Kapellen Bruist april 2013

36
APRIL/MEI 2013 GRATIS MEENEMEN! WWW.NEDERLANDBRUIST.NL WWW.BELGIEBRUIST.BE KAPELLEN ROKJESDAG DE EERSTE MOOIE DAG VAN HET JAAR moeder WORDEN VOOR OF NA JE DERTIGSTE

description

Kapellen Bruist april 2013

Transcript of Kapellen Bruist april 2013

april/mei 2013 gratis meenemen!www.nederlandbruist.nl www.belgiebruist.beKapellen

rokjesdagde eerste mooie dag

van het jaar

moederworden voor of na je dertigste

Balen 014/31.55.79 • Ekeren 03/660.20.04 Kontich 03/440.95.19 • Ninove 054/31.22.70

Olen 014/24.25.00 • St-Katelijne-Waver 015/56.91.99

OOK OPEN OP ZONDAG

www.vangastel.be

COLLECTIE 2013 NU IN ONZE TOONZALEN

2013-03-WVG-brasschaatbruist-tm.indd 1 11/02/13 13:53

Balen 014/31.55.79 • Ekeren 03/660.20.04 Kontich 03/440.95.19 • Ninove 054/31.22.70

Olen 014/24.25.00 • St-Katelijne-Waver 015/56.91.99

OOK OPEN OP ZONDAG

www.vangastel.be

COLLECTIE 2013 NU IN ONZE TOONZALEN

2013-03-WVG-brasschaatbruist-tm.indd 1 11/02/13 13:53

Inhoud

6

14

10

27

24

32

32

Colofon

uitgever Nederland Bruist C.V.

manager Marcel Bossers

Office manager Marion Schoonenberg

vOrmgeving & traffic Nederland Bruist

eindredactie Sascha Kerschot

themateKsten Lon te Poel

acquisitie Marcel Bossers

cOntact Kapellen bruist

Oosterhoutseweg 91C, 4816 KC Breda

T +31 0)76-7115340, M +31(0)6-34590975

[email protected]

Like ons op facebook.com/kapellen

cOntact hOOfdKantOOr

Nederland Bruist C.V.

[email protected]

www.nederlandbruist.nl

www.belgiebruist.be

Copyright nederland Bruist C.v. het overnemen van artikelen als bedoeld in artikel 15 van de auteursrecht is niet toegestaan. ©2011 nederland Bruist C.v. merknaam de amerstreek/de Langstraat is een merknaam en eigendom van nederland Bruist C.v. deze uitgave is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. nederland Bruist C.v. is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. aan de inhoud van deze uitgave kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. in dezelfde reeks verschijnen ook: ‘t gooi, alkmaar, apeldoorn, Bergen op Zoom, Brasschaat, Kapellen, de Peel, ede/de veluwe, de waterweg, de Zaanstreek, den Bosch, Breda, reeshof, etten-Leur, de grensstreek, nijmegen, noord-oost Brabant, wijchen, oss, roosendaal, veenendaal, Zeeland, Zutphen.

April doet wat hij wil. En dat betekent dat het deze maand alle kanten op kan gaan met het weer. Ik hoop oprecht dat we nu eindelijk eens kunnen gaan genieten van een pintje op het terras, een ontbijtje in de tuin en de vrolijkheid die hiermee gepaard gaat. Heerlijk toch!

Om alvast een beetje in de stemming te komen, besteden we in deze bruisende editie op pagina 18 aandacht aan rokjesdag 2013. Want zo optimistisch als ik ben, denk ik dat deze maand het winterse straatbeeld gaat veranderen in een blote benen parade. Dames opgelet: wil je de eerste zonnige dag van het

jaar inluiden met een hippe rok? Check dan onze rokjesbarometer op pagina 19.

En zoals je van ons gewend bent, hebben we ook deze maand weer een aantal leuke evenementen voor je op een rij gezet, staat het magazine vol bruisende rubrieken en lees je in deze editie alles over de ondernemers bij jou in de buurt. Zo maak je o.a. kennis met Perron 26, Flanders Designers en Walter Van Gastel Tuinmeubelen.

Geniet van deze heerlijke maand.

Zonnige Zonnige

Bruisend de toekomst

tegemoetVeel leesplezier,Marcel Bossers

gezOcht: media adviseurWij zijn per direct op zoek naar een commercieel ingestelde collega voor de zelfstandige buitendienstfunctie van Media adviseur. Wil jij ons verkoopteam versterken, neem dan contact op met Marcel Bossers via tel. +31(0)6-34590975 of kijk www.belgiebruist.be.

De30’ersdeadlineDe leeftijd waarop Belgische vrouwen kinderen krijgen stijgt. Dit komt onder andere omdat we ons tegenwoordig vrij laat settelen en veel vrouwen eerst carrière willen maken voordat ze zich op de kleintjes richten. Een bruisende ontwikkeling, of niet?

De gemiddelde leeftijd waarop een Belgische vrouw haar eerste kind krijgt is 28 jaar. “in 2009 lag de gemiddelde leeftijd nog op 26 jaar. Vrouwen gaven aan dat ze 25 de ideale leeftijd vinden om hun eerste kind te krijgen. Voor mannen lag die leeftijd op 30 jaar, wat de realiteit benadert.” Mede door de verbeterde technologie – die het mogelijk maakt om steeds later aan kinderen te beginnen – is dat nu nog maar vijftig procent.

In tegenstelling tot zo’n veertig jaar geleden hebben vrouwen tegenwoordig veel meer keuzemogelijkheden en is het krijgen van kinderen - voorheen nog op nummer een op ons wensenlijstje - van zijn troon gestoten door een goede studie, carrière maken en reizen. Pas als deze doelen bereikt zijn, lijken velen plek te hebben voor vuile pampers, flesjes en babytaal. Een andere belangrijke reden om het moederschap nog even uit te stellen, is het niet kunnen vinden van de ideale partner en een instabiele bankrekening.

Vooroordelen Hoewel het krijgen van kinderen op latere leeftijd steeds normaler lijkt te worden, is het een veelbesproken onderwerp waarbij vooroordelen niet onder stoelen of banken worden gestoken. Want is het niet zo dat naarmate de leeftijd stijgt de

vruchtbaarheid afneemt? En mocht het wel lukken, is de kans op een kindje met een afwijking dan niet veel groter dan bij een zwangerschap op jongere leeftijd? En wat als je straks de vijfendertig bent gepasseerd en de juiste man nog steeds niet hebt gevonden? Dit zijn allemaal vragen die de gemoederen flink bezighouden.

