CNV Belastingzittingen 2014

8
CNV Belastingservice > Samen invullen 2014

description

Vanaf 17 december 8.00 uur kunt u een afspraak maken, online www.cnv.nl/belastingzittingen of telefonisch via T 030-751 1050

Transcript of CNV Belastingzittingen 2014

Page 1: CNV Belastingzittingen 2014

CNV Belastingservice> Samen invullen

2014

Page 2: CNV Belastingzittingen 2014

Wanneer u zelf zorg draagt voor uw belastingaangifte heeft u wellicht iets aan de informatie op www.belastingdienst.nl

Nee >

Op de zitting of bij uw afspraakbevestiging krijgt u een aan-meldingskaart voor het CNV-lidmaatschap. Als u deze inlevert op de zitting kunt u meteen gebruik maken van het veel lagere ledentarief.

Nee >

Voor een bezoek aan een van onze belastingzittingen in het voorjaar 2014 kunt u tot twee dagen voor de betreffende zitting een afspraak maken via CNV Belastingservice (030-751 10 50). Dit speciale afsprakennummer is geopend vanaf dinsdag 17 december 2013, en dan iedere werkdag van 8.00 – 18.00 uur. Daarnaast is het ook mogelijk om vanaf 17 december 2013 zelf uw afspraak te maken via www.cnv.nl/belastingservice.

Vergeet niet voor 1 april 2014 uw aangifte te laten invullen. Indien u door omstandigheden toch later moet laten invullen, houd u dan rekening met de gewijzigde voorwaarden omtrent uitstel, zie hiervoor onze site www.cnv.nl of www.belastingdienst.nl

Nodig bij het maken van een afspraakHoud de volgende gegevens bij de hand als u een afspraak gaat maken:

Uw (eventuele) e-mailadres; Naam van uw eigen CNV bond en eventueel die van uw fis-

caal partner (CNV Vakmensen, CNV Jongeren, CNV Publieke Zaak, CNV Dienstenbond, CNV Onderwijs of

CNV Kostersbond); Voor hoeveel personen moet er aangifte worden gedaan?

Let op!Informatie en hulp bij andere belastingzakenBel CNV Info op 030 - 751 10 01 voor:> Alle inhoudelijke informatie, die niets te maken heeft met uw

(gemaakte) afspraak.> Het melden van uw hulpvraag bij het invullen van uw:1. Aanvraag en het doorgeven van wijzigingen huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebondenbudget.2. Aanvraag voorlopige aanslag (VA).3. C- en M- formulieren.4. Aangiften van grensarbeiders.5. Aangiften i.g.v. overlijden (F-formulier).6. Aangiften 1e jaar na echtscheiding.

Deze formulieren worden dus niet op de Belastingzittingen inge-vuld. U wordt na de zittingsperiode door een deskundige vrijwilliger teruggebeld voor het maken van een afspraak hierover.

P-aangiften (ondernemers/ZZP-ers en eventuele partners) worden niet door CNV Belastingservice ingevuld.

Afspraak maken Telefonisch….én online

Aangifte doen?

Wilt u belastingaangifte doen of deze laten controleren?

Ja

Heeft u hulp nodig van een ervaren CNV vrijwilliger

die op de hoogte is van het laatste belastingnieuws?

Ja

Bent u lid van een CNV bond?

Ja

U kunt een afspraak maken. Lees verder voor meer informatie.

2

Page 3: CNV Belastingzittingen 2014

AfspraakbevestigingWanneer u via CNV Belastingservice telefonisch of zelf online een afspraak boekt, krijgt u via de mail of per post een bevesting van deze afspraak, de checklist en aanvullende informatie met betrek-king tot de zittingen. Overigens vindt u de checklist, waarin staat welke gegevens u moet meenemen naar uw afspraak, ook verder-op in deze gids en op www.cnv.nl/werkenprive/belastingen

Heeft het CNV mijn DigiD code nodig?Nee. Wij hebben uw Digid code niet nodig. Wel hebben wij dit jaar voor het eerst uw machtigingscode nodig. Deze heeft u als het goed is ontvangen van de Belastingdienst. Heeft u of uw partner geen machtigingscode, dan dient u deze alsnog aan te vragen. In de be-vestigingsbrief die u ontvangt bij het maken van uw afspraak, leest u hier meer over.

Kosten

Als tegemoetkoming in de organisatiekosten vragen wij een bij-drage per aangifte. De tarieven voor 2014 zijn:

Voor ledenFiscaal partner aangifte € 10,-

Aangifte 1 persoon € 7,-

1 voorlopige aangifte (VA) € 3,-

CNV USB-stick € 3,-

Gezamenlijk inkomen op of onder bijstandsniveau GRATIS

Voor niet-leden:Fiscaal partner aangifte € 60,-

Aangifte 1 persoon € 40,-

1 voorlopige aangifte (VA) € 10,-

CNV USB-stick € 3,-

Let op!Op de zitting of bij de afspraakbevestiging krijgen niet-leden een aan-meldingskaart voor het CNV-lidmaatschap. Als zij deze invullen en inleveren op de zitting, kunnen zij meteen profiteren van de lage le-denbijdrage.

