Info Folder voorjaar 2012

11
Dansen is weer helemaal in!! Naast een sportieve bezigheid is het ook een ideale sociale happening!. Dancing with the Stars heeft velen de ogen geopend. Wat wij als dansteam al jaren wisten: Dansen is leuk, gezellig, en daarnaast ook nog eens uitstekend om aan uw conditie te werken! Van jong tot oud, van breakdance, wedstrijddanser tot recreatieve danser : voor iedereen hebben we een oplossing op maat. Wilt u eindelijk uw partner eens verrassen met een origineel kado? Geef hem of haar een danskursus kado! U zult samen veel plezier beleven aan deze beslissing. In deze infofolder treft u het nieuwe lesschema aan en wat extra info betreffende prijzen etc. Mochten er nog wat vragen over blijven kunt u ons altijd even bellen of natuurlijk mailen ([email protected]). Ook op de website kunt u de nieuwste activiteiten en alle overige info altijd terugzien. We beschikken over 2 locatie’s(3 zalen): Echt en Sittard. U kunt dus gebruik maken van de faciliteiten (inhaallessen/inhaaluur/dansavonden) in beide locatie’s. We verzorgen lessen in :Streetdance/Breakdance/Salsa/Swing/Country/Argen- tijnse Tango/Stijldansen (standaard en latin)/Zumba/Ballroom New Style. We starten in februari weer met het nieuwe seizoen (15 lesweken). Voor de tijden van open deur dagen / open huis zie de website. We starten nu direct na de carnavals week. Danssport & Vrijetijdscentrum Clara Lamar is uitgegroeid tot het grootste danssportcentrum van Limburg. Of u nu op zoek bent naar een gezellig avondje uit of u wilt de sterren van de hemel dansen: Bij ons bent U aan het juist adres. Aangesloten bij NVD,FDO,NADB en IDO.

description

info magazine

Transcript of Info Folder voorjaar 2012

Page 1: Info Folder voorjaar 2012

Dansen is weer helemaal in!!

Naast een sportieve bezigheid is het ook een ideale sociale happening!. Dancing with the Stars heeft velen de ogen geopend. Wat wij als dansteam al jaren wisten: Dansen is leuk, gezellig, en daarnaast ook nog eens uitstekend om aan uw conditie te werken! Van jong tot oud, van breakdance, wedstrijddanser tot recreatieve danser : voor iedereen hebben we een oplossing op maat. Wilt u eindelijk uw partner eens verrassen met een origineel kado? Geef hem of haar een danskursus kado! U zult samen veel plezier beleven aan deze beslissing.

In deze infofolder treft u het nieuwe lesschema aan en wat extra info betreffende prijzen etc. Mochten er nog wat vragen over blijven kunt u ons altijd even bellen of natuurlijk mailen ([email protected]). Ook op de website kunt u de nieuwste activiteiten en alle overige info altijd terugzien.

We beschikken over 2 locatie’s(3 zalen): Echt en Sittard. U kunt dus gebruik maken van de faciliteiten (inhaallessen/inhaaluur/dansavonden) in beide locatie’s.

We verzorgen lessen in :Streetdance/Breakdance/Salsa/Swing/Country/Argen-tijnse Tango/Stijldansen (standaard en latin)/Zumba/Ballroom New Style. We starten in februari weer met het nieuwe seizoen (15 lesweken). Voor de tijden van open deur dagen / open huis zie de website.We starten nu direct na de carnavals week.

Danssport & Vrijetijdscentrum Clara Lamar is uitgegroeid tot het grootste danssportcentrum van Limburg. Of u nu op zoek bent naar een gezellig avondje uit of u wilt de sterren van de hemel dansen: Bij ons bent U aan het juist adres. Aangesloten bij NVD,FDO,NADB en IDO.

