Infokrant Hengevelde 2015

11
12-13-14 juni 19-20-21 INFOKRANT MR. POLSKA | MEMPHIS MANIACS | THE PARTYSQUAD KENSINGTON | JETT REBEL | TYPHOON CROSS & ROCK | STRAATTHEATER | GERARD EKDOM PATER MOESKROEN | HIGH VOLTAGE | EN NOG VEEL MEER! HENGEVELDE.NL

description

Nog even en het is zover: zes dagen feest in Hengevelde! Tijdens het tweede en derde weekend van juni staat Hengevelde op de kop. Het programma is weer gevarieerd en zit bomvol. Live-bands, theater, autorodeo, kindervermaak, DJ’s: voor ieder wat wils! Dit jaar heeft Hengevelde o.a. Kensington, Jett Rebel, Typhoon en Mr. Polska weten te strikken. Niet de minste namen, daar zijn we dan ook trots op! Deze vier acts voeren de laatste jaren de top van Nederland aan. Naast deze topartiesten is er uiteraard nog van alles te beleven! Wat dacht je van onze drie sfeerpodia? Of van touwtje trekken en onze viskraam? In deze krant vind je het volledige programma en aanvullende informatie.

Transcript of Infokrant Hengevelde 2015

Page 1: Infokrant Hengevelde 2015

12-13-14 juni19-20-21

INFOKRANT

MR. POLSKA | MEMPHIS MANIACS | THE PARTYSQUAD

KENSINGTON | JETT REBEL | TYPHOON

CROSS & ROCK | STRAATTHEATER | GERARD EKDOM

PATER MOESKROEN | HIGH VOLTAGE | EN NOG VEEL MEER!

HENGEVELDE.NL

Page 2: Infokrant Hengevelde 2015

Rietdekkersbedrijf BlokhorstNieuwbouw Reparatie OnderhoudSlotsdwarsweg 87496 PX HengeveldeTel. 0547-333737Fax. 0547-333120www.rietdekkersbedrijf-blokhorst.nl

Rietdekkersbedrijf BlokhorstNieuwbouw Reparatie OnderhoudSlotsdwarsweg 87496 PX HengeveldeTel. 0547-333737Fax. 0547-333120www.rietdekkersbedrijf-blokhorst.nl

Rietdekkersbedrijf

Rietdekkersbedrijf

Blokhorst

Blokhorst

Ga uit je dak,tijdens de feesten in

Hengevelde

jaccopy.nl

webtekst?storytelling?

toespraak? nieuwsbrief?persbericht?correctie?

COLLECTIONSMeet our

HÉT MEEST COMPLETE BRUIDSHUIS

van Twente

Deze krant is een uitgave van Stichting Zomerfeesten Hengevelde

ter promotie van de zomerfeesten Hengevelde. (12-13-14 & 19-20-21 juni 2015)

OpdrachtgeverStichting Zomerfeesten Hengevelde (SZH)

Ontwerp, opmaak en realisatie

Frank de Wit

JACCO copy & concept(www.jaccopy.nl)

bjvh strategie branding creatie, Hengevelde (www.bjvh.nl)

Drukwerk (oplage 60.000 exemplaren)Wegener

Inlichtingenwww.hengevelde.nl / [email protected]

Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van de Stichting Zomerfeesten Hengevelde worden

vermenigvuldigd of overgenomen. © 2015 Stichting Zomerfeesten Hengevelde

INHOUDIntro Hengevelde 2015 Pag. 3

Zaterdagavond 13 juni Pag. 5

Zaterdagavond 20 juni Pag. 7

Cross & Rock 14 juni Pag. 9

Timetable & plattegrond Pag. 10/11

Zinderende Zondag 21 juni Pag. 15

Bedrijvenuurtje / Vogelschieten Pag. 18

Hengeveldse avond / Groen tegen Geel Pag. 19

Nog even en het is zover: zes dagen feest in Hengevelde! Tijdens het tweede en derde weekend van juni staat Hengevelde op de kop. Het programma is weer gevarieerd en zit bomvol. Live-bands, theater, autorodeo, kindervermaak, DJ’s: voor ieder wat wils!

Dit jaar heeft Hengevelde o.a. Kensington, Jett Rebel, Typhoon en Mr. Polska weten te strikken. Niet de minste namen, daar zijn we dan ook trots op! Deze vier acts voeren de laatste jaren de top van Nederland aan. Naast deze topartiesten is er uiteraard nog van alles te beleven! Wat dacht je van onze drie sfeerpodia? Of van touwtje trekken en onze viskraam?

In deze krant vind je het volledige programma en aanvullende informatie.

HENGEVELDE 2015

ONLINE TICKETVERKOOPKaarten voor de zaterdagavond met Kensington en de zaterdagavond met Jett Rebel kunnen besteld worden via HENGEVELDE.NL

De kaarten zijn ook gewoon aan de dagkassa te verkrijgen. In de voorverkoop zijn ze goedkoper!

