Theatergids 2016-2017

13
stichting VRIENDEN VAN DE BEUN presenteert Theatergids 2016-2017 Bestel uw theaterkaarten via: www.vriendenvandebeun.nl CABARET - MUZIEK TONEEL - DANS Holland Dance +++ Kirsten van Teijn +++ Paul de Munnik +++ Michiel Borstlap +++ Jenny Arean Yentl & De Boer +++ Freek de Jonge +++ Sandifort & Vrijdag +++ Thijs Borsten & Tania Kross Nasrdin Dchar +++ Marc de Hond +++ Fuse +++ Wouter Hamel +++ Erik van Muiswinkel Foto: Arrash Nikkhah

Transcript of Theatergids 2016-2017

Page 1: Theatergids 2016-2017

stichtingVRIENDEN VAN DE BEUN

presenteert

Theatergids 2016-2017B

este

l uw

thea

terk

aart

en v

ia:

ww

w.vr

iend

enva

ndeb

eun.

nl

CA

BA

RET

- M

UZ

IEK

TO

NEEL -

DA

NS

Holland Dance +++ Kirsten van Teijn +++ Paul de Munnik +++ Michiel Borstlap +++ Jenny Arean Yentl & De Boer +++ Freek de Jonge +++ Sandifort & Vrijdag +++ Thijs Borsten & Tania Kross

Nasrdin Dchar +++ Marc de Hond +++ Fuse +++ Wouter Hamel +++ Erik van Muiswinkel Fo

to: A

rras

h N

ikkh

ah

Page 2: Theatergids 2016-2017

Een aandeel in elkaar

Rabobank Noord-Kennemerland - www.rabobank.nl/nkl

Cultuur is belangrijk, het maakt het leven vaak net iets mooier. In Heiloo staat een prachtig theater,waar veel mensen plezier beleven aan schitterende voorstellingen. Dit moet zo blijven en daaromondersteunen wij van harte het goede werk van de Vrienden van de Beun.

Genieten van theater in De Beun

ontmoeten wij u ditseizoen graag in hettheater!

Als supporter vancultuur en Vriend van

de Beun

Samen sterker

Rabobank Noord-Kennemerland - www.rabobank.nl/nkl

Cultuur is belangrijk, het maakt het leven vaak net iets mooier. In Heiloo staat een prachtig theater,

waar veel mensen plezier beleven aan schitterende voorstellingen. Dit moet zo blijven en daarom

ondersteunen wij van harte het goede werk van de Vrienden van de Beun.

Genieten van theater in de Beun

ontmoeten wij u ditseizoen graag in hettheater!

Als supporter vancultuur en vriend van

de Beun

3

Het was even spannend, maar gelukkig gaan ook in het seizoen 2016-2017 de deuren van het theater De Beun weer als vanouds open voor de filmclubs, de theater-, musical- en operetteverenigingen en natuurlijk ook voor de voorstellingen door beroepsartiesten. Van de laatstgenoemde vindt u het programma in deze gids.

We zijn blij dat er een nieuwe exploitant is gevonden voor het theater. Tot welke veranderingen dit op den duur precies zal leiden, weten wij ook nog niet. Op korte termijn verandert er echter maar weinig. Om de exploitatie mogelijk te maken, hebben we de voorstellingen over de hele linie wel een tikkeltje duurder moeten maken – maar er is nog steeds iets bij voor elke portemonnee.

Een verandering die velen zullen toejuichen, is dat in de prijs van uw toegangs-kaartje voortaan altijd één consumptie is inbegrepen: in de pauze staan op ver-schillende plaatsen in de foyer koffie, thee, fris, sap en wijn voor u klaar. Voor een biertje moet u nog wel even naar de tap, maar ook dat is al betaald. Als er geen pauze in een voorstelling zit, krijgt u het drankje na afloop van de voorstelling.

We wensen u weer veel plezier in theater De Beun!

Drankje zonder dringenWelkom in het nieuwe theaterseizoen

Welk kaartje gaat u dit jaar bestellen?

De historie komt totleven metDIEDERIK VAN VLEUTENMijn nachten met ChurchillA

anva

ng 2

0.15

uur

Toeg

angs

prijs

€ 2

4,00

Met uw kinderen of kleinkinderenNAAR DE VOORSTELLING VAN

AGEETH DE HAANDAAR KOMEN DE DIEREN

Aanvang: 14.00 uur en16.00 uur

Toegangs-prijs € 7,50

Scherpe observaties van

ERIK VANMUISWINKELDe olieworstelaar

Aanvang: 20.15 uur - Toegangsprijs € 26,-

Aanv

ang 2

0.15

uur

Toeg

angs

prijs

€ 22

,00

Geniet vanMuzikaal cabaret / kleinkunst doorPAUL DE MUNNIK*** Nieuw ***

Jazz vanMICHIEL BORSTLAP EN SHERRY DYANNEOde aan Billie Holiday To

egan

gsp

rijs

€ 18

,00

Aanvang 20.15 uur

Toegangsprijs

26,00 euroGezellig met vrienden naar

WOUTER HAMEL EN BANDTHEATERTOURNEE 2017

Lachen met de dames

YENTL& DE BOER

De snoepwinkel is gesloten Aanvang14.00 uur

Toegangsprijs€ 18,00

CABARET

Aan

van

g 20

.15

uur

Laat u verrassen door

ANNE NEUTEBOOM

WEG

Winnares Cameretten 2015Aan

vang

20.

15 u

ur

Toeg

angs

prijs

€ 1

5,00

Page 3: Theatergids 2016-2017

54

Vrijdagavond 9 september 2016

ANNE NEUTEBOOM

WEG

Winnares Cameretten 2015

Aan

vang

20.

15 u

ur

Toeg

angs

prijs

€ 1

5,00

Vrijdagavond 23 september 2016

DIEDERIKVAN VLEUTEN

Mijn nachten met Churchill Aanvang20.15 uur

Toegangsprijs€ 24,00

CABARET

Winston Churchill was behalve een groot oorlogsleider de meester van de retoriek. Geen politicus was zo gevat als hij, geen kon zo beeldend spreken.

Diederik van Vleuten moest van zijn vader de complete redevoe-ringen van Churchill leren, inclusief het imiteren van diens stem en gebaren. Nu nog denkt hij daarom elke nacht aan Churchill. In het programma probeert hij antwoord te vinden op de vraag waarom zijn vader hem Churchill wilde laten kennen in plaats van hem in te wijden in de onwrikbare pijlers van het mannenbestaan, zoals seks, drank, voetbal en geld. Die zoektocht levert vermakelijke, ontroe-rende en confronterende scenes op. Regisseur Berend Boudewijn heeft er een schitterende voorstelling van gemaakt. Van Vleuten kreeg lovende kritieken en vele prijzen voor zijn eerste twee histori-sche voorstellingen: Daar Werd Wat Groots verricht over de val van Nederlands Indië en Buiten Schot over de Eerste Wereldoorlog. Nu wederom een voorstelling die informeert als een documentaire. Daphne en David zijn een gelukkig stel, maar ze

zitten op zwart zaad. Ze gaan naar het casino in de hoop dat ze hun lot daar een gunstige wending kun-nen geven, maar dat lukt natuurlijk niet.