Page 2: Info Folder voorjaar 2012

HipHop-Streetdance/BreakdanceStreetdance heeft zijn populariteit te danken aan muziekzenders zoals MTV en TMF. Deze dansvorm die letterlijk dansen van de straat betekent kent een grote individuele vrijheid en is dus ideaal om je helemaal in uit te leven. Geen strakke regels maar vooral helemaal op gaan in de muziek op de downbeat die zo karak-teristiek is voor deze stroming. Streetdance is een breed begrip. Hieronder vallen o.a. de categorieen : HIP HOP, Poppin’ & Lockin’ & Clipdance. Clipdance is zoals je kent van de video clips en HIP HOP is meer de dance-battle zoals de films “Honey” en “You got Served” lieten zien en het programma The Ultimate Dance Battle. Streetdance is een intensieve manier van dansen vooral geschikt voor mensen die graag fit en in shape willen blijven

BreakdanceHet allereerste begin van breakdancen ontstond in de jaren ‘70, in de ‘South Bronx’ in New York. De uitvinder was James Brown. Hij noemde zijn manier van dansen ‘The Good Foot’. Geïnspireerd door het energievol dansen en bijna acro-batische kunsten begonnen de mensen ‘The Good Foot’ te dansen. Als snel werd een beweging als op de maat naar de grond vallen en weer op-springen standaard in deze dans zoals nog veel meer moves dat zijn. ‘Footwork’ (passen die alleen uit voetenwerk bestaan) onstond doordat de break-dancers hun handen gingen gebruiken ter ondersteuning en stapjes, gymnastische bewegingen en draaiingen maakten. Toen zo de eerste break-moves waren vastgesteld begon zich een stijl te ontwikkelen.

Breakdance is een zeer acrobatische vorm van bewegen. Dansers spinnen op hun hoofd, benen draaien snel rond het lichaam en de lucht. Je moet ook kunnen improviseren en reageren op de beat.Bekende moves: backspin, windmill, freeze etc. Vanwege de spierbeheersing die nodig is, is de minimum leeftijd 8 jaar.

Page 3: Info Folder voorjaar 2012

SalsaSalsa is afgeleid van het Spaanse woord voor saus. Salsa is niet alleen de naam van een genre, maar ook de verzamelnaam voor een groot aantal Zuid Amerikaanse stijlen, zoals rumba, bolero, plena en guaracha.

De basis van nagenoeg alle Cubaanse dansmuziek en de hedendaagse salsa is de clave. Dit specifieke ritme wordt voortgebracht door twee stokjes claves. Bij optredens van salsabands kun je het publiek soms dit clave-patroon horen zingen: pam-pam-pam pam-pam! Door invloeden van andere Caribische eilanden, zoals Puerto Rico en Curaçao, maar ook van Colombia en Venezu-ela, ontstonden er diverse stijlen en variaties.

De salsa die we gebruiken is de over de hele wereld meest toegepaste vorm van salsadansen de “LA-style” (tov Cuban Style), welke zich kenmerkt door de “cross body lead” en is het gemakkelijkst aan te leren.De lesmethode (6-turn pattern system) die we gebruiken is opgezet in samen-werking met SalsaVentura in Den Haag een van de grootste salsa instituten in Nederland. De focus ligt op een goede basis en connectie met je partner. Klinkt afgezaagd? Nee want dat is wat dansen zo leuk maakt: je aandacht richten op je (1) partner en (2) de muziek ( in tegenstelling tot hoe zat dat figuur ook weer in elkaar en wat moest hierna ook weer komen). Dansers die de muziek aanvoelen en zich mee laten voeren en laten inspireren bewegen automatisch natuurlijk over de vloer en hebben de meeste fun in hun dansen.

Het leren dansen op salsamuziek heeft vele uitdagingen, maar wanneer je de basis beginselen eenmaal beheerst zul je niet meer stil kunnen blijven staan! Ook zal de muziek nog pakkender worden wanneer je eenmaal erop kunt dansen, je waant je voortdurend in warme exotische landen ook al regent het buiten pijpenstelen!

Naast de salsa komen ook de bachata, zouk, merengue en de rueda de casino aan bod op de sala kursussen.Niveau indeling:

- Beginners I-II-III (1-2-3) - Intermediate I-II - Advanced I-II-III

Page 4: Info Folder voorjaar 2012

KINDERDANSWil uw zoon of dochter graag dansen en staat hij of zij altijd mee te springen bij de populaire liedjes? Dan is de streetdance kids een geschikte uitlaatklep!We noemen het streetdance maar het lesconcept is aangepast aan de mo-gelijkheden en vaardigheden van deze leeftijdsgroep. De echte streetdance of breakdance bestaat nml uit tegengestelde lichaamsbewegingen en daar zijn de jonge kinderlijven nog niet geschikt voor. Wel krijgen ze een degelijke basisvorming voor het latere “echte” streetdance/breakdance.Bij de allerkleinsten, groep 3-jarigen(Peuters), leren we de kinderen op speelse wijze de basisbeginselen van dans maar ook het sociale aspect : het functioneren in een groep is een belangrijk element. Dit vormt een goede voorbereiding voor de latere basisschool.De volgende groep zijn de leerlingen van groep 1-2 van de basisschool (Kleu-ters) . Hier is duidelijk de omgang met sociale regels al wat verder gevorderd en ook de motoriek is al wat verder dan van de allerjongste groep. De dansjes en opdrachten worden dan ook al wat uitdagender.Voor deze eerste 2 groepen bestaat geen instapdrempel/moment omdat we met verschillende korte choreografieën werken en dus het onthouden nog niet zo’n groot onderdeel vormt.De voldende groep zijn de kinderen van groep 3-4-5 van de basisschool. Hier is wel sprake van een instapmoment omdat de choreo’s een opbouw kennen en dus niet halverwege ingestapt kan worden. Wel kan een gemiste les altijd worden ingehaald op de parallelgroep.De laatste groep zijn de groep 6-7-8 van de basisschool (t/m 12 jr) Hier is al echt sprake van complete choreo’s op de popu-laire nummers bekend van de muziekzenders TMF en MTV. Ook bestaat voor deze leerlingen al de mogelijkeheid om hun hobby als sport te bedrijven en mee te doen met nationale en internationale wedstrijden.

Page 5: Info Folder voorjaar 2012

Ballroom New Style Dansen zoals in the Ultimate Dance Battle of So You Think You Can Dance!.Na de eerste overwinning van Ivan van SYTYCD en de deelname van diverse andere dansers van ons danssportcentrum aan deze populaire TV-shows hebben we een speciale cursus opgezet die aansluit op deze shows.Niet de traditionele wals of quickstep maar een echt vette show word je aangeleerd tijdens deze 10 lessen.Geen lesgeld !! Inschrijfgeld 15 euro. Geen proeflessen.

Page 6: Info Folder voorjaar 2012

STIJLDANSEN

Hierbij is de naam "stijldansen" niet echt representatief meer. Deze term wordt namelijk vaak geassocieerd met stijf en statig en dat is nou wel het laatste wat u van een danskursus kunt verwachten. Wat dancing with the stars in gang gezet heeft is ook dat meer en meer mensen realiseren dat het stijldansen niet meer hetzelfde is als wat ze zich uit hun jeugd herinnerden. Wij leren u op een prettige manier de traditionele dansen die in een modern jasje het stoffige imago al jaren achter zich hebben gelaten. Wat voor velen vaak gestart is met het aanleren van de openingsdans, blijkt voor velen een jarenlang durende hobby te worden. Als 80% van de nieuwe aanmeldingen kiest voor een continuering na een eerste kursus terwijl slechts 10% dit aangeeft bij de start van de kursus blijkt hoe verkeerd het imago is van deze fantastische dansvorm. Maar wij hoeven u niet te overtuigen dat doen de dansen zelf wel, dus probeer het eens u zult zien dat de uitspraak: “dat had ik jaren eerder moeten doen” , misschien ook bij u van toepassing is.

Bij een beginnerskursus leert u de volgende dansen: - Quickstep / Foxtrot- Engelse Wals - Tango - ChaCha - Jive - Discofox en/of Salsa

We geven kursussen voor diverse niveau's van beginners, brons, zilver, zilver*, goud, goud*, goud** etc.. Heeft u al eens eerder gedanst en weet u niet goed waar in te stappen overleg het dan altijd met ons, zodat we een gepaste kursus kunnen uitzoeken.De lessen worden op diverse dagen gegeven, zodat u niet aan 1 dag en tijd gebonden bent. Ook als u dus eens moet missen kunt u de lessen dus op diverse andere dagen inhalen. Tevens hebben we een wekelijks inhaaluurtje waar u alles nog eens goed kunt herhalen.

Page 7: Info Folder voorjaar 2012

U heeft het waarschijnlijk al voorbij zien komen in de diverse TV commercials, Zumba de nieuwe fitness rage.

Wat is Zumba?

Het is fun, het is anders, het is makkelijk en super effectief, het is Zumba! Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez, een danser en choreograaf uit Miami. Zumba is het heetste, snelst groeiende fitnessprogramma wereldwijd! "Zumba" betekent letterlijk "snel bewegen en lol hebben", een omschrijving die perfect beschrijft waar deze training voor staat!