HOOFDSPONSORENOok dit jaar heeft Hengevelde veel te danken aan onze hoofdsponsoren. Zie hun logo’s op de voorpagina van deze krant. Deze Hengeveldse ondernemers geven ons de nodige steun in de rug en maken vele mooie activiteiten mogelijk! Namens heel Hengevelde: BEDANKT HIERVOOR!!!

Cross & Rock, dat gaat goed samen.

Daarom combineren we de Hengeveldse Autorodeo

dit jaar met onvervalste rockmuziek! Overdag beu-

ken met geprepareerde auto’s, ‘s avonds gaat

de beuk erin met dampende gitaren!

Meer informatie op pagina 9.

* NIEUW *

CROSS & ROCK

3

Page 3: Infokrant Hengevelde 2015

bloemen, boekettenen accessoiresGoorsestraat 20 • 7496 AD HengeveldeTel. 0547-333033

Mark Tuinte

+31 (0)6 22 513 001

[email protected]

DOENDOENWebsite Höftedagen en HENGEVELDE.NLPOWERED BY MarkT-DEsign

VERKEERSSCHOOL HENGEVELDE

www.ter-doest.nlJanninksweg 3 / 7496 PT Hengevelde / telefoon 0547 33 33 68

Ben jijop het volgendefeestje deBOB?

ZEER VOORDELIGE PAKKETPRIJZEN VOOR ONZE OPLEIDINGEN!

Check onze website voor meer informatie of bel ons voor het maken van een afspraak: 0547 33 33 68.

KENSINGTON

MEMPHIS MANIACS

5

Het is echt waar: Kensington komt naar Hengevelde!!! En daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op!

Kensington speelt al een paar jaar alle zalen en festivals in Nederland plat en sinds hun album Rivals met de dikke hit Streets zit er al helemaal geen rem meer op. Ze spelen deze zomer in Duitsland, België, Polen (waar ze ook al op tv wa-ren...), Zwitserland, Tsjechië en Honga-rije. Hun tour wordt nog even twee keer vet afgesloten in een uitverkocht Ziggo Dome en tussendoor staan ze ook nog even in... ...Hengevelde!!!! OH YEAH!!!

Glenn de Randamie, beter bekend als Typhoon, is een Nederlands rapper/zanger van Surinaamse afkomst. Typhoon schotelt met zijn tweede soloalbum een bak exotische hiphop voor. Nederland wordt er warm van en stemde massaal op Glenn de Randamie a.k.a.Typhoon als Beste Artiest Hiphop.Typhoon besluit voor de opvolger van Tussen Licht en Lucht uit 2007 vooral de tijd te nemen voor zijn volgende plaat. En dat loont. De muziek op het album Lobi Da Basi, dat hij in 2014 uitbrengt, wordt in Nederland met open armen ontvangen.

Een band die klinkt alsof een DJ dikke hits uit heel diverse genres door elkaar gooit, maar dan gespeeld op echte instrumenten! De MEMPHIS MANIACS hebben geen album, label of airplay. Toch stond dit live mash-up collectief al op Paaspop, Dancevalley, Oerol, Noorderslag, Concert at Sea, Zwarte Cross, noem maar op! De Maniacs leveren een onovertroffen liveshow waar de energie vanaf spat. Begin dit jaar hielden ze een clubtour die werd afge-sloten in Paradiso - de rest van het jaar staan ze weer volop in feesttenten en op festivals. Met hun hagelnieuwe show vol nieuwe mash-ups zijn ze er dit jaar in Hengevelde bij!

ZA 13 | 06Zaterdagavond 13 juni is een avond voor de echte muziekliefhebbers. Typhoon, bekend van zijn hit Zandloper samen met André Manuel, sleepte het afgelopen jaar diverse prijzen in de wacht met zijn album Lobi da Basi. Een aantal weken geleden kwam daar een 3fm Award voor beste artiest hiphop bij. Met zijn liveband swingt hij dan ook de pan uit!

Naast Typhoon, heeft Hengevelde 2015 ook Kensington weten te strikken! Deze Utrechtse formatie staat al een aantal jaar aan de top van Nederland en begint nu ook het buitenland te veroveren. Wij zijn trots dat deze band naar Hengevelde komt!

De Memphis Maniacs zijn al jaren een begrip op vele festivals. Met hun verassende mash-ups spelen ze al vele tenten plat en als afsluiter in Hengevelde lukt ze dat zeker weer!

TYPHOON

Page 4: Infokrant Hengevelde 2015

Goorsestraat 4A

7496 AD Hengevelde

www.total-image.nl

d facebook.com/total.image.av.producties

ELEKTRO SANITAIR WARMTE TELECOM & INFRA

LESSCHER.COM

Onze wereld staat bol vanuitgelezen mogelijkheden!

