ifunds opleidingengids 2011-2012

5
Pagina 0 van 4 OPLEIDINGEN

description

Alle opleidingen van ifunds tot fabruari 2012

Transcript of ifunds opleidingengids 2011-2012

Page 1: ifunds opleidingengids 2011-2012

Pagina 0 van 4

OPLEIDINGEN

Page 2: ifunds opleidingengids 2011-2012

Pagina 1 van 4

Inhoud Planning .................................................................................................................. 2

Inhoud opleidingen manyware................................................................................. 3

Kosten ..................................................................................................................... 4

Inschrijven ............................................................................................................... 4

Meer informatie? ..................................................................................................... 4

Page 3: ifunds opleidingengids 2011-2012

Pagina 2 van 4

Opleidingen manyware

Datum 24 augustus 2011 ifunds besteedt veel aandacht aan het opleiden en trainen van mensen om hun inzicht en kennis te vergroten. In onderstaand overzicht vindt u alle, in de komende periode, geplande opleidingen die ifunds momenteel aanbiedt. Wanneer u interesse heeft in een opleiding op maat, neem dan contact met ons op.

Planning

Opleidingen manyware backoffice Datum

Introductie manyware woensdag 28 september 2011

Financieel beheer woensdag 5 oktober 2011

Rapporteren met Foxfire voor beginners woensdag 12 oktober 2011

Applicatiebeheer woensdag 19 oktober 2011

Introductie manyware woensdag 11 januari 2012

Financieel beheer woensdag 18 januari 2012

Rapporteren met Foxfire voor beginners woensdag 25 januari 2012

Applicatiebeheer woensdag 1 februari 2012

Page 4: ifunds opleidingengids 2011-2012

Pagina 3 van 4

Inhoud opleidingen manyware backoffice

Introductiemanyware

De opleiding Introductie manyware behandelt alle standaardfunctionaliteiten van het relatie- en documentbeheer van manyware. De opleiding is voorzien van een aantal cases waardoor de deelnemer de theorie direct leert toe te passen.

Applicatie-beheer

De opleiding Applicatiebeheer is bedoeld voor functioneel beheerders van manyware. Met deze opleiding kunnen de deelnemers manyware functioneel inrichten en onderhouden. Voor deelname aan deze opleiding is basiskennis van manyware vereist. Deze kennis kan door ervaring of door de opleiding Introductie manyware zijn verkregen.

Rapporterenmet Foxfire

voorbeginners

De opleiding Rapporteren met Foxfire voor beginners is bedoeld voor gebruikers van manyware, die in manyware rapportages willen kunnen maken. Tijdens de opleiding leert de deelnemer om zelfstandig met de rapportagetool Foxfire informatievragen om te zetten naar rapporten. Voor deelname aan deze opleiding is basiskennis van manyware vereist. Deze kennis kan door ervaring of door de opleiding Introductie manyware zijn verkregen.

Financieelbeheer

De opleiding Financieel beheer is bedoeld voor gebruikers die de financiële zaken in manyware in beheer hebben. De deelnemers kunnen na het volgen van deze opleiding de financiële inrichting van manyware aanpassen, betalingen en giften inboeken en financiële rapportages maken. Voor deelname aan deze opleiding is alleen basiskennis van manyware vereist. Deze kennis kan door ervaring of door de opleiding Introductie manyware zijn verkregen.

Page 5: ifunds opleidingengids 2011-2012

Pagina 4 van 4

Kosten De kosten voor het volgen van een opleiding bij ifunds in Amersfoort bedragen € 355,- (excl. BTW) per persoon.

Inschrijven U kunt zich inschrijven voor een opleiding via www.ifunds.nl/software-and-services/opleidingen of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 033 – 467 70 36.

Meer informatie? ifunds biedt ook opleidingen aan voor bijvoorbeeld de Importmodule, Geomodule, Collectemodule, Foxfire voor gevorderden, manyware portal en manyware digital media. Voor meer informatie over onze opleidingsmogelijkheden kunt u contact opnemen via telefoonnummer 033 – 467 70 36 of kijk op onze website www.ifunds.nl/software-and-services/opleidingen.