Bergen op Zoom Bruist april 2013

36
APRIL 2013 GRATIS MEENEMEN! WWW.NEDERLANDBRUIST.NL BERGEN OP ZOOM/HALSTEREN/HOOGERHEIDE ROKJESDAG DE EERSTE MOOIE DAG VAN HET JAAR moeder WORDEN VOOR OF NA JE DERTIGSTE

description

Bergen op Zoom Bruist april 2013

Transcript of Bergen op Zoom Bruist april 2013

Page 1: Bergen op Zoom Bruist april 2013

april 2013 gratis meenemen!www.nederlandbruist.nlbergen op Zoom/Halsteren/HoogerHeide

rokjesdagde eerste mooie dag

van het jaar

moederworden voor of na je dertigste

Page 2: Bergen op Zoom Bruist april 2013

SLECHTS SLECHTS

BTWop arbeid en materiaalbij aanschaf van een nieuwe

badkamer, toilet of vloer*

Tijdelijke actie

Page 3: Bergen op Zoom Bruist april 2013

SLECHTS SLECHTS

BTWop arbeid en materiaalbij aanschaf van een nieuwe

badkamer, toilet of vloer*

Tijdelijke actie

Page 4: Bergen op Zoom Bruist april 2013

Inhoud

6

12

9

2327

18

23

Colofon

Copyright nederland Bruist… C.v. het overnemen van artikelen als bedoeld in artikel 15 van de auteursrecht is niet toegestaan. ©2006 nederland Bruist… C.v. merknaam groot veenendaal Bruist… is een merknaam en eigendom van nederland Bruist… C.v. deze uitgave is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. nederland Bruist C.v. is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. aan de inhoud van deze uitgave kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. in dezelfde reeks verschijnen ook: alkmaar, de amerstreek, Breda, de maasroute, den Bosch, haarlem, nijmegen, Land van Cuijk, rivierenland, tilburg, Utrecht, de Peel, Land van maas en waal, Uden…

uitgever Nederland Bruist C.V.

manager Marcel Bossers

vormgeving & traFFiC Nederland Bruist

eindredaCtie Nederland Bruist

FotograFie Krebbekx Fotografie, Gijs Proost

Fotografie, Sara van Dijk en Fotofesta

tHemateksten Lon te Poel

ContaCt bergen op Zoom bruist

Oosterhoutseweg 91C, 4816 KC Breda

T 076-7115340, F 084-8354655

[email protected]

ContaCt HooFdkantoor

Nederland Bruist C.V.

[email protected]

www.nederlandbruist.nl, www.belgiebruist.be

Copyright nederland Bruist C.v. het overnemen van artikelen als bedoeld in artikel 15 van de auteursrecht is niet toegestaan. ©2011 nederland Bruist C.v. Bergen op Zoom Bruist is een merknaam en eigendom van nederland Bruist C.v. deze uitgave is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. nederland Bruist C.v. is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. aan de inhoud van deze uitgave kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. in dezelfde reeks verschijnen ook: 't gooi, alkmaar, apeldoorn, Brasschaat, Kapellen, de Peel, ede/de veluwe, de waterweg, de Zaanstreek, den Bosch, Breda, reeshof, de amerstreek, de Langstraat, etten-Leur, de grensstreek, nijmegen, noord-oost Brabant, wijchen, oss, roosendaal, veenendaal, Zeeland, Zutphen.

Page 5: Bergen op Zoom Bruist april 2013

bruisend de toekomst

tegemoetVeel leesplezier,Marcel Bossers

April doet wat hij wil. En dat betekent dat het deze maand alle kanten op kan gaan met het Hollandse weer. Ik hoop oprecht dat we nu eindelijk eens kunnen gaan genieten van een biertje op het terras, een ontbijtje in de tuin en de vrolijkheid die hiermee gepaard gaat. Heerlijk toch!

Om alvast een beetje in de stemming te komen, besteden we op pagina 18 in dit magazine aandacht aan rokjesdag 2013. Want zo optimistisch als ik ben, denk ik dat deze maand het winterse straatbeeld gaat veranderen in een blote benen parade. Verderop in deze editie

vind je op pagina 30 een bruisend interview met Femke van Raam, voorzitter van Ladies’ Circle De Markiezinnen. Haar motto: Celebrate life!

Zoals je van ons gewend bent, lees je ook in deze editie alles over de ondernemers bij jou in de buurt, hebben we aantal leuke weetjes voor je op een rij gezet en is er voor de puzzelliefhebbers een uitgebreide gezichtsbehandeling te winnen t.w.v. € 80,- aangeboden door Schoonheidssalon Derwig.

Geniet van deze heerlijke maand.

Zonnige taferelen

Page 6: Bergen op Zoom Bruist april 2013

De30’ersdeadlineDe leeftijd waarop Nederlandse vrouwen kinderen krijgen stijgt. Dit komt onder andere omdat we ons tegenwoordig vrij laat settelen en veel vrouwen eerst carrière willen maken voordat ze zich op de kleintjes richten. een bruisende ontwikkeling, of niet?

Page 7: Bergen op Zoom Bruist april 2013

De gemiddelde leeftijd waarop een Nederlandse vrouw haar eerste kind krijgt is 29 jaar. Hiermee bezet Nederland in europa de derde plaats als het gaat om het krijgen van kinderen op latere leeftijd. in 1970 lag deze leeftijd op 24 jaar en werden negen van de tien kinderen voor het dertigste levensjaar van de moeder geboren. Mede door de verbeterde technologie – die het mogelijk maakt om steeds later aan kinderen te beginnen – is dat nu nog maar vijftig procent.

in tegenstelling tot zo’n veertig jaar geleden hebben vrouwen tegenwoordig veel meer keuzemogelijkheden en is het krijgen van kinderen - voorheen nog op nummer een op ons wensenlijstje - van zijn troon gestoten door een goede studie, carrière maken en reizen. Pas als deze doelen bereikt zijn, lijken velen plek te hebben voor vieze poepluiers, fl esjes en babytaal. een andere belangrijke reden om het moederschap nog even uit te stellen is het niet kunnen vinden van de ideale partner en een instabiele bankrekening.

