HEB WoonFijn, Juni 2011

16
1 Juni 2011 Nummer 2, Jaargang 6 Het meest complete overzicht van woningen in ùw regio! WoonFijn is een uitgave van HEB en het meest complete woningmagazine met een overzicht van het regionale aanbod koopwoningen. Het overzicht komt tot stand met een groot aantal regionale makelaars en onze adverteerders. “WoonFijn” wordt elke twee maanden huis-aan-huis verspreidt in de plaatsen; Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Capelle a/d IJssel, Gouderak, Krimpen a/d IJssel, Krimpen a/d Lek, Lekkerkerk, Nieuwerkerk a/d IJssel, Ouderkerk a/d IJssel, Rotterdam-Oost (Alexanderpolder, Het Lage Land, Kralingseveer, Nesselande, NieuwTerbregge, Ommoord, Oosterflank, Prinsenland en Zevenkamp) en Stolwijk. De oplage is 103.000 exemplaren. 010 450 45 55 of www.heb.nl Een greep uit het woonaanbod van:

description

WoonFijn is een uitgave van HEB en het meest complete woningmagazine met een overzicht van het regionale aanbod koopwoningen. Het overzicht komt tot stand met een groot aantal regionale makelaars en onze adverteerders. “WoonFijn” wordt elke twee maanden huis-aan-huis verspreidt in de plaatsen; Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Capelle a/d IJssel, Gouderak, Krimpen a/d IJssel, Krimpen a/d Lek, Lekkerkerk, Nieuwerkerk a/d IJssel, Ouderkerk a/d IJssel, Rotterdam-Oost (Alexanderpolder, Het Lage Land, Kralingseveer, Nesselande, NieuwTerbregge, Ommoord, Oosterflank, Prinsenland en Zevenkamp) en Stolwijk. De oplage is 103.000 exemplaren. Voor meer info 010 450 45 55 / www.woonfijn.nl / woonfijn@heb

Transcript of HEB WoonFijn, Juni 2011

1

Juni 2011 Nummer 2, Jaargang 6

Het meest complete overzicht van woningen in ùw regio!

WoonFijn is een uitgave van HEB en het meest complete woningmagazine met een overzicht van het regionale aanbod koopwoningen. Het overzicht komt tot stand met een groot aantal regionale makelaars en onze adverteerders. “WoonFijn” wordt elke twee maanden huis-aan-huis verspreidt in de plaatsen; Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Capelle a/d IJssel, Gouderak, Krimpen a/d IJssel, Krimpen a/d Lek, Lekkerkerk, Nieuwerkerk a/d IJssel, Ouderkerk

a/d IJssel, Rotterdam-Oost (Alexanderpolder, Het Lage Land, Kralingseveer, Nesselande, NieuwTerbregge, Ommoord, Oosterflank, Prinsenland en Zevenkamp) en Stolwijk. De oplage is 103.000 exemplaren. 010 450 45 55 of www.heb.nl

Een greep uit het woonaanbod van:

T 0180 51 00 90

I www.svmakelaardij.nl

Nieuw, modern én toch vertrouwd

De Krimpenerwaard heeft een nieuwe makelaar: Swijnenburg & Valk Makelaardij. En dat is bijzonder goed nieuws voor iedereen die een woning wil kopen, verkopen of laten taxeren!

Mark Swijnenburg en Roeland Valk mogen dan ‘midden dertig’ zijn, ze kunnen allebei al terugkijken op een flink aantal succesvolle jaren in de regionale makelaardij. “Onze ruime kennis van de Krimpe-nerwaardse woningmarkt en onze vakmatige ervaring benutten we maximaal binnen ons huidige be-drijf”, vertelt Krimpenaar Mark Swijnenburg. “En we voegen er onze nieuwe inzichten aan toe. Daar-over hebben we uitgesproken ideeën en daarmee onderscheiden we ons van de andere makelaars.” Dat vraagt uiteraard om een nadere uitleg! “Veel makelaars werken al jaren op dezelfde, routinema-tige wijze”, vindt Roeland Valk. “Maar ze vergeten dat de woningmarkt is veranderd. De economische tegenwind heeft er voor gezorgd dat je tegenwoordig méér moet doen om bijvoorbeeld een woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Dat ‘méér’ bieden wij! Op vele manieren. Te beginnen met onze persoonlijke service. Doordat Mark en ik met z’n tweeën werken, bieden we onze opdrachtgevers korte lijnen én constante kwaliteit. Daarnaast is onze bereikbaarheid – dagelijks van 08.30 uur tot 20.30 uur- en pluspunt ten opzichte van veel andere makelaars.” Een ander groot plus-punt van Swijnenburg & Valk Makelaardij is dat men ruim de tijd neemt voor bezichtigingen en ver-koopgesprekken. “We kiezen bewust voor zorgvuldigheid”, zegt Valk. “Mark en ik ‘racen’ niet in tien minuten tijd door een woning. Dat is niet in het belang van koper en verkoper. Mark en ik zijn vooral aanwezig om mensen te wijzen op zaken die ze niet zelf zien. En dat doen we in alle rust. We plannen onze afspraken namelijk ruim en zijn ook in de avonduren en op zaterdag beschikbaar.” Swijnenburg & Valk Makelaardij heeft ter ondersteuning van zijn activiteiten een zeer toegankelijke en heldere web-site www.svmakelaardij.nl beschikbaar en maakt gebruik van social media als Twitter, Facebook en LinkedIn. “Wie onze website bezoekt ziet meteen op de homepage ons gevarieerde woningaanbod, compleet met uitgebreide beschrijving en professionele foto’s”, vertelt Roeland Valk. “Helder, duidelijk, eerlijk en uit-nodigend. Het is dan ook niet raar dat er, ondanks het feit dat we nog maar kortgeleden met onze makelaardij gestart zijn, al een flink aantal transacties hebben mo-gen afwikkelen. In de Krimpenerwaardse markt blijkt een sterke behoefte aan een makelaar die het anders doet. Eigentijdser vooral. Zo’n makelaarskantoor zijn wij. Mark en ik zijn overtuigd van het succes van onze werkwijze. Vandaar ook dat klanten, die hun huis via ons niet binnen een half jaar verkocht hebben, zonder intrekkingskosten hun opdracht kunnen terugtrekken. Ook dat is Swijnenburg & Valk Makelaardij.”

311881_SWIJ_adv woonfijn.indd 1 26-05-11 13:55

3

Bergambacht / Berkenwoude / Capelle aan den IJssel

3

Haydnstraat 1443-Kamerappartement op de 4e verdieping met terras met schitterend uitzicht, woonkamer, keuken, badkamer met ligbad en douche en een berging in de onderbouw. Door de ligging op de 4e verdieping biedt het appartement en het ruime terras een prachtig vrij uitzicht. Tevens is het ter-ras voorzien van een elektrisch zonnescherm. Kortom een goed onderhouden woning in een goede woonomgeving.

Vraagprijs E 219.000 k.k.Van Herk Makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

’s G

rave

nlan

d

010 258 29 00

Rossinistraat 128Fraai wonen op een centraal punt in de gewilde wijk ‘s Gravenland In het mooie appartementencomplex ‘Castellum’ is op de 8e verdieping dit ruime appartement gelegen De centrale ligging draagt ervoor zorg dat alle voorzieningen op loopafstand zijn Dit geldt voor het gezel-lige winkelcentrum ‘Puccinipassage’, het gezondheidscen-trum, de bibliotheek, maar ook de scholen, kinderopvang en Metrostation Capelsebrug.

Vraagprijs E 224.900 k.k.Vivienda makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

’s G

rave

nlan

d

0651 06 75 86

BadhuisstraatTwee nieuwbouw 3-kamerappartementen van ca. 95 m2. De appartementen beschikken over 2 slaapkamers, een ruime woonkamer met (half-) open keuken met diverse inbouwappatuur, badkamer met ligbad en douche. Tevens beschikt het appartement over een berging en een terras.