Zorg- en huurtoeslagCNV Belastingservice helpt u als lid kosteloos met de aanvraag en het doorgeven van wijzigingen van uw zorg/huurtoeslag. Veelal ge-beurt dit direct op de zittingen. Indien nodig wordt er een nieuwe afspraak met u gemaakt. Heeft u in 2012 en 2013 zorg- en/of huur-toeslag ontvangen, neemt u dan deze beschikkingen mee naar de zitting.

De CNV belastingzitting

Op de CNV belastingzittingen wordt u geholpen door deskundige vrijwilligers van het CNV. Voor het invullen van een aangifte wordt 45 tot 60 minuten gereserveerd. Wij vragen u om 10 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn en alle benodigde informatie mee te nemen (zie hiervoor de checklist op de volgende pagina en bij uw afspraakbevestiging). Uw aangifte wordt in uw aanwezigheid ingevuld en direct naar de Belastingdienst ingezonden. U ontvangt een kopie van uw aangifte op een USB-stick. Deze USB-stick dient u goed te bewaren, zo-dat u komende jaren kunt achterhalen hoe de aangifte is gedaan. In verband met risico op computervirussen gebruiken wij op onze belastingzittingen alleen de CNV USB-stick. Voor de aanschaf van een USB-stick betaalt u eenmalig een bijdrage van € 3,-.

Nazorg

Nadat u aangifte hebt gedaan, krijgt u een voorlopige aanslag. Hierop staat hoeveel belasting u terugkrijgt of moet betalen. De voorlopige aanslag is gebaseerd op uw gegevens. Mocht hier een groot verschil inzitten of krijgt u vragen van de Belastingdienst, neemt u dan contact met ons op voordat u de definitieve aan-slag heeft (030 - 751 10 01). Wij zorgen er dan voor dat u snel en kosteloos wordt geholpen. CNV Belastingservice controleert uw aangifte en helpt u - indien nodig - verder.

LET OP!Het kan incidenteel voorkomen dat de aanslag afwijkt van hetgeen tijdens de zitting is berekend. Ons dringende advies is om bij een teruggave de gelden apart te zetten, totdat de definitieve aanslag binnen is. Het kan voorkomen dat u de teruggave moet terugstor-ten (met heffingsrente). De Belastingdienst geeft daarvoor altijd een reden op.

Zorg het hele jaar doorHeeft u vragen over de fiscale gevolgen van veranderingen in uw leven (denk aan: eerste baan, samenwonen, aankoop woning, huwe-lijk, geboorte, kinderopvang, scheiding, overlijden etc), wilt u uw toe-slagen alsnog aanvragen of wijzigen (ook bij wijzigingen in uw leven), of dient u alsnog aangifte te doen of een VA aan te vragen; aarzel niet maar neem contact met ons op via tel.: 030 - 751 10 01. U kunt ook mailen of chatten (zie voor meer info www.cnv.nl/contact)

N.B. Ondanks dat u de aangifte altijd samen met een deskundige vrijwilliger invult, bent en blijft u altijd zelf verantwoordelijk voor uw eigen aangifte. Aan het invullen van de aangifte kunt u bij het CNV geen rechten ontlenen.

3

Page 4: CNV Belastingzittingen 2014

Checklist t.b.v. invullen belastingaangifte over 2013

Bewijs van lidmaatschap of adresdrager van uw vakbondsblad.Verzoek van de Belastingdienst tot het doen van aangifte 2013.

Alle correspondentie/documenten die u van de Belastingdienst in 2013 hebt ontvangen.

Burgerservicenummer (en dat van een eventuele partner en/of kinderen). De door u en uw partner ontvangen machtigingscode (indien u deze niet

heeft, dient u deze op te vragen (zie hiervoor de toelichting, die u ontvangt wanneer u een afspraak maakt voor de zitting).

Jaaropgaven of laatste loonstrook 2013 (en dat van een eventuele partner en/of kinderen).

USB stick met de aangifte 2012. Laat u voor de eerste keer uw aangifte bij het CNV invullen, neem dan ko-

pieën mee van uw aangifte 2012. De 5-cijferige code (elektronische handtekening), indien deze eerder is

aangemaakt. Hebt u deze niet, dan zal deze samen met u op de zitting wor-den aangemaakt.

Voor een optimale aangifte hebben we gegevens van u nodig. Neem zoveel mo-gelijk de originele papieren mee. Onderstaand treft u een overzicht aan van zaken die u – indien van toepassing – mee moet nemen (ook eventueel die van uw partner en/of kinderen).

Aanslag/teruggave (Voorlopige) aanslag/teruggave 2013. Voorlopige aanslag/teruggave 2014. Voorlopige aanslag Inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet.

Toeslagen De beschikking huur- en zorgtoeslag 2013. Voorlopige beschikking huur- en zorgtoeslag 2014. De definitieve beschikking huur en/of zorgtoeslag 2012.

Ouderschapsverlof Verklaring van de werkgever indien er sprake is van ouderschapsverlofkor-

ting.

Loon, uitkering of pensioen De jaaropgaven 2013 van u en uw partner.

Inkomsten uit overige werkzaamheden, zoals alfahulp of freelancer Jaaropgave inkomen 2013. Specificatie van gemaakte kosten, zoals reiskosten, telefoonkosten e.d.

Woon- en werkverkeer met openbaar vervoer OV-reisverklaring of reisverklaring van de werkgever.

Eigen woning Geldige WOZ beschikking per 1-1-2013 (Let op: waardepeildatum 1-1-

2012). Deze vindt u op uw Gemeentelijke aanslag, die u begin 2013 hebt ontvangen.

