Improvement Academy | Hoe maak ik een account aan in de leeromgeving?

of 7 /7
1 nstructie Beheer leeromgeving Hoe maak ik een account aan in de leeromgeving Improvement Academy?

Embed Size (px)

Transcript of Improvement Academy | Hoe maak ik een account aan in de leeromgeving?

  1. 1. 1 Instructie Beheer leeromgeving Hoe maak ik een account aan in de leeromgeving Improvement Academy?
  2. 2. 2 Instructie 1 Open de Improvement Academy leeromgeving 1. Ga naar: http://improvementacademy.nl. 2. Log in met je eigen inlognaam en gebruikersnaam. 3. Controleer of je beheerdersrechten hebt door te kijken of je een zwarte balk bovenin je scherm hebt.
  3. 3. 3 Instructie 2 Controleer of gebruiker al bestaat 1. Klik op de knop Personen. 2. Je komt dan in het scherm met alle gebruikers in de Academy. 3. Zoek met de zoekfunctie in je browser of de persoon al bestaat. 4. Let op: de leeromgeving in de Academy synchroniseert met de BAM structuur in de Qsuite, maar doet dit nu alleen voor het Hoornbeeck. Wanneer dat voor meerdere omgeving moet (t.z.t.), dan kan dat, maar moeten we dat dan regelen. 5. Bestaat de persoon al, dan hoef je alleen nog een opleiding toe te kennen en een wachtwoord in te stellen en te communiceren. 6. Bestaat de persoon nog niet, dan moet deze eerst aangemaakt worden.
  4. 4. 4 Instructie 3 Ken opleidingen toe bij een bestaande gebruiker 1. Wanneer de gebruiker al bestaat, dan klikken we op bewerken. 2. Je komt in het account van de cursist. 3. Stel een wachtwoord in en noteer deze. Communiceer gebruikersnaam en wachtwoord via de mail met een standaard bericht. 4. Koppel onderaan de pagina de juiste opleidingen aan de cursist (let op; in het venster even helemaal naar beneden scrollen; dan zie je de opleidingen. De cursussen worden er automatisch aan gekoppeld. 5. Klik op opslaan.
  5. 5. 5 Instructie 4 Maak een geheel nieuwe gebruiker aan 1. Ga naar Personen en klik op voeg nieuwe persoon toe. 2. Voer de inlognaam in en ken een wachtwoord toe. 3. Geef de rol van geverifieerde gebruiker. 4. Sla op. 5. Ken dan de opleiding toe volgens de stappen in de vorige sheet.
  6. 6. 6 Instructie 5 Controleer de instellingen 1. Controleer of alles goed is gegaan door op jouw startpagina je te vermommen als deze gebruiker. Controleer of de juiste opleiding is toegekend. 2. Schakel weer terug naar je eigen account.
  7. 7. 7 De Improvement Academy is een product van Novire, kenniscentrum en strategisch adviesbureau. De Improvement Academy ontwikkelt en beheert opleidingen op basis van het landelijk door de Raad voor Accreditatie geaccepteerde Improvement Model.