VitesseVandaag Vitesse vs Ajax

Click here to load reader

 • date post

  08-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  224
 • download

  2

Embed Size (px)

description

VitesseVandaag Vitesse vs Ajax

Transcript of VitesseVandaag Vitesse vs Ajax

 • 10

  Praat mee via #vitaja | Volg ons op Twitter @MijnVitesse Fotografie: Ruud Baan

  Zondag 27 januariaanvang 12.30 uur

  gELrEdoME

  viTESSEaFC ajaX

 • B.V. VitesseEst 1892

  GelreDome, Arnhem

  E info@vitesse.nl | I www.vitesse.nlT 026 880 7888

  VitesseVandaag is een uitgave van B.V. Vitesse en wordt in een oplage van 10.000 exemplaren gratis verspreid tijdens de thuiswedstrijden in GelreDome

  Creatie: Van Zandbeek communicatie & creatie | www.zandbeek.comvormgeving: Adfomedia, Duiven | www.adfomedia.nldruk: JP Offset, Duiven | www.jp.nlredactie: Communicatie & Media 026 880 7319 | redactie@vitesse.nlFotografie: Pics United | Vitesseacquisitie: Vitesse, Zakelijke relaties 026 880 7102 | bcvg@vitesse.nl

  2013 Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd en/of openbaar gemaakt worden d.m.v. druk, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming B.V. Vitesse.

  VITESSE vs Ajax | 27-01-2013

  SMALL

  CHEESEBURGER KING DEAL

  Alleen in deelnemende restaurants. Niet geldig bij BURGER KING Schiphol Plaza en Schiphol Lounge. Zolang de voorraad strekt. Aanbod bevat n burger, small KING Fries en een 0,25 L Softdrink. Veranderingen in het aanbod niet toegestaan. TM & 2013 Burger King Corporation.

  Alle rechten voorbehouden. 2013 Coca-Cola and the Dynamic Ribbon device are registered trademarks of The Coca-Cola Company

  Arnhem: Weverstraat 4

  BU12072 Advertentie_Vitesse_170x240mm.indd 1 16-01-13 15:25

  Welkom terug in gelreDome

  Na een zonnig en sportief goed verlopen trainingsweek in het Spaanse Orihuela Costa en een ijskoud bezoek aan Alkmaar is Vitesse terug in GelreDome. De Eredivisie heeft afgelopen weekend zijn herstart beleefd en helaas leverde dat voor de Arnhemmers geen punten op. AZ won na een sterke tweede helft met 4-1. Anders gezegd, Vitesse verloor in een matig tweede bedrijf van de ploeg van Gertjan Verbeek. AZ mag zich daardoor de eerste ploeg in de Eredivisie noemen die dit seizoen beide ontmoetingen wist te winnen van Vitesse.

  De ploeg van hoofdtrainer Fred Rutten kan datzelfde vanmiddag bereiken ten koste van Ajax. Door twee doelpunten van Wilfried Bony wist Vitesse spectaculair te winnen in de ArenA. De eerste thuiswedstrijd van de Arnhemmers in 2013 is meteen een heuse kraker. De affiches blijven de komende weken op het programma staan. Na Ajax gaat Vitesse op bezoek bij NEC in Nijmegen

  en weer een week later komt PSV, de ploeg van Dick Advocaat, naar Arnhem. Daar wil jij toch geen minuut van missen?Met de huidige landskampioen staat voor Vitesse een zeer aantrekkelijke tweestrijd voor de deur. En dat binnen een tijdsbestek van vijf dagen. Donderdag 31 januari staan beide teams wederom tegenover elkaar. In het stadion van FC Emmen strijden Vitesse en Ajax om een plek bij de laatste vier van het KNVB-bekertoernooi. Het is natuurlijk enorm jammer dat we niet in GelreDome kunnen spelen. Toch hopen we dat jij de ploeg komt steunen in Drenthe. Een plek bij de laatste vier. Dat is de inzet. Daar wil je toch bij zijn? Maar eerst gaan we om half n de strijd aan in competitieverband. De eerste klap is nog altijd een spreekwoordelijke daalder waard. In voetbaltermen: drie punten.

