Vandemoortele Revue Magazine NL 05.2014

16
revue 05.14 MAGAZINE “Wij hebben een drive-in.” NIEUW: croissant met aardbeien Voetbal, een feest BIJ DE BAKKER DE BAKKER AAN HET woord ONTDEK DE STERREN VAN vandemoortele Annick Verneert Onze app al gezien? 30STE JAARGANG B ra zil, here we come!

description

Bakery Bakkerijproducten / Bakkerijen / Croissanteries

Transcript of Vandemoortele Revue Magazine NL 05.2014

Page 1: Vandemoortele Revue Magazine NL 05.2014

revue 05.14 MAGAZINE

“Wij hebben een drive-in.”

NIEUW: croissant met aardbeien

Voetbal, een feestBIJ DE BAKKER

DE BAKKER AAN HET woord

ONTDEK DE STERREN VAN

vandemoortele

Annick Verneert

Onze app al gezien?

30STE JAARGANG

Brazil, here we come!

Page 2: Vandemoortele Revue Magazine NL 05.2014

Beste bakker, banketbakker,

VOETBAL, EEN FEEST. ÓÓK BIJ DE BAKKER!

Zondagmorgen, ook de voetbalhelden stappen in hun snelle bolide om verse pistolets te halen bij de warme bakker. De bakker die ‘s nachts zijn match heeft gespeeld. Zonder toeschouwers en zonder applaus weliswaar, maar hij trapt wel een mooie voorzet die de bakkersvrouw maar heeft binnen te koppen...

U ziet, bij Vandemoortele zijn we in opperste voetbalstemming. Onze Rode Duivels gaan immers naar het WK in Brazilië en wij surfen mee op de hype. Terwijl de Oranjegekte toeneemt bij de noorderburen zijn wij Belgen net iets te bescheiden. Het enthousiasme is er wel, nu nog een buitensporige feestmentaliteit kweken. Want ambiance doet verkopen!

Speel het voetbalthema uit in uw bakkerij en scoor! In deze WK-editie van de Revue krijgt u heel wat leuke tips om uw producten af te werken en te presenteren. Laat uw klanten mee genieten van de voetbalsfeer, laat ze proeven van de nieuwigheden en maak ze nog trouwer met een sportieve consumentenactie. Zo scoort u elke dag opnieuw.

Met Vandemoortele als 12de man is voetbal een feest, en het feest begint altijd bij de bakker!

Kurt MaebeCommercieel afgevaardigde Bakery Belux

BRAZIL HERE WE COME!

Vandemoortele is er klaar voor

inhoud

colofon

Proef de brigadeiro p 3

Patisserie in de kijker p 4-5

Aardbeiencroissant p 6

Voetbalbroodjes p 7

Bakkerij met drive-in p 8-9

Scoor in uw bakkerij p 10-11

Vandemoortele-acties p 12-13

Onze app al gezien? p 14

Vandemoortele-sterren p 15

Sales-team aan de bal p 16

De Vandemoortele Revue is eenuitgave van Vamix nv. Verantwoordelijke uitgever: Ben Verschaeren, Ottergemsesteenweg Zuid 806, 9000 GentVerspreiding: alle bakkers, banketbakkers en bakkersscholenOplage: 6.000 exemplarenFotografie: Bruno Couwenberg Concept, ontwerp: Liquid SocietyStyling: Evelyne RimbautRedactie: Stefanie Teirlinck, An Boone, Pascale Dupont, Nico Blondeel en de bakkers van de Vandemoortele Academy: Johan Coppens en Aimé Pype

[email protected]

Wenst u technisch advies?Contacteer onze technisch adviseursJohan Coppens en Aimé Pype,tel. 09 240 18 49 of 09 240 18 [email protected]

Maatschappelijke zetel: Moutstraat 64, B-9000 Gent Commerciële dienst: Ottergemsesteenweg-Zuid 806, B-9000 Gent Tel. 09 240 17 41 | Fax 09 240 17 94 [email protected] www.vandemoortelebakery.be

22

NIEUWSBRIEF

SCHRIJF U NU IN VIA DE WEBSITE EN

WORD GEÏNSPIREERD DOOR RECEPTEN,

PRODUCTINFORMATIE EN PROMOTIES:

WWW.VANDEMOORTELEBAKERY.BE/NL/

NIEUWSBRIEF

Brazil, here we come!

