9  5  28  55  3

Standen senioren t/m 21 december 2011PVCV 3  13  10  1  2  31  42  20  0Waterwijk 3  12  9  2  1  29  43  17  0Almere 3  13  9  2  2  29  46  22  0Dijk De 2  12  7  2  3  23  45  23  0AGB 3  13  6  2  5  20  32  19  0Swift 4  13  5  5  3  20  36  31  0Kampong 7  13  5  2  6  17  38  35  0Forza Almere 2  13  4  1  8  13  21  43  0Meer De 2  13  3  3  7  12  33  34  0RKDES 4  13  4  0  9  12  28  47  0TOG 2  13  2  2  9  8  11  33  0Diemen 3 13 2 0 11 6 16 67 0

Diemen 4 9 7 2 0 23 47 9 0WV-HEDW 4  9  7  2  0  23  44  13  0DIOS sv. 5  9  4  2  3  13  24  20  1TOS-Actief 3  9  3  3  3  12  22  23  0Overamstel 3  9  3  1  5  10  22  29  0Meer De 4  9  2  1  6  7  20  33  0SDZ 3  8  2  0  6  6  13  35  0VVGA 2  8  1  1  6  4  9  39  0

Page 24: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    24 De KerstTreffer 

Legmeerv 1  13  12  1  0  37  55  14  0Martinus 1  12  8  1  3  25  30  18  0Hoofddorp 1  12  7  3  2  24  31  27  0HBC 1  13  7  2  4  23  41  31  0RCH 1  13  7  1  5  22  30  24  0ABN AMRO 1  13  7  0  6  21  41  27  0SIZO vv 1  13  6  1  6  19  30  24  0VW 1  13  5  2  6  17  37  36  0Alliance ‘22 1  12  5  1  6  16  22  42  0BuitenVldert 1  13  5  1  7  16  30  35  0UNO 1  12  4  1  7  13  22  35  0Diemen 1 13 3 2 8 11 23 37 0Olympia Haarl 1 13  3  0  10  9  23  42  0Bloemendaal 1  13  1  2  10  5  19  42  0

Real Sran. V1  12  9  1  2  28  54  23  0Zuidoost Uni V2 11  8  2  1  26  42  20  0Meteoor De V1  11  7  2  2  23  31  23  0Buitenboys V1  8  6  1  1  19  49  14  0TOS-Actief V1  9  6  1  2  19  25  7  0Legmeerv V1  11  5  0  6  15  29  35  0Martinus V1  10  4  2  4  14  24  25  0ZSGO/WMS V2 10  3  3  4  12  27  33  0V. & V. V1  10  3  2  5  11  29  39  0Wartburgia V2  11  3  2  6  11  33  37  0TOG V2  11  3  0  8  9  23  53  0AGB V1  9  2  2  5  8  19  25  0Chabab V1  9  1  2  6  4  18  33  1Diemen V1 10 1 0 9 3 16 52 0

ZaalvoetbalStanden zaalvoetbal per 21 december 2011

Adelaars 2  9  8  0  1  24  63  37  0Gooi ‘t sc 1  9  6  1  2  19  52  31  0Weesp 2  10  5  2  3  17  57  52  0Jos Geerling 2  10  5  1  4  16  50  42  0Diemen 1 8 4 2 2 12 45 42 2Husky 1  8  3  3  2  12  32  30  0Allen Weerbaar 4 9  4  1  4  10  49  56  3Plein’83 5  10  2  2  6  8  28  45  0Muiderberg 1  8  1  2  5  5  38  46  0Os Lusitanos 2  9  0  0  9  -6  34  67  6

Golden Stars 9  11  10  0  1  30  81  26  0KDO 3  11  9  0  2  27  92  27  0Argon 1  11  9  0  2  27  91  34  0Parkstad 6  11  7  2  2  23  80  62  0RKAVIC 5  10  4  2  4  14  57  62  0DVVA 4  10  4  1  5  13  57  65  0Legmeerv. 7  6  3  1  2  10  29  35  0Diemen 2 9 3 1 5 10 48 49 0Elbalta 7  11  3  1  7  10  61  77  0TOB 5  10  2  0  8  6  36  55  0Fenerbahce 1  9  1  0  8  3  38  57  0Plein’83 13  9  0  0  9  0  24 145  0

