Improvement Academy | Procedure Evalueren opleiding

Click here to load reader

 • date post

  18-Aug-2015
 • Category

  Healthcare

 • view

  11
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Improvement Academy | Procedure Evalueren opleiding

 1. 1. 1 Evalueren opleiding Procedure Improvement Academy
 2. 2. 2 De procedures van de Improvement Academy De Improvement Academy kent de volgende procedures: 1. Aanmelden studenten 2. Inrichten werk- en leeromgeving 3. Uitvoeren opleiding 4. Afhandelen tickets servicedesk 5. Monitoren voortgang opleiding studenten 6. Maken eindopdracht 7. Beoordelen eindopdracht 8. Certificeren 9. Evalueren opleiding
 3. 3. 3 De procedure beschrijft de manier waarop de kandidaat (student, docent of trainer) de gevolgde opleiding evalueert en hoe de evaluaties leiden tot een nieuwe release van de opleiding. 1. De servicedesk plant bij het inrichten van de leer- en werkomgeving een evaluatie aan het einde van het lesblok. 2. Aan het einde van dit blok ontvangen alle studenten en docenten een even bericht met verwijzing naar het evaluatieformulier. 3. Studenten en docenten vullen het evaluatieformulier inin de werkomgeving. 4. Ruim na afloop genereert de servicedesk de resultaten en maakt hier een rapport van. Deze rapportage levert de servicedesk op aan de studenten, de docenten, de trainers en de beheerder van de opleiding. 5. De beheerder integreert dit rapport in het evaluatierapport van de opleiding waarin ook een analyse van de vragen aan de servicedesk en de stand van zaken in het werkveld zijn opgenomen. 6. De beheerder integreert de verbeterpunten in de nieuwe release van de opleiding.
 4. 4. 4 De Improvement Academy is een product van Novire, kenniscentrum en strategisch adviesbureau. De Improvement Academy ontwikkelt en beheert opleidingen op basis van het landelijk door de Raad voor Accreditatie geaccepteerde Improvement Model.