Light Body Institute - folder voorjaar 2015

download Light Body Institute - folder voorjaar 2015

If you can't read please download the document

 • date post

  06-Apr-2016
 • Category

  Documents

 • view

  212
 • download

  0

Embed Size (px)

description

Infofolder met alle activiteiten en cursussen georganiseerd door het Light Body Institute, een school voor yoga en zelfontwikkeling in Brugge, België, opgericht door Roland Verschaeve.

Transcript of Light Body Institute - folder voorjaar 2015

 • Wanneer je gewoon jezelf bent en de dingen doet die vanuit het Zelf ontstaan, zal je op een dag de eenvoud van het leven ervaren.

  v o o r j a a r 2 0 1 5

  LIGHT BODY INSTITUTESCHOOL VOOR YOGA EN ZELFONTWIKKELING

 • 2 2

  KantoorHet kantoor is open op: dinsdag, woensdag en donderdag van 9:00 tot 13:00.

  Light Body InstituteSint-Jansstraat 88000 Brugge

  Tel.: 050 33 66 97 Fax: 050 33 19 93

  Bank: Crelan 860-0108496-32 IBAN BE 90 8600 1084 9632 BIC SPAABE 22 Het aparte rekeningnummer voor de yoga staat onderaan p. 5

  InternetLIGHT BODY INSTITUTESCHOOL VOOR YOGA EN ZELFONTWIKKELING

  Website | Wekelijkse inspiratie, zelfstudie ... www.rolandverschaeve.be

  E-mail info@lightbodyinstitute.com

  Facebook | Dagelijkse inspiratie www.facebook.com/roland.verschaeve

  LinkedIn be.linkedin.com/in/rolandverschaeve

  Twitter www.twitter.com/rolandlbi

  www.lightbodyinstitute.com

 • Fot

  o: D

  avid

  Dem

  ets

  3

  Maak het jezelf gemakkelijkGratis webinar | woensdag 14 januari om 20:00

  Was jouw 2014 zo onvergetelijk als het mijne?

  Voor 2015 is onze focus Maak het jezelf gemakkelijk. Hoe voelt dat voor jou?

  Het begin van een jaar is een mooie, symbolische tijd om te kijken hoe je verder wilt. Wat is er tot nu toe gelukt en wat niet? Wat heb je daaruit geleerd? Wat zet je nu op je programma? Wat wil je absoluut niet meer?

  Naar de realiteit kijken zonder te blijven hangen in oordeel of spijt, is een belangrijke vaardigheid voor een zinvol leven. Op die manier leer je, groei je en vermijd je onnodige herhaling.

  Waarschijnlijk wil je wel dingen veranderen maar weet je niet goed hoe je eraan begint en hoe je het dan verder opbouwt? Op woensdag 14 januari om 20:00 maak ik dit open. Via een gratis webinar help ik je om eenvoudige, makkelijke oplossingen te vinden.

  Zodra je duidelijk weet wat je wilt en hoe je het zal aanpakken, kan je aan de slag gaan.

  De link naar de webinar deel ik via mijn wekelijkse inspiratiemail. Ontvang je die nog niet? Meld je dan aan via onze website: www.lightbodyinstitute.com

  Er is tijd voorzien om de vragen te beantwoorden die je me vooraf mailt op roland@lightbodyinstitute.com

  Tot binnenkort!Roland Verschaeve

 • 4

  Geen voorkennis nodig

  5 Yoga

  6 Kleur Man Vrouw

  7 Succes = Focus + Flexibiliteit

  8 Overwin je twijfels en angsten

  9 Channelen

  10 Ontdek je ware zelf

  11 Opnieuw geboren worden (online)

  12 Je ego overstijgen (Venlo)

  13 Tijd om uit te breken!

  14 De yoga van empathie (Dordogne)

  15 Goddelijke Wil (Dordogne)

  16 Stille kracht (Bellem)

 • 5

  Dinsdagavond 19:30 tot 21:00 200 voor 20 lessenjanuari 13, 20, 27februari 3, 10, 17, 24maart 3, 10, 17, 24, 31april 28mei 5, 19, 26, juni 2, 9, 16, 23

