jeugdbrochure december 2011-april 2012

20
JEUGDBROCHURE December 2011 – april 2012

description

jeugdbrochure, gemeente Kapellen, december 2011-april 2012

Transcript of jeugdbrochure december 2011-april 2012

jeugdbrochuredecember 2011 – april 2012

22

Hallo!

Met de Kerstvakantie in aantocht willen we jullie met deze brochure warm maken voor allerlei toffe activiteiten en evenementen van december tot en met april 2012.

We starten met een nieuw aanbod in de bib: de kamishibai, dit zijn wonderlijke vertelkastjes die je gratis kan ontlenen. Met de familie lekker gaan eten en genieten van spektakel kan bij Cucinema. Verder vind je alle info over de beestige jeugdboekenweek, de fluo flits tienerfuif XL, de buitenspeeldag, het Muziektheater KISS! dat langs komt en nog zoveel meer.

In deze brochure vind je een overzicht van alle activiteiten in de Kerstvakantie, Krokusvakantie en Paasvakantie. Zo biedt de jeugddienst in de Kerstvakantie 2 gratis theaternamiddagen aan en de ijspiste is weer open met dit jaar extra ruimte en pinguïns voor de allerkleinsten en een after school party op 23 december. Bij de sportdienst kan je tijdens de vakanties terecht voor verschillende sportkampen zoals omnisport, kleuterturnen en junior life saving. Zeker op tijd inschrijven, want de plaatsen zijn beperkt. Uiteraard mogen de speelpleinen in de vakanties niet ontbreken met een uitstap naar Molenheide in de Paasvakantie. De allerkleinsten zijn welkom bij theatervoorstelling Biebie van Foesiemauw.

In het voorjaar van 2012 zal de nieuwe speeltuin in het gemeentepark helemaal klaar zijn. Wij nodigen jullie alvast uit om de gloednieuwe speeltoestellen te komen verkennen en uit te proberen.

We wensen jullie een fantastisch eindejaar en een spetterend begin van 2012!

inhoudstafel

Voorlezen met Kamishibai 4

CuCinema: leKKer CirCustheater 4

aanbod KerstVaKantie 5

aanbod KroKusVaKantie 7

Fluo Flits FuiF Xl 9

blutsen en bulten 9

JeugdboeKenweeK 10

nationale buitenspeeldag 11

muzieKtheater: Kiss! 11

aanbod paasVaKantie 12

opVang Voor de allerKleinsten 15

inFo 16

insChriJVingsFormulieren 17

3

Voorlezen met kamishibai

de bib roept iedereen op om van voorlezen het mooiste kwartiertje van de dag te maken! om ouders, grootouders, grote broers en zussen, leraren en kleuterjuffen, onthaalouders en begeleiders bij te staan, heeft de bib een stevige collectie voorlees- en prentenboeken in huis.

gloednieuw zijn de kamishibai-vertelkastjes en vertelplaten die je kunt lenen in de bib. Van bekende prentenboeken zijn grotere a3-vertelplaten gemaakt. Vooraan is er de prent, achteraan

staat de tekst. het houten vertelkastje maakt er een magisch geheel van. onvergetelijke verhalen als eefje donkerblauw, slaap lekker, rosalie en de avonturen van rikki kan je vanaf nu voorlezen op

een erg bijzondere en praktische manier!

Je kan de kamishibai vinden in de hoofdbibliotheek en gratis ontlenen gedurende maximum 4 weken.

CuCinema: lekker CirCustheater

Donderdag 15 decemberCucinema is een heerlijke mix van theater, film en lekker eten. Je kijkt mee in hun chaotische keuken. gerechten komen uit het witte doek. Flessen balanceren op het scherp van de snee. de meest verrassende gerechten worden aan tafel geserveerd. laat het smaken!

leeftijd: vanaf 8 jaar afspraak: in ’t bruggeske, hoevensebaan 12/2, om 19.00 uur prijs: VVK 18 euro – add 20 euro, inclusief niet-vegetarisch driegangenmenu

4

iJspiste

van 9 december 2011 tot en met 8 januari 2012

schaatspret is weer aan de orde van vrijdag 9 december 2011 tot en met zondag 8 januari 2012. de ijspiste staat naar jaarlijkse traditie opgesteld op het dorpsplein. een schaatsbeurt kost inclusief schaatsen 5 euro per persoon. Kids die hun allereerste ‘stapjes’ op het ijs wagen, vinden voor het eerst naast de grote baan een kinderpiste van 50 m². ze kunnen vallen ook vermijden door met een schaats-pinguïn of schaats-ijsbeer te glijden.