Je kunt je afvragen of de argumenten om op latere leeftijd een gezin te stichten wel de echte reden zijn voor de toenemende verlate zwangerschappen. Zo hoor je geregeld vrouwen roepen dat carrière maken en kinderen krijgen met een extra papadag, kinderopvang en een vaste oppas prima te combineren zijn. Datzelfde geldt voor de reislustige moeder. Hoe geweldig is het dat je de eerste paar levensjaren van je koter de hele wereld rond kunt reizen zonder rekening te hoeven houden met schoolvakanties en andere verplichtingen. En ook als single vrouw is het tegenwoordig geen enkel probleem om een kind te krijgen. Waarom wachten op je prins op het witte paard als je eierstokken al jaren rammelen en een donorbank de perfecte match kan vormen?

Voor welke optie je uiteindelijk ook kiest, mensen zullen altijd een oordeel hebben: zowel positief als negatief. Dat hoeft jouw keuze echter niet te beïnvloeden.

7

AURASCHOONHEIDSSALONPARFUMERIE

Dorpsstraat 3 - 2950 KapellenTel. 03 665 34 49

Donderdag open tot 20.00 uur– verzorgingen tot 21.00 uur –

Gesloten op maandag

Gratis parking naast de winkel

“Laat je ontspannend verzorgen in schoonheidssalon en parfumerie AURA en ontdek zo hoe je nog mooier, nog meer vrouw kunt zijn.”

NEEM EENS TIJD VOOR JEZELF!Eve Meuris en haar professionele team schoonheidsspecialisten geven deskundig advies voor gepersonaliseerde huidbehandelingen en make-up. Voor meer informatie omtrent definitieve ontharingen met diodelaser kan u terecht op www.laserontharen.be

ColuMn/madelOn van riel

Zo zat ik laatst met een kop koffie op het terras en kon ik het niet helpen dat ik me bleef afvragen waarom mannen doen wat ze doen. sterker nog, de meesten voelen zich niet eens schuldig! alsof het toegestaan is om een keer of twee per maand buiten de deur te eten. thuis krijgen ze altijd gekookte aardappelen, sperziebonen en een stuk vlees. “soms heb je gewoon zin in een bord spaghetti”, aldus w. ik meen het, dit is niet gelogen!! w maakte deze opmerking om zijn niet monogame gedrag een aai

MonogaamHet herintreden in de wereld der vrijgezellen heeft mij dit jaar al vaak perplex doen staan. Na een relatie van zes jaar kan ik deze wereld ook niet bepaald een warm bad noemen. Ik voelde mezelf in het begin een soort gladiator die een arena binnenstapte zonder wapens. om maar te zwijgen over de spelregel. Voor mijn gevoel hebben die de afgelopen zes jaar een behoorlijke make-over ondergaan, waardoor ik geregeld in bizarre situaties beland.

over de bol te geven. d zei dat hij op deze manier zijn relatie goed houdt. nog zo’n manier om het te belonen in plaats van af te keuren. is het dan niet meer van nu om gewoon monogaam te zijn? is het naïef om te denken dat monogamie nog steeds bestaat? Laat ik het omdraaien: zou je het willen weten als jouw wederhelft af en toe buiten de deur zou eten? of is het beter om het niet te weten? hoeveel procent van de relaties overleeft het als zoiets uitkomt? ik begin ‘swingers’ opeens een stuk beter

te begrijpen! nou ja, te waarderen in ieder geval. Begrijp me goed, ik geloof niet dat ik als swinger door het leven zou kunnen gaan. Puur omdat ik de hoop heb dat monogamie wel bestaat. al ben ik na deze openhartige gesprekken wel keihard van mijn monogame wolk afgetrapt. het blijft moeilijke materie, want is het nu wel of niet beter om te weten dat je partner erop los swingt terwijl jij heerlijk verder kabbelt op je monogame wolk? en hoe moet je zo’n relatie eigenlijk noemen? Parttime relatie? tja…

9

TUINTJE, PLANTJEBOOMPJE,

Plan de campagneals je eenmaal weet wat je wilt, is het handig om een plattegrond te maken. Zo kun je goed zien wat de beste plek is voor vaste planten, waar je de korte bloeiers neerzet en kun je inschatten hoeveel planten je moet kopen. Betrouwbare vaste planten zijn winterharde buxus, hosta’s, klimop en kleine blijvende coniferen. handig, want deze kunnen ook in de winter buiten blijven staan. vul de groene planten aan met kleurrijke bloeiers. geraniums, violen, fuchsia’s en petunia’s zijn een goede keuze. ook mooi is een tuin in mediterrane sferen: olijfboompjes, oleanders, palmen en citrusboompjes voelen zich er tot november thuis. daarna moeten ze vorstvrij overwinteren.

Ontgroening Zoals we weten roert maart zijn staart en kunnen we nog wel een aantal fi kse regenbuien verwachten. Leuk, dat mooie zitje in de tuin, maar hoe houd je het schoon? Zachthout (vuren, grenen) kun je beter niet schoonmaken met een hogedrukspuit. daarmee beschadig je het meubilair. na het schoonmaken kun je de meubels behandelen met lak, verf of een impregneermiddel. dat gaat groei van schimmels tegen.

De vogeltjes ontwaken uit hun winterslaap en het buitenleven komt weer tot bloei: het voorjaar is begonnen! Haal de lente in je tuin met fl eurige bloemen, leuk tuinmeubilair en een eigen moestuin. geen groene vingers? Creëer dan je ultieme tuin aan de hand van onze bruisende tips.

een goed begin is het halve werk. Start met een grote schoonmaak. gooi oude verdorde planten en bloemen in de groencontainer, maak het bruin uitgeslagen terras blij met een wasbeurt en geef je gras eens een fl inke oppepper met de juiste voedingstoffen. Je zult zien dat je tuin al snel een stuk rustiger oogt en er heel veel plek is voor nieuwe ideeën.

10

TUINTJE, PLANTJEBOOMPJE,

Plan de campagneals je eenmaal weet wat je wilt, is het handig om een plattegrond te maken. Zo kun je goed zien wat de beste plek is voor vaste planten, waar je de korte bloeiers neerzet en kun je inschatten hoeveel planten je moet kopen. Betrouwbare vaste planten zijn winterharde buxus, hosta’s, klimop en kleine blijvende coniferen. handig, want deze kunnen ook in de winter buiten blijven staan. vul de groene planten aan met kleurrijke bloeiers. geraniums, violen, fuchsia’s en petunia’s zijn een goede keuze. ook mooi is een tuin in mediterrane sferen: olijfboompjes, oleanders, palmen en citrusboompjes voelen zich er tot november thuis. daarna moeten ze vorstvrij overwinteren.

Ontgroening Zoals we weten roert maart zijn staart en kunnen we nog wel een aantal fi kse regenbuien verwachten. Leuk, dat mooie zitje in de tuin, maar hoe houd je het schoon? Zachthout (vuren, grenen) kun je beter niet schoonmaken met een hogedrukspuit. daarmee beschadig je het meubilair. na het schoonmaken kun je de meubels behandelen met lak, verf of een impregneermiddel. dat gaat groei van schimmels tegen.