  Donderdagmorgen 10:30 tot 12:00 200 voor 20 lessenjanuari 15, 22, 29februari 5, 12, 19, 26maart 5, 12, 19, 26april 2, 30mei 7, 21, 28juni 4, 11, 18, 25

  Donderdagavond 19:30 tot 21:00 200 voor 20 lessenjanuari 15, 22, 29februari 5, 12, 19, 26maart 5, 12, 19, 26april 2, 30mei 7, 21, 28juni 4, 11, 18, 25

  Losse lessenLosse lessen zijn mogelijk aan 12 euro. In principe kan iedereen op elk moment inspringen, maar meestal zitten de lessen vol. Abonnees hebben voorrang.

  De deur opent een half uur voor aanvang van de les. Wie vroeg komt, staat als eerste op de wachtlijst. Bij het begin van de les weten we pas of er nog matjes vrij zijn.

  Voordelen voor abonneesAbonnees zijn zeker van hun plaats. Wie inschrijft voor een yogareeks krijgt ook automatisch korting. Voor abonnees bedraagt een les 10 euro in plaats van 12 euro. Er zijn bovendien exclusieve online videos, enkel beschikbaar voor abonnees.

  Abonnement1. Om zeker te zijn dat een reeks nog niet volgeboekt is, mail je ons best op info@lightbodyinstitute.com of bel ons op 050 33 66 97 vr je overschrijft.

  2. Schrijf pas na onze bevestiging het cursusbedrag (200) over op het rekeningnummer van Maheshwara v.z.w.: IBAN: BE56 8508 1712 7388 BIC: SPAABE22 met vermelding van de reeks waarvoor je inschrijft (bv: Yoga op donderdagavond).

  Tot binnenkort!

  Yoga

 • 6

  Begrijp jezelf en je relaties beter dankzij het kleurenspel

  Heb je jezelf al eens afgevraagd waarom jij bepaalde partners aantrekt? Of waarom je alleen blijft?

  Heb je er al eens bij stil gestaan dat je moeder zo anders is dan je vader?

  Waarom kon jij wel of niet makkelijk studeren?

  Hoe komt het dat jij alles in handen neemt of alles uitstelt?

  Kunnen geld, materie, dus ook lichaam en vorm confronterend zijn?

  Blijft het steeds om sex en plezier gaan?

  Kun jij kiezen en beslissingen nemen? Of ben je machteloos en stuurloos?

  Ben jij het waard om bemind te zijn?

  Weet jij wanneer je moet praten en wanneer je beter je mond houdt? Wanneer zeg je wat tegen wie?

  Hoe vrij ben jij?

  Is je leven geordend of chaotisch?

  Heb jij inzicht in wie je bent en wat je doet?

  Ben jij nog altijd vanalles aan het bewijzen omdat je niet echt doorhebt hoe onzeker je bent en dat je eigenwaarde tekort hebt?

  Dit zijn maar enkele vragen uit de inspiratiestroom die dit hilarisch weekend al meer dan 20 jaar tot een topper maakt.Een weekend waarin je niet vlucht voor de realiteit!

  Wanneer: zaterdag 17 januari, 9:30 tot 18:30 zondag 18 januari, 9:30 tot 17:00Prijs: 200Herhaling: 100Begeleiding: Roland VerschaeveInschrijven: www.lightbodyinstitute.com info@lightbodyinstitute.com 050 33 66 97

  Kleur Man Vrouw

 • 7

  Vind het evenwicht tussen focus en flexibiliteit. Laat je onzekerheid toe. Herontdek je enthousiasme en speelsheid. Dit brengt je bij zelfvertrouwen en succes.

  Waarom heeft de ene zo makkelijk succes? Waarom werkt de andere zich te pletter zonder vooruit te geraken? Het blijft boeiend om te zien.

  Al meer dan 25 jaar doceer ik cursussen rond Overvloed. Daarnaast heb ik er bergen audiocursussen over verkocht. Het heeft me zoveel geleerd. Ik kon van dichtbij zien wie er slaagt, wie niet en waarom.