De Höfte 1, Hengevelde tel.: 0547-333 912 [email protected] www.pierikaccountancy.nl

DienstverleningVerwerking van uw administratie . Samenstellen jaarrekening . Loonadministratie

Verzorging belastingaangifte . Support automatisering

AdviesFinanciering . Subsidies . Mestbeleid . Ondernemingsvormen . Fiscale en juridische zaken

BegeleidingStartende ondernemers . Uitbreiding en overname van bedrijven

...een vakbekwaam en gemotiveerd team!

BOUW- OF VERBOUW-PLANNEN?

In Hengevelde vindt ueen showroom vol inspiratie!Op maat gemaakte kozijnen van hout of kunststof, ofwel het beste uit beide werelden... U kunt met al uw wensen bij ons terecht!

Als totaalleverancier bieden wij in combinatie met deuren en kozijnen ook uitstekend hang- en sluitwerk, prachtige roeden, geïntegreerde screens, rolluiken en nog veel meer!

U bent van harte welkom in onze showroom (600 m2) in Hengevelde. Hier staan de vele mogelijkheden opgesteld, zodat u ze zelf kunt aanraken, voelen en bedienen. Onder het genot van een kopje verse koffi e of thee en deskundig advies van een van onze adviseurs tonen wij u graag alle mogelijkheden.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Neem contact met ons op via 0547-33 55 55 of kijk op: www.hebo.nl

Bezoek onze showroom!Bezoek onze showroom!

Eeftinkstraat 4 7496 AG Hengevelde T 0547 33 55 55 [email protected] www.hebo.nl

Volg ons op Twitter:@HEBO_Kozijnen

Volg ons op Facebook:HEBOkozijnen

ZA 20 | 06

THE BAD NEWS

JETT REBELCOOKIES & CREAM

MR. POLSKA THE PARTYSQUAD

DISCOBAL

BALKAN BEACH KAMPVUUR

Hete kneiters en gloeiende hits, in lekkere fou-te jus! Bij de Discobal laat je jezelf lekker gaan op hits die je stiekem liever niet gekend had. En dat geeft helemaal niks! Wees fout, vooral in

vredestijd! Met DJ SANDY

Op het speciaal voor hem ingerichte Balkan

Beach draait de Spaanse DJ Panko. Invloeden uit de Balkan, African, Latin: Panko mixt er een heerlijke cocktail van. Laat die zomer maar komen!

Jett Rebel, oftewel Jelte Tuinstra, trad al op bijna alle grote festivals in Nederland op en was te zien in pro-gramma’s als De Wereld Draait Door. Afgelopen jaar werd hij drie keer genomineerd voor de 3FM Awards en won hij uiteindelijk de 3FM Serious Talent Award. In 2014 won Rebel ook de Edison voor beste nieuwkomer. Deze eigenzinnige en zeer getalen-teerde muzikant schrijft niet alleen al zijn muziek zelf, hij bespeelt ook alle instrumenten! Dit jaar staat Jett Rebel met zijn retestrakke liveband ook in Hengevelde en daar zijn we natuurlijk trots op!

'Watch out you boys and girls, trouble is back in town...' The Bad News is een club bandieten met maar een doel: onrust zaaien in elk tent of saloon die ze tegen komen. Deze daltons spelen alles waar je wild van wordt. Van The Stones tot Lady Gaga, alles in een rock ’n roll-jasje en be-smeurd met een dikke laag surf... Zolang de tent maar schudt op zijn grond-vesten. Dus laat je revolver thuis en get on the dancefloor!

Disco, Electro, House, HipHop, Dance, Soul en Rock: de zes mannen van Cookies & Cream beheersen het allemaal.Deze band uit België is niet zomaar een coverband. Zij leve-ren een vette show vol energie, harmonie en dikke beats. Het vliegt van Earth, Wind & Fire naar Bruno Mars en na Whitney Houston rammen ze er gewoon even Daft Punk in. Get ready to DANCE!!!

In februari bracht Mr. Polska zijn tweede album $noller uit , met daarop het nummer ’Ravotten (ft. Ronnie Flex)’.Eerder had hij een flinke hit met ‘Krokobil’. Op het buitenpodium kun je flink los gaan bij deze Pools-Nederlandse rapper!

De mannen van The Partysquad zijn ‘de bazen van de club’. Ze werkten samen met artiesten als Afrojack, Major Lazer, Sef, Dio en The Op-posites en hadden hits met

‘Helemaal Naar De Klote’ en ‘Ik Ga Hard’. Op de Zaterdagavond in Hengevelde

bouwen ze een dikke party op het buitenpodium.

Op zaterdagavond is er veel diversiteit met op het buitenpodium acts als De Avondploeg, The Partysquad en Mr. Polska. In de grote tent spelen The Bad News en Jett Rebel.

De laatstgenoemde is echt een aanrader voor muziekliefhebbers. Niet voor niets won hij de 3fm Award voor beste live-artiest. In de tent wordt afgesloten met het Belgische Cookies & Cream.

