Ledenvoordelen 2010

5
VOORDELEN LIDMAATSCHAP 2010 uitgave 1, januari 2010 Wie lid is van ATB De Natuurvrienden geniet een hele hoop voordelen waarmee je je lidgeld meteen terug verdient. Kijk snel op deze lijst… REIZEN & LOGIES Natuurvriendenhuizen (De Berk in Essen & Vissershuis in Oostduinkerke) - Jaarlijks eenmaal max 16 euro korng per lid op één overnachng. - Alle volgende nachten korngen tot 25%. (www.natuurvrienden.be) Alle Natuurvriendenhuizen in België en Europa - Aanzienlijke korngen, variërend van huis tot huis, als lid van de Natuurvrienden in meer dan 1000 natuurvriendenhuizen.(www.naturfreunde-haeuser.net) Vlaamse jeugdherbergen - Overnachten in alle Vlaamse jeugdherbergen aan ledentarief van de Vlaamse jeugdherbergcentrale. (www.vjh.be) Nivon De Nederlandse natuurvrienden bieden Belgische leden een korng van 25 euro op hun volledige reisaanbod. (www.nivon.nl) ‘Duurzame en groene’ logies Leden genieten tot 20% korng of krijgen een geschenk bij een overnachng in enkele ‘duurzame en groene’ logies. - LITTLE PRINCESS BED & BREAKFAST in Aalter geeſt leden 10 % korng bij een overnachng. www.lileprincess.be - B&B HOEVE DE SCHAPENKOP in Ronse geeſt per gezin dat lid is bij de Natuurvrienden het mooie fabeltjesboek “Tuin op Stelten” ter waarde van 18 euro cadeau. (www.hoevedeschapenkop.be) B&B HOEVE DE SCHAPENKOP

Transcript of Ledenvoordelen 2010

Page 1: Ledenvoordelen 2010

Voordelen lidmaatschap 2010uitgave 1, januari 2010

Wie lid is van atB de natuurvrienden geniet een hele hoop voordelen waarmee je je lidgeld meteen terug verdient. Kijk snel op deze lijst…

Reizen & logies

natuurvriendenhuizen (De Berk in essen & Vissershuis in oostduinkerke)

- Jaarlijks eenmaal max 16 euro korting per lid op één overnachting. - Alle volgende nachten kortingen tot 25%.

(www.natuurvrienden.be)

Alle natuurvriendenhuizen in België en europa

- Aanzienlijke kortingen, variërend van huis tot huis, als lid van de Natuurvrienden in meer dan 1000 natuurvriendenhuizen.(www.naturfreunde-haeuser.net)

Vlaamse jeugdherbergen

- Overnachten in alle Vlaamse jeugdherbergen aan ledentarief van de Vlaamse jeugdherbergcentrale. (www.vjh.be)

nivon

De Nederlandse natuurvrienden bieden Belgische leden een korting van 25 euro op hun volledige reisaanbod. (www.nivon.nl)

‘Duurzame en groene’ logies

Leden genieten tot 20% korting of krijgen een geschenk bij een overnachting in enkele ‘duurzame en groene’ logies.

- little PRincess BeD & BReAkfAst in Aalter geeft leden 10 % korting bij een overnachting. www.littleprincess.be

- B&B HoeVe De scHAPenkoP in Ronse geeft per gezin dat lid is bij de Natuurvrienden het mooie fabeltjesboek “Tuin op Stelten”

ter waarde van 18 euro cadeau. (www.hoevedeschapenkop.be)B&B HoeVe De scHAPenkoP

Page 2: Ledenvoordelen 2010

- Het PARkHotel in De PAnne biedt onze leden volgende kortingen: l15 % korting op de kamerprijs + ontbijt buiten de schoolvakanties en

verlengde feestweekends l10 % kortingop de kamerprijs + ontbijt tijdens de schoolvakanties en

verlengde feestweekends. (www.parkhoteldepanne.be)

- Hof teR Wilgen in Viane/geraardbergen voorziet volgende kortingen:

l Bed &Breakfast: korting van 10% op het totaalbedrag van een verblijf van minimaal 2 overnachtingen voor minimaal 2 personen.

l Vakantiehuis en Yurt (Mongoolse steppentent): 5% extra kortingophet totaalbedrag vanaf een verblijf van minimaal 3 overnachtingen voor minimaal 4 personen.

l Kamperen: 5% korting op het totaalbedrag voor een verblijf van minimaal 4 dagen.

l Groepen of verenigingen die het vakantiehuis en de yurt wensen te reserveren met het oog op het geven van workshops en/of cursussenkrijgen een korting van 20% op het totaalbedrag.(www.hofterwilgen.be)

- lomolen BeD & BReAkfAst in Aalter-lotenhulle biedt eenwelkomstdrankje en een nuttig geschenk bij vertrek aan en een korting van 20% tov het 1-nachttarief bij een verblijf van 3 aaneensluitende nachten. (www.lomolenlogies.be)

- DomAine cHâteAu igny in La Perche (Le Berry - Frankrijk) biedt de leden 5% korting op hun verblijf.