tal van activiteiten worden georganiseerd, ook enkele speciaal voor kinderen en jongeren.

een afterschool-party op het ijs vindt op vrijdag 23 december van 14.00 tot 16.00 uur plaats. met de kerstvakantie voor de deur hét ideale moment om je schoolvrienden uit te wuiven. de muziek staat een streepje luider en schaatsen kost slechts € 3. na het schaatsen kan iedereen lekker opwarmen in de sfeervolle horecachalet.

kids on ice staat gepland op maandag 26 december en maandag 2 januari, telkens van 11.00 tot 13.00 uur. de grote piste wordt dan exclusief opengesteld voor kinderen tot 10 jaar. weliswaar mogen (groot)ouders ter begeleiding mee op het ijs. en misschien komt de Kerstman wel langs… ook op deze momenten bedraagt de toegangsprijs slechts 3 euro.

kerstvakantie

5

kip ik heb Je!

Woensdag 28 decemberKip ik heb je! neemt kinderen mee op een spannende ontdekkingsreis naar het platteland en speelt met vragen als: groeit de appel in de supermarkt? hoe ruikt stro? waar komt de melk vandaan? wie was er eerder; de kip of het ei? actrice ellen smets en fluitiste anna la berge brengen de dieren en hun omgeving op verrassende en humoristische wijze tot leven. Voor de voorstelling knutselen we er eerst nog op los.

leeftijd: 3 tot 6 jaar max. aantal dln.: 65 prijs: gratisafspraak: jeugdcentrum den biz, eikendreef 3 van 14.00 tot 16.00 uur graag het aantal volwassenen per kind beperken, gezien de capaciteit van de zaal.

De Verhalenfabriek

Woensdag 28 decemberde verhalenfabriek kent geen scenario, geen verhaal. enkel hoedjes, verkleedkledij en het publiek. het publiek kiest wat er gespeeld wordt, de Knippers spelen de verhalen. soms lukt dat niet alleen en moet het publiek invallen. meespeeltheater dus. het kan alleen maar knotsgekke situaties opleveren. een octopus die de weg naar de maan vraagt, een harig monster dat verliefd wordt op een drakendoder, een piloot met

hoogtevrees, een eskimo met een smeltende iglo en nog veel meer dolle situaties ! wees er dit jaar zeker bij, het belooft een spetterende namiddag te worden.

leeftijd: 6 tot 12 jaar max. aantal dln.: 150 prijs: gratisafspraak: ’t bruggeske, hoevensebaan 12/2 van 14.00 tot 15.30 uur kerstvakantie

6

speelpleinWerking

Van maandag 20 t.e.m. vrijdag 24 februari Kom je uitleven op de speelpleinen. de monitoren steken speciaal voor jullie toffe activiteiten in elkaar zoals bosspelen, koken, knutselen, naar de speeltuin, verkleed-feestjes,… op woensdag gaan we zwemmen. activiteiten gaan door van 9.30 tot 16.00 uur. Vooropvang is mogelijk vanaf 7.30 uur en naopvang tot 17.30 uur. er worden 2 groepen gemaakt nl. 6 tot 9-jarigen en 10 tot 14-jarigen.

leeftijd: 6 tot 14 jaar max.aantal dln.: 80prijs: 4 euro voor het 1ste kind en 2 euro vanaf het 2de kind uit hetzelfde gezinafspraak: jeugdcentrum den biz, eikendreef 3 meebrengen: • lunchpakket (drankje ’s middags en 4-uurtje inbegrepen in de prijs) • zwemgerief op woensdag (badmuts enkel voor de kinderen die niet kunnen zwemmen en in het kleine badje moeten blijven)

omnisport en turnen

Van maandag 20 t.e.m. vrijdag 24 februaritijdens de krokusvakantie kan je onder leiding van geschoolde monitoren komen sporten in de sporthal van Kapellen. de klemtoon ligt op turnen. zo komen de lange mat, diverse turntoestellen en de grote trampoline aan bod. op donderdagnamiddag gaan we zwemmen. ook badminton, minitennis en hockey staan op het programma. alleszins een sportieve week om naar uit te kijken!leeftijd: 6 tot 13 jaar afspraak: sporthal in de C. pallemansstraat 84 van 9.00 tot 16.00 uur met een uur voor- en naopvang prijs: 50 euro inwoners/75 euro niet-inwoners

niet vergeten: • op donderdag zwemgerief meebrengen

krokusvakantie

7

ski- en snoWboarDDag

Dinsdag 21 februari

de sportregio antwerpse Kempen organiseert een ski- en snowboarddag in rucphen voor jongeren van 10 tot 18 jaar. Je kan kiezen tussen 1,5 uur les skiën of snowboard waarbij je ingedeeld wordt in groepen volgens je niveau. het laatste half uur is er vrij skiën/snowboarden.