We zijn gestart op diverse dagen en tijden (je kunt dus altijd instappen!)

Kosten: losse les/introductieles: 7 euro10 ritten kaart: 60 euro 25 ritten kaart: 140 euroVoor de echte hardcore zumba fan Die-Hard kaart 3 maanden onbeperkt 120 euro

Geen abonnementsvorm , geen vaste kosten je betaalt alleen als je komt.! Er is geen danservaring nodig om mee te doen aan Zumba. Zumba kent geen moeilijke choreografieën en een danspartner is niet nodig. Iedereen, jong of oud, kan direct deelnemen. De vrijheid van bewegen, de dynamiek en de gezellige zomerse muziek zorgen voor een leuke workout. Zumba is een plezierige workout voor iedereen, door de mix van opzwepende muziek, aerobics en latin-moves.

Uiteraard is ons danssportcentrum in het bezit van een officieel Zumba-certificaat.

Aangezien Zumba een erg intensieve manier van bewegen is, is sportieve kleding gewenst. We hebben beperkt kleedruimte en helaas geen douches. Het is dus aan te raden in sportkleding te verschijnen

Page 8: Info Folder voorjaar 2012

We zullen hieronder een opsomming geven van de meest gestelde vragen. U kunt natuurlijk altijd één van onze medewerkers aanspreken als u meer informatie wenst te ontvangen.

Hoelang duurt een danscursus en een dansles?Een danscursus omvat 18 weken, waarvan 15 lesweken, 2 feestweken en het af/testdansen. Een stijldansles duurt uit 1 uur en 15 minuten. De lesindeling is daar als volgt: we starten met herhalen van de lesstof van de vorige week (15 min.) vervolgens krijgt u een nieuwe combinatie aangeleerd, vervolgens pauzeren we een kwartiertje en na de pauze wordt de lesstof nog eens herhaald. Een street-danceles bestaat uit 1 uur: warming up, choreografie, en cooling down. Ballroom New Style omvat 10 weken.We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de schoolvakanties!

Als ik de eerste les ben geweest, ben ik dan verplicht de danscursus te volgen en/of te be-talen?Nee, als u nog nooit in ons danscentrum lessen heeft gevolgd is de eerste dansles helemaal vrijblijvend. Het is een proefles. Beslist u na de eerste les nogmaals te ko-men, dan bent u het lesgeld verschuldigd. U betaalt dus ook geen inschrijfgeld!!! (Zumba losse les 7 euro,Ballroom New Style 15 euro,10 lessen gratis geen proefles)

Wat leer ik op een Beginners stijldanscursus?U leert op deze cursus 5 dansen, namelijk: de quickstep, engelse wals, tango, cha cha cha en jive eventueel aan-gevuld met wat actueel is, b.v salsa. Van elke dans leert u de basis om vervolgens in de verschillende dansen één of meerdere combinaties aangeleerd te krijgen. Op deze wijze kunt u zich op elke vloer redden.

Als ik een stijldansles mis, kan ik deze dan inhalen?Ja, we hebben op onze danscentra inhaaluren voor elk niveau. Op zo’n inhaaluur wordt de stof van de afgelopen weken herhaald. Mocht u ergens speciaal problemen mee hebben, of wilt u gewoon voor de gezelligheid nog eens komen oefenen bent u altijd van harte welkom: u hoeft echt niet gemist te hebben om hier gebruik van te mogen mak-en. Kijk voor de inhaalmogelijkheden in het lesprogramma. Als u vanwege vakantie of ziekte lessen mist, kunt u contact met ons opnemen en wordt er voor een gepaste oplossing gezorgd. Omdat de lessen parallel lopen zijn er ook voor mensen die in onregelmatige diensten werken volop mogelijkheden.We starten de nieuwe lesweek op maandag en eindigen op zondag.

Kan ik ook alleen een cursus volgen?Ja, ook voor alleen-gaanden proberen wij passende oplossingen te zoeken. Let wel, omdat we op de bereidwil-ligheid van onze cursisten moeten terugvallen kunnen we hiervoor geen garanties afgeven, maar we doen ons uiterste best voor iedereen een passende danspartner te vinden. Voor streetdance- en voor de jeugd groepen heb je sowieso geen partner nodig. Natuurlijk is de solo-Latino en zumba ook een uitstekend alternatief voor lekker dansen zonder partner!!!!