Overzicht rijksbijdrage voor de eigen woning. Indien in 2013 een nieuwe hypotheek is afgesloten > LET OP: Hypotheek-

akte meenemen. Opgave van in 2013 betaalde hypotheekrente en hypotheekkosten. Opgave van leningen door derden (familiebank) en de hiervoor betaalde

rente ten behoeve van de eigen woning. In voorgaande jaren berekende hypotheeksplitsing. Rekening(en) makelaar/taxateur in 2013. Afrekening(en) notaris in 2013. Opgave van ontvangen depotrente over 2013. De eigenwoning-schuld per 31-12-2013. Gegevens nog te koop staande vorige woning na aankoop/verhuizing naar

een andere (koop)woning.

Lijfrente Polis. In ieder geval het overzicht van de in 2013 betaalde premies.

Berekening waaruit de jaar/reserveringsruimte blijkt, indien u de bereke-ning niet hebt.

De opgave van uw pensioenaangroei 2012 en jaaropgave 2012 (factor A over 2012). Dit overzicht ontvangt u via uw pensioenverzekeraar. Vraag het anders vooraf aan. Zonder deze informatie kunnen wij u uw aangifte niet invullen.

Zoveel als mogelijk ook de opgaven van uw pensioenaangroei over de laat-ste 7 jaar (in verband met de reserveringsruimte).

Betaal- en Spaarrekeningen, Spaarloon, (Groen) Beleggingen, Effecten/aan-delen, Bankspaarproducten

Van alle rekeningen de jaaropgaven waarop de saldi staan per 01-01-2013, ook die van uw kinderen tot 18 jaar.

Van alle rekeningen de jaaropgaven waarop de saldi staan per 31-12-2012, ook die van uw kinderen tot 18 jaar.

Jaaropgaven van de bank met daarop de saldi van effecten/aandelen etc. per 1-1-2013.

Jaaropgaven van alle (groen)beleggingen. Jaaropgaven alle andere bankspaarproducten. De waarde van de vakantiewoning. De waarde van 2e en volgende woningen. De waarde van overige onroerende goederen (bijv. garagebox). Saldi van overige vorderingen (bijvoorbeeld leningen aan uw kinderen). Saldi van schulden. Opgaven van leningen van of aan derden (familiebank). Een opgaaf van uw aandeel per 1-1-2013 in het reservefonds van de V.v.E.,

waarvan u als eigenaar van een appartement lid van bent.

Alimentatie Bewijsstukken van betaalde of ontvangen alimentatie.

Levensonderhoud kinderen jonger dan 21 jaar Kosten van levensonderhoud verstrekt aan kinderen voor wie geen kinder-

bijslag of studiefinanciering werd genoten.

Ziekte, invaliditeit, dieet etc. (Specifieke Zorgkosten) Dieetvoorschrift(en) van arts of specialist. Betalingsbewijzen van extra gezinshulp en tevens naam en adres van ge-

zinshulp of instantie die de hulp verleende. Betalingsbewijs van hulpmiddelen zoals gehoorapparaat, steunzolen, etc. Zelf betaalde en niet vergoede ziektekosten. Overzicht verplichte eigen risico (€ 350). Overzicht zelf genomen eigen risico. Eigen bijdragen aan arts, tandarts, specialist en/of apotheek. Het aantal gereden kilometers voor bezoek aan huisarts, tandarts, fysio-

therapeut en andere specialisten/artsen onderbouwd met afsprakenkaar-ten of verklaring(en) of een specificatie van de hiervoor werkelijk gemaakte kosten voor openbaar vervoer, taxi of ziekenauto.

Reiskosten of gereden aantal kilometers in verband met ziekenbezoek (let op; geldt alleen voor bezoek aan degene met wie u een huishouden voert en de enkele afstand meer was dan 10 km etc. en de zieke langer dan een maand wordt verpleegd).

Studie Betalingsbewijzen en een overzicht van de gemaakte scholingskosten van

u zelf en /of uw eventuele partner.

Giften Betalingsbewijzen en een overzicht van de gedane giften. Let op gewone

giften zijn aftrekbaar als u ze schenkt aan een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Periodieke giften zijn aftrekbaar als u ze schenkt aan een ANBI of een vereniging die aan de voorwaarden voldoet. Op de site van de belastingdienst (www.belastingdienst.nl) kunt u hierover meer lezen en de ANBI lijst raadplegen.

Weet u overigens dat CNV Internationaal ook de ANBI status heeft!

Dit moet u meenemen naar een belastingzitting: Het CNV kan uw belastingaangifte (en eventueel die van uw partner en/of kinderen) alleen invullen als u de onderstaande documenten en gegevens – voor zover van toepassing – meeneemt naar de belastingzitting.