De vogeltjes ontwaken uit hun winterslaap en het buitenleven komt weer tot bloei: het voorjaar is begonnen! Haal de lente in je tuin met fl eurige bloemen, leuk tuinmeubilair en een eigen moestuin. geen groene vingers? Creëer dan je ultieme tuin aan de hand van onze bruisende tips.

een goed begin is het halve werk. Start met een grote schoonmaak. gooi oude verdorde planten en bloemen in de groencontainer, maak het bruin uitgeslagen terras blij met een wasbeurt en geef je gras eens een fl inke oppepper met de juiste voedingstoffen. Je zult zien dat je tuin al snel een stuk rustiger oogt en er heel veel plek is voor nieuwe ideeën.

PLANTJE

hardhout (teak, meranti, iroko) is heel makkelijk schoon te spuiten met een hogedrukspuit. heb je die niet? dan kun je ook een mild sopje met groene zeep gebruiken. Kunststof af en toe met een harde borstel en een sopje van warm water en vloeibare zeep poetsen. je kunt ook warm water met een schepje soda gebruiken. wel even naspoelen met water. tip: gebruik geen schuurmiddelen, want dan ontstaan er fi jne krasjes. Bamboe en rotan meubels maak je schoon met koud water met een schep zout erin. voor extra bescherming kun je blanke lak voor buiten aanbrengen.

Dorstig groenZet planten altijd in potten met een gat in de bodem. Zet de pot daarna op een schaal om het overtollige water op te vangen. Zo heeft de plant een drinkvochtvoorraad en droogt de aarde minder snel uit.

Vers uit eigen tuin wil jij deze zomer genieten van een maaltijd uit eigen tuin? je tuin is de perfecte plek om allerlei lekkere dingen te laten groeien. munt voor een beker verse muntthee, basilicum voor door de pasta en rozemarijn voor bij de ovenaardappeltjes. je kunt zelf zaaien, maar er zijn ook handige kant-en-klare potjes te koop. ook groenten en fruit kun je prima in bakken kweken. er zijn ook mini-kassen verkrijgbaar. handig om klein fruit, waar vogels dol op zijn, te beschermen.

Veel tuinplezier!

Bee

ldm

ater

iaal

: Per

scen

trum

won

en

11

Trendy betaalbare mode voor moeder en dochter>>> Bij afgifte van deze advertentie 10% korting

Enkele van onze merken zijn: Nioi, Vila, Uno Due, Soaked, Street One, Turnover, Kyra en Co, Object, Ganni, Juffrouw Jansen, Dante 6, Circle of Trust, Just 1961, Chipie jeans accessoires: Dolly& Daisy, Accento, Monshoe

Dorpsstraat 382950 Kapellen03/664 76 63Geopend: ma t/m za van 10 uur t/m 18 uur

APRIL/MEI 2013 GRATIS MEENEMEN!

WWW.NEDERLANDBRUIST.NL WWW.BELGIEBRUIST.BE

KAPELLEN

ROKJESDAG

DE EERSTE MOOIE DAG

VAN HET JAAR

moederWORDEN VOOR OF NA JE DERTIGSTE

Uw bedrijf ook in bruis t ?

neem dan ContaCt oP via [email protected]

of BeL +31(0)176-7115340

WWW.XCLUSIVEMATCH.NL/BE/DE

[email protected]/BE/DE

BTW BE 0846.555.325 • Belfius Bank 068-8952599-11 • IBAN BE 30 0688 9525 9911 • BIC GKCC BE BB

WWW.XCLUSIVEMATCH.NL/BE/DE

[email protected]/BE/DE

BTW BE 0846.555.325 • Belfius Bank 068-8952599-11 • IBAN BE 30 0688 9525 9911 • BIC GKCC BE BB

Voor meer info: België: www.xclusivematch.be [email protected] of bel 0489 454911

Vergezeld van persoonlijke vraagstukken zoals:- WAAROM heb ik mijn Soulmate nog niet ontmoet?

- Ligt de lat voor mij te hoog?

- Zijn mijn wensen wel realistisch?

- Ben ik te lang op mezelf om me nog te kunnen binden?

- Kleed ik me wel goed en hoe zien anderen mij?

Diverse vragen kunnen een rol spelen. Feit is, dat een

toekomstige partner meestal niet spontaan aan de voordeur

komt aanbellen, dus het heft in eigen handen nemen is geen

overbodige luxe.

VOORJAAR en VLINDERTJES!Om het voorjaar in te luiden organiseert XClusive Match kennismakingsdagen op

diverse locaties ook in uw regio! Je kunt er dan vrijblijvend terecht voor vragen,

inlichtingen of een persoonlijke intake. Bij vele Singles komt juist in deze periode die

ultieme vraag en hartenwens opborrelen: Wanneer ga ik HEM of HAAR ontmoeten?

Hoge drempels? Niet bij ons! Wij bieden gespreide betaling en opzegmogelijkheden en dat maakt de werking eerlijk en transparant.

Bel voor meer info: 0489 454911

Margriet Verhulst, oprichtster.

XCLuSiVE MAtCH BEKOMMERt ZiCH

OM HAAR LEDEN. WiJ gAAN VOOR DE

VOLLE 100% VOOR DE SuCCESFACtOR.

juweelkunst

“Nadat hij het slachtoffer werd van een overval heeft mijn

collega besloten zijn juwelierszaak te sluiten. Ik heb zijn

stock overgenomen. Er zijn dus inderdaad interessante

koopjes te doen. Er zitten toffe en unieke stukken tussen,

ook heel wat van zijn eigen ontwerpen. Ik zou durven

zeggen dat het eigenlijk nog beter en interessanter is dan

een uitverkoop. Ook onze eigen collecties kunstjuwelen

zijn heel interessant. Onder de merknaam

Flandersdesigners.be maken we praktisch al onze juwelen

volledig zelf. Ze worden met de grootste zorg vervaardigd

in ons eigen atelier en gezet met de hoogste kwaliteit

edelstenen. We werken zonder tussenpersonen en leveren

ook aan andere juweliers. Grappig is dat er ook heel wat

van onze juwelen tussen de Limburgse partij zitten.”

“Beleggingsexperts raden investeerders in juwelen altijd

aan om voor kwaliteit te opteren en om een certificaat van

echtheid te vragen. Al onze ringen zijn steeds vergezeld

van certificaat en garantiebewijs met verlies diefstalpolis.

We geven daarover graag meer informatie.”

“Komen we nog even terug op het beleggen in juwelen.

Vandaag loopt de goudprijs op tot ongeveer 42.000 euro

voor een kilo en mede door de crisis zijn de verwachtingen

dat de prijs nog zal stijgen. In 2003 werd rond 10.000 euro

betaald voor een kilo. Dat is dus een megagroot verschil.”

