Light Body Institute - folder najaar 2009

of 16 /16
LIGHT BODY INSTITUTE SCHOOL VOOR YOGA EN ZELFONTWIKKELING NAJAAR 2009

Embed Size (px)

description

Infofolder met alle activiteiten en cursussen georganiseerd door het Light Body Institute, een school voor yoga en zelfontwikkeling in Brugge, België.

Transcript of Light Body Institute - folder najaar 2009

Page 1: Light Body Institute - folder najaar 2009

LIGHT BODY INSTITUTESCHOOL VOOR YOGA EN ZELFONTWIKKELING

NAJAAR 2009

Page 2: Light Body Institute - folder najaar 2009

2

Het Light Body Institute

Roland VerschaeveMijn eerste spirituele ervaring had ik met kunst. Voor mijn communie vroeg ik geld om mijn eerste kunstwerk te kopen. De kunstenaar maakte een speciale prijs voor mij omdat ik daar zo jong en alleen stond met mijn envelopje geld om iets te kiezen uit zijn atelier.

Mijn tweede inspiratie was muziek. Toen ik dertien was, fietste ik van Jabbeke naar Brugge om een concert bij te wonen van het kamerorkest van Boedapest. Ik kende niets van muziek en wist niet eens wat ze speelden, maar in een soort trance ervaarde ik een diepe vreugde. Ik bleef in diezelfde sfeer terwijl ik door de kou en het donker terug fietste. Voor ik het wist, was ik thuis.

Wat lezen betreft, heb ik meer aan literatuur dan aan spirituele boeken. Een goed schrijver kan emoties en percepties omschrijven die mij veel dichter bij mezelf brengen.

MensenIk zag al vroeg allerlei dubbele dingen bij mensen. Hoewel ik hen allemaal mooi en goed vond, merkte ik tezelfdertijd dat ze een masker droegen of een rol speelden. Ik had al lang beslist dat ik die spelletjes niet zou meespelen. Ik trok mij terug en wachtte tot ik kon doen wat ik diep vanbinnen voelde. Meestal werd ik daarvoor gestraft. Toen ik zelf vond dat ik er klaar voor was, ben ik gaan zoeken.

Raja yogaHeel lang heb ik de duistere kant van het leven niet willen zien en volgde vooral de weg van plezier, genieten en vooral: leven! Op een dag werd het mij echter duidelijk dat er van alles niet klopte. Ik begon ook op mijn voeding te letten en liep zo mijn yogaleraar tegen het lijf in een vegetarisch restaurant. Hij steunde me en liet me vooral verstaan dat ik alleen maar Roland Verschaeve kon worden. Raja yoga werd mijn eerste grote stap in een eindeloos en tijdloos bewustzijn. Al vlug bleek dat “het zelf ” worden de grootste uitdaging is voor de mensheid. Dat was het wat ik als kind had gezien bij de volwassenen.

LightbodyMijn zoektocht bracht me dan verder en ik kwam bij Je lichtlichaam ontwaken (Light Body). Daar begon de grote schoonmaak. Alles wat ik niet wist, werd duidelijk gemaakt. Het mocht vooral op mijn tijd en manier gebeuren. Het werden de wonderlijkste jaren van mijn leven. Nu, twintig jaar later, maak ik nog deel uit van de Light Body studiegroepen in Amerika.

OnenessLight Body bracht alles en iedereen in mijn leven die nodig waren om verder te groeien en zo kwam ik in 2005 in de Oneness University in India. Aangezien er geen einde komt aan ons groeiproces moest ik vooral veel loslaten van wat ik geleerd heb, vooral wie ik hoopte te worden.

Een eindeloos procesIk doceer graag vanuit mijn ervaringen tijdens mijn zoektocht. Ik leg liever uit hoe het voor mij voelt dan wat ik allemaal gelezen heb. Na al die jaren respecteer ik nog altijd mijn bronnen: Raja yoga, Light Body en Oneness. Nu leer ik mij te houden aan de essentie en de puurheid. Op die manier vinden de mensen hun “zelf ” en herkennen het “niet-zelf ”.

DankbaarheidIntussen komen de juiste mensen op mij af die van mij geen kant en klare oplossingen verwachten. Ze geven mij de ruimte en de vrijheid om verder te groeien. Ik ben geen psycholoog of therapeut maar ik luister graag naar hun verhalen en vertel wat ik allemaal geleerd heb uit de realiteit van het leven.

Aan mijn publiek kan ik zien hoeveel ik veranderd ben.

Er blijft voor mij alleen nog dankbaarheid over.

Page 3: Light Body Institute - folder najaar 2009

3

Najaar 2009Het verbaast mij telkens weer hoe snel de mensheid evolueert. Zelfs de laatste zes maanden merk ik dat mensen andere behoeftes en wensen hebben. Veel nieuwe, jonge mensen stappen meteen in cursussen die verleden jaar nog enkel voor gevorderden bestemd leken.

De realiteit zien Tot voor kort zocht iedereen nog vluchtwegen via cursussen, therapeuten, boeken, ... Iedereen wou een oplossing om de realiteit maar niet te hoeven zien en om gelijk te krijgen wat zijn of haar verhaal betrof.

Nu zien mensen dat iedereen vanuit zijn individualiteit gelijk heeft en men accepteert het eigen bestaan. Door de werkelijkheid te verstoppen, ontstond steeds meer afgescheidenheid en egoïsme. Het gaat steeds minder over goed en slecht of winnen en verliezen.

In het najaar bieden we dan ook weer een aangepast en doelgericht programma aan waarbij we niet vluchten van het een in het ander. Vanuit rust en vrede de realiteit leren zien en accepteren is de leuze.

ThuisworkshopsZoals je al een tijd kunt merken in het Light Body Institute houden we rekening met tijd en budget. Vandaar ook dat ons gamma thuisworkshops zal uitbreiden in de toekomst. Zo kan je zelf kiezen waar en wanneer je even pauzeert en evalueert.