4

Page 5: CNV Belastingzittingen 2014

5

> Friesland

Bolsward • Us Gebouw Broereplein 8 • 17 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur en 25 mrt. 19.00 uur----------------------------------------------------- Burgum • De Stryp Bulthuissingel 7 • 27 febr. 19.00 uur en 10 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur----------------------------------------------------- Dokkum • De Fontein Op de Keppels 3 (ingang) • 26 febr. 19.00 uur, 4 en 26 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur----------------------------------------------------- Drachten • CNV regiokantoor Zonnedauw 30 • 25 febr. 13.30 uur en 19.00 uur, 6, 13 en 25 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------------Franeker • Gebouw De RankZilverstraat 34 • 3 mrt. 19.00 uur en 19 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------------Harkema • Geref. Kerk Het Lichtbaken Warmoltsstraat 61 • 3 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur en 20 mrt. 19.00 uur-----------------------------------------------------Heerenveen • TrinitasCoehoorn van Scheltingaweg 1 •10 mrt. 19.00 uur en 26 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------------Joure • Party zalencentrum ‘t Haske Vegelinsweg 20 • 13 mrt. 19.00 uur----------------------------------------------------- Koudum • De Klink Ds. L. Tinholtstraat 1 • 6 mrt. 19.00 uur----------------------------------------------------- Leeuwarden • KurioskerkJulianalaan 38 • 7 mrt. 13.30 uur, 18 en 24 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur----------------------------------------------------- Lemmer • Het Baken W. Hofstraat 2 • 19 mrt. 19.00 uur----------------------------------------------------- Oosterwolde • Het Anker J. Frankensingel 30 • 11 mrt. 19.00 uur----------------------------------------------------- Oudwoude • Centrum AldwâldDe Wygeast 10-A • 5 mrt. 19.00 uur----------------------------------------------------- Sneek • Oosterkerk Jachthavenstraat 1A • 26 febr. en 20 mrt. 19.00 uur en 11 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur----------------------------------------------------- St. Annaparochie • De Binning Van Harenstraat 69 • 27 febr. 19.00 uur en 27 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur----------------------------------------------------- Wolvega • De Rank Kerkstraat 49 • 5 mrt. 19.00 uur

> Drenthe

Assen • (let op: nieuwe locatie) Wijkcentrum De ComponistPaganinilaan 15 • 4 en 5 mrt. 13.30 en 19.00 uur----------------------------------------------------- Beilen • Het Valkenhof Witte Valkenstraat 4 • 24 mrt 19.00 uur----------------------------------------------------- Coevorden • Geref. Kerk De HoeksteenRabenhaupstraat 1 • 6 mrt. 19.00 uur----------------------------------------------------- Emmen • Kerk. Centrum De OpgangMantingerbrink 199 • 19 en 20 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur ----------------------------------------------------- Hoogeveen • Herman BavinckhuisStoekeplein 2 • 25 en 26 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur en 27 mrt. 13.30 uur ----------------------------------------------------- Klazienaveen • De NoorderbreedteMeteoor 3 • 11 mrt. 19.00 uur----------------------------------------------------- Meppel • Gebouw Trias Groenmarktstraat 4 • 3 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur----------------------------------------------------- Roden • Geref. Kerk De Helte Helterbult 20 • 17 mrt. 19.00 uur-----------------------------------------------------

> Overijssel

Almelo • Pniëlkerk Rembrandlaan 352 • 4 en 11 mrt. 19.00 uur en 27 mrt. 13.30 uur----------------------------------------------------- Dalfsen • De Overkant Kerkplein 22 • 12 en 26 mrt. 19.00 uur----------------------------------------------------- Dedemsvaart • let op: nieuwe locatie) De Baron (v/h ‘t Centrum)Julianastraat 54 • 10 en 24 mrt. 19.00 uur en 12 mrt. 13.30 uur ----------------------------------------------------- Deventer • Geref. Kerk Open Hof K. de Grotelaan 361 • 13 en 20 mrt. 19.00 uur en 24 mrt. 13.30 uur----------------------------------------------------- Enschede • Apostel Thomaskerk T. de Keijserstr. 20 • 6 en 10 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur en 24 mrt. 19.00 uur ----------------------------------------------------- Genemuiden • OVG OpleidingscentrumNijverheidstraat 45 • 18 mrt. 19.00 uur----------------------------------------------------- Goor • De Klokkenkamp Diepenheimseweg 2 • 26 mrt. 19.00 uur-----------------------------------------------------

Regionale belastingzittingen

> Groningen

Delfzijl • Gebouw ‘t Anker M.v. Coehoornsingel 21 • 18 mrt. 19.00 uur en 19 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur ----------------------------------------Groningen • (let op: nieuwe locatie) Wijkcentrum De SchakelRijksweg 15 • 6 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur en 7 mrt. 10.00 uur en 13.30 uur----------------------------------------Groningen • Gebouw Elim Barkstraat 5 (Hoogkerk) • 26 mrt. 13.30 en 19.00 uur en 27 mrt. 13.30 uur ----------------------------------------Grootegast • Goede Herderkerk De Gast 2 • 11 mrt. 19.00 uur----------------------------------------Hoogezand/Sappemeer •Wijkcentr. De Kern Rembrandtlaan 72 A • 17 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur----------------------------------------Leek • Geref. Kerk De HoeksteenLindensteinlaan 1 • 13 mrt. 19.00 uur----------------------------------------Midwolda • Chr. Geref. Kerk Hoofdweg 175 A • 14 mrt. 13.30 uur----------------------------------------Onstwedde • De Ekkelkamp Kerklaan 7 • 31 mrt. 19.00 uur----------------------------------------Stadskanaal • De Hoeksteen Velingspad 1 • 24 mrt. 19.00 uur en 25 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur ----------------------------------------Uithuizermeeden • Het Anker Oude Dijksterweg 21 • 4 mrt. 19.00 uur---------------------------------------Veendam • De Kandelaar Dr. Kuyperstraat 44 • 1 april. 13.30 uur en 19.00 uur----------------------------------------Winschoten • Gebouw Irene Venne 152 • 10 mrt. 13.30 en 19.00 uur----------------------------------------Winsum • De Poort Borgweg 36 • 5 mrt. 19.00 uur----------------------------------------Zuidhorn • De Gasthorn De Gast 58 • 20 mrt. 13.30 en 19.00 uur----------------------------------------