Page 3: Vandemoortele Revue Magazine NL 05.2014

INGREDIËNTEN

60 g ST-ALLERY REVOLUTION600 ml gecondenseerde gesuikerde melk80 g cacaopoeder

BEREIDING

Smelt de St-Allery Revolution in de gecondenseerde melk. Voeg de cacaopoeder toe en meng tot de cacaopoeder volledig opgenomen is door de gecondenseerde melk. Warm verder op, blijf roeren tot de massa dik wordt en wat loslaat van de bodem. De massa moet spuitbaar zijn.

Laat de massa afkoelen en spuit bolletjes. Laat ze nadien opstijven in de koelkast. Rol de bolletjes nog even rond in de handen en haal ze door chocoladehagel of chocoladevlokken. Leg de brigadeiros in papieren cakevormpjes.

Tips & adviesPresenteer de brigadeiros in gele en groene cakevormpjes, zo brengt u meteen de opgewekte Braziliaanse sfeer in uw bakkerij.

Meer presentatietips of technisch advies? Contacteer onze technisch adviseur Johan Coppens, tel. 08 240 18 49 of mail naar [email protected]

Een heerlijke Braziliaanse

bonbon...

3

Brazil, here we come!

receptBRIGADEIRO

Page 4: Vandemoortele Revue Magazine NL 05.2014

LEKKEREPATISSERIE

in de Belgische driekleur

▲ ▲ ▲

VOETBAL, EEN FEEST BIJ DE BAKKEROnze Rode Duivels gaan naar het WK voetbal in Brazilië, en dan barst het wereldwijde voetbalfeest ook los in uw bakkerij. Supporter voor de nationale ploeg en speel het voetbalthema uit in uw winkel. Kleed de bakkerij aan met Belgische vlaggen, shirts van onze Rode Duivels... en scoor met producten die zwart, geel en rood kleuren. Hier doet u alvast wat inspiratie op!

Gevulde Belgische wafelsB438 - Dôme chocolade feuilletineB565 - Dôme citroen-bosaardbeienB439 - Dôme framboos

Werk de zwarte, gele en rode Dômes af in het voetbalthema: met een Belgische driekleur, een Rode Duivels-shirt, of een voetbal van chocolade.

A9 - Doony’s natuurD112 - Doony’s double chocolate

Dompel de donuts in geel of rood gekleurde fondant en werk ze af met gekleurde decoratie. Van de double chocolate donut maakt u een duiveltje (zie cover).

A19 - Gevulde eclair (banketbakkersroom)A34 - Gevulde grote eclair

Gebruik geel en rood gekleurde fondant om de gevulde eclairs af te werken met een streepje België.

4

Page 5: Vandemoortele Revue Magazine NL 05.2014

IN DEkijker

A20 - Fruitwafel met kersenA21 - Fruitwafel met appelenA22 - Fruitwafel met abrikozenA23 - Fruitwafel met ananasA224 - Mini-wafel met banketbakkersroom

A24 - Suikerwafel

Gevulde Belgische wafels Gesuikerde

mini-boules gevuld

met appelfruitgelei A86

Berlijnse bol met voetbalsjabloon A1 Gebruik de sjabloon van

een voetbal om Berlijnse

bollen af te werken met

bloemsuiker.

5

België boven in de bakkerij

Page 6: Vandemoortele Revue Magazine NL 05.2014

AARDBEIENCROISSANT

zomerzoet & heerlijk gevuld

CROISSANT MET AARDBEIEN KB739NIEUW IN HET ASSORTIMENT GEVULDE CROISSANTSGevulde croissants komen verrassend uit de hoek met verschillende smaken. Het assortiment wordt uitgebreid met een instant topper: een aardbeiencroissant. De smaak en het aroma van de rode vruchten vullen de croissant perfect aan.

Aardbeien zijn een zomerzoete zonde en enorm populair. Met de nieuwe gevulde aardbeiencroissant plukt u daar de vruchten van...

Bekijk ook de actie op pagina 12.

