jeugdbrochure voorjaar 2012

52
ZOMER - NAJAAR 2012 JEUGDBROCHURE

description

jeugdactiviteiten voorjaar 2012 Kapellen

Transcript of jeugdbrochure voorjaar 2012

Page 1: jeugdbrochure voorjaar 2012

ZOmer - najaar 2012JEUGDBROCHURE

Page 2: jeugdbrochure voorjaar 2012

Hallo! i Inhoudstafel

Opening speeltuin park 3

Week van de OpvOeding 3

pulptuur 4

raad eens hOeveel ik van je hOu? 4

dansen Op het dOrpsplein 5

sambal mOndial 5

Op schattenjacht 6

bOekenmarkt 7

letterfretter 7

infO spOrtkampen 8

aanbOd spOrtkampen 11

infO speelpleinen, grabbel en sWap 19

aanbOd grabbel en sWap 22

kamp nOOrd 43

rOefel 43

Opvang vOOr de allerkleinsten 44

inschrijvingsfOrmulieren 45

infO adressen en Openingsuren 51

binnen 2 maanden is het schooljaar alweer voorbij… Wat gaat de tijd snel! het wordt zomer, ook in kapellen! in deze brochure vind je allerlei activiteiten, uitstappen, sportkampen die 2 maanden puur vakantieplezier voor klein en groot garanderen! Onze diensten hebben hun uiterste best gedaan om jullie een spetterende zomer te laten beleven. We starten de vakantie naar traditie met pulptuur op zondag 1 juli. geniet van de prachtige vernieuwde speeltuin in het gemeentepark, beleef plezier op de sportkampen, leef je uit op de speelpleinen, laat je vertroetelen in de buitenschoolse kinderopvang. bij regenweer biedt de bib een schat aan boeken, spelletjes en dvd’s… kortom, deze zomer zal er van verveling geen sprake zijn! blader eens rustig door deze brochure, maak je keuze en laat je mama of papa de formulieren snel invullen… ik wens jullie veel sport- en speelplezier deze zomer! lieve de block Schepen van Jeugd

Page 3: jeugdbrochure voorjaar 2012

ZATERDAG 28 APRIL je hebt er waarschijnlijk al over gehoord, misschien heb je het al ergens gelezen, of misschien heb je het zelfs al gezien: er is een nieuwe speeltuin in het gemeentepark! en wat voor één! een echt kunstwerkje om spelend te ontdekken. Om deze nieuwe speeltuin in te huldigen organiseren we een feestelijke happening in het park op zaterdag 28 april. van 14.00 tot 17.00 uur kan je in de speeltuin terecht voor een serieuze portie speelplezier. We zorgen voor muziek, sfeer, grime, gratis ijsjes en fruit. breng je picknick en je ouders mee en ontdek onze nieuwe speeltuin. AFSPRAAK IN HET GEMEENTEPARK AAN DE NIEUWE SPEELTUIN, ZATERDAG 28 APRIL, VAN 14.00 TOT 17.00 UUR.

VAN 16 MEI TOT 23 MEIde kapelse Opvoedingsweek heeft van 16 tot en met 23 mei heel wat gratis activiteiten in petto voor kinderen en hun (groot)ouders. kom de nieuwe zoekroute verkennen: plezier met plunk! in het gemeentepark of neem deel aan de babymassage of de kookworkshop.je kan gratis zwemmen, badmintonnen of knuffelturnen. Zingen met peuters en een namiddag gezelschapsspelletjes staan ook op het programma. de bib serveert boeken met koeken en de buitenschoolse kinderopvang stelt haar deuren voor de (groot)ouders open. (groot)ouders zijn welkom op infosessies “stresscontrole” -positief en ontspannen omgaan met het moeilijke gedrag van driftige peuters en/of puberende tieners- en “positief opvoeden”. VOOR INSCHRIJVINGEN EN INFO OVER HET VOLLEDIGE PROGRAMMA KAN JE TERECHT BIJ DE GEZINSDIENST VIA [email protected] OF TEL: 03 660 67 42.

FeesteLIjKe opeNING WeeK VAN de opVoedING FeesteLIjKe opeNINGnieuwe speeltuin gemeentepark

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 3

Page 4: jeugdbrochure voorjaar 2012

Zondag 1 julide zomer begint in kapellen altijd extra zonnig! in het park van kapellen kan je dan naar pulpuur, boordevol muziek, dans, comedy, de michael jackson impersinator christ’Of en een westerndorp. en alle remmen los voor de superdeluxe megakidsfuif!

i leeftijd: alle leeftijdenprijs: gratisafspraak: gemeentepark kapellen vanaf 13.00 uur

Donderdag 5 juli‘ik hou van jou helemaal tot aan de maan - en terug.’ ha-zeltje en grote haas houden veel van elkaar ... heel veel ...als hazeltje precies wil laten zien hoeveel, dan doet grote haas daar nog een schepje bovenop ...gebaseerd op de bestsellers van sam mcbratney en de illustraties van anita jeram.

i leeftijd: vanaf drie jaarprijs: 5 euroafspraak: ’t bruggeske, hoevensebaan 12/2 om 14.00 uurdUUr: 55 minuten

Festival theaterpulptuur

raad eens hoeveel ik van je hou?

Page 5: jeugdbrochure voorjaar 2012

19, 26 augustus en 2 septemberdrie zondagmiddagen wordt het dorpsplein omgetoverd tot dansfeest. met kinderanimatie en dansworkshops voor klein en groter!

i leeftijd: vanaf drie jaarprijs: gratisafspraak: dorpsplein, kinderworkshop van 15.00 tot 15.30 uur op 19, 26 augustus en 2 september

Zondag 23 septemberin het Onthaalcentrum voor asielzoekers kan je proeven van heerlijke exotische hapjes en drankjes. coco ralado maakt er een superfeest van met opzwepende percussie. voor de dappersten is er een speleobox en er zal een sympathiek draakje rondlopen. Of is het een kameel?

i leeftijd: alle leeftijdenprijs: gratis – een proefkaart kost 5 euroafspraak: tussen 13.30 en 17.30 uur in het Opvangcentrum voor asielzoekers

dansen Festivalop het dorpsplein

sambal mondial

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 5

Page 6: jeugdbrochure voorjaar 2012

Gezochteen kist vol diamanten in de bib in

juli en augustusvlieg is weer van de partij! Onze vliegende vriend heeft overal in vlaanderen en brussel schatkisten verstopt. Ook in de bib van kapellen en van putte. dit jaar geen gouden mun-ten in de schatkist, maar fonkelende diamanten … vind je de schatkist en kan je bovendien de geheime code kraken, dan maak je kans op een mooie prijs. elke schatten-jager krijgt na een succesvolle speurtocht een leuk gadget. maar er is meer: de hoofdprijzen zijn een fiets en een dia-mantpas van vlieg voor een jaar gratis cultuur! heel de zomervakantie lang kan je op schattenjacht in de bib. alle speurneuzen zijn hierbij uitgenodigd voor een zoektocht naar de fonkelende diamanten van de bib!

i leeftijd: tot 12 jaarprijs: gratisafspraak: doorlopend in juli en augustus in de hoofdbib, dorpsplein 15 en bib putte, ertbrandstraat 239

Page 7: jeugdbrochure voorjaar 2012

Boekenmarkt

zaterdag 1 septemberkom op zaterdag 1 september naar de boekenmarkt van de bibliotheek op het dorsplein. je koopt er de leukste boeken, cd’s, dvd’s en games voor een spotprijs. Ook de bibliotheek houdt op die dag een grote uitverkoop!

i leeftijd: alle leeftijdenprijs: toegang gratisafspraak: van 10.00 tot 16.00 uur op het dorpsplein

zondag 30 septemberde bibliotheken van brasschaat, kapellen, kalmthout, schoten en stabroek organiseren samen hun vierde grootse letterf-retter. het is een dag vol literaire en muzikale verrassingen voor echte leesbeesten en luisteraars. je kiest uit een mix van activiteiten: je ontmoet je favoriete auteurs en bekende lezers, je leeft je uit in creatieve workshops, speelt theater, maakt je eigen strip, … dit jaar gaan alle activiteiten door op verschillende plaatsen in schoten.

deelnemen is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. ver-geet dus zeker niet vooraf in te schrijven. meer info over de inschrijvingen en het volledige programma vind je na de zomervakantie op: www.letterfretterantwerpen.be.

de letterfrettertournee antwerpen is een project van artfo-rum in samenwerking met het provinciaal bibliotheekcentrum van de provincie antwerpen.

i leeftijd: 4 tot 14 jaarprijs: gratisafspraak: check it out: www.letterfretterantwerpen.be

Letterfretter

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 7

Page 8: jeugdbrochure voorjaar 2012

sportkampenInschrijven

je kan inschrijven vanaf zaterdag 5 mei vanaf 8.00 uur door het formulier achteraan dit boekje in te vullen met aandui-ding van het/de gewenste kamp/en. let wel, je kan slechts 1 persoon inschrijven via dit formulier. indien je meer dan 1 persoon wenst in te schrijven, kan je bijkomende formulieren krijgen aan de kassa van het gemeentelijk zwembad of op www.kapellen.be.

kinderen moeten in de loop van dit jaar de vereiste minimum-leeftijd hebben. Voor de kleutersportvoormiddagen moeten

de kinderen minstens 3 jaar zijn bij aanvang van het kamp.

indien je kind medische problemen heeft, gelieve deze infor-matie dan door te geven bij de inschrijving.

door in te schrijven, verklaren de ouders zich akkoord dat er foto’s van de kinderen genomen kunnen worden om later te gebruiken voor gemeentelijke brochures of andere promotie-kanalen.