Page 6: CNV Belastingzittingen 2014

6

Hardenberg • Gebouw De SchakelLage Doelen 5 • 4, 19 en 26 mrt. 19.00 uur en 18 mrt. 13.30 uur

-----------------------------------------------Hasselt • Het Teeuwland K. Doormanstraat 30 • 25 mrt. 19.00 uur----------------------------------------------- Heino • ‘t Kerkhuus Canadastraat 2 • 17 mrt. 19.00 uur-----------------------------------------------Hengelo • Wijkcentrum SterrentuinNeptunusstraat 51 • 4, 11 en 27 mrt. 19.00 uur en 20 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Holten • De Kandelaar Stationsstraat 4 • 19 mrt. 19.00 uur-----------------------------------------------Kampen/IJsselmuiden • Ichthus CollegeZandbergstraat 2, IJsselmuiden • 5, 10 en 26 mrt. 19.00 uur-----------------------------------------------Nieuwleusen • Geref. Kerk Burg. Backxlaan 269 • 24 mrt. 19.00 uur-----------------------------------------------Nijverdal • Het Vischnet Grotestraat 70 • 3, 20, 24 en 25 mrt. 19.00 uur en 11 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Oldenzaal • Café De Boom Bentheimerstraat 43 • 18 mrt. 13.30 en 19.00 uur-----------------------------------------------Ommen • De Kern Bouwstraat 19 • 5 mrt. 13.30 uur en 3 en 13 mrt. 19.00 uur -----------------------------------------------Raalte • Zorggroep RaalteZwanenwoerd 1 •6 en 18 mrt. 19.00 uur-----------------------------------------------Rijssen • Par. Ctr. De Rozengaarde Rozengaarde 59 • 5, 10, 17, 26 en 31 mrt. 19.00 uur-----------------------------------------------Staphorst • Hotel Waanders Rijksweg 12 • 4 en 20 mrt. 19.00 uur-----------------------------------------------Steenwijk • (let op nieuwe locatie) Verenigings-gebouw De KlinckeKerkstraat 16 • 10 mrt. 18.30 uur en 13 mrt. 14.00 uur en 18.30 uur-----------------------------------------------Vriezenveen • Verz.huis WeemelandenKoningsweg 24-26 • 6 en 19 mrt. 19.00 uur-----------------------------------------------Vroomshoop • Geref. Kerk Centr. IreneJulianastraat 27 • 6, 17 en 20 mrt. 19.00 uur en 11 mrt. 13.30 uur-----------------------------------------------Wierden • Ontmoetingscentr. Geref. KerkSpoorstraat 7 • 25 mrt 19.00 uur en 17 mrt. 13.30 uur

Zwartsluis • Geref. Kerk Het Singel 16 • 11 mrt. 19.00 uur-----------------------------------------------Zwolle • Wijkcentrum SIO Thorbeckelaan 2 • 5 en 19 mrt. 19.00 uur, 6 en 27 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur

> Gelderland

Aalten • (let op, nieuwe locatie) ZuiderkerkLudgerstraat 64 • 13 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Apeldoorn • Denksportcentrum Dubbelbeek 24 • 5 en 26 mrt. 09.30 uur, 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Arnhem-Noord • BethlehemkerkHonigkamp 25 • 3 en 10 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Arnhem-Zuid • De Kandelaar Den Haagweg 1 • 17 en 24 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------De Heurne • Chr. school De HoveKeizerweg 2 • 27 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Doetinchem • (let op, nieuwe locatie) Kerkelijk Centrum De WingerdDe Bongerd 4 (wijk De Huet) • 6 mrt. 13.00 uur en 31 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Ede • Open Hof Hoflaan 2 • 14 en 21 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Eibergen • (let op, nieuwe locatie) Kulturhus ‘t SpiekerKerkstraat 30 • 17 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Elburg • ‘t Huiken Lange Wijden 33 • 17 mrt. 09.30 uur, 13.00 uur en 19.00 uur----------------------------------------------- Elst • Onder de Toren Sint Maartenstraat 34 • 26 mrt. 13.00 en 19.00 uur-----------------------------------------------Geldermalsen • Zalencentr. Ons HuisHerman Kuijkstraat 11 • 5 mrt. 13.00 en 19.00 uur-----------------------------------------------Harderwijk • Chr. Geref. kerk De ZaaierE. Den Herderstraat 1 • 28 mrt. 09.30 uur, 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Heelsum • Zaal Rehoboth Koninginnelaan 25 • 24 mrt. 13.00 en 19.00 uur-----------------------------------------------Nijkerk • (let op, nieuwe locatie) KruiskerkVenestraat 44 • 13 mrt. 09.30 uur, 13.00 uur en 19.00 uur

