De Trouwerij - Januari 2012

11
Win een compleet verzorgde bruiloft! Lees snel verder over onze Facebook actie! 9

description

Trouwerij, win een bruiloft!

Transcript of De Trouwerij - Januari 2012

mijn >> haar

Win een compleet verzorgde bruiloft!

Lees snel verder over onze Facebook actie!

9

10

Win een compleet verzorgde bruiloft!Droom je al tijden van de mooiste dag van je leven, maar wil je spaarrekening daar niet aan meewerken? Wil je graag trouwen, maar heb je het geld er niet voor? De T biedt nu de unieke mogelijkheid om je eigen bruiloft te winnen! Waaom? Omdat we mensen graag blij maken! Helemaal gratis trouwen, wie wil dat nou niet? Het gelukkige stel wint dan ook alles: de ringen, een trouwjurk naar keuze, een trouwpak op maat, de uitnodigingen, de visagie, het kapsel, het vrijgezellenfeest, de bloemen, de trouwlocatie, bruidstaart, feestlocatie en dj om het feest compleet te maken!

Wat je kunt winnen:De UitnodigingenVerzorgd door Q-Promotions! Elke bruiloft begint met de uit-nodiging. Zo ook De Trouwerij. De winnaars van De Trouwerij hoeven zich om te beginnen niet druk te maken om hun uitnodi-gingen, want die worden helemaal gratis gedrukt door Q- promo-tions! De specialist in drukwerk verzorgt drukwerk in alle soorten en maten, van perfecte kwaliteit en supersnel geleverd. Of je nu briefpapier, visitekaartjes, folders, brochures of uitnodigingen zoekt, bij Q-Promotions kun je terecht voor eigenlijk alles. Bestel-len is heel makkelijk: lever je bestanden aan via de website, geef aan hoeveel stuks je wil bestellen en Q-Promotions checkt meteen of het bestand voldoet aan alle drukeisen. Hierna worden ze ge-drukt op papier naar keuze en bij jou thuis afgeleverd. Ideaal toch?

11

Q-Promotions • www.q-promotions.nl

Tekst: Frank van Bergen & Sanne Stenvert. Fotografie: Camiel Donders, Tommy de Lange & Sanne Stenvert. Illustraties: Danielle Kool (Cabbage.nl)

Meedoen?Laat ons op Facebook (MagazineDeT) weten waarom jullie De Trouwerij zouden moeten winnen. Plaats een be-richtje van maximaal 100 woorden + een foto van jullie zelf op ons prikbord. Het bericht met de meeste ‘likes’ wint De Trouwerij! Dus wees actief op Facebook en trommel al je familie en vrienden op om jullie te steunen!

Op vrijdag 24 februari 2012 wordt tijdens de Good Friday Drink in het Patronaat bekend gemaakt welk stel heeft gewonnen! De 3 populairste stellen worden uitgenodigd tijdens deze spannende finale.Check www.de-t.nl voor meer informatie en de wedstrijdvoorwaarden!

De Trouwjurk De bruid mag een bruidsjurk uitzoeken bij Swolfs Bruidsmode & Couture!

Swolfs Bruidsmode & Couture is al ruim zes jaar gevestigd in Tilburg. Honderden jurken hangen netjes op een rij in het pand aan het Nassauplein. Spierwit, gebroken wit en crèmekleurige trouw-japonnen hangen verleidelijk aan hun hangers. Hoewel de moderne bruid meestal goed voorbereid naar de winkel komt, leert Marie-José haar klanten graag beter kennen tijdens een intakegesprek.

De keuze van de bruidsjurk is er één die vaak veel tijd in beslag neemt; de eigenaresse is gedurende deze periode de perfecte gastvrouw, met hart voor de zaak. Bij Swolfs bruidsmode wordt de jurk aangepast aan de wensen van de bruid. Met een eigen atelier levert de bruidsmodezaak kwaliteit af met een persoonlijk tintje. Swolfs wordt niet voor niets één van de beste bruidswinkels op gebied van techniek genoemd. De kracht van de zaak ligt in kennis en kunde. Bovendien maakt Marie-José van elke passessie een feestje. Het uitzoeken van de perfecte jurk, vaak met (schoon)-zussen en (schoon)moeders, is volgens haar al een festijn. Klantvriendelijkheid staat voorop.