Page 9: jeugdbrochure voorjaar 2012

prijs voor sportnamiddagen en weken

Sport voor- of namiddagen - 20 euro /week voor inwoners van kapellen- 40 euro/week voor niet-inwoners van kapellen

Sportweken (hele dagen)- 50 euro/week voor inwoners van kapellen - 75 euro/week voor niet-inwoners van kapellen

indien een 2de (en volgende) kind van eenzelfde gezin tege-lijkertijd ingeschreven wordt voor eenzelfde sportkamp (hele dagen), krijgt dit kind 20 euro korting voor die week.

BETALINGENje betaalt meteen bij inschrijving aan de kassa van het gemeentelijk zwembad. dit kan cash of via bancontact. je kan ook geheel of gedeeltelijk betalen met jacobuscheques.

Leeftijdscategorieënde kinderen worden opgesplitst in verschillende leeftijdsca-tegorieën per kamp, zodat er een aangepast programma per groep kan worden aangeboden.

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 9

Page 10: jeugdbrochure voorjaar 2012

sportkampenANNULATIE neemt je kind toch niet deel aan een sportkamp, dan wordt de betaalde som ingehouden voor administratie- en verzeke-ringskosten. annulatie is enkel mogelijk indien je kind een doktersattest heeft voor minimaal 3 dagen bij een 5-dagenweek.de kinderen nemen deel aan alle activiteiten die op het programma staan. meer info kan je steeds krijgen tijdens de openingsuren van de sportdienst.

VERZEKERING de deelnemers zijn met hun inschrijving verzekerd.

FISCALE ATTESTENfiscale attesten in het kader van kinderopvang tijdens de schoolvakanties tot en met 11 jaar worden in het voorjaar 2013 naar je thuis opgestuurd.

PRAKTISCH, WAT MEE TE NEMEN- 2 paar sportschoenen (voor in de zaal en voor buiten) - regenjasje bij regenweer- zwemgerief op de aangeduide dag- 2 à 3 drankjes voor tijdens de pauze- een lunchpakket: deelnemers aan sportkampen voor hele

dagen ontvangen een gratis drankje bij het middageten - voor de kleuters: graag wat reservekledij meegeven

Page 11: jeugdbrochure voorjaar 2012

turn en spel Funatletiekvoor kleuters

Van maandag 2 t.e.m. vrijdag 6 julitijdens deze sportvoormiddagen leren de kleutertjes op verschillende manieren te bewegen: klauteren, springen, vangen, balanceren, trekken, lopen, kruipen, … met de turn- en spelvoormiddagen leren kleuters zich verder motorisch ontwikkelen. We voorzien een voormiddag een springkasteel alsook een kleine en grote trampoline. bij mooi weer trekken we naar buiten om met de kleuters te sporten en spelletjes te spelen in het park.

i leeftijd: 3 tot 7 jaar afspraak: sporthal in de chr. pallemansstraat 84

van 9.00 tot 12.00 uur code: 12 sk 05

! Niet vergeteN: - voor de allerjongsten reservekledij meegeven - kinderen moeten 3 jaar zijn bij aanvang kamp

Van maandag 2 t.e.m. vrijdag 6 juliben jij misschien de volgende tia hellebaut of kevin borlée? samen met atletiekclub kape kan je deze week kennismaken met verschillende disciplines van de atletieksport. Zo leer je al spelenderwijs horden te nemen, leer je hoe je een aflossings-wedstrijd moet lopen en hoe de aflossingsstok moet door-geven. We voorzien tussendoor ook leuke spelen en andere sporten in het park. trek met ons naar de piste en ontdek je talent in sprinten, hoogspringen, verspringen, en nog veel meer.

i leeftijd: 8 tot 14 jaarafspraak: aan de kleedkamers van de atletiekpiste in het gemeentelijk park van 9.00 tot 16.00 uur met een uur voor- en naopvangcode: 12 sk 06

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 11

Page 12: jeugdbrochure voorjaar 2012

Kids4fun omnisport

Van maandag 9 t.e.m. vrijdag 13 julikids4fun is een week sport en spel op maat van de allerjong-sten. tijdens deze week wordt de algemene bewegings-vaardigheid geoefend. hierbij komen verschillende turnoefe-ningen, bal – en loopspelen aan bod. We voorzien ook een voormiddag een groot springkasteel. bij mooi weer gaan we buiten sporten en spelen.

i leeftijd: 3 tot 5 jaarafspraak: sporthal in de chr. pallemansstraat 84 van 9.00 tot 12.00 uur code: 12 sk 07

! Niet vergeteN: - voor de allerjongsten reservekledij meegeven - kinderen moeten 3 jaar zijn bij aanvang kamp

Van maandag 9 t.e.m. vrijdag 13 julitijdens de omnisportnamiddagen laten we je verschillende sporten ontdekken en leren we je tal van technieken bij. On-der meer basketbal, volleybal, badminton, tafeltennis en hoc-key staan op het programma. Zit het weer mee, dan trekken we naar het park waar we je wegwijs maken in verschillende atletiekdisciplines, maar ook de kunst van frisbee en slagbal wordt aangeleerd.

i leeftijd: 11 tot 15 jaarafspraak: sporthal in de chr. pallemansstraat 84 van 13.00 tot 16.00 uur code: 12 sk 09

Page 13: jeugdbrochure voorjaar 2012

sport en natuurexploratie

Van maandag 9 t.e.m. vrijdag 13 julidit is een kamp voor liefhebbers van natuur en sport! je maakt toffe natuurwandelingen en je leert werken met materialen uit de natuur. Op dinsdag trekken we met een bus naar de dierentuin in planckendael. daar zal een natuurgids ons alles leren over de verschillende dieren die op de wereld leven. de bonobo’s, maar ook de giraffen zijn dan zeker van de partij. Op woensdagmiddag wordt er naar een natuurgebied in of rond kapellen gegaan. Op donderdag is er heel de dag sport en nemen we een duik in het zwembad. vrijdag is er een groot slotspel “Op tocht in de natuur” waarbij je verschil-lende leuke sport- en natuuropdrachten moet uitvoeren.

i leeftijd: 6 tot 10 jaar afspraak: sporthal in de chr. pallemansstraat 84 van 9.00 tot 16.00 uur, met een uur voor- en naopvang code: 12 sk 08

! Niet vergeteN: - stevige stapschoenen meebrengen - donderdag zwemgerief meenemen

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 13

Page 14: jeugdbrochure voorjaar 2012

sport en circus slagsportenkampVan maandag 16 t.e.m. vrijdag 20 juliben je gek van het circus, kom dan naar deze circusweek. Onze ervaren monitoren leren je jongleren met sjaaltjes, bal-letjes, ringen en kegels. je leert je evenwicht houden op de rolla bolla. je kan oefenen op een éénwielige fiets en je leert koorddansen en tonlopen. We laten je kennismaken met het waveboard en de diabolo. je kan het zo gek nog niet beden-ken! Op vrijdagmiddag wordt een mega-leuke voorstelling voor de mama’s en papa’s gegeven van wat je hebt geleerd. al deze circusactiviteiten worden afgewisseld met sporten zoals basket, netbal en badminton.

i leeftijd: 6 tot 12 jaar afspraak: sporthal in de chr. pallemansstraat 84 van 9.00 tot 16.00 uur met een uur voor- en naopvang code: 12 sk 10

! Niet vergeteN: - donderdag zwemgerief meenemen

Van maandag 23 t.e.m. vrijdag 27 julieen hele week lang ontdek je allerlei slagsporten. uiteraard staan badminton, minitennis, tafeltennis en hockey op het programma. maar ook minder bekende slagsporten zoals ‘indiaca’ komen aan bod. We wisselen de slagsporten af met onder andere volleybal en basketbal. Op donderdag gaan we een uurtje zwemmen.

i leeftijd: 6 tot 12 jaar afspraak: sporthal in de chr. pallemansstraat 84 van 9.00 tot 16.00 uur met een uur voor- en naopvang code: 12 sk 11

! Niet vergeteN: - donderdag zwemgerief meenemen

Page 15: jeugdbrochure voorjaar 2012

sportolympiade mini-olympics

Van maandag 30 juli t.e.m. vrijdag 3 augustusOp jullie plaatsen… klaar… start! de Olympische spelen in londen zijn zojuist op 27 juli van start gegaan. deze week gaan we dan ook op olympisch avontuur en maak je kennis met verschillende sportdisciplines. basketbal en volleybal zullen zeker niet ontbreken en we trekken naar het park om aan atletiek te doen. Op het einde van de week wordt een medaille voor elke deelnemer voorzien.

i leeftijd: 6 tot 12 jaar afspraak: sporthal in de chr. pallemansstraat 84 van 9.00 tot 16.00 uur met een uur voor- en naopvang code: 12 sk 12