praktische info: Vertrek rond 10.30 uur met de bus aan het sportcentrum, C.pallemansstraat 84

prijs:inwoners van Kapellen: 29 euroinwoners van buiten de sportregio: 35 euro

inschrijven kan vanaf 5 januari aan de kassa van de sportdienst. uiterste inschrijvingsdatum: 2 februari 2012.

krokusvakantie

8

blutsen en bulten

Woensdag 14 maartKnal en aargh! een man valt uit een raam en zijn gezicht staat vol schrammen, bulten en snijwonden. in deze workshop duiken we stuntmannen achterna. met schmink en poeder komen we in een wip tot bloederige snijwonden, opgezwollen brandwonden en duizenden rimpels. “blutsen en bulten” is een workshop van artforum vzw en gaat door in de bib.

leeftijd: 8 tot 12 jaar afspraak: hoofdbibliotheek, dorpsplein 15, van 14.00 tot 16.30 uur.inschrijven: vanaf 11 februari in de hoofdbib

fluo flits fuif Xl

zaterdag 3 maarteskapade wordt opnieuw omgetoverd tot een danswalhalla voor tieners. Blitse popartschilderijen, blacklights, stroboscopen, flowlights, rainbow en andere licht-effecten. Deze fluo-flits-fuif XL is exclusief voor jongeren tussen 12 en 16 jaar. Hopelijk verpletteren we de grote opkomst van vorig jaar met nog veel meer tieners, plezier en beats!

leeftijd: 12 tot 16 jaar max.aantal dln.: 500prijs: inkom gratis, alle drank aan 1 euro (geen alcohol toegelaten) afspraak: eskapade, Kapelsestraat 233 van 20.00 tot 23.00 uurmeebrengen: alles wat fluo is, witte kledij die opvalt bij black- en fluolights en veel vrienden!

9

JeugDboekenWeek: een “beestige” bib

Van 10 tot 25 maart

de jeugdboekenweek krijgt ieder jaar een ander kleedje, dit jaar is het thema “dieren”. dus gooien we onsmensenpak af, trekken voor één keer een bontjas aan, gaan op vier poten zitten en worden dier met de dieren.we kijken diep in de ogen van onze kat. we voeren gesprekken met de hond. we duiken de struiken in en zoeken de beestjes op. we leren dieren kennen in boeken. we zetten een stap vooruit en een stap omhoog en een stap opzij: recht de wereld en de verhalen van de dieren in.

haal het beest in jou boven tijdens de verwendagen in de hoofdbib en de bib van putte. iedereen is van harte welkom. er valt weer van alles te snoepen, te bekijken, te beluisteren en te beleven!

VerWenDagen in De bib:leeftijd: alle leeftijden prijs: gratisafspraak: hoofdbibliotheek, dorpsplein 15, op zaterdag 10 maart om 10.30 uur en uitleenpost putte, ertbrandstraat 239, op woensdag 14 maart van 13.00 tot 17.00 uur

VertelVoorstelling “minoes” in De hoofDbibliotheek:

speciaal tijdens deze “beestige” verwendag in de hoofdbib krijgen we bezoek van minoes, de wel erg bijzondere poes van annie m.g. schmidt. uitgezonderd.theater! brengt dit spinnende en spannende avontuur vol zingende zwerfkatten en pratende poezenpoppen. opgelet, vooraf inschrijven is hiervoor noodzakelijk en kan vanaf 11 februari in de hoofdbibliotheek.

VertelVoorstelling “minoes”leeftijd: vanaf 5 jaar prijs: gratisafspraak: hoofdbibliotheek, dorpsplein 15, op zaterdag 10 maart om 10.30 uurinschrijven: vanaf 11 februari in de hoofdbib van 9.00 tot 12.00 uur.