“De passie voor juwelen en sieraden probeer ik graag op

een unieke wijze te combineren met mijn andere grote

passie: kunst. De winkel in Brasschaat is tegelijkertijd een

kunstgalerij. Momenteel kan je er het werk bekijken van de

bekende kunstenaars Rafaël Gorsen en Distel.”

flanders designers paul van der auweraAugustijnslei 10

2930 Brasschaat

T: +32 (0)3 652 17 77

www.flandersdesigners.be

GOUD, zilVEr, plATiNA, DiAMANT, BrilJANT, SMArAGD, rOBiJN EN SAffiEr. hET ziJN AllEMAAl STOffEN DiE BEpErKT BESChiKBAAr ziJN Op AArDE EN BiJGEVOlG ErG KOSTBAAr ziJN. BElEGGEN iN JUwElEN EN SiErADEN lEVErT DAN OOK BiJNA NOOiT EEN SlEChT rENDEMENT Op. zEKEr NiET wANNEEr JE JE GADiNG ViNDT iN DE GrOTE pArTiJ JUwElEN DiE GOUDSMiD pAUl VAN DEr AUwErA OVErGENOMEN hEEfT VAN EEN COllEGA-JUwEliEr UiT hET liMBUrGSE EN TEGEN GrOOThANDElSpriJzEN VAN DE hAND DOET.

Kom eens KennismaKen met de vernieuwde winkel. Uw geschenk ligt al klaar.

Vanaf 16 maart

Door Paul Van Der Auwera

WWW.XCLUSIVEMATCH.NL/BE/DE

[email protected]/BE/DE

BTW BE 0846.555.325 • Belfius Bank 068-8952599-11 • IBAN BE 30 0688 9525 9911 • BIC GKCC BE BB

15

| |||| ||||| ||||| ||

||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||

SKIRT DAyjarenlang begon de lente pas als in martin Bril in zijn column in het Parool en later in de volkskrant ‘rokjesdag’ had uitgeroepen. het was zijn observatievermogen waardoor hij met precisie ieder jaar deze term gebruikte om de eerste zomerse dag van het jaar aan te kondigen waarop, alsof op afspraak, alle vrouwen een rokje lijken te dragen. Brils fascinatie voor dit fenomeen had niets te maken met erotiek, zoals velen dachten, maar met het door hem waargenomen gegeven dat vrouwen - als bij een geheime afspraak - opeens massaal op straat verschenen met blote benen en een rok.

SpElREGELS sinds het overlijden van Bril is de discussie ieder jaar hetzelfde: wanneer is het rokjesdag? het bedrijf wikibros heeft de oplossing en ontwikkelde een app om dat te bepalen: skirt alert. rokjesdag valt namelijk niet op een vaste datum, maar is afhankelijk van een aantal factoren. Zo moet het natuurlijk warm genoeg zijn en mag het niet te hard waaien. als aan deze voorwaarden voldaan is, dan kan een dag rokjesdag worden genoemd. maar zoals Bril ooit

Lang, kort, knielengte, gestreept, met ruit, stoer of chic: het is lente en dat betekent dat de rokjes weer massaal uit de kast mogen. Zonder panty of kousenbroek de straat op, rokjesdag 2013 komt eraan. Bruist is er klaar voor, jij ook?

16

| |||| ||||| ||||| ||

||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||

de roKjesBarometer schreef: ‘een waarschuwing is geboden, want als iets op rokjesdag van toepassing is, is het wel onvoorstelbaarheid. Blote benen werken pas als ze massaal zijn.’

ROCK DE rOKwil jij de eerste zonnige dag van het jaar inluiden met een hippe rok, maar heb je geen zin of tijd om te shoppen? Check dan aan de hand van onze rokjesbarometer welke rok het beste bij jou past.

AppElFIGuuRvrouwen met een appelfiguur zijn voller rond hun middel. rondingen zijn mooi, maar veel vrouwen willen er toch niet te veel nadruk op leggen. de truc is om dan schuine strepen te gebruiken, zodat je wel mooi vol oogt, maar niet te breed. een kledingstuk dat niet mag ontbreken in jouw kast is de rok die om het middel sluit.

PEERfiGUUreen peerfiguur heb je als je wat smaller bent van boven dan onder je taille. met je kleding leg je daarom de nadruk op je bovenlichaam. dit doe je door zwarte en donkere rokken te dragen in combinatie met lichtere tops. het perfecte item voor jou is een rok die aan de bovenkant strak zit en aan de onderkant uitloopt.

zANDlOpErFIGuuRBij een zandloperfiguur draait het allemaal om accentueren. hoe je dit doet? draag strak aansluitende en getailleerde kleding in effen stoffen. vermijd te drukke patronen op je kleding. in jouw kledingkast ligt uiteraard een kokerrok.

ATLETISCH fiGUUrmet een atletisch figuur bedoelen we een slank, gespierd figuur met weinig rondingen. om rondingen juist te creëren kun je je kleding aanpassen. Kleding met veel tierelantijntjes en rokken met een hoge taille zijn onmisbaar in jouw zomergarderobe.

17

Kapelsesteenweg 58 • 2930 BrasschaatBel 03 647 33 03 of mail naar [email protected]

een greep uit ons aanbod

KijK voor ons gehele aanbod op www.groupb.be of bel 03 647 33 03---> meer informatie?

---> waarom een beroep doen op group b?

• Veiligheid• Al meer dan 35 jaar vakkennis• Gratis publiciteit• Groot klantenbestand in België en Nederland• Vele referenties

aL meer dan 35 Jaar KWaLiteit in Vastgoed!

FrANse stijl VillA tiP tOP! ¤ 695.000

KaLmtHout - dennendaeL

KapeLLen - de sterre

riANte luxe VillA +zwemBAd ¤ 845.000

NIEUWBOUW

KaLmtHout - dennendaeL

Frisse lAAGBOuwVillA ¤ 547.000

KaLmtHout - dennendaeL

Kwaliteit in vastgoed!.be

VillAGrONd ca 765m2

wg,gdv,gvkr,vv (met bouwverplichting) vg,wp,gdv,gvkr, ePC 189 kwh/m2vg,wp,gdv,gvkr,vv, ePC 741 kwh/m2

vg,wp,gdv,gvkr,vv, ePC 391 kwh/m2 resideNtie HeidestAete 11 appartementen en 4 winkelpanden

KaLmtHout - Heidestatiestraat

luxe afwerking, ruime terrassen, grote parking. vg,wg,gdv,gvkr,vv

vanaf ¤ 282.300

rEEds 60% vErkOcht

KijK voor ons gehele aanbod op www.groupb.be of bel 03 647 33 03

immotie immO blijft iedereen bezig hOuden. brasschaat & Kapellen bruist besteedt elKe editie aandacht aan wat er speelt Op het gebied van huizen, immO-vragen, trends en alles wat er nOg meer bij KOmt KijKen. deze Keer...