Vooroordelen Hoewel het krijgen van kinderen op latere leeftijd steeds normaler lijkt te worden, is het een veelbesproken onderwerp waarbij vooroordelen niet onder stoelen of banken worden gestoken. want is het niet zo dat naarmate de leeftijd stijgt de

vruchtbaarheid afneemt? en mocht het wel lukken, is de kans op een kindje met een afwijking dan niet veel groter dan bij een zwangerschap op jongere leeftijd? en wat als je straks de vijfendertig bent gepasseerd en de juiste man nog steeds niet hebt gevonden? Dit zijn allemaal vragen die de gemoederen fl ink bezighouden.

Je kunt je afvragen of de argumenten om op latere leeftijd een gezin te stichten wel de echte reden zijn voor de toenemende verlate zwangerschappen. Zo hoor je geregeld vrouwen roepen dat carrière maken en kinderen krijgen met een extra papadag, kinderopvang en een vaste oppas prima te combineren zijn. Datzelfde geldt voor de reislustige moeder. Hoe waanzinnig is het dat je de eerste paar levensjaren van je koter de hele wereld rond kunt reizen zonder rekening te hoeven houden met schoolvakanties en andere verplichtingen. en ook als single vrouw is het tegenwoordig geen enkel probleem om een kind te krijgen. waarom wachten op je prins op het witte paard als je eierstokken al jaren rammelen en een donorbank de perfecte match kan vormen?

Voor welke optie je uiteindelijk ook kiest, mensen zullen altijd een oordeel hebben: zowel positief als negatief. Dat hoeft jouw keuze echter niet te beïnvloeden.

7

Page 8: Bergen op Zoom Bruist april 2013

dh17 Bergen op Zoom | olympialaan 2 | 4625 Ct Bergen oP Zoom | 0164-251575 | [email protected] | www.dh17.nl

nadat ruim 75 dames waren ontvangen met koffie en een heerlijke petit four van Bakker groffen gingen we naar ons proeflokaal waar de bedrijven zich aan de dames voorstelden. als opening showde dansschool ’t trefpunt uit halsteren kleding van henri’s Ladies & gents in een hippe dansroutine.

Ladies Night @ DH17; Superavond!na taLLoZe Proeverijen waar met name mannen oP afKwamen vond dh17 het LeUK om een heUse Ladies night te organiseren. oP 27 feBrUari was het Zover.

ladies night/dH17 bergen op Zoom

daarna startte ongeveer de helft van de dames met een mini rosé Champagne proeverij. de anderen stormden letterlijk af op de cocktailbar van CoCo the Cocktailcompany. de heren hadden het er maar druk mee. Bekende en minder bekende dranken en siropen werden geproefd en gekeurd en je mocht zelf een cocktail samenstellen.

Verder werkten aan deze avond mee: moët hennesy nL, Parfumerie douglas, grand Bar & grill de moor, Baco Licht & geluid, gayadiens import, schrobbelèr, Le traiteur exclusief, mylene Cosmetics, hutchinson’s ginger wine & ginger Cream, Peggy vermunt van Personal touch travel en henri’s Ladies & gents.

de avond was een groot succes en is zeker voor herhaling vatbaar. hou onze website in de gaten voor onze andere acties en evenementen!

8

Page 9: Bergen op Zoom Bruist april 2013

www.besters-tweewielers.nl

Antwerpsestraatweg 392-3964625 AE Bergen op Zoom

Telefoon +31 (0)164 23 24 13Fax +31 (0)164 23 37 89

Dealer van de merken:Sym • Peugeot • AGM

Baotian • FostiTGB-Beeline • Tomos

Ook voor reparaties en elektrische fietsen

Bedrijf: fa.P.Besters & Zn.antwerpsestraatweg 392-396, Bergen op Zoomtel. winkel 0164-233413tel. werkplaats 0164-240146eigenaren: leon en Jeanne Besters

Bruisende zaken:

Wat is het verhaal achter de tweewielerspecialist?Jeanne: “Het familiebedrijf is in onder de naam P. lodewijks in 1930 opgericht door de familie van mijn man leon. toen het bedrijf in 1968 in handen kwam van mijn schoonvader is de naam veranderd in P.Besters-lodewijks. In samenwerking met zijn zoon leon werd de zaak in 1981 een firma en is de naam in fa.P.Besters en Zn. gewijzigd. In 1996 hebben leon en ik het stokje overgenomen van zijn vader. De naam is gebleven zoals hij was en dat komt goed uit, want ook onze zoon is inmiddels werkzaam in de zaak.”

terecht voor accessoires en onderdelen en hebben wij scooters

en brommers in ons assortiment. Wie op zoek is naar een

nieuwe fiets tegen een lage prijs adviseren wij eens een kijkje te

nemen in onze outletafdeling. Hier zijn niet alleen fietsen, maar

ook accessoires te vinden.”

Wat hebben jullie de klant nog meer te bieden?“In onze werkplaats repareren wij tegen lage prijzen fietsen,

brommers en scooters. Met drie monteurs staan wij klaar om

op korte termijn reparaties uit te voeren. afhankelijk van de

drukte in de werkplaats kunnen mensen binnen twee dagen

hun gerepareerde fiets of brommer weer ophalen. Daarnaast is

het altijd mogelijk om even binnen te lopen voor een proefrit en

staan wij van maandag t/m zaterdag klaar met gedegen advies.”

Waaruit bestaat jullie assortiment?“In onze moderne winkel hebben wij een grote

collectie rijwielen, fietsen met trapondersteuning,

kinderfietsen en mountainbikes van de merken

Sparta, Batavus, Gazelle, Merida en loekie op

voorraad. Daarnaast kunnen mensen bij ons

9

Page 10: Bergen op Zoom Bruist april 2013

Let op! Geld lenen kost geld

Voor een goede scheiding is het van belang dat beide partners bereid zijn om er samen uit te komen. Dit houdt in dat men niet alleen naar het eigen belang kijkt.

Dit is gezien de emoties niet altijd gemakkelijk. Juist bij het regelen van de zakelijke aspecten is de begeleiding van de ScheidingsPraktijk erop gericht dat beide partners er samen uitkomen. Belangrijk is dat het geen vechtscheiding wordt. Dat levert alleen verliezers op, zeker als er kinderen zijn. De consulent van de ScheidingsPraktijk zorgt ervoor dat beide partners na de scheiding weer met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken. De afspraken die in de overeenkomsten staan, zijn een weergave van de afwegingen die u zelf heeft gemaakt. Na een goed geregelde scheiding ontstaat er weer perspectief voor de toekomst.

Uw consulentDiana van der Werf

0164 27 50 [email protected]

Er is toekomst na de scheiding!