! Niet vergeteN: - donderdag zwemgerief meenemen

Van maandag 6 t.e.m. vrijdag 10 augustus de laatste week van de Olympische spelen in londen is aan de gang en de laatste medailles worden uitgedeeld. Onder het motto “deelnemen is belangrijker dan winnen” hebben we tijdens dit kamp extra aandacht voor fairplay en teamspirit. tijdens de mini-olympics leer je basketten, badmintonnen en verschillende atletieksporten.

i leeftijd: 6 tot 12 jaar afspraak: sporthal in de chr. pallemansstraat 84 van 9.00 tot 16.00 uur met een uur voor- en naopvang code: 12 sk 13

! Niet vergeteN: - donderdag zwemgerief meenemen

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 15

Page 16: jeugdbrochure voorjaar 2012

sport en Kunst challenge sportenVan maandag 20 t.e.m. vrijdag 24 augustustijdens dit kamp wordt er in de voormiddag veel gesport en leer je in de namiddag onder meer de basistechnieken van boetseren met klei. je leert allerlei figuurtjes maken uit klei die later worden gebakken en die je later kan afhalen als aan-denken. bij mooi weer trekken we in de voormiddag naar het park waar we groepsspelen, atletiek en slagbal voorzien. Op woensdagmiddag kan je je uitleven op de waterspeelbaan in het zwembad.

i leeftijd: 6 tot 11 jaar afspraak: sporthal in de chr. pallemansstraat 84 van 9.00 tot 16.00 uur met een uur voor- en naopvang code: 12 sk 14

! Niet vergeteN: - oude schort/oud hemd meenemen voor het kleien- kleren en schoenen die vuil mogen worden - woensdag zwemgerief meenemen

Van maandag 20 t.e.m. vrijdag 24 augustusben je op zoek naar iets nieuws en iets avontuurlijks, dan is dit sportkamp jouw ding! elke namiddag laten we je kennis maken met een niet-alledaagse sport. We gaan onder meer klimmen en we brengen je de technieken van het schermen bij. een verdedigingssport en evenwicht op circusmateriaal staan even-eens op het programma. dit jaar gaan we ook naar de vaart in schoten waar je kayakinitiatie krijgt van ervaren lesgevers (een 25 m-zwembrevet hiervoor is wel een must!).

i leeftijd: 12 tot 15 jaar afspraak: inkom van sporthal in de c. pallemansstraat 84 van 13.00 tot 16.00 uurcode: 12 sk 15

Page 17: jeugdbrochure voorjaar 2012

turn en spel Korfbal- en trampolinekamp

voor kleuters

Van maandag 27 t.e.m. vrijdag 31 augustustijdens deze sportvoormiddagen leren de kleutertjes op verschillende manieren te bewegen: klauteren, springen, vangen, balanceren, trekken, lopen, kruipen, … met de turn- en spelvoormiddagen leren kleuters zich verder motorisch ontwikkelen. We voorzien een voormiddag een springkasteel alsook een kleine en grote trampoline. bij mooi weer trekken we naar buiten om met de kleuters te sporten en spelletjes te spelen in het park.

i leeftijd: 3 tot 7 jaarafspraak: sporthal in de chr. pallemansstraat 84 van 9.00 tot 12.00 uur code: 12 sk 16

! Niet vergeteN: - voor de allerjongsten reservekledij meegeven - kinderen moeten 3 jaar zijn bij aanvang kamp

Van maandag 27 t.e.m. vrijdag 31 augustuseen waaier van sporten komen in de voormiddag aan bod. in de namiddag staat er telkens korfbal en grote en kleine trampoline op het menu. na een week springen op de grote en kleine trampoline zal je heel wat technieken en sprongen onder de knie hebben. korfbalclub kapellen geeft de korfbali-nitiatie en zal je alles leren over deze sport!

i leeftijd: 8 tot 13 jaar afspraak: sporthal in chr. pallemansstraat 84 van 9.00 tot 16.00 uur met een uur voor- en naopvang code: 12 sk 17

! Niet vergeteN: - donderdag zwemgerief meenemen

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 17

Page 18: jeugdbrochure voorjaar 2012

Waterspeeltuin sport- en zwemdriedaagse

Woensdag 18 juli en woensdag 22 augustusOp woensdag 18 juli en woensdag 22 augustus van 14.00 tot 17.00 uur is er extra waterplezier voor jong en oud in het zwembad van kapellen. Op 18 juli dagen we je uit om de aqu-aballs waterspeelbaan te overwinnen. Op 22 augustus moet je proberen om de “aquachallenge” heelhuids te overleven. naast deze gigantische structuren is er ook nog kleiner spel-materiaal dat we in het bad voorzien. voor de allerkleinsten worden er gieters, emmertjes en bekertjes in het kleine bad gelegd. Zwemplezier gegarandeerd en ideaal voor jonge gezinnen!

i leeftijd: voor iedereen, jong en oudprijs: gewone inkomprijs van het zwembad afspraak: zwembad in de chr. pallemansstraat 84 tussen 14.00 en 17.00 uur

Van 29 tem 31 oktober 2012voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, telkens van 9.00 tot 16.00 uur (met een uur voor- en naopvang). We starten de dag met een uurtje opwarmingsspelen in de sporthal. We duiken het zwembad in voor onder meer zwemestafetten en zwembad-spelen. er staan ook hockey, badminton, basket, minitennis en nog veel meer attractieve sporten op het programma.

i code: 12 sk 18

DEELNAMEPRIJS :- 30 euro voor inwoners van kapellen voor de 3 dagen- 45 euro voor niet-inwoners van kapellen voor de 3 dagen

(+ gratis drankje bij het middageten)

sport- en zwemdriedaagseplanning voor de herfstvakantie

(inschrijven vanaf 17 september 2012)

Page 19: jeugdbrochure voorjaar 2012

Aanbod jeugddienstsport- en zwemdriedaagse

HALLO GRABBELPASSER OF SWAPPER,Ook dit jaar heeft de jeugddienst er alles aan gedaan om een hele boel activiteiten te organiseren voor kinderen van 6 tot 16 jaar. een gevarieerd programma aan activiteiten, uitstappen en workshops zorgt er voor dat niemand zich zal vervelen. geen zin in een uitstap? dan is er ook nog elke dag onze speelpleinwerking die openstaat voor iedereen tussen 6 en 14 jaar. Onze monitoren staan garant voor elke dag een ver-rassende activiteit.

AANKOOP GRABBELPASOm deel te nemen aan onze activiteiten is geen grabbel-pas meer nodig. iedereen kan zo inschrijven. Wil je echter genieten van enkele algemene kortingen in pretparken of musea, inschrijven voor activiteiten van andere gemeenten of profiteren van de korting in het zwembad van kapellen dan kan je nog steeds bij ons terecht voor de aankoop van een grabbelpas. swappassen worden niet meer aangeboden.

OPENINGSUREN- DAGEN VAN DE SPEELPLEINWERKINGelke werkdag van maandag 2 juli tot en met vrijdag 31 au-gustus, van 9.30 tot 16.00 uur. brengen kan tussen 7.30 en

9.30 uur, afhalen tussen 16.00 en 17.30 uur.

gesloten op woensdag 11 juli, woensdag 15 augustus en

vrijdag 24 augustus

INSCHRIJVEN VOOR SPEELPLEINEN, GRABBEL- EN SWA-PACTIVITEITEN: vanaf 12 mei 2012de inschrijvingen starten op zaterdag 12 mei van 10.00 –

12.00 uur in het jeugdcentrum den biz, eikendreef 3.

vul daarvoor duidelijk leesbaar het inschrijvingsformulier in

dat je achteraan dit boekje vindt. betalen doe je onmiddellijk

cash, met jacobuscheques of via een betaalautomaat (vanaf

15 euro). We nemen geen inschrijvingen aan via telefoon of

mail. je mag max. uit 1 ander gezin kinderen inschrijven.

voor de grabbel- en swapactiviteiten moet altijd op voorhand

worden ingeschreven. als je enkel voor de speelpleinen wil

inschrijven, kan je ook later tijdens onze openingsuren komen

inschrijven en hoef je op zaterdag 12 mei niet te komen aan-

schuiven.

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 19

Page 20: jeugdbrochure voorjaar 2012

EEN WOORDJE OVER DE SPEELPLEINEN- Speelpleinwerking? elke dag organiseren onze monitoren

met veel enthousiasme allerlei activiteiten. je kan het zo,

gek niet bedenken of het staat op het programma. iedere

woensdag gaan de kinderen met z’n allen zwemmen in het

zwembad van kapellen (zorg voor een badmuts als je kind

niet goed kan zwemmen en in het kleine bad moet blijven)

- Waar? van maandag 2 juli tot en met donderdag 23 augus-

tus: irishof, kapelsestraat 37. vrijdag 24 augustus gesloten

wegens verhuis van de materialen. vanaf maandag 27

augustus tot en met vrijdag 31 augustus in jeugdcentrum

den biz, eikendreef 3.

- Hoe lang? van 7.30 tot 17.30 uur. brengen kan tussen

7.30 en 9.30 uur. afhalen kan van 16.00 tot 17.30 uur.