  Plezierige wedstrijd

  Wedstrijdposter

  Vitesse vs Ajax

  Mede mogelijk

  gemaakt door JFK

  www.jfkmagazine.nl

  Z O N D A G 2 7 J A N U A R I 1 2 . 3 0 U U RVitesse beweegt! WWW.VITESSE.NL

  VITESSE FANZONE GELREDOME | VITESSE.NL | TICKETBOX/PRIMERA

  B I N N E N K O R T I N G E L R E D O M E

  VITESSE AJAXVS

  Fotogra e: R

  uud Ba

  an

  001814 Vitesse_AJAX_Poster_wt.indd 1 21-12-12 16:02

 • MEER INFORMATIE? GA NAAR VITESSE.NL

  KWARTFINAlE KNVB BEKERLocatie: Stadion FC Emmen

  ViteSSe vs AJAX

  donderdag 31 januari

  20.45 uur

  Kijk voor de actuele informatie op Vitesse.nl

  ViteSSe vs PSVZaterdag 9 februari | 20.45 uur

  VRIJE VERKOOP

  VOORVERKOOP Online (www.vitesse.nl/online), MijnVitesse-shop (Jansbinnensingel 19, Arnhem) en Ticketbox / Primera

  DAGVERKOOPOp de wedstrijddag zijn de stadionkassas vanaf 18.45 uur geopend.

  ViteSSe vs groningen

  Zondag 17 februari | 12.30 uurVRIJE VERKOOP

  VOORVERKOOP Online (www.vitesse.nl/online), MijnVitesse-shop (Jansbinnensingel 19, Arnhem) en Ticketbox / Primera. De kaartverkoop is gestart. DAGVERKOOPOp de wedstrijddag zijn de stadionkassas vanaf 10.30 uur geopend.

  5

  HAlVe SeiZoenkAArtNu verkrijgbaar! Vanaf 95,-

  gA Snel nAAr www.vitesseseizoenkaart.nl

  seizoenKAART2012|2013

  Vitesse beweegt!EST. 1892

  www.vitesse.nl

  PRODUCT VAN DE WEDSTRIJD

  Kies je eigen combinatie!Het Product van de Wedstrijd kun je deze keer zelf samenstellen! Voor de competitiewedstrijd Vitesse vs Ajax bestaat dit uit een sjaal en muts. Maak voor de prijs van 25 euro een keuze uit de vele fansjaals en mutsen.

  Bar Florian wenst Vitesse veel succes

  in de competitie 2o12-2o13!

  Florian WEl tE huur, niEt tE koop! Met een enthousiast team geeft Bar Florian op professionele wijze,

  the finishing touch, aan uw feest. Wij voorzien u naast food & beverages van memorabele momenten en geven u en uw gezelschap goede

  herinneringen mee naar huis.

  bedrijfsborrel themafeest vergadering presentatie besloten diner

  Interesse? Laat het ons weten! info@bar-florian.nl / 026 445 13 17

  bar florian

  Sjaal en mutS voor SlechtS 25,00

 • Patrick van Aanholt heeft zich ontwikkeld tot een stabiele factor in het team van hoofdtrainer Fred Rutten. De jonge verdediger speelde dit seizoen al achttiencompetitiewedstrijden. Van Aanholt staat verdedigend zijn mannetje en is met zijn drive naar voren een belangrijke pion in het elftal. De redactie van VitesseVandaag sprak met de goedlachse verdediger over zijn ontwikkeling, de natuurlijke klik met linksbuiten Gal Kakuta en de dubbele ontmoeting met Ajax.

