Raet HR Self Service

Click here to load reader

 • date post

  19-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  223
 • download

  5

Embed Size (px)

description

De selfservice-mogelijkheden van Raet leiden tot hogere kwaliteit, beter inzicht, lagere kosten en tijdwinst. Met online toepassingen beheert, muteert en deelt u informatie eenvoudig digitaal. Wijzigingen en aanvragen worden bij de bron ingevoerd, waardoor dubbel invoeren verleden tijd is.

Transcript of Raet HR Self Service

 • Raet HR Self ServiceOp voorsprong met intelligent e-HRM

 • Meer weten?

  @

  Bezuinigingen en krapte op de arbeidsmarkt maken het voor organisaties steeds belangrijker om efficint te werken. En om zich te profileren als een moderne werkgever. Papieren mutaties zijn ouderwets: het is tijdrovend en de kans op fouten is groot. Verschillende innovatieve online oplossingen bieden mogelijkheden waarmee u alle medewerkers binnen uw organisatie bereikt.

  Meer efficintie leidt tot hogere kwaliteit, beter inzicht, lagere kosten en tijdwinst. Ook in uw HR-processen. Dus is het zaak te voorkomen dat mutaties dubbel worden ingevoerd en er onnodig veel tijd gaat zitten in het invullen of verspreiden van formulieren.

  Met online toepassingen beheert, muteert en deelt u informatie eenvoudig digitaal. Informatie wordt bij de bron ingevoerd en door middel van een intelligente workflow afgehandeld. Hiermee verbetert u niet alleen de kwaliteit van uw HR-processen, maar ook de betrouwbaarheid.

  Raet HR Self ServiceOp voorsprong met intelligent e-HRM

  Modern werkgeverschapVakanties boeken, bankzaken regelen of winkelen: uw werknemers zijn gewend om de privzaken via internet te regelen. De meesten beschikken over desktops, laptops, smartphones en tablets.

  Ook zakelijk is internet ht middel om op laag drempelige wijze informatie te genereren en uit te wisselen. En dat verwachten uw werknemers ook: uit diverse onderzoeken van Raet blijkt dat 80 procent van hen zich online wil kunnen opgeven voor een opleiding en, direct na het boeken van hun vakantie op internet, digitaal verlof wil kunnen aanvragen. Stelt u zich eens voor: een medewerker dient een declaratie voor overuren in. Zijn manager kan op elk gewenst moment via zijn tablet de aanvraag accorderen. De HR-afdeling fiatteert de aanvraag, waarna deze automa-tisch in het personeelsinformatiesysteem wordt verwerkt. Werkgever 2.0, dat is precies wat uw medewerkers van u verwachten.

  HetiseengrootvoordeeldatmedewerkersookthuisbijdeeigenHR-gegevenskunnenAndrewvanderLet,projectleidere-HRMgemeenteHarlingen

  Online HR-zaken afhandelen

  | Op voorsprong met intelligent e-HRM

  | Gemeente Harlingen is modern werkgever

 • Meer weten?

  @

  Raet speelt als eerste e-HRM dienstverlener in op de behoefte van managers en mede werkers om anytime, anyplace & anywhere te werken, k op hun mobiele apparaten. Met de volledige webbased SaaS-portal Raet Online is Raet klaar voor deze ontwikkeling. Via Raet Online op mobiel kunnen alle medewerkers en managers die via de self service-mogelijkheden nu hun HR-zaken al online inzien en wijzigen (of hun salarisstrook bekijken) dit ook via de smartphone doen. Daarmee kunnen ze met ieder denkbaar (mobiel) communicatiemiddel eenvoudig HR-zaken inzien en afhandelen. Met Raet biedt u hen die mogelijkheid. En geeft u concreet invulling aan modern werkgeverschap.

  Modern werk geverschap met Raet Online op mobiel.HetmanagementheeftnueengrotererolbijhetHR-proceseneenbeteroverzichtoverhunafdelingJanHendrikvanWeelderen,managerinformatievoorziening&beheerRiaggZuid

  Efficinte HR-processen

  Met de selfservice-mogelijkheden binnen Raet Online kunt u medewerkers en managers betrekken bij diverse HR-processen zoals verzuimregistratie, indienen van declaraties en werving en selectie. Dit helpt u veel voorkomende HR-processen efficinter in te richten en optimaal te ondersteunen in de lijn.

  Medewerkers doen het zelfMet Raet HR Self Service kunnen uw medewerkers altijd en overal de eigen persoonlijke gegevens inzien en wijzigen. De mogelijkheden zijn divers: van het inzien en wijzigen van de eigen NAW-gegevens en bankrekeningnummers tot en met het indienen van declaraties (met gescande notas). U bepaalt tot welke onderdelen uw medewerkers toegang krijgen. Medewerkers willen regie over de eigen HR-gegevens, u biedt het hun.

  Leidinggevenden hebben overzichtUit onderzoek van Raet blijkt dat bijna 80 procent van de lijnmanagers e-HRM als belangrijke voorwaarde ziet om HR-taken in de lijn beter te kunnen uitvoeren. Met HR Self Service hebben uw leidinggevenden via de beveiligde webomgeving altijd toegang tot actuele overzichten van de eigen afdeling.

  | RiaggZuid geeft managers inzicht

  | Efficinte HR-processen

  | Raet Online op mobiel

 • Meer weten?