wArMTEpOMpSystemen op hernieuwbare energie zijn helemaal in. De torenhoge energieprijzen doen ons creatiever nadenken over alternatieve energie-bronnen. En waarom zouden we ook geen warmte halen uit water, de grond of de lucht? Een van de installaties die hernieuwbare energie opwekken is een warmte-pomp. Maar wat is dit

hernieuwbare energie in de wOning: hOe werKt een warmtepOmp?

meer informatie? Group B tel 03 647 33 03 of ga

naar www.groupb.be

precies? En hoe werkt het? Een warmtepomp onttrekt de warmte-energie uit de lucht, de grond of water om deze vervolgens op een hogere temperatuur weer af te geven aan het verwarmingssysteem. Op die manier wordt gebruik gemaakt van gratis energie in de omgeving om de woning te verwarmen met vloerverwar-ming, warmeluchtverwarming of radiatoren en om sanitair warm water te produceren. De hoeveelheid energie die hiervoor nodig is, is tot 70% kleiner dan bij klassieke systemen. Zo hou je jouw energiefactuur laag en werk je aan een gezonder milieu met minder CO2-uitstoot!

De werking van de warmtepomp in vier fasesEen warmtepomp bestaat uit vier afzonderlijke elementen die een kring vormen: een verdamper, een compressor, een condensor en een ontspanner. Tussen deze vier elementen circuleert een vloeistof.• In eerste instantie komt de warmtedra-ger de verdamper binnen in vloeibare vorm. De vloeistof verdampt en slaat de warmte op.• Vervolgens wordt de damp onder hoge druk gebracht met een compressor, waardoor de damp bij een hogere temperatuur zal condenseren en dus vloeibaar worden.• Tijdens deze condensatie zal warmte worden afgegeven.• Tenslotte wordt de druk weer verlaagd met een expansieventiel of ontspanner en de cirkel is rond.

via een warmtewisselaar wOrdt de warmte naar de verwarmingsinstallatie van de wOning mOgelijK.

19

Bruisende zaken:

Bedrijf: Kybara fashionleemakker 10, HoogstratenTel. +31(0)6-27200971Eigenaresse: Barbara van Moorsel www.kybara.com

Hoe ben je op het idee gekomen om Kybara fashion op te richten?‘Aan de zwangerschap van mijn dochter hield ik, net als veel vrouwen, een buikje over. Daarom bestelde ik een bandage jurk. Als ik deze jurk droeg, had ik mijn oude figuur terug en was er niets meer te zien van mijn buikje. De jurk corrigeert je hele figuur zonder dat er irritaties ontstaan. Omdat ik zo enthousiast was, heb ik een hele collectie ingekocht en ben ik de jurken gaan verkopen. Inmiddels heb ik het assortiment van Kybara Fashion uitgebreid met bijpassende accessoires zoals sieraden, clutches en schoenen.’

Hervé Legér (in 1988) is Max Azria trouw gebleven

aan de oorspronkelijke signatuur: een ultra-sexy

look. Het bekende bandage-detail van de jurk

is een trefzekere hit bij Hollywoodsterren als

J. Lo, Kim Kardasian en Victoria Beckham die

gemakkelijk 1000 euro betalen voor een exemplaar.

Met de jurken van Kybara Fashion heb ik een

kwalitatief goede en betaalbare versie op de markt

gebracht, waardoor het nu voor iedereen mogelijk

is om er voor een leuke prijs goed uit te zien.’

Heeft de naam een speciale betekenis? ‘De naam Kybara is tot stand gekomen door de

naam van mijn dochter Kyara en mijn eigen naam

te combineren. In de toekomst kijken kan ik niet,

maar ik hoop dat we over een aantal jaar samen

dit bedrijf mogen runnen.’

Waar ligt de oorsprong van de bandage jurk?‘Sinds de overname van het Franse couturehuis

Crumble van asperges

20

recept

Stationsstraat 26 Kapellen t. 03 322 52 72

www.perron26.be Bezoek ons ook eens op facebook!

Meer informatie?

Voor 4 personen3 teentjes knoflook geplet-boter-750 g aardappelen, type nicola,geschild en in fijne plakjes- 1 kg asperges, geschild en gestoomd of gekookt-2 uien, geschild en gesnipperd-150 g wavremont bio, verkruimeld -0,500 l melk -0,050 l room- mespuntje nootmuskaat, mespuntje gemalen laurier, mespuntje gemalen tijm, peper, zeezout. Crumble: 100 g bloem, 50 g parmezaan, 4 eetlepels kruiden: bieslook, peterselie,basilicum, alles fijngehakt- 90 g ijskoude boter in blokjes

Werkwijze:Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een ovenplaat of verschillende potjes in met boter. Bestrooi met geplette knoflook. Leg de eerste laag aardappelschijfjes(1/2)-leg de helft van de gestoomde asperges erop en de helft van de uien en de Wavremont bio. Herhaal deze laag. Kruid de melk en room met nootmuskaat,peper,laurier,tijm en zeezout. Giet deze over het gerecht. Bedek met aluminiumfolie en schuif de plaat +/- 45 min. in de oven tot de aardappels zacht zijn. Meng in een kom de bloem, parmezaan en kruiden. Voeg de blokjes boter er aan toe en verkruimel het geheel met de vingers. Verwijder de aluminium en bestrooi het ovengerecht met de crumble. Gratineer +/- min 5 à 10 in de oven. Eventueel serveren met gerookte zalm,een gedroogde ham of gerookte tempeh (voor de veggies).

KOKen is leuK. KOKen is leKKer. een mOOi gerecht Op tafel zetten Kan iedereen, al is sOms wat hulp gewenst. bruist brengt vOOrtaan samen met perrOn 26 elKe editie een recept Om je vingers bij af te liKKen. de ingrediËnten zijn natuurlijK vers te verKrijgen in de winKel aan de statiOnsstraat 26 in Kapellen.

Crumble van aspergesvan de brabantse wal met parmezaan en bio wavreumont-kaas.

21

Echte luxe is goed slapen

PHILIP STEIN SLAAP ARMBAND MET NATUURLIJKE FREQUENTIE TECHNOLOGIE

Slapeloze nachten en vermoeid ontwaken, velen herkennen het gevoel. De Philip Stein slaap armband met natuurlijke frequentie technologie helpt beter en dieper te slapen.

Vraag ernaar bij uw juwelier

SleepAd_WLM_NL.indd 1 7/02/13 10:09

Dorpstraat 51-53B-2950 KapellenTel. 03 664 20 26

J u w e l i e r

B l a n k e r s

diTJEsEn/datjes

Wil je als vrouw een man aan de haak slaan via een datingsite? post dan een foto waar je gelukkig op kijkt. Muziek zal nooit ‘op’ raken. Er zijn oneindig veel combinaties te maken met akkoorden, instrumenten, etc. Werk je in de horeca? Trek dan een rood shirt aan! dan krijg je meer fooi (van mannen).de oventemperatuur kan bij een crematie oplopen tot 1400 graden Celsius omdat vet goed brandt. door stress op jonge leeftijd (pesten, geweld) word je sneller oud. Ons brein ziet niet alleen sexy billboardvrouwen, maar ook alledaagse vrouwen als pakketjes lichaamsdelen.Wetenschappelijk bewezen: altijd blijven lachen. Want lachen vermindert stress, zelfs een neplach werkt.als een klauwkikkervrouwtje met urine van een zwangere vrouw wordt geïnjecteerd, legt ze zelf binnen no time eitjes.