Huurprijs E 750,00 per maand exclusief servicekostenKortland makelaardij

BeRG

am

BaCH

t

0180 55 44 01

dreef 46Prachtig vergezichten in elk jaargetijde, gewoon vanaf de bank! Deze goed onderhouden eengezinswoning heeft 4 ruime slaapkamers, een uitbouw aan de achterzijde, achtertuin grenzend aan het water en is gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving. Totale gebruiksopper-vlakte ca. 136m2.

Vraagprijs E 265.000 k.k.Burgland Makelaars Stolwijk 0182 62 22 22

BeRk

eNw

ou

de

Haydnstraat 64Gunstig gelegen 3 kamerappartement in een kleinschalig appartementencomplex ‘s Gavenstate in de gewilde wijk ‘s Gravenland Deze woning is gelegen op 3 minuten loop-afstand van het Metrostation Capelsebrug en daarmee 8 minuten verwijderd van het centrum van Rotterdam Maar, ook dicht bij het wijkwinkelcentrum Puccinipassage, het gezondheidscentrum, apotheek, bibliotheek, kinderopvang etc. gelegen. Prachtig ruim uitzicht over de gehele wijk ‘s Gravenland.

Haydnstraat 2In een verzorgd appartementencomplex gelegen, ruim 3-kamer appartement op de begane grond met o.a. een eigen entree, ruime eetkeuken, extra aanbouw aan de zij-kant en een royaal terras van 35 m2. De woning is aan de achterzijde rustig gelegen met een vrij uitzicht en o.a. op loopafstand van winkelcentrum Puccinipassage en metro-station Capelsebrug. Uitvalswegen zijn tevens in de directe nabijheid aanwezig. Kortom, een ruim appartement met veel buitenruimte op een zeer centrale locatie!

Vraagprijs E 194.500 k.k.Vivienda makelaardij

Vraagprijs E 239.500 k.k.Van Herk Makelaardij 010 258 29 00

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

’s G

rave

nlan

dCa

pell

e a

aN

deN

IJss

el’s

Gra

venl

and

0651 06 75 86

Zuidbroekse opweg 20De meest fantastische plek van Berkenwoude…. weids uitzicht over de landerijen aan de voor- en achterzijde! Op zeer riante kavel van 2940m2 gelegen vrijstaande bun-galow met prachtig aangelegde tuin, onderheid terras en riante oprit. Totale gebruiksoppervlakte ca. 243m2.

Vraagprijs E 725.000 k.k.Burgland Makelaars Stolwijk

BeRk

eNw

ou

de

0182 62 22 22

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN

4

De Leeuw & PaludanusF I N A N C I E E L A D V I E S

• Hypotheek advies• Pensioen advies• Verzekerings advies

Wat betekent dit voor u?Door ons hoge kennisniveau en ruime ervaring, kunnen wij aantrekkelijke en transparante maatwerk-oplossingen bieden;

- Geen afsluitprovisie voor de hypotheek- Geen afsluitprovisie voor de eventuele afl ossingspolis

Bel 010 2 640 640 of mail [email protected] ons voor een vrijblijvende afspraak!Met vriendelijke groet,

René de Leeuw BPLA Patrick Paludanus

www.deleeuwenpaludanus.nl

Of het nu gaat om stofferen, behangen, schilderen en het plaatsen

van zonwering en gordijnen onze eigen medewerkers verstaan hun

vak. In samenspraak met onze woonstylisten verzorgen zij het

opmeten en staan garant voor de perfecte verwerking van al uw

aankopen.

Van alle producten hebben zij de juiste kennis en maken van uw

huis een warm thuis. U heeft er geen omkijken naar en hoeft alleen

maar te genieten van het eindresultaat. Kortom, naast de mooiste

collecties hebben wij voor u ook alle service in huis.

...vakkundigbehangwerk

...maatwerk in zonwering en gordijnen

...uitstekendschilderwerk

...perfectstoffeerwerk

WIJ VERZORGEN...

DECORETTE VAN DE VELDEverf | behang | gordijnen | zonwering | tapijt

Winkelhof BergambachtHoofdstraat 210182 - 35 17 43

MET GEMAK MIJN MEEST CREATIEVE WOONATELIER

DE VAKKUNDIGE

MEDEWERKERS STAAN

GARANT VOOR EEN

PERFECT EINDRESULTAAT

Aannemingsbedrijf Middelwateringbouw B.V.

Groenendijk 134 | 2911BB Nieuwerkerk a/d IJssel

Postbus 138 | 2900 AC Capelle a/d IJssel

Telefoon: 0180 391 391 | Fax: 0180 391 399WO

NIN

GB

OU

W

UTI

LITE

ITSB

OU

W

WWW.MIDDELWATERINGBOUW.NL

Wij vragen:MBO/HBO werk- en denkniveau Initiatiefrijk / ondernemendTeamplayer

Relevante werkervaring is een pré

Wij bieden:Afwisselende zelfstandige baanEen team van enthousiaste collega's Een goede werksfeerEen goed salarisPrima overige arbeidsvoorwaarden

Vind je uitdaging en plezier in je werk belangrijk? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Stuur dan je brief met C.V. naar onderstaand postadres, t.a.v. dhr.W.H. Kok of mail naar [email protected]

WERKVOORBEREIDERDoor het toenemend aantal opdrachten zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Groenendijk 134, 2911 BB Nieuwerkerk aan den IJsselPostbus 138, 2900 AC Capelle aan den IJssel,Tel. 0180 - 391 391, Fax 0180 - 391 [email protected] www.middelwateringbouw.nl

Middelwateringbouw is actiefop het gebied van de woning-en utiliteitsbouw.Dit doen wij met een team van jonge enthousiaste men-sen, die met grote inzet envakmanschap werken aan deverschillende projecten vanonze opdrachtgevers.Bij het uitvoeren van onze op-drachten staan zowel kwaliteitals het nakomen van afsprakenin een hoog vaandel.

B O U W E R S M E T V I S I E

Middelwateringbouw timmert aan de weg !

Zoek jij een nieuwe uitdaging ?

Sterke communicatieve eigenschappen Besluitvaardig

Wij vragen:Leeftijd vanaf 18 jaarEen goede en resultaatgerichte inzetVakmanschapDiploma Primair / Voortgezet Timmeren is een pre

Wij bieden:Afwisselend werkEen team van enthousiaste collega's en een goede werksfeerUitstekende doorgroeimogelijkhedenEen goed salarisPrima overige arbeidsvoorwaarden

Vind je uitdaging en plezier in je werk belangrijk? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Stuur dan je brief met C.V. naar onderstaand postadres, t.a.v. dhr.W.H. Kok of mail naar [email protected]

VOORMANNEN EN TIMMERLIEDENDoor het toenemend aantal opdrachten zijn wij op zoek naar enthousiaste

Groenendijk 134, 2911 BB Nieuwerkerk aan den IJsselPostbus 138, 2900 AC Capelle aan den IJssel,Tel. 0180 - 391 391, Fax 0180 - 391 [email protected] www.middelwateringbouw.nl

Middelwateringbouw is actiefop het gebied van de woning-en utiliteitsbouw.Dit doen wij met een team van jonge enthousiaste men-sen, die met grote inzet envakmanschap werken aan deverschillende projecten vanonze opdrachtgevers.Bij het uitvoeren van onze op-drachten staan zowel kwaliteitals het nakomen van afsprakenin een hoog vaandel.

B O U W E R S M E T V I S I E

Middelwateringbouw timmert aan de weg !

Zoek jij een nieuwe uitdaging ?

Aannemingsbedrijf Middelwateringbouw B.V. is de betrouwbare bouwpartner van particulieren,

overheidsinstellingen en bedrijven. In samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelen en

realiseren wij de meest uiteenlopende werken.

