Vitesse Papendal Hospitality

Click here to load reader

 • date post

  26-Jan-2017
 • Category

  Sports

 • view

  1.514
 • download

  1

Embed Size (px)

Transcript of Vitesse Papendal Hospitality

 • VITESSE PAPENDAL - HOSPITALITYEen inspirerende dag voor uw top 25-klanten, een clinic voor uw salesteam of een kick-off voor uw medewerkers? Op Papendal is de hypermoderne trainingsaccommodatie van Vitesse gesitueerd. In deze groene omgeving traint het eerste elftal, speelt en traint Jong Vitesse en is de Vitesse Voetbal Academie gevestigd. Deze locatie is uitermate geschikt voor bedrijven om een zakelijke bijeenkomst of event te organiseren. Vitesse stelt in overleg met u graag een arrangement samen voor een onvergetelijke dag.

  VITESSE bEwEEgT

 • VITESSE PAPENDAL - RUIMTESVitesse biedt verschillende ruimtes voor uw event; voor kleine en grote groepen.

  Pers-/mediaruimte voor maximaal 48 personen: bioscoopopstelling, 12 stroompunten, vier microfoons en groot scherm aanwezig Bestuurskamer voor maximaal 16 personen: vergaderopstelling, acht stroompunten Spelershome Academie voor maximaal 200 personen bij een staande receptie of borrel. In een theatervoorstelling is er ruimte voor 100 personen. Vergader- en interviewruimte voor maximaal acht personen, twee stroompunten en flatscreen-televisie met webcam aanwezig Voetbalvelden geschikt voor sportieve clinics

  In het hele gebouw is gratis WIFI beschikbaar. Indien gewenst kunnen wij zorgen voor audiovisuele apparatuur.

 • VITESSE PAPENDAL - RONDLEIDINg VITESSE PAPENDAL - CATERINgTijdens of aansluitend op uw event een rondleiding door onze prachtige trainingsaccommodatie?Een deskundige gids van Vitesse leidt u en uw gasten graag rond. Neem een kijkje in de kleedkamers, het krachthonk en het spelershome en bewonder onze bijzondere heldenwand.

  Gedurende uw zakelijke bijeenkomst kunnen wij u voorzien van catering passend bij uw event. Van een kopje koffie tot een ontbijtbuffet en van een uitgebreid diner tot een sportmaaltijd, wij zorgen voor catering op maat.

 • www.VITESSE.NL

  VITESSE PAPENDAL - LOCATIEOns complex heeft een gunstige ligging, vlakbij de uitvalswegen A50 en A12. Er is een goede verbinding met het openbaar vervoer. Het centraal station van Arnhem is binnen tien minuten bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de accommodatie en in de nabijheid zijn diverse hotels en sportfaciliteiten gevestigd. Genteresseerd in de veelzijdige mogelijkheden die de trainingsaccommodatie te bieden heeft? Wij ontvangen u en uw relaties met veel plezier op onze trainingsaccommodatie op Papendal!

  VITESSE PAPENDAL - CONTACTPapendallaan 40 | 6816 VD ARNHEMT 026 880 7111E events@vitesse.nl