Dan gebeurt er echter iets onverwachts. John, een excentrieke miljardair, doet hun een aanbod waardoor al hun financiële problemen in één klap worden op-gelost. De prijs? Een nacht vol passie met Daphne. De betaling? Een miljoen. Een onvoorstelbaar dilemma. Wat de oplossing voor hun geldproblemen lijkt, brengt veel meer teweeg dan ze ooit konden vermoeden.Een zinderende voorstelling over vertrouwen, aantrek-kingskracht, liefde en macht. Hoe ver zou jij gaan voor een miljoen?De gelijknamige Hollywood film uit 1993 met Robert Redford, Demi Moore en Woody Harrelson was een ware kaskraker die veel stof deed opwaaien.

Anne Neuteboom won in november 2015 het 50steCamaretten, het belangrijkste cabaretfestival.

In het nieuwe Luxor in Rotterdam sleepte ze zowel de publieksprijs als juryprijs binnen met haar aanklacht tegen het keurslijf waarin haar generatie van tussen 1982 en 2001 geboren millennials wordt geperst. Ze worden in de hoek gezet als oppervlakkig, gemak- en zelfzuchtig, verwend en narcistisch. En Neuteboom, met velen van haar tijdgenoten het tegendeel van dat alles, is dat gestigmatiseer overduidelijk spuugzat en schreeuwt kordaat en doeltreffend van zich af. Want wat kan zij er aan doen dat diezelfde zeurende generaties haar slecht hebben leren rekenen en spellen? De Thea-terkrant noemde haar optreden verplichte kost voor alle babyboo-mers en ouderen die neigen te verzuren. ‘Wat een talent’, aldus de Volkskrant die haar optreden met vier sterren bekroonde.

Sinds een paar jaar heeft gastheer Thijs Borsten zijn eigen muziek-theaterprogramma Thijs Borsten Daagt Uit! Daarin brengt hij muzikanten en zangers uit de hele wereld samen.De vaste band van Thijs zorgt voor de begeleiding. Borsten heeft zijn sporen verdiend als producer en pianist in authentieke volksmuziek, zoals de Portu-gese fado, de Kaapverdische morna en de Spaanse flamenco.

Hoofdgast Tania Kross is mezzosopraan, zij behaalde cum laude haar bachelor en masterdiploma aan het Utrechts Conservatorium. Zij ging op tournee langs concertzalen over de hele wereld, onder meer in Parijs, Salzburg, Wenen, Athene, Birmingham, Keulen en de New Yorkse Carnegie Hall.

Mezzosopraan Tania Kross neemt het op tegen een aantal bijzondere vocalisten. Hoe klinkt een duet van Monteverdi met de Mozambikaanse stemkunstenaar Neco Novellas? En een aria uit Carmen begeleid door een flamencogitaar? Hoe gepassioneerd kunnen Tania en flamencozanger Carlos Denia Queens Bohemian Rhapsody laten klinken?

zaterdagavond 24 september 2016

THIJS BORSTEN & TANIA KROSS

TheaterconcertAanvang: 20.15 uur - Toegangsprijs € 24,-

zondagmiddag2 oktober 2016toneel

IndecentproposalMatteo van der Grijn,Roos van Erkel, Chris Tates

Aanvang: 15.00 uur!!Toegangsprijs € 18,00

Foto

: Rox

anne

Hel

levo

ort

Foto: Katinka Krijgsman

Foto: Roy Beusker

Foto: Jolante Izabela

Page 4: Theatergids 2016-2017

Maak kennis met het eigen werk van Paul de Munnik. In het voorjaar van 2016 presenteerde Paul zijn eerste album Nieuw, met 15 nieuwe eigen liedjes waaronder de single Wees de Lente. Na een korte try outtournee volgt nu een lange theatertournee. Alleen. Geen vang-net. Alleen een piano, een gitaar, liedjes en een stem.

Dat je de kans krijgt om het nóg eens te proberen.Dat het mag. Dat het kan.Dat je de sneeuw in loopt en dat elke stap een nieuwe is.Elke stap een nieuwe stap naar een onbekende toekomst.Of juist dat het lente wordt.Dat het opnieuw begint. Dat je wéér mag.Paul de Munnik haalt adem en gaat door. Het diepe in.Nieuw werk. Een nieuw programma.

Sherry Dyanne en Michiel Borstlap brengen een zeer bijzondere muzikale ode aan een van de meest legendari-sche en invloedrijke zangeressen ooit: Billie Holiday.

Sherry Dyanne transformeert voor uw ogen tot Billie Holiday, ook wel bekend onder haar bijnaam Lady Day. In een jazzclubachtige ambiance vertelt zij in de ik- vorm alles over haar meer dan roerige leven. Uiteraard met de geweldige muziek zoals alleen Billie die kon brengen.Sherry Dyanne weet te raken met haar authentieke en pure stemgeluid, terwijl Michiel Borstlap, de grote Nederlandse jazzpianist, met zijn muziek kan overrompelen, verbazen en troos-ten. Kom naar theater De Beun en wees getuige van deze bijzon-dere samenwerking tussen twee vooruitstrevende pionnen van de Nederlandse jazzmuziek.

Aanv

ang 2

0.15

uur

Toeg

angs

prijs

€ 22

,00

7

Aan

van

g 20

.15

uu

r zaterdagavond 22 oktober 2016

MuziekMICHIEL BORSTLAP EN SHERRY DYANNEOde aan Billie Holiday

Toeg

angs

pri

js€

18,0

0

woensdagavond 12 oktober 2016

Muzikaal cabaret / kleinkunst

PAUL DE MUNNIK

*** Nieuw ***

www.kbmakelaars.nl

Altijd de juiste koers en op volle kracht

1641444_KBMakelaars_Juiste_Koers.indd 1 07-03-16 10:19

Foto: Bob Bronshoff

Foto: Robert Veen

Page 5: Theatergids 2016-2017

98

zondagmiddag 23 oktober 2016

Kindervoorstelling 7+

IEPOttolien Boeschoten en

Gerold Guthmann

Aan

vang

14.

00 u

ur e

n

aanv

ang

16.0

0 uu

r

Toeg

angs

prijs

€ 7

,50

zaterdagavond 19 november 2016Muziektheater

DE KOPEREN TUINChristiaan KuyvenhovenA

anva

ng 2

0.15

uur

Toeg

angs

prijs

€ 1

7,00

woensdagavond 16 november 2016

FREEKDE JONGE

De peilingAanvang20.15 uur

Toegangsprijs€ 24,00

CABARET

i.s.m.

i.s.m.