Belangrijke begrippen binnen onze onderneming zijn:

Kwaliteit en vakbekwaamheid

Afspraak is afspraak

Veiligheid

Betrouwbaar met Middelwateringbouw!

Capelle aan den IJssel

5

leharstraat 70Ruim Penthouse met groot terras in de gewilde wijk ‘s Gravenland in Capelle aan den IJssel. De woning heeft 2 slaapkamers, een ruime woon- en eetkamer, badruimte, toiletruimte, interne bergruimte en een berging in de onderbouw. Dit appartement is gelegen op een goede en rustige locatie in een mooie wijk. Winkels, scholen, biblio-theek, gezondheidscentrum, apotheek, openbaar vervoer en voldoende parkeerplaatsen in de omgeving. Een woning om zo te betrekken.

Vraagprijs E 295.000 k.k.Vivienda makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

’s G

rave

nlan

d

0651 06 75 86

desiehof 8Stijvolle 2-onder-1 kapwoning met garage. Bgg. Uitgebouwde woonkamer met 2 schuifpuien. Open keuken in L-vorm. 1e Verd. 3 Slaapkamers. Badkamer met ligbad en douchecabine. 2e Verd. 2 Slaapkamers met dakkapel. Ligging in een kindvriendelijke straat. Voor en achter luxe zonwering. Kortom een fraaie 2 onder 1 kapwoning op een uitstekende lokatie.

Vraagprijs E 499.000 k.k.Van Herk Makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

Fasc

inat

io

010 258 29 00

albert Cuypstraat 104Starters opgelet!!! Verzorgd 3-kamerappartement met zon-nig balkon op de derde verdieping en een kelderberging. De woning zal op korte termijn deels voorzien worden van kunststof kozijnen met dubbele beglazing (voor rekening van verkoper). Het betreft een leuk startersappartement van ca. 70m2, welke zeker een bezichtiging waard is!!!

Vraagprijs E 128.500 k.k.Van den Berg & Opschoor Makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

mid

delw

ater

ing

010 441 25 41

monteverdistraat 50Ruime Kwadrantwoning in de gewilde wijk ‘s Gravenland Deze bijzondere woning is uitermate geschikt voor gehele bewoning op de begane grond vanwege het feit dat alle voorzieningen zoals woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer op de begane grond voorhanden zijn De woning heeft een fijne patio van ca 75 m2 en parkeren op eigen erf Voorts heeft deze woning twee badkamers.

Vraagprijs E 274.500 k.k.Vivienda makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

’s G

rave

nlan

d

0651 06 75 86

Bellinistraat 40Ideaal voor werken aan huis of gewoon GROOTs wonen in deze ruime watervilla met garage en terras aan het water en parkeerplaats op eigen grond Door de strategische ligging naast het winkelcentrum Puccinipassage in de gewilde wijk ‘s Gravenland is deze woning uitermate geschikt vanwege de bereikbaarheid en aanloop van winkelend publiek Juist voor werken aan huis is dit een ideale plek en lijkt de indeling ervoor gemaakt Entree naar de op de begane grond gelegen praktijkruimte zonder door de woning te hoeven is prettig Maar ook zonder werken aan huis geeft deze ruime woning veel gebruiksmogelijkheden

Vraagprijs E 385.000 k.k.Vivienda makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

’s G

rave

nlan

d

0651 06 75 86

alkenoord 196Perfect onderhouden en zonnig 4-kamer(hoek)appartement op de eerste woonlaag van een verzorgd appartementen-complex. Het appartement is voorzien van een woning-breed en zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Totale oppervlakte ca. 80m2 en inhoud 210m3.

Vraagprijs E 157.500 k.k.Van den Berg & Opschoor Makelaardij 010 441 25 41

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

mid

delw

ater

ing

Flatusstraat 24Grote uitgebouwde eengezinswoning met dakkapel. Voortuin en een 8 meter diepe achtertuin op het Zuiden met berging en achterom. Inhoud 380 m3, grond-oppervlakte 115 m2, bouwjaar 2006. Centrale ligging nabij uitvalswegen, scholen, winkel en metrohalte.

Vraagprijs E 324.500 k.k.Van Herk Makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

Fasc

inat

io

010 258 29 00

Vivienda makelaardij 0651 06 75 86

Zomer 2011 Viva Vivienda

“Vivienda makelaardij

wenst u een fijne zomer”

kijk voor ons actuele aanbod

op www.vivienda.nl

en www.funda.nl

NIeuw

6

Capelle aan den IJssel

heeft altijd een ruim aanbod starterswoningen in Capelle a/d IJssel en Rotterdam. Prijzen vanaf

E 49.000,-- k.k. Kijk op: bergopschoor.nl U kunt zich op onze site inschrijven voor de wekelijkse aanbod-nieuwsbrief of volg ons

via twitter.com/vdbergopschoorVan den Berg & Opschoor Makelaardij 010 441 25 41

merellaan 44Verhuizen zonder klussen!!! Dit tot in de puntjes verzorgd 4-kamer appartement moet u van binnen gezien heb-ben!!! Dit sfeervolle appartement is gelegen op de derde woonlaag met zonnig woningbreed balkon, luxe keuken, badkamer en toilet, fraaie wand –en vloerafwerking en een berging in de onderbouw. Totale oppervlakte ca. 80m2 en inhoud 210m3. Op loopafstand vindt u winkels, openbaar vervoer en diverse scholen.

Vraagprijs E 157.500 k.k.Van den Berg & Opschoor Makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

mid

delw

ater

ing

010 441 25 41

Fuutlaan 113Een goed onderhouden vijfkamer eengezinswoning met vier slaapkamers, een ruime voortuin met parkeergelegen-heid en een ruime achtertuin, gelegen op het Oosten. De tuin biedt veel privacy en heeft een houten berging en onlangs zijn de schuttingen vernieuwd. Meer informatie op www.smitsmakelaardij.nl.

Vraagprijs E 230.000 k.k.Smits Makelaardij o.z.

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

mid

delw

ater

ing

010 4 509 709

merellaan 105Mooie ruime eengezinswoning met voor- en achtertuin, garage en dubbele dakkapel Zoekt u een bijzondere woning met een fraaie afwerking die niet standaard is, hebben wij deze voor u in de verkoop De woning ligt op enkele loopminuten afstand van de Koperwiek, het winkelcentrum van Capelle aan den IJssel waar ook de bibliotheek, het Metrostation gevestigd zijn en de gezel-lige weekmarkt gehouden wordt Deze woning is geheel verbouwd en opnieuw ingedeeld U zult versteld staan wat deze bewoners van deze woning gemaakt hebben.Vraagprijs E 205.000 k.k.Vivienda makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

mid

delw

ater

ing

0651 06 75 86

aaNtRekkelIJke staRteRswoNINGeN IN Capelle a/d IJssel eN RotteRdam!

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

Rott

eRd

am

merelhoven 425Bijzonder royale 6-kamer eengezinswoning met zonnige tuin op het zuidwesten. Deze verzorgde eengezinswoning is gelegen op een autoluw woonerf en is voorzien van een keurige keuken en badkamer, 2 grote dakkapellen en een uitgebouwde living van ca. 48m2. De woonoppervlakte is ca. 142m2 en de inhoud ca. 410m3.

Vraagprijs E 249.500 k.k.Van den Berg & Opschoor Makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

mid

delw

ater

ing

010 441 25 41

paulus potterlaan 46321m2 EIGEN GROND!!! Verzorgde uitgebouwde hoek-woning met carport, garage, dakopbouw en een zonnige tuin rondom de woning. De woning is gelegen aan een rustige straat en in de directe nabijheid van scholen, open-baar vervoer en winkels. De woonoppervlakte is ca. 110m2 en de inhoud ca. 310m3.