Ook buiten is er van alles te beleven. De drie sfeerpodia zijn uiteraard terug. Bij het Kampvuur speelt Bryan Cristopher, een ervaren zanger/gitarist uit Engeland. De foute hits in de Discobal worden verzorgd door DJ Sandy. Balkan Beach is natuurlijk weer de speeltuin van de Spaanse DJ Panko!

Brian Cristopher Deze Britse muzikant reist gewapend met zijn gitaar door Europa.Op zaterdag-avond speelt hij op het akoesti-sche podium in Hen-gevelde verzoekjes in een relaxte sfeer.

7

Page 5: Infokrant Hengevelde 2015

9

CROSS & ROCKZO 14 | 06

Let there be cross!!!

De jaarlijkse Hengeveldse autorodeo wordt dit jaar gecombineerd met on-vervalste rockmuziek. Want cross en rock; dat gaat wel lekker samen! De Belgische band High Voltage speelt de klassiekers van AC/DC zoals dat hoort: met de beuk erin! Even tijd om bij te komen van al dit cross- en rockgeweld is er ook. Ronnie Ruysdael is namelijk ook aanwezig! Nou ja, bijkomen... Daarnaast is er muziek van de dj’s van de Capri Roadshow. Lekker toch?

Hell yeah! Drie akkoorden, scheu-rende gitaren, een malloot in

een schooluniform: GAAN!High Voltage is een van de

beste Europese AC/DC tribute bands. Deze Belgen sleuren je

mee over the highway to hell in hun explosieve rockshow. Na de autorodeo staan ze op het

Hengeveldse podium. Let there be ROCK!!! En CROSS natuurlijk...

High * Voltage

Ronnie RuysdaelRonnie Ruysdael is een rasartiest. Deze zelf-gekroonde ‘koning van de polonaise’ zet al jarenlang iedere feesttent op zijn kop.

START AUTORODEO: 10.00 UUR

Ook dit jaar zat de inschrijving van de autorodeo in no-time vol! Meer dan 300 coureurs strijden om een plek op het erepodium in Hen-gevelde. Ieder jaar weer beleeft een groot publiek veel plezier aan het spektakel. De damesklasse is wegens succes geprolongeerd, dat belooft wat!

Autorodeo

ENTREE € 7,50

TENT OPEN VANAF 16.00 UUR HENGEVELDE.NL

Het Huneveld 26, 7496 DE Hengevelde - Tel. 06-30 75 22 43www.karnebeekhengevelde.nl

06-30 75 22 43www.karnebeekhengevelde.nlbjvh.nl

Autobedrijf

HENGELO

ZILVERSTRAAT 5 | HENGELO

www.autolesscher.nl

Al jaren uw Nissan dealer!

SoNice light&showequipment +31(0)547 335639 - [email protected] Innovation Audio +31(0)548 - 519713 - [email protected]

Page 6: Infokrant Hengevelde 2015

BARREN

TOILETTEN

AMUSEMENT

FOODCORNER

DE DISCOBAL

INGANG

PENNINGEN

OPEN AIR PODIUM

MAINSTAGE

HET KAMPVUUR

BALKAN BEACH

Vanaf 16.30 uur BedrijvenuurtjeAvondvullend DJ BartezzVanaf 18.00 uur B-TRIX

ZATERDAG 13 JUNI

ZATERDAG 20 JUNI

ZONDAG 14 JUNI

ZONDAG 21 JUNI

VRIJDAG 12 JUNI

VRIJDAG 19 JUNI

BEDRIJVENUURTJE

AFTRAP HENGEVELDE 2015 ZATERDAGMIDDAG

AUTORODEO

ZINDERENDE ZONDAG

RODEO-ARENA € 7,50GROTE TENT GRATIS

Voor de veiligheid van iedereen die op het feestterrein aanwezig is, zijn huisregels vastgesteld. Wie naar de feesten komt en daardoor aanwezig is op het terrein, gaat

akkoord met dit reglement.

KIJK VOOR ONZE HUISREGELS OP

WWW.HENGEVELDE.NL

Vanaf 10.00 uur Autorodeo

Vanaf 16.00 uur Doorlopend DJVanaf 19.00 uur Ronnie RuysdaelVanaf 20.15 uur High Voltage (BE)

Vanaf 21.00 uur DJ Vanaf 22.00 uur TyphoonVanaf 23.30 uur Kensington Vanaf 01.00 uur Memphis ManiacsDoorlopend: DJ

CROSS & ROCK

GROTE TENT € 15,- Kassa € 10,- VVK.

GROTE TENT INCL. (7,50 Rodeo)

Vanaf 19.30 uur Vogelschieten Bryan Christopher (UK)Vanaf 21.30 uur DJ Lars Vanaf 22.45 uur The Piano House

Vanaf 13.30 - 14.30 Kinderprogramma Vanaf 15.30 - 16.30 Groen tegen Geel

Vanaf 22.00 uur DJ Sandy

Vanaf 22.00 uur DJ Panko (ES)

Vanaf 22.00 uur Bryan Cristopher

ZATERDAGAVOND

GROTE TENT € 10,- Kassa € 10,- VVK.