Iep, naar het bekroonde boek van Joke van Leeuwen, een familievoorstelling voor kinderen vanaf 7 jaar, ouders en grootouders.

Warre en Tine maken al jaren houten vogelhuisjes in alle soorten en maten. Op een dag vindt Warre onder een struik iets vreemds: een vogel in de vorm van een meisje. Of is het een meisje in de vorm van een vogel? Zijn vrouw Tine wil het houden alsof het haar eigen kind is.

Op zeker moment is Vlegeltje, zoals ze haar hebben genoemd, gevlo-gen. Tine wil haar zoeken. Wat kan haar niet allemaal overkomen? Zal ze het redden?

Warre en Tine weten de kinderen te boeien, er is interactie met het publiek en de voorstelling is zeer toegankelijk en vrolijk. ‘We hebben echt gelachen,’ aldus Teun (Kidsproofreporter).

Regie: Bruun Kuijt (regisseur o.m. van Nijntje enBuurman & Buurman).

Jenny Arean is een van de bekendste theaterpersoon-lijkheden van Nederland. Ze heeft triomfen gevierd op toneel en televisie en in vele films en musicals.

Haar oeuvre is zo veelomvattend en kent zoveel emotioneel geladen klassiekers als Vluchten Kan Niet Meer dat ze met gemak alleen een avondvullend programma had kunnen doen. Maar in het theaterseizoen 16 -17 gaat ze met Marijn Brouwers langs de theaters. Brouwers kreeg de afgelopen jaren veel lof voor zijn theatrale odes aan Frans Halsema en de fameuze Charles Aznavour. De media prezen hem als een moderne chanson-nier. In 2001 zongen Jenny en Marijn al even samen in Annie MG Schmidts en Harry Banninks musical Foxtrot. Nu hebben ze een programma samengesteld met vele bekende maar ook nieuwe liedjes. Dat ze kunnen zingen is bekend. Dat hun optreden samen tot een sprankelende voorstelling leidt staat vast.

Op woensdag 15 maart 2017 vinden de Tweede Ka-merverkiezingen plaats en mag Nederland weer naar de stembus. Voor het eerst sinds Balkenende 3 zal het kabinet de rit gaan uitzitten. Alle reden voor de vijfde verkiezingsconference van Freek de Jonge.

Na De Stemming 1 t/m 4 in 2002, 2006, 2010 en 2012 zal Freek, gebruikmakend van de in ons land zo zwaarbevochten vrijheid van meningsuiting, wederom de aanloop naar de verkiezingen aangrijpen, om de staat van het land te duiden en de stemming te peilen. De statistieken tonen aan: De peiling zorgt voor de juiste stemming bij de verkiezing en de stemming bij de verkiezing voor de onjuiste peiling!Na een jaar als Honorary Fellow aan de Faculteit der Geestes-wetenschappen van de Universiteit van Amsterdam stort Freek de Jonge zich weer op het theater en zal hij, met het oog op deze naderende Tweede Kamerverkiezingen, verder op zoek gaan naar wat mensen verdeelt en bindt.

Stond de roman De Koperen Tuin op uw boekenlijst? In de jaren vijftig en zestig was de schrijver, Simon Vestdijk, een veel gelezen auteur. In de muziektheater-voorstelling van pianist Christiaan Kuyvenhoven komt hij weer tot leven. Een prachtige vertelling met piano-muziek van Busoni, Bizet, en Chopin.

Als de jonge Nol Rieske een keer wordt meegenomen naar ‘de Tuin’ raakt hij betoverd door een koperorkest. De muziek neemt bezit van hem en hij danst met Trix, dochter van de dirigent. Dit onbereikbare meisje, de drankzuchtige musicus Cuperus én de magische wereld van de muziek laten hem niet meer los. Met De Koperen Tuin geeft multitalent Kuyvenhoven een treffend beeld van hoe Nederland in de eerste helft van de 20e eeuw functioneerde. Maar eerst en vooral is het een nood-lottige liefdesgeschiedenis, in de beeldrijke taal van Vestdijk verteld en omlijst met prachtig pianospel. Ook voor jongeren een aanrader.

zondagmiddag 13 november 2016Muziek

JENNY AREAN & MARIJN BROUWERSAanvang: 14.00 uur - Toegangsprijs e 24,-

Foto: Bob Bronshoff

Foto: ANP Foto: Ralph Mitch

Foto: Tibor Dieters

Page 6: Theatergids 2016-2017

1110

zondagmiddag 20 november 2016

TONEEL

VADERS & ZONENBram van der Vlugt,

Thijs Prein en Merijn de Jong

Aan

vang

14.

00 u

ur

Toeg

angs

prijs

€ 2

6,00

zondagmiddag 4 december 2016

YENTL& DE BOER

De snoepwinkel is gesloten Aanvang14.00 uur

Toegangsprijs€ 18,00

CABARET

Het meisjesduo Yentl Schieman en Christine de Boer is de revelatie van het jaar in de Nederlandse theaters.

Critici schreven lyrisch over het nieuwe muzikaal absurdistische cabaretduo. Sinds ze op het Amsterdamse Kleinkunst Festival zowel de Publieksprijs als de Wim Sonneveldprijs wonnen is het een lange zegetocht geworden. ‘Het vakmanschap en charisma spatten ervan af’, schreef de Volkskrant. ‘De vaandeldragers van een nieuwe gene-ratie vrouwelijke cabaretiers’, oordeelde Het Parool. Met hun freaky kronkels en muzikale hoogstandjes winden ze het publiek om hun vingers. Ze zijn alleskunners: van hun betoverende debuutalbum De Plaat tot de prijswinnende bombastisch theatrale nachtclubSilenzio op het Fringe Festival. Voor hun nummer Ik heb een man ge-kend kregen ze in 2014 de prijs voor het beste theaterlied. Ze hebben de wereld aan hun voeten en traden zelfs op in het Concertgebouw. Een must in het theaterseizoen 16- 17. In De Snoepwinkel is Gesloten zeggen ze dat er niets mis is met goed getimed egoïsme.

Bram van der Vlugt, 82 jaar, als ontroerende vader in een indringend stuk met teksten van o.a. Arnon Grunberg, Ram-sey Nasr, Tommy Wieringa, Arthur Japin en Thomas Verbogt

Vaders & Zonen komt voort uit een reis. In een busje onderweg van New York naar Los Angeles schreef Heilooënaar Thijs Prein brieven met verschillende gerenommeerde schrijvers, onder wie Arnon Grun-berg, Ramsey Nasr, Tommy Wieringa en Arthur Japin. Het thema van deze brieven is de relatie tussen vader en zoon. Geïnspireerd door de briefwisseling ontstond dit theaterstuk over het maken van de juiste keuzes en het zoeken naar vaderlijke erkenning.Vader (Bram van der Vlugt) is 80 geworden. Ooit was hij acteur, maar hij mag zijn beroep al jaren niet meer uitoefenen. Toch repeteert hij samen met z’n zonen elke dag scènes uit King Lear, het mooiste stuk van Shakespeare. Tijdens het spelen komen de geheimen van het verleden naar boven. Is deze vader wie hij zegt dat hij is? Laat u verrassen en wees getuige van dit prachtige toneelstuk van Gerardjan Rijnders.