10

nationale buitenspeelDag

Woensdag 28 maart het is ondertussen een jaarlijkse traditie geworden want ook dit jaar doen we mee met de 5de editie van de nationale buitenspeeldag. samen met nickelodeon roepen we alle kinderen op om buiten te spelen in het park, de speeltuin of het bos. de jeugddienst zorgt op deze dag voor randanimatie en extra spelplezier! houd volgende websites goed in het oog, want daar vind je de nodige informatie op terug www.buitenspeeldag.be of www.kapellen.be

leeftijd: alle leeftijden max.aantal dln.: onbeperktprijs: gratis

muziektheater: kiss!

zondag 1 april Kiss! is een circusachtige voorstelling over een man die verzot is op beesten maken. Vieze beesten, muziekbeesten, jeukbeesten, kusbeesten, vliegende beesten. Over een flink meisje dat met vliegen in haar hoofd zit. Over nog een echt beest, een wolf in schapenvacht, dat liedjes speelt op zijn accordeon.Kiss! staat toevallig ook voor ‘Keep it simple stupid’. met geert Vermeulen van de nieuwe snaar.

leeftijd: vanaf 8 jaar prijs: VVK 5 euro – add 7 euro afspraak: in ’t bruggeske, hoevensebaan 12/2, om 14.00 uur

11

Van maandag 2 t.e.m. vrijdag 6 aprilzouden de paasklokken ook halt houden op de speelpleinen? Kom het zelf ontdekken. daar-naast zijn er natuurlijk ook weer tal van leuke activiteiten te beleven. op woensdag gaan we zwemmen. activiteiten starten om 9.30 uur en eindigen om 16.00 uur. er is vooropvang voorzien vanaf 7.30 uur en naopvang tot 17.30 uur. er worden 2 groepen gemaakt nl. 6 tot 9-jarigen en 10 tot 14-jarigen.

Daguitstap naar molenheiDe

Donderdag 12 aprilin de voormiddag duiken we het zwemparadijs ‘aquapolis’ in. in de namiddag is er een apart programma voor twee leeftijdsgroepen. de 6 tot 9-jarigen gaan naar de grote indoor speeltuin, een speelwereld vol met klimtorens, glijbanen, een spookkasteel, kindercinema, een piratenhuis, een go-carpiste en nog zo veel meer. de 10 tot 16-jarigen gaan naar een wel heel bijzondere indoor minigolf, ‘de vergeten mijn’ genaamd. een lift brengt je tot op 7,5 meter hoogte waar de zoektocht naar mijnwerker Carlo kan beginnen. de tocht doorheen deze spannende attractie zit vol verrassingen aangevuld met licht-, geur- en geluidseffecten.

leeftijd: 6 tot 16 jaar max.aantal dln.: 23 (6 tot 9 jaar) en 23 (10 tot 16 jaar)afspraak: jeugdcentrum den biz, eikendreef 3, van 8.30 uur tot 17.30 uurmeebrengen: lunch en drank, 4-uurtje, zwemgerief en handdoekprijs: 10 euro

leeftijd: 6 tot 14 jaar max.aantal dln.: 80afspraak: jeugdcentrum den biz, eikendreef 3prijs: 4 euro voor het 1ste kind en 2 euro vanaf het 2de kind uit hetzelfde gezin

niet vergeten: • lunchpakket (drankje ’s middags en 4-uurtje inbegrepen in de prijs) • zwemgerief op woensdag (badmuts enkel voor de kinderen die niet kunnen zwemmen en in het kleine badje moeten blijven)

speelpleinWerking

paasvakantie

12

omnisport

Van maandag 2 t.e.m. vrijdag 6 aprilwil je verschillende sporten uitproberen? dan is dit kamp iets voor jou! Volleybal, turnen, basketbal, badminton, hockey staan onder meer op het programma. op donderdagmiddag nemen we een duik in het zwembad. bij goed weer trekken we naar de atletiekpiste in het park.

leeftijd: 6 tot 13 jaar afspraak: sporthal in de C. pallemansstraat 84 van 9.00 uur tot 16.00 uur, met een uur voor- en naopvangprijs: 50 euro inwoners/75 euro niet-inwoners

kleutersport

Van dinsdag 10 t.e.m. vrijdag 13 aprileen combinatie van onder meer spel, turnen, een hindernissenparcours voor de allerjongsten. de kleuters maken knutselwerkjes voor de paashaas, kunnen zich uitleven op het springkasteel en tot rust komen tijdens het voorleesmoment. bij goed weer trekken we naar het park voor leuke sport- en spelactiviteiten.

leeftijd: 4 tot 6 jaarafspraak: sporthal in de C. pallemansstraat 84 van 9.00 tot 16.00 uur met een uur voor- en naopvang prijs: 40 euro inwoners/60 euro niet-inwoners

niet vergeten: • op donderdag zwemgerief meebrengen

niet vergeten: • zwemgerief op donderdag meenemen• voor de allerjongsten reservekledij meegeven• een schortje om te knutselen.