CursussenMinistry of life staat natuurlijk ook weer maandelijks op het programma met actuele thema’s.

Ook Oneness (deeksha) komt elke maand met een thema aan bod. Daarnaast zijn er ook enkele Oneness-weekends in Vladslo, Oneness thema-zondagen en Level 1 en 2 in Italië.

Doordat de yoga op donderdagavond altijd meteen volzet is, komt er nog een groep bij op dinsdagavond.

Op algemene aanvraag is er opnieuw een Club Welstand en Overvloed.

Nieuw zijn de stille zaterdagen voor mensen die geen tijd hebben voor wekelijkse yoga of meditaties. Het is telkens een losse dag en dus geen reeks die men moet volgen.

Natuurlijk is er weer een nieuwe start voor Je lichtlichaam ontwaken, met zowel een dinsdagavondformule als een weekendformule.

Voor de mensen die de reeks Je lichtlichaam ontwaken vervolledigd hebben, zijn er dit keer drie vervolgweekends:

• De frequenties van Visie• Continuïteit van bewustzijn (Orin)• Continuïteit van bewustzijn (DaBen)

Alain BraekeveltAl vanaf het begin van het Light Body Institute is Alain een bekend gezicht. Hij deed werkelijk alle cursussen. Zelfontwikkeling werd een deel van zijn leven. Intussen is hij een ervaren Lightbody leraar en doceert hij Je lichtlichaam ontwaken, Self-exciting en de Frequenties. Zo krijgen de mensen een stevige basis voor de Lightbody vervolgcursussen die Roland doceert. Sinds jaren is er een vlotte samenwerking tussen Roland en Alain.

Wie Alain kent, omschrijft hem als warm en zacht, stabiel, vol mededogen en gevoel voor humor. Alain volgt zijn cursisten op via e-mail en per telefoon. Zo volgt hij elk groeiproces. Het boeit hem om zijn leerlingen op een harmonieuze manier door hun groeiproces te loodsen.

Kantoordinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8:30 tot 13:00

Light Body InstituteSint-Jansstraat 8, 8000 BruggeTel: 050 33 66 97- Fax: 050 33 19 [email protected]

Rekening Brummell BVBA: 860-0108496-32IBAN: BE90 8600 1084 9632

Rekening Maheshwara VZW: 850-8171273-88IBAN: BE56 8508 1712 7388

BIC: SPAABE 22

Page 4: Light Body Institute - folder najaar 2009

4

Infodag zondag 13 september14:00 Deur open15:00 Uiteenzetting: · Raja Yoga · Je Lichtlichaam Ontwaken · Oneness (Deeksha) · Ministry of life · Club Welstand en Overvloed 16:00 Oneness Blessing17:30 Meditatie18:00 Einde Wanneer: zondag 13 septemberPrijs: gratisBegeleiding: RolandInschrijven: Er is geen reservatie nodig voor deze dag.

Page 5: Light Body Institute - folder najaar 2009

5

StilSteeds meer mensen dromen in deze tijd van stilte. Gewoon even stil staan middenin het drukke leven. De meesten weten niet waar of hoe ze er aan moeten beginnen, terwijl we juist niets hoeven te doen om de stilte te ervaren. Een zeer verrijkende dag vol yoga en meditatie waar je alleen maar afleert. Hieronder vind je de data voor de twee dagen ‘Stil’. Deze dagen staan los van elkaar. De dag in november is dus geen herhaling, maar heel verschillend.

Wanneer: zaterdag 19 september, 9u30 tot 18u30 of zaterdag 21 november, 9u30 tot 18u30Prijs: 35 euro per dagBegeleiding: RolandInschrijven: 050 33 66 97

Gewoonten doorbrekenHeb je er al eens bij stil gestaan hoe gewoonten ontstaan? Een gewoonte begint meestal met een handeling waarbij we een bevredigend resultaat hebben. We herhalen dit tot we bewust worden dat we erdoor verstarren, te eenzijdig zijn, te veel moeten toegeven, ons niet goed voelen. Maar ondertussen is het niet zo gemakkelijk meer om dingen anders aan te pakken. Want we moeten nu onze handelingen aanpassen of helemaal stoppen. En dan komen de betrokkenen plots naar voor, want meestal hebben zij er baat bij dat alles blijft zoals het is. Hoe kunnen we dit doorbreken? Wel, dat willen we je aanreiken op deze dag.

Wanneer: zaterdag 26 september, 9u30 tot 18u30Prijs: 35 euroBegeleiding: AlainInschrijven: 050 33 66 97

Club Welstand & OvervloedOpnieuw start ik met een groepje mensen die willen groeien in hun succes, welstand en overvloed. Ik organiseer het onder een soort club-formule omdat het fijn is om in een gesloten kring met mensen te werken die actief zijn, een carrière of bedrijf opbouwen of uitbreiden en zo heel open kunnen zijn en elkaar steunen. We kijken stap voor stap naar wat er is, wat er lukt en wat niet, wat goed voelt en wat niet. Telkens evalueren. Breng schrijfgerief mee zodat we bij de volgende zitting goed kunnen zien hoe je evolueert en om te controleren of je je plannen volgt. We komen 1 keer per maand samen. Tussendoor blijf ik bereikbaar via e-mail en telefoon om jullie zo goed mogelijk te volgen.

Wanneer: woensdag 30 sept, 21 okt, 4 nov, 2 dec, 19:30 tot 22:30Prijs: 250 euro (geen losse lessen mogelijk)Begeleiding: Roland Inschrijven: 050 33 66 97

Stap uit je hoofdSoms beseffen mensen na vele eenzame jaren, ondanks relaties en sociaal leven, dat ze niet bij hun gevoel komen. Emoties ontwikkelden zich soms tot drama’s omdat alles mentaal en rationeel werd benaderd. Hele hoofdstukken van hun leven werden niet beleefd. Sommigen hebben zelfs de indruk dat ze niet geleefd hebben. Op deze dag leer je omgaan met je miljoenen gedachten om zo gewoon bij je gevoel te komen en een verrassend nieuw leven te beginnen.

