VitesseVandaag Vitesse vs NEC

Click here to load reader

 • date post

  28-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  215
 • download

  3

Embed Size (px)

description

VitesseVandaag Vitesse vs NEC

Transcript of VitesseVandaag Vitesse vs NEC

 • 7Praat mee via #vitnec | Volg ons op Twitter @MijnVitesse

  VITESSE

  N.E.C. NIJMEGEN

  ZoNdaG 18 NoVEMbEraaNVaNG 12.30 uur

  GELrEdoME

 • B.V. VitesseEst 1892

  GelreDome, Arnhem

  E info@vitesse.nl | I www.vitesse.nlT 026 880 7888

  VitesseVandaag is een uitgave van B.V. Vitesse en wordt in een oplage van 10.000 exemplaren gratis verspreid tijdens de thuiswedstrijden in GelreDome

  Creatie: Van Zandbeek communicatie & creatie | www.zandbeek.comVormgeving: Adfomedia, Duiven | www.adfomedia.nldruk: JP Offset, Duiven | www.jp.nlredactie: Communicatie & Media 026 880 7319 | redactie@vitesse.nlFotografie: Pics United | Vitesseacquisitie: Vitesse, Zakelijke relaties 026 880 7102 | bcvg@vitesse.nl

  2012 Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd en/of openbaar gemaakt worden d.m.v. druk, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming B.V. Vitesse.

  VITESSE vs NEC Nijmegen | 18-11-2012

  *Alleen in deelnemende restaurants. Zolang de voorraad strekt. Kijk voor de voorwaarden op www.burgerking.nl / eredivisie

  Arnhem: Weverstraat 4Zevenaar: Doesburgerweg 43

  NU NOG PITTIGER!

  ANGRY WHOPPER

  BU12062 Eredivisie Live promo advertentie_Vitesse_170x240mm.indd 1 09-11-12 10:17

  ZONDER SFEER GEEN DERBY

  Wat maakt een derby elke keer weer zo mooi? Een overwinning natuurlijk, maar dan gaan we aan enkele stadia voorbij. Al weken voor de daadwerkelijke aftrap zijn de supporters van zowel Vitesse als N.E.C. met het duel bezig. Wie zijn er fit? Zijn er schorsingen of blessures? Is de tegenstander wel of niet in vorm? Welke spits scoort het meest? Allemaal bespiegelingen waarbij elk detail wordt meegenomen en de kansen op drie punten worden bepaald.

  In de dagen voor de wedstrijd komt de ontmoeting ongetwijfeld aan de orde op de werkvloer. Verstand hebben van het spelletje doet niet ter zake. Je voorkeur uitspreken voor een van beide clubs is voldoende voor mooie en veelal pittige discussies. Ook de laatste stand van zaken binnen de selecties wordt via kranten, internet, fora en social media nauw onder de loep genomen. Prachtig toch? En dan is de wedstrijd nog niet eens begonnen. De stand is nog steeds 0-0, beide supportersgroepen hebben nog altijd gelijke kansen op een overwinning en niemand doet voor elkaar onder. En dan is het eindelijk zover. Zondag 18 november, de zon komt op, de wekker schalt door de slaapkamer en meteen bij het openen van de ogen weet je het: de

  derby wordt vandaag gespeeld! Het ontbijt gaat maar moeilijk door de maag. Liever kijk je nog snel even op je smartphone of er nog bijzonderheden zijn. Welke spelers gaan Fred Rutten en Alex Pastoor opstellen? Dat is de vraag. Daar gaat het toch echt om vandaag. Het nog niet half opgegeten broodje kaas verdwijnt snel de prullenbak in. Op naar GelreDome.

  Eenmaal aangekomen stijgen de zenuwen tot ongekende hoogte. De tribunes stromen vol en de supporters zingen hun helden toe. Hertog vliegt zijn rondje, fantastisch. We gaan beginnen! Wat kan er nu nog mis gaan?