GROTE TENT INCL.

DISCOBAL INCL.

BALKAN BEACH INCL.

HET KAMPVUUR INCL.

Vanaf 21.00 uur DJ Lars Vanaf 22.00 uur The Bad News Vanaf 00.00 uur Jett RebelVanaf 01.30 uur Cookies & Cream (BE)

Vanaf 20.00 - 22.00 Gerard Ekdom Vanaf 22.00 uur De CoronasDoorlopend DJ Lars

Vanaf 22.00 uur Radio 538 AvondploegVanaf 23.30 uur Mr. PolskaVanaf 02.00 uur The Partysquad

OPEN-AIR INCL.

GROTE TENT GRATISGROTE TENT € 5,00 GEHELE TERREIN € 5,00

OPEN-AIR INCL.

Vanaf 13.00 uurDoorlopend Straattheater met volop muziek en vermaak voro jong en oud!

AAN PERSONEN JONGER DAN 18 JAAR SCHENKEN

WIJ TIJDENS HET FEEST

GÉÉN ALCOHOLHOUDENDE

DRANKEN!

VOOR TICKETS EN MEER INFORMATIE OVER HET

PROGRAMMA KIJK JE OP

HENGEVELDE.NL

Optredens en tijden onder voorbehoud!

11

Vanaf 15.00 uur Buurman & BuurmanVanaf 15.45 uur Dokter WatjesVanaf 17.00 uur Pater Moeskroen

10

De op deze spread

genoemde prijzen

zijn kassaprijzen.

SPECIALE

VOORVERKOOP

TARIEVEN

Bestel nu voordelig

je tickets online via:

www.hengevelde.nl

Page 7: Infokrant Hengevelde 2015

13

HENGEVELDE PRESENTEERT

KENSINGTON

TYPHOONZATERDAG

13 JUNI

VOORVERKOOP € 10,-

KASSA € 15,- | TAXICOMBI € 17,50

ONLINE TICKETS

BESTELLEN OP HENGEVELDE.NL

Page 8: Infokrant Hengevelde 2015

www.pierikbouw.nl +31 (0)6 10 41 93 95

Zoek niet langer naar de juiste woorden…

communicatieadvies, (SEO) tekst en training

HENGEVELDE WWW.EKHHEKWERK.NL

Hekwerk & DeurtechniekEKHK

Hekwerk & DeurtechniekEKHK

Folie problemen?Wij verwijderen vakkundig de folie van de bestaande

deuren en voorzien deze van lak in iedere gewenste kleur!!

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

• Renovatie van uw complete keuken • Vervanging keukenblad met

behoud van wandtegels • Vervanging van spoelbak en kraan

• Vervanging van inbouwapparatuur • Nieuwe kasten en laden met

Soft Closesluiting met behoud van uw keukenblad.

Goorsestraat 31 | Hengevelde | [email protected] | www.tenthijekeukens.nl

Onze renovatie? Een mooie prestatie!

Genoeg van uw oude keuken? Altijd al een verfrissende kleur op uw keuken gewild?

Ten Thije keukens maakt het!

Innerlijke gezondheid en een stralend uiterlijk!

- Reinigingskuren - Massages - Yoga weekenden - Schoonheidsbehandelingen

www.ayurvedatwente.nl

Goorsestraat 13 Hengevelde www.assinkhengevelde.nl

Eten wat de pot schaft...

DAGHAP € 9,95NIEUW! Diverse

bierarrangementen

Ruim assortiment

speciaalbieren

• Elektra• Gas• Water• Centrale Verwarming• Verlichting• Airco• Ventilatie• Zinkwerk• Onderhoud

Bit InstallatietechniekKlavermaten 677472 DD Goor

T + 31 (0)547 27 34 50 www.bitinstallatietechniek.nl

Met onze paradepaardjes klaart u iedere klus!

Pelle Service Het Wegdam 11 7496 CB Hengevelde T. 0547 333039 E. [email protected] www.pelleservice.com

GERARD EKDOM | DE CORONAS

VOOR DE KLEINTJES!

DOKTER WATJES | PATER MOESKROEN

ZONDAG 21 | 6 ZINDERENDE ZONDAG

THE ROYAL FLUSH | LES FUNAMBULE STRIPTEASE | DE RADDRAAIER

DOKTER WATJESVier Twentse knullen uit Hengevelde en een Achterhoeker met een halfzachte G besloten een bandje op te richten. Het enige dat vanaf het begin vaststond was de bandnaam: Dokter Watjes. Muzikaal vliegt het alle kanten op en er wordt gezongen in het Nederlands, Twents en een mengelmoes hiervan. Teksten gaan over vrouwen en andere demonen, tabakswaren, peenk’n, het frequenteren van horecaondernemingen, huisdieren, de voor-malige BRD, vroeger, softporno en later. Eindelijk een band die het ergens over heeft! Ie mut alleen wa good luustern...