ONTDEK HET VOLLEDIGE

ASSORTIMENT GEVULDE CROISSANTS

IN ONZE GLOEDNIEUWE

REVUE-APPLICATIE

6

ONTDEK HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT GEVULDE CROISSANTS OOK OP

WWW.VANDEMOORTELEBAKERY.BE

Page 7: Vandemoortele Revue Magazine NL 05.2014

krokant

zacht & zoet

BEREIDING: KROKANTE VOETBALBROODJES

Meng alle grondstoffen (behalve de Optimo Pistolet). Voeg vervolgens de Optimo Pistolet toe en kneed het geheel tot een glad en elastisch deeg (max. 25°C). Laat het deeg kort rijzen, twee keer 10 minuten. Weeg bollen af van 1200 g en laat nogmaals 5 minuten rijzen. Verdeel elke bol in 30 stuks en bol op. Zet de deegbolletje op een bakplaat en laat ze gedurende ± 1 uur rijzen. Strooi bloem over de broodjes met behulp van een voetbalsjabloon. Bak de voetbalbroodjes af op een temperatuur van ± 230°C gedurende 20 minuten. Goed stomen.

BEREIDING: ZOETE VOETBALBROODJES

Meng alle grondstoffen (behalve de St-Allery Revolution en St-Allery Lux). Kneed alles in de eerste versnelling en voeg na 6 minuten de St-Allery Revolution en St-Allery Lux in drie keer toe. Kneed verder tot een homogeen en elastisch deeg. Laat het deeg 1 uur rijzen en zet het daarna in de koelkast. Laat 12 uur rusten. Verdeel het deeg in drie delen en maak licht op. Maak kleine deegbollen met de opboller. Leg de deegbolletjes op met PL3 ingesmeerde bakplaten. Laat rijzen (28°C) gedurende ± 2 uur of tot het deeg voldoende gerezen is. Strooi bloemsuiker over de zoete broodjes met behulp van een voetbalsjabloon. Bak de voetbalbroodjes af op een temperatuur van ± 230°C gedurende 9 à 10 minuten.

INGREDIËNTEN

180 g OPTIMO PISTOLET3 liter koud water5,4 kg bloem300 g gist105 g zout

INGREDIËNTEN

230 g ST-ALLERY REVOLUTION100 g ST-ALLERY LUX2 kg bloem1 liter melk440 g suiker110 g gist110 g ei40 g zout

Scoor metheerlijkevoetbalbroodjes

Wenst u technisch advies? Contacteer onze

technisch adviseur Aimé Pype,tel. 09 240 18 46 of mail naar

[email protected]

7

TIP!Bestrijk de zoete

voetbalbroodjes niet met

ei, zo voorkomt u dat de

bloemsuiker oplost.

recept

Page 8: Vandemoortele Revue Magazine NL 05.2014

BAKKERIJ DEWULF

Annick Verneert vertelt

Vers brood op elk moment van de dag, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Het kan. Bij Bakkerij Dewulf in Sint-Amandsberg (Gent) kun je echt altijd terecht voor ambachtelijk lekkers: overdag in de winkel, ‘s avonds in de drive-in en de klok rond in de broodautomaat. Bakkersvrouw en ondernemer pur sang Annick Verneert doet haar verhaal over de drive-in én ze deelt haar visie over ondernemen.

Bakkerij Dewulf werd in 1967 opgericht. Twintig jaar geleden beslisten Annick en haar man Mark om de bakkerij van zijn ouders over te nemen. Niet zonder succes, vandaag is Bakkerij Dewulf een bloeiend bedrijf dat zijn bekendheid te danken heeft aan een innovatief concept: de drive-in. “De bakkerij van mijn schoonouders was al een gevestigde waarde in het Gentse, maar met de drive-in hebben we echt naam gemaakt,” glimlacht de bakkersvrouw.

Vers brood in onzedrive-in: tot 23 uur

s avonds!

“Het principe is heel eenvoudig: je rijdt op,

toetst je bestelling in, haalt die even verderop af, je betaalt en vertrekt weer.”

