Nieuwsflash/Nieuwsflash - september 2010

1
ontmoet de Schelde... Beste bewoner van Ouden Doel en Rapenburg, Deze week voert het polderbestuur dringende herstellingswerken uit aan de Paardenschorrestraat. Graag informeren we u over de plotse en tijdelijke aanpassing in de aan- en afvoerroute die deze herstellingen met zich meebrengen. In overleg met de gemeentelijke politie van Beveren is er een tijdelijke alternatieve route vastgelegd. Tijdelijk worden de gronden uit de projecten ‘Fort Sint-Filips’ en ontpoldering ‘t polderke Lillo’ aange- voerd via de Westlangeweg. De lege vrachtwagens keren uitzonderlijk terug via de Oostlangeweg. Bij de briefing van deze tijdelijke route is aan de aannemers gevraagd alle chauffeurs nogmaals te herinneren aan de afspraken m.b.t. hoffelijkheid in het verkeer en de geldende verkeersregels. De aangepaste route is van de nodige signalisatie voorzien. Vanaf volgende week verloopt de aan- en afvoer terug via de oude ‘minder hinder route’. Momenteel onderzoeken we de extra bewegwijzering voor deze ‘minder hinder route’, zoals gevraagd op het infomoment van 7 september 2010. We beseffen ten volle dat deze aanpassing tijdelijk hinder kan meebrengen. We verontschuldigen ons hiervoor. Met vragen en suggesties kan u terecht in de infokeet of via 03 575 91 73. Projectleidster ir. Dorien Verstraete kan u rechtstreeks mailen via [email protected]. ir. Dorien Verstraete ir. Laurent Vanden Abeele Richard Rozemeijer projectleidster projectleider projectleider Waterwegen en Zeekanaal NV Agentschap Natuur en Bos Provincie Zeeland weg van water

description

Deze week voert het polderbestuur dringende herstellingswerken uit aan de Paardenschorrestraat. Graag informeren we u over de plotse en tijdelijke aanpassing in de aan- en afvoerroute die deze herstellingen met zich meebrengen. Beste bewoner van Ouden Doel en Rapenburg, weg van water

Transcript of Nieuwsflash/Nieuwsflash - september 2010

ontmoet de Schelde...

Beste bewoner van Ouden Doel en Rapenburg,

Deze week voert het polderbestuur dringende herstellingswerken uit aan de Paardenschorrestraat. Graag informeren we u over de plotse en tijdelijke aanpassing in de aan- en afvoerroute die deze herstellingen met zich meebrengen.

In overleg met de gemeentelijke politie van Beveren is er een tijdelijke alternatieve route vastgelegd. Tijdelijk worden de gronden uit de projecten ‘Fort Sint-Filips’ en ontpoldering ‘t polderke Lillo’ aange-voerd via de Westlangeweg. De lege vrachtwagens keren uitzonderlijk terug via de Oostlangeweg.

Bij de briefing van deze tijdelijke route is aan de aannemers gevraagd alle chauffeurs nogmaals te herinneren aan de afspraken m.b.t. hoffelijkheid in het verkeer en de geldende verkeersregels. De aangepaste route is van de nodige signalisatie voorzien. Vanaf volgende week verloopt de aan- en afvoer terug via de oude ‘minder hinder route’.

Momenteel onderzoeken we de extra bewegwijzering voor deze ‘minder hinder route’, zoals gevraagd op het infomoment van 7 september 2010.

We beseffen ten volle dat deze aanpassing tijdelijk hinder kan meebrengen. We verontschuldigen ons hiervoor. Met vragen en suggesties kan u terecht in de infokeet of via 03 575 91 73. Projectleidster ir. Dorien Verstraete kan u rechtstreeks mailen via [email protected].

ir. Dorien Verstraete ir. Laurent Vanden Abeele Richard Rozemeijerprojectleidster projectleider projectleider

Waterwegen en Zeekanaal NV Agentschap Natuur en Bos Provincie Zeeland

weg van water