15

BUURMAN & BUURMANBuurman & Buurman bou-wen een feestje! Al jaren zijn deze kinderhelden iedere dag op televisie te zien. De verfris-sende en hippe kindershow zit vol dans, interactie en populaire liedjes van dit moment. De buur-mannen gaan klussen en dan gaat er natuurlijk weer van alles mis. Geluk-kig vinden Buurman & Buur-man overal een oplossing voor. Ai je to!Na afloop van de show mogen alle kinderen een handje geven, even knuffelen en met Buurman & Buurman op de foto!

De zondagmiddag is een gezellig uitje voor het hele ge-zin met straattheater en een kindershow van Buurman & Buurman. Muziek is er van de Hengeveldse band Dok-ter Watjes. Zij zingen in het Nederlands, dialect en een mengelmoes hiervan. Ook Pater Moeskroen, bekend van hits als Roodkapje en Laat Maar Waaien, speelt op het buitenpodium. ’s Avonds in de tent is er 3fm dj Gerard Ekdom en wordt het feest in de kleine uurtjes afgesloten met stand-up pop van De Coronas.

The Royal FlushJe moet ontzettend nodig, maar het enige beschikbare toilet staat op een vijf meter hoge paal… Wat doe je? Acrobaat Noah Chorny besluit het er toch maar op te wagen. Dat wordt een hilarisch avontuur!

Le Funambule StripteaseBen Zuddhist lijkt een beetje een nerd, maar hij doet zijn uiterste best om te bewijzen dat hij eigen-lijk toch een superheld is. Zijn straattheateract zit vol stunts, humor, improvisatie, circustechnieken en een beetje hulp van het publiek. In de vurige finale bewijst Ben een superheld te zijn door als koorddanser een striptease-act uit te voeren!

De RaddraaierRaddraaier Vladimir is de eerste stelt-loper die over de kop gaat. Hij start zijn wereldreis vanuit Hengevelde. Vladimir vindt dat hij zich goed heeft voorbereid, maar heeft hij alles wel bij zich? Tanden-stoker? Zwembroek? Lunch? Een goede kaart? Hopelijk kan het publiek hem enigszins op weg helpen.

PATER MOESKROENRoodkapje, Hela Hola (tuthola), Laat maar waaien: Pater Moeskroen doet bij veel men-sen nog wel een belletje rinkelen. Op een karrenvracht aan instrumenten spelen ze een mix van aanstekelijke folk en knallen-de feestnummers. De meeste festivals en theaters in de Lage Landen hebben ze in de afgelopen dertig jaar wel gehad. Humoristi-sche teksten, vrolijke deunen, toeters, bellen en fluitjes; daar wordt toch iedereen blij van?

BuitenpodiumOp de zondag wordt er natuurlijk ook aan de jongste generatie gedacht. Met een kinderdisco, schminken, een heuse karikatuurtekenaar en een springkussen is er volop vermaak!

Op zondagavond warmt Gerard Ekdom de tent op voor de grote finale. De populaire dj van 3fm weet wel wat hij draaien moet om een gezellige sfeer te creëren. Voetjes van de vloer, effe een lekker uurtje knallen met Ekdom!

Het concept van stand-up pop is simpel maar doeltreffend. Je pakt de telefoon op, je maakt je verzoekje bekend aan de band en het publiek, De Coronas beginnen te spelen: feest! De verzoe-knummers worden door De Coronas altijd op een verassende manier gebracht.Wil je zelf meezingen of dansen? Dat kan! Met deze band als afsluiter kan ook de zondagavond in Hengevelde niet meer stuk!

Page 9: Infokrant Hengevelde 2015

Loon- en grondverzetbedrijf

Slotsweg 23, 7496 PW Hengevelde Tel.0547-334372 Mob.06-53580892

[email protected] WWW.APMHENGEVELDE.NL

CREATIEF EN PRAKTISCH IN MACHINEBOUW

BARTD Timmerwerken

Wij slaan spijkers met koppen!

Bart Doeschot Oude Needseweg 97475 MG Hof van TwenteT 06 - 29 08 27 95E [email protected] www.BARTDoeschot.nl

“Biomarkt Eko Twente”Uw winkel voor biologische producten,

vers uit de regio!

Thuisbezorgd door heel Twente!

Elke donderdag en vrijdag open van 09.00-18.00 uurElke zaterdag open van 09.00-13.00 uur

Goorsestraat 22 HengeveldeTelefoon: 06-53112183 / E-mail: [email protected]

WEBWINKEL: www.ekotwente.nl

Kom dan gerust eens binnen in onze kapsalon!

Nieuwsgierig naar de laatste trends?