Vraagprijs E 265.000 k.k.Van den Berg & Opschoor Makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

mid

delw

ater

ing

010 441 25 41

Rubenssingel 14Vrij uitzicht!!! Luxe en zeer goed onderhouden 6-kamer eengezinswoning met zonnige tuin (13m) op het zuiden. Deze complete eengezinswoning is gelegen in een dood-lopende straat met vrij uitzicht over groen en water. De woning is voorzien van een luxe keuken, 2 grote dakkapel-len en maar liefst 5 (slaap)kamers. Woonoppervlakte ca. 130m2, inhoud ca. 390m2, perceel 168m2 eigen grond.

Vraagprijs E 259.000 k.k.Van den Berg & Opschoor Makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

mid

delw

ater

ing

010 441 25 41

opeN HuIs ZateRdaG 18 JuNI a.s. VaN 12.00 uuR tot 14.00 uuR

NIeuw

NIeuw NIeuw

Capelle aan den IJssel

7

slotlaan 16Ruim 240m2 wooncomfort!!! Bijzonder royale en zeer goed onderhouden vrijstaande villa van ruim 740m3 inhoud, met garage, gelegen op een royaal en tevens besloten perceel grond van 913m2. De woning heeft een perfecte ligging nabij alle voorzieningen, een bijzonder grote tuin rondom met veel privacy. Deze woning is ook uitermate geschikt voor kantoor en/of praktijk aan huis, aangezien er 2 entrees aanwezig zijn. Laat u verrassen en maak snel een afspraak om deze prachtige woning te bezichtigen!!! Vraagprijs E 699.000 k.k.Van den Berg & Opschoor Makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

mid

delw

ater

ing

010 441 25 41

akkerwinde 289In-stap-klaar, royaal 2-kamerappartement (ca. 70m2) op de 4e verdieping met royaal balkon en mooi uitzicht over groenvoorziening. Het appartement is gelegen in een goed onderhouden complex, voorzien van liftinstallatie en berging en is gelegen op loopafstand van winkels en open-baar vervoer. Zien is kopen!!!

Vraagprijs E 139.500 k.k.Van den Berg & Opschoor Makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

sche

nkel

010 441 25 41

p C Boutenssingel 50In goede woonomgeving gelegen geschakelde bungalow met garage. Ind. Beg.gr.: entree met t.t. garage, lichte woonk., open keuken v.v. inbouwapparatuur, 4 slaapkmrs., badkmr. v.v. ligbad, 2e toilet, wastafel. De woning is gele-gen op 478m2 eigen grond. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het platte dak is vernieuwd. Warmwater en verwarming geschieden door middel van een Combiketel uit 2008 (Bosch HR). De zonnige tuin heeft meerdere terrassen om te zitten en biedt veel privacy en is tevens nog voorzien van een berging.Vraagprijs E 465.000 k.k.Van Herk Makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

mid

delw

ater

ing

010 258 29 00

maria danneels erf 45Starters opgelet!! Royaal 4-kamer hoekappartement (ca. 78m2) met volledig kunststof kozijnen en dubbele beglazing, alsmede een verzorgde keuken en badkamer. Op de begane grond is er een royale berging en eigen parkeerplaats aanwezig. De woning is gelegen nabij alle voorzieningen, o.a. winkels, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Vraagprijs E 135.000 k.k.Van den Berg & Opschoor Makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

scho

lleva

ar

010 441 25 41

Ringspoor 56Leuk 3-kamerappartement op de 2e etage met woonkamer voorzien van laminaatvloer, moderne keuken met inbouw-apparatuur, 2 slaapkamers, nette badkamer en een zonnig balkon. Dit appartement is rustig gelegen met aan de achterzijde een autoluw pleintje en is netjes afgewerkt. De woning is geheel voorzien van dubbel glas en verwarming en warm water geschieden middels stadsverwarming. Binnenkort worden bovendien door de V.v.E. alle kozijnen vervangen door kunststof met dubbel glas. Kortom, een leuk en keurig appartement op een centrale locatie! Vraagprijs E 148.500 k.k.Van Herk Makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

scho

lleva

ar

010 258 29 00

Zadkinerade 45In een modern en kleinschalig appartementencomplex gelegen, ruim en goed onderhouden 3-kamer(hoek)appar-tement op de 2e verdieping met balkon en een berging in de onderbouw. De woning beschikt over een nette keuken, luxe badkamer en luxe toilet. Woonoppervlakte ca. 72m2 en inhoud ca. 210 m3. Winkelcentrum Schollevaar, het Schollebos en het openbaar vervoer zijn op loopafstand van de woning.

Vraagprijs E 139.500 k.k.Van den Berg & Opschoor Makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

scho

lleva

ar

010 441 25 41

Slotplein 12 - Capelle a/d IJssel - 010 - 4509709

www.smitsmakelaardij.nl

Nieuw te koop in Capelle:Elegastburg 34Waldhoorn 84Slotplein 40

Albert Cuypstraat 98

NIeuw

8

DÉ COMPUTERZAAK VAN KRIMPEN

ON-LINE BESTELLEN!www.a-sys.nl

Griendstraat 23 - Krimpen a/d IJssel

0180 599 977

SYSTEMEN OP MAAT NETWERKEN

SYSTEEMBEHEER BREEDBANDINTERNETOPLOSSINGENPRIVÉ EN ZAKELIJKE

ADSL EN SDSLVERBINDINGEN

•••

••

Prijzen op de schop!

Kanaalweg 39-53, Capelle a.d. IJssel, tel.: 010-4507466email: [email protected], internet: www.lagerwaard.nl

-10% -15%-19%Niet i.c.m. andere acties, opruiming & geplaatste

orders. Vraag naar de voorwaarden.

Wij zijn en blijven bereikbaar en hebben eeneigen parkeerterrein.

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden.De straat ligt er straks weer prachtig

bij, maar voorlopig is het nogniet zover. Wij willen onze

klanten graag tegemoetkomen.

Daarom gaan tijdens de werkzaam hedenaan de Kanaalweg onze meubel -

prijzen op de schop. Profiteer ervan zo langhet nog kan!

• Reparatie • APK keuring • Schadeherstel

Kompasstraat 30b • 2901 AM Capelle aan den IJssel010 450 17 18 • [email protected] • www.tijmons.nl

Capelle aan den IJssel / Gouda / krimpen aan de lek / krimpen aan den IJssel

9

sterrekinderen erf 78Mooi afgewerkt 3 kamer appartement op de 1e verdieping. Zonnig groot terras aan beide zijden van dit appartement. Recent vernieuwde keuken en badkamer. Berging in de onderbouw. Bouwjaar 1980. 65 m2 Woonoppervlakte. Parkeerplaats op eigen terrein. Aan de rand van de wijk gelegen. Loopafstand van winkels en uitvalswegen.

Vraagprijs E 165.000 k.k.Van Herk Makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

scho

lleva

ar

010 258 29 00

sofie Blank erf 1Groter kan bijna niet!!! Dit uniek ruime herenhuis van ruim 500m3 inhoud moet u gezien hebben!!! De woning is voorzien van 2 badkamers, 5 ruime slaapkamers, een dak-terras van ca. 33m2, terras aan het water van ca. 23m2 en een eigen afgesloten parkeerplaats. In 2004 heeft er een grootschalige interne en externe renovatie plaatsgevonden, waarbij de badkamers, toilet en keuken, alsmede dak en goten volledig zijn vernieuwd.

Vraagprijs E 299.500 k.k.Van den Berg & Opschoor Makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

scho

lleva

ar

010 441 25 41

othello 22In de Randstad en aan de bosrand wonen??? Deze woning beschikt over deze unieke combinatie!!! Wij bieden aan een recent gerenoveerde eengezinswoning met een zeer diepe en zonnige achtertuin (ca. 18m diep op het zuidoos-ten), direct aan het Schollebos gelegen met veel water en groen. De woning is recentelijk voorzien van een nieuwe keuken, nieuw toilet, strakke wandafwerking en geheel nieuw laminaat. De woning heeft een oppervlakte van ca. 110m2 en een inhoud van ca. 310m3.