Nijmegen • (let op, nieuwe locatie) Wijkcentrum Ark van OostCipresstraat 154 • 5 en 12 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur----------------------------------------------- Nunspeet • Veluvine F.A. Molijnlaan 186 • 11 mrt. 09.30 uur, 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Putten • Kerk. Centr. De AkerFontanusplein 2 • 3 mrt. 09.30 uur, 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Wapenveld • VerenigingsgebouwKerkstraat 2 • 21 mrt. 09.30 uur, 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Winterswijk • ZonnebrinkkerkZonnebrink 61 • 11 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Zaltbommel • Theater De PoorterijNieuwstraat 2 • 11 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Zevenaar • De Carrousel Bizetstraat 1 • 3 mrt. 13.00 uur en 25 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Zoelen • Dorpshuis De Oude SchoolKerkstraat 10 • 19 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Zutphen • Protestantse Gem. Zutphen, locatie De WijngaardWilhelminalaan 3 • 10 mrt. 09.30 uur, 13.00 uur en 19.00 uur

> Flevoland Almere-Muziekwijk • Leger des HeilsPianoweg 117 • 27 febr. 19.00 uur, 6 en 20 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Dronten • Kerkcentr. Open HofCopernicuslaan 1 • 4 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Emmeloord • Nieuw JeruzalemkerkCornelis Dirkzplein 10 • 26 febr. 13.00 uur en 19.00 uur en 19 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Lelystad • Leger des HeilsgebouwSnijdershof 1 • 13 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur en 8 apr. 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Urk • (let op, nieuwe locatie) JeugdgebouwRichel 4 • 11 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur

Page 7: CNV Belastingzittingen 2014

7

> Utrecht

Amersfoort • Kerk. Centr. De BrugSchuilenburgerweg 2 • 4 en 14 mrt. 09.00,13.00 en 19.00 uur en 20 mrt. 09.00 uur en 13.00 uur--------------------------------------------------- Bunschoten • Kerk. Centr. KostverlorenKostverloren 3 • 11 mrt. 09.00 uur, 13.00 uur en 19.00 uur---------------------------------------------------Maarssenbroek • Kerkcentrum De ArkDuivenkamp 844 • 26 mrt. 09.00 uur, 13.00 uur en 19.00 uur---------------------------------------------------Nieuwegein • Kerk. Centr. De BronBuizerdlaan 1 • 19 mrt. 09.00 uur, 13.00 uur en 19.00 uur---------------------------------------------------Odijk • De Meenthoek Zeisterweg 34 • 18 mrt. 09.00 uur en 13.00 uur---------------------------------------------------Utrecht • Jeruzalemkerk (ingang Obbinklaan)Troosterlaan 65 • 3 en 24 mrt. 09.00 uur, 13.00 uur en 19.00 uur, 7 en 21 mrt. 09.00 uur en 13.00 uur--------------------------------------------------- Veenendaal • Petrakerk - TrefpuntDennenlaan 5 • 6 en 27 mrt. 09.00 uur, 13.00 uur en 19.00 uur---------------------------------------------------Woerden • Kruiskerk Mesdagplein 2 • 13 mrt. 09.00 uur, 13.00 uur en 19.00 uur---------------------------------------------------Zeist • Oosterkerk Woudenbergseweg 44 • 12 mrt. 09.00 uur, 13.00 uur en 19.00 uur

> Noord-Holland

Alkmaar • Trefpuntkerk L. de Colignystraat 20 • 25 en 26 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur---------------------------------------------------Amstelveen • NoorddamcentrumNoorddammerweg 1 • 11 en 12 mrt. 13.00 en 19.00 uur---------------------------------------------------Amsterdam-Noord • BethelkerkPlejadenplein 44 • 25, 26 en 27 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur---------------------------------------------------Amsterdam-West • St. PauluskerkP. Calandlaan 194 • 4 en 6 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur---------------------------------------------------Beverwijk • VredevorstkerkLaan der Nederlanden 152 • 18 en 19 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur---------------------------------------------------Den Burg • (let op, nieuwe locatie) De BuuretonBeatrixlaan 43 • 21 mrt. 10.00 uur en 13.00 uur

Den Helder • De Draaikolk Dollardlaan 202 • 5 mrt. 10.00 uur en 13.00 uur---------------------------------------------------Haarlem • Koningkerk Kloppersingel 57 • 1 en 2 apr. 13.00 en 19.00 uur---------------------------------------------------Hilversum • Bethlehemkerk Loosdrechtseweg 263 • 18 en 19 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur---------------------------------------------------Hoofddorp • kantoor CNV VakmensenOpaallaan 1192 • 2 en 3 apr. 13.00 en 19.00 uur---------------------------------------------------Hoorn • (let op, nieuwe locatie) Wijkcentrum Grote WaalGrote Beer 3 • 4 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur---------------------------------------------------Huizen • Kerkcentrum ‘t VisnetDe Ruyterstraat 7 • 25 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Zaandam • Noorderkerk Heijermansstraat 127 • 11 en 12 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur

> Zuid-Holland

Alblasserdam • Wapen van AlblasserdamDam 24 • 6 mrt. 19.00 uur---------------------------------------------------Alphen a/d Rijn • Kerk. Centr. De BronTroubadourweg 2 (ingang bibliotheek) • 10 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur--------------------------------------------------- Barendrecht • TriomfatorkerkGebroken Meeldijk 150 • 5 mrt. 19.00 uur---------------------------------------------------Capelle a/d IJssel • Kerkgebouw De HoeksteenRivierweg 15 • 26 mrt. 19.00 uur---------------------------------------------------Delft • MarcuskerkM. ter Braaklaan 2 (hoek Voorhofdreef) • 13 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur--------------------------------------------------- Den Haag • Triumfatorkerk J. v. Stolberglaan 154 (hoek Ln v Nw Oost-Indië) • 27 febr. 13.00 uur, 6, 20 en 27 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur en 3 apr. 13.00 uur en 19.00 uur--------------------------------------------------- Dordrecht • (let op, nieuwe locatie) AndreaskerkJacob van Heemskerckstraat 19 • 5 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur en 18 mrt. 19.00 uur--------------------------------------------------- Gorinchem • De HeulNieuwe Hoven 141 • 25 febr. 19.00 uur---------------------------------------------------Gouda • Le PatapoufKolkmanstraat 1-3 • 18 mrt. 13.00 en 19.00 uur-------------------------------------------------

Groot Ammers • Hof van AmmersBernhardstraat 15 • 25 mrt. 19.00 uur-------------------------------------------------Hardinxveld • Het Hervormd CentrumTalmastraat 9 • 3 mrt. 19.00 uur-------------------------------------------------Hellevoetsluis • Sporthal de EendraghtSportlaan 2 • 3 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur-------------------------------------------------Hoogvliet • De AanbouwAchterweg 12 • 20 mrt. 19.00 uur-------------------------------------------------Katwijk • Herv. Gem. Katwijk aan ZeeVoorstraat 74 • 17 en 24 mrt. 13.00 en 19.00 uur------------------------------------------------- Krimpen a/d IJssel • De PannenkoeCascade 1 • 25 febr. 13.00 uur en 19.00 uur------------------------------------------------- Leerdam • Het Oude PosthuysMeent 57 • 19 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur------------------------------------------------- Leiden • Kerk. Centr. De RegenboogWatermolen 1 • 3 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur------------------------------------------------- Maassluis • De KoningshofUiverlaan 20 • 5 mrt. 19.00 uur------------------------------------------------- Meerkerk • Dorpshuis De LindeLindenstraat 1 • 26 febr. 19.00 uur------------------------------------------------- Middelharnis • Verenigingsgebouw De HoeksteenRing 13 • 10 mrt. 19.00 uur-------------------------------------------------Naaldwijk • Geref. OntmoetingskerkAnjerlaan 47 • 19 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur------------------------------------------------- Oud-Beijerland • Kerk. Centr. MaranathaKerkstraat 57 • 6 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur------------------------------------------------- Papendrecht • De PalmVan der Palmstraat 3 • 4 mrt. 19.00 uur------------------------------------------------- Ridderkerk • Zalencentrum Het PleinKoningsplein 2 • 11 en 25 mrt. 19.00 uur------------------------------------------------- Rotterdam Alexander • De VerrijzeniskerkSpringerstraat 340 • 27 febr. 13.00 en 19.00 uur------------------------------------------------- Rotterdam Charlois • Tante SjaarMezenhof 1 (ingang Albatroslaan) • 24 mrt. 19.00 uur-------------------------------------------------Rotterdam Kralingen • Gebouw Pro RegeOudedijk 113 • 24 febr. 19.00 uur en 3 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur-----------------------------------------------Rotterdam Lombardijen • PetrakerkPliniusstraat 21 • 13 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur

Page 8: CNV Belastingzittingen 2014

8

Schiedam • (let op: nieuwe locatie) De ArkHargplein 101 • 27 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur--------------------------------------------------Schoonhoven • Kerk. Centr. De ArkGroene Singel 10 (hoek Kerkweg) • 5 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur --------------------------------------------------Sliedrecht • Dienstencentr. De RelingIndustrieweg 13 • 17 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur--------------------------------------------------Spijkenisse • Clubhuis De KempvisHoogwerfsingel 10 • 18 mrt. 13.00 en 19.00 uur--------------------------------------------------Vlaardingen • De WindwijzerSchiedamseweg 95 • 11 mrt. 13.00 en 19.00 uur--------------------------------------------------Zoetermeer • 2B-Home Dr. J.W. Paltelaan 103 • 11 en 25 mrt. 13.00 uur 19.00 uur--------------------------------------------------Zwijndrecht • Ver. Gebouw ElthetoKerkstraat 49a • 10 mrt. 13.00 uur en 19.00 uur

> Zeeland Goes • De Spinne J. Lunslaan 7 • 3 en 26 mrt. 19.00 uur, 12 en 18 mrt. 13.30 uur--------------------------------------------------Kapelle • De Vroone C.D. Vereekestraat 74 • 11 mrt. 13.30 uur en 25 mrt. 19.00 uur--------------------------------------------------Middelburg • De HoeksteenRoozenburglaan 22 • 10 en 17 mrt. 13.30 uur, 13, 19 en 24 mrt. 19.00 uur--------------------------------------------------Terneuzen • Speeltuin LeeuwenkwartierLeeuwenlaan 31 • 6 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur--------------------------------------------------Tholen • De Meulvliet Zoekweg 8 • 20 mrt. 13.30 uur en 19.00 uur--------------------------------------------------Vlissingen • Campus de Ruyter Van Hogendorpweg 58a • 4 mrt. 19.00 uur-------------------------------------------------- Zierikzee • (let op: nieuwe locatie) Multifunctioneel CentrumDe Huybertstraat 35 • 27 mrt. 19.00 uur