  Na negentig minuten voetbal kan het opgebouwde optimisme omslaan in teleurstelling. Bij de geel-zwarten of bij de rood-groenen. Winst en verlies. Het hoort bij de sport. Maar ook het omgaan met een sportieve tegenslag. Laat te alle tijden de rivaliteit op het veld tot uiting komen. Niemand verpest onze derby. Jouw derby.

  Plezierige wedstrijd De redactie

 • Z O N D A G 2 D E C E M B E R 1 6 . 3 0 U U RVitesse beweegt! WWW.VITESSE.NL

  VITESSE FANZONE GELREDOME | VITESSE.NL | TICKETBOX/PRIMERA

  B I N N E N K O R T I N G E L R E D O M E

  0018.0? Vitesse_Roda JC_Poster.indd 1 08-11-12 10:55

  MEER INFORMATIE? GA NAAR VITESSE.NL

  VITESSE THUIS

  VITESSE vs RODA JC

  Zondag 2 december16.30 UUr

  Vrije verkoopKijk voor alle informatie op Vitesse.nl

  VITESSE UIT

  PSV VS VITESSE

  Zondag 25 november14.30 UUr

  Verkoop: auto- en buscombiKijk voor alle informatie op Vitesse.nl

  5

  PRODUCT VAN DE

  WEDSTRIJD:

  SJAAlNR. 1 VAN

  GElDERlAND

  Prijs: 10,-Verkrijgbaar in de Fanzone.

  SPORTIEVE DERBYSpreekkoren ja, humor ok, kwetsen nee! Vitesse doet een dringend beroep op u om uw club op een positieve wijze te ondersteunen en u te onthouden en afstand te nemen van kwetsende en/of discriminerende spreekkoren. Bij kwetsende en/of discriminerende spreekkoren zal Vitesse het spel direct laten stilleggen en het veld verlaten. Wij willen er op wijzen dat vuurwerk absoluut verboden is en u steunt uw club niet door vuurwerk af te steken. Hiermee brengt u Vitesse ernstige schade toe. Wij rekenen er echter op dat het zover niet hoeft te komen en wensen u een leuke en spannende derby toe!

  Olifantengras vOOr CO2 neutrale verwarming

  BKC is d partner voor: uw Co2 neutrale verwarming. Met Olifantengras (Miscanthus) of andere biomassaproducten wordt uw huis, kantoor of bedrijfspand Co2 neutraal verwarmt. En u bespaart niet alleen op de Co2 uitstoot aanleg van Co2 neutrale industrieparken en tuinen. advies in duurzame toepassingen in de groene sector.

  BKC bv | Nano 7, 6902 KD Zevenaar | T: 0316-740777 | www.bkcbv.nl

  Decemberkaart: 3 wedstrijden voor 30,-DECEMBER ACTIE

  Volw Kind t/m 12 jaar

  Noord-tribune 30,00 20,00

  Oost 1e ring 42,50 27,50

  Oost 2e ring 38,00 25,00

  Theo Bos-tribune 30,00 20,00

  West-tribune 53,50 34,50

  Vitesse vs Roda JC, 2 december 16.30 uurVitesse vs RKC Waalwijk, 16 december 14.30 uur Vitesse vs ADO20, 19 december 20.00 uur

  VOlGENDE ThuISwEDSTRIJD!

  VRIJE VERKOOPKaarten vanaf 12 euro (jeugd t/m 12 jaar) en 17 euro (volwassenen)

  Meer informatie? Vitesse.nl

  Z O N D A G 2 D E C E M B E R 1 6 . 3 0 U U RVitesse beweegt! WWW.VITESSE.NL

  VITESSE FANZONE GELREDOME | VITESSE.NL | TICKETBOX/PRIMERA

  B I N N E N K O R T I N G E L R E D O M E

  0018.0? Vitesse_Roda JC_Poster.indd 1 08-11-12 10:55

 • Jonathan Reis luisterde het openingsduel in GelreDome op met een fraaie vrije trap. Met twee knappe treffers schoot hij Vitesse naar een 2-0 overwinning in Tilburg op Willem II. Ook was de Braziliaan in de eerste drie oefenwedstrijden de eerste doelpuntenmaker van de Arnhemmers. De verwachtingen werden daardoor automatisch verhoogd bij de supporters. Terecht of onterecht? We vroegen het de speler in kwestie zelf.