Page 11: Bergen op Zoom Bruist april 2013

Stationsstraat 5 | 4611 CA Bergen op Zoom | Tel: 0164-275000 | [email protected] | www.activafinance.nl

Page 12: Bergen op Zoom Bruist april 2013

ColUMn/Yvonne

heb jij ook zo aan de buis gekluisterd gezeten? ik móest gewoon naar onze koningin blijven kijken. weloverwogen had ze haar besluit genomen; een nieuwe generatie was aan zet. die opmerking zette mij aan het denken. want wat betekent dat

Yvonne huisman (44) is getrouwd, moeder van 2 kinderen en werkzaam als tekstschrijver (www.huisstijl.org).

eigenlijk, als de veertiger van nu het voor het zeggen krijgt? onze generatie (ja ik behoor er ook toe) is geboren in een tijd waarin the sky the limit was. vrijheid en eigenwaarde kregen alle ruimte. en daar pasten die welbekende plaatjes van onze vrolijk hossende prins als geen ander in. een mooi vooruitzicht! helaas is het tij alweer gekeerd. de crisis is toegeslagen, de roep om waarden en normen neemt toe, matigen is ons nieuwe toverwoord. en de prins? die heeft zich helemaal aangepast. Zijn stralende blik van weleer is verdwenen; serieuzere zaken vragen zijn aandacht. dus misschien gaat er met de komst van onze nieuwe koning toch niet zó veel veranderen. stiekem vind ik dat wel jammer. want hoe mooi zou het zijn om te leven in een land waar het elke dag feest is? nou ja, dan moeten we die slingers zelf maar weer ophangen …

Onze generatie is geboren in een tijd waarin the sky the limit was.

Wie hangtde slingers op?

Page 13: Bergen op Zoom Bruist april 2013

14120279 MT

Gids: Zie orderbevestiging

Rubriek: Zie orderbevestiging

Verf en Behang Dietvorst

Verf BehangHobby Glas

Antwerpsestraatweg 371/373 - 4625 AA Bergen op ZoomTel. 0164 - 237 033 Fax 0164 - 249 224

www.verfenbehangdietvorst.nl - [email protected]

Ook leveren en plaatsen

van glas

INDIEN WIJ VAN U GEEN REACTIE ONTVANGEN GAAN WIJ ER VANUIT DAT U MET DEZE PROEF AKKOORD GAAT

DE EVENTUELE KLEUREN VAN DEZE PROEF KUNNEN AFWIJKEN VAN HET UITEINDELIJKE RESULTAAT

ADVERTENTIEPROEF

Klantnummer:2F

Page 14: Bergen op Zoom Bruist april 2013

Kremerstraat 11 - Bergen op Zoom - 0164-231180 - [email protected] - www.fmlifestyle.nl

De voorjaarscollectie is binnen!!Komt u deze bewonderen?

In de maand april:bij aankoop van € 50.-

een prachtige sjawl gratis!!

F&M Lifestyle

Page 15: Bergen op Zoom Bruist april 2013

GordijnenVitragesZonweringTapijtenNovilonsKarpettenSlaapadviesLinnentextiel

GordijnenVitragesZonweringTapijtenNovilonsKarpettenSlaapadviesLinnentextiel

HET ADRES VOOR EEN MOOIE STOFFERING VAN UW WONING

ALLES VOOR EEN MOOI EN SFEERVOL INTERIEUR DUS GRAAG TOT ZIENS IN ONZE SHOWROOM

Antwerpsestraat 133-135, 4611 AE Bergen op zoom, 0164-247455

www.fincke.nl

antWerPsestraat 133-135, 4611 ae Bergen oP ZooM tel. 0164-247455

fincke woonsfeerwinkel is een begrip in de regio en dé specialist op het gebied van sfeervolle en kwalitatief hoogstaande woontextiel zoals gordijnen, zonwering, shutters en vloerbedekking. voorheen was de woonwinkel ook gespecialiseerd in bad & bedtextiel en slaapcomfort, maar na een heuse metamorfose hebben deze producten en artikelen plaatsgemaakt voor een stukje beleving. op deze manier kunnen klanten de raamdecoratie, zonwering en vloerstoffering nog beter bekijken, voelen en testen alvorens men overgaat tot een aankoop.

Assortiment Bent u toe aan een mooi en sfeervol interieur? Loop dan eens bij ons binnen en maak kennis met hoogwaardige interieurstoffen, mooie functionele raamdecoratie en vloerstoffering. ook voor deskundig advies, goede service en kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. daarnaast beschikt fincke woonsfeerwinkel over een eigen reparatie service en wordt alles vakkundig ingemeten en gemonteerd.

De Afgelopen mAAnDen is er hArD gewerkt bij fincke woonsfeerwinkel. het resultAAt mAg er wezen; De moDerne uitstrAling, rustige sfeer, het AAngepAste Assortiment en De strAkke DetAils mAken De VernieuwDe woonsfeerwinkel helemAAl VAn Deze tijD.

bent u benieuwd naar onze vernieuwde winkel? kom dan eens een kijkje nemen in onze vernieuwde showroom.

Alles Voor een mooi en sfeerVol interieur

15

Page 16: Bergen op Zoom Bruist april 2013

Bergen op Zoom: 0164 - 25 02 00Oostburg: 0117 - 38 32 30Roosendaal: 0165 - 54 81 61

Van de Reewww.fordvanderee.nl

Wijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden ford.nl Afgebeelde auto kan afwijken van standaardspecificaties.Gemiddeld brandstofverbruik en CO2-uitstoot: km/liter: 14,3-30,3; liter/100 km: 3,3-7,0; CO2 gr/km: 87-138.

Ook alsChampions

Edition.

De nieuwe FORDFIESTA

14% bijtelling

Geen wegenbelastingWijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden ford.nl Afgebeelde auto kan afwijken van standaardspecificaties.