- Kostprijs? 4 euro voor het eerste kind, 2 euro voor de

volgende kinderen van het zelfde gezin.

de speelpleinen zijn er voor alle kinderen van 6 tot 14 jaar. er wordt gewerkt in twee groepen (van 6 tot 9 jaar en van 10 tot 14 jaar), met elk hun eigen monitoren en eigen spelen, zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt bij zijn of haar leeftijdsgenoten. de plaatsen zijn beperkt tot 80 deelnemers per dag. We voorzien een middagpauze en zorgen voor een drankje en 4-uurtje. Zorg zelf wel voor een lunchpakket voor je kind(eren).

SPEELPLEINEN ZIJN ER VOOR IEDEREENWij ontvangen iedereen met open armen. anders zien wij als uniek. kinderen met adhd, leerstoornissen, autismespec-trumstoornissen of licht mentale handicap geven wij graag een plaats op ons speelplein. heb je specifieke vragen of verwachtingen of is er nood aan specifieke begeleiding geef dan een seintje aan de jeugddienst. We wisselen met veel plezier tips uit met jullie.

speelpleinwerking?

Page 21: jeugdbrochure voorjaar 2012

AFSPRAKEN- kijk bij de inschrijving goed naar de leeftijdscategorie. - terugbetalingsformulieren van ziekenkas, nmbs,… kunnen

tot uiterlijk eind oktober 2012 binnengebracht worden.- Zorg ervoor dat bij een fietstocht de fiets in orde is (fietsslot,

banden opgepompt, remmen in orde,…).- kinderen die niet alleen naar huis mogen na een activiteit

moeten ten laatste 15 minuten na het einde van de activiteit afgehaald worden. anders rekenen we bijkomend een dag speelpleinen aan.

- kinderen die ook op het speelplein zijn ingeschreven, voor of na een activiteit, worden door de monitoren begeleid naar de activiteit en weer terug

- Zorg dat je kinderen steeds op tijd zijn en laat de groep niet wachten.

ANNULATIE EN VERZEKERINGals je kind niet kan komen, verwittig dan de jeugddienst zodat we kinderen op de reservelijst alsnog blij kunnen maken met een plaatsje. driemaal afwezigheid zonder verwittiging kan leiden tot een schrapping van alle reservatielijsten. het inschrijvingsgeld wordt enkel terugbetaald indien je afbelt en ons een doktersbewijs bezorgt. jacobuscheques worden

nooit terugbetaald.de deelnemende kinderen zijn met hun inschrijving verze-kerd. elk ongeval moet dezelfde dag gemeld worden aan de begeleiders en de jeugddienst.

FISCALE ATTESTENfiscale attesten in het kader van kinderopvang tijdens de schoolvakanties tot 12 jaar worden in het voorjaar 2013 opge-stuurd. dit attest kan je inbrengen op je belastingsaangifte.

MEDISCHE FICHE EN REGLEMENTWe vragen iedereen het reglement te lezen en een medische fiche in te vullen. als je kind vorig jaar al heeft deelgenomen aan de speelpleinwerking of activiteiten vragen we om na te kijken of de fiche nog up to date is. is het de eerste maal? breng de individuele steekkaart dan mee bij de inschrijvin-gen, de 1ste speelpleindag of 1ste activiteit. vermeld duidelijk of de kinderen al dan niet alleen naar huis mogen en of je het reglement goedkeurt.

deze steekkaart/medische fiche en het reglement vind je op onze website www.kapellen.be.

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 21

Page 22: jeugdbrochure voorjaar 2012

Klimmen, hoogteparcours en mountainboardende schorre in Boom

Koken met rita

Dinsdag 3 juliWe starten de vakantie met een avontuurlijke activiteit. ben je tussen de 6 en 9 jaar? dan kan je gaan klimmen, de weg zoeken in een speleobox en een hoogteparcours verken-nen. ben je tussen 10 en 16 jaar dan wacht er je een outdoor-klimmuur, een hindernissenparcours en een via ferrata. als afsluiter van de dag ga je dan nog mountainboarden.

i leeftijd: 6 tot 16 jaar afspraak: irishof, kapelsestraat 37, van 9.00 uur tot 17.00 uurmeebreNgeN: lunch + drank, 4-uurtje, kleren die vuil mogen worden, regenkledij en eventueel reservekleren en – schoenenmax.aaNtal dlN: 16 (6 tot 9 jaar) en 30 (10 tot 16 jaar)prijs: 15 euro

Woensdag 4 juliWie lust er nu geen pizza’s?! en ze smaken nog beter als je ze zelf kan maken. héérlijk voor op een feestje of gewoon om zo op te eten.

i leeftijd: 9 tot 14 jaar afspraak: OcmW-keuken, hoevensebaan, ingang via parking ‘t bruggeske van 13.30 uur tot 16.00 uur meebreNgeN: doos om pizza’s in te steken, deegrol, keukenschaar, schortmax.aaNtal dlN: 16prijs: 3 euro

mini-pizza

Page 23: jeugdbrochure voorjaar 2012

een workshop van ArtForum VZW(Intergemeentelijk)

Donderdag 5 juli cOca-cOla is zowat het meest gekende produkt in de wereld. Zowat in elk land wordt deze drank al jaren gedronken. maar wist je dat cOca-cOla niet enkel cOla maakt? al meer dan 120 jaar maken zij verschillende lekkere drankjes. hoe wordt het gemaakt? hoe krijgen ze alles in die flesjes? hoe krijgen ze die bubbels erin? tijdens dit bezoek leer je er alles van. en wie weet ontdek je wel het geheime ingrediënt. na dit bezoek kan je nog alle rem losgooien en meester worden van een bmX (of van skeelers) op een uitdagend cross - parcours.

i leeftijd: 12 tot 16 jaar afspraak: irishof, kapelsestraat 37 van 9.00 tot 16.35 uurmeebreNgeN: lunch + drank, 4- uurtje, sportieve kleding, lange broek, t-shirt met lange mouwen en handschoenen, skeelers (als je dit hebt)max.aaNtal dlN: 10prijs: 8 euro

Donderdag 5 julistokkendansen komen over de hele wereld voor. ken jij de native american stick dance, de braziliaanse maculélé of de morris dancers stokkendans? soms wordt er gedanst met kleine stokjes, maar even goed met grote bamboestokken, zoals de filipino stick dance. ben jij klaar voor jouw persoon-lijke stokkendans?

i leeftijd: 6 tot 10 jaar afspraak: bkO-lokaal, irishof, kapelsestraat 37van 13.30 tot 16.00 uur max.aaNtal dlN: 20prijs: 4 euro

stokkendans coca-cola en bmx-crossen

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 23

Page 24: jeugdbrochure voorjaar 2012

In eskapade (i.s.m.Graffiti jeugddienst vzw)

Maandag 9 en dinsdag 10 julispray the word! graffiti is niet enkel een druk op de spuitbus en een streep op de muur. het is een creatieve manier om je mening te uiten. je experimenteert niet alleen met spuitbus-sen, maar je leert je gedachten om te zetten in een krachtig kleurrijk meesterwerk. gedurende 2 dagen werk je mee aan een graffiti-project: onze fuifzaal eskapade pimpen. het werk laten we daar hangen, dus alle toekomstige fuivers zullen zien wat jij gemaakt hebt! je mag er nu al fier op zijn.

i leeftijd: 12 tot 16 jaar afspraak: eskapade, kapelsestraat 233telkens van 9.30 uur tot 16.30 uur meebreNgeN: lunch + drank, 4-uurtje, kledij die vuil mag wordenmax.aaNtal dlN: 17prijs: 20 euro (voor 2 dagen)

Graffi ti-project

Page 25: jeugdbrochure voorjaar 2012

Koken met rita Het leukste waterspeelpark van Nederland

(intergemeentelijk)

Donderdag 12 juli een dag splesj is een dag ongekend veel waterpret! hier roetsj je onbeperkt, zo vaak als je wilt, van de meest spectaculaire glijbanen. je maakt een dolle trip in een trechter, schiet een donkere waterbaan met lichteffecten in of je gaat pijlsnel in een band de halfpipe af. verder staat er ook nog een grote speel-tuin met trampoline, midgetgolf enz. op je te wachten.

i leeftijd: 12 tot 16 jaarafspraak: irishof, kapelsestraat 37, van 9.00 – 17.25 uur meebreNgeN: lunch + drank, 4-uurtje, zwemgerief + handdoekmax.aaNtal dlN: 22prijs: 8 euro

! opgelet: handtekening van de ouder(s) nodig omnaar het buitenland te gaan

Dinsdag 10 julipizza voor gevorderden. maar ook voor wie nog nooit in de keuken heeft gestaan. maak van hele kleine minipizza’s een lange streng, doe er toma-tensaus op, versier ze en voilà, je slangpizza is klaar om de oven in te gaan. Of het in praktijk ook zo makkelijk is?

i leeftijd: 6 tot 9 jaar afspraak: OcmW-keuken, hoevensebaan, ingang via parking ‘t bruggeske, van 13.30 uur tot 16.00 uur meebreNgeN: doos om je pizza in te steken, kleine (bak)vormpjes en schortmax.aaNtal dlN: 16prijs: 3 euro

Gevulde slangpizza uitstap naar splesj

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 25

Page 26: jeugdbrochure voorjaar 2012

uitstapKnutselen met rita

Donderdag 12 julihier leer je als een echte koperslager zelf koper slaan. daarvoor ga je dus naar de koperslager. hij vertelt je over zijn beroep en laat je meewerken en zelf met een hamer koper slaan. nadien krijg je nog een gratis souvenir mee. ’s middags rijden we naar de kaasboerin waar je overheer-lijke frietjes, kipfingers en een frisdrank krijgt.in de namiddag kan je lekker genieten en spelen in de mooie speeltuin van de kaasboerin. als afsluiter krijg je ook nog een ijsje.