  WINTERSTOPVan Aanholt kwam tot dusver in achttien van de negentien gespeelde competitiewedstrijden in actie. Alleen de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle (0-1) moest de rappe verdediger aan zich voorbij laten gaan. Na een intensieve eerste seizoenshelft waarin Van Aanholt veel speelminuten kreeg, genoot hij van een welverdiende vakantie. Op Tenerife ben ik tot ontspanning gekomen. Even de batterij opladen, zodat we met een frisse blik en veel energie aan de tweede seizoenshelft konden beginnen, kijkt Van Aanholt terug op de ontspannen verlopen vakantie. Er werd mij aangeraden om even wat dagen helemaal niks te doen. Het was een intensieve eerste seizoenshelft en de fysieke belasting was groot. Gelukkig heb ik veel kunnen spelen en mijn steentje kunnen bijdragen. Dat is belangrijk voor mijn ontwikkeling.

  lINKERFlANKVan Aanholt klinkt als een gelouterde professional als hij praat over zijn ontwikkeling. De Chelsea-huurling zegt gedecideerd: Ik moet een constant niveau weten te halen. Focus en concentratie is erg belangrijk. Door wekelijks te spelen ontwikkel ik mezelf in een rap tempo, aldus de linksback. Wat opvalt aan het spel van Van Aanholt zijn de aanvallende intenties. Samen met Gal Kakuta bespeelt hij de linkerflank. Van Aanholt kende Kakuta al uit hun gezamenlijke periode bij Chelsea: Gal en ik kwamen op hetzelfde moment bij Chelsea. We hebben veel samen gespeeld.

  In de jeugd speelde ik regelmaat centraal in de verdediging. Gal speelde ook wel eens als centrale middenvelder. Voordat Gal bij Vitesse kwam heeft hij nog bij mij genformeerd. Ik heb hem de overstap naar Vitesse aangeraden. Het is goed voor zijn ontwikkeling om hier te spelen en Vitesse is gewoon een mooie club. Toen hij in Arnhem arriveerde had hij nog een conditionele achterstand, maar Gal is al een heel aantal weken belangrijk voor de ploeg. Hij kan fantastisch voetballen. Van Aanholt en Kakuta lijken een vanzelfsprekende klik met elkaar te hebben. Gal en ik kennen elkaar door en door. We voelen elkaar blindelings aan, ook in het veld.

  DUBBElE ONTMOETINGDe 22-jarige verdediger kijkt uit naar de dubbel tegen Ajax. Ik denk dat het een vergelijkbare wedstrijd wordt zoals in de ArenA. Beide ploegen willen graag verzorgd voetbal spelen. Hopelijk kunnen we met steun van het publiek de overwinning binnenslepen, klinkt het gretig. Ondanks de 4-1 nederlaag in Alkmaar vorige week, blijft Van Aanholt positief over de rest van het seizoen: De verschillen zijn klein. De top staat dicht bij elkaar en alles is nog mogelijk. We moeten de goede lijn van de eerste seizoenshelft weer zien op te pakken. Dan kunnen er hele mooie dingen gebeuren bij ons.

  76

  INTERVIEw PATRICK VAN AANHOlT

  Veel SPelen goeD Voor miJn ontWikkeling

  Gal en ik voelen

  elkaar blindelinGs

  aan

 • Kuijpers leverde deze week op Nationaal Sportcentrum Papendal met trots de nieuwe trainings-accommodatie van Vitesse op. De bouw kende januari 2012 haar o cile start. Nu een jaar later staat er een hypermodern complex dat voldoet aan de eisen van deze tijd. Zo zijn de technische installaties aangesloten op een wko, zodat het trainingscomplex op een duurzame wijze van energie wordt voorzien. Medio februari gaat Vitesse op het nieuwe complex trainen. Een stap voorwaarts richting de top van Nederland, mede mogelijk gemaakt door de technische installaties van Kuijpers. Wilt u ook met Kuijpers aan successen bouwen? www.kuijpers.nl

  Kuijpers & Vitesse De beste resultaten behaal je samen.

  Kuijpers_adv_Vitesse.Oplevering 2.indd 1 22-1-2013 14:45:10

  Daar slaag je altijd!

  Vraag nu de brochure aan op www.scheidegger.nl

  of bel 035 - 7 121 992 voor een persoonlijk advies

  Scheidegger Opleidingen biedt al 60 jaar klassikaal en praktijkgericht onderwijs v