De nieuwe FIESTA

Geen wegenbelasting

www.hopmanswonen.nlHopmans Wonen • Bernadettestraat 10 • 4615EV Bergen op Zoom • T. 0164 - 85 71 51 • E. [email protected]

Zorgeloos verhuren via Hopmans Wonen:Zakelijke of particuliere verhuur, u bepaalt welke huurder u in uw object wilt huisvesten. Meer dan 500 huiseigenaren gingen u succesvol voor! Maandelijkse controle op uw woning; Woning kan ongehinderd in verkoop blijven staan; Verhuur is op tijdelijke basis; Een goede oplossingen tegen leegstand; Verhuur is een goede optie voor belegging; Uitstekend en zorgeloos beheerconcept;

Zorgeloos huren via Hopmans Wonen:Of u nu op zoek bent naar een kamer, een driekamerflat, een directiewoning of een riant buitenhuis. Bekijk ons aanbod op de website, of laat Hopmans Wonen voor u op zoek gaan.Uw voordelen:* Geen wachtlijsten* Geen inschrijfkosten* Flexibele bezichtigingstijden* Wij onderhandelen met de verhuurder* Wij stellen een huurcontract op.

Of u nu op zoek bent naar een studio, een appartement, een tussenwoning of een riant vrijstaande woning, HopmansWonen is uw verlengde als het gaat om het vinden van de passende huurwoning. Wij stellen een betrouwbaar huurcontract op.

Page 17: Bergen op Zoom Bruist april 2013

gPSoutdoor is het voorjaar weer gestart met de volgende workshops:Maak kennis met de GPS. Leer omgaan met uw GPS. Koppel de GPS aan de PC.

Naast deze workshops zijn er nog de maandelijkse GPS oefenwandelingen.

Bezoek www.gpsoutdoor.nl of bel 06-44222017 en probeer eens of wandelen met een GPS iets voor u is.

misschien heeft u weleens over ‘wandelen met een gPs’ gehoord en vraagt u zich af of dat wat voor u is. wellicht heeft u ooit een gPs aangeschaft, maar zag u door de wirwar aan uitleg door de bomen het bos niet meer….

avontuur voor alle leeftijden!Nu de zon weer tevoorschijn komt, worden ook de wandelschoenen weer uit de kast gehaald. Tijd om er lekker op uit te gaan.

GPSoutdoor

17

Page 18: Bergen op Zoom Bruist april 2013

| |||| ||||| ||||| ||

||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||

SKirT DAYjarenlang begon de lente pas als martin Bril in zijn column in het Parool en later de volkskrant ‘rokjesdag’ had uitgeroepen. het was zijn observatievermogen waardoor hij met precisie ieder jaar deze term gebruikte om de eerste zomerse dag van het jaar aankondigde waarop, alsof op afspraak, alle vrouwen een rokje lijken te dragen. Brils fascinatie voor dit fenomeen had niets te maken met erotiek, zoals velen dachten, maar met het door hem waargenomen gegeven dat vrouwen - als bij een geheime afspraak - opeens massaal op straat verschenen met blote benen en een rok.

spelreGeLS sinds het overlijden van Bril is de discussie ieder jaar hetzelfde: wanneer is het rokjesdag? het bedrijf wikibros heeft de oplossing en ontwikkelde een app om dat te bepalen: skirt alert. rokjesdag valt namelijk niet op een vaste datum, maar is afhankelijk van een aantal factoren. Zo moet het natuurlijk warm genoeg zijn en mag het niet te hard waaien. als aan deze voorwaarden voldaan is, dan kan een dag rokjesdag worden genoemd. maar zoals Bril ooit

Lang, kort, knielengte, gestreept, met ruit, stoer of netjes: het is lente en dat betekent dat de rokjes weer massaal uit de kast mogen. Zonder panty of maillot de straat op, rokjesdag 2013 komt eraan. Bruist is er klaar voor, jij ook?

18

Page 19: Bergen op Zoom Bruist april 2013

| |||| ||||| ||||| ||

||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||| ||||

de roKjesBarometer schreef: ‘een waarschuwing is geboden, want als iets op rokjesdag van toepassing is, is het wel onvoorstelbaarheid. Blote benen werken pas als ze massaal zijn.’

rOCK De rokwil jij de eerste zonnige dag van het jaar inluiden met een kekke rok, maar heb je geen zin of tijd om te shoppen? Check dan aan de hand van onze rokjesbarometer welke rok het beste bij jou past.

AppelFiGUUrvrouwen met een appelfi guur zijn voller rond hun middel. rondingen zijn mooi, maar veel vrouwen willen er toch niet te veel nadruk op leggen. de truc is om dan schuine strepen te gebruiken, zodat je wel mooi vol oogt, maar niet te breed. een kledingstuk dat niet mag ontbreken in jouw kast is de rok die om het middel sluit.

Peerfiguureen peerfi guur heb je als je wat smaller bent van boven dan onder je taille. met je kleding leg je daarom de nadruk op je bovenlichaam. dit doe je door zwarte en donkere rokken te dragen in combinatie met lichtere tops. het perfecte item voor jou is een rok die aan de bovenkant strak zit en aan de onderkant uitloopt.

zAnDloperFiGUUrBij een zandloperfi guur draait het allemaal om accentueren. hoe je dit doet? draag strak aansluitende en getailleerde kleding in effen stoffen. vermijd te drukke patronen op je kleding. in jouw kledingkast ligt uiteraard een kokerrok.

aTLeTiSCH figuurmet een atletisch fi guur bedoelen we een slank, gespierd fi guur met weinig rondingen. om rondingen juist te creëren kun je je kleding aanpassen. Kleding met veel tierelantijntjes en rokken met een hoge taille zijn onmisbaar in jouw zomergarderobe.

19

Page 20: Bergen op Zoom Bruist april 2013

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail naar: Nanda van der Velde 06-11165699 | [email protected] op Facebook.com/vanspruittotkool of www.vanspruittotkool.nl

Blazoen 274661 KW [email protected]

Voor therapie op maat

counselor en coach

Bei Hanneke

Openingstijden:

Maandag gesloten

Dinsdag 9.00-18.00uur

Woensdag 9.00-18.00uur

Donderdag9.00-20.00uur

Vrijdag 9.00-18.00uur

Zaterdag 8.30-16.30uur

Bei HannekeRaadhuisstraat964631NHHoogerheideTel: 0164-610614www.beihanneke.nl

Baby- en kindermerkkleding (maat 44 t/m 152) en accessoires. Onze merken zijn Ducky Beau, Dirkje, Vinrose, DJ-Dutch, Ziezoo. Een kinderkledingparty geven is erg leuk, omdat u rustig in eigen omgeving gezellig met uw vriendinnen kunt neuzen in de kledingrekken voor de kleine spruiten en de grote kolen! U ontvangt als gastvrouw altijd een leuke korting. Ook bieden wij u eventueel net dat beetje extra in de vorm van een mama’s middag/avond, verwennerij voor u en uw vriendinnen. Geniet van thee,

allerlei lekkers en een glas bubbels na al het shoppen voor slechts € 9,95 per persoon. Als u niet zo van kledingparty’s houdt is het mogelijk om in het wijkgebouw aan de Ooitas 3 in Bergen op Zoom te gaan kijken. Elke eerste woensdagmiddag en iedere laatste vrijdagmiddag van de maand tussen 13.30 en 16.30 uur. Ook hier kunt

u dan op een ongedwongen manier inkopen doen voor uw kleintjes. Terwijl u kijkt kunnen uw kinderen hier spelen en er is ruimte om te passen. Ook kunt u hier gratis parkeren.