Wanneer: zaterdag 12 december, 9u30 tot 18u30Prijs: 35 euroBegeleiding: RolandInschrijven: 050 33 66 97

Page 6: Light Body Institute - folder najaar 2009

6

YogaRaja yoga volgens PatañjaliYoga beoefenen is een zeer efficiënte manier om lichaam en geest tot rust te brengen en contact te maken met onze innerlijke bron van stilte. Dit werkt gezondheidsbevorderend, harmoniserend en ontspannend. Je ervaart onmiddellijk de diepe werking van de yoga oefeningen (asana’s).

Het oude Sanskriet woord yoga laat zich niet letterlijk vertalen. Het is een soort sleutel of begrip dat in een bepaalde context werd gebruikt. Mocht men zich toch aan een beschrijving wagen, dan zou het woord ‘bevrijding’ een goede benadering kunnen zijn. De yoga die we in het Light Body Institute doceren volgt de Patañjali voorschriften. Deze discipline wordt Rãja yoga of Koningsyoga genoemd. Patañjali yoga is met geen enkele levenswijze of ideologie in tegenspraak.

Rãja yoga staat vooral voor een zeer toegankelijke vorm van yoga met eenvoudige lichaams-, stretching-, en ademhalingsoefeningen zonder acrobatische houdingen of posities. Deze yoga biedt een verfrissende combinatie van ontspanning en inspanning, rust en concentratie waarbij zowel jong als oud, lenig als stram, actief of passief, op korte termijn van de regenererende en verhelderende effecten kunnen genieten.

16 lessen op dinsdag 1, 8, 15, 22, 29 september 6, 13, 20, 27 oktober 3, 10, 17, 24 november 1, 8, 15 december

16 lessen op donderdag 3, 10, 17, 24 september 1, 8, 15, 22, 29 oktober 5, 12, 19, 26 november 3, 10, 17 december

Tijd: 19:30 tot 21:00Prijs: 96 euro per reeks of 8 euro per losse lesBegeleiding: Roland

Inschrijven voor een yogareeks1. Bel ons op 050 33 66 97 om zeker te zijn dat er nog een plaats vrij is.

2. Schrijf dan pas het cursusbedrag over op het rekeningnummer van Maheshwara v.z.w. met vermelding van de reeks (dinsdag of donderdag) waarvoor je inschrijft.

Rekening Maheshwara VZW: 850-8171273-88IBAN: BE56 8508 1712 7388BIC: SPAABE 22

Page 7: Light Body Institute - folder najaar 2009

7

Ministry of lifeTerug naar de essentie

woensdag 9 septemberSoms doen we er jaren over en nemen we

ingewikkelde bochten op zoek naar iets. Soms gaan we hoog in de wolken om de realiteit

niet te zien. Soms houden we ons vast aan vormen en materie. Tot we eindelijk

terug naar de essentie gaan.

Geduldwoensdag 7 oktoberMeer dan ooit is deze kwaliteit belangrijk. Hoe komt het dat we ons geduld verliezen? Bij wie verliezen we ons geduld? Kunnen we onszelf inschatten? Of anderen? Kunnen we situaties en ‘tijd’ inschatten? Het wordt een boeiende avond, nog even geduld!

Bevestigingwoensdag 18 november

Van kinds af aan vragen en zoeken we bevestiging. We doen het op school

door veel punten na te streven, op het werk, in ons liefdesleven, ... Hoeveel

bevestiging vraag jij elke dag? En je partner? Op deze avond wordt bevestigd dat je steeds

naar bevestiging zoekt.

Discipline of beheersing?woensdag 9 decemberVeel mensen proberen kunstmatig discipline in te bouwen en gaan soms van het ene uiterste naar het andere. Discipline is eerder een controle vanuit de gedachtenwereld. Dit kan een weg zijn, maar je kan ook de weg van beheersing volgen: de weg van bewustzijn op elk moment, wat doe je en wat doe je niet? Deze avond is heel goed om je nieuwe plannen voor 2010 voor te bereiden.

Tijd: 19:30 tot 22:00Prijs: 10 euro per avondBegeleiding: RolandInschrijven: 050 33 66 97

Channelen 2Je vaardigheden uitbreiden Deze cursus is er voor mensen die een verbale verbinding hebben met hun gids en die willen leren om nieuwe informatie te ontvangen en hun verbinding met hun gids te versterken. Je zult leren channelen om te helen: je innerlijk kind, emoties, relaties en dergelijke.

De focus van deze cursus ligt op het leren channelen van het grote beeld, zodat je situaties in een breder perspectief kunt plaatsen.

Je leert: Verbinden met een nieuwe gids of een hoger aspect van je gids. Kijken naar je jeugd of die van anderen, en naar de ouderlijke programma’s. Je belangrijkste overtuigingen kennen. Naar de Akasha kronieken reizen om de kronieken van je ziel te zien. Readings geven voor jezelf en anderen over relationele patronen, hogere doelen van relaties en meer. Kijken hoe de overtuigingen en keuzes uit je kindertijd mogelijk je huidige relaties beïnvloeden. Channelen over het hogere doel van je job of dagelijkse activiteiten. Channelen voor anderen: hun levensdoel, job of dagelijkse activiteiten. Hoe je meer vertrouwen kunt krijgen over Channelen, hoe je twijfels kunt loslaten, en meer.

Dit is het tweede deel uit een reeks van 3 workshops Channelen. De volledige reeks vormt stap voor stap een opleiding tot reader.