Diemen 3 10 9 0 1 27 78 40 0Ouderkerk 1  12  9  0  3  27  98  50  0VVA/Spartaan 3  9  8  0  1  24  49  28  0Elbalta 9  10  7  0  3  21  68  50  0Golden Stars 12 10  7  0  3  21  56  40  0RKAVIC 8  10  6  0  4  18  53  50  0Fico 4  10  4  0  6  12  38  47  0Arsenal 7  10  4  0  6  12  59  71  0AZV 8  11  4  0  7  12  58  52  0Arsenal 3  11  4  0  7  12  39  55  0Wartburgia 2  10  3  0  7  8  61  88  1Boys The / L’ 1  12  2  1  9  7  54  84  0KDO 4  9  2  0  7  6  29  64  0IJburg 1  10  2  1  7  6  39  60  1

Page 25: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    25 De KerstTreffer 

De redactievan De Treffer

wenst u en allen die u lief heeft

fijne feestdagen en een GEZOND en GELUKKIG 2012.

  9-1-2012  20:10  5264  svDiemen 1  Plein’83 5  Muiden  B.C. Mathot 

11-1-2012  21:00  17657  svDiemen 2  Parkstad sv 6  Oostenburg

10-1-2012  19:15  22482  svDiemen 3  AZV (Amstelveen) 8  Muiden  F. Nibbelink17-1-2012  19:15  22559  svDiemen 3  Arsenal ASV 3  Muiden  F. Nibbelink25-1-2012  21:00  23434  svDiemen 3  IJburg AFC 1  Oostenburg 31-1-2012  19:15  23410  RKAVIC 8  svDiemen 3  Emergo hal 

ZaalvoetbalZaalcoördinator  T. Roelofs  tel. 06-54223192

VOORLOPIG Programma zaalvoetbal 9 t/m 31 januari

Programma 14 & 15 januari

Zondag 15 januari14:00  161676  svDiemen A3  RKDES A2  3e klasse  16

Zaterdag 14 januari14:30  101980  Vlug en Vaardig VE1  svDiemen VE1  1e klasse  35+ E13:00  74643  Nieuw Sloten sv D1  svDiemen D2  1e klasse  611:30  159990  Nieuw Sloten sv E5  svDiemen E7  5e klasse  1310:00  108299  TABA F1  svDiemen F2  2e klasse  911:00  132205  AGB F2  svDiemen F6  4e klasse  14

Zondag 15 januari11:00  48899  Pancratius A1  svDiemen A2  1e klasse  3310:00  164095  RODA 23 C1  svDiemen C1  Groep 1  1  (beker)

Veldvoetbal

Page 26: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    26 De KerstTreffer 

Programma 21 & 22 januariZaterdag 21 januari14:30  46084  svDiemen 1  Sporting Martinus 1  4e klasse  C  J.T.C. van Langen14:30  101088  svDiemen VE1  Sporting Martinus VE1  1e klasse  35+ E   9:00  75267  svDiemen D2  Nieuw Sloten sv D1  1e klasse  6 10:15  157231  svDiemen E4  SDZ E7  3e klasse  15 10:00  160001  svDiemen F1  Sporting Martinus F1  1e klasse  7 

Zondag 22 januari10:00  163125  svDiemen A2  Pancratius A1  1e klasse  33  L.A. Jacobs12:00  150863  svDiemen A4  RODA 23 A6  3e klasse  17 10:00  161983  svDiemen C7  NFC/Brommer C2  3e klasse  10 

Zaterdag 21 januari11:15  52738  Pancratius D1  svDiemen D1  Hoofdklasse  B  B. Stuurop9:30  159992  Sloterdijk E4  svDiemen E7  5e klasse  13 

Zondag 22 januari14:00  3795  Meer de 1  svDiemen 1  4e klasse  E  H. Augustijn14:45  70511  Pancratius A3  svDiemen A3  3e klasse  16 12:00  53358  Blauw Wit A B1  svDiemen B1  Hoofdklasse  C  Th. de Graaf  9:00  76603  AFC B2  svDiemen B2  1e klasse  6  D. Verburg  9:00  53920  AFC C1  svDiemen C1  Hoofdklasse  Q  J. van Agteren

