Iqnomy personal sitesearch & selfservice exceleren in persoonlijke aandacht

Post on 22-Apr-2015

986 views 1 download

description

IQNOMY's Personal Sitesearch & Selfservice: Exceleren in persoonlijke aandacht!

Transcript of Iqnomy personal sitesearch & selfservice exceleren in persoonlijke aandacht

Personal Sitesearch & Selfservice

Excelleren in persoonlijke aandacht

Voor de komst van het internet zag de wereld er overzichtelijk uit …

Organisaties hadden fysieke winkels.

Klanten konden hier een kijkje komen nemen wanneer zij zich aan het oriënteren waren op bepaalde producten of diensten.

De winkelier met de beste service kon rekenen op de gunst van de klant.

Het op een persoonlijke manier anticiperen op de wensen van uw klanten was goud waard.

Tegenwoordig komen klanten steeds minder vaak naar fysieke winkels en oriënteren zij zich meer en meer via het internet.

Om die reden zijn ook organisaties zich steeds meer gaan verplaatsen naar het internet.

Maar deze verandering betekent niet dat uw klanten minder behoefte hebben gekregen aan persoonlijke aandacht en relevante service. Integendeel zelfs …

Het grote aanbod en de toegenomen kennis hebben consumenten meer macht gegeven. Zij eisen nu zelfs steeds meer persoonlijke aandacht en service op.

Toch zijn de inhoud en de zoek- en serviceresultaten op een website voor iedere bezoeker nog hetzelfde. Deze sluiten dus niet aan op hun persoonlijke wensen.

Deze irrelevante zoek- en serviceresultaten zijn dodelijk voor de conversie van een website.

Maar hoe vertaalt u uw unieke persoonlijke service uit de winkel nou naar het internet, waarbij er geen direct persoonlijk contact is met uw bezoekers?

?

Tot nu toe gebruikte u dit soort functionaliteiten in de hoop dat u hiermee uw bezoekers zouden voorzien van de nodige service.

Helaas zijn bezoekers hiermee op zichzelf aangewezen om uit de grote brei aan informatie de voor hen relevante content te onttrekken.

De praktijk leert ons dat er specifieke kennis en ervaring voor nodig is om uit dit soort toepassingen in één keer de juiste informatie te onttrekken.

De meeste bezoekers zijn hier niet toe in staat, waardoor deze traditionele zoek- en service-oplossingen niet het gewenste serviceniveau bereiken.

Ze dragen dus onvoldoende bij aan het ‘customer engagement niveau’ van uw website.

Nu is er Personal Sitesearch & Selfservice van IQNOMY; een zoek- en servicetoepassing die zorgt maximale Visitor Engagement op uw website.

Deze dienst zorgt ervoor dat zoekresultaten en FAQ’s (veelgestelde vragen) volledig worden afgestemd op de behoefte van iedere individuele bezoeker.

Hiermee geeft u uw websitebezoeker een optimale persoonlijke website-ervaring en bouwt u eenvoudig aan een waardevolle ‘online visitor engagement’.

Personal Sitesearch & Selfservice maakt gebruik van IQNOMY’s zogenaamde ‘Realtime Multidimensionale Bezoekersprofielen’.

Deze profielen registreren anoniem het gedrag en de interesses van elke unieke bezoeker.

Zo kan de inhoud van zoekresultaten en FAQ’s op het juiste moment, uit de juiste bron en in de juiste vorm voor iedere bezoeker gepresenteerd worden.

Personal Sitesearch & Selfservice is tevens bijzonder doordat uw bezoekers geen ervaren en geoefende internetters hoeven te zijn om de juiste informatie te vinden.

Spelfouten en jargon

Spel- en typefouten, jargon en synoniemen worden namelijk automatisch omgezet naar sterke gepersonaliseerde zoekopdrachten.

Spelfouten en jargon

Sterke zoekopdracht

Met Personal Sitesearch & Selfservice van IQNOMY biedt u uw websitebezoekers de best denkbare en persoonlijke online klantenservice.

Doordat uw website zich omvormt tot een volledig gepersonaliseerde service-omgeving, zult u uw bezoekers gegarandeerd sneller kunnen boeien en binden.

Voor meer informatie over IQNOMY en over Personal Sitesearch en Selfservice, neemt u

contact op met:

Rob Boeyinkrob@iqnomy.comM: 06 53 67 65 74