- De sPeyPDonckHoeVe in Houtvenne biedt Natuurvrienden-leden op vertoon van hun lidkaart een korting van 10 %opdeprijsvanminimaal3 overnachtingen. Dit geldt voor de gastenkamers, het verblijf en de camping.

Hof teR Wilgen

lomolen BeD & BReAkfAst

DomAine cHâteAu igny

De sPeyPDonckHoeVe

Page 3: Ledenvoordelen 2010

Met de wind in de haren

Fietsen is in. De Natuurvrienden zoeken de mooiste plekjes op voor korte én lange fietstochten. Of wat dacht je van een buitenlandse fietsweek?Misschien langs de Europese Vriendschapsfietsroute, een Belgisch-Nederlands natuurvriendeninitiatief. Maar er is meer. Leer tijdens één van onze workshops je GPS begrijpen en gebruiken of je stalen ros zelf herstellen.

Kruip eens onder de grond

een waaier aan verdedigingssporten

Krijgskunsten zijn meer dan zelfverdediging alleen. Je leert gedisciplineerd reageren in verschillende situaties en ontwikkelt zo respect voor mens en natuur. Bij onze Association of Martial Arts and Combat, AMAC, ontdek je jiu-jitsu, karate, taikwondo, kung fu, shaolin kempo, of self defence… AMAC neemt regelmatig deel aan internationale stages.

Bij de Vrije Zwem- en Sportvereniging Hofstade vinden alle waterratten hun gading.Leer de verschillende zwemstijlen op je eigen ritme. Hou je fit met aquasportof ontdek de onderwaterwereld met onze duikers.

Lokt het avontuur? Wil je op eigen krachten en op een veilige manier een berg beklimmen of een trektocht plannen? Bij de Bergstijgers kan je terecht voor cursussen oriëntatie met kaart en kompas, GPS, bergwandelen, klettersteig, alpinisme, en klimmen.Om je in conditie te houden organiseren we ook indoor klimtrainingen, dagtochten, klim- en wandelweekends en zomerkampen.De jeugdafdeling CLIMB biedt jongeren een afwisselend programma en internationale stages.

Wandelen is een veelzijdige sport voor jong en oud. Van het klassieke wandelen tot het trendy nordic walking, in onze afdelingen kan het allemaal.Samen trekken we de natuur in of verkennen we een stad. Naast trainings- en oriëntatietochten organiseren we eveneens wandelweekends in binnen- en buitenland. Vaak overnachten we in Natuurvriendenhuizen.

als een vis in het water

op stap Met vrienden

op de top van de wereld

Onbezorgd en onbeperkt skiplezier in een

gemoedelijke sfeer! Jong en oud, beginner of gevorderde, je beleeft er

gegarandeerd de tijd van je leven.

Ervaren monitoren tillen je techniek op een speelse

manier naar een hoger niveau.

Speleologie staat gelijk aan ontdekking: je daalt af in speleogrotten en ontdekt een nieuwe, onbekende wereld.Onze speleologen organiseren trainingen, grotexploraties en -expedities in binnen- en buitenland.We bieden ook initaties aan en organiseren een opleiding touwtechnieken.

saMen op de latten

ActiViteitenAAnBoD

- Je neemt gratis of krijgt op zijn minst korting bij deelname aan alle activiteiten die georganiseerd worden door de Natuurvrienden.

- Sporten onder begeleiding van gediplomeerde trainers.

- Aanbod verspreid over heel Vlaanderen.

inteRessAnte VeRzekeRingen

sportverzekering

- Elk lid geniet een wandel- en recreatieve fietsverzekering.

- Mits kleine meerprijs zijn verzekeringen voor buitensporten (fietsen (>60 km), skiën, bergsport & speleo,...) en krijgkunsten te verkrijgen aan voordelige tarieven. (www.natuurvrienden.be)

VAB autopechbijstand. U betaalt:

- 73 ipv 100 euro voor pechverhelping en takeling naar de meest geschikte garage in de Benelux. Vervangwagen is niet inbegrepen.