  Allereerst ben ik blij dat ik na hele lange periode weer wedstrijden kan spelen, opent Reis. Vergeet niet dat ik er echt een flinke tijd uit ben geweest met een zware blessure. Vorig seizoen heb ik al wedstrijden mogen spelen. Dat waren er meer dan verwacht. De echte start was afgelopen zomer. Vanaf de eerste training deed ik vol mee en sindsdien ben ik eigenlijk niet meer van het trainings- en wedstrijdveld af geweest. Dat gevoel is maar moeilijk te beschrijven. Daar ben ik veel mensen enorm dankbaar voor. De arbeid moet je zelf leveren, maar ik was wel afhankelijk van het vertrouwen van de club, de trainers en mijn medespelers.

  Inmiddels zijn we zes oefenwedstrijden, vier Europa League wedstrijden en twaalf competitiewedstrijden verder. De aanvaller maakte in al deze wedstrijden speelminuten en scoorde in totaal 13 doelpunten. Mooie cijfers voor een speler die zo lang moest revalideren en zo lang moest wachten op zijn zo geliefde terugkeer op de velden. Dat ik veel speel, daar ben ik echt enorm blij mee. Daardoor kom ik steeds beter in mijn ritme en het is goed voor mijn zelfvertrouwen. Fysiek word ik met de week sterker. Ik zit nog niet op honderd procent. Dat verwacht ik pas na de winterstop te zijn. Daarom is het ook zo belangrijk om goed te trainen en zo veel mogelijk te spelen. En natuurlijk is het voor mij als spits leuk dat ik in de competitie toch al vier doelpunten heb gemaakt. Het scoren is echter van ondergeschikt belang. Meer dan voor mijn blessure. Ik draag de kleuren van Vitesse en speel voor het team. Ik speel niet voor mezelf.

  Als Wilfried dit seizoen topscorer wordt en Vitesse zo hoog mogelijk weet te eindigen, dan ben ik ontzettend tevreden. Voor sommigen klinkt dit misschien vreemd in de oren, maar drie punten zijn veel belangrijker dan dat ik een doelpunt maak.

  Vanmiddag staan Vitesse en N.E.C. voor de altijd spannende derby. De eerste wordt dit seizoen in GelreDome gespeeld. Hoe speciaal vindt Reis dit duel? Je leest er de hele week veel over en je wordt er door mensen op aangesproken. Dan merk je dat het bijzonder is. Dat is mooi. Aan de andere kant, wedstrijden tegen Ajax, PSV en FC Twente zijn ook hele mooie wedstrijden. Dat noem ik persoonlijk topwedstrijden. Vitesse wil ook top zijn. Dit zijn wel speciale duels omdat het bij de supporters enorm leeft. Ik wil elke wedstrijden honderd procent geven, maar vanmiddag komt er een paar procent bij. Voor onze supporters. Zij zijn onze twaalfde man en kunnen een beslissende factor zijn. Het is niet te vergelijken, maar mijn ultieme derbygevoel komt uit Brazili. Daar speelden enkele jaren geleden Atletico Mineiro en Cruzeiro tegen elkaar. Deze derby werd voor 120.000 toeschouwers gespeeld. Nu heeft Atletico een nieuw stadion, maar toen kon iedereen nog staan. Vandaar ook het hoge aantal toeschouwers. De sfeer en energie die toen van de tribunes af kwam. Ongekend. Als onze supporters maar een klein beetje van die sfeer kunnen overnemen, dan gaan we vandaag een hele leuke wedstrijd tegemoet. Voetballen doe je voor de supporters. Zij moeten altijd de winnaar zijn.

  76

  INTERVIEw JONATHAN REIS

  JONAThAN REIS DENKT VOORAl AAN hET TEAM drie pUnten voor

  vitesse Zijn veel belangrijker dan een doelpUnt van

  jonathan reis

 • Op 31 oktober is de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van het ziekenhuis in Delft. Hetmoderne medisch centrum zal