Als de bruid een selectie van een aantal jurken heeft gemaakt, mag ze er gerust nog een nachtje over slapen. Wil de aanstaande echtgenote een kortere sleep, een bolero of sluier? Swolfs Bruidsmode regelt het meteen. De klant wordt intensief begeleid tot de trouwdag. Geen wonder dat er in de zaak verschillende foto’s van geluk-kige stelletjes te vinden zijn. Het totaalplaatje dat Swolfs Bruidsmode & Couture biedt, leidt tot een prachtplaatje op de mooiste dag van je leven.

12

Marie-José Swolfs Bruidsmode & Couture013-5440704www.mjsbruidsmode.nl

Het TrouwpakDe bruidegom krijgt een maatpak met alles erop en eraan van Tailormade Suits.

De gelukkige bruidegom mag naar het Tilburgse TailormadeSuits, dat speci-aal voor jou een pak op maat maakt. Je bepaalt zelf hoe het pak er uit komt te zien. Het model, de kleur en de print van de binnenvoering kies je zelf uit. Maar TailormadeSuits houdt ook van details: wil je jullie initialen en trouwdatum aan de binnenzijde van je colbert laten stikken? Dat kan! Wil je de achterkant van je gilet van dezelfde stof als de voering van je jasje? Kan ook! Wil je een extra knoopje op je hemd? Oranje schoenen? Alles is mogelijk bij Tailormade Suits en voor een betaalbare prijs. Wist je dat je al voor €

299,- een maatpak kunt laten maken bij Tailormade Suits?

Je kunt de heren van Tailormade Suits erop vertrouwen dat zij je helemaal aankleden zoals het hoort en dat je zeker niet onder doet voor je bruid (hoewel die als vanzelfsprekend de meeste aandacht zal krijgen). Je pak wordt in het eigen atelier op maat gemaakt, van de fijnste Italiaanse en Engelse stoffen, zodat het altijd perfect pas-send zit. En als je wil, wordt het pak zo gemaakt, dat je het na je bruiloft ook nog gewoon kunt dragen. Tailormade Suits is gespecialiseerd in maatkleding en kleedt ook John Beerens (RTL4’s John Beerens Salon Takeover) en het 1e elftal van FC Köln aan.

Om het helemaal af te maken, krijg je als winnaar niet alleen een pak, maar ook bijpassende, op maat gemaakte schoenen, een hemd, de stropdas, gilet, pochet en riem. Zo ben jij op je trouwdag the sharpest dressed man in the room. En zo hoort het ook.

13

Deze compleet verzorgde bruiloft winnen? Ga naar facebook.com/ / MagazineDeT en maak kans!

Tailormade Suits • 013- 750 25 44www.tailormadesuits.nl

Het Kapsel De bruid wordt in de watten gelegd door Noukiez.

Na de trouwjurk is het haar misschien wel het belang-rijkste onderdeel van de bruid. Je kapsel hoort namelijk te passen bij je jurk en, belangrijker, bij jezelf. Gelukkig kunnen kapsters wonderen verrichten met alle soorten en maten haar! Bij Noekiez in de Molenstraat word je als winnares volledig onder handen genomen door Anouk Trommelen. Bij de hippe salon voor jong en oud, dames, heren en kinderen voel je je meteen thuis. Voor jouw grote dag kun je jezelf eens goed laten verwennen met een goede knipbeurt of misschien wel een mooi kleurtje. Anouk werkt enkel met de beste producten van Chi en Biosilk. “Dit zijn fijne en huid-vriendelijke producten voor je haar. De kleuren zijn van Chi en ammoniavrij, zodat het haar een mooiere glans krijgt”, vertelt ze. Of ze tips heeft voor een leuke coupe? “De middenscheiding komt bij dames weer helemaal terug. Denk dan aan ABBA en Farah Fawcett-achtige kapsels.” Je kunt als winnares van De Trouwerij zelf natuurlijk kiezen wat voor coupe je graag wil, maar Anouk zal zeker voor je klaarstaan om je van deskundig advies te voorzien.