Van Spruit tot Kool, jong hip en leuk!!!

Page 21: Bergen op Zoom Bruist april 2013

ditJesen/datjes

Wil je als vrouw een man aan de haak slaan via een datingsite? Post dan een foto waar je gelukkig op kijkt. Muziek zal nooit ‘op’ raken. er zijn oneindig veel combinaties te maken met akkoorden, instrumenten, etc. Werk je in de horeca? trek dan een rood shirt aan! dan krijg je meer fooi (van mannen).de oventemperatuur kan bij een crematie oplopen tot 1400 graden Celsius omdat vet goed brandt. door stress op jonge leeftijd (pesten, geweld) word je sneller oud. ons brein ziet niet alleen sexy billboardvrouwen, maar ook alledaagse vrouwen als pakketjes lichaamsdelen.Wetenschappelijk bewezen: altijd blijven lachen. Want lachen vermindert stress, zelfs een neplach werkt.als een klauwkikkervrouwtje met urine van een zwangere vrouw wordt geïnjecteerd, legt ze zelf binnen no time eitjes.

21

Page 22: Bergen op Zoom Bruist april 2013

Bruinevisstraat 324611 HJ Bergen op ZoomTelefoon: 0164-722908www.brain-care.nl

Bruning Hairstyling

De Herstelknoop

Gespecialiseerd in krullen

knippen d.m.v. het curl-sys

systeem.

De nieuwe voorjaarskleuren

van het make-up metrk Alcina

zijn binnen.

Bij nieuwe haarkleur en/of

nieuwe coupe gratis

kennismaken met voorjaars

make-up d.m.v. service make-up.

Voor reparatie en vermaken van kleding kiest u natuurlijk voor De Herstelknoop. Met unieke haal- en brengservice zodat u de deur niet uit hoeft. Tevens ontwerp en maak ik bruidskleding, communiekleding en doopjurkjes onder het label SumLou Elegance.

Neem gerust contact met mij op, dan informeer ik u over de mogelijkheden.

Mary WilligersT: 06-34339984E: [email protected]

Halsterseweg 221

4613 AN

Bergen op Zoom

tel. 0164-238250

www.bruninghairstyling.nl

Page 23: Bergen op Zoom Bruist april 2013

Powercursus de Powercursus is kort en krachtig. er zijn drie lessen van drie uur met ieder een eigen doel. in les één gaat het vooral om de basics van de camera. tijdens de tweede les draait het om het gebruik van het licht. en in les drie gaat iedereen aan de slag met de opgedane kennis.

Mee-kijk-shoot voor de wat gevorderden fotografen is er de mee-Kijk-shoot. tijdens deze drie uur durende sessie volg je het hele proces van een professionele modellenshoot vanaf de make-up tot de nabewerking.

Eerstvolgende Cursusdata powercursus 1 op 11 mei 2013 gratis!

photowalk op 1 juni 2013

meer data en info op www.gijsproost.nl/cursus

fotocursussen bij gijs proost fotogrAfie

Sinds begin dit jaar kunnen ook particulieren fotocursussen en workshops volgen bij Gijs Proost Fotografie. Gijs gaf voorheen al

workshops bij bedrijven als de Hogeschool Rotterdam en de Nederlandse Beautyschool. Er is keuze uit

verschillende lesvormen.

Dit is wat cursisten vinden van de Powercursus van Gijs: "erg leerzame cursus, waarbij gijs je op een prettige, professionele manier de basis van fotografie bijbrengt.” "energieke, enthousiaste en praktisch ingestelde docent." "Zijn passie voor fotografie werkt echt aanstekelijk."

Photowalk tijdens de photowalk ga je eropuit om foto's te maken op een mooie locatie. dat kan een bos zijn, maar ook een moderne stad of een verlaten industrieterrein. je wordt begeleid door gijs, dus al je vragen worden direct beantwoord.

23

Page 24: Bergen op Zoom Bruist april 2013

“Gabber” Hoogerheide Huijbergseweg 36

4631 GG Hoogerheide Tel : 0164-620207

“Gabber” Roosendaal

Tolbergcentrum 150-152 4708 HK Roosendaal

Tel : 0165-562502

Goesche

Uw adres voor trouwvervoer op maat.Wij hebben keuze uit diverse trouwkoetsen, volgkoetsen, paardentrams, oldtimers, Engelse dubbeldekkers en Amerikaanse schoolbussen.

Rijtuig en Automobiel Maatschappij

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij J. Brouwer (uitsluitend op afspraak geopend).Adres Danielsweg 39 | T. 06-27425615 | M. [email protected]. www.koetsenautoverhuur.nl

Kremerstraat 22 - 4611 TR Bergen op Zoom - tel. 0164-299073 - www.horaest-fashion.nl

Voor een nieuwe zomerse outfit Van kleurrijk Design, compleet met

accessoires, look 4 Hora est fasHion!

Page 25: Bergen op Zoom Bruist april 2013

Bruisende zaken:

Bedrijf: schoonheidssalon Beauty & relaxingBruinevisstraat 32, Bergen op Zoomtel. 06-12033908eigenaresse: Chantal rijneveenwww.beauty-and-relaxing.nl

Wat is het verhaal achter schoonheidssalon Beauty & relaxing?“Huidverzorging en huidverbetering is mijn grootste passie. Voordat ik zes jaar geleden besloot om mijn eigen schoonheidssalon te starten, heb ik veel ervaring opgedaan in andere salons. Inmiddels run ik alweer een hele tijd mijn eigen salon en ben ik afgelopen jaar verhuisd naar een ruimte in De Melkfabriek.”

voor rust en ontspanning. Mensen kunnen

bij ons terecht voor huidverbeterende

behandelingen en ontspannende massages,

IPl, Mycro-Crystal Dermabrasie, pedicure,

manicure en bruidsmake-up. Daarnaast zijn we

gespecialiseerd in het behandelen van acne.”