8

Page 9: Vandemoortele Revue Magazine NL 05.2014

EEN DRIVE-INBAKKERIJ?!Oorspronkelijk was de bakkerij gevestigd in een huurpand zonder uitbreidingsmogelijkheden maar Mark en Annick zagen het groots, dus verkasten ze naar een nieuwe locatie twee straten verder om er de bakkerij van hun dromen te bouwen. “Het idee voor een drive-inbakkerij ontstond nadat Mark een tekening had gezien van een futuristische bakkerij waar een soort ruimtetuig doorvloog,” vertelt Annick. Om praktische redenen rijden de klanten vandaag niet door het gebouw, maar worden ze bediend via een drive-in, een concept dat de bakkersvrouw leerde kennen toen ze in de VS studeerde.

De drive-in is elke avond open. Het principe is heel eenvoudig: je rijdt op, toetst je bestelling in, haalt die even verderop af, je betaalt en vertrekt weer. “Een van de eerste denkpistes was om onze winkel 24 uur op 24 open te houden en voor klanten altijd bereikbaar te zijn, maar wetgeving legt de sector openingsuren op. Met de drive-in hebben we een oplossing gevonden om onze klanten langer te bedienen ‘s avonds. Als mensen vandaag iets willen, dan moet het onmiddellijk beschikbaar zijn. Daar spelen we met de drive-in handig op in. Er is immers nood aan iets meer dan een winkel die van ‘nine to five’ open is.”

In Gent en omstreken kent iedereen Bakkerij Dewulf als de bakkerij met de drive-in. “De drive-in heeft voor een enorme boost gezorgd. We spreken ook een veel breder publiek aan. Het was een grote investering en vergt nog altijd een grote inspanning, maar stilstaan is achteruitgaan. Er is ook nooit twijfel geweest over de slaagkansen. Klanten kwamen al op elk uur van de dag naar onze broodautomaat. Er was dus een markt voor.”

“Als je wat afstand neemt en meer manager wordt, kun je in plaats van ín je zaak meer áán je zaak werken.” MEER MANAGER WORDENHet idee van de drive-in heeft het koppel geen windeieren gelegd. Keerzijde van de medaille is dat Mark en Annick dag en nacht werken. “De winkel is open van 5 tot 19 uur, de drive-in van 18 tot 23 uur en tussendoor wordt de broodautomaat aangevuld. De productie ligt eigenlijk nooit stil. Als je wilt groeien hoort hard werken er nu eenmaal bij.”

Met de drive-in mag het dan op wieltjes lopen, het duo wil niet op zijn lauweren rusten: deze zomer krijgt de bakkerij een grondige make-over én er wordt gewerkt aan een nieuwe manier van ondernemen. “Ondernemen begint altijd met hard werken, maar uiteindelijk moet je evolueren van werker naar manager. Meer delegeren en jezelf positief overbodig maken. Dat betekent dat er een duidelijke structuur moet worden gecreëerd waarin medewerkers strak afgelijnde taken perfect kunnen uitvoeren. Het gebakje in de winkel moet er elke dag precies hetzelfde uitzien, ook als wij er niet zijn. Die evolutie doormaken, dat is momenteel onze grootste uitdaging...”

Dat de bakker bij zijn oven hoort te staan en de bakkersvrouw in haar winkel bestempelt Annick als een cliché. “Onze medewerksters in de bakkerij kunnen even goed klanten bedienen. Het is wel onze verantwoordelijkheid als managers om ze daarin te begeleiden, om ze te coachen en om ze onze visie en filosofie eigen te maken.” En dat is meteen een goede raad voor collega-bakkers. “Binnen een duidelijke structuur kun je in de plaats van ín je zaak meer áán je zaak werken. Zo komt er tijd vrij om te investeren in marketing en het uitwerken van nieuwe ideeën...”

Vers brood in onzedrive-in: tot 23 uur

s avonds!

topicEEN BAKKERIJMET DRIVE-IN

9

Page 10: Vandemoortele Revue Magazine NL 05.2014

Eindelijk. We zijn er nog eens bij op een groot tornooi. Voetballiefhebbers kijken reikhalzend uit naar het wereldkampioenschap in Brazilië, het enthousiasme is alleszins groot na de over tuigende kwalificatiecampagne. De Rode Duivels zijn een hype. Waarom zou u als bak ker dan geen graantje meepikken?