Programma 28 & 29 januariZaterdag 28 januari10:45  52777  svDiemen D1  Buitenveldert D1  Hoofdklasse  B  R. van Soeren12:15  166294  svDiemen D3  Dijk De D2  2e klasse  29 13:00  170833  svDiemen D4  RODA 23 D6  3e klasse  32   9:00  170642  svDiemen D5  NFC/Brommer D2  3e klasse  33 11:30  161585  svDiemen E1  ZCFC E1  Hoofdklasse  8 10:15  173166  svDiemen E2  IJburg AFC E1  1e klasse  18 10:15  174174  svDiemen E4  Swift E5  3e klasse  33   9:00  179573  svDiemen E9  Legmeervogels E9  5e klasse  30   9:00  177761  svDiemen E10  NFC/Brommer E3  6e klasse  30   9:00  192808  svDiemen F1  Weesp FC F1  1e klasse  12   9:00  193722  svDiemen F2  SDZ F3  2e klasse  17 10:15  195820  svDiemen F3  Swift F3  2e klasse  20 12:30  193738  svDiemen F5  SDZ F6  4e klasse  25 11:30  191663  svDiemen F6  Abcoude F3  4e klasse  27 12:30  201028  svDiemen F9  ZSGO/WMS F3  6e klasse  28 11:00  207437  svDiemen F11  RKDES F9  7e klasse  54 

Zondag 29 januari14:00  3256  svDiemen 1  Buitenveldert 1  4e klasse  E  A. Bijvoet14:00  9888  svDiemen 3  TOG 2  3e klasse  F  T.H.J. Ruiter12:00  47132  svDiemen A1  Hoogland A1  4e divisie  A  J.M. van Hamersveld14:00  69352  svDiemen A4  Ouderkerk A4  3e klasse  17 12:00  53374  svDiemen B1  Buitenveldert B1  Hoofdklasse  C  F. Wezel10:00  53373  svDiemen B2  Ouderkerk B1  1e klasse  6  P.J.B. Schenk10:00  205076  svDiemen B4  Swift B3  3e klasse  15 12:00  53934  svDiemen C1  OSV C1  Hoofdklasse  Q  M. Postema  9:45  206185  svDiemen C4  Muiden C1  2e klasse  7 

Page 27: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    27 De KerstTreffer 

Zaterdag 28 januari14:30  46113  ABN AMRO 1  svDiemen 1  4e klasse  C  J. Knetsch14:45  102268  Sporting Martinus VE1  svDiemen VE1  1e klasse  35+ E 11:30  74745  Swift D1  svDiemen D2  1e klasse  6   9:15  171261  Dijk De D4  svDiemen D6  4e klasse  50 12:30  171266  DWV D6  svDiemen D7  4e klasse  51 10:00  178035  GeuzenM’meer E1  svDiemen E3  2e klasse  28   9:15  178046  Dijk De E3  svDiemen E5  3e klasse  26 10:15  178048  Volewijckers E3  svDiemen E6  4e klasse  29 11:00  178055  Vlug en Vaardig E3  svDiemen E7  6e klasse  29 10:00  177997  Meteoor E3  svDiemen E8  5e klasse  26   9:00  198301  GeuzenM’meer F3  svDiemen F4  3e klasse  25   9:00  199079  IJburg AFC F8  svDiemen F7  6e klasse  29   9:30  199083  DWS F5  svDiemen F8  5e klasse  22   9:00  199093  TOG F2  svDiemen F10  7e klasse  53 14:00  207425  SDZ F11  svDiemen F12  7e klasse  56 14:00  208071  Forza Almere MA1  svDiemen MA1  2e klasse  C 12:30  203021  Tos Actief MC1  svDiemen MC1  2e klasse  15 10:30  204205  IJburg AFC ME1  svDiemen ME1  1e klasse  9 

Zondag 29 januari11:30  9949  Waterwijk 2  svDiemen 2  2e klasse  C  J.D. van der Pas14:15  60621  WV-HEDW 4  svDiemen 4  5e klasse  8 14:00  48639  DCG A1  svDiemen A2  1e klasse  33 12:00  161688  RKDES A2  svDiemen A3  3e klasse  16 10:00  53680  Blauw Wit A C1  svDiemen C2  1e klasse  34  J.P. Jambroes  9:30  206346  Weesp FC C2  svDiemen C3  2e klasse  7   9:30  206353  OSV C4  svDiemen C5  3e klasse  7   9:00  206557  Pancratius C6  svDiemen C6  3e klasse  10 10:00  206592  Legmeervogels C4  svDiemen C7  3e klasse  14 10:00  206671  RKDES C3  svDiemen C8  3e klasse  18 

Inleveren kopij clubblad!Het volgende clubblad komt uit op dinsdag 24 januari.

U kunt uw verslagen van wedstrijden gespeeld in het weekend van14/15 januari inleveren t/m woensdag 18 januari 20.00 uur.