i leeftijd: 6 tot 12 jaar afspraak: irishof, kapelsestraat 37, van 8.45 tot 17.15 uur meebreNgeN: extra drankjemax.aaNtal dlN: 27prijs: 10 euro (inclusief eten)

Maandag 16 julije leert vandaag een schat-tig paddenstoelhuisje met een echte thermometer maken zodat je steeds weet of je buiten kan spelen met of zonder jas.

i leeftijd: 6 tot 9 jaar afspraak: bkO-lokaal, irishof, kapelsestraat 37, van 10.00 uur tot 12.00 uurmeebreNgeN: schort of oude grote t-shirtmax.aaNtal dlN: 16prijs: 3 euro

Waanzinnig weerhuisjeNaar de kaasboerin en de koperslager

Page 27: jeugdbrochure voorjaar 2012

Knutselen met rita

Maandag 16 juliknip rondjes uit lapjes vilt en rijg ze op draadjes met af en toe een pareltje tussen. maak er een hoofdje en een mutsje aan vast en je krijgt een zacht viltpopje. schattig!

i leeftijd: 10 tot 14 jaar afspraak: bkO-lokaal, irishof, kapelsestraat 37van 14.00 uur tot 16.00 uurmeebreNgeN: schort of oude grote t-shirtmax.aaNtal dlN: 16prijs: 3 euro

Dinsdag 17 juli6 tot 10 jaar: uitleven in de binnen- en buitenspeeltuin van kinderdroom met electrische auto’s, springkastelen, een grote zandbak, ballenbad enzovoort.11 tot 16 jaar: lasershooten! en na enkele spelletjes om uit te maken wie de ultieme terminator is kan je zelf kiezen: bowling, poolen of lekker niets doen. een topper voor jong en oud.

i leeftijd: 6 tot 16 jaar afspraak: irishof, kapelsestraat 37, van 10.30 uur tot 16.15 uur meebreNgeN: lunch + drank, swappers: geld voor drankjesmax.aaNtal dlN: 22 (6 tot 10 jaar) en 24 (11 tot 16 jaar)prijs: 6 euro (6 tot 10 jaar) en 10 euro (11 tot 16 jaar)

Viltpopjes Lasershooting, bowling, poolen en kinderdroom

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 27

Page 28: jeugdbrochure voorjaar 2012

(intergemeentelijk) tekenen en knutselen met eetbare materialen

(een workshop van Artforum vzw)

Donderdag 19 julithe big 7: Weerwolf, calamaty mine, flashback, dalton terror, challenge of tutankhamon, Walibi folies, radja river en vampire. feel no fear en onderga ze allemaal. een klassieker onder de pretparken. moet het nog meer zijn?

i leeftijd: 12 tot 16 jaar afspraak: irishof, kapelsestraat 37, van 8.00 uur tot 19.00 uur (uren kunnen nog gewijzigd worden) meebreNgeN: lunch + drank, 4-uurtje, geld om daar iets te kopen, eventueel regenkledij max.aaNtal dlN: 40prijs: 15 euro

Donderdag 19 julije duikt in de wondere wereld van Willy Wonka en ratatouille en laat je inspireren door allerlei eetbare materialen die wonderwel erg leuk tekengerei blijken te zijn. Zo ga je aan de slag met bloemsuiker, druppels olie, snuifjes zout en korrels peper. je maakt verf van een eierdooier, schildert op ver-steend brood en brengt de finishing touch aan met vloeibare chocolade.

i leeftijd: 6 tot 10 jaar afspraak: bkO-lokaal, irishof, kapelsestraat 37van 13.30 tot 16.00 uur meebreNgeN: gebruikte kartonnen verpakkingen (koek-jesdozen, broodzakken, pralinedoosjes, taartverpakkin-gen en snoeppapiertjes, allerlei dozen,…), schort of oude grote t-shirtmax.aaNtal dlN: 16prijs: 4 euro

Walibi Knabbelkunst

Page 29: jeugdbrochure voorjaar 2012

museum

Maandag 23 juliis sidonia thuis? jawel, en ze helpt je graag op weg door-heen het museumparcours. hier kan je in 9 ‘werelden’ met leuke opdrachten ontdekken waar Willy vandersteen zijn inspiratie voor zijn stripverhalen vandaan haalde. een wereld ver weg of eerder dichtbij, een nieuwsbericht, een liedje of een schilderij,... met je eigen tekenblad vol inspiratiebronnen ga je daarna in het atelier zelf een verhaal maken.

suske en Wiske

i leeftijd: 8 tot 12 jaar afspraak: irishof, kapelsestraat 37 van 12.15 tot 16.30 uurmeebreNgeN: fiets + slotmax.aaNtal dlN: 27prijs: 4 euro

! opgelet: kan je voldoende fietsen want het is toch eeneindje naar kalmthout?Zorg dat je al gegeten hebt!

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 29

Page 30: jeugdbrochure voorjaar 2012

Knutselen met ritaDinsdag 24 julimaak een originele spaarpot met papier in vrolijke motiefjes. kleef deze op de houten spaarpot. laat de centjes maar binnenstromen!

i leeftijd: 6 tot 9 jaar afspraak: bkO-lokaal, irishof, kapelsestraat 37, van 10.00 uur tot 12.00 uur meebreNgeN: schort of oude grote t-shirtmax.aaNtal dlN: 16prijs: 3 euro

Dinsdag 24 julimaak van fimo een originele sleutelhanger in bonte kleuren die gebakken wordt in de oven. je mag er zeker van zijn dat je een uniek exemplaar krijgt!

i leeftijd: 10 tot 14 jaar afspraak: bkO-lokaal, irishof, kapelsestraat 37, van 14.00 uur tot 16.00 uurmeebreNgeN: schort of oude grote t-shirtmax.aaNtal dlN: 16prijs: 3 euro

steenrijke spaarpot - Bonte fi mobol

Page 31: jeugdbrochure voorjaar 2012

Avonturendag uitstap

Donderdag 26 julieen absolute aanrader voor alle avonturiers. maak je klaar om nat en vuil te worden en angsten te overwinnen. uitdaging en actie ten top. 12 tot 14 jaar: excitement: avontuurlijke tocht doorheen het moeras, klimmuur, touwenparcours, kajakken, speleobox, tarzans. 14 tot 16 jaar: action: moeraspiste, via fer-rata, touwenpiste, kajakken, teambuilder.je blijft heel de dag in deze 2 groepen.

i leeftijd: 12 tot 16 jaarafspraak: irishof, kapelsestraat 37van 8.10 tot 17.45 uurmeebreNgeN: lunch + drank, 4-uurtje, sportieve kledij, stevige schoenen, handdoek, reservekledij en -schoenenmax.aaNtal dlN: 22prijs: 15 euro

Donderdag 26 julidoordat het schip van piraat krikkebeen geraakt werd, kwam er water binnen en begon het te zinken. daarom is hij snel in een prachtig huis binnengevaren. hij vond het daar zo leuk dat hij gebleven is. je kan nu in dit prachtig piratenschip komen spelen, door de kraaienesten kruipen, aan het roer staan of je uitleven in de ballenbaden, zandbakkamers of de autoracebaan.

i leeftijd: 6 tot 12 jaarafspraak: irishof, kapelsestraat 37van 10.15 tot 16.30 uur meebreNgeN: lunch + drank, 4-uurtjemax.aaNtal dlN: 46prijs: 6 euro

Naar pirateneiland‘the outsider’ in oudenaarde (intergemeentelijk)

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 31

Page 32: jeugdbrochure voorjaar 2012

uitstap uitstap

Maandag 30 julije rijdt met de fiets naar één van de beste en grootste filmcomplexen van europa. kies een film, koop iets om te snoepen en nestel je in een zetel!

i leeftijd: 10 tot 16 jaar afspraak: irishof, kapelsestraat 37, van 13.00 uur tot 17.30 uur meebreNgeN: geld om daar iets te kopen, fiets + slotmax.aaNtal dlN: 27prijs: 5 euro

Dinsdag 31 julibij aankomst verdelen we jullie in 3 groepen: 6 tot 8 jaar: er was eens, heel heel lang geleden … is dat niet het spinnewiel van doornroosje? Zitten de wolf en de 7 geitjes nog altijd verstopt in de staande klok? aan de put, het varkenshok of bij de haard komen de mooiste sprookjes tot leven. een toverachtige tocht … 9 tot 11 jaar: reuzenganzenbord-spel: je legt in teams de levensloop van fons af, een jongen geboren in 1890. je maalt koffie in de koffiemolen, gaat op klompen naar de kapel, ontdekt waarvoor de rosmolen dient,… 12 tot 16 jaar: Ontdek wie emma vermoordde: emma de ruyter is een beeld-mooie boerendochter. maar op 17 maart 1837 – de dag voor haar huwelijk – wordt ze dood aangetroffen. een moord! emma was zwanger. de dorpelingen spraken schande van haar. nadien verken je in groep het openluchtmuseum en kan je je uitleven in de grote speeltuin.