Op 12 juni gaat in Brazilië het wereldkampioenschap voetbal van start. Vijf dagen later treden onze Rode Duivels voor het eerst aan. Evenementen om de wedstrijden live te volgen schieten als paddenstoelen uit de grond. De horeca pro fiteert, cafés stromen vol supporters – voor heel even worden de vetes tussen de vaderlandse voet balclubs onder de grasmat

geschoven om ons na tionale elftal naar de zege te schreeuwen. De voetbalgekte neemt toe, en het België-gevoel groeit: wel licht zal de Belgische driekleur meer te zien zijn tijdens het WK dan op de nationa le feestdag...

Het leeft bij de mensen. Het land kleurt zwart, geel en rood, en dan mag u als bakker niet ach ter blijven. Zorg voor beleving in uw bakkerij: kleed uw winkel aan in het voetbalthema, werk producten af in Belgische of Braziliaanse kleuren en maak er samen met uw klanten een groot voetbalfeest van. Of nodig uw klanten uit om de uitslag van de Belgische wedstrijden te voor spellen en be loon de winnaar met een originele voetbaltaart. Dit WK is

het moment bij uitstek om te scoren in uw bakkerij. Dus, duimen maar voor de Rode Duivels, want hoe beter ze pres teren, hoe meer uw klanten consumeren. 1-0 voor de bakker!

De Rode Duivelsscoren in Brazilië...

én in uw bakkerij

GOAL!

WK-WEETJE

➔ De officiële slagzin van het WK luidt ‘all in

one rhythm’ en doelt op de sfeer en emotie

van de Braziliaanse samba. In het logo

vormen drie handen de felbegeerde wereld-

beker.

10

Page 11: Vandemoortele Revue Magazine NL 05.2014

voetbalPROGRAMMA

Vanaf half juni staat alles in teken van voetbal. De prestaties van ons

na tionale elftal in Brazi lië leiden mogelijk tot uitzinnige vreugde- taferelen in uw bakkerij, u bent

dus maar be ter op de hoogte van de data waarop de Rode Duivels

aantreden.

GROEPSWEDSTRIJDEN

dinsdag 17 juni om 18u00België - Algerije

zondag 22 juni om 18u00België - Rusland

donderdag 26 juni om 22u00 Zuid-Korea - België

Als de Rode Duivels doorstoten naar de tweede ronde, dan zijn dit

de mogelijke speeldata.

ACHTSTE FINALESmaandag 30 juni om 22u00** of

dinsdag 1 juli om 22u00*

KWARTFINALESvrijdag 4 juli om 18u00** of

zaterdag 5 juli om 18u00*

HALVE FINALESdinsdag 8 juli om 22u00** of woensdag 9 juli om 22u00*

KLEINE FINALEzaterdag 12 juli om 22u00

GROTE FINALEzondag 13 juli om 21u00

Op zondag 13 juli rond 22.50 uur barst overal te lande een waar

volksfeest los: België is we reld-kampioen voetbal... Of dat

hopen we tenminste.

scoren in Brazilië...

WK-WEETJE➔ Het wereldkampioenschap in het voetbalgekke Brazilië is aan zijn 20e editie

toe. 32 landen nemen deel aan het tornooi.

Er worden 64 wedstrijden gespeeld in 12

verschillen de steden.

WK-WEETJE

➔ De mascotte van het tornooi heet Fuleco

(samentrekking van futebol en ecologia), een

met uitsterven bedreigd gordeldier dat alleen

in Brazilië voorkomt. Bij gevaar rolt het dier

zich op tot een bal.

Bakker aan de bal...> Bart, Bakkerij Van Moorhem, Merelbeke

Doet u iets omtrent het WK? We hangen alleszins

de Bel gi sche vlag in de win kel. Bij de vo rige editie

konden klanten sparen voor plastic voetballen,

die actie doe ik dit jaar wellicht op nieuw. En

Vandemoortele zal dit jaar ook wel een actie

lanceren...

Uw favoriete Rode Duivel? Om heel eerlijk te zijn,

ik heb niet echt verstand van voetbal. De enige die

ik ken is Kompany. En Fellaini, met zijn krullen.

Hoe ver eindigen de Belgen? Ik hoop dat ze het

goed doen, maar vrees dat ze er in de tweede ronde

al uitliggen.

> Stijn & Bart, Bakkerij Coppens, Sint-Pieters-Leeuw

Doet u iets omtrent het WK? We gaan zeker

de winkel aankleden en producten afwerken

met de Belgische driekleur. We werken ook aan

enkele specialiteiten, maar die ga ik hier nog niet

prijsgeven (lacht).