Kapsalon Noekiezwww.noekiez.nl tel: 013 544 89 50

De Visagie ByMaike verzorgt jouw visagie.

Maike Haerkens heeft jarenlange ervaring als visa-giste. Niet alleen verzorgt zij bruidsmake-up, maar ook fotoshoots, modeshows en tv/video-opnames. Maike zorgt ervoor dat zowel de bruid als de bruidsgasten er op en top uitzien op de mooiste dag van hun leven.

Vóór die datum plant de visagiste een afspraak in voor een proefmake-up. Samen gaan jullie op zoek naar de juiste kleuren en de look die het best bij de bruid past. Dit wordt afgestemd op de jurk, het kapsel en het bruidsboeket. De bruid krijgt vervolgens nog tips voor de trouwdag, zodat ze er op haar mooist uit blijft zien. Bruiden gaan steeds vaker voor een ‘gedurfde’ look met rode lippen en zwarte eyeliner. Ook nude make-up is een trend. Bovendien laat de bruidegom zich te-genwoordig ook opmaken. Het is zelfs mogelijk om Maike later op een avond een try-out te laten verzorgen, waarbij de dagmake-up omgezet wordt in een avondmake-up.

www.bymaike.nl06 24890478Facebook: ByMaikeVisagie

14

Het Boeket Bloom! Flowers and More verzorgt jullie bruidsboeket.

Het team van Bloom! staat al meer dan tien jaar voor kwaliteit en ervaring op het gebied van boeketten en bloembinderij. Voor Bloom! een bruidsboeket maakt, wordt er een af-spraak gemaakt met de bride-to-be. Dit persoonlijke gesprek leidt tot de vorm en de kleur van het boeket. Bloom! geeft tips aan de hand van sfeerbeelden, met in het achterhoofd het jaargetijde en de altijd parate vakkennis. De wensen van iedere bruid en bruidegom zijn zo persoonlijk, dat de bloemen specifiek op hen worden afgestemd. Klanten zijn altijd blij als ze het boeket op komen halen. Bloom! biedt meer dan alleen een bruidsboeket.

Bloom! Flowers & More www.bloomflowers.nlTel. 013 - 581 21 23

Het Vrijgezellenfeest

Jullie vrijgezellendag wordt verzorgd door OntdekTilburg!

Bij Ontdek Tilburg! kun je terecht voor de meest uiteenlopende groepsactiviteiten; van actieve en culturele uitstapjes tot familiedag of vrijgezel-lenfeest. Tilburg biedt een breed scala aan activiteiten en is dan ook de juiste locatie voor een gezellige dag uit. Volgens Ontdek Tilburg! draait het bij vrijgezellenfeesten om de lol die je met je groep beleeft. Vooral workshops worden tegenwoordig vaak geboekt, steengrillen heeft toch echt zijn beste tijd gehad. Of je nou met je beste vrienden of vriendinnen op stap gaat, Ont-dek Tilburg! probeert je vrijgezellenfeest altijd uniek en vernieuwend te maken.

www.ontdektilburg.nl

15

Deze compleet verzorgde bruiloft winnen? Ga naar facebook.com/ / MagazineDeT en maak kans!

De Ringen Jullie mogen ringen uitzoeken bij Classis Jewellery!

De Trouwringen staan symbool voor de eeuwige liefde tussen jou en je partner en moeten daarom net zo speciaal zijn als jullie gevoelens voor elkaar. De winaars van De Trouwerij mogen hun trouwringen gaan uitzoeken bij Classis Jewellery in Winkelcentrum Heu-velpoort. De trendy speciaalzaak heeft, naast horloges, goud en zilver, een breed aanbod van trouwringen. Je kunt er je trouwring helemaal zelf samenstellen. De rin-gen worden bewerkt en uiteraard worden jullie namen en trouwdatum in de ringen gegraveerd. In de winkel worden jullie uitgebreid en deskundig geholpen, zodat jullie de ringen kiezen die voor jullie gemaakt zijn. En mocht de trouwring onverhoopt toch beschadigen; bij Classis Jewellery kun je ook terecht voor reparaties aan alle sieraden. Bezegel je liefde voor elkaar met de perfecte ring.