Wanneer: zaterdag 28 november 9u30 tot 18u30 zondag 29 november 9u30 tot 17u00 Prijs: 150 euro voor de 2 dagenHerhaling: 75 euro voor de 2 dagenBegeleiding: AlainInschrijven: 050 33 66 97

Page 8: Light Body Institute - folder najaar 2009

8

Je lichtlichaam ontwaken (Light body)Je lichtlichaam is een energetisch lichaam dat zich in en rond je fysieke lichaam bevindt. Je ontwikkelt dit lichaam als volgende stap in je evolutie als mens. Dit ontwaken brengt hogere, fijnere frequenties van licht in je fysieke, emotionele en mentale werelden. Met die hogere frequenties bouw je stap voor stap aan een nieuw bewustzijn van de hogere dimensies en van jezelf zoals je in deze dimensies leeft en beweegt.

Het leidt je naar een fijner, bewuster en subtieler bestaan. Door het ontwaken van je lichtlichaam (light body) ervaar je talrijke hoge, gelukzalige, vredige, liefdevolle, vreugdevolle en inzichtrijke staten van bewustzijn. Je reikt hoger, je beeld verruimt, je kwaliteiten ontplooien zich, nieuwe kanalen worden geopend en door je bewustzijn te ontwikkelen ervaar je je ziel en hogere aspecten van je wezen. Je kunt deze energieën en vaardigheden aanwenden om een nieuwe levenskoers te varen en die dingen in je leven te brengen waar je zelf naar verlangt. Je verhoogt je energie en maakt jezelf tot een baken van licht waarmee je vanzelf en moeiteloos het ontwaken van je omgeving sponsort.

De volledige workshop Je lichtlichaam ontwaken bestaat uit 6 volumes die verspreid over een periode van 5 à 6 maanden volgens verschillende klasformules gedoceerd worden tijdens de live workshops in het Light Body Institute.

De workshop kan ook geleerd worden via de cd-albums voor thuisstudie. Beide vormen zijn onderling combineerbaar: wat past in je agenda volg je live en de rest studeer je thuis via de cd’s. Bij deelname aan de live cursusvorm zijn de cd albums steeds in de cursusprijs inbegrepen. Deze worden vanzelfsprekend in vermindering gebracht indien je ze al bezit. Mensen die de thuisvariant verkiezen of deze combineren met live cursussen krijgen duidelijke instructies in de syllabus die bij elk volume van de oefencd’s geleverd wordt.

AVONDFORMULE op dinsdagavond (19:30 tot 22:00)volume 1: 13, 20, 27 oktober + 17 november 2009

volume 2: 24 november + 1, 8, 15 december 2009volume 3: 12, 19, 26 januari + 2 februari 2010

volume 4: 9, 16, 23 februari + 2 maart 2010volume 5: 9, 16, 23, 30 maart 2010volume 6: 20, 27 april + 4, 11 mei 2010

DAGFORMULE op zondag (9:30 tot 17:00)volume 1: 11 oktober 2009

volume 2: 15 november 2009 volume 3: 13 december 2009

volume 4: 17 januari 2010volume 5: 28 februari 2010

volume 6: 21 maart 2010

Prijs: 150 euro per volume (oefencd’s en syllabus inbegrepen) 800 euro voor de volledige reeks van 6 volumesHerhaling: 35 euro per volume 10 euro per avond 185 euro per volledige reeksBegeleiding: AlainInschrijven: 050 33 66 97

START NIEUWE REEKSop dinsdag 13 oktober

of zondag 11 oktober

Page 9: Light Body Institute - folder najaar 2009

9

Frequenties van visieNa het ontwaken van je lichtlichaam ben je stralender geworden. Je bent naar een hoger niveau van licht geëvolueerd en je capaciteit om licht op te nemen en uit te stralen is groter geworden. DaBen leert je de vier frequenties van visie, om meer dingen als energie te leren zien, om je vermogen tot observeren en ervaren van de vibrerende energie- en lichtlichaamscentra te vergroten, om die zaken en acties te kiezen die het meeste stroom met zich meebrengen en je het hoogst brengen, om gedetailleerde inzichten te ontvangen. Deze frequenties hebben een onmiddellijk effect op de sluiers van onwetendheid en veranderen het mistige beeld in een duidelijk en helder zien. Orin leert je continu in een hogere stroom te blijven en sneller uit de lagere patronen te komen.

Deelname vraagt kennis van: Light Body volume 1 t.e.m. 6

Avondformule: dinsdag 15, 22, 29 sept. + 6 okt. van 19:30 tot 22:00Weekendform.: zaterdag 24 okt. van 9:30 tot 18:30 en zondag 25 oktober van 9:30 tot 17:00Prijs: 150 euro (inclusief cd’s)Herhaling: 35 euroBegeleiding: AlainInschrijven: 050 33 66 97

Light Body lerarendagEr is net een nieuwe groep Lightbody leraren klaar met de opleiding. Mensen gaan overal op zoek naar geschikte cursussen en velen komen weer bij Light Body terecht. Ik merk het onder andere aan het succes van de cursussen voor gegradueerden.

We krijgen veel vraag of er in bepaalde regio’s Light Body leraren zijn, zodat mensen dichter bij huis terecht kunnen als Brugge niet bij de deur is. Vandaar dat we vanaf september extra aandacht geven aan de Light Body leraren.

We stellen ook een nieuw lijst op met de officiële Light Body leraren die zich actief verdiepen in de gegradueerde cursussen. Op die manier krijgt Light Body een nieuwe plek voor de Belgische en Nederlandse mensen op hun zoektocht.

Enkel voor Light Body leraars!