Uw favoriete Rode Duivel? Dat is een vraag

voor Bart, hij speelt bij SK Leeuw, de plaatselijke

voetbalploeg. Zijn favoriete speler is Axel Witsel,

omdat hij op dezelfde positie speelt.

Wie speelt de finale in Brazilië? De Belgen halen

de tweede ronde, maar de finale wordt gespeeld

door Argentinië en Spanje. En Argentinië wordt

wereldkampioen.

11

* indien de Rode Duivels eerste eindigen in de groepsfase

** indien de Rode Duivels tweede eindigen in de groepsfase

Meer bakkers aan de bal in de Revue-app!

BEKIJK HET VOLLEDIGEWEDSTRIJDSCHEMA

IN DE REVUE-APP

BRAZIL - 2014

Page 12: Vandemoortele Revue Magazine NL 05.2014

▲▲ HET RAD VAN FORTUIN*

Feestje gepland naar aanleiding van de opening van uw bakkerij of een heropening na enkele opfrissingswerken? Of bent u nog op zoek naar een speelse activiteit om een braderie of themaweek op te vrolijken? Vandemoortele stelt een ‘Rad van Fortuin’ ter beschikking van de bakkers.

Het ‘Rad van Fortuin’ is een leuk spelletje waarmee uw klanten prijzen kunnen winnen. Vandemoortele stelt hiervoor ook een aantal gadgets ter beschikking. Zet het rad op de toonbank van uw bakkerij en laat uw klanten draaien! Altijd prijs!

ACTIE NAAMKAARTJES*

Vandemoortele biedt een volledig assortiment gevulde croissants. Naast abrikozen, frambozen, suiker, marsepein, speculoos, choconoisette en cappuccino is er nu ook een croissant gevuld met aardbeien.

Met deze handige naamkaartjes en clips bewaart u het overzicht en kunnen uw klanten gemakkelijk kiezen!

Ook voor The Original* Crousti Donuts zijn er naamkaartjes en clips be schikbaar.

12

Maak het uw klanten gemakkelijk met

deze naamkaartjes

Laat uw klanten draaien!

Page 13: Vandemoortele Revue Magazine NL 05.2014

actieIN

Hapklare donut balls in een handig doosje, perfect voor de wedstrijden van de Rode Duivels.

Wie wil Doony’s balls?Ikke! Ikke! Ikke!

CONSUMENTENACTIE MET BALLEN*

Dompel uw klanten onder in de voetbalsfeer. Met onze consumentenactie toont u zich van uw sportiefste kant. Doe mee en ontvang een blauwe sporttas van Vandemoortele, gevuld met een colli springballetjes om uit te delen aan uw klanten en twee lederen Select-voetballen. Laat de kinderen er één winnen door de tekening in te kleuren. Breng sfeer in uw bakkerij en kondig de actie aan met een kleurrijke affiche en bijbehorende vlaggenlijn. De jonge voetballertjes in uw buurt zijn alvast enthousiast...

• blauwe sporttas• Select-voetballen (2 stuks)• een colli springballetjes (40 stuks)• Doony’s balls affiche• Doony’s balls kleurplaten (100 stuks)• Doony’s balls vlaggenlijn

ACTIE SFEERBANNER*

Met de tweede seizoenbanner (in een reeks van vier) zomert het in uw bakkerij. Verzamel ze allemaal.

*CONTACTEER UW VERTEGENWOORDIGER VOOR DE ACTIEVOORWAARDEN

Kleef

hier u

w sp

aarze

gel.

Colle

z ici

votre

timbr

e d’

épar

gne.

Kleef

hier u

w sp

aarze

gel.

Colle

z ici

votre

timbr

e d’

épar

gne.

Kleef

hier u

w sp

aarze

gel.

Colle

z ici

votre

timbr

e d’

épar

gne.

Kleef

hier u

w sp

aarze

gel.

Colle

z ici

votre

timbr

e d’

épar

gne.

Kleef

hier u

w sp

aarze

gel.

Colle

z ici

votre

timbr

e d’

épar

gne.

Kleef

hier u

w sp

aarze

gel.

Colle

z ici

votre

timbr

e d’

épar

gne.