Vraagprijs E 219.500 k.k.Van den Berg & Opschoor Makelaardij

Cape

lle

aa

N d

eN IJ

ssel

scho

lleva

ar

010 441 25 41

de RidderveldenNieuw gebouwd, comfortabel, gelijkvloers, op loopafstand van de binnenstad en het NS Station en op slechts 5 min. fietsen van de Reeuwijkse Plassen… dat is wonen in De Riddervelden. Luxe koopappartementen met grote terras-sen. Woonruimten van 128m2 met terrassen van 26m2 zijn geen uitzondering! www.deriddervelden.nl

Koopsommen v.a. E 259.000 v.o.n.Burgland Makelaars Stolwijk

Go

ud

a

0182 62 22 22

onder de waal 63Heerlijk rustiek wonen onder aan de dijk. Deze woning is een plaatje door de gehele verbouwing in 2005. Alleen de muren en het dak zijn destijds blijven staan intern is de woning compleet opnieuw opgebouwd. De woonkamer en moderne keuken zijn één en het toilet is prachtig betegeld en vzv een hangcloset. Op de 1e Verdieping treft u een overloop, drie slaapkamers en een ruime moderne badkamer met o.a. hangcloset, douchecabine, wastafelmeubel en een designradiator. Tot slot heeft u ook nog een bergzolder en is er aan de achterkant een doodlopende straat met voldoende parkeergelegenheid en veel groen.

Vraagprijs E 172.500 k.k.J.J. van Oosten Makelaardij

kRI

mpe

N a

aN

de

lek

010 422 11 00

Burgemeester aalberslaan 86bFraaie 3-kamer (voorheen 4-kamer) maisonnette met een woonoppervlak van 75 m², op de 3e en 4e verdieping met balkon op het zuidwesten. Gunstig gelegen ten opzichte van winkelcentrum ‘Crimpenhof’, uitvalswegen en open-baar vervoer. Bouwjaar 1962.

Vraagprijs E 149.500 k.k.Rabo Makelaardij

kRI

mpe

N a

aN

deN

IJss

el

0180 55 00 66

IJsseldijk374Karakteristieke 4 kamer dijkwoning op een prachtige locatie met vrij uitzicht over de Hollandse IJssel. Drie woon-lagen en een heerlijk zonneterras op de eerste verdieping. Aan de achterzijde van de woning is een aangebouwde schuur en een tuin. De woning is gelegen langs de Hollandse IJssel, een meer dan aantrekkelijke woonlocatie met een fantastisch uitzicht. De woning is op korte afstand van het winkelcentrum, met alle wenselijke voorzieningen, gelegen.

Vraagprijs E 182.500 k.k.Comfort Makelaardij

kRI

mpe

N a

aN

deN

IJss

el

078 68 40 027

Jan steenstraat 20Royale eengezinswoning met achter- en voortuin met stenen berging, gelegen op 160 m2 eigen grond.

Vraagprijs E 175.000 k.k.Swijnenburg & Valk Makelaardij

kRI

mpe

N a

aN

deN

IJss

el

0180 51 00 90

NIeuwe pRIJs

10

Fuutstraat 18Aantrekkelijke, aangenaam verbouwde 3 (voorheen 4) kamer tussenwoning. Aan de achterzijde is de woning over de volle breedte voorzien van een uitbouw. De woning ligt op een ruim perceel en heeft een heerlijke diepe en zonnige achtertuin met houten berging en achterom. De woning is gelegen in de gezellige en kindvriendelijke wijk “Kortland” en is gelegen nabij scholen, winkels en open-baar vervoer.

Vraagprijs E 189.500 k.k.Comfort Makelaardij

kRI

mpe

N a

aN

deN

IJss

el

078 68 40 027

pluim-es 35Bijzonder royale hoekeengezinswoning met 5 slaapkamers, royale living en 2 dakkapellen. De woning beschikt over een ruime achtertuin met berging en is gelegen nabij diver-se voorzieningen, t.w. winkels, scholen, openbaar vervoer, en diverse uitvalswegen. Woonoppervlakte ca. 145m2 en inhoud ca. 425m3.

Vraagprijs E 247.500 k.k.Van den Berg & Opschoor Makelaardij

kRI

mpe

N a

aN

deN

IJss

el

010 441 25 41

Cascade 78Op loopafstand van het winkelcentrum “Crimpenhof” gele-gen, perfect onderhouden 3-kamer appartement (100m2), op de 1e verdieping van een kleinschalig appartementen-complex. Voorzien van een berging en eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder. Gunstig gesitueerd nabij winkelcentrum en openbaar vervoersmogelijkheden. Bouwjaar 2005.

Vraagprijs E 225.000 k.k.MAARTENMakelaardij

kRI

mpe

N a

aN

deN

IJss

el

010 81 81 487

IJsseldijk 372Sfeervolle twee-onder-een-kapwoning met een fantastisch vrij uitzicht over de altijd levendige “Hollandse IJssel”. Een prachtige woning in zeer goede staat, bestaat uit vier woonlagen met een ruim terras aan de woonkamer, een zonnige veranda bij het onderhuis en tuin met schuur en achterom. De woning is prachtig langs de IJssel gelegen met levendig vrij uitzicht over het water. Genieten van de drukke scheepvaart compleet gemaakt door prachtige zonsondergangen.

Vraagprijs E 339.500 k.k.Comfort Makelaardij

kRI

mpe

N a

aN

deN

IJss

el

078 68 40 027

Jan steenstraat 48Royale split-level villa met dubbele garage, berging, voor- zij, en achtertuin grenzend aan een waterpartij op 995 m2 grond. Om een juiste indruk te krijgen moet u deze villa met eigen ogen hebben gezien!

Vraagprijs E 995.000 k.k.Van Herk Makelaardij 0180-53 00 00

kievithof 4Vrijstaand en comfortabel wonen in de dorpskern! In rustig woonerf gelegen vrijstaand woonhuis met aangebouwde garage (slaapkamer en badkamer op de begane grond mogelijk!), oprit en fraai aangelegde zonnige tuin rondom de woning op 446m2 eigen grond. Totale gebruiksopper-vlakte ca. 168m2.

Vraagprijs E 489.000 k.kBurgland Makelaars Stolwijk

lek

keR

keR

k

0182 62 22 22

wijnruitstraat 333Ruim wonen in een keurig afgewerkt 3 kamerappartement op de 5e etage Het complex is gelegen in het nieuwbouw-project ‘de Grienden’ en ligt op loopafstand van winkels, sportverenigingen, het Ruigeplaatbos, openbaar vervoer en jachthaven Uiteraard heeft dit appartement een fijn terras en een parkeergarage in de onderbouw Kortom een appar-tement in perfecte staat van uitvoering en onderhoud.

Vraagprijs E 194.500 k.k.Vivienda makelaardij

Rott

eRd

am

Hoo

gvlie

t

0651 06 75 86

pegasusweg 152Wonen met heel Zuid-Holland aan uw voeten Kunt u het zich voorstellen ? U kijkt uit het raam en ziet niet alleen de Skyline van Rotterdam, maar ook de Moerdijk, de Maasvlakte en even de andere kant op Delft en Den Haag. De infrastructuur van en rondom Rotterdam is goed zicht-baar. Dat kan alleen vanuit dit ruime 3-kamerappartement in de ‘Pegasus-toren’. Het appartement is gesitueerd op de 31e verdieping, 100 meter hoog.