> Noord Brabant oost Cuijk • ‘t Fort (achter Rest. De Beurs)Grotestraat 30 • 26 febr. en 19 mrt. 19.00 uur--------------------------------------------------

Eersel • Basisschool St. WillibrordusPankenstraat 1 • 10 mrt. 19.00 uur--------------------------------------------------Eindhoven • De Cabine (Bus 4, halte winkelc. Vaartbroek) Tarwelaan 54 • 25 febr., 11, 18 en 25 mrt en 1apr. 09.30 uur en 13.30 uur, 7 en 21 mrt. 19.00 uur --------------------------------------------------Escharen• (let op: nieuwe locatie) Het DorpshuusMr. Bongaardsweg 2 • 31 mrt. 19.00 uur--------------------------------------------------Helmond • ‘t Trefpunt BethlehemkerkSperwerstraat 2 • 12 en 26 mrt. 19.00 uur--------------------------------------------------Oss • City Hotel Oss Raadhuislaan 43 • 25 febr. en 25 mrt. 19.00 uur --------------------------------------------------Oss • Sociëteit Krinkelhoek Oijenseweg 3 • 19 mrt. 09.30 uur--------------------------------------------------Uden • De Eigen Herd Rooijsestraat 32 • 26 mrt. 09.30 uur en 13.30 uur--------------------------------------------------Veghel • Basisschool de Ark De Dintel 2 • 11 en 18 mrt. 19.00 uur

> Noord Brabant west Bergen op Zoom • (let op: nieuwe locatie) Partycentrum RozenoordBeukenlaan 27 • 12 mrt. 12.30 uur en 19.00 uur--------------------------------------------------Boxtel • Gemeenschapshuis OrionLennisheuvel 56 • 14 mrt. 12.30 uur--------------------------------------------------Breda • (let op: nieuwe locatie) Gemeenschapscentrum De WegwijzerSteendorpstraat 2 • 5 en 26 mrt. 12.30 uur en 19.00 uur--------------------------------------------------Fijnaart • Sports en Events De ParelPr. Margrietstraat 15 • 25 mrt. 12.30 uur--------------------------------------------------Kaatsheuvel • De Gildenbond Mgr. Volkertstraat 3 • 17 mrt. 12.30 en 19.00 uur--------------------------------------------------Rijen • Cultureel Centrum De BoodschapNassaulaan 62-64 • 19 mrt. 12.30 en 19.00 uur--------------------------------------------------Roosendaal • HCR Merks Brugstraat 57 • 31 mrt. 12.30 uur en 19.00 uur--------------------------------------------------‘s Hertogenbosch • Soc.Cult.Centr. De Helftheuvel Helftheuvelpassage 115 • 13 en 27 mrt. 12.30 uur en 19.00 uur--------------------------------------------------

Tilburg • De Pelgrimshoeve Pelgrimsweg 27 • 11 en 18 mrt. 12.30 en 19.00 uur--------------------------------------------------Werkendam • De Kwinter Hooftlanden 1 • 3 mrt. 12.30 uur--------------------------------------------------Zevenbergen • Hotel De BorchIJshof 1 • 6 mrt. 12.30 uur > Limburg

Brunssum • D’r Brikke Oave Lindeplein 5A • 6, 20 en 27 mrt. 19.00 uur en 14 mrt. 14.00 uur--------------------------------------------------Geleen • ‘t Plenkhoes Bachstraat 2 • 10 mrt. 19.00 uur en 17 mrt. 14.00 uur--------------------------------------------------Kerkrade • Staaterhoes Schaesbergerstraat 27 • 12 mrt 14.00 uur en 19.00 uur en 19 mrt. 14.00 uur--------------------------------------------------Maastricht • Ontmoetingscentrum ‘t FörtsjeEbenistendreef 106 • 11 mrt. 14.00 uur en 19.00 uur en 18 mrt. 14.00 uur--------------------------------------------------Roermond • Clublokaal RZ Achilleslaan 6 • 5 mrt. 19.00 uur en 21 mrt. 14.00 uur--------------------------------------------------Sittard • Gem. Huis LimbrichterveldEisenhowerstraat 724 • 13 mrt. 14.00 uur--------------------------------------------------Tegelen • Cult. Centr. De HaandertHaandertstraat 6-8 • 10 mrt. 19.00 uur en 24 mrt. 14.00 uur en 19.00 uur--------------------------------------------------Venray • Sportpark de Wieën Kantine AtletiekclubZuidsingel • 17 mrt. 19.00 uur--------------------------------------------------Weert • Café Don Bosco Boshoverweg 60 • 25 mrt. 19.00 uur--------------------------------------------------

Extra zittingen in Limburg voor de buitenland-se aangiften (C/M) en voor uw vragen naar aan-leiding van uw eerder ingevulde aangifte(n). Voor een afspraak belt u naar CNV Info: 030 - 751 10 01.

--------------------------------------------------Maastricht • Ontmoetingscentrum ‘t FörtsjeEbenistendreef 106 • 6 mei en 24 juni 19.00 uur--------------------------------------------------Kerkrade • Staaterhoes Schaesbergerstraat 27 • 22 mei 19.00 uur