Frugi Venta Uitnodiging ALV

of 4 /4
Speciale gastspreker: Jan-Willem Grievink Paneldiscussie onder leiding van Felix Meurders met: Marcel Barten (veredeling), Frank van Kleef (teelt), Kees Rijnhout (handel), Klaas van den Doel (retail) en Anneke Ammerlaan (consument). Jaarvergadering Frugi Venta Donderdag 26 maart 2009, Delft Strijd om de gunst van consument en retail “Kansen in crisistijd”

Embed Size (px)

description

Frugi Venta Uitnodiging ALV

Transcript of Frugi Venta Uitnodiging ALV

Page 1: Frugi Venta Uitnodiging ALV

Speciale gastspreker: Jan-Willem Grievink

Paneldiscussie onder leiding van Felix Meurders met: Marcel Barten (veredeling),Frank van Kleef (teelt), Kees Rijnhout (handel), Klaas van den Doel (retail) en Anneke Ammerlaan (consument).

Jaarvergadering Frugi Venta

Donderdag 26 maart 2009, Delft

Strijd om de gunst van consument en retail

“Kansen in crisistijd”

Page 2: Frugi Venta Uitnodiging ALV

Officiële uitnodigingNegende Jaarvergadering Frugi Venta

donderdag 26 maart 2009, Rijksmonument De Lindenhof, Delft

Uw aanwezigheid wordt door het Bestuur en het

Frugi Venta-team bijzonder op prijs gesteld.

Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom, waarna om 14.30 uur

de officiële algemene ledenvergadering van start gaat onder

leiding van voorzitter Wim Tacken. Hier wordt onder andere het

nieuwe Beleidsplan 2009-2011 gepresenteerd.

14.00 uur Ontvangst leden Frugi Venta

14.30 uur Algemene Ledenvergadering

15.30 uur Pauze en ontvangst genodigden

16.00 uur Openbare vergadering: “Kansen in crisistijd”

17.45 uur Aperitief

18.45 uur Dinerbuffet

22.00 uur Einde

Programma

De ledenvergadering zal worden gevolgd door een openbare

bijeenkomst voor de leden én genodigden.

Page 3: Frugi Venta Uitnodiging ALV

Het openbare gedeelte begint met de jaarrede van Wim Tacken, voorzitter Frugi Venta.

Daarna staat de middag in het teken van: “Kansen in crisistijd”. Hoe winnen we de strijd om de gunst van consument en retail?

Het onderwerp wordt ingeleid door Jan-Willem Grievink, directeur van FoodService Instituut Nederland en ConCeption BV en als researcher en docent onder andere verbonden aan EFMI Business School.

Wordt ketensamenwerking intensiever?

Kan een versleverancier een merk opzetten of is co-branding beter?

Welke innovaties zijn nodig om als sector aan de gewijzigde behoefte van consumenten en aangescherpte retaileisen te voldoen?

Wat is de veranderde werkelijkheid voor leveranciers van food in de komende twaalf jaar? Dat is de centrale vraag in een rapport dat 24 maart a.s. wordt gepresenteerd door Jan-Willem Grievink. Twee dagen later vertelt hij op de ALV van Frugi Venta wat de bevindingen in het rapport betekenen voor de groenten- en fruitsector. Het rapport is opgesteld door EFMI Business School, het FoodService Instituut Nederland en de Rabobank.

Aansluitend start onder leiding van Felix Meurders, bekend van “Kassa” en Hét AGF-Debat, een paneldiscussie over de ketensamenwerking om de consument de komende jaren optimaal te kunnen bedienen.

In het panel zijn diverse schakels in de keten vertegenwoordigd: Veredeling - Marcel Barten van Rijk Zwaan; Teelt - Frank van Kleef van Royal Pride; Handel - Kees Rijnhout van Jaguar the fresh company; Retail - Klaas van den Doel van CBL en Consument – trendwatcher Anneke Ammerlaan.

De paneldiscussie wordt om 17.45 uur afgesloten. Daarna is er gelegenheid om te netwerken en te borrelen in de orangerie. De jaarvergadering wordt afgesloten met een informeel buffet in de theaterzaal.

Vult u s.v.p. direct het antwoordformulier in. Bij voorbaat dank!

Inleiding en paneldiscussie

“Kansen in crisistijd”Strijd om de gunst van consument en retail

Page 4: Frugi Venta Uitnodiging ALV

Speciale gastspreker: Jan-Willem Grievink

Paneldiscussie onder leiding van Felix Meurders met: Marcel Barten (veredeling),Frank van Kleef (teelt), Kees Rijnhout (handel), Klaas van den Doel (retail) en Anneke Ammerlaan (consument).

De Lindenhof

Zocherweg 9

2613 ZT Delft

Tel. (015) 21 21 489

Fax (015) 21 58 338

www.delindenhof.nl

Frugi Venta

Bezuidenhoutseweg 82

Postbus 90410, 2509 LK Den Haag

Tel. (070) 33 55 010

Fax (070) 33 55 020

[email protected], www.frugiventa.nl

HotelfaciliteitEr is een beperkt aantal hotelkamers beschikbaar in het naburig gelegen Best Western Museumhotel. U kunt een hotelkamer via het antwoordformulier reserveren.

Vergaderagenda en routeDe agenda met het Jaarverslag 2008, het Beleidsplan 2009-2011 en de overige vergaderstukken ontvangt u enkele dagen voor de vergadering. Dan ontvangt u ook de routebeschrijving naar Delft. Per bedrijf ontvangt u één complete set.

ParkeergelegenheidEr is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van De Lindenhof. U kunt vijf minuten lopen of meerijden met een pendelbusje.

AanmeldingVoor de goede gang van zaken verzoeken wij u om uiterlijk maandag 16 maart a.s. via het bijgevoegde antwoordformulier uw komst te melden.

Nadere inlichtingenSecretariaat Frugi Venta, telefoon (070) 33 55 010.