Vraagprijs E 249.000 k.k.Vivienda makelaardij

Rott

eRd

am

ale

xand

erpo

lder

0651 06 75 86

krimpen aan den IJssel / lekkerkerk / Rotterdam

kRI

mpe

N a

aN

deN

IJss

el

Rotterdam

11

Van der Helmstraat 14Rustig gelegen 5 kamerwoning met 14m diepe zonnige achtertuin en stenen berging. Woonkamer met openhaard en schuifpui. Ruime keuken in lichte kleurstelling met veel bergruimte. Badkamer met ligbad en 2e toilet. 3 slaap-kamers. Open zolderkamer met dakkapel en extra berg-ruimte achter de knieschotten. Gedeeltelijk voorzien van dubbelglas. Woonoppervlakte 110 m².

Vraagprijs E 189.500,- k.k.HMJ Makelaardij

Rott

eRd

am

prin

s a

lexa

nder

010 251 90 33

a. van ’s-Gravesandestraat 158Ruime 6.40m brede en rustig gelegen 5 kamer woonhuis met voor- en zonnige achtertuin met stenen berging. De woonkamer heeft een zwaluwstaartparketvloer. De keu-ken heeft plavuizen en dubbele hardhouten deur naar de achtertuin met onderheid terras. 4 slaapkamers. Badkamer met douche en 2e toilet. Woonoppervlakte 120m².

Vraagprijs E 189.500,- k.k.HMJ Makelaardij

Rott

eRd

am

prin

s a

lexa

nder

010 251 90 33

Berlagestraat 61Op een markante locatie gelegen 5 kamer HOEKwoning op een royale kavel met een ruimte tuin op het zuidwesten. Er zijn 4 slaapkamers aanwezig en op de de 2e verdieping is de mogelijkheid aanwezig om een 5e slaapkamer te creeren. De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. De woning is zeer kindvriendelijk gelegen op 233 m² eigen grond. Woonopp. Ca. 110 m².

Vraagprijs e 185.000,- k.k.HMJ Makelaardij

Rott

eRd

am

pr

ins

ale

xand

er

010 251 90 33

Van der Helmstraat 55 kamer tussenwoning met zonnige voor- en achtertuin met stenen berging. De woonkamer heeft een laminaat-vloer, open haard, convectorput en een schuifpui naar de tuin. De 2e verdieping is v.v. 2 dakkapellen. Keurige badkamer en keuken. De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststofkozijnen met dubbelglas. Woonoppervlakte 110 m².

Vraagprijs E 219.500,- k.k.HMJ Makelaardij

Rott

eRd

am

prin

s a

lexa

nder

010 251 90 33

springerstraat 20De aan een wandelpad gelegen 6kamerwoning heeft een fraaie tuin met houten chalet op het zuidwesten. De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing en heeft een vaste trap naar de 2e etage. Er zijn 5 slaap-kamers aanwezig. Gelegen op eigen grond. Woonopp. 110 m².

Vraagprijs E 189.500,- k.k.HMJ Makelaardij

Rott

eRd

am

prin

s a

lexa

nder

010 251 90 33

philip Vingboonsstraat 31Ruime gerenoveerde 5 kamer HOEKwoning met zonnige tuin, keurige badkamer, zeer kindvriendelijk gelegen tegenover speeltuintje. Er zijn 4 slaapkamers aanwezig. De woning is grotendeels voorzien van dubbelglas. De begane grond heeft tevens nieuwe puien. De combiketel is uit 2004. Woonopp. 100m².

Vraagprijs E 212.500,- k.k.HMJ Makelaardij

Rott

eRd

am

pr

ins

ale

xand

er

010 251 90 33

Rutger van keulenstraat 13Ruime 5-kamer-HOEK-woning op maar liefst 322 m² eigen grond met fraaie voor- , zij- en achtertuin met stenen ber-ging. De uitgebouwde woonkamer heeft een parketvloer, open haard en een schuifpui naar de riante achtertuin. Er zijn 4 slaapkamers aanwezig. Op zolder is er een dakkapel aan de achterzijde. Woonoppervlakte 130 m².

Vraagprijs E 250.000,- k.k.HMJ Makelaardij

Rott

eRd

am

prin

s a

lexa

nder

010 251 90 33

Van der kloot meyburgstraat 3Zeer nette 5 kamer eengezinswoning met tuin op het westen, met houten berging. Gelegen in een kindvriende-lijke buurt. Ruime woonkamer met design gashaard. Extra werk/slaapkamer op de begane grond.Moderne keuken met alle inbouwapparatuur. Keurig sanitair. Nette wanden en vloeren. Op de eerste woonlaag aparte ruimte voor de wasmachine en droger. Woonoppervlakte 125 m².

Vraagprijs E 229.500,- k.k.HMJ Makelaardij

Rott

eRd

am

prin

s a

lexa

nder

010 251 90 33

www.HmJ.Nl

ZateRdaG 25 JuNI11.00 tot 14.00 uuR opeN HuIZeN daG BIJ alle woNINGeN

op deZe paGINa

opeN HuIs ZateRdaG 25 JuNI opeN HuIs ZateRdaG 25 JuNI opeN HuIs ZateRdaG 25 JuNI

opeN HuIs ZateRdaG 25 JuNI opeN HuIs ZateRdaG 25 JuNI

opeN HuIs ZateRdaG 25 JuNI opeN HuIs ZateRdaG 25 JuNI opeN HuIs ZateRdaG 25 JuNI

12

Hoveniersbedrijf P.A. van Hove

“zorgeloos genieten”

Hoveniersbedrijf P.A. van HoveIJsseldijk 2462922 BL Krimpen aan den IJssel

[email protected] 78 86 05 of 06 42 13 96 10

Bent u op zoek naar een Hoveniersbedrijf dat bij u past?

Een bedrijf waar mensen werkzaam zijn die echt naar u luisteren en op enthousiaste wijze samen met u uw droomtuin kunnen realiseren?

Dan bent u bij ons op het juiste adres!

U kunt bij ons terecht voor:

• Ontwerp

• Aanleg

• Tuinonderhoud

Hoveniersbedrijf P.A. van Hove weet met diverse disciplines om te gaan, omdat wij alles kunners zijn met groene vingers.

Specialist in kast- en schuifwanden en kastinterieurs

Voor kantoor en thuis de mooiste oplossing voor alle opberg-problemen.

Stijlvol afgewerkte ruimtebesparende

schuifwanden, die geheel naar uw

persoonlijke smaak zijn voorzien

van decoratieve panelen en spiegels.

In elk opzicht een verrijking voor

uw interieur.

Ook zijn wij leverancier

van laminaat, deuren en

zonwering.

Rotterdam - ‘s Gravenweg 801Tel. 010 202 06 22 Nabij Capelsepleinwww.hoogendam-schuifwanden.nl

Ben jij die scholier die opgeleid wil worden tot monteur?