Verslagen van wedstrijden gespeeld in het weekend van 21/22 januarikunt u inleveren t/m maandag 23 januari 12.00 uur.

Lever uw verslagen zo spoedig mogelijk in.U kunt uw verslagen ALLEEN per e-mail, insturen naar:

[email protected]

Verslagen die op een ANDERE MANIER of TE LAAT worden ingeleverd, worden NIET geplaatst!!!

Page 28: De Treffer 2011-2012 - 2011-12-23

  23 december 2011    28 De KerstTreffer 

Still going strong, ere-lid Jan Muller is op zondag 11 december 85 jaar geworden. Hoe bedoelt u “going strong”. Jan van harte gefeliciteerd!!!

Mevrouw Kuit blijft maar jarig zijn op 13 december, ja u leest het goed, het was de 91ste keer. Proficiat mevrouw

Kuit en blijf gezond!!!

In tegenstelling met vorig jaar is er dit jaar weinig afgelast, gelukkig maar. De B-categorie begint eind januari aan haar tweede kompetitie, de voorjaarskompetitie, ik wens alle teams veel succes.

Goeie berichten uit Diemen-noord. Donderdagmiddag is Philip Oomstee na een zware long-operatie weer thuisgekomen. Toen ik Philip vrijdag even sprak vertelde hij mij dat het goed met hem ging en dat hij in een gesprek met de dokter hoorde dat alles er goed uit zag. Hij moet voorlopig rustig aan doen en hij beloofde mij dat hij dat ook zal doen. Philip fijn dat alles zo positief verloopt en dat je weer thuis bent, fijne dagen!!!

Op 14/15 januari worden weer de eerste wedstrijden gespeeld in het nieuwe jaar, alleen de A3 speelt thuis en de andere zeven wedstrijden worden uitgespeeld.

Het weekend daarop, 21/22 januari, worden er vijftien wedstrijden gespeeld waarvan acht thuis, over de zaterdag en zondag verdeeld.

Zaterdag 28 en zondag 29 januari vindt voor alle teams van de sv Diemen de start van of de voor-jaarscompetitie, of het begin van de tweede seizoenhelft van de competitie plaats. Veel succes al-lemaal!!!

In het vorige clubblad meldde ik u dat we 2 najaarskampioenen hebben, niets is minder waar, ook de C5 werd glorieus kampioen in zijn afdeling. Mannen van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

Simon Haas zien we gelukkig steeds meer op ons sportpark, het gaat goed met hem, zo nu en dan horen we weer de bekende Haas opmerkingen. Fijn dat het goed gaat Simon.

Vanaf vrijdagmiddag 23 december 14.00 uur tot maandag 9 januari 09.00 uur is de kantine en overige accommodatie van sv Diemen gesloten voor de normale activiteiten. Voor de energiebesparing zal de verwarming in deze periode op een laag pitje draaien. Vanaf maandag 9 januari is iedereen weer welkom voor de normale activiteiten en trainingen.

Op zaterdagmiddag 7 januari wordt vanaf 14.30 uur een begin gemaakt met de Nieuwjaarsreceptie van sv Diemen. Om 14.30 uur starten de traditionele Nieuwjaarswedstrijden. De zondagselectie van nu speelt tegen een oud zondagselectie. De zaterdag 1 speelt tegen de Veteranen. Beide wedstrijden beginnen om 14.30 uur. De kantine zal tijdens de wedstrijden al geopend zijn om nieuwjaarswensen uit te wisselen.

Het gaat de goede kant op met Frank Scheffers, zijn spraak gaat goed vooruit, maar Frank heeft nog veel problemen met schrijven en lezen. Hij heeft veel training om dit weer op niveau te krijgen. De breuk in zijn scheenbeen is nog niet genezen, afgelopen week werd in het ziekenhuis geconstateerd dat de breuk nog niet genezen was en werd voor drie weken Frank’s been weer in het gips gezet. Van maandag t/m vrijdag heeft hij therapie in Heliomare in Wijk aan Zee, in het weekend is hij thuis in Hoofddorp. Frank heel veel sterkte de komende tijd.

We staan met z’n allen dichtbij de feestdagen, nog 2 nachtjes slappen, benut de 2 kerstdagen, ge-bruik ze om de band met de familie, vrienden en kennissen aan te halen. Geniet met elkaar van die fijne momenten. Ik hoop dat het voor u fijne feestdagen worden en dat u een prettige jaarwisse-ling heeft. Voor 2012 wens ik u een goed en gezond jaar toe!!!