  Het verwondert me telkens weer hoe makkelijk het kan gaan en hoe succes voor iedereen haalbaar is.

  Het eerste wat ik mensen leer, is hoe speels het allemaal kan. De meesten nemen alles nog veel te serieus. Je mag gerust dat kleine jongetje of meisje in jezelf toelaten. Was dat niet zo, dan zou ik zelf al lang gestopt zijn met het geven van cursussen.

  Eens je dat kinderlijk enthousiasme te pakken hebt, verschijnen de juiste mensen en situaties onverwacht op je pad. Enthousiasme is een zielskwaliteit. Je hoeft het alleen maar toe te laten in je leven.

  Telkens weer valt het mij op hoe mensen alles doen om hun onzekerheid te overwinnen en te verstoppen. Het is echter veel makkelijker om je onzekerheid toe te laten en ermee te leren omgaan. Het is maar het ego dat onzeker is. Eens je dat doorhebt, kun je dieper naar binnen gaan en Het Zelf leren vertrouwen.

  Die onderliggende twijfel en onzekerheid gaan we dan ook blootleggen en oplossen.

  Succes = Focus + Flexibiliteit

  Ministry of Life

  - Ik breng je bij je vaardigheden om een focus te vormen waarmee je de maandag na de cursus meteen aan de slag kan.

  - Ik leer je ook flexibel te zijn om je focus op tijd bij te stellen.

  - We richten ons zowel op de korte als de lange termijn.

  - Ik help je begrijpen waarom dingen in het verleden niet lukten zoals je het wou. Want zolang je dat zelf niet ziet, kan je er niets aan doen. Eenmaal je ziet dat je het niet zag, begint de nieuwe start.

  Trap niet in de val van steeds harder werken, doorbijten en jezelf vanalles ontzeggen. De sleutel tot succes is verrassend eenvoudig: het juiste evenwicht tussen focus en flexibiliteit.

  Laat je onzekerheid toe. Herontdek je speelsheid en enthousiasme. Dit brengt je bij Zelfvertrouwen en succes.

  Jij kan beginnen aan je succesvolle toekomst!

  Wanneer: zondag 8 februari, 9:30 tot 17:00Prijs: 95Begeleiding: Roland VerschaeveInschrijven: www.lightbodyinstitute.com info@lightbodyinstitute.com 050 33 66 97

  Ben je bij de eerste 12 die via onze website betalen voor deze cursus? Dan krijg je als bonus een gratis meditatie toegestuurd. Hiermee kan je de geleerde inzichten achteraf blijven oefenen en beter integreren in je leven. Het is ook een voorproef van de nieuwe meditatiereeks die ik momenteel ontwikkel.

  7

  Kleur Man Vrouw

  foto

  : Zit

  ona

  Qat

  ar

 • 8

  Overwin je twijfels en angsten

  Ministry of Life

  Laat je niet meer misleiden door twijfels en angsten. Durf het leven te leiden dat je verdient.

  Stel je voor dat je op een ochtend wakker wordt zonder twijfel of angst. Hoe ziet de rest van je dag er dan uit? Wat zou je allemaal doen dat je nu niet durft? Neem even de tijd om je dit levendig voor te stellen.

  Besef je dat twijfel en angst een begoocheling zijn, iets dat jou misleidt?

  Als niemand je hierop wijst, kan het lang duren voor je dit doorhebt. Benvloed door de paniek, frustratie en meningen van anderen, leef je in een soort verwarring waardoor je de realiteit niet meer ziet.

  Vanavond leer ik je meteen ingrijpen wanneer je door deze negatieve invloed wordt overvallen. Wanneer je alert bent, kan je het meteen in handen nemen in plaats van erdoor meegesleurd te worden.

  Zolang je niet hebt leren omgaan met twijfel en angst, ontstaan er veel negatieve overtuigingen en gewoonten, tot verslavingen toe.

  Veel kinderen zien dat hun ouders vaak doen alsof er niets aan de hand is. Ze verdoezelen hun angst en twijfel door