Welke producten worden er in de salon gebruikt?“In de salon wordt gewerkt met het

merk Babor. Dit merk is een begrip in de

cosmeticawereld en gebruikt uitsluitend

natuurlijke ingrediënten. Bovendien zijn alle

producten dierproefvrij.”

Wat is typerend voor jouw werkwijze?“Bij mensen die voor de eerste keer in de salon

komen, wordt alvorens er een behandeling

plaatsvindt altijd eerst het huidtype bepaald. Dit

is ook een uitgelezen kans om erachter te komen

wat nieuwe klanten van ons verwachten. tijdens

de behandeling stemmen we de producten af op

de wensen van de klant en de behoeftes van de

huid. eerlijkheid en het geven van goed advies is

hier onlosmakelijk mee verbonden.”

in welke behandelingen is de salon gespecialiseerd? “Schoonheidssalon Beauty & relaxing staat

25

Page 26: Bergen op Zoom Bruist april 2013

baby- en kindermodebaby- en kindermode

Like ons ook op

KLM Laan 324631 JW Hoogerheide06-5491088006-24344107

[email protected]

www.kidzzmix.nl

KIDZZ MIX baby- en kinderkleding

KLM-Laan 32

4631 JW HOOGERHEIDE

www.kidzzmix.nl

* Stoffen

* Fournituren

* Hoooked

* Workshops

* Kinderfeestjes

* Home Decoration

* Breiwol en haakkatoen

Bij stoffen & stiksels vind je onder andere mooie moderne stoffen, breiwol en haakkatoen, fournituren, accessoires en cadeauartikelen, hippe applicaties en home decoration om zelf te maken.

* Nieuw ruime collectie breiwol en haakkatoen* Kijk op onze site voor alle workshops & naailessen in het naaicafé

KLM Laan 28 - 4631 JW Hoogerheide - 0164-767277 - [email protected] - www.stoffenenstiksels.nl

Tweede kerstdag, 26 december vanaf 11.00 geopendNieuwjaarsdag, 1 januari vanaf 12.00 geopendMaandag 24 en dinsdag 25 december gesloten.

- Meer dan 100 verschillende pannenkoeken

- Wafels en poffertjes- Heerlijke lunches en diners- Feesten, bbq’s, warme en

koude buffetten

TaverneDe Heusche Bollaert

1e Verdelingsweg 6, Putte. Tel. 0164 602103 of www.pannenkoeken-restaurant.nl 1e Verdelingsweg 6, Putte. Tel. 0164 602103 of www.pannenkoeken-restaurant.nl

TaverneDe Heusche Bollaert- specialiteit 100 verschillende pannenkoeken

- menukaart met vlees- en visgerechten

- met mooi zonnig terras en speeltuin

- gezellig zitje bij de houtkachel

De nieuwe collectie is binnen! Kom eens langs en maak

kennis met de leukste kindermerken: Noppies, Babyface,

Dirkje, Tumble ën Dry, Blueseven, Jubel, Sturdy, Blue Rebel.

Ben je op zoek naar een verrassend kraamcadeau? Stel dan

je eigen kraammand samen of kies voor een mooi ingepakte

cadeaubon.

Page 27: Bergen op Zoom Bruist april 2013

Heb je ook genoeg van de winter? Op de drempel van het voorjaar haal je het zonnetje in huis met de heerlijke producten van Tapavino. En hoewel onze Hollandse lente vaak wisselvallig is, zullen we zeker ook warme lentedagen beleven. Dan verhuis je de hapjes en drankjes naar buiten en geniet je van een relaxte zomerse sfeer. La dolce vita!

nieUws onder de Zonniels en femke van raam selecteerden bij hun producenten ook dit seizoen weer topwijnen. nieuw zijn een aantal verrassende wijnen uit duitsland. een wijnland dat vaak wordt onderschat, maar waar wel degelijk kwaliteitswijnen worden gemaakt. er is zelfs een witte wijn gemaakt van blauwe druiven die ook echt smaakt als rode wijn. heel bijzonder! dat een goede wijn niet duur hoeft te zijn bewijst tapavino door zowel betaalbare wijnen voor iedere dag, als exclusieve wijnen in het assortiment te voeren. nieuw is ook de vinomatic; dankzij een handig systeem kan er bij tapavino vanaf eind maart en de hele maand april een viertal heerlijke lentewijnen gratis geproefd worden. van frisse sauvignon Blanc tot zwoele syrah; ga zeker kijken en proeven!

tApAVino, De smAAk VAn het VoorjAAr

LeKKer haPjeje glas wijn, port of bubbels vraagt erom te worden begeleid door lekkere hapjes. van zoet tot hartig, tapavino heeft de meest smakelijke producten van bijzonder goede kwaliteit. nieuw zijn de verschillende droge hamsoorten en een kaasje met truffel in as ingelegd. of wat dacht u van de mini-epoisses en mini-camemberts met Kirsch, Pommeau of Calvados? Uit italië komt een nieuwe rauwmelkse boter; heerlijk op vers gebakken brood en zeker onmisbaar bij het paasontbijt!

Kom gauw langs, het voorjaar smaakt voortreffelijk!

taPavinoBosstraat 7 (goed bereikbaar in de binnenstad)4611 na Bergen op Zoom tel. 0164 - 24 64 [email protected]

oPeningstijden:dinsdag 13.00 - 18.00woensdag 10.00 - 18.00donderdag 10.00 - 18.00vrijdag 10.00 - 20.00Zaterdag 10.00 - 17.00

27

Page 28: Bergen op Zoom Bruist april 2013

TRAP MAKE-OVER traprenovatieT: +31 (0) 166 612 062M: +31 (0)6 53 55 42 33E: [email protected]: www.trapmakeover.nl

Is uw trap of trappenhuis toe aan een make-over? Dan bent u bij Trap Make-Over aan het juiste adres!

Ook voor doe-het-zelvers!