23

Balen 014/31.55.79 • Ekeren 03/660.20.04 Kontich 03/440.95.19 • Ninove 054/31.22.70

Olen 014/24.25.00 • St-Katelijne-Waver 015/56.91.99

OOK OPEN OP ZONDAG

www.vangastel.be

COLLECTIE 2013 NU IN ONZE TOONZALEN

2013-03-WVG-brasschaatbruist-tm.indd 1 11/02/13 13:53

Laat de winterblues achter je en verwelkom met open armen de lente! Lente staat voor nieuw leven, frisse, heldere kleuren en nieuwe, verse energie. Ben jij ook al aan het wegdromen van blauwe hemelen, de geur van vers gras, fluitende vogeltjes en dit alles gadeslaand vanuit je knusse, maar tegelijkertijd ook trendy terras in je eigen tuin? Zijn vrolijke en expressieve kleuren echt jouw ding? Dan zit je vast en zeker goed met de trendy tuinmeubelen van EMU.

emU italiaans topdesignEen echte must voor de durvers onder ons!

24

Balen 014/31.55.79 • Ekeren 03/660.20.04 Kontich 03/440.95.19 • Ninove 054/31.22.70

Olen 014/24.25.00 • St-Katelijne-Waver 015/56.91.99

OOK OPEN OP ZONDAG

www.vangastel.be

COLLECTIE 2013 NU IN ONZE TOONZALEN

2013-03-WVG-brasschaatbruist-tm.indd 1 11/02/13 13:53

emU staat voor trendy, tijdloos italiaans topdesign. express yourself, en hoe doe je dit nog gemakkelijker dan met de uitgesproken tuinmeubelen van deze smaakvolle designer lijn. een emu tuinstoel of tafel herken je gemakkelijk aan de strakke lijnen, de eenvoud en de heerlijke opvallende kleuren, alhoewel zij ook neutralere kleuren in het gamma gestoken hebben. een staaltje italiaans design, letterlijk genomen dan, want mede door het gebruik van geperst staal zijn ze vederlicht en dus superhandig hanteerbaar. toch meer liefhebber van wat romantischere vormen? de bistro-achtige sets van emU zijn een echte aanrader, zij stralen een mediterrane look uit waardoor je direct het ‘vive la france en la vita est bella’ gevoel creeërt... Let the sunshine in!dankzij de voorgenoemde eigenschappen is emU vooral heel bekend in eigen land. denk maar aan zonovergoten italiaanse terrasjes, vol met enthousiaste toeristen en lokale zonnekloppers. dikwijls vindt je deze design tuinmeubelen terug op de pleintjes voor de restaurants en hippe apero bars. tja, italianen staan niet voor niets bekend om hun gevoel voor stijl… ook aan de allerkleinsten heeft emU gedacht, met een mini uitgave voor de bambinis. evenals de grote broer, delen de tafels

en stoeltjes een super coole trendy kleur, kinderen zijn er dol op! speel met kleuren, en kies stoelen in verschillende tinten zoals fel azuurblauw, flitsend geel en knallend rood. niks saai en laat de kids zien dat ook papa en mama heel trendy kunnen zijn!

Weer of geen weer, dankzij het gelakte staal kan het meubilair tegen een stootje. Door het eenvoudige design zijn ze ook zeer onderhoudsvriendelijk, in een oogwenk schoon te maken: dit horen we graag! Berg je je tuinmeubelen liever op na een zalige zwoele zomeravond? Geen probleem, de inklapbare reeksen zijn zeer makkelijk op te bergen, zonder al te veel ruimte in te nemen. Opgeruimd staat netjes!

breng gelukin je leven

geen motivatiezonder inspiratie

vormsnoeijeroen van den buijs

nieuwe look

InspIratIe

september 2011 gratIs meenemen!www.nederlandbruIst.nlrOOsendaal/halderberge/essen eO

ROO-1109.indd 1 17-08-11 08:51

BREDA Augustus 2011 www.nEDERlAnDBRuist.nl gRAtis mEEnEmEn!

wAtER

DJi DJi italiaitaliaans chic

van winnieDe poehnaarpuyol

tiJDens De zomer-maanDenzijn we er niet weg te slaan

BRE-1108.indd 1 22-07-11 09:54

VAKANTIE!TILBURG-BASTIANENHET ADRES VOOR UW VOLKSWAGEN

BRUISENBIJ SU CHEN

ANTILLIAANSEFEESTEN

GEM. ETTEN-LEUR/RUCPHEN/ZUNDERT JULI/AUGUSTUS 2011 GRATIS MEENEMEN!WWW.NEDERLANDBRUIST.NL

franCHisEnEMErsgEzoCHTwil jij altijd al voor jezelf beginnen met zo weinig mogelijk risico? België Bruist zoekt enthousiaste ondernemers in België die op franchisebasis een stadsmagazine willen uitgeven. Kun jij goed overtuigen, ben jij commercieel ingesteld en werk jij graag zelfstandig? dan ben je bij België Bruist aan het juiste adres.

Meer weten?Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag meer willen weten? neem dan contact op met marcel Bossers voor het maken van een afspraak.

tel. +31(0)6-34590975e-mail [email protected] www.belgiebruist.be en www.nederlandbruist.nl

BeLgIË BruIst zoekt enthousiaste, ondernemende verkopers die op franchisebasis een stadsmagazine willen uitgeven

wat verwachten we van je?België Bruist wil enthousiaste mensen de gelegenheid geven een eigen bedrijf op te starten. daarom is een ondernemende en zelfstandige houding onmisbaar. je bent een verkoper in hart en nieren, 100% gemotiveerd en communicatief zeer vaardig. daarnaast ben je bereid je volledig achter de formule van België Bruist op te stellen.

wat biedt België Bruist? de werkwijze van België Bruist is een bewezen formule met veel succesverhalen. ons doel is doorgroeien naar 20 edities in België. we bieden aantrekkelijke ondernemersinkomsten, een snelle start en voldoende groeipotentieel. daarnaast krijg je goede ondersteuning en begeleiding tijdens het opstarten van je magazine.

waarom franchise?een franchiseorganisatie geeft haar naam, formule en ‘know-how’ ter beschikking aan zelfstandige ondernemers: de franchisenemers. hierdoor kun je meeliften met de groot opgezette marketingcampagne. Kortom, een zeer beperkt risico en snelle verdiensten.