Classis Jewellerywww.classisjewellery.nl013 577 12 84

De Trouwceremonie De Gemeente Tilburg verzorgt de huwelijksceremonie bij Het Patronaat.

Trouwen op zondag? Dat kan voortaan ook in Tilburg. Steeds meer bruidsparen kiezen voor een persoonlijke en bijzondere manier van trouwen. De keuze van de trouwdag speelt daarin ook vaak een symbolische rol. De ge-meente Tilburg biedt bruidsparen daarom de mogelijkheid om van zondag ook een trouwdag te maken. Trouwen in Tilburg kan elke dag van de week, officiële feestdagen uitgezonderd, tussen 9 en 18 uur (elk uur). Voorafgaand aan de huwelijksvoltrekking gaat een paar in onder-trouw (huwelijksaangifte) in de woongemeente van één van de partners. In ondertrouw gaan gebeurt minimaal twee weken en maximaal een jaar voor de huwelijksdatum. Huwelijkskandidaten kunnen gebruikmaken van vele sfeervolle locaties in de gemeente Tilburg. Denk aan het mooie Paleis-Raadhuis in het centrum (3 zalen) of het karakteristieke oude gemeentehuis in Udenhout (2 zalen). Trouwen buiten het gemeentehuis kan ook, bekijk hiervoor de externe trouwlocaties op www.tilburg.nl.

www.tilburg.nl Telefoon snelkiesnummer: 14 013

16

De notaris Alles wat geregeld moet worden verzorgt Mannaerts Appels.

Bij MannaertsAppels werken advocaten en notarissen nauw samen met hun cliënten. Het onafhankelijke kan-toor biedt persoonlijke aandacht en het team is deskun-dig en betrouwbaar. Toekomstige echtelieden komen vóór de grote dag op bespreking bij het kantoor, waar hun wensen en persoonlijke situatie worden omgezet in de huwelijksvoorwaarden. Deze voorwaarden worden gemaakt om privévermogen te beschermen en om te bepalen wat de bruid en bruidegom, bruid en bruid of bruidegom en bruidegom wel en niet met elkaar willen delen tijdens het huwelijk (of bij echtscheiding). Als de akte getekend is, worden de huwelijksvoorwaarden meteen na de huwelijkssluiting van kracht.

MannaertsAppels Tilburg013 583 82 00 • www.mannaertsappels.nl

De Bruidstaart De Bruidstaart wordt gemaakt door Taart Uit Tilburg.

Bij Taart uit Tilburg kan je terecht voor de mooiste (bruids)taarten van Tilburg. Linda bakt niet alleen taarten, ze geeft ook workshops. In haar winkel aan de Goirkestraat vind je taartdecoratiematerialen, push-cakehouders en anderetaartgerelateerde cadeautjes. Taart uit Tilburg biedt ook nog eens lekkere en origineel versierde cupcakes. Waren de bruidstaarten eerst standaard wit met roosjes, nu kan een

bruidspaar helemaal zelf een taart ontwerpen. Linda maakt je taart op maat en geeft er een persoonlijk tintje aan. Ze is niet voor niets ge-middeld acht uur met een bruidstaart bezig!

Taart uit Tilburgwww.taartuittilburg.nl

De Huwelijksnacht De huwelijksnacht in een super-deluxe kamer wordt aangeboden door Mercure Hotel Tilburg Centrum!

De mooiste dag van je leven is niet compleet zonder een huwelijksnacht. Speciaal voor deze gelegenheid wordt jullie huwelijksnacht aange-boden door Mercure Hotel Tilburg Centrum. Na een indrukwekkende dag komen jullie tot rust in één van de luxe privilege kamers inclu-sief ontbijt op bed. Genieten kan nergens beter dan bij Mercure Hotel Tilburg Centrum. Het hotel is gelegen in de binnenstad van Tilburg en kijkt uit op het centrale plein de Heuvel. De 91 ruime en moderne hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en garanderen een aangenaam en zorgeloos verblijf.