i leeftijd: 6 tot 16 jaar afspraak: irishof, kapelsestraat 37, van 9.00 uur tot 17.30 uur meebreNgeN: lunch + drank, 4-uurtje, geld om daar iets te kopenmax.aaNtal dlN: 46 (15 6 tot 8-jarigen, 16 9 tot 11-jarigen en 15 12 tot 16-jarigen)prijs: 6 euro

metropolis Bokrijk

Page 33: jeugdbrochure voorjaar 2012

NederLANd (intergemeentelijk) (een workshop van Artforum vzw)

Donderdag 2 augustusWat wordt het? een blauwe kabouter of een gevaarlijke draak? een gelaarsde tijger of een meesterwerk van het achterneefje van picasso? in een team per twee leer je enkele basistechnieken aan. je experimenteert met waterschmink en zet steeds een ander hoofd op.

i leeftijd: 6 tot 10 jaar afspraak: bkO-lokaal, irishof, kapelsestraat 37, van 13.30 tot 16.00 uurmeebreNgeN: schort of oud groot t-shirt, oud washandje en een spiegelmax.aaNtal dlN: 20prijs: 4 euro

Donderdag 2 augustuskom voor een spetterend dagje uit naar attractiepark duinrell in Wassenaar. plezier gegarandeerd. van de Waterspin, de splash tot de achtbaan falcon en rick’s fun factory. een dagje duinrell is pas echt compleet met ook een plons in het tropische tikibad. met 11 glijbanen is het tikibad het grootste overdekte glijbanenparadijs van de benelux.

i leeftijd: 12 tot 16 jaarafspraak: irishof, kapelsestraat 37van 8.00 tot 18.00 uur meebreNgeN: lunch en drinken, 4- uurtje, zwemgerief + handdoek, geld om daar iets te kopenmax.aaNtal dlN: 22 prijs: 15 euro

! opgelet: handtekening van de ouder(s)nodig om naar het buitenland te gaan

duinrellstoort het dat ik een ander hoofd opzet?

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 33

Page 34: jeugdbrochure voorjaar 2012

(i.s.m.jeugdwerknet)

Maandag 6 augustuseens iedereen met zijn lap-top met elkaar verbonden is, kan de lan-party beginnen. track mania (racespel), fear combat (schietspel), paintball2,… je kan alles proberen. meet je krach-ten, test je strategisch inzicht en wordt master in het gamen. fun verzekerd.

i leeftijd: 8 tot 12 jaar afspraak: jeugdcentrum, eikendreef 3van 10.00 uur tot 13.00 uurmax.aaNtal dlN: 12prijs: 4 euro

Maandag 6 augustussicilië treurt. de machtige maffiapeetvader ‘don giovanni’ is vermoord. er moet dringend een opvolger komen. geluk-kig heeft don giovanni een testament laten opstellen waarin staat wat er moet gebeuren na zijn dood. Wie de nieuwe peetvader der maffiosi wil worden, moet het testament zien te bemachtigen. alle ‘famiglie’ moeten samenwerken om info over de locatie van het testament te achterhalen. maar de tijd dringt! de famiglia die zich het best doorheen alle proeven slaat, heeft de meeste kans om het testament te vinden en zo don giovanni op te volgen. hiervoor gebruik je een smart-phone, een digitaal fototoestel en een laptop. buona fortuna!

i leeftijd: 12 tot 16 jaar afspraak: jeugdcentrum, eikendreef 3 van 13.30 uur tot 16.30 uurmax.aaNtal dlN: 12prijs: 4 euro

Gaming/mini lan-game digitaal spel : mAFFIoso(i.s.m.jeugdwerknet)

Page 35: jeugdbrochure voorjaar 2012

In Brasschaat (intergemeentelijk)uitstap

Dinsdag 7 augustusin de voormiddag verken je hidrodoe met zijn blauwe watertuin, een waterwereld waar je een waterstofraket kan lanceren, een duik-boot kan laten zinken en nog veel meer. vervolgens wandel je van hidrodoe naar het netepark waar je gaat zwemmen en spelen in de buitenspeeltuin.

i leeftijd: 6 tot 16 jaarafspraak: irishof, kapelsestraat 37, van 08.45 uur tot 17.00 uurmeebreNgeN: lunch + drank, 4-uurtje, zwemgerief (zwemshorten onder de knie niet toegelaten) + handdoek, geld om daar iets te kopen, goede schoenen om te wandelen, € 1 voor kastje in neteparkmax.aaNtal dlN: 46prijs: 10 euro

Donderdag 9 augustusje gaat sporten (o.a.club power: met gewichtjes) en zwemmen (aquafit en vrij zwemmen) in sportoase. een klassieker die garant staat voor een geslaagde dag.

i leeftijd: 12 tot 16 jaarafspraak: irishof, kapelsestraat 37, van 9.00 tot 16.45 uurmeebreNgeN: fiets + slot, lunch + drank, 4-uurtje, zwemgerief (geen zwemshort) + handdoek, sportieve kledij + eventueel reservekleren, geld om daar iets te kopenmax.aaNtal dlN: 20prijs: 8 euro

sportoaseHidrodoe en Netepark

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 35

Page 36: jeugdbrochure voorjaar 2012

(een workshop van ArtForum VZW)

Donderdag 9 augustusWist je dat je met rommel een hele symfonie kan maken? hier leer je hoe muzikaal je kan zijn met bazaar, afval en weg-gegooide of kapotte spullen. je slaat erop los en wordt een serieus kapot orkest!

i leeftijd: 6 tot 10 jaar afspraak: bkO-lokaal, irishof, kapelsestraat 37, van 13.30 tot 16.00 uurmax.aaNtal dlN: 20prijs: 4 euro

Maandag 13 augustusje mama gaat met dit kadootje reuze-blij zijn. eindelijk zal ze haar juwelen op een handige manier kunnen opbergen.

i leeftijd: 6 tot 9 jaar afspraak: bkO-lokaal, irishof, kapelsestraat 37van 10.00 uur tot 12.00 uurmeebreNgeN: schort of oude grote t-shirtmax.aaNtal dlN: 16prijs: 3 euro

We verklappen nog niet te veel maar het ruikt heerlijk en je hangt het ergens op!

i leeftijd: 10 tot 14 jaar afspraak: bkO-lokaal, irishof, kapelsestraat 37van 14.00 uur tot 16.00 uurmeebreNgeN: schort of oude grote t-shirtmax.aaNtal dlN: 16prijs: 3 euro

eco-percussieKnutselen met ritamoederdag

Page 37: jeugdbrochure voorjaar 2012

Dinsdag 14 augustusOntdek het nieuwe afrika met z’n wilde dieren zoals jachtlui-paarden, hyena’s, antilopen,… Wandel door het adembene-mend landschap van de savanne of reis naar togo naar een dorp van de eeuwenoude tambermastam. trek daarna van de ene vishut naar de andere … over het water! een paaldorp met aan de voet het rijk van de zeeleeuwen biedt je een prachtig zicht op australië, de lagune van pairi daiza en het witte zandstrand … Ontmoet de ‘big five’: leeuw, luipaard, oli-fant, buffel en neushoorn en ga op bezoek in de boot ‘mersus emergo’ waar spinnen, schildpadden en andere reptielen wo-nen. verder nog: het bad van de olifanten, het voederen van de lemuren en de giraffen, zie de kangoeroe’s springen en de roofvogels die misschien wel op jouw schouder landen.

i leeftijd: 6 tot 14 jaar afspraak: irishof, kapelsestraat 37 van 9.00 uur tot 17.30 uurmeebreNgeN: lunch + drank, 4-uurtjemax.aaNtal dlN: 46prijs: 10 euro

uitstap pairi daiza

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 37

Page 38: jeugdbrochure voorjaar 2012

Intergemeentelijk

Donderdag 16 augustusZweefvliegen?! Wie wil dit niet eens doen? met behulp van een lier word je de hoogte in getrokken. in enkele seconden versnel je van 0 naar 100 km/u en ga je steil omhoog. binnen de minuut ben je, afhankelijk van de windcondities, 300 tot 600 meter hoog. als je wil, krijg je zelf ook het stuur even in handen. iedereen die voor vandaag inschrijft gaat één keertje de lucht in (als het weer het toe laat tenminste). breng wat spelletjes mee want het is jammer genoeg lang wachten. maar het wachten loont absoluut de moeite. de plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij.

i leeftijd: 12 tot 16 jaar afspraak: irishof, kapelsestraat 37, van 9.00 tot 14.00 à 15.00 uur (hangt van het weer af)meebreNgeN: fiets + slot, lunch + drank, spelletjes voor tussendoormax.aaNtal dlN: 10prijs: 8 euro

Zweefvliegen

Page 39: jeugdbrochure voorjaar 2012

met djembe, conga of een combinatie van

shakers, koebellen en trommels

(een workshop van artforum vzw)

percussie Kinderdag

Donderdag 16 augustusmaak luidruchtig kennis met afrikaanse, afro-cubaa-nse, braziliaanse, arabische, aziatische en europese ritmes. je maakt vandaag muziek met stokken en met je blote handen. een workshop vol instrumenten, ritme en vooral veel spelplezier!

i leeftijd: 6 tot 10 jaar afspraak: bkO-lokaal, irishof, kapelsestraat 37van 13.30 uur tot 16.00 uurmax.aaNtal dlN: 20prijs: 4 euro