Kleef

hier u

w sp

aarze

gel.

Colle

z ici

votre

timbr

e d’

épar

gne.

Kleef

hier u

w sp

aarze

gel.

Colle

z ici

votre

timbr

e d’

épar

gne.

Kleef

hier u

w sp

aarze

gel.

Colle

z ici

votre

timbr

e d’

épar

gne.

Kleef

hier u

w sp

aarze

gel.

Colle

z ici

votre

timbr

e d’

épar

gne.

Kleef

hier u

w sp

aarze

gel.

Colle

z ici

votre

timbr

e d’

épar

gne.

Kleef

hier u

w sp

aarze

gel.

Colle

z ici

votre

timbr

e d’

épar

gne.

Kleef hier uw spaarzegel.

Collez ici votre timbre d’épargne.

Kleef hier uw spaarzegel.

Collez ici votre timbre d’épargne.

Kleef hier uw spaarzegel.

Collez ici votre timbre d’épargne.

Kleef hier uw spaarzegel.

Collez ici votre timbre d’épargne.

Kleef hier uw spaarzegel.

Collez ici votre timbre d’épargne.

Kleef hier uw spaarzegel.

Collez ici votre timbre d’épargne.

Kleef hier uw spaarzegel.

Collez ici votre timbre d’épargne.

Kleef hier uw spaarzegel.

Collez ici votre timbre d’épargne.

Kleef hier uw spaarzegel.

Collez ici votre timbre d’épargne.

Kleef hier uw spaarzegel.

Collez ici votre timbre d’épargne.

Kleef hier uw spaarzegel.

Collez ici votre timbre d’épargne.

Kleef hier uw spaarzegel.

Collez ici votre timbre d’épargne.

2 3

4

10 11

12

13

14

17

18 19

20

21

22 23

24

15

16

6 7

81

5

9 Spaaractie

Action épargne

Als u voldoende spaarzegels heeft verzameld, vult u deze bon VOLLEDIG* en in BLOKLETTERS in en stuurt hem in bijgevoegde

omslag naar Vandemoortele Bakery Spaaractie, Postbus 6500, 1800 Vilvoorde.

* In geval van on-line bestelling volstaat uw email adres.

Lorsque vous aurez collectionné suffisamment de timbres d’épargne, renvoyez l’affiche, dans l’enveloppe pré-affranchie jointe à

Vandemoortele Bakery Action épargne, Postbus 6500, 1800 Vilvoorde. Il est important de remplir DÛMENT* et en CAPITALES les

informations demandées.

* En cas d’une commande en ligne, l’adresse email suffit.

Naam van de zaak • Nom de la société: ......................

........................

........................

.....................

Taal • Langue: NL FR

Sluitingsdag • Jour de fermeture: ......................

........................

........................

........................

.........

BTW nr. • Numéro de TVA: .......................

........................

........................

........................

................

Straat • Rue: ......................

........................

............. Nr • N°: .........

........................

........................

Postcode • Code postal: ......................

.... Gemeente • Localité: ......................

........................

...........

Tel. • Tél: ......................

........................

........................

. Fax: ......................

........................

...........

E-mail: .....................

........................

........................

........................

........................

.......................

Leveringsadres • Adresse de livraison: Zakelijk • Professionnel Privé

Naam • Nom: .......................

........................

........................

........................

........................

..........

Straat • Rue: ......................

........................

............. Nr • N°: .........

........................

........................

Postcode • Code postal: ......................

.... Gemeente • Localité: ......................

........................

...........

Datum • Date: .......................

......... Handtekening • Signature: ..........

........................

.......................

Gekozen geschenk (omschrijving) • Cadeau choisi (description)

Ref. • Réf.Aantal • Nombre

Aantal punten • Nombre de Points d’épargne

Totaal aantal spaarpunten

Nombre total de points d’épargne

Deelnemingsvoorwaarden op www.vandemoortelebakery.be

Conditions de participation sur www.vandemoortelebakery.be

Spaar verder op de keerzijde ! Continuez au verso!

DEZE DOONY’S BALLS

NEMEN OOK DEEL AAN

THE ORIGINAL* DOONY’S

SPAARACTIE.*

DOE MEE EN SPAAR VOOR

MOOIE GESCHENKEN.