paasvakantie

Junior life saVing

Van dinsdag 10 t.e.m. vrijdag 13 apriltijdens dit kamp leer je de basis van reddend zwemmen zoals reanimatie, reddingsgrepen en de verschillende zwemstijlen. ook andere recreatieve sporten staan op het programma. op vrijdag wordt er met de fiets naar een plas getrokken om de open watertechnieken te leren. Voorwaarde: deelnemers moeten goed kunnen zwemmen en een brevet van 100 meter bezitten.

leeftijd: 8 tot 15 jaar afspraak: sporthal in de C. pallemansstraat 84 van 9.00 tot 16.00 uur met een uur voor- en naopvangprijs: 40 euro inwoners/60 euro niet-inwoners

niet vergeten: • zwemgerief en handdoek • fiets meenemen op vrijdag

foesiemauW - biebie

Woensdag 11 april biebie gaat over “ikke voel mij blij-bang-boos-droef”. in de hoofdrol spelen vier dansende zitzakken én een lonkend kadootje. met weinig woorden komen de vier basisgevoelens tot leven. tickets te koop in het cc vanaf 9 januari. er zijn 2 voor-stellingen in de namiddag voorzien.

leeftijd: 2,5 tot 5 jaar afspraak: ‘t bruggeske, hoevensebaan 12/2 om 13.00 en om 15.00 uurprijs: 5 euro

paasvakantie

14

opVang Voor De allerkleinsten

de dienst buitenschoolse Kinderopvang (bKo) van de gemeente organiseert kinderopvang voor de allerkleinsten. Kinderen tussen 2,5 en 7 jaar zijn welkom na inschrijving via de dienst. er wordt op twee locaties gewerkt: in het gemeentepark en in het wachtlokaal (hoogboom). in totaal is er plaats voor een 80tal kinderen.

informatie via 03 660 67 43of via www.kapellen.be / kinderopvang / inschrijvingsformulier invullen / inschrijven via [email protected]

inschrijvingsmomenten:

Krokusvakantie: start inschrijvingen op 20.01.2012

Paasvakantie : start inschrijvingen op 02.03.2012

Zomervakantie: start inschrijvingen op 10.05.2012

15

insChriJVen speelpleinWerking krokus en pasenVanaf maandag 23 januari 2012 kan je je inschrijven door het formulier achteraan dit boekje in te vullen en mee te brengen naar de jeugddienst, eikendreef 3 tijdens onze openingsuren. betalen kan cash, met bancontact of met Jacobuscheques en gebeurt bij inschrijving.

insChriJVen sportkampen krokus en paasVakantie Je kan je inschrijven vanaf 16 januari 2012 vanaf 8.00 uur door het formulier achteraan dit boekje in te vullen met aanduiding van het/de gewenste kamp/en. let wel, je kan slechts 1 persoon inschrijven via dit formulier. indien je meer dan 1 persoon wenst in te schrijven, kan je bijkomende formulieren krijgen aan de kassa van het gemeentelijk zwembad en dit vanaf 4 januari 2012.Kinderen moeten in de loop van het jaar 2012 de vereiste minimumleeftijd bereiken, om deel te kunnen nemen aan een bepaald kamp.de kinderen worden ingedeeld in groepen volgens leeftijd. door in te schrijven verklaren de ouders zich akkoord dat er foto’s van de kinderen genomen kunnen worden om later te gebruiken voor folder en andere promotiekanalen.

priJs Voor sportkampen:

Voor een week van 5 volledige dagen50 euro voor Kapellenaars en 75 euro voor niet-KapellenaarsVoor de 2e week van de paasvakantie (4 dagen)40 euro voor Kapellenaars en 60 euro voor niet-Kapellenaars

indien een 2de (en volgende) kind van eenzelfde gezin tegelijkertijd ingeschreven wordt voor eenzelfde sportkamp,krijgt dit kind 20 euro korting voor dit kamp. Je moet betalen bij inschrijving aan de kassa van het gemeentelijk zwembad. dit kan cash of via bancontact. Je kan ook geheel of gedeeltelijk betalen met Jacobuscheques.

algemene info

16

insChriJVingsformulier speelpleinWerking krokusVakantie

Familienaam: ...............................................................................................................................adres: .............................................................................................................................................geboortedatum: .........................................................................................................................tel. thuis: ......................................................................................................................................gsm: ................................................................................................................................................e-mailadres: .................................................................................................................................