Tel: 0547-333266 | www.ruperthaarmode.nl

Bentelosestraat 11 - Hengevelde0547-333331 - www.lentelink.eu

LENTELINKLogen & Ontlakken

Geef uw meubelseen tweede levenWilt u uw meubels een tweede leven geven met eentotaal andere uitstraling, maar heeft u geen zin in zelfafbrabben en schuren? Maak dan een afspraak metLentelink Logen & Ontlakken. Wij hebben jaren langeervaring in het vakkundig verwijderen van verf, beits,was of laklagen van meubels, deuren, luiken en anderevoorwerpen. Bijna alle ondergronden van hout of metaal kunnen bij ons gereinigd worden met een snelle, maarvooral veilige methode.

Ook voor het afwerken van al uw meubels bent u bijons aan het juiste adres. In onze moderne spuiterijkunnen wij uw meubels, deuren, keukenfrontjes e.d.spuiten in elke gewenste afwerking: van een Brocanteuitstraling tot hoogglans. Toch liever zelf afwerken: ukrijgt van ons het juiste advies voor het beste eind-resultaat!

voor na

ALBERGEN ALMELOBARCHEM BATHMEN BECKUM BELTRUM BENTELO BEUNINGENBORCULOBORNE BORNERBROEK BUURSEDAARLENDE LUTTEDELDENDEN HAMDENEKAMP DEURNINGEN DIEPENHEIM HELLENDOORN EIBERGEN ENSCHEDEENTER

FLERINGEN GEESTEREN GELSELAAR GOORGROENLOHAAKSBERGENHAARLOHARBRINKHOEK HENGELOHOLTEN KLOOSTERHAAR LANGEVEEN LAREN LATTROP-BREKLENKAMP LEMELELICHTENVOORDE LOCHEMLONNEKERLOSSER MARKELOMEDDONEEDE

NIEUW HEETEN NIJVERDAL OOTMARSUMOVERDINKELREUTUM RIETMOLEN RIJSSEN ROSSUM RUURLO SAASVELDSINT ISIDORUSHOEVE OLDENZAAL TILLIGTE TUBBERGEN VRIEZENVEEN VROOMSHOOP WESTERHAARWIERDENWINTERSWIJK ZENDERENZIEUWENT

WWW.HENGEVELDE.NL/TICKETS/TAXI-ACTIE

WWW.HENGEVELDE.NL/TICKETS/TAXIBOEK JE TICKETS ONLINE OP:

€17,50INCL. ENTREE

ZATERDAG

TAXI-ACTIETAXI

13 JUNI

€17,50INCL. ENTREE

13 JUNI

20 JUNI

INCL. ENTREEINCL. ENTREE

WIJ HALEN ONZE BEZOEKERS OP

EN BRENGEN ZE WEER NAAR HUIS!

MET OPSTAPPLAATSEN IN:

BEZOEK DE WEBSITE VOOR DE UITGEBREIDDE ADRESGEGEVENS!

WWW.HENGEVELDE.NL/TICKETS/TAXI-ACTIE

VOL=VOL!

Uw Slager Frits & Stefan

Weversplein 5A

Goor

Tel.0547-74 50 44

[email protected]

www.fritsenstefan.nl

17

Page 10: Infokrant Hengevelde 2015

19

Vrijdag 12 | 06 Bedrijvenuurtje Vrijdag 19 | 06 Hengeveldse Avond

ZA 20 | 06 Groen tegen Geel

Op veler verzoek is er ook dit jaar weer vogelschieten tijdens de Hengeveldse feesten. Om 20.00 uur wordt op het buitenterrein het eerste schot gelost.

Wie wordt de beste schutter van Hengevelde? Geef je op en doe mee met buren, familie, collega’s, volstrekt onbekenden of ge-woon met je vrienden of vriendinnen!

Muziek is er tijdens het vogelschieten van Engelse troubadour Brian Cristop-her. Na afloop wordt de winnar in de tent bekendgemaakt en gaat de avond naadloos over in het feestgedruis van de Hengeveldse vrijdagavond. Gezellig

Opgave in teams van vier personen via [email protected]. Kosten zijn € 5, - p.p. (entree tent inbegrepen).

Vrijdag 19 | 06 Vogelschieten

Deze negenkoppige band uit Twente krijgt iedereen op de dansvloer! B-Trix doet de beste Dance Classics en Motown Soul uit de jaren 70 en 80 herleven. Het repertoire bevat daarnaast ook fijne uitstapjes naar de muziek van nu. Drums, bas, toetsen, gitaar, een vette blazerssectie en een zanger en een zangeres met dijken van stemmen. Er mag weer gedanst worden tijdens het bedrijvenuurtje!

B-TRIX

De twee feestweekenden in Hengevelde openen we natuurlijk weer met het Bedrijvenuurtje. Vanaf 16.30 uur komen de Hen-geveldse ondernemers en hun personeel naar de tent voor een

hapje en (uiteraard) een gezellig drankje. Muziek is er van de band B-Trix en DJ Bart. Natuurlijk zijn ook

mensen die buiten Hengevelde werken van harte welkom. De gezellige start van Hen-

gevelde 2015 vieren we met z’n allen!