Wanneer: zaterdag 5 september, 9:30 tot 18:30Prijs: 50 euroBegeleiding: RolandInschrijven: 050 33 66 97

DaBen zal je doorheen reizen leiden waarbij je een continu bewustzijn van jezelf opbouwt doorheen tijd en ruimte, van je hoogste Zelf tot het dagelijkse zelf in de sfeer van de aarde. Je zult meer continuïteit van bewustzijn ontwikkelen: van geboorte tot dood, van wakker tot slapen en van hogere, uitgebreide staten naar gewone staten in je huidige werkelijkheid. Met continuïteit van bewustzijn kun je bewust zijn van de hogere werkelijkheden tijdens je dagelijke bezigheden. Zo krijg je meer keuze over wat je op elk moment manifesteert, zodat het je hogere goed dient. Je zult begeleid worden om voorbij je leven op aarde te gaan, zodat je de continuïteit van al je levens op aarde kunt ervaren, zodat je meer kunt leren over je hogere doel en waarom je hier bent. Deelname vraagt kennis van: Light Body volume 1 t.e.m. 6

Wanneer: zaterdag 5 december 9:30 tot 18:30 zondag 6 december 9:30 tot 17:00Prijs: 250 euro voor de 2 dagen (inclusief cd’s)Begeleiding: RolandInschrijven: 050 33 66 97

Continuïteit van bewustzijn Orin cursus DaBen cursusDe Goddelijke ‘Wil tot verenigen’ helpt je bij het verenigen van alle delen van je wezen. Je kunt met deze kwaliteit werken als je meer gewaarzijn wenst over je vorige levens, om een sterker besef te hebben van wie je bent en wat het pad van je ziel is. De Wil tot verenigen helpt je om doorheen de dag bij het gewaarzijn en het bewustzijn van je ziel te blijven, bij de liefde, vrede, wijsheid, visie en het begrip die eigen zijn aan je ziel. Orin neemt je mee op reizen waarbij je je eerste leven en verschillende vorige levens op aarde verkent. Zo krijg je een beter begrip van jezelf en je zielsdoel. Je verbindt je met verschillende toekomstige zelven die zich al verder op het spirituele pad bevinden. Je verenigt je met deze verruimde toekomstige zelven om nu al je groei te versnellen en meer bewustzijn te verwerven. Continuïteit van bewustzijn staat je toe om nieuwe perspectieven en visies over je leven te krijgen en om te ontwaken tot nieuwe mogelijkheden.

Deelname vraagt kennis van: Light Body volume 1 t.e.m. 6

Wanneer: zaterdag 3 oktober 9:30 tot 18:30 zondag 4 oktober 9:30 tot 17:00Prijs: 250 euro voor de 2 dagen (inclusief cd’s)Begeleiding: RolandInschrijven: 050 33 66 97

Page 10: Light Body Institute - folder najaar 2009

10

Oneness Blessing (Deeksha)Actieve acceptatiewoensdag 23 septemberWe gebruiken zo vlug het woord ‘acceptatie’ dat het meestal mentaal blijft zonder dat we het echt voelen. Maar zolang we het niet beleven, ervaren en voelen, verandert er meestal niets. Het is dan ook niet altijd eenvoudig om mensen en situaties te accepteren. Vandaar een Oneness avond over dit thema.

Twijfel en angstwoensdag 14 oktoberJe mag je te pletter werken of lam mediteren, iedereen komt wel eens in aanraking met het veld van twijfel en angst. Meestal ontkennen we het zo lang mogelijk tot we vaststellen dat het ons blijft achtervolgen. Vanavond vluchten we niet, maar kijken we twijfel en angst in de ogen.

Vind jij vervulling in je leven?woensdag 25 novemberIedereen zoekt plezier, geluk, vreugde, genot, ... Soms zoeken we het in rust, soms in werk, thuis of op reis, via een dieet of net door op restaurant te gaan. Kortom: we blijven doorgaan, omdat we geen vervulling vinden. Wat is vervulling? Wie of wat schenkt jou dit? Wat betekent het voor jou? Een vervullende Oneness avond!

Starheid en flexibiliteitwoensdag 16 decemberIedereen doet zijn hele leven zijn best. Iedereen heeft van alles geprobeerd om het beter te doen. Men heeft zich volledig ingezet om een liefdevol leven te leiden. Maar plots is er een soort verstarring, door controle of moeheid, soms door de moed of het vertrouwen te verliezen. Flexibiliteit geeft jou nieuwe kansen!

Tijd: 19:30 tot 21:30Prijs: 10 euro per avondBegeleiding: RolandInschrijven: 050 33 66 97

Het kan handig zijn om vooraf je vragen te e-mailen naar lightbodyins[email protected] en daarbij te vermelden op welke datum je komt.

Wat is Oneness Blessing?Oneness Blessing of Deeksha is een overdracht van Goddelijke, intelligente energie. Het Deekshaproces werkt door het creëren van een neurobiologische verschuiving in de hersenen en het ontwaken van de chakra’s in het lichaam. Deze verschuiving in bewustzijn bevrijdt je van het lijden dat door de geest wordt veroorzaakt. Het harmoniseert de natuurlijke gezonde en helende energieën van het lichaam en stemt de hersenen af op het veld van eenheid. Het maakt een einde aan de illusie van afgescheidenheid.

Meer info: www.onenessacademy.be

Page 11: Light Body Institute - folder najaar 2009

11

ONENESS THEMADAGENSucceszondag 6 september (in Staden)Succes is meer dan een woord, meer dan applaus, meer dan geld. Al heel vroeg worden we geconditioneerd door onze ouders en opvoeding, later door de maatschappij. Het succes dat bepaald wordt van buitenaf, heeft niet die diepevervulling.

- Heb jij het succes dat je beoogt?- Geeft jouw succes je een diepe vervulling?

Een gezonde geest in een gezond lichaamzondag 20 septemberTijdens je zoektocht of groeiproces kan het lichaam vaak protesteren. Toch is er niet veel informatie te vinden over hoe lichaam en geest samenwerken. Vandaar dat we deze dag focussen op de geest in verbinding met het fysieke lichaam, ons voertuig naar de bevrijding.