- 112 ipv 145 euro voor pechverhelping en takeling naar de meest geschikte garage in de Benelux. Vervangwagen inbegrepen.

Meer info over de inhoud van de bijstandsverzekering:www.vab.be. Om van dit voordelige tarief te genieten moet de verzekering wel via ATB De Natuurvrienden worden aangevraagd en betaald.

Wenst u geheel vrijblijvend onze promoties op beleggings- en verzekeringsvlak maandelijks te ontvangen? Laat het ons weten!

Tel. 03/231 58 00 E-mail: [email protected]

SINDS 1 JANUARI 2005 VERZEKEREN WIJ DE NATUURVRIENDEN EN GEVEN

aan alle leden speciale kortingen

OP DE PREMIE VAN HUNBRAND- EN AUTOVERZEKERING

Bank enverzekeringen

Tabaksvest 302000 Antwerpen

www.bolsens.becbfa 41569

WEBO nv

Kathleen en/of Martine geven u graag alle informatie!

advertentie webo.indd 1 15/12/2009 10:30:14

Page 4: Ledenvoordelen 2010

Contact en info:Meer informatie over programma’s, prijzen en inschrijfmodaliteitenvan onze cursussen vind je op www.bergstijgers.org.Je kan ook contact opnemen met het secretariaat:Provinciestraat 532018 AntwerpenTel.: 03/270 02 83/[email protected]

KAARTKOMPASGEBRUIK GPS

CURSUS ORIËNTATIE

NATUURVRIENDENBERGSTIJGERS vz

w

bergstijjgers.indd 2 15/09/2009 9:11:31

ficc kAARt

Deze Internationale kampeerkaart kan u bij de Natuurvrienden kopen aan het voordeeltarief van 6,5 euro. De kaart verschaft u korting op heel wat nationale en internationale campings. Bovendien geniet u met de kaart van een BA-verzekering t.a.v. derden tijdens uw verblijf op een camping. (Meer info: www.ficc.org. Om van de korting te genieten moet de kampeerkaart via ATB De Natuurvrienden besteld en betaald worden.)

oPleiDingen

- ATB De Natuurvrienden (www.natuurvrienden.be): Leden krijgen korting op het eigen cursusaanbod.

- VTS cursusaanbod: Recuperatie van het inschrijvingsgeldvoorcursussenerkenddoor VTS van Bloso. (beperkt tot 2 personen per sporttak per jaar).

Page 5: Ledenvoordelen 2010

Boeken & mAgAzine

Leden krijgen een jaarabonnement op ons magazine De Natuurvriend

- Ons tweemaandelijks magazine biedt je tal van reisverhalen, interviews en tips voor vrijetijdsbesteding en natuurbescherming. In elk nummer valt bovendien wel iets te winnen!

Eceat, het Europees centrum voor eco - en agrotoerisme (www.eceat.nl)geeft alle natuurvriendenfikse kortingen op:

- Groene vakantiegids – Nederland, België & Luxemburg Normale verkoopprijs 14.95 euro + verzendkosten Leden krijgen een korting van 20%: 11.96 euro + verzendkost (België)- Groene vakantiegids – Frankrijk Normale verkoopprijs 15.95 euro Leden krijgen een korting van 20%: 12.76 + verzendkost (België)

Atlas & Zanzibar in Gent en Sint-Denijs-Westrem : Leden genieten een korting van 5 %op reisboeken en een korting van 15 % op cursusmateriaal (kaarten, kompas,...) . (www.atlaszanzibar.be)

Herseltsesteenweg 269 • 3200 AarschotTel. 016 56 06 46 • www.conquestaarschot.be

24686 Conquest 16-04-2009 10:23 Pagina 1

BuitensPoRtWinkels

Wie zijn lidkaart voorlegt, geniet in volgende winkels een korting van 10 %:

- Trapper in Herentals (www.trapper.be)- De Zwerver in Herentals (www.zwerver.be)- Conquest in Aarschot (www.conquestaarschot.be)- De wandelstok in Beerse (www.dewandelstok.be)- Avventura in Brussel, Brugge en Gent (www.avventura.be)

In deze winkels krijgen natuurvrienden een korting van 5 %:

- Horizon Buitensport in Sint Niklaas(www.horizonbuitensport.be) - AS Adventure (www.asadventure.com)