26

gadgETs/baby

Roze wolk stiksels:

VOOr DE MiNi-JOU iN SpE. de stiKseLs Zijn verKrijgBaar Bij h&m. www.hm.Com

van boven naar beneden:Girl hemd € 9,95Baby t-shirt € 4,95Girl top € 19,95Baby shorts € 7,95Meiden trouser € 12,95

27

EVEnEMEnTEn KapEllEn

Op zoek naar een leuk uitje of activiteit in de maand april? Kapellen Bruist zet de leukste evenementen, voorstellingen, concerten en ga zo maar door, voor je op een rijtje.

april1 April ExpO: Kunstplatform Kappa in aC Kapellen filM: Pulsar UiTSTAp: fietstocht Zeskerkenpad2 April UiTSTAp: namiddagfietstocht omgeving Kapellen VAriA: open archiefdag hoghescote3 April JEUGD: in de wolken - sprookjes enzo6 April UiTSTAp: geleide dagwandeling in Balen8 April CUrSUSSEN: Kantklossen9 April UiTSTAp: namiddagfietstocht omgeving Kapellen10 April UiTSTAp: Bezoek aan aquatopia11 April ThEATEr: toneelbezoek de aanslagUiTSTAp: nordic wandeling in bos van moretusVAriA: open archiefavond hoghescote12 April VAriA: Quiz ExpO: Kunstplatform Kappa in aC Kapellen13 April UiTSTAp: Zorgboerderij meander/sterhoeve14 April UiTSTAp: wandeling wouwse Plantage15 April UiTSTAp: hobby16 April CUrSUSSEN: BloemschikkenVAriA: Zonnen zonder zorgen UiTSTAp:namiddagfietstocht omgeving Kapellen17 April CUrSUSSEN: BloemschikkenVAriA: recreatieve tafeltennis18 April ThEATEr: ‘t arsenaal - achter de wolken CUrSUSSEN: Kook VAriA: fietsen op matig tempo CUrSUSSEN: Koken voor mannen: rUiLavond

28

EVEnEMEnTEn KapEllEnKijK vOOr meer plaatselijKe

evenementen Op

www.vrijetijd-brasschaat.be

KijK OOK eens Op :

www.KinepOlis.be

www.uitinvlaanderen.be

www.antwerpen.be

www.stadsschOuwburgantwerpen.be

www.vlaamseOpera.be

www.netevents.be

www.spOrtpaleis.be

VAriA: open archiefdag hoghescote19 April VAriA: whisky proefavondThEATEr: ZwanenZang door jan mat jongeren20 April ExpO: henriette severinsUiTSTAp: Bezoek B-mine BeringenThEATEr: ZwanenZang door jan mat jongeren UiTSTAp: thema-activiteit - klompen maken21 April MUziEK: sahf4 UiTSTAp:Lentewandeling vorderstein UiTSTAp:wandeling op verplaatsing VAriA:fietsen in eigen streek22 April VAriA: hobby CUrSUSSEN:Kantklossen23 April UiTSTAp: maastricht UiTSTAp:namiddagfietstocht omgeving Kapellen24 April CUrSUSSEN: handwerkKOOKlES lEziNG: voordracht “Bier van eigen kweek”26 April VAriA: feest VAriA: Babbelnamiddag met voordracht27 April nationale natuurvriendendag in sint joris-weert UiTSTAp: dauwwandeling28 April UiTSTAp: wandeling hobokense Polder29 April VAriA: hobby30 April UiTSTAp: namiddagfietstocht omgeving Kapellen UiTSTAp: modewandeling in antwerpen

Mei 2013

1 MEi ExpO: Kunsttentoonstelling UiTSTAp: fietstocht gansrijdersroute2 MEi UiTSTAp: dagfietstocht naar hoogstraten ExpO: Kunstplatform Kappa in aC Kapellen3 MEi ThEATEr: ZwanenZang door jan mat jongeren lEziNG: veilig op het internet4 MEi CUrSUSSEN: Koken voor mannenVAriA: bezoek dossinkazerne en holocaustmuseum5 MEi UiTSTAp: Karumi nodigt uitThEATEr: ZwanenZang door jan mat jongeren6 MEi VAriA: hobby CUrSUSSEN: Kantklossen filM: La Piel Que habito7 MEi CUrSUSSEN: BloemschikkenVAriA: Kookles UiTSTAp: herentals en geel8 MEi CUrSUSSEN: BloemschikkenUiTSTAp: misviering op de boerderij VAriA: recreatieve tafeltennis12 MEi UiTSTAp: Kruidenwandeling met natuurgids rina Peys 13 MEi VAriA: hobby14 MEi CUrSUSSEN: Lierse kant MUziEK: Bingo! VAriA: moederfeest VAriA: thema-activiteit - de rotonde15 MEi CUrSUSSEN: handwerk

29

OOstenrijk: Onbekend is Onbemind!Op onze laatste proeverij stelden we aan onze klanten een nieuwe wijnhuis voor: weingut Huber uit traisental. Anno 2013 zijn er nog steeds mensen verbaasd te horen dat er überhaupt wijn wordt gemaakt in Oostenrijk. Ook heerst nog steeds de perceptie dat alles uit duitstalige landen wit én zoet is. dat heeft veel te maken het ons collectief liebfraumilch-trauma uit de jaren 70 toen vele mensen hun eerste kennismaking met wijn deze mierzoete, plakkerige substantie – je kan het bezwaarlijk wijn noemen – was.Het tegendeel is echter waar. in Oostenrijk maken ze droge witte wijn van voornamelijk de Grüner Veltliner en hun rode trots is vooral de Blauer zweigelt, maar ook Pinot Noir. typisch aan het “koud” klimaat is dat de fruitigheid overheerst; die wordt vaak aangevuld met een frisse mineraliteit en een prettige, kruidige toets.Oostenrijk is echt een te ontdekken land. dat merkten we tijdens de proeverij. de klanten reageerden verrast enthousiast op deze “nieuwigheden”.bij mOndOvinO kan u de wijnen van Huber kOmen Ontdekken.

wijn 1• Hugo (Huber to Go) rose sparkling• Blauer zweigelt – Pinot Noir• 11,00 euro

wijn 2• Hugo Grüner Veltliner• 7,95 euro

wijn 3 • Hugo Blauer zweigelt• 7,95 euro

wijn 4• Huber – traisental dAC• “terrassen”• Grüner Veltliner

BudgET/babyKamerVoor weinig geld een droomkamer voor je baby, het kan! Speciaal voor de kleine portemonnee een aantal handige tips en trucs.