Wanneer moet ik het lesgeld voldoen en op wat voor een manier kan ik betalen?U heeft tot en met de 4de les de tijd om te betalen. Van-wege een aantal redenen (veiligheid, controle, duidelijk-heid) kunt u tegenwoordig niet meer contant uw lesgeld betalen. Er zijn 2 mogelijkheden:- u kunt het lesgeld bij ons betalen met uw pinpas, of- u kunt het overmaken op ons Rabobankrekening nr:1669.25.403 te Sittard.Zijn er speciale omstandigheden of wensen, overleg dan met uw dansleraar.Let op! €15 inschrijfgeld op de 1e les Ballroom New Style

Zijn er ook oefenavonden?Ja, elke zaterdagavond in Sittard vanaf 21.00 uur en elke zondagavond in Echt vanaf 20.00 uur. De entree voor deze avonden is € 2,50 per persoon.

Welke dansvormen kan ik bij jullie beoefenen?• Diverse, onderverdeeld in kids,jeugd en paren (street-

dance en stijldans)• Stijldansen of Ballroom dansen. Hoewel het woord

een tamelijk stoffig imago heeft, is dit met de lessen al lang niet meer het geval. Veel plezier, op een ontspan-nen manier met moderne muziek, geeft deze dans-vorm nog wekelijks vele mensen een uurtje ontspan-nende inspanning.

• Streetdance. Voor diegenen die zoeken naar een ac-tieve dansvorm is streetdance de nieuwe rage (meer dans dan aerobics en cooler dan jazz-dans). Ook als u behoort tot de rijpere jeugd? Jazeker we starten met 4 en 5 jarigen tot en met actieve 50+ plussers.

• Breakdance. Op verantwoorde wijze alle ‘coole tricks’ leren en ook nog iedere week een ‘battle’.

• Salsa. Voor de liefhebbers van deze zuidamerikaanse dansvorm, met zijn zwoele en opzwepende klanken.

• Country. Al jaren een leuke en ontspannende manier van dansen waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Hier heb je ook geen partner voor nodig.

• Zumba, de fitness rage van het moment. Geen voorkennis vereist, geen pasjes onthouden maar ge-woon een leuke workout op opzwepende latin muziek.

• Ballroom New Style. De nieuwste rage, dansen zoals in the Ultimate Dance Battle, SYTYCD.

Zie de website voor de meest actuele gegevens of wijzig-ingen.www.claralamar.nl / www.danseninsittard.nl / www.dans-eninecht.nl / www.danseninlimburg.nlInschrijvingen/aanmeldgen via de website gewenst voor een proefles om overboeking te voorkomen.

Page 9: Info Folder voorjaar 2012

Hoe nu inschrijven/info ?De eenvoudigste manier is via de website, die is nml 24 uur per dag bemand :)In het lesoverzicht zoekt u uw kursus van voorkeur uit en door hier op te klikken komt u bij het inschrijfformulier. De gegevens die u invult worden altijd vertrouwelijk behandeld. Middels dit inschrijfformulier kunt u reserveren voor een proefles of meer info aanvragen. Heeft u specifieke vragen vermeld die bij de opmerkingen. Mocht internet niet zo uw ding zijn dan u natuurlijk ook altijd even bellen: 046-4515738./o6-51392608Na ontvangst van uw gegevens kunt u normaliter binnen enkele dagen van ons een antwoord verwachten. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn, dan is meestal het emailadres dat u vermeld heeft niet correct geweest. Probeert u het dan gewoon nog een keer (dubbele inschrijvingen filteren we er wel uit). Mocht u een reservering gedaan hebben dan verwachten we u op de eerste les. U hoeft hiervoor geen geld mee te brengen alleen maar een goed humeur. Waarom toch reserveren als een proefles gratis is? Om te voorkomen dat de groepen overvol zijn en wij niet meer de kwaliteit kunnen garanderen waarvoor we staan.Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst gehonoreerd. Mocht een kursus volgeboekt zijn dan vermelden we dat ook altijd op de website.

Omdat we lessen op diverse dagen en tijden geven kunt u altijd een keer switchen. Dus ook als u in ploegendiensten werkt is dansles voor u weg-gelegd. Iedereen kan leren dansen of u nu een groot talent bent of van u zelf denkt dat dansen helemaal niks is voor u.