Het BroekenPaleiS

HeT BroekenPaleiSZuIDZIJDe HaVen 25,

BerGen oP ZooM

WWW.BroekenPaleIS.nltel. 0164 - 234800

Anna scott - Yaya - geisha tramontana

brams paris - suzi-Q - ichi - oozoo - cars

scotch - ltb - wrangler

lee - its noize - hattric - goodmorning

universe - Angels - byoung - enjoy

Merken voor jong & oud! Dames- en herenkleding en voor de kids broeken! De nieuwe voorjaarsmode ligt weer in de winkel!De kleuren knallen er dit seizoen uit, zowel voor de dames als voor de heren!uiteraard ontbreken de pastel- en natuurtinten niet...ook de broeken in prints mogen niet vergeten worden!

Wij verkopen broeken in allerlei modellen met een hoge of lage taille. kortom: voor ieder wat wils...in allerlei prijsklassen.

Graag adviseren wij u op een eerlijke en gezellige manier tot het vinden van een geslaagde outfit!

Tot ziens bij Het Broekenpaleis

ruime parkeergelegenheid voor deur!

openingstijden:ma 12.30-17.30di t/m do 9.00-17.30vr 9.00-21.00za 9.00-17.00

Page 29: Bergen op Zoom Bruist april 2013

[email protected]: 0615060045

www.brain-care.nltel: 0164722908

programma voorlichtingsavond

Uitleg over het intensieve trainingsprogramma.

tijdens dat trainingsprogramma komt o.a. aan de orde:• Begeleiding via NEUROFEEDBACK• Gedragstherapie voor het kind met adhd/add• Begeleiding van het gezin• Analyse voeding• Opvoedkundige ondersteuning

uniek in de regiouniek in de regioeen andere (medicijnvrije) aanpak voor uw adhd/add kind, uw gezin en uzelf.

braincare &

Yolande oomspraktijk voor kinder- en

jeugdtherapiebundelen hun krachten

een nieuw programma om uw gehele gezin te ondersteunen door middel van neurofeedback en coaching. • Vergoeding via de aanvullende verzekering mogelijk.

neurofeedback is een wetenschappelijk onderbouwde behandelmethode, waarbij hersenactiviteit getraind wordt om de klachten te verminderen of om de prestaties te verbeteren.

maandagavond 22 april 20.00 uur tot ong. 21.30 uur.

&

locatiebasisschool lodijkeouderdinge 154617 nl bergen op zoom

Voorlichtingsavond over nieuwe aanpak ADhD/ADD

Aandachtstoornis

adhdadd

neuro feed back

DepressieMoeAanpassingsvermogen

29

Page 30: Bergen op Zoom Bruist april 2013

Femke van raam staat midden in het leven als maatschappelijk betrokken ondernemer en voorzitter van Ladies’ Circle De Markiezinnen. Bruist sprak deze duizendpoot met als enige verwachting dat dit gesprek veel meer zou opleveren dan we ooit in een artikel kwijt kunnen.

Femke van Raam Viert het leven

Entourage Events30

Page 31: Bergen op Zoom Bruist april 2013

je bent voorzitter van ladies’ circle De markiezinnen, eigenaar van tapavino en van entourage events en je hebt er nog een parttime baan naast. Dat is niet niks. “Klopt, maar ik kan ook niet zo goed stilzitten. ik heb wel mijn parttime baan opgezegd en ga fulltime bij tapavino aan de slag. met entourage events verzorg ik daarnaast originele uitjes in en rond Bergen, dat is zó leuk. sinds kort doen we zelfs Wie is de Mol? ik ben echt fan van het tv-programma. we doen het echt volgens de regels van het spel; met executierondes op de laptop, jokers en mollenboekjes.”

spannend die veranderingen. wat vraagt het eerste je aandacht? “de maand april is voor mij heel belangrijk, want naast mijn werk bij tapavino en entourage events vindt dan ook het evenement still

Femke van Raam Viert het levenCelebrating plaats. dit organiseren we als serviceclub Ladies’ Circle de markiezinnen samen met onze mannelijke tegenhanger de ronde tafel, waarvan mijn man niels lid is. het is de opvolger van Celebrate Live, waarvan de opbrengst naar Pink ribbon ging. nu trekken wij het breder en gaat de opbrengst naar Kwf Kankerfonds. iedereen komt helaas wel een keer met kanker in aanraking, persoonlijk of in de naaste omgeving. wij hebben vorig jaar onze beste vriendin verloren. met still Celebrating willen we het Kwf Kankerfonds ondersteunen.”

hoe gaat still celebrating eruitzien?“vrijdag 19 april om 20.30 uur heerst in gebouw-t een monte Carlo sfeer met een casino, champagne en oesterbar, loterij en veel livemuziek. het thema

is ‘Classy with a touch of gold’. feestelijke kleding dus, want je bent echt een avond uit (zie www.gebouw-t.nl).”

De ladies’ circle en De ronde tafel, waarom zijn jullie daar lid van? “het motto van de Ladies’ Circle is vriendschap en service en daar kan ik me heel goed in vinden. we doen een paar projecten per jaar. de ronde tafel doet hetzelfde, maar bestaat uit mannen. maatschappelijk betrokken ondernemen vinden wij erg belangrijk. we hebben in maart ook meegedaan met nL doet en we zijn lid van samen voor Bergen op Zoom en steenbergen, het lokale netwerk voor maatschappelijk betrokken ondernemers.”

wat wil je de bruist lezers tot slot nog meegeven?“mijn motto: Celebrate Life!”

Entourage Events31

Page 32: Bergen op Zoom Bruist april 2013

bruisend tHeater beleven

naar de Maagd voor:

kaartverkoop, inFo, Filmpjes

www.demaagd.nl

sjaak bral - 11 aprilHong tHe sHow - 12 aprilo.a. finalisten so You think You Can dancede bourgondisCHe belgen - 13 aprilstand-up van Vlaamse bodemHarrY saCksioni - 17 aprilWhile my guitar gently weeps …rutH jaCott - 19 aprilbuurman & buurman (3+) - 20 april komisCHe opera FalstaFF - 21 aprilConnY janssen danst Zout- 23 aprilmeeZingen met volendam - 25 aprilpeter HeersCHop - 26 apriljubileumsHow Yamato - 1 meiJapanse slagwerkshowlegends oF tHe lost and Found - 3 meisouthern stars theatre Companyruben niColai - 8 meitHe buddY HollY storY - 10 meiMusical met tim akkerman als Buddybobo – studio 100 (4+) - 15 mei