De gezellige start van Hengevelde 2015!

De Hengeveldse DJ Bart krijgt al jaren iedereen op de dans-vloer. Laat deze jongen maar schuiven. Hij weet namelijk wel hoe je een feestje viert! Party Party!!!

DJ Bart

DJ larsDJ Lars is de huis-DJ tijdens het tweede weekend in Hen-gevelde. Op de Hengeveldse Avond en de Zaterdagavond verzorgt hij de muziektussen de live-artiesten door in de tent.

The PianohouseThe Pianohouse is geen onbe-kende in Hengevelde. Ook dit jaar staan ze op de ‘Hengeveldse’ vrijdagavond.

Hoewel de samenstelling van de band per optreden wisselt krijgt The Pianohouse de tent elke keer op zijn kop met hun enorme re-pertoire: zowel klassiekers als de nieuwste hits. De talentvolle mu-zikanten spelen alles wat je maar wilt. Schrijf dus gauw je verzoekje op een bierviltje en zing gezellig mee!

Hengeveldse Avond - ook voor Bentelo :)En voor Beckumers, Markveeldsen, Hoevenaren, Moskovieten, Parijse-naars en Lutjebroekers. Eigenlijk is de Hengeveldse Avond voor iedereen! Waarom heet het dan Hengeveldse Avond? Tja, misschien iets van vroe-ger...? Gezellig wordt het in elk geval wel!De Hengeveldse Avond begint dit jaar iets eerder dan anders, aansluitend na het vogel-schieten. Deze avond is natuurlijk niet alleen gezellig voor Hengeveldenaren. Iedereen is van harte welkom!De muziek komt van DJ Lars en The Pianohouse. De muzikanten van The Pianohouse spe-len alles wat je maar wilt; een verzoekje aanvragen mag dus! Tijdens het vogelschieten is er muziek van de Britse troubadour Bryan Cristopher.

Tijdens een pannende spelshow met quizvragen, muziek en spelletjes strijdt jouw buurt tegen ‘de andere kant’ van Hengevelde. Dit betekent vaders te-gen zoons, broers tegen zussen, vriend tegen vijand en moeders tegen groot-moeders. Even geen saamhorigheid in het dorp maar rivaliteit en bittere strijd!

Maar het blijft natuurlijk wel gezellig...

Meer informatie over Groen tegen Geel vind je op hengevelde.nl

Page 11: Infokrant Hengevelde 2015

Goorsestraat 39a 7496 AC Hengevelde

0547 334 272 www.hartgerinkschade.nl

AAS Autoschade Hartgerink biedt een goedkope oplossing: Caravanrepair.Caravanrepair, hoe het werkt:Wij kunnen wanden, deuren, daken, disselbakken en alles dat met een aluminium of kunststof profi el te maken heeft, herstellen. De wand hoeft hierbij in de meeste gevallen niet te worden vervangen, maar alleen te worden hersteld en gespoten.

“Als u schade oploopt aan uw caravan, camper of auto, is één telefoontje voldoende. Wij herstellen uw camper, caravan of auto weer tot in de puntjes en staan u met raad en daad bij om het papierwerk in te vullen en de zaken te regelen met de verzekering”.

Gratis Caravan vakantiecheck:Laat uw caravan GRATIS preventief controleren op vitale aandachtspunten. Zo bent u verzekerd van een veilige heen- en terugreis.

Onze caravan vakantiecheck bestaat o.a. uit:Stekkers, breekkabel, stabilisator/koppeling, banden, wielophanging, uitdraaisteun etc.

AAS Autoschade Hartgerink biedt een AAS Autoschade Hartgerink biedt een goedkope oplossing: goedkope oplossing: Caravanrepair.Caravanrepair.

Gratis Caravan vakantiecheck:Gratis Caravan vakantiecheck:Laat uw caravan GRATIS preventief controleren op Laat uw caravan GRATIS preventief controleren op Laat uw caravan GRATIS preventief controleren op Laat uw caravan GRATIS preventief controleren op vitale aandachtspunten. Zo bent u verzekerd van een vitale aandachtspunten. Zo bent u verzekerd van een vitale aandachtspunten. Zo bent u verzekerd van een vitale aandachtspunten. Zo bent u verzekerd van een veilige heen- en terugreis.veilige heen- en terugreis.

Onze caravan vakantiecheck bestaat o.a. uit:Onze caravan vakantiecheck bestaat o.a. uit:

Uw caravan

of camper of camper of camper of camper of camper of camper of camper of camper of camper of camper of camper of camper of camper of camper of camper

Weer als nieuw?

Wij wensen u heerlijke dagen in Hengevelde!

bakkerijnollen.nl