  @

  Optimale efficintie met digitale handtekening Als eerste partij in Nederland digitaliseert Raet nu ook de laatste stap van een HR-proces, het ondertekenen van documenten zoals mutaties op de arbeidsovereenkomst. HR-afdelingen zijn veel tijd kwijt aan deze arbeids-intensieve, administratieve handeling om het fysieke document bij de juiste personen te krijgen en de door-looptijd te bewaken. De digitale handtekening zorgt daarmee voor een sterke efficintieverbetering bij uw organisatie. Door samen te werken met de onafhankelijke organisatie Digidentity heeft u de zekerheid dat de digitale handtekening dezelfde rechten heeft als de fysieke handtekening. Tekenbevoegden namens de werkgever doen dit met een beveiligd certificaat in combinatie met een door Digidentity ontwikkelde digitale persoonlijke sleutel. Werknemers ondertekenen via SMS-authenticatie, waarna het document opgeslagen kan worden in het online personeelsdossier.

  Kijk hier voor meer informatie over de samenwerking met digidentity

  Snellere mutatieverwerking voor HR-professionals Foute of ontbrekende gegevens, dubbel ingediende mutaties: een doorn in het oog van HR-professionals. Met HR Self Service komen alle mutaties goed leesbaar, juist en volledig ingevuld binnen. En digitaal zodat de informatie niet kwijt-raakt. Deze mutaties worden vervolgens automatisch in het personeels informatiesysteem verwerkt.

  Met Raet Online Docs kunt u zelf templates in uw huisstijl voor diverse documenten aanmaken. De templates zijn op maat te maken, met het logo van uw organisatie, vaste tekstblokken en invulvelden. Handig voor bijvoorbeeld brieven met functie wijzigingen of gewijzigde arbeids voorwaarden.

  Raet Online Docs ondersteunt HR-professionals bij het efficint uitvoeren van dagelijkse mutatie processen en bij het opstellen en afhandelen van officile documenten. Deze slaat u vervolgens eenvoudig in digitale personeelsdossiers op. Door de optimale ondersteuning van uw admini stratieve HR-processen voert u minder handelingen uit en bespaart u met HR Self Service dus tijd.

  BinnenonzeorganisatieisdegeloofwaardigheidenhetdraagvlakvanHRalsbusinessprocesvooriedereenenormgestegen.

  JeroenVenrooij,HRDirecteurBaker&McKenzie

  | Optimale efficintie met digitale handtekening

  | Snellere mutatieverwerking

 • Meer weten?

  @

  Iedereen kan ermee werkenHR Self Service is een intutief en gebruiksvriendelijk systeem: iedereen kan er eenvoudig mee werken. U kunt bovendien aansluiten op de terminologie binnen uw bedrijf.

  HR Self Service functioneert op reguliere computers n op tablets en smartphones. De enige voorwaarde is een internetverbinding. Het systeem is snel in te voeren binnen uw organisatie. Doordat het laagdrempelige verbindingen kent met bijvoorbeeld uw intranet, is het toegankelijk voor al uw medewerkers.

  In control met Raet Online Procesmonitor Met de Procesmonitor in Raet Online bent u altijd in control. De statistieken laten zien of de formulieren goed gebruikt worden volgens de door u ingerichte workflow. Deze workflow kunt u afstemmen op de processen binnen uw eigen organisatie. Houden de managers zich aan de afgesproken reactietijden? Worden formulieren correct afgehandeld? U kunt het per formulier, afdeling en medewerker bekijken. Optimaliseer waar nodig de workflow van een proces en u verhoogt de efficintie in uw organisatie.

  HR Self Service van Raet biedt medewerkers, leiding-gevenden en HR-professionals efficintie en gemak en helpt u bij de ontwikkeling naar een meer strategische rol voor het HR-management. Dat is intelligent e-HRM volgens Raet. Zet hiermee ook uw organisatie op voorsprong.

  wijzigen tekenen fiatteren

  [opslaan]

  [verzenden]

  [intrekken]

  [afkeuren]

  [goedkeuren]

  [afkeuren]

  [goedkeuren]

  afgekeurd

  goedgekeurd

  ingetrokken

  De intelligente workflow ondersteunt de verwerking van uw mutaties.

  | In control met Raet Online Procesmonitor

 • Meer weten?

  @

  Raet Online ook voor uw organisatie:

  Altijd en overal toegang tot

  HR Self Service

  | Raet Online ook voor uw organisatie

  | Altijd en overal toegang

 • Meer weten?

  @

  Raet. Verder in HR.

  Bedrijfskundige HR brengt organisaties verder. HR-beleid efficint en effectief vertalen

  naar de dagelijkse praktijk met betrouwbare HR-informatie is daarbij essentieel, de inzet

  van e-HRM onmisbaar. Als n van de eerste bedrijven wereldwijd introduceerde Raet in

  2011 HR-apps voor mobiele telefoons en tablets. Door HR-processen te optimaliseren met

  de geavanceerde HR-portal Raet Online helpt Raet primair tijd en kosten te besparen. Als

  grootste IT-dienstverlener op het gebied van HR- en payrolloplossingen ondersteunt Raet

  de ontsluiting van HR-gegevens, analyses en ken- en stuurgetallen in de volle breedte. Zo

  helpt Raet met 900 medewerkers ruim 12.500 organisaties daadwerkelijk verder in HR.

  P2 Bezuinigingen en krapte op de arbeidsmarktP3 Met de self service-mogelijkheden binnen Raet OnlineP4 Foute of ontbrekende gegevensP5 Met de HR processtatistieken in Raet OnlineP6 Realtime inzicht in HR-processen

  Left_RiaggZuid: Pagina 1: Pagina 2: Pagina 4: Pagina 5: Pagina 6: Pagina 7:

  Left_Voorsprong: Pagina 1: Pagina 3: Pagina 4: Pagina 5: Pagina 6: Pagina 7:

  Left_Main: Pagina 1: Pagina 2: Pagina 3: Pagina 4: P