… en nog veel meer

32

Page 33: Bergen op Zoom Bruist april 2013

bruisende tHeateraCtieVoor ZoUt op 23 april in de Maagd geldt een bruisende theateractie: € 5 bruiskorting p.p., alle rangen, maximaal 4 kaartjes. Bestellen: via www.demaagd.nl o.v.v. de actiecode bruiskorting in de online winkelwagen. (niet geldig i.c.m. andere kortingen en voor reeds gekochte kaarten)

ga je mee uit?

dansHit met live muZiek van anne soldaat

ConnY janssen danst Zout

Uitverkochte theaters, lovende reacties, genomineerd voor de Zwaan én de danspublieksprijs! ZoUt is één van de grote theatersuccessen van Conny janssen met 7 ijzersterke mannelijke dansers. de muziek wordt live gespeeld door anne soldaat, één van de beste gitaristen die de nederlandse popscene kent.****de volkskrant: “fraaie vonken van Conny janssen danst op intrigerend podium … fenomenaal.” ****het Parool: “janssen en soldaat zijn een fascinerend koppel.”ook al ben je (nog) geen kenner, deze dansproductie houdt je op het puntje van de theaterstoel. het rotterdamse Conny janssen danst mixt dans, (live)muziek en beeld tot een spannende theaterbeleving.

33

Page 34: Bergen op Zoom Bruist april 2013

KreMerSTraaT 2 | 4611 Tr BerGeN OP ZOOM | TeL 0164 - 23 35 33 / 06 - 16 06 95 [email protected] | www.SCHOONHeiDSSaLONDerwiG.NL

Foto

grafi

e: N

iels

Kre

bbek

x

De kracht van edelstenen.naast reiki en klankschalen werkt judith nu ook met edelstenen. daar is zij speciaal voor opgeleid. Uit eigen ervaring wist ze al dat edelstenen een positief effect hebben op lichaam en geest. van rustgevend tot activerend en soms zelfs heilzaam. een lichaamsmassage met edelstenen is ook mogelijk. met de biotensor kiest judith voor jou de juiste steen, maar zelf uitkiezen kan ook. je houdt de steen de hele behandeling bij je. deze helpt je dieper te ontspannen en je met jezelf te verbinden. een beweging van innerlijke naar uiterlijke

judith Vanwesenbeeck-Derwig heeft een duidelijke visie: échte samenwerking met haar cliënten geeft het allerbeste resultaat. De merken waarmee judith werkt zijn payot, gatineau, stendhal en t. le clerc. Dit zijn kwaliteitsproducten die diep in de huid werken en de huidcellen van de juiste werkzame stoffen voorzien. thuis gebruik je dezelfde producten waardoor de behandeling wordt ondersteund en je huid zichtbaar en voelbaar verbetert!

schoonheid is het gevolg. de missie van judith is: mensen met zichzelf laten verbinden!tevens is het ook mogelijk om tijdens het gezichtsmasker te kiezen voor reiki, klankschaalbehandeling of een edelsteenlegging te ondergaan. hierbij worden de edelstenen op het lichaam gelegd en dat heeft een positief effect op lichaam en geest. iedere edelsteen heeft zo zijn eigen kwaliteiten.

verder geeft judith ook cursussen in Chi neng Qigong. dit is een bewegingsmethode die ervoor zorgt dat je iedere keer aandacht schenkt aan je lichaam en jezelf voedt met Qi.

Voor meer informatie kijk op www.chinengbergenopzoom.nl. maandag 8 april gaat er een nieuwe chi neng Qigong cursus van start.

ga jij samen met judith voor het beste resultaat?

34

Page 35: Bergen op Zoom Bruist april 2013

puzzel & win!Streep 11 van de 12 onder de puzzel staande woorden weg. Het overgebleven woord is het antwoord.Vul het juiste antwoord in op onze site en misschien maakt u kans op een uitgebreide gezichtsbehandeling t.w.v. 80,-.

De winnares van de puzzel in maart van CopyCopy is Connie van Geel uit Bergen op Zoom. winnaar Puzzel ‘t rondje Herenmode is Dhr. Van Pul uit Bergen op Zoom

Oplossing sturen via:www.nederlandbruist.nl/puzzelof sturen naar: Nederland Bruist C.V.t.a.v. april Bergen op Zoom Bruistantwoordnummer 10048, 4800 VB Breda

Deze maand:

uitgebreide gezichtsbehandeling

rust edelsteen reiki klankschalen chinengqigong seleniet

oorkaars payot gatineau stendhal huidverbeteringtleclerc

t.w.v. € 80- aangeboden door sCHoonHeidssalon derwigkremerstraat 2, bergen op Zoom, www.sCHoonHeidssalonderwig.nl

35

Page 36: Bergen op Zoom Bruist april 2013

Nederlands productBescherm uw kind en gezintegen de risico’s van het internet!

Internetfilter, Tijdklok en KinderslotInternetfilter, Tijdklok en KinderslotInternetfilter, Tijdklok en KinderslotInternetfilter, Tijdklok en KinderslotInternetfilter, Tijdklok en KinderslotInternetfilter, Tijdklok en KinderslotInternetfilter, Tijdklok en KinderslotInternetfilter, Tijdklok en KinderslotInternetfilter, Tijdklok en KinderslotInternetfilter, Tijdklok en Kinderslot

Is uw kind al beveiligd tegen Digipestenen contact met onbekenden op het internet?Uit onderzoek blijkt dat meer dan 50% van de kinderen op het internet te maken

krijgt met mensen die zich anders voordoen dan dat ze in de werkelijkheid zijn

(Grooming). Digipesten, bedreigingen, webcamseks, etc. via MSN en Social Media

(zoals Facebook) nemen door de anonimiteit steeds grotere vormen aan. Iedereen

denkt: Ik ben toch niet te achterhalen.

Bruist helpt uw kind veilig gebruik te maken van het internet.

Koop nu YourSafetynet home met maar liefst 20% korting en betaal € 19,95 in

plaats van € 24,95. Ga naar www.yoursafetynet.com/bruist en download

YourSafetynet home.

Geschikt voor1, 3 of 5 PC’s1, 3 of 5 PC’s1, 3 of 5 PC’s1, 3 of 5 PC’s1, 3 of 5 PC’s1, 3 of 5 PC’s

20%korting

AlarmknopVia de unieke alarmknop kunnen alle beelden en teksten met één druk op de knop eenvoudig op uw computer worden vastgelegd.

130305 YSH Adv Bruist v2.indd 1 19-03-13 22:47