Hun typeringen zijn zo mogelijk nòg be-roemder dan zijzelf. Wat wil je ook als je alle twee over zo’n genadeloos imitatie en transformatietalent beschikt?!

Want La Sandifort is dus ook Dokter Corrie, dokter Ellen, Patty Brard en Trijntje Ooster-huis. Hij van Vrijdag is dus ook Mark Rutte, Geert Wilders, Twan Huys en Marco Borsato. En was Remko niet ook een Vliegende Panter? En Martine was toch die spastische therapeute samen met Alex Klaasen?En samen ook nog eens Bert en Joke bij Het Klokhuis. Enzovoort. Het is een wonder dat ze überhaupt zelf nog weten wie ze zijn! In het theater kreeg dit koningskoppel niets dan lof van pers en publiek: ‘Een bombardement op de lachspieren’, ‘onthutsend knap’.Rauw, razendsnel, scherp, over de top, rete-muzikaal en ongenadig grappig. Zij die de hits Hulphond en Löyly zagen weten het al: Vrijdag en Sandifort zien is voor de bijl gaan.

i.s.m.

Kirsten heeft jeuk. Al haar leven lang. Jeuk komt van bin-nenuit, jeuk is een emotie, maar Kirsten krijgt ook jeuk van de wereld om haar heen. Als kind ingepakt in een krab-pakje, als puber in coltruien en nu wil ze uitpakken, want het brandt.

Kirsten vraagt zich af: moet je krabben waar het jeukt? Soms moet je niet krabben, maar het laten jeuken. Want als je op één plek krabt, begint het ergens anders weer te jeuken, en als iemand ‘stop’ zegt, wordt het alleen maar erger.Kirsten stopt niet, ze is pas net begonnen. Haar tweede avond-vullende programma is een muzikale cabaretvoorstelling die de jeuk naar het theater brengt, maar ook de zalf. Want als Kirsten gaat krabben, krabt ze ook u. Met liefde. Rinske Wels in dagblad Trouw (4 sterren): ‘Kirsten van Teijn heeft het lef en het onge-geneerde van Adèle Bloemendaal, gecombineerd met de chaos en het onweerstaanbare komische talent van Brigitte Kaandorp.’

vrijdagavond13 januari 2017CABARET

Kirsten van TeijnZALFAanvang: 20.15 uurToegangsprijs € 16,00

zaterdagavond 10 december 2016

CABARET

VRIJDAG VS. SANDIFORT

Aanvang: 20.15 uur - Toegangsprijs € 18,00

Foto: Thijs Meuwese en Daan Colijn

Foto

: Pie

k

Foto: Bob Bronshoff

Foto: Saskia Kerkhoff

Page 7: Theatergids 2016-2017

Als Emma van de ene op de andere dag opgenomen wordt op de psychiatrische afdeling van een zieken-huis, de PAAZ, weet ze één ding zeker: hier is een fout gemaakt. Ze heeft namelijk een leuke baan, een geweldige vriend en een goed leven, dus dat ze dood wil kan dan toch geen probleem zijn?

Het is het begin van Emma’s zoektocht door de absurde wereld van de psychiatrische kliniek, met al haar regels, pillen en diagnoses. Een zoektocht naar de uitgang, maar boven alles een zoektocht naar zichzelf. Tijdens haar reis langs vreemde patiënten en nog vreemdere therapeuten, depres-sieve kerstballen en onverwachte vriendschappen, begint Emma te beseffen dat ze hier niet voor niets zit, en dat zij de enige is die kan bepalen of, maar vooral ook hoe ze ooit de PAAZ weer verlaat.PAAZ is een solovoorstelling vol humor, die de donkere kant van de psychiatrie echter niet schuwt. Naar het gelijknamige boek van Myrthe van der Meer. Actrice en cabaretière Yora Rienstra speelt de rol van Emma.

Een zorgvuldig geselecteerde internationale groep jonge dansers van Codarts Rotterdam - de hotspot voor heden-daagse dans - neemt u mee op een spannende dansreis.

Dit uitdagende programma toont niet alleen de veelzijdigheid van deze talentvolle dansers, maar is tegelijkertijd een betoverende col-lage van stijlen in de choreografie. De sprankelende show heeft alles: nieuwe werken die speciaal voor de dansers zijn gecreëerd, maar ook bestaand, wereldberoemd repertoire van topchoreografen.

'Talent On The Move' presenteert choreografieën van onder ande-ren: hot shots Francesca Harper en Kyle Abraham uit New York, de veelgeprezen Stephen Shropshire en wereldvermaarde choreografen als Jiří Kylián en Itzik Galili.

Kom genieten in De Beun van topdansers van morgen.

13

Kennemerstraatweg 93-95, 1851 BB HeilooT 072 5320098www.dorcaswinkelheiloo.nl

DORCAS WINKELHEILOOOpeningstijden:Dinsdag, donderdag, zaterdag 10.00-15.00 uur

zaterdagavond 28 januari 2017

HOLLAND DANCETALENT ON THE MOVE

Aanvang: 20.15 uur - Toegangsprijs € 15,-

vrijdagavond 27 januari 2017

Toneel

YORA RIENSTRAPAAZ

Aan

vang

20.

15 u

ur

Toeg

angs

prijs

€ 1

5,00

i.s.m.

Geopend van eind april tot begin september

www.zwembadhetbaafje.nl

EN DAARNA VAN EEN

VOORSTELLING IN

DE BEUN!

DEZE ZOMER EERST

GENIETEN IN

HET BAAFJE!

Bestel uw kaartjes viaWWW.VRIENDEN VANDEBEUN.NLOok voor uitgebreide informatie en het laatste nieuws.

Foto

: Ann

emie

ke v

an d

er To

gt

Foto: Arrash Nikkhah

Voor of na de voorstellingU bent altijd van harte welkom!

Herberg Jan - Kennemerstraatweg 97 - 1851 BB Heiloo - 072 2100 181 - [email protected] - www.herberg-jan.nl

Page 8: Theatergids 2016-2017

Ageeth de Haan maakt al jaren muziektheater voor kinderen vanaf 2 jaar en hun familie.

In De Beun is ze geen onbekende, zij is bij ons succesvolopgetreden met de voorstelling Bijt-ie in je Bil. Nu de voor-stelling Daar komen de dieren, ook weer met aanstekelijke liedjes en interactie met het publiek.

Een perfecte voorstelling voor peuters en kleuters, waarin Ageeth hen meeneemt op safari en waarin wildlifebeelden het decor vormen .'Kijk, daar komen ze': de giraffen, de olifanten, de apen en nogveel meer wilde dieren. Het publiek wordt ondergedompeld in de leefomgeving van de wilde dieren.

