Oosterhout, Bartoklaan, 17

12
H50 Bartoklaan 17 , 4904 MS Oosterhout Vrijstaande garage Moderne badkamer & keuken Hoekwoning op ruim perceel Alle voorzieningen nabij Instap klaar, wonen maar H50 Huizen Hendriks van

description

 

Transcript of Oosterhout, Bartoklaan, 17

H50

Bartoklaan 17 , 4904 MS Oosterhout

Vrijstaande garage

Moderne badkamer & keuken

Hoekwoning op ruim perceel

Alle voorzieningen nabij

Instap klaar, wonen maar

H50

HuizenHendriksvan

Verkoper vertelt

Te koop bij

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

Download de App via uw smartphone & scan de code!

Kenmerken

eengezinswoning

hoekwoning

5

130 m²

323 m²

465 m³

1970

achtertuin, voortuin, zijtuin

vrijstaand steen

c.v.-ketel

dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas

Soort

Type

Kamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Tuin

Garage

Verwarming

Isolatie

Instap-klare hoekwoning die wij, vanaf 2008, hebben opgeknapt en verbouwd. Het heeft nu een ruime woonkamer met open keuken, zodat het geheel nu zeer licht en ruimtelijk is.

Het huis heeft voldoende kamers voor een gezin met kinderen, of voor wie van extra ruimte houdt. De zeer ruime tuin biedt veel mogelijkheden om kinderen lekker te laten spelen en als ouder te genieten in de zon op het terras of onder de dak platanen, die in de zomer voor ruim 20m2 aan schaduw zorgen. Ook erg prettig, dat je vlug op de snelweg zit voor woon-werkverkeer en op praktische afstand van de stad. Op loopafstand zitten o.a. een winkelcentrum, een aantal basisscholen en verschillende sportverenigingen. Als nieuwe bewoner zal je vast net zoveel van het huis genieten als wij de afgelopen 8 jaar gedaan hebben.

Breda: Markendaalseweg 329-A35, T 076 524 77 88

Modern, licht en ruim, dat zijn de kenmerken van deze woonkamer. Er is voldoende plek voor een ruime zithoek en een aparte eethoek. De houten vloer geeft de kamer een warme uitstraling. Alles is netjes afgewerkt en strak in de lak. In de zomermaanden gooi je lekker de deur open naar je tuin.

prachtige vloer

Lichte ka mer

deur naar de tuin

huizen van hendriks

De keuken is net als de rest van de woning heerlijk com-pleet en klaar om gebruikt te worden.

Zie jij jezelf hier al staan, lekker kokkerellen voor je gezin of gasten? Zij zitten aan de eettafel en jij kunt gewoon gezellig mee blijven praten, zonder dat ze jou op de vingers zitten te kijken. Een hele fijne keuken met alle wensbare apparatuur.

Koken me t s ter ren

huizen van hendriks

kook jij of kook ikalles bij de hand

L a minaat v lo e r

huizen van hendriks

Vier slaapkamer maar liefst! Alle vier keurig afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer. De zolderkamer heeft een dakkapel en is daardoor een hele fijne kamer.

De kleinere kamer op de eerste verdieping is nu in gebruik als.....walk-in-closet..... Elke vrouw wil dat toch? Alles netjes bij elkaar. De zolder heeft tevens twee bergingen waar je heel veel spullen kunt opbergen en waar ook de cv ketel en de wasmachine staan. De badkamer is recent helemaal opgeknapt en hier kun je letterlijk baden in luxe. Prachtige tegels, mooie materialen en een heerlijke inloopdouche. Ga je lekker ontspannen in een warm bad of kies je voor de snelle douche? Je kunt kiezen en dat is altijd fijn.

wat een ruimtebaden in luxe

De tuin van de woning is de kers op de taart. Na alle ruimte binnen is het buiten ook heerlijk ruim. De hoekwoning heeft aan de zijkant ook een stuk tuin, hier is nu gras en zijn de speeltoestellen voor de kinderen geplaatst. Zo kunnen ze veilig in de tuin spelen, maar kun jij toch rustig zitten. De tuin biedt mogelijkheden genoeg om een heerlijke plekjes te maken. Op warme dagen kun je verkoeling zoeken onder de dakplatanen. De garage is achter in de tuin en is via de zijstraat te bereiken. Er is een deur naar de tuin en er is een achterom. Hierdoor kun je ook vanaf de oprit de tuin in lopen. Verder is er nog een schuur voor de kliko’s en het gereedschap.

buiten spelen in de tuin

Hee r l i j k buiten e ten

grote garage met berging

huizen van hendriks

Bartoklaan 17 4904 MS Oosterhout

Bartoklaan 17 4904 MS Oosterhout

Bartoklaan 17 4904 MS Oosterhout

Gemeente Oosterhout ligt temidden van bossen, heidevelden, zandverstuivingen en polders. Tot de gemeente behoort de stad Oosterhout en de dorpen Den Hout, Dorst en Oosteind. Oosterhout is een dynamische stad met veel voorzieningen. Er zijn goede winkelcentra, scholen, sportfaciliteiten en er is een rijk verenigingsleven. In de stad wonen ruim 51000 mensen. Oosterhout heeft veel bezienswaardigheden die aantonen dat deze stad al een hele geschiedenis achter zich heeft. Een wandeling door het oude centrum is dan ook zeker de moeite waard. De stad Oosterhout heeft grote armoede gekend. Na de oorlog werd er alles aangedaan om de werkgelegenheid te bevorderen. Veel bedrijven vestigden zich in Oosterhout en vandaag de dag neemt dat nog steeds toe. Zowel in de industrie als in de dienstensector. In Oosterhout is het prettig wonen, met een goed en hoog voorzieningenniveau. Nog steeds worden er woningen gebouwd. Jaarlijks komen er ongeveer 400 woningen bij. De verbindingen met de rest van het land zijn uitstekend. Oosterhout ligt maar 14 kilometer van Breda aan de A27, de steden Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Eindhoven zijn ook goed en in korte tijd te bereiken.

Oosterhout

hee r l i j k wonen in Oo ste r hout

noorden kadastrale kaart

Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer?

Méér informatie?Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

T 076 524 77 88 [email protected] [email protected]

Wat is een méér makelaar?

Marjolein Theeuwes

onze makelaar ska nto re n

huizen van hendriks

Markendaalseweg 329-A35 4811 KB Breda T 076 524 77 88

Hendriks076, [email protected]

Méér makelaar.