13

Page 14: Vandemoortele Revue Magazine NL 05.2014

DOWNLOAD DE APP NU & ONTDEK VEEL MÉÉR!

De Revue-app al gezien?

revue 05.14 30STE JAARGANG

MAGAZINE

Installeer de app. Ga naar de App Store met uw iPad of naar Google Play met uw Android-tablet en geef de zoek-term ‘VDM Revue’ in. Of scan de QR-code.

Vandemoortele gaat digitaal met een gebruiksvriendelijke applicatie van de Revue, voor tablets (iOS en Android). Met de nieuwe applicatie van Vandemoortele hebt u alle informatie die voor u van belang is altijd en overal binnen handbereik.

Bekijk de interactieve Revue op tablet, met leuke extra’s voor de bakker en unieke foto’s en filmpjes. Download de applicatie nu in de App Store (iOS) of via Google Play (Android).

De digitale Revue is ook nog steeds online beschikbaar op www.vandemoortelebakery.be.

14

En de winnaar is...

De winnaar van de wedstrijd

(Revue-app) iPad mini is:

Geert Timmerman, Brood en

banket Castel, Knokke-Heist.

Proficiat!

Onze rijzendesterren!★

Onze sterren die er iets

van bakken!★★

Page 15: Vandemoortele Revue Magazine NL 05.2014

verkoopTIPS

KB78

BOTERCHOCOLADEBROODJE 80 G

KB30

BOTERROLKOEK METROZIJNEN 120 G

KB128

MARGARINE LANGE SUISSE MET ROZIJNEN 100 G

KB44

BOTERKOEK 70 G

KB45

BOTERKOEK MET ROZIJNEN 80 G

RB6

RECHTE BOTERCROISSANT 60 G

KB81

CHOCO CRÈME TWIST 100 G

RB63

CHOCONOISETTE CROISSANT 100 G

KB22

MAPLE PECAN 98 G

KB41

SUIKERCROISSANT 100 G

RB91

MARSEPEINCROISSANT 100 G

LAAT UW KLANTEN PROEVEN VAN DEZE TOPPERS!Deze absolute vedetten van de viennoiserie zijn onmisbaar in uw assortiment. Noem ze de ‘Ster van de Week’ en geef de verkoop in uw bakkerij een enorme boost .

CROISSANTSCHOCOLADEBROODJES

SUISSESBOTERKOEKEN

SPECIALITEITEN

★ PRODUCTEN KLAAR OM TE RIJZEN

★★ PRODUCTEN KLAAR OM TE BAKKEN

K97

GEBOGEN BOTERCROISSANTPREMIUM QUALITY 65 G

K98

BOTERCHOCOLADEBROODJEPREMIUM QUALITY 75 G

K148

BOTERCHOCOLADEBROODJEPREMIUM QUALITY 80 G

K149

RECHTE BOTERCROISSANTPREMIUM QUALITY 65 G

K30

RONDE SUISSE BANKETBAKKERSROOM 100 G

K28

LANGE SUISSE 90 G

K44

BOTERKOEK 70 G

K45

BOTERKOEK MET ROZIJNEN 70 G

De sterren van

Vandemoortele

SUCCES GEGARANDEERD !

Onze rijzendesterren!★

Onze sterren die er iets

van bakken!★★

15

Page 16: Vandemoortele Revue Magazine NL 05.2014

NIEUWE FOTO

Voetbal brengt mensen samen. En in aanloop naar het wereldkampioenschap voetbal in Bra zi lië verzamelden alle bakkerijvertegenwoordigers van Vandemoortele in de gloednieuwe voetbaltempel van eersteklasseclub KAA Gent, de Ghelamco Arena.

Supporter voor uw vertegenwoordiger en win! De vertegenwoordiger die het best de uit slag van de Belgische groepswedstrijden voorspelt, heeft voor alle bakkers in zijn eigen regio een kleinigheidje in petto. Bekijk de wedstrijdvoorspellingen in de Revue-app. Duimen maar!

SUPPORTER VOOR UW VERTEGENWOORDIGER EN WIN!

salesTEAM

Brazil, here we come!VANDEMOORTELE

VOORSPELT...

Volg ons op facebook.com/vandemoorteleprofessionalMeer informatie en inspiratie op vandemoortelebakery.be