speelpleindagen voornaam 1ste kind (= 4 euro) voornaam - vanaf 2de kind (= 2 euro) totaal: ma 20 februaridi 21 februariwoe 22 februarido 23 februariVrij 24 februaritotaal

17

insChriJVingsformulier grabbelpas- en sWapaCtiViteit en speelpleinWerking paasVakantie

Familienaam: ...............................................................................................................................adres: .............................................................................................................................................geboortedatum: .........................................................................................................................tel. thuis: ......................................................................................................................................gsm: ................................................................................................................................................e-mailadres: .................................................................................................................................

speelpleindagen voornaam 1ste kind (= 4 euro) voornaam - vanaf 2de kind (= 2 euro) totaal: ma 2 aprildi 3 aprilwoe 4 aprildo 5 aprilVrij 6 apriltotaal

X grabbelpas- of swapactiviteit Voornamen totaal:

do 12 april: molenheide: zwemmen + speeltuin (6 tot 9 jaar)

do 12 april: molenheide: zwemmen + minigolf (10 tot 16 jaar)

totaal

18

insChriJVingsformulier sportkampen krokus en pasen in kapellen 2012Voornaam: ............................................................ naam: .......................................................................... geb.datum: ......................................................

adres: ..................................................................................................................................................................................................................................................

tel. thuis: .............................................................. tel. werk ouders: ......................................................................................................................................

e-mailadres: ......................................................................................................................................................................................................................................

code deelname (1) sportactiviteit Kapellenaar niet Kapellenaar korting(2) totaal

sK 01 omnisport en turnen krokus 50 euro 75 euro 20 euro

sK02 omnisport 1e week pasen 50 euro 75 euro 20 euro

sK03 Kleuterkamp 2e week pasen 40 euro 60 euro 20 euro

sK04 Junior life saving, 2e week pasen 40 euro 60 euro 20 euro

tot.

moet uw kind medicatie nemen? Ja/ neen. indien ja, welke? ...................................................................................................................................

eventueel andere nuttige informatie over de deelnemer voor de begeleiders: ..................................................................................................

..................................................................................................................................................................................................................................................................

(1) aankruisen aan welke activiteiten je wil deelnemen.

(2) korting: als kind van eenzelfde gezin voor dezelfde sportactiviteit

tegelijkertijd ingeschreven wordt. handtekening: …………………………………………………………………………

19

Jeugddienst kapellenEikendreef 3 - 2950 Kapellentel: 03 660 67 41/47 (contact monitoren 0479 92 34 75)[email protected]

OPENINGSUREN:Maandag: 9.00 tot 18.30 uurDinsdag: 9.00 tot 12.00 uurWoensdag: 9.00 tot 16.00 uurDonderdag: 9.00 tot 12.00 uurVrijdag: 9.00 tot 12.00 uur

bibliotheek kapellen Dorpsplein 15 - 2950 Kapellentel: 03 660 66 [email protected]://kapellen.bibliotheek.be

OPENINGSUREN:Maandag: 14.00 tot 20.00 uurDinsdag: 14.00 tot 20.00 uurWoensdag: 14.00 tot 20.00 uurDonderdag: 14.00 tot 20.00 uurVrijdag: 9.00 tot 12.00 uurZaterdag: 9.00 tot 12.00 uur

Cultuurcentrum kapellen Dorpsstraat 45 - 2950 Kapellen tel: 03 660 67 [email protected]

OPENINGSUREN:Maandag: 9.00 tot 16.00 uur en 18.00 tot 20.00 uurDinsdag: 9.00 tot 16.00 uurWoensdag: 9.00 tot 16.00 uurDonderdag: 9.00 tot 16.00 uurVrijdag: 9.00 tot 12.00 uur

sportdienst kapellenC. Pallemansstraat 84 - 2950 Kapellentel: 03 660 67 60 [email protected]

OPENINGSUREN KASSA: Maandag: 9.00 tot 20.00 uurDinsdag: 6.30 tot 19.30 uurWoensdag: 9.00 tot 20.00 uurDonderdag: 9.00 tot 20.00 uurVrijdag: 6.30 tot 20.00 uurZaterdag: 9.00 tot 16.00 uurZondag: 9.00 tot 12.00 uur

V.U

.: C

olle

ge v

an B

urge

mee

ster

en

Sche

pene

n, A

ntw

erps

este

enw

eg 1

30, 2

950

Kap

elle

n