Zuiveringsdagzondag 22 novemberDeze dag wordt een energetische schoonmaak, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak. Via meditatie, ademhaling en Oneness Blessing kom je dichter bij je ware zelf.

Omgaan met gevoelenszondag 13 decemberAls je verstrikt raakt in je gevoelens, worden je acties hierdoor bepaald met alle gevolgen van dien. Op deze dag leer je via verschillende stappen omgaan met emoties en gevoelens. Er worden zeer praktische oefeningen en technieken aangeleerd die je gemakkelijk thuis kunt toepassen.

Tijd: 9:30 tot 17:00Prijs: 50 euroBegeleiding: Roland en enkele DeekshageversInschrijven: 050 33 66 97

Opgelet! Alle themadagen gaan door in het Light Body Institute, behalve de dag “Succes”, die doorgaat in het centrum van Nancy Herreman: Diksmuidestraat 30, 8840 Staden.

Page 12: Light Body Institute - folder najaar 2009

12

Oneness Level 1 in ItaliëVanaf 2009 zal Level 1 ook gehouden worden op de Oneness University in Italië. Deze processen zijn specifiek voor Nederlanders en Belgen. Mensen die niet of onvoldoende Engels spreken, zullen tijdens dit proces de kans hebben om alles te begrijpen want er gaan vertalers mee. De mensen die de vertaling willen horen, krijgen daarvoor speciale koptelefoons. Daarnaast is alles natuurlijk gewoon in het Engels te volgen.

Ook in Italië wordt Level 1 door de Gidsen van de Oneness University zelf gegeven. Voor je Level 1 kunt volgen dien je eerst het voorbereidende Oneness Weekend te volgen.

MET DE AUTOHet is ongeveer 10 uur rijden met de auto naar het Oneness Center in Italië.

MET HET VLIEGTUIGNa aankomst nog 15 minuten rijden vanaf Airport Verona.

Opgelet! Informatie onder voorbehoud:

Wanneer: van 3 tot 11 september

Plaats: Oneness University, Italië

Prijs cursus: 2995 dollar (bedrag in euro’s is afhankelijk van de koers)

Registratie: 290 euro (let op: dit bedrag is in euro’s)

Verblijf:Er zijn keurig gemeubileerde kamers beschikbaar met mogelijkheden voor 2, 3, 4 & 8 personen. In de nabije omgeving zijn ook een aantal hotels om meer mensen te kunnen accommoderen.

Eten en verblijf voor een 8 persoonskamer: 631 euroEten en verblijf voor een 4 persoonskamer: 663 euroEten en verblijf voor een 3 persoonskamer: 695 euroEten en verblijf voor een 2 persoonskamer: 743 euro

Inschrijven: 050 33 66 97

Als Oneness facilitator ontvang je automatisch alle info over Level 2.

Oneness weekend in VladsloDit intensieve weekend focust vooral op het bewustzijn van het zelf en op het emotioneel loslaten. Dit diepgaande werk is nodig om blokkades weg te nemen die je hinderen bij het volledig overgeven aan de Goddelijke gratie die Oneness Blessing met zich meebrengt.

We werken op verschillende niveaus met slachtofferrollen, krachtthema’s, onderdrukte gevoelens en de beschermingslagen rond het authentieke zelf. Deze driedaagse brengt ook energetische reinigingen, begeleide heling en lessen rond het proces van illuminatie.

Tijdens dit intensieve proces ontvang je, vanuit een verscheidenheid aan intenties, tal van Oneness Blessings om het ervaren van je eigen proces te ondersteunen en je te helpen om dieper in het eenheidsbewustzijn door te dringen.

Je eigen bereidheid en moed om je ware zelf te ontmoeten, en er eerlijk en diepgaand de confrontatie mee aan te gaan, zijn hierbij de enige sleutels die een doorbraak brengen.

Deze cursus is nodig als voorbereiding op de Level 1 initiatie tot Oneness Blessing Gever (Deekshagever) maar je bent natuurlijk ook welkom indien dit nog niet op je programma staat.

Wanneer: van vrijdag 9 oktober om 18 u tot zondag 11 oktober om 17 u of van vrijdag 27 november om 18 u tot zondag 29 november om 17 u

Plaats: Bezinningscentrum Mariaburcht Beerststraat 36, 8600 Vladslo

Prijs cursus: 150,00 euro (herhaling: 75,00 euro)

Prijs verblijf: 150,00 euro per persoon (Inclusief maaltijden, koffie, thee, water, fruit en versnaperingen. Lakens zijn ter plaatse aanwezig.)

Begeleiding: Roland en enkele deekshagevers

Inschrijven: 050 33 66 97

Page 13: Light Body Institute - folder najaar 2009

13

Studiemateriaal & MuziekVoor al onze artikelen en online bestellingen, surf naar: www.lightbodyinstitute.com/webwinkel

boeken Begoocheling - Een wereldprobleemJe kan ook gewoon gelukkig zijn Contact met je gids - Leren channelenGroeien naar spiritueel inzicht Kracht door bewustwording Leven in vreugde Liefde van de ziel - Je hartcentra openenOvervloed - Geld(t) ook voor jou!