Zaterdag 18 augustusOnze ‘kinderdag’ kan ook dit jaar weer niet ontbreken in het pro-gramma van de jeugddienst. ieder jaar zorgen we voor verrassend spektakel op het dorpsplein. herin-ner het grote sport- en speldorp of de fantastische voorstellingen van ‘alles loopt op rolletjes’. We houden je nog even in spanning. maar onthoud deze datum alvast. nodig je familie en je vrienden uit, verzamel alle kinderen uit je buurt:….want de kinderdag is coming to kapellen.

i leeftijd: 3 tot 14 jaar (en alles daarbuiten)afspraak: dorpsplein kapellennamiddagmax.aaNtal dlN: onbeperktprijs: gratis

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 39

Page 40: jeugdbrochure voorjaar 2012

Knutselen en koken met rita

Maandag 20 augustuseerst maak je je eigen taart om er vervolgens de allerlekker-ste snoepjes op te prikken! njam, njam!

i leeftijd: 6 tot 9 jaar en 10 tot 14 jaar afspraak: bkO-lokaal, irishof, kapelsestraat 37, van 10 tot 12.00 uur (6 tot 9 jaar) en van 14.00 uur tot 16.00 uur (10 tot 14 jaar)max.aaNtal dlN: 16 per groepprijs: 3 euromeebreNgeN: schort, vingerhoed en tandenstokers

Dinsdag 21 augustusheb je nog niet genoeg van Walibi (zie 19 juli), kon je vorige maand niet mee of ben je 10 of 11 jaar, ook vandaag kan je Walibi onveilig maken. Wat er allemaal te doen is, moeten we je niet meer vertellen zeker?

i leeftijd: 10 tot 16 jaar afspraak: irishof, kapelsestraat 37, van 8.45 uur tot 18.30 uurmeebreNgeN: lunch + drank, 4-uurtje, geld om daar iets te kopenmax.aaNtal dlN: 46prijs: 15 euro

snoeptaarten Walibi

Page 41: jeugdbrochure voorjaar 2012

Donderdag 23 augustusje maakt vandaag met de fiets een tocht naar onze noorderburen om te gaan zwemmen in de plantage. bij regenweer ga je zwemmen in het zwembad van brasschaat. en als het ook te slecht weer is om te fietsen, ga je zwemmen in kapellen.

i leeftijd: 10 tot 16 jaar afspraak: irishof, kapelsestraat 37, van 9.00 uur tot 17.00 uurmeebreNgeN: fiets + slot, lunch + drank, 4- uurtje, zwemgerief (brasschaat: jongens = geen zwemshort) + handdoek, geld om daar iets te kopenmax.aaNtal dlN: 27prijs: 4 euro

plantageuitstap

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 41

Page 42: jeugdbrochure voorjaar 2012

(een workshop van ArtForum VZW) (intergemeentelijk)

Donderdag 23 augustusdenk jij dat alle spoken eng zijn? niks daarvan! kleine spookjes zijn best leuk: ze spelen verstoppertje en komen op allerlei grappige manieren tevoorschijn. Ze kunnen zachtjes wiegen in de lucht en daarna in supertempo wegzweven. Ze blazen zich op als een ballon en zakken dan weer heel gek in elkaar. na deze workshop keer je terug naar huis als een volmaakt spookdanser! doe dus best gemakkelijke kledij aan want je moet veel bewegen!

i leeftijd: 6 tot 9 jaarafspraak: bkO-lokaal, irishof, kapelsestraat 37van 13.30 uur tot 16.00 uur max.aaNtal dlN: 16prijs: 4 euro

Woensdag 29 augustusWoensdag 29 augustus van 10.00 tot 17.00 uur in het militair domein van brasschaat. attracties, optredens en – workshops: t-day is ondertussen uitgegroeid tot een absolute must-do voor iedereen vanaf 11 jaar. een echt festival met alles er op en er aan. met een aanbod dat te groot is om hier te vermel-den. kijk op www.t-day.be voor de volledige programmatie. je kan samen met onze fietspool of je kan er op eigen houtje naartoe. dit wordt ongetwijfeld een onvergetelijke afsluiter van je zomervakantie.

i leeftijd: 11 tot 16 jaarafspraak: jeugdcentrum, eikendreef 3van 9.30 uur tot 17.45 uurmeebreNgeN: fiets + slot, lunch + drank, 4-uurtje, geld voor extra drank en/of etenmax.aaNtal dlN: onbeperktprijs: gratis

Vliegende spoken t-dAY Festival

Page 43: jeugdbrochure voorjaar 2012

Stilaan een begrip in Kapellen en omstreken! De Kamp Noord rock rally en de Kamp Noord dj battle.

na een succesvolle rock editie in 2011 (wie heeft ondertussen nog niet gehoord van geppetto & the Wales?!) is het dit jaar weer de beurt aan dj’s om uit te maken wie het grootste talent is uit de streek. dj’s uit maar liefst 9 gemeenten dingen mee naar de titel ‘beste dj van de noorderkempen’. eeuwige roem en een mooie prijzenpot liggen op de winnaar te wachten. ben je een kapelse dj en wil je deelnemen aan deze wedstrijd, schrijf je dan uiterlijk 15 september 2012 in via [email protected]. de preselecties vinden plaats op 12, 13, 26 en 27 oktober en de grote finale vindt plaats op 17 november 2012 in jh ’t jop in brecht.

Kamp Noord dj-editie

Zaterdag 29 septemberhet is ondertussen al de 19de editie van de roefel in kapellen voor alle kinderen tussen 6 en 14 jaar. Op deze dag van het kind ga je in groepjes en onder begeleiding naar verschillende handelaars en verenigingen uit kapellen. daar leer je wat die mensen doen, krijg je een rondleiding, sta je in de winkel ofmaak je iets lekkers. je kan ook kiezen voor een initiatie van een sportclub, of je kan achterop de motot voor een motorit. inschrijvingen starten op zaterdag 15 september van 10.00 tot 12.00 uur (tot woensdag 19 september 16.00 uur).

i leeftijd: 6 tot 14 jaarafspraak: jeugdcentrum, eikendreef 3 van 8.30 uur tot 16.30 uur meebreNgeN: zie briefje (na inschrijving)max.aaNtal dlN: 200prijs: gratis

roefel

jeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 43

Page 44: jeugdbrochure voorjaar 2012

Ook in de zomervakantie organiseert de dienst buitenschoolse kinderopvang (bkO) opvang voor de allerkleinsten. kinderen tussen 2,5 en 7 jaar (tot en met geboortejaar 2005) zijn welkom na inschrijving.

met plezier kunnen we meedelen dat we vanaf de zomer vakantieopvang bieden op 3 locaties in plaats van op 2. er is opvang in het gemeentepark (centrum), in het Wachtlokaal (hoogboom) en in de nieuwe locatie in de sint-dionysiusstraat (putte).

Inschrijven kan vanaf donderdag 10 mei via [email protected] of op de dienst zelf tijdens de spreekuren (maandagavond 18.00 – 1945 uur ) of op afspraak.

Kostprijs opvang: - halve dag: 6,00 euro - hele dag: 12,00 euro

voor een 10-uurtje en 4-uurtje wordt 0,50 euro aangerekend.

opvang voor de allerkleinsten

Page 45: jeugdbrochure voorjaar 2012
Page 46: jeugdbrochure voorjaar 2012

INscHrIjVINGsFormuLIer sportkampen grote vakantie Kapellen 2012

Code Deelname (1)

Sportactiviteit Kapellenaar niet-Kapellenaar

korting(2) Totaal

05 turn en spel, voormiddag (2 tem 6.07) 20 euro 40 euro nvt

06 funatletiek (2 tem 6.07) hele dagen 50 euro 75 euro 20 euro

07 kids4fun, voormiddag (9 tem 13.07) 20 euro 40 euro nvt

08 sport en natuur (9 tem 13.07) hele dagen 50 euro 75 euro 20 euro

09 Omnisport, namiddagen (9 tem 13.07) 20 euro 40 euro nvt

10 sport en circus (16 tem 20.07) hele dagen 50 euro 75 euro 20 euro

11 slagsporten (23 tem 27.07) hele dagen 50 euro 75 euro 20 euro

12 sportolympiade (30.07 tem 3.08) hele dagen 50 euro 75 euro 20 euro

13 mini-Olympics (6 tem 10.08) hele dagen 50 euro 75 euro 20 euro

14 sport en kunst (20 tem 24.08) hele dagen 50 euro 75 euro 20 euro

15 challengesporten, namiddagen (20 tem 24.08) 20 euro 40 euro nvt

16 turn en spel, voormiddag (27 tem 31.08) 20 euro 40 euro nvt

17 korfbal en trampoline (27 tem 31.08) hele dagen 50 euro 75 euro 20 euro

TOTAAL

Moet uw kind medicatie nemen ? Ja/Neen. Indien ja, welke . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Eventueel andere nuttige informatie over de deelnemer voor de begeleiders . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

(1) aankruisen aan welke activiteiten je wil deelnemen.(2 korting: als kind van eenzelfde gezin voor dezelfde sportactiviteit tegelijkertijd ingeschreven wordt handtekening: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

voornaam: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

achternaam: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

geb. datum: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

adres: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

tel. thuis: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tel. werk ouders: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . e-mailadres . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Page 47: jeugdbrochure voorjaar 2012