Kom dit meemaken!

In hun rol van huisband bij Podium Witteman en dankzij optredens bij o.m. De Wereld Draait Door en Radio 4 heeft Fuse zich afgelopen jaar flink in de kijker gespeeld. Maar de sterke live reputatie van het jonge zestal komt niet uit de lucht vallen. Met optredens door het hele land laat de groep zien een publiek te vinden van club en kerk tot festival en concertzaal.

Door de muzikanten van Fuse stromen achtergronden in klas-sieke muziek, jazz, pop en improvisatie. In een ietwat ongewone bezetting van strijkkwartet, contrabas en percussie laten ze horen waar Fuse voor staat: ritmisch werk van componisten als Bartók, Zappa en Brubeck, moderner werk van Tom Trapp en Nils Frahm en klassiekers van Sjostakovitsj, Ellington en Coltrane. De verbinding zit in de instrumenten en de aanstekelijkheid waar-mee Fuse hun muziek uitdeelt aan het publiek.

Het vermaarde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen speelt een uitvoering van het beroemde werk Canto Ostinato van componist Simeon ten Holt. De haast meditatieve muziek een voortdurend aanhoudende, zangerige melodie vormt een oase van rust in het hec-tische bestaan van alledag.

Onderga deze middag de onderdompeling in dit bad van wellui-dende klanken, gespeeld op twee vleugels. U kunt dat, zoals ge-bruikelijk, doen vanuit uw zitplaats in de zaal maar het mag ook liggend op een kleedje op het toneel van De Beun. Want dat hoort ook bij Canto Ostinato: mensen die het liggend (en vaak met gesloten ogen) willen ondergaan. In het Concertgebouw is dit een bekend tafereel, zowel in de Kleine als de Grote zaal.

Sandra en Jeroen van Veen zetten Canto Ostinato al in vier ver-schillende versies op cd. Tot grote tevredenheid van de meester zelf, Simeon ten Holt riep hun vertolking uit tot de beste. Toen de in Bergen woonachtige componist in 2012 op 89-jarige leeftijd overleed, waren zij het dan ook die bij Pauw&Witteman de Canto speelden.

Het leven van Marc de Hond werd overheerstdoor angsten.

Totdat alles waar hij bang voor was hem vijftien jaar geleden overkwam: zijn internetmiljoenen verdampten, zijn geliefde grootouders stierven en tot overmaat van ramp kreeg hij een dwarslaesie. Tot zijn eigen verbazing kwam hij optimistischer en sterker dan ooit uit deze periode. In zijn tweede theaterpro-gramma Wie Bang is Krijgt ook Klappen legt Marc uit hoe het hem lukte zijn angsten te overwinnen en hoe het grote oorlogs-geheim van zijn opa daar een belangrijke rol in speelde.Een inspirerend en optimistisch verhaal voor iedereen die bang is voor terroristische aanslagen, vluchtelingen, angstzaaiende politici, spinnen, slangen, wilde dieren, exotische ziektes, de dood, Prem Radhakishun of mannen in een rolstoel. Urgent en relevant.Het inspirerende vervolg van Marcs succesvolle en veelgeprezen debuutvoorstelling Scherven brengen geluk. Wederom geregis-seerd door Silvester Zwaneveld, met muziek van Ivo de Wijs.

vrijdagavond 3 maart 2017

MUZIEK VAN FUSE

albumtournee

Aan

vang

20.

15 u

ur

Toeg

angs

prijs

€ 1

8,00

zondagmiddag 5 maart 2017

CANTOOSTINATO

Jeroen en Sandra van Veen Aanvang14.00 uur

Toegangsprijs€ 19,00

MUZIEK

woensdagavond 15 maart 2017

Cabaret

MARC DE HONDWie bang is krijgt ook klappen

Aan

vang

20.

15 u

ur

Toeg

angs

prijs

€ 1

7,00

16

zondagmiddag 26 februari 2017KINDERVOORSTELLING

(2 TOT 7 JAAR)

AGEETH DE HAANMET LIVE BAND

DAAR KOMEN DE DIEREN

Aanvang: 14.00 uur en16.00 uur

Toegangs-prijs € 7,50

1514

Foto: Bastiaan Musscher

Foto: Jan van Gorselen

Foto: Merlijn Doomernik

Foto: Lilianne Vloet

Page 9: Theatergids 2016-2017

Aan

vang

14.

00 u

ur

Toeg

angs

prijs

€ 2

0,00

zaterdagavond 15 april 2017

CARRY TEFSEN,INGEBORG ELZEVIER

EN TRUDY LABIJGouwe Ouwe

Aanvang20.15 uur

Toegangsprijs€ 26,00

TONEEL

Drie totaal verschillende dames, met één overeenkomst: ze werken bij een fastfoodrestaurant terwijl ze op leeftijd zijn. Doen ze dat voor de gezelligheid, om bij de tijd te blijven of is hier iets heel anders aan de hand? En waarom wordt het filiaal waar deze dames werken zo ongekend populair?

Gouwe Ouwe is een gloednieuwe, vrolijke komedie met een serieuze ondertoon over de positie van ouderen in onze maatschappij en het grijze plafond. In deze komedie over ouder worden en jong blijven spelen drie fantastische actrices, die nog graag op de planken in theater De Beun staan: Carry Tefsen, Ingeborg Elzevier en Trudy Labij. De tekst is van Philip Walkate en de regie is in handen van Ignace Cornelissen.

Nasrdin Dchar wordt vader. Hij en zijn vrouw worden ouders. Maar hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? Een nieuw leven in dit leven. In deze tijd.

Zijn aanstaande vaderschap is ook een confrontatie met zijn roots en hoe belangrijk dat voor hem is. Welke elementen van het land, de cultuur en het geloof van zijn ouders gaat hij overdragen op zijn kind? DAD is een voorstelling over vaderschap. Over generaties. Over emigratie. Over toen, nu en straks. Over hier en daar. Over leven en dood. Over liefde!Nasrdin Dchar won in 2011 het Gouden Kalf voor de beste acteur en is bekend van tv- series als Shouf Shouf!, Deadline, De Troon en ‘t Schaep in Mokum en films als Rabat. Maar hij staat toch het liefst op het toneel.

Erik van Muiswinkel is terug in het theater met zijn nieuwe voorstelling De Olieworstelaar en hij is klaarvoor de volgende ronde!

Na de soepele winstpartijen versus Barack Obama en kapitein Schettino, neemt hij het in De Olieworstelaar op tegen Erik van Muiswinkel. Een veel geduchtere tegenstander. In een reeks schermutselingen (over bijvoorbeeld UNESCO, topsport, openbaar sterven, vluchtelingen, China en Theo van Gogh) laat hij zichzelf in honderd hilarische minuten alle hoeken van de ring zien.