Onze Werkzaamheden:

- Loodgieterwerk - Riolering - Water installaties - Gas installaties - Sanitaire installaties

- Centrale Verwarming - Installatie - Onderhoud - Service - Vervanging

- Mechanische Ventilatie - Aanleg - Onderhoud

- Zinkwerk - Dakgoten - Daken

- Dakbedekking - Aanleg - Reparatie

Randweg 12 - 2941 CG Lekkerkerk www.verdoold-installatiebedrijf.nl

T. (0180) 661020 - F. (0180) 663373 [email protected]

13

Rotterdam

Buffelstraat 79Leuke tussenwoning voor een betaalbare prijs in een ontzettend leuke buurt. Deze 4 kamerwoning met achtertuin en schuur is gelegen in de gezellige wijk Kralingseveer. Voor deze prijs kunt u met wat opknap-werk voor betaalbare maandlasten in een hele leuke woning wonen In de directe omgeving zijn voldoende scholen, winkels en het OV is op loopafstand gelegen. De uitvalswegen zijn goed bereikbaar De woning is gelegen in de wijk Kralingseveer, een bruisende wijk met een goed verenigingsleven, een fijne voetvalvereniging en dichtbij de EUR en HES gelegen. De wijk Kralingen is op fietsafstand bereikbaar. Verwarming middels CV, gedeeltelijk dubbele beglazing, moderne keukenKoopprijs E 105.000 k.k.Vivienda makelaardij

Rott

eRd

am

kra

lings

evee

r

0651 06 75 86

Jan wilspad 4Zeer goed onderhouden halfvrijstaande hoekwoning (bouwjaar 2004) op een unieke locatie aan de rand van de gewilde wijk Nesselande. De woning ligt aan een brede singel en fietspad. De achterkant van de woning is gelegen aan een hofje waar uw kinderen veilig kunnen spelen. Op een loopafstand van 5 minu-ten is de Zevenhuizerplas, winkelcentrum en nieuwe boulevard gelegen. Het heeft een prachtige tuin op het zuiden met diverse terrassen en biedt veel privacy. Een schuur, vijver en een afge-timmerd afdak voor diverse mogelijkheden zoals loungeplek, buitenkeuken of stalling motor maakt onderdeel uit van de tuin. Vraagprijs E 349.000 k.k.Vivienda makelaardij

Rott

eRd

am

Nes

sela

nde

0651 06 75 86

everaertstraat 279Keurig uitgevoerd 2-kamer appartement op de 4e verdie-ping met een mooie eetkeuken, lichte woonkamer, riante slaapkamer, veel opbergruimte en een zonnig balkon op het Zuidwesten. Berging in de onderbouw. De woning is grotendeels voorzien van een laminaatvloer, overal met structuurwanden uitgevoerd, keurig geschilderd in naturel-tinten en eigenlijk zo te betrekken. Een deel van de (deels ongebruikte) inboedel is bovendien over te nemen. Ideaal voor starters! Vraagprijs E 125.000 k.k.Van Herk Makelaardij

Rott

eRd

am

lage

lan

d

010 258 29 00

Rolklaver 58In de gezellige en kindvriendelijke “Klaverbuurt” gelegen, leuke hoekwoning met bijzonder royale tuin, gelegen op totaal 232m2 volledig afgekochte erfpachtgrond. Luxe keu-ken en woonkamer en een ruime zij-/voor- en achtertuin met berging. De woning is gelegen nabij diverse voorzie-ningen en uitvalswegen. Totale woonoppervlakte ca. 95m2 en inhoud ca. 295m3!!

Vraagprijs E 219.900 k.k.Van den Berg & Opschoor Makelaardij

Rott

eRd

am

om

moo

rd

010 441 25 41

arendalhof 24Royale en uitstekend verzorgde eengezinswoning met carport en zonnige en fraai aangelegde tuin op het zuidwesten. De woning is bijzonder goed onderhouden fraai afgewerkt met een luxe keuken en badkamer. Woonoppervlakte ca. 120m2 en inhoud ca. 350m3. Op de begane grond is een kamer aanwezig, welke uitstekend geschikt is voor een praktijk/-salon aan huis.

Vraagprijs E 199.500 k.k.Van den Berg & Opschoor Makelaardij

Rott

eRd

am

oos

terf

lank

010 441 25 41

malmopad 87Op EIGEN GROND gelegen, royale 4-kamer eengezinswo-ning met tuin aan de achterzijde en berging met vliering aan de voorzijde. De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 100m2 en een inhoud van ca. 310m3 en is gele-gen op 127m2 EIGEN GROND. Gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoer (metro), winkelcentrum Alexandrium en uitvalswegen richting Rotterdam en Gouda.

Vraagprijs E 195.000 k.k.Van den Berg & Opschoor Makelaardij

Rott

eRd

am

oos

terf

lank

010 441 25 41

Gdyniapad 2Keurige betaalbare hoekwoning met voor- en achtertuin en garage in de gewilde wijk Oosterflank. Ligging in de directe omgeving van scholen, winkels, openbaar vervoer, ziekenhuis en uitvalswegen. De woning is netjes uitgevoerd en staat op eigen grond. Boven de garage, die ook via de keuken te bereiken is, is een via trap te bereiken ruime berging gesitueerd. Zoekt u een ruime hoekwoning met garage in een leuke woonomgeving, dan is dit uw kans.Deze woning staat op eigen grond, verwarming middels stadsverwarming.Vraagprijs E 239.500 k.k.Vivienda makelaardij

Rott

eRd

am

oos

terf

lank

0651 06 75 86

mohammed Roemhof 5Uitmuntend onderhouden fraaie vrijstaande markante villa (5 kamers) met aangebouwde garage. In rustige enclave gelegen met een verzorgde zonnige tuin met veel privacy. Laat u verrassen door de prima afmetingen van de begane grond maar zeker ook de andere verdiepingen. Naast de garage is er ook parkeergelegenheid op eigen terrein. Woonoppervlakte 200m2.

Vraagprijs E 675.000 k.k.MAARTENMakelaardij

Rott

eRd

am

prin

senl

and

010 81 81 487

Josine simon-meespad 16Aan verkeersvrij, ‘groen’ paadje op 108m2 eigen grond gelegen, keurig onderhouden harmonieus woonhuis (4 kamers) met een tuin op het Zuiden. In nabijheid van scho-len, winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen en tal van faciliteiten op het gebied van sport en recreatie. Kralingse Bos- en Plas op 10 minuten loopafstand. Tuinberging en achterom. Bouwjaar 1992.

Vraagprijs E 219.500 k.k.MAARTENMakelaardij

Rott

eRd

am

prin

senl

and

010 81 81 487

NIeuwe pRIJs

NIeuw

Rotterdam / stolwijk

15

Veluwemeer 38Verzorgde en royale eengezinswoning met zonnige tuin op het zuidwesten. De woning beschikt over 4 royale slaap-kamers, luxe badkamer, nette keukeninrichting en is gelegen op 141m2 afgekochte erfpachtgrond. Woonoppervlakte ca. 130m2 en inhoud ca. 360m3. In de directe nabijheid bevinden zich winkelcentra, openbaar vervoer, scholen en diverse uitvalswegen.

Vraagprijs E 218.500 k.k.Van den Berg & Opschoor Makelaardij

Rott

eRd

am

Zeve

nkam

p

010 441 25 41

Cornelis Heinricksestraat 3Keurig afgewerkt 3 kamerappartement met bijzonder ruim terras. De ligging en uitvoerig van dit appartement is in positieve zin afwijkend van de overige appartementen in dit complex. Er is veel aandacht geschonken aan de afwerking van deze woning die gelegen is nabij de uitvals-wegen van Rotterdam. De woning is zeer recent geheel gerenoveerd.

Vraagprijs E 134.900 k.k.Vivienda makelaardij

Rott

eRd

am

Zuid

0651 06 75 86

Ben websterstraat 20Ruime kwadrantwoning nabij het strand van Nesselande. Deze ruime uitgebouwde woning ( 1987) heeft een woon-kamer van 55 m2, 3 slaapkamers (voorheen 4) en 2 dak-kapellen met een fijne tuin die op het Zuiden gelegen is. Winkels, Onderwijs, Metro en recreatie zijn op loopafstand te bereiken. Door de ligging aan een autovrije straat kan deze woning als bijzonder kindvriendelijk aangemerkt worden. De woning heeft door ingrijpende uitbreiding (o.a. uitbouw en 2 dakkapellen) en vernieuwing een hoog kwaliteitsniveau.Vraagprijs E 259.500 k.k.Vivienda makelaardij

Rott

eRd

am

Zeve

nkam

p

0651 06 75 86

korenbloemstraat 81Wat een plek! Wat een ruimte! 5 slaapkamers, uitstekend onderhouden, luxe keuken, achtertuin op het westen, vrij zicht door de straat en een prachtige vrije ligging aan de achterzijde. Deze extra brede, solide gebouwde eengezins-woning is tevens te koop met garage. Totale gebruiksop-pervlakte ca. 123m2.