Muziek op CD Ocean of devotion Mother Divine Sacred Chants of Rama Sacred Chants of Shiva Akhand Dhyana mantra Moolamantra 1 Moolamantra 2 Omkara Dhyana Oneness vol.1 - Relationships and OnenessSacred chants 1 - For peace, prosperity and enlightenmentSacred chants 2 Sacred chants 3 Sacred chants 4 Zodiac Aquarius (Waterman)Zodiac Aries (Ram)Zodiac Cancer (Kreeft)Zodiac Capricorn (Steenbok)Zodiac Gemini (Tweelingen)Zodiac Leo (Leeuw)Zodiac Libra Zodiac Pisces (Vissen)Zodiac Saggitarius (Boogschutter)Zodiac Scorpio (Schorpioen)Zodiac Taurus (Stier)Zodiac Virgo (Maagd)Thaddeus Angels Thaddeus Ascent to heaven Thaddeus Awakening your heart center Thaddeus Becoming your soul Thaddeus Emotional flow - NIEUW!Thaddeus InitiationThaddeus Into the one divine self - NIEUW!Thaddeus Receiving blessings ... - NIEUW!Thaddeus Sacred Journeys - NIEUW! Thaddeus Solar light transmissions Thaddeus Star journeys Thaddeus Temple of the masters Thaddeus The spiritual sun

Thuisworkshops op CD Celibraties van uitstraling 3 Chakra dhyana Channelen Hogere wil, moeiteloos manifesteren Je ideale lichaam creëren, een gezonde geest in een slank, fit en gezond lichaamJe lichtlichaam ontwaken 1 - Je basis van kracht opbouwenJe lichtlichaam ontwaken 2 - Je hartcentrum openenJe lichtlichaam ontwaken 3 - Je hogere energiecentra ontwakenJe lichtlichaam ontwaken 4 - Je trillende energielichamen ...Je lichtlichaam ontwaken 5 - Je lichtlichaam ontwakenJe lichtlichaam ontwaken 6 - Stralend wordenKracht door bewustwording 1 - Energie voelenKracht door bewustwording 2 - Reis naar het licht, hoger gaanLeven in vreugde 1 Leven in vreugde 2 - Een quantumsprong makenLiefde van de ziel - Je hartcentra ontwakenOvervloed - Geld(t) ook voor jou!Spirituele groei 1 - Je trilling verhogenSpirituele groei 2 - Je hogere zelf zijnTransformatie - Je persoonlijkheid evoluerenTransformeren met Goddelijke wil 1 Transformeren met Goddelijke wil 2 - Een zielsleven leidenUitstraling, de frequenties invullen 7 - TransparantieUitstraling, self exciting Vrede - Je levensdoel levenVreugde - De schoonheid en perfectie van je zijn ...Werelddienstbaarheid - Je levensdoel creërenZonneuitstraling - Een volmaakter licht worden

Thuisworkshops op cassette Ceremonies van initiatie - De duizendbladige lotus ontwakenCeremonies van het hart - Het juweel in de lotus ontwakenCeremonies van licht Millenium tapes 1 - Afstemmen op hogere lichtfrequentiesMillenium tapes 2 - Je bewustzijn verruimenMillenium tapes 3 - Je evolutie versnellenMillenium tapes 4 - Een stralende aura opbouwenUitstraling, de frequenties invullen 1 - VisieUitstraling, de frequenties invullen 2 - PrecisieUitstraling, de frequenties invullen 3 - IntensiteitUitstraling, de frequenties invullen 4 - HelderheidUitstraling, de frequenties invullen 5 - HarmonieUitstraling, de frequenties invullen 6 - Schittering

Page 14: Light Body Institute - folder najaar 2009

Overzicht cursusdata NAJAAR ’09SEPTEMBER di 01 sep 19:30 – 21:00 Yoga op dinsdag, les 1/16do 03 sep 19:30 – 21:00 Yoga op donderdag, les 1/16za 05 sep 09:30 – 18:30 Lightbody lerarendagzo 06 sep 09:30 – 17:00 Oneness dag: Succes (in Staden) di 08 sep 19:30 – 21:00 Yoga op dinsdag, les 2/16wo 09 sep 19:30 – 22:00 M.O.L.: Terug naar de essentiedo 10 sep 19:30 – 21:00 Yoga op donderdag, les 2/16zo 13 sep 14:00 – 18:30 Infodag di 15 sep 19:30 – 21:00 Yoga op dinsdag, les 3/16di 15 sep 19:30 – 22:00 Frequenties volume 1: VISIE, les 1/4do 17 sep 19:30 – 21:00 Yoga op donderdag, les 3/16za 19 sep 09:30 – 18:30 Stilzo 20 sep 09:30 – 17:00 Oneness dag: Een gezonde geest ...

di 22 sep 19:30 – 21:00 Yoga op dinsdag, les 4/16di 22 sep 19:30 – 22:00 Frequenties volume 1: VISIE, les 2/4wo 23 sep 19:30 – 21:30 Oneness: Actieve acceptatiedo 24 sep 19:30 – 21:00 Yoga op donderdag, les 4/16za 26 sep 09:30 – 18:30 Gewoonten doorbreken di 29 sep 19:30 – 21:00 Yoga op dinsdag, les 5/16di 29 sep 19:30 – 22:00 Frequenties volume 1: VISIE, les 3/4wo 30 sep 19:30 – 22:30 Club Welstand en Overvloed, les 1/4

OKTOBER do 01 okt 19:30 – 21:00 Yoga op donderdag, les 5/16za 03 okt 09:30 – 18:30 Cont. v. bewustzijn (Orin), dag 1/2zo 04 okt 09:30 – 17:00 Cont. v. bewustzijn (Orin), dag 2/2 di 06 okt 19:30 – 21:00 Yoga op dinsdag, les 6/16di 06 okt 19:30 – 22:00 Frequenties volume 1: VISIE, les 4/4wo 07 okt 19:30 – 22:00 M.O.L.: Gedulddo 08 okt 19:30 – 21:00 Yoga op donderdag, les 6/16vr 09 okt 18:00 Start Oneness weekend in Vladslozo 11 okt 09:30 – 17:00 Je lichtlichaam ontwaken volume 1 di 13 okt 19:30 – 21:00 Yoga op dinsdag, les 7/16di 13 okt 19:30 – 22:00 Je lichtlichaam ontwaken 1, les 1/4wo 14 okt 19:30 – 21:30 Oneness: twijfel en angstdo 15 okt 19:30 – 21:00 Yoga op donderdag, les 7/16 di 20 okt 19:30 – 21:00 Yoga op dinsdag, les 8/16di 20 okt 19:30 – 22:00 Je lichtlichaam ontwaken 1, les 2/4wo 21 okt 19:30 – 22:30 Club Welstand en Overvloed, les 2/4do 22 okt 19:30 – 21:00 Yoga op donderdag, les 8/16za 24 okt 09:30 – 18:30 Frequenties volume 1: VISIE, dag 1/2zo 25 okt 09:30 – 17:00 Frequenties volume 1: VISIE, dag 2/2 di 27 okt 19:30 – 21:00 Yoga op dinsdag, les 9/16di 27 okt 19:30 – 22:00 Je lichtlichaam ontwaken 1, les 3/4do 29 okt 19:30 – 21:00 Yoga op donderdag, les 9/16