De voorstelling De Olieworstelaar is gespierd cabaret van een thea-trale mannetjesputter. Een grappig, grimmig en uitputtend man-tegen-man gevecht waarin de cabaretier zichzelf tegenkomt, het opgeeft, toch doorzet en het publiek laat winnen. Stevige grappen, rake typeringen, relativeringen en mopperige terzijdes. Kortom: Erik van Muiswinkel op zijn best! ‘Een heerlijke conference,’ schreef de Leeuwarder Courant. Hij legt de ‘vinger op de zere plek. Niet hard, niet zacht maar verhalend met pijn op de achtergrond,’ aldus het Friesch Dagblad.

zondagmiddag 19 maart 2017

TONEEL

NASRDIN DCHAR

DAD

17

woensdagavond 19 april 2017

ERIK VANMUISWINKELDe olieworstelaar

Aanvang: 20.15 uur - Toegangsprijs € 26,-

Foto: Janey van Ierland

Foto

: Gov

ert

de

Ro

os,

On

twer

p: G

ijs K

uijp

er

Foto: Piek

De filmclub van Heiloo

Zie voor meer info: www.filmligaheiloo.nl

Westerweg 261 1852 AG Heiloo

Tel (072) 532 17 38www.rozing.nl

wonen&dromen

Page 10: Theatergids 2016-2017

De afgelopen jaren is Wouter Hamel uitgegroeid tot een artiest van internationale allure. De allure van de muziek van Hamel kent geen grenzen. Het visum van zijn vocalen lijkt maar niet te verstrijken.

‘Zijn heldere geluid, perfecte timing en prachtige eigen sound zorgen ervoor dat we zijn stembanden een kroonjuweel mogen noemen’ (De Telegraaf).

Wouter Hamel is zo’n zeldzame artiest waarvan je het gevoel hebt dat hij en zijn liedjes er altijd al zijn geweest. Met pak-kende, zelfgeschreven songs op het snijpunt tussen pop en jazz verovert Wouter Hamel in sneltreinvaart het hart van een groot internationaal publiek. Of het nu in een intieme concertzaal, een rokerige club of op een festival is, Hamel en band overtuigen.Hij duikt nu samen met zijn band het theater weer in. En dat belooft wat, want 'Hamel heeft een superstrakke band die met speels enthousiasme de catchy liedjes de zaal in slingert', aldus de Volkskrant.

Keer op Keer, de leukste kringloopwinkel voor het goede doel in Noord-Holland.U vindt ons op Industrieterrein Oosterzij 17

(hoek Nijverheidsweg) in Heiloo.Telefoonnummer 072-532 59 62www.heiloo-online.nl/keeropkeer

Onze openingstijden zijn: dinsdag: 10.00 - 15.00 uur donderdag: 10.00 - 15.00 uur zaterdag: 10.00 - 14.00 uur

• Woning- en bedrijfsmakelaardij• Vastgoedmanagement• VVE Management• Verzekeringen en Hypotheken

Profiteer ook van de ERVARING vanVan der Borden

Kennemerstraatweg 386, 1851 BK Heiloo,tel. 072 535 1000, fax. 072 532 0533, E-mail: [email protected]

Tevens vestigingen in Alkmaar, Schoorl/Bergen en Castricum

‘Als je je altijd een dochter voelt, is er maar één manier om van je moeder af te komen, en dat is door zelf moeder te worden.’ In 1975 verraste Harry Mulisch zijn lezers met de buitengewoon helder geschreven liefdesroman Twee Vrou-wen. Inmiddels is het boek 27 keer herdrukt en succesvol verfilmd. Na het overdonderende succes van de toneelversie van De ontdekking van de hemel volgt dit seizoen met Twee Vrouwen een nieuwe Mulischroman in het theater.

Een gescheiden vrouw begint een nieuwe verhouding. Dit haalt haar leven volledig overhoop. Ze is hartstochtelijk verliefd, maar raakt wanhopig door het zwijgzame en raadselachtige gedrag van haar geliefde. De ex-echtgenoot kan het niet nalaten tussenbeide tekomen, waarna de gevolgen niet te overzien zijn. Twee Vrouwen is een poëtisch liefdesverhaal met een onverwacht slot.

De voorstelling is ookgeschikt voor bezoek in schoolverband vanaf niveau 5, havo/vwo, bijvoorbeeld in het kader van Nederlands of CKV.

19

dinsdagavond 2 mei 2017TONEEL

TWEE VROUWENRenee Soutendijk, Chris Tates

en Roos van ErkelAan

vang

20.

15 u

ur

Toeg

angs

prijs

€ 2

6,00

Uw sportvrienden treft u aanin het gezellige Sportcafé en

Biljartcentrum het Vennewater!

Ook als u iets te vieren heeft!vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

die wij kunnen bieden.Fam de Wit tel. 072-505 2948, 072-533 6548, 072-533 5313

SportCafe

het Vennewater

i.s.m.

B O U W B E D R I J F

072 532 15 [email protected]

DE HOEFSMID 39, 1851 PZ HEILOO

Foto: Piek

Aanvang 20.15 uur

Toegangsprijs

26,00 eurozaterdagavond 22 april 2017

MUZIEK

WOUTER HAMEL EN BANDTHEATERTOURNEE 2017

Foto

: San

ja M

aru

sic

Page 11: Theatergids 2016-2017

21

• Ontbijt • Lunch• Diner • Tea party’s • Huwelijksfeesten • Jubilea • Zakelijke bijeenkomsten • Brunch• Bedrijfsfeesten • Buffetten

Restaurant Klein VarnebroekDe Omloop 22 - 1852 RJ - Heiloo Tel. 072 5331612

[email protected] - www.kleinvarnebroek.nl

AL 20 JAAR EEN BETROUWBARE MAKELAARMET PERSOONLIJKE DIENSTVERLENING

Tel. 072 53 38 717 www.ouwejanvastgoedadvies.nl

Makelaardij o.g.

Kerkelaan 8

1851 HE Heiloo

• Het sleuteladres voor nieuwe en gebruikte auto’s• Onderhoud, APK keuring, schades en ruitreparaties• Levering van ieder merk nieuwe en gebruikte auto• Erkend inbouwbedrijf van auto alarmsystemen • Onderhoud en montage van auto airconditioning

De Oude Werf 2 1851 PW Heiloo Tel. 072-5338361www.garagebedrijfpauladmiraal.nl [email protected]

S t a t i o n s p l e i n 2 4 - 1 8 5 1 L N H e i l o oT e l . 0 7 2 5 3 3 1 2 7 5 - w w w . z o n n e v e l d o p t i e k . n l

Nieuwe look?

ww

w.de

vos-

scho

enen

.nl

Winkelcentrum De HoefVan Ostadelaan 270 Alkmaar

Kaartverkoop 2016-2017

Voorverkoop / Losse verkoopDe voorverkoop duurt tot 1 juli.Na 1 juli start de losse kaartverkoop.