Na de eerste les heeft u een goede indruk hoe het er aan toe gaat en kunt u beslissen of u de kursus verder wilt vervolgen en uw reservering in een aanmelding wilt omzetten. Pas dan onstaan er ook pas verplichtingen.

uitz:Let op Zumba kosten introductieles 7 euro.! uitz: Ballroom New Style inschrijfkosten 15 euro /geen les-geld!

Page 10: Info Folder voorjaar 2012

SITTARD RODE ZAAL MAANDAG 27 FEBRUARI19.00 - 20.15 Gezelligheidsklasse C20.15 - 21.30 Goud*II paren21.30 - 22.30 Zilver Argentijnse tango

DINSDAG 28 FEBRUARI19.00 - 19.50 ZUMBA®

20.00 - 21.15 Zilver* paren21.15 - 22.30 Gezelligheidsklasse D

WOENSDAG 29 FEBRUARI15.15 - 16.15 Ballroom New style Kids19.00 - 20.15 Beginners paren 20.15 - 21.30 ZilverSter paren21.30 - 22.45 Goud paren

DONDERDAG 1 MAART17.00 - 19.00 Training wedstrijdparen19.00 - 20.00 Salsa Beginners II (brons)20.00 - 21.15 Zilver paren21.15 - 22.30 Brons paren

VRIJDAG 2 MAART17.00 - 18.00 Breakdance Beginners18.00 - 19.00 Stijldans kids ZilverSter 19.00 - 20.15 GoudSter 3 paren20.15 - 21.30 GoudSter paren21.30 - 22.30 Salsa Beginners I

ZATERDAG 3 MAART09:00 - 10:00 HipHop Selectie Kids10:00 - 11:00 HipHop Selectie Teens11.00 - 12.00 Breakdance Beginners12.00 - 13.00 Breakdance gevorderden13:00 - 14.00 Breakdance The Clan14.00 - 15.00 Training Breakdance/HipHop15.00 - 17.30 Training wedstrijdparen17.30 - 18.45 Country Beginners18.45 - 20.00 Country gevorderden20.00 - 21.15 Beginners paren21.15 - 22.15 Salsa Intermediate II

ZONDAG 4 MAART10:00 - 12:00 Training HipHop/Breakdance12.00 - 14.00 Training wedstrijdparen14.00 - 15.00 Inhaaluur Zilver / ZilverSter16.00 - 17.15 Sportklasse jeugd 17.15 - 18.15 Ballr New Style Teens Brons18.15 - 19.30 Goudster II paren 19.30 - 20.45 Gezelligheidsklasse in spé20.45 - 22.00 Beginners paren

SITTARD BLAUWE ZAAL MAANDAG 27 FEBRUARI09.00 - 09.50 ZUMBA®

10.00 - 10.50 ZUMBA® low14.00 - 16.30 Dansmiddag 40+17:00 - 18:30 Training HipHop/Breakdance18.30 - 21.00 Techniek latin21.00 - 21.50 ZUMBA® DINSDAG 28 FEBRUARI16.45 - 17.35 ZUMBA®

18.30 - 19.30 Techniek ballroom 119.30 - 20.30 Training 120.30 - 21.30 Techniek ballroom 221.30 - 22.30 Training 2

WOENSDAG 29 FEBRUARI09.00 - 09.50 ZUMBA®

13.45 - 14.30 Peuterdans 3 jaar14.30 - 15.15 Kleuterdans Gr. 1 - 215.15 - 16.15 HipHop/Streetdance Gr. 3,4,516.15 - 17.15 HipHop/Streetdance Gr. 6,7,818.30 - 19.30 Inhaaluur Goud & hoger 19.30 - 20.45 Gezelligheidsklasse A 20.45 - 21.45 Salsa Advanced III21.45 - 23.00 Sportklasse paren DONDERDAG 1 MAART18.00 - 18.50 ZUMBA®

19.00 - 19.50 ZUMBA®

20.00 - 21.15 Gezelligheidsklasse in spé 21.15 - 22.30 Gezelligheidsklasse A

VRIJDAG 2 MAART09.00 - 09.50 ZUMBA®

10.00 - 10.50 ZUMBA® low15.45 - 16.30 Kleuterdans Gr. 1-216.30 - 17.30 HipHop/Streetdance Gr. 3,4,517.30 - 18.30 HipHop/Streetdance Gr. 6,7,818.30 - 19.30 HipHop/Streetdance teens19.30 - 20.30 HipHop/Streetd. teens/Adults 20.30 - 21.45 Gezelligheidsklasse D21.45 - 23.00 Beginners paren ZATERDAG 3 MAART10.00 - 10.50 ZUMBA®