BUDGET

Tweedehands Een budget babykamer

begint vaak met tweedehands spullen. Met een likje

verf lijkt een commode of een ledikantje weer zo goed

als nieuw. Doe er je voordeel mee en kijk eens rond op

2dehands.be, Kapaza, eBay en Baby-Dump. Vergeet niet

rond te neuzen bij familie en vrienden.

aanBiedingen heel simpel, maar koop vooral spullen in de solden. dit kan tientallen tot honderden euro’s schelen.

Multifunctioneel meubels speciaal gemaakt voor baby’s zien er vaak erg schattig uit, maar na een aantal jaar zijn de kinderen er uitgegroeid. neem daarom meubels die jaren mee kunnen, zoals een grote kledingkast of een multifunctioneel bureau dat ook als commode kan dienen.

Creatief ook als je kleintje er is,

kun je de babykamer op een goedkope manier blijven restylen.

wees creatief en maak van het voedingskussen een leuke

poef door middel van een vrolijke hoes.

fleurige muurmuurverf en behang zijn soms best duur. Kies voor een strakke witte babykamer en fleur deze op met opvallende muurstickers. nog goedkoper: teken op een stuk behang een favoriet figuur en plak deze met een beetje behangerslijm op de muur.

Aan de slag?

1. Ga naar www.fotodealer.nl en

download onze gratis software.

2. Maak met je eigen foto(’s)

een jaarboek.

3. Vul bij je bestelling de code

‘FDCANVAS13’ in en klik op

‘Code instellen’.

4. Je ontvangt je bestelling

binnen 3-5 werkdagen.

Gebruik de volgende actiecode voor je bestelling: FDCANVAS13 (geldig t/m donderdag 2 mei 2013)

Fotodealer nl•

Bestel extra voordelig een canvasdoek met jouw voorjaarsfoto!

Fotoboeken • kalenders

agenda’s • Canvas doeken

luxe wanddeCoratie • wenskaarten

nu 25% korting op alle canvasdoeken bij Fotodealer.nl

ExclusiEf voor Bruist lEzErs

puzzel & win!

argumenten babytaal deadline kinderen kinderopvang kleintjes

leeftijd levensjaren moederschap vruchtbaarheidwensenlijst zwangerschap

Fotodealer nl•

Streep 11 van de 12 onder de puzzel staande woorden weg. Het overgebleven woord is het antwoord.Vul het juiste antwoord in op onze site en maak kans op een fotoboek t.w.v. € 30,-

Oplossing sturen via:www.nederlandbruist.nl/puzzelof sturen naar: Nederland Bruist C.V.t.a.v. april Kapellen BruistAntwoordnummer 10048, 4800 VB Breda

t.w.v. € 30,- aangebOden dOOr fOtOdealer.nl

Deze maand:

fotoboek t.w.v. € 30,-

33

Music in motion

Danse ma poupée!Bij Alpha zijn wij gecharmeerd door de passie die top ingenieurs in hun produkten steken. Nieuwe technieken in Streaming, audio domotica, LED projectie, 3D en Digitale storage zijn onze dagelijkse kost…

Spring vrijblijvend bij ons binnen en laten wij u ook passioneren !

2x250watt digitaal Klasse A eindtrap Streaming Dac en phono pre uitbreidbaar ..tot mono constante updates (gratis) App bestuurbaar

Music emotionBredabaan 332 I B-2930 Brasschaat I Belgium I tel. 03 653 51 01 I [email protected]

Alpha bestaat reeds 25 jaar!

Live the evolution in music & sound

ALP_130213_adv_BrasBruist_0313_Devialet_GVD.indd 1 13/02/13 21:51

“Joie de vivre!” {lEVENSlUST}

devialet Premier is een geniestrook van drie franse ingenieurs. deze versterker is dusdanig vernieuwend dat er sprake is van révolution, niet évolution!het is een maatstaf geworden voor zijn musicalité, zijn puissance {kracht} en zijn elegance…

het is verbluffend hoe er in zo’n compact toestel zoveel steekt. maar tja, napoléon was ook maar klein van gestalte… TE BEOOrDElEN BiJ AlphA BrASSChAAT… l’éViDENCE MèME!!!

pAriS, lA VillE éTErNEllE… ONUiTpUTTEliJKE iNSpirATiEBrON wAAr DE

wOOrDEN AMOUr, pArfUM EN ChAMpAGNE AlTiJD MEE GEASSOCiEErD wOrDEN, iS OOK Op GEBiED

VAN hAUTE fiDEliTé hEEl CrEATiEf!

34

Music in motion

Danse ma poupée!Bij Alpha zijn wij gecharmeerd door de passie die top ingenieurs in hun produkten steken. Nieuwe technieken in Streaming, audio domotica, LED projectie, 3D en Digitale storage zijn onze dagelijkse kost…

Spring vrijblijvend bij ons binnen en laten wij u ook passioneren !

2x250watt digitaal Klasse A eindtrap Streaming Dac en phono pre uitbreidbaar ..tot mono constante updates (gratis) App bestuurbaar

Music emotionBredabaan 332 I B-2930 Brasschaat I Belgium I tel. 03 653 51 01 I [email protected]

Alpha bestaat reeds 25 jaar!

Live the evolution in music & sound

ALP_130213_adv_BrasBruist_0313_Devialet_GVD.indd 1 13/02/13 21:51

Nederlands productBescherm uw kind en gezintegen de risico’s van het internet!

Internetfilter, Tijdklok en KinderslotInternetfilter, Tijdklok en KinderslotInternetfilter, Tijdklok en KinderslotInternetfilter, Tijdklok en KinderslotInternetfilter, Tijdklok en KinderslotInternetfilter, Tijdklok en KinderslotInternetfilter, Tijdklok en KinderslotInternetfilter, Tijdklok en KinderslotInternetfilter, Tijdklok en KinderslotInternetfilter, Tijdklok en Kinderslot

Is uw kind al beveiligd tegen Digipestenen contact met onbekenden op het internet?Uit onderzoek blijkt dat meer dan 50% van de kinderen op het internet te maken

krijgt met mensen die zich anders voordoen dan dat ze in de werkelijkheid zijn

(Grooming). Digipesten, bedreigingen, webcamseks, etc. via MSN en Social Media

(zoals Facebook) nemen door de anonimiteit steeds grotere vormen aan. Iedereen

denkt: Ik ben toch niet te achterhalen.

Bruist helpt uw kind veilig gebruik te maken van het internet.

Koop nu YourSafetynet home met maar liefst 20% korting en betaal € 19,95 in

plaats van € 24,95. Ga naar www.yoursafetynet.com/bruist en download

YourSafetynet home.

Geschikt voor1, 3 of 5 PC’s1, 3 of 5 PC’s1, 3 of 5 PC’s1, 3 of 5 PC’s1, 3 of 5 PC’s1, 3 of 5 PC’s

20%korting

AlarmknopVia de unieke alarmknop kunnen alle beelden en teksten met één druk op de knop eenvoudig op uw computer worden vastgelegd.

130305 YSH Adv Bruist v2.indd 1 19-03-13 22:47