Voorverkoop met voorrang voor donateursDe ‘Vrienden van de Beun’, onze donateurs, krijgen de theatergids een week eerder bezorgd dan ande-ren. Donateurs hebben voorrang bij het reserve-ren van kaarten. Uw bestelling moet dan wel vóór 1 juli binnen zijn, want de voorrangsregeling geldt tot die datum.

Vrienden hebben een Vriendencode. Die is te vin-den in de brief die u bij deze gids hebt ontvangen. Vergeet niet deze code in te vullen op uw bestel-formulier!

Voorverkoop voor niet-donateursOok niet-Vrienden kunnen natuurlijk kaarten be-stellen in de voorverkoop. Hun reservering komt echter pas na die van de donateurs aan de beurt. Op het bestelformulier (pagina 23) heeft u de mo-gelijkheid om donateur te worden.

Inzenden van het bestelformulierHet is voor de vrijwilligers van onze besteladmi-nistratie – en wellicht ook voor uzelf – verreweg het gemakkelijkst als u uw kaarten via de website bestelt. Wij verzoeken u dan ook met klem dat te doen. Alle online bestellingen worden onmiddel-lijk via e-mail bevestigd.

Voor wie niet over internet beschikt, staat achter in deze gids een bestelformulier. Dat kunt u invul-len en opsturen naar Postbus 79, 1850 AB Heiloo.

Toewijzing kaarten na 1 juliToewijzing van de kaarten gebeurt op volgorde van binnenkomst van alle bestellingen, online en op papier. Zo spoedig mogelijk na 1 juli krijgt u bericht welke kaarten aan u zijn toegewezen. Dan ontvangt u ook een betalingsverzoek om het

verschuldigde bedrag over te maken. Kaarten die niet tijdig zijn betaald gaan in september weer in de verkoop.

Kaarten afhalenOm kosten en werk te beperken – bedenk: wij zijn een vrijwilligersorganisatie en het gaat om duizenden kaarten! – hopen wij dat u uw kaarten wilt ophalen op zaterdag 3 september, aan onze kraam op de Westerweg, tijdens de uitmarkt ‘Uit & Zo Heiloo’.

Als u de kaarten NIET op 3 september kunt afha-len, proberen onze vrijwilligers ze bij u thuis te bezorgen. Dat lukt echter niet in de hele regio. Als we niet in staat zijn uw bestelling thuis te bezor-gen, krijgt u per e-mail bericht waar en wanneer u uw kaarten alsnog kunt afhalen.

Losse verkoopLosse kaarten voor onze voorstellingen kuntu kopen:• aan de kassa van het theater vanaf drie kwartier voor aanvang van voorstellingen of tijdens de openingsuren (woensdag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur)• in de Bibliotheek Heiloo• bij de vestiging van kantoorboekhandel De Schrijverij in het stationscentrum van Heiloo

Via internet kunt u altijd kaarten bestellen op onze website www.vriendenvandebeun.nl. Na uw online bestelling zijn er twee mogelijkheden:

a) Als u in Heiloo woont en u bestelt en betaalt uw kaarten meer dan vier dagen vóór de voor- stelling online, dan worden ze bij u thuis- bezorgd nadat wij uw betaling hebben ont- vangen.b) Als u NIET in Heiloo woont EN/OF u bestelt en betaalt uw kaarten vier dagen of korter voor de voorstelling online, dan liggen ze vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling voor u klaar bij de kassa van het theater.

Vier dagen of korter voor de voorstelling online kaarten bestellen kan alleen als u ze meteen via iDeal betaalt.

Teruggeven van kaartenKaarten voor uitverkochte voorstellingen waarvoor een wachtlijst bestaat, mogen wor-den teruggegeven. Let op: deze service sluit één week vóór de voorstelling. Kaarten voor niet-uitverkochte voorstellingen kunt u niet teruggeven.Let op: deze service sluit één week vóór de desbetreffende voorstelling.

WachtlijstMensen die in het voorseizoen kaarten hadden gereserveerd maar die niet hebben gekregen omdat er te veel aanvragen waren, komen au-tomatisch op de wachtlijst. Die kan in de loop van het seizoen worden aangevuld met andere belangstellenden. Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected].

ContactU kunt ons bereiken via de knop Contact op onze website www.vriendenvandebeun.nl of via [email protected]. Via ons steunpunt, tel. 06 3910 1684, kunt u ons ook altijd vragen stellen over de kaartverkoop.

Voor verzoeken om een speciale plaats in het theater (bijv. een rolstoelplaats) of voor het reserveren van een neklus voor gehooronder-steuning kunt u rechtstreeks bellen met het theater: tel. 072 533 3156.

Bestel uw kaartjes via

WWW.VRIENDEN

VANDEBEUN.NLOok voor uitgebreide informatie

en het laatste nieuws.

Page 12: Theatergids 2016-2017

•Bestel de kaarten bij voorkeur via onze website www.vriendenvandebeun.nl (zie pag. 21).Heeftugeen internet,stuurdezestrookdannaar:SecretariaatVriendenvandeBeun,Postbus79,1850ABHeiloo *Uwe-mailadreswordtuitsluitendvoordezebestellinggebruikt.

HeeftueenVriendencode?Vulin:

Naam:

Adres:

Postcode: Woonplaats:

Telefoonnummer: E-mailadres*:

Datum: Plaats:

Handtekening:

Bestelformulier seizoen 2016-2017 Nr. Datum Tijd Artiest of Voorstelling Aantal Prijs Bedrag