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : familienaam . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : adres

telefoon + gsm: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . e-mailadres:. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Speelpleindagen JULI

1ste kind (= 4 euro) vul hier de naam van het deelnemende kind in

Vanaf 2de kind = 2 euro vul hier de namen van de andere deelnemende kinderen in

Totaal prijs

ma 2 juli

di 3 juli

Woe 4 juli

do 5 juli

vrij 6 juli

ma 9 juli

di 10 juli

do 12 juli

vrij 13 juli

ma 16 juli

di 17 juli

Woe 18 juli

do 19 juli

vrij 20 juli

ma 23 juli

di 24 juli

Woe 25 juli

do 26 juli

vrij 27 juli

ma 30 juli

di 31 juli

TOTAAL JULI

INscHrIjVINGsFormuLIer Grabbel- en swapactiviteiten

Page 48: jeugdbrochure voorjaar 2012

familienaam: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

adres: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

telefoon + gsm: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . e-mailadres: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Speelpleindagen AUGUSTUS

1ste kind (= 4 euro) vul hier de naam van het deelnemende kind in

Vanaf 2de kind = 2 euro vul hier de namen van de andere deelnemende kinderen in

Totaal prijs

Woe 1 aug

do 2 aug

vrij 3 aug

ma 6 aug

di 7 aug

Woe 8 aug

do 9 aug

vrij 10 aug

ma 13 aug

di 14 aug

do 16 aug

vrij 17 aug

ma 20 aug

di 21 aug

Woe 22 aug

do 23 aug

ma 27 aug

di 28 aug

Woe 29 aug

do 30 aug

vrij 31 aug

TOTAAL AUGUSTUS

INscHrIjVINGsFormuLIer Grabbel- en swapactiviteiten

Page 49: jeugdbrochure voorjaar 2012

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : familienaam . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : adres

telefoon + gsm: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . e-mailadres:. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

INscHrIjVINGsFormuLIer Grabbel- en swapactiviteiten

Datum Leeftijd Grabbel- of swapactiviteit Prijs Voornaam deelnemende kind(eren) Totaal prijs

di 3 juli 6 tot 9 uitstap de schorre 15 euro

di 3 juli 10 tot 16 uitstap de schorre 15 euro

Woe 4 juli 9 tot 14 koken met rita: pizza 3 euro

do 5 juli 6 tot 10 stokkendans 4 euro

do 5 juli 12 tot 16 coca-cola + bmX 8 euro

ma 9 en di 10 juli 12 tot 16 graffiti-project (2 dagen) 20 euro

di 10 juli 6 tot 9 koken met rita: pizza 3 euro

do 12 juli 12 tot 16 splesh 8 euro

do 12 juli 6 tot 12 koperslager + kaasboerin 10 euro

ma 16 juli 6 tot 9 knutselen met rita: weerhuisje 3 euro

ma 16 juli 10 tot 14 knutselen met rita: viltpopjes 3 euro

di 17 juli 6 tot 10 kinderdroom 6 euro

di 17 juli 11 tot 16 lasershooten (+ bowling/poolen) 10 euro

do 19 juli 12 tot 16 Walibi 15 euro

do 19 juli 6 tot 10 knabbelkunst 4 euro

ma 23 juli 8 tot 12 suske en Wiske-museum 4 euro

di 24 juli 6 tot 9 knutselen met rita: spaarpot 3 euro

di 24 juli 10 tot 14 knutselen met rita: fimobol 3 euro

do 26 juli 12 tot 14 avonturendag excitement 15 euro

do 26 juli 14 tot 16 avonturendag action 15 euro

do 26 juli 6 tot 12 pirateneiland 6 euro

ma 30 juli 10 tot 16 metropolis 5 euro

Page 50: jeugdbrochure voorjaar 2012

di 31 juli 6 tot 8 bokrijk: sprookjes 6 euro

di 31 juli 9 tot 11 bokrijk: reuzenganzenbordpspel 6 euro

di 31 juli 12 tot 16 bokrijk: wie vermoordde emma? 6 euro

do 2 aug 12 tot 16 duinrell 15 euro

do 2 aug 6 tot 10 stoort het dat ik een ander hoofd opzet? 4 euro

ma 6 aug 8 tot 12 gaming 4 euro

ma 6 aug 12 tot 16 maffiosi 4 euro

di 7 aug 6 tot 16 hidrodoe en netepark 10 euro

do 9 aug 12 tot 16 sportdag sportoase 8 euro

do 9 aug 6 tot 10 eco-percussie 4 euro

ma 13 aug 6 tot 9 knutselen met rita: moederdag 3 euro

ma 13 aug 10 tot 14 knutselen met rita: moederdag 3 euro

di 14 aug 6 tot 14 pairi daiza 10 euro

do 16 aug 12 tot 16 Zweefvliegen 8 euro

do 16 aug 6 tot 10 percussie 4 euro

ma 20 aug 6 tot 9 snoeptaarten 3 euro

ma 20 aug 10 tot 14 snoeptaarten 3 euro

di 21 aug 10 tot 16 Walibi 15 euro

do 23 aug 10 tot 16 de plantage 4 euro

do 23 aug 6 tot 9 vliegende spoken 4 euro

Wo 29 aug 11 tot 16 t-day gratis

TOTAAL

Datum Leeftijd Grabbel- of swapactiviteit Prijs Voornaam deelnemende kind(eren) Totaal prijs

familienaam: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

adres: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

telefoon + gsm: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . e-mailadres: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

INscHrIjVINGsFormuLIer Grabbel- en swapactiviteiten

Page 51: jeugdbrochure voorjaar 2012

jeugddienst Kapelleneikendreef 3 - 2950 kapellentel: 03 660 67 41/47 - (contact monitoren 0479 92 34 75)[email protected]

Openingsuren:maandag: 9.00 tot 18.30 uurdinsdag: 9.00 tot 12.00 uurWoensdag: 9.00 tot 16.00 uurdonderdag: 9.00 tot 12.00 uurvrijdag: 9.00 tot 12.00 uur

Bibliotheek Kapellen dorpsplein 15 - 2950 kapellentel: 03 660 66 90 - [email protected]

Openingsuren:maandag: 14.00 tot 20.00 uurdinsdag: 14.00 tot 20.00 uurWoensdag: 14.00 tot 20.00 uurdonderdag: 14.00 tot 20.00 uurvrijdag: 9.00 tot 12.00 uurZaterdag: 9.00 tot 12.00 uur

cultuurcentrum Kapellen dorpsstraat 45 - 2950 kapellen tel: 03 660 67 50 - [email protected]

Openingsuren:maandag: 9.00 tot 16.00 uur en 18.00 tot 20.00 uurdinsdag: 9.00 tot 16.00 uurWoensdag: 9.00 tot 16.00 uurdonderdag: 9.00 tot 16.00 uurvrijdag: 9.00 tot 12.00 uur

sportdienst Kapellenc. pallemansstraat 84 - 2950 kapellen - tel: 03 660 67 60 [email protected] - www.kapellen.be

Openingsuren kassa: maandag: 9.00 tot 20.00 uurdinsdag: 6.30 tot 19.30 uurWoensdag: 9.00 tot 20.00 uurdonderdag: 9.00 tot 20.00 uurvrijdag: 6.30 tot 20.00 uurZaterdag: 9.00 tot 16.00 uurZondag: 9.00 tot 12.00 uur

Info adressen en openingsuren van de diensten.

di 31 juli 6 tot 8 bokrijk: sprookjes 6 euro

di 31 juli 9 tot 11 bokrijk: reuzenganzenbordpspel 6 euro

di 31 juli 12 tot 16 bokrijk: wie vermoordde emma? 6 euro

do 2 aug 12 tot 16 duinrell 15 euro

do 2 aug 6 tot 10 stoort het dat ik een ander hoofd opzet? 4 euro

ma 6 aug 8 tot 12 gaming 4 euro

ma 6 aug 12 tot 16 maffiosi 4 euro

di 7 aug 6 tot 16 hidrodoe en netepark 10 euro

do 9 aug 12 tot 16 sportdag sportoase 8 euro

do 9 aug 6 tot 10 eco-percussie 4 euro

ma 13 aug 6 tot 9 knutselen met rita: moederdag 3 euro

ma 13 aug 10 tot 14 knutselen met rita: moederdag 3 euro

di 14 aug 6 tot 14 pairi daiza 10 euro

do 16 aug 12 tot 16 Zweefvliegen 8 euro

do 16 aug 6 tot 10 percussie 4 euro

ma 20 aug 6 tot 9 snoeptaarten 3 euro

ma 20 aug 10 tot 14 snoeptaarten 3 euro

di 21 aug 10 tot 16 Walibi 15 euro

do 23 aug 10 tot 16 de plantage 4 euro

do 23 aug 6 tot 9 vliegende spoken 4 euro

Wo 29 aug 11 tot 16 t-day gratis

TOTAALjeuGdBrocHure meI-septemBer 2012 - 51

Page 52: jeugdbrochure voorjaar 2012

v.u

.: c

olle

ge v

an b

urge

mee

ster

en

sche

pene

n, a

ntw

erps

este

enw

eg 13

0, 2

950

kap

elle

n