Mercure Hotel Tilburg Centrum0 13 - 535 46 75 • www.mercure-tilburg.nl

Deze compleet verzorgde bruiloft winnen? Ga naar facebook.com/ / MagazineDeT en maak kans!

17

De djTijd voor het feest! Espressivo zorgt voor de beste dj!

Zoveel bruiloften, zoveel muziekwensen… Espres-sivo vervult ze allemaal! De combinatie tussen de stijlvolle (witte) dj-settings met de beste allround dj’s, lichtshows en zelfs live-muzikanten garandeert een ultieme party. Zoek je een intieme, ontspan-nen sfeer met loungemuziek? Mag het dak eraf met de hipste housebeats? Of gaan jullie voor de zinnenprikkelende combinatie tussen dj, saxofoon, percussie of een zangeres? Zeg het maar, zolang het jullie bruiloft maar onvergetelijk maakt!

Over EspressivoEspressivo is al meer dan tien jaar een begrip in Nederland als het gaat om entertainment en dj’s van topklasse. Door de beste beats en hits te mixen met een hoogwaardige uitstraling en persoonlijke begeleiding, weet het team elk feest (particulier of zakelijk) naar een hoger niveau te tillen. Niet alleen de veelzijdige dj’s hebben een ijzersterke reputatie. Ook door de juiste inzet van techniek, licht en geluid weet Espressivo een totaalbeleving te creëren. Ga je binnenkort trouwen en wil je niets aan het toeval overlaten? Bezoek dan een van onze kijkavonden in Tilburg of omgeving. Hier maak je geheel vrijblijvend kennis met verschillende dj’s,

muzikanten en showopstellingen. Kijk op www.espressivo.nl voor de eerstvolgende kijkavond.  

Espressivo BV013 518 10 21www.espressivo.nl

De FeestlocatieAls klap op de vuurpijl gaan jullie een spetterend feest vieren bij het Patronaat!

Het Patronaat kent een lange en rijke historie. Sinds 1890 is Het Patronaat een bijgebouw van de St. Jozef kerk in Tilburg. Het huidige ontwerp stamt uit 1925 en is in gebruik genomen als katholieke jongensschool. Later is het pand in gebruik geweest als winkelruimte en restaurant.

In 2010 is het oude kerkgebouw in de Til-burgse binnenstad is verbouwd tot evenemen-tenlocatie met twee zalen en een breed scala aan mogelijkheden voor zowel de private als zakelijke markt. Het monumentale juweel is na een frisse nieuwe herinrichting de perfecte lo-catie voor bruiloften, feesten, diners, congres-sen, presentaties en andere bijeenkomsten. Door zijn rijke historie hebben het pand en zijn ruimtes een natuurlijke charme en kan er zonder veel moeite een sfeervolle bijeenkomst worden georganiseerd.

Het Patronaat heeft een vaste podiumopstel-ling en technische faciliteiten zijn standaard aanwezig. Ideaal voor uw zakelijke bijeenkom-

18

sten en vergaderingen. Ook voor uw lunches, diners en personeelsfeesten is Het Patronaat een zeer geschikte locatie. Bovendien kan uw enter-tainment hier prima gefaciliteerd worden.

Good Friday DrinkMaandelijks organiseert het Patronaat de exclu-sieve vrijdagmiddagborrel Good Friday. Good Friday staat voor ontspannen, flirten en dansen in stijl. De ideale gelegenheid om samen met je vrienden en collega’s in een relaxte sfeer te borrelen en een hapje te eten. Geniet van je drankje onder het genot van warme jazzy lounge en funky grooves. Later op de avond draait de dj de beste houseclassics en meest funky clubhits van het moment. Tijdens Good Friday op 24 februari worden de winnaars van De Trouwerij bekend gemaakt!

Het Patronaattel. 013-5800656 www.Patronaattilburg.com

Deze compleet verzorgde bruiloft winnen? Ga naar facebook.com/ / MagazineDeT en maak kans!

19