Donateur worden? JA, ik word vriend van de Beun e 12,50

1. vr. 09-09 20.15 AnneNeuteboom-Weg e 15,00

2. vr. 23-09 20.15 DiederikvanVleuten-Mijnn.m.Churchill e 24,00

3. za.24-09 20.15 ThijsBorstenenTaniaKross e 24,00

4. zo. 02-10 15.00! IndecentProposal e 18,00

5. wo.12-10 20.15 PauldeMunnik-Nieuw e 22,00

6. za. 22-10 20.15 MichielBorstlapS.Dyanne-BillieHoliday e18,00

7a. zo. 23-10 14.00 Iep-BoeschotenenGuthmann e 7,50

7b. zo. 23-10 16.00 Iep-BoeschotenenGuthmann e 7,50

8. zo. 13-11 14.00 JennyAreanMarijnBrouwers e 24,00

9. wo. 16-11 20.15 FreekdeJonge-DePeiling e 24,00

10. za. 19-11 20.15 ChristiaanKuyvenhoven-KoperenTuin e 17,00

11. zo. 20-11 14.00 Bramv.d.Vlugte.a.-Vaders&Zonen e 26,00

12. zo. 04-12 14.00 Yentl&DeBoer-Desnoepwinkelisgesl. e 18,00

13. za. 10-12 20.15 Sandifort&Vrijdag-VrijdagvsSandifort e 18,00

14. vr. 13-01 20.15 KirstenvanTeijn-ZALF e 16,00

15. vr. 27-01 20.15 YoraRienstra-PAAZ e 15,00

16. za. 28-01 20.15 HollandDance-Talentonthemove e 15,00

17a. zo.26-02 14.00 AgeethdeHaan-Daarkomendedieren e 7,50

17b. zo.26-02 16.00 AgeethdeHaan-Daarkomendedieren e 7,50

18. vr. 03-03 20.15 Fuse-albumtourneevoorjaar2017 e 18,00

19. zo.05-03 14.00 JeroenenSandrav.Veen-CantoOstinato e 19,00

20. wo.15-03 20.15 MarcdeHond-Wiebangiskrijgtookkl. e 17,00

21. zo. 19-03 14.00 NasrdinDchar-DAD e 20,00

22. za. 15-04 20.15 CarryTefsen,IngeborgElzevier,TrudyLabij e26,00

23. wo.19-04 20.15 ErikvanMuiswinkel-Deolieworstelaar e26,00

24. za.22-04 20.15 WouterHamelenband-Theatertournee e26,00

25. di. 02-05 20.15 ReneeSoutendijke.a.-TweeVrouwen e26,00

Totaalbedrag: e

23

GARAGEBEDRIJF PAUL ADMIRAALALLDEK VLAGGENKAPSALON ANNEMIEKAPERTURA TRAININGBANG ZOOM MEDIA CONCEPTSBIBLIOTHEEK HEILOOGERI DE BOER VERTALINGEN AKERSLOOTFIETSENHANDEL BOERSEN – A. DUYKERFYSIOXPERTVAN HANEGHEM TUIN EN LANDSCHAPHEMA WARENHUIS ’T LOOMEVR. HENRIËTTE VAN HOLLANDA.M.J. JÜNGER ACCOUNTANCYDIERENKLINIEK DE KATTENBERG

KNIJN & DAMSMA SCHOONMAKERSKÖSTERS ELEKTRAVAN LEERSUM & VAN DER PLOEG NOTARISSENDE LOOCATIEMUISMEDIAMUIS SOFTWARENAUTILUS ECO-CIVIELROTTEVEEL M4 VASTGOEDONTWIKKELINGRUTGERS HOORTECHNIEKHENK SCHOLTEN BLOEMBINDERIJTHUISKANTOOR DE SCHRIJVERIJSYLVIA SIERHUIS ENTERTAINMENTIR. SJ. STIENSTRA ADVIESBUREAUSTIP BUSINESS FOTOGRAFIE

TALLY-HOGEORGE TERVOORTFAMILIE VAN UITERTUITKIJKPOST MEDIA BVRESTAURANT KLEIN VARNEBROEKSTUCADOORSBEDRIJF FRANS VELDTH. VELDT TEGELZETTERSBEDRIJFVOS MAKELAARSFAMILIE VAN WILLIGENGARAGE ZANDERZOET ONTMOETZONNEVELD OPTIEK

bedankt!

OOK VRIEND OF STEUNPILAAR WORDEN? MELD U AAN. [email protected]

AL TWINTIG JAAR ZORGEN WIJ ER SAMEN MET U VOOR DAT WE IN HEILOO KUNNEN GENIETENVAN MUZIEK, TONEEL, DANS & CABARETVOORSTELLINGEN OP PROFESSIONEEL NIVEAU

WIJ WENSEN IEDEREEN EEN MOOI THEATERSEIZOEN

BEZOEKERS, VRIENDEN, VRIJWILLIGERS EN STEUNPILAREN KIJK OOK EENS OP DE WEBSITE!

Een papieren theatergids is prachtig, en zeker deze! Om keuzes te maken, om in de stemming te komen, om te bewaren en later nog eens iets in op te zoe-ken. En om iedereen die ons steunt de kans te geven om zich te presenteren. De gids is echter wel een momentopname. In de loop van een theaterseizoen gebeurt er natuurlijk van alles. Een cabaretier die in april nog niet goed wist waar zijn programma precies over zou gaan, heeft er in september opeens heel veel over te vertellen. Een toneelgezelschap heeft een filmpje gemaakt van de repetities, een muzikant geeft een voorproefje van een concert, artiesten ver-schijnen op tv of worden geïnterviewd op de radio – allemaal nieuwtjes die bij uitstek geschikt zijn voor onze website. Dus als u op de hoogte wilt zijn van het laatste nieuws over ons theater, over een voorstel-ling die u hebt geboekt of als u nog aarzelt of u wel of niet naar een voorstelling zult gaan, kijk dan op onze website: www.vriendenvandebeun.nl. Kaarten kunt u daar natuurlijk ook het hele jaar door bestellen.

Voor sommige toneelvoorstellingen worden op een later tijdstip wellicht inleidingen geprogram-meerd. Kijk ook hiervoor op onze website!

Page 13: Theatergids 2016-2017

Wij ontmoeten u graagin Theater de Beun en

op @RabobankNKL

Vorm

gevi

ng:M

arco

Sto

orvo

gel-ba

ngzo

om.n

l-C

oörd

inat

ie:Kitty

Hoo

glan

d

Volg ons ook op: Twitter: @vriendenvdbeun Facebook: www.facebook.com/stichting.vriendenvandebeunDezetheatergidsiseenuitgavevandeStichtingVriendenvandeBeunSecretariaat:VriendenvandeBeun,Postbus79,1850ABHeilooSteunpuntkaartverkoop,telefoon:0639101684Bankrekeningnr.NL34RABO0145058093Website:www.vriendenvandebeun.nl-e-mail:[email protected],Willibrordusweg2,1851HBHeiloo,telefoon:0725333156

Aan

vang

20.

15 u

ur

Toeg

angs

prijs

€ 2

4,00

Met uw kinderen of kleinkinderenNAAR DE VOORSTELLING VAN

AGEETH DE HAANDAAR KOMEN DE DIEREN

Aanvang: 14.00 uur en16.00 uur

Toegangs-prijs € 7,50

Scherpe observaties van

ERIK VANMUISWINKELDe olieworstelaar

Aanvang: 20.15 uur - Toegangsprijs € 26,-

Jazz vanMICHIEL BORSTLAP EN SHERRY DYANNEOde aan Billie Holiday To

egan

gsp

rijs

€ 18

,00

Aan

van

g 20

.15

uur

Laat u verrassen door

ANNE NEUTEBOOM

WEG

Winnares Cameretten 2015Aan

vang

20.

15 u

ur

Toeg

angs

prijs

€ 1

5,00

Aanvang 20.15 uur

Toegangsprijs

26,00 euroGezellig met vrienden naar

WOUTER HAMEL EN BANDTHEATERTOURNEE 2017

Lachen met de dames

YENTL& DE BOER

De snoepwinkel is gesloten Aanvang14.00 uur

Toegangsprijs€ 18,00

CABARET

Aanv

ang 2

0.15

uur

Toeg

angs

prijs

€ 22

,00

Geniet vanMuzikaal cabaret / kleinkunst doorPAUL DE MUNNIK*** Nieuw ***

De historie komt totleven metDIEDERIK VAN VLEUTENMijn nachten met Churchill