Page 15: Light Body Institute - folder najaar 2009

INSCHRIJVENJe kunt je inschrijven op deze gratis folder door het melden van je persoonlijke gegevens op ons adres (Sint-Jansstraat 8, 8000 Brugge) of per e-mail: [email protected].

VERANTWOORDELIJKE UITGEVERRoland Verschaeve / Brummell bvba, Sint-Jansstraat 8, Brugge

VORMGEVING & COVERFOTOGRAFIEDavid Demets (www.twisk.com)

STOCKFOTOGRAFIEVooral: stock.xchngHamster op p.5: sualk61Meisje op p. 6 : phoosh

OPLAGE 3500 exemplaren

BRONNENHet vertalen en opnemen van artikels, deeltjes uit artikels en teksten uit de nieuwsbrieven, boeken, of van audiocursussen van Duane Packer, Sanaya Roman, Orin en DaBen gebeurt met toestemming van de auteurs.

COPYRIGHT© 2009 BrummellNiets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of op elke andere wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

NOVEMBER di 03 nov 19:30 – 21:00 Yoga op dinsdag, les 10/16wo 04 nov 19:30 – 22:30 Club Welstand en Overvloed, les 3/4do 05 nov 19:30 – 21:00 Yoga op donderdag, les 10/16 di 10 nov 19:30 – 21:00 Yoga op dinsdag, les 11/16do 12 nov 19:30 – 21:00 Yoga op donderdag, les 11/16zo 15 nov 09:30 – 17:00 Je lichtlichaam ontwaken 2 di 17 nov 19:30 – 21:00 Yoga op dinsdag, les 12/16di 17 nov 19:30 – 22:00 Je lichtlichaam ontwaken 1, les 4 /4wo 18 nov 19:30 – 22:00 M.O.L.: Bevestigingdo 19 nov 19:30 – 21:00 Yoga op donderdag, les 12/16za 21 nov 09:30 – 18:30 Stilzo 22 nov 09:30 – 17:00 Oneness dag: Zuiveringsdag di 24 nov 19:30 – 21:00 Yoga op dinsdag, les 13/16di 24 nov 19:30 – 22:00 Je lichtlichaam ontwaken 2, les 1/4wo 25 nov 19:30 – 21:30 Oneness: Vind jij vervulling ... ?do 26 nov 19:30 – 21:00 Yoga op donderdag, les 13/16vr 27 nov 18:00 Start Oneness weekend in Vladsloza 28 nov 09:30 – 18:30 Channelen 2, dag 1/2zo 29 nov 09:30 – 17:00 Channelen 2, dag 2/2

DECEMBER di 01 dec 19:30 – 21:00 Yoga op dinsdag, les 14/16di 01 dec 19:30 – 22:00 Je lichtlichaam ontwaken 2, les 2 /4wo 02 dec 19:30 – 22:30 Club Welstand en overvloed, les 4/4do 03 dec 19:30 – 21:00 Yoga op donderdag, les 14/16za 05 dec 09:30 – 18:30 Cont. v. bewustzijn (DaBen), dag 1/2zo 06 dec 09:30 – 17:00 Cont. v. bewustzijn (DaBen), dag 2/2 di 08 dec 19:30 – 21:00 Yoga op dinsdag, les 15/16di 08 dec 19:30 – 22:00 Je lichtlichaam ontwaken 2, les 3/4wo 09 dec 19:30 – 22:00 M.O.L.: Discipline of beheersing? do 10 dec 19:30 – 21:00 Yoga op donderdag, les 15/16za 12 dec 09:30 – 18:30 Stap uit je hoofdzo 13 dec 09:30 – 17:00 Oneness dag: Omgaan met gevoelenszo 13 dec 09:30 – 17:00 Je lichtlichaam ontwaken 3 di 15 dec 19:30 – 21:00 Yoga op dinsdag, les 16/16di 15 dec 19:30 – 22:00 Je lichtlichaam ontwaken 2, les 4/4wo 16 dec 19:30 – 21:30 Oneness: Starheid en flexibiliteitdo 17 dec 19:30 – 21:00 Yoga op donderdag, les 16/16

Page 16: Light Body Institute - folder najaar 2009

Kantoor:dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8:30 tot 13:00

Light Body InstituteSint-Jansstraat 88000 Brugge

Tel.: 050 33 66 97 Fax: 050 33 19 [email protected]

LIGHT BODY INSTITUTESCHOOL VOOR YOGA EN ZELFONTWIKKELING

internet

www.lightbodyinstitute.comHier kun je onze activiteiten en webwinkel terugvinden

en inschrijven op de nieuwsbrief.

www.facebook.comHier hebben we de groep “Light Body Institute” voor het uitwisselen van vragen en antwoorden .

rolandverschaeve.wordpress.comDan is er ook nog Roland’s blog waar dagelijks

stukjes inspiratie verschijnen.

Sinds kort stellen we geregeld gratis MP3s met geleide meditaties ter beschikking. Dit wordt telkens online

aangekondigd via de nieuwsbrief en bovenstaande links.