11.00 - 12:30 HipHop/Streetdance Choreo17.30 - 18.45 Deb/Am wedstrijdclub18.45 - 19.45 Techniek Ballroom/Latin19.45 - 21.00 Goud* jeugd en paren21.00 - 00.00 Dansavond ZONDAG 4 MAART14.00 - 15.00 Inhaaluur Beginners / Brons15.00 - 16.00 Ballroom New Style Brons Kids17.00 - 18:15 Zilver*paren18.15 - 19.30 Brons paren19.30 - 20.45 Gezelligheidsklasse B 20.45 - 22.00 Goud paren22.00 - 23.15 Gezelligheidsklasse S

ECHT ‘AWD EXTASE’ MAANDAG 27 FEBRUARI18.00 - 18.50 ZUMBA®

19.00 - 19.50 ZUMBA®

DINSDAG 28 FEBRUARI19.00 - 19.50 ZUMBA®

20.00 - 21.15 Gezelligheidsklasse B 21.15 - 22.30 Topklasse paren

WOENSDAG 29 FEBRUARI14.30 - 15.15 Kleuterdans Gr. 1 - 215.15 - 16.15 HipHop/Streetdance Gr. 3,4,516.15 - 17.15 HipHop/Streetdance Gr. 6,7,817.15 - 18.15 Breakdance Beginners18.15 - 19.15 Streetdance teens/Adults19.15 - 20.45 Beginners paren20.45 - 22.00 Goudster II paren

DONDERDAG 1 MAART09.30 - 10.20 ZUMBA®

19.00 - 20.15 Goud paren20.15 - 21.30 Brons paren21.30 - 22.45 Gezelligheidsklasse D

VRIJDAG 2 MAART14.00 - 16.30 Dansmiddag 40+

ZATERDAG 3 MAART09.30 - 10.20 ZUMBA®

ZONDAG 4 MAART17.30 - 18.45 Beginners paren18.45 - 20.00 Gezelligheidsklasse D20.00 - 23.00 Dansavond

Page 11: Info Folder voorjaar 2012

PRIJZENU krijgt 5 euro korting op de lesprijs als u voor de 4e lesweek betaald.

DANSCURSUS (stijldans,Arg Tango, streetdance,salsa,swing,solo latino) € 80,-Herhaling voor de 2e keer binnen 2 jaar € 60,-dit geldt t/m GoudSter

PLUS ABONNEMENT € 30,- (Zelfde kursus meerdere dagen (niet zumba))

BALLROOM NEW STYLE € 0,-(Inschrijfgeld €15,- 10 Lessen, geen proeflessen)(gratis voor 1e 10 lessen, € 55 normaal)

(2 cursussen tegelijkertijd bv)

STIJLDANS+ COUNTRY STIJLDANS+ SALSASTIJLDANS+ STREETDANCE etc € 135,-

KIDSDANSCURSUS € 65,-voor kinderen t/m groep 8

2 KIDSDANSCURSUSSEN € 55,-voor kinderen t/m groep 8, dan zijn de kosten van de 2e cursus PRIVÉLES (1 uur) € 50,-PRIVÉLESKAART (5 uur) € 200,-

ZUMBA -workoutpass € 7,-10- rittenkaart € 60,-25- rittenkaart € 140,- Die-hard kaart 3 mnd onbeperkt € 120,-

DANSAVONDEN- EN MIDDAGENLosse entree middag/avond € 2,50Seizoenskaart (avond/middag) € 17,50Passe-partout (avond en middag) € 22,50Gezinskaart per gezin € 42,50Zie de website voor actuele gegevens of wijzigingen.

www.claralamar.nl www.danseninsittard.nlwww.danseninecht.nlwww.danseninlimburg.nlwww.zumbasittard.nl

Inschrijvingen/aanmeldingen:Reserveer tijdig voor een proefles om overboeking te voorkomen.Reserveren kan via de website (www.claralamar.nl) per mail of telefonisch.046-4515738/06-51392608©20-01-2012