Vraagprijs E 259.000 k.k.Burgland Makelaars Stolwijk

sto

lwIJ

k

0182 62 22 22

Beijerscheweg 38Landelijker dan dit bestaat niet! In het prachtige buurt-schap Beijersche tussen Gouda en Stolwijk ligt deze markante woonboerderij van 782m3 met dubbele garage, schuren en tuin op 4810m2 eigen grond. Schitterend vrij uitzicht, zo vanuit de woonkamer! Totale gebruiksopper-vlakte ca. 340m2.

Vraagprijs E 715.000 k.k.Burgland Makelaars Stolwijk

sto

lwIJ

k

0182 62 22 22

Beijerscheweg 36Paard aan huis? Het kan bij dit vrijstaande woonhuis in het mooie Beijersche. Dit object beschikt o.a. over een ruime stal, boomgaard, grote garage, riante tuin en vrij uitzicht over de achtergelegen weilanden. De kavelgrootte is maar liefst 2962m2. Dit is karaktervol en landelijk wonen! Totale gebruiksoppervlakte ca. 318m2.

Vraagprijs E 645.000 k.k.Burgland Makelaars Stolwijk

sto

lwIJ

k

0182 62 22 22

woonfijn is een uitgave van:

NIeuw

Het volgende nummer verschijnt in de week voorafgaande aan de landelijke Open Huizen Dag op zaterdag 1 oktober. Heeft u belangstelling voor deelname? Bel of stuur een mail voor 9 september 2011 naar 010 450 45 55 / [email protected] ofinformeer bij uw makelaar.

Heeft uw woning iets unieks wat niet zichtbaar is vanaf de straat? denk dan aan uw eigen V-bord, tuinbord of poster. Informeer bij uw makelaar naar de mogelijkheden of bel/mail 010 450 45 55 / [email protected]

De gegevens van de objecten en advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de inhoud kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard. Niets uit deze uitgave mag op welke wijze dan ook overgenomen worden zonder dat vooraf schriftelijke toestemming door uitgever en adverteerder cq makelaar is gegeven.

Goed onderhouden 4 kamer maisonnette, op de 1e en 2e verd., met een zonnig balkon op het westen gesitueerd. Centraal gelegen t.o.v. winkelcentrum “Crimpenhof” en busstation op loopafstand. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Het appartement is keurig verzorgd met o.a. een fraaie inbouw-keuken met diverse apparatuur, nette sanitaire voorzieningen, een grote woonkamer en 3 slaapkamers. Verder een berging op de begane grond. Kortom: Uw bezichtiging meer dan waard!

Als u opzoek bent naar een leuke en goed onderhouden 4 kamer eengezinswoning, dan is dit uw kans. Wij bieden de woning waar u naar op zoek bent! Vrijwel geheel v.v. van kunststof kozijnen en grotendeels met isolerende beglazing en C.V. combiketel (2002).

Intern treft u een fraaie inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur, een royale woonkamer, een keurige badkamer met o.a. een douchecabine en een wastafelmeubel, 3 ruime slaapkamers en een bergzolder. Kortom: Een zeer complete woning!

Heeft u altijd al aan het water willen wonen en aan de rand van het bos? Dan is dit uw kans! Wij bieden u deze schitterend gesitueerde en keurig onderhouden 3 kamer woning op de derde (=top) verdieping met een zonnig balkon op het zuiden. Het appartement is direct gelegen aan het “Schollebos”.

Intern treft u een grote woonkamer met uitzicht over het water en het bos, een halfopen keuken, een moderne badkamer en modern toilet, 2 slaapkamers en een berging op de begane grond. Kortom: Wees er snel bij!

Burg. Aalberslaan 86- AKrimpen aan den IJssel

Jan van de Cappellestraat 35Krimpen aan den IJssel

Bugel 132 Capelle aan den IJssel

Vraagprijs: € 154.000,- K.K.

Vraagprijs: € 179.000,- K.K.

Vraagprijs: € 159.900,- K.K.

STARTERS OPGELET!! Hier treft u een leuke 4 kamer eengezins-woning, ideaal voor starters, rustig gelegen, nabij scholen, open-baar vervoer en winkelcentrum “Crimpenhof”.

Intern biedt de woning u een sfeervolle woonkamer met een open keuken v.v. inbouwkeuken met diverse apparatuur, 3 slaapkamers en een bergzolder. Geheel voorzien van isolerende beglazing en centrale verwarming door middel van een combiketel (2003).Verder treft u een zonnige achtertuin op het zuiden, bereikbaar middels achterpad. Kortom: Voor de snelle beslisser!

Vraagprijs: € 169.000,- K.K.

U zoekt een eengezinswoning met de gemakken van een apparte-ment? Wij bieden u deze 4/ 5 kamer maisonnette woning gelegen op de 1e, 2e, 3e en zolderverdieping, met een zonnig terras op het westen. Deze woning is centraal gelegen ten opzicht van het winkel-centrum “de Scholver”, bus en treinstation Capelle Schollevaar, de snelweg A20 en het “Alexandrium”. Deze maisonnette biedt u een moderne inbouwkeuken met diverse apparatuur, grote woonkamer met een schuifpui naar het terras, 3 grote slaapkamers, een moderne badkamer. Tevens een eigen berging op de begane grond. Kortom: Kom kijken!

Wulpstraat 18Krimpen aan den IJssel

Waldhoorn 88 Capelle aan den IJssel

Vraagprijs: € 182.500,- K.K.

Een leuk en betaalbaar 3 kamer appartement, direct aan het water en aan de rand van het bos, dat kan! Wij bieden u deze leuke won-ing op de 2e verdieping met een zonnig terras (ca. 8,6 m2), direct gesitueerd aan het Schollebos.

Intern is dit appartement voorzien van een royale en lichte living met een open keuken en inbouwkeuken, 2 slaapkamers en een complete badkamer. Tevens een eigen afgesloten berging in een vrijstaand bergingen complex. Kortom: Rustig woongenot!

STARTERS OPGELET!! Leuke 3/ 4 kamer maisonnette, op de 1e en 2e verdieping, met een zonnig balkon, gesitueerd op het westen. Centraal gelegen t.o.v. winkelcentrum “Crimpenhof” en busstation op loopafstand. De woning is wordt centraal verwarmd door een C.V. combiketel en is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende be-glazing. Intern treft u een gesloten keuken, een ruime woonkamer en 2 grote slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot het balkon. Tevens treft u een aparte berging op de begane grond. Kortom: Voor de snelle beslisser!

Wij bieden u dit hoek herenhuis op een schitterende locatie, aan de rand van de “Krimpenerwaard” en de rivier “De Lek”. Deze in 2000 gebouwde woonwijk “Zoestdijk” is buitendijks gelegen, waardoor u kunt genieten van rust en water, maar is ook op loopaf-stand gelegen van het gezellige centrum. Intern treft u een fraaie inbouwkeuken met bijkeuken, een grote woonkamer met een plavuizenvloer en vloerverwarming, 4 slaapkamers en een complete badkamer v.v. een ligbad, douche, 2e toilet, twee wastafels en witte betegeling. Verder een zonnige achtertuin met sierbestrating. Kortom: Zien is kopen!

Rigoletto 77Capelle aan den IJssel

Burg. Aalberslaan 92- A Krimpen aan den IJssel

Van Zoestkade 9Lekkerkerk

Vraagprijs: € 139.000,- K.K.

Vraagprijs: € 139.900,- K.K.

Vraagprijs: € 339.000,- K.K.

woongoedmakelaars.nlDe linie 3K | Capelle aan den IJssel | [email protected] | 010 - 258 09 19

Nodig ons dan nu uit voor een succesvolle verkoopbegeleiding.

VERKOOP PLANNEN?

SCHERP GEPRIJSD

SCHERP GEPRIJSD