Focus op succes

17

Transcript of Focus op succes

Page 1: Focus op succes

     

Page 2: Focus op succes

FOCUS OP SUCCES  

     

2  

               

                                     

De vraagstelling 3

Focus opnieuw 4

Een goed gevoel 6

Committed aan jezelf 10

Stappenplan 13

E-book aanbieding 16

Inhoud:

Page 3: Focus op succes

FOCUS OP SUCCES  

     

3  

   

 Iedereen herkent dat ene moment waar hij of zij mee te maken kreeg, op zijn of haar eigen manier: Hoe nu verder?  

De vraagstelling

Wanneer het even niet meer helder is

Page 4: Focus op succes

FOCUS OP SUCCES  

     

4  

     

Dit hoofdstuk zal niet zo heel veel aandacht krijgen. Waarom ik dat niet doe? Het is niet het probleem dat aandacht verdient. Wanneer je je focus legt op je probleem, trek je alleen maar meer problemen aan. Dit is het belangrijkste onderdeel uit de wet van de aantrekkingskracht: je krijgt waar je je op focust. Logisch gevolg is dat je dus aandacht en focus moet geven aan de oplossing. Je bent niet alleen. Echt niet! Het enige dat hier belangrijk is, is het besef, dat iedereen zichzelf ten minste 1x in zijn leven de vraag stelt: Hoe nu verder?    

     

Focus opnieuw Wanneer het even niet meer helder is

Ben jij klaar voor de oplossing en wil jij antwoorden in plaats van vragen? Dan is dit boek bij uitstek geschikt voor jou.

Page 5: Focus op succes

FOCUS OP SUCCES  

     

5  

     

Ken je het gevoel dat het even niet meezit? Herken je ook dat wanneer je je zo voelt, het soms lijkt alsof dit een negatief effect heeft op alles om je heen? Een ongeluk komt nooit alleen, is het gezegde dat daar bij past. Er ontstaat een domino-effect dat niet te stuiten lijkt. Het ene gaat mis en als snel volgt het andere; een boze klant of een verontwaardigde medewerker, een deal die niet lukt, en zo kan ik nog wel even doorgaan. En jij staat met je handen in het haar.! Alles gaat mis en hoe nu verder?                

Page 6: Focus op succes

FOCUS OP SUCCES  

     

6  

 

 

       Ik zou dit E-book niet schrijven wanneer ik niet zou weten waar ik over praat. Ik herken het gevoel van de vraagstelling en ik ken het vernietigende effect ervan. Je bent bezig met dat wat je het liefste doet en de buitenwereld haakt niet aan, je krijgt negatieve reacties, anderen zijn van mening dat ze in alle rust en kalmte een oordeel over je mogen en kunnen vellen. We gaan al die situaties niet opsommen. Want niets van dat alles helpt. Wat ik je nu ga vertellen wel.

Een goed gevoel Hoe geloven weten wordt

Page 7: Focus op succes

FOCUS OP SUCCES  

     

7  

 Vanuit dat gevoel, het gevoel dat niets lukt en alles verkeerd lijkt te gaan, is het niet eenvoudig om terug te komen in het geloof dat je hebt in jezelf. En toch is het mogelijk. Hoe? Dat lees je hier.   Herinner jezelf waarom je begonnen bent aan dat wat nu niet lijkt te lukken. Zoek een plaats waar je jezelf prettig voelt. Het liefst naar buiten, want dat is de meest eenvoudige manier. Lukt dat niet, zoek dan een stille veilige plaats waar je echt even jezelf kunt zijn. Waar je hardop kunt lachen en niet minder belangrijk: waar je zonder schaamte je tranen mag laten vloeien. Zoek dat ene plekje waar je jezelf mag zijn. Vaak is dat een plek waar je je prettig voelt. Ga in gedachten terug naar het begin. Naar het moment dat je besloot om te gaan doen wat je wilde doen. Naar het moment dat jij je passie hebt aangeraakt en wist dat je kon vliegen. Op dat moment kwam er een glimlach op je mond. Je had je succes al meteen vol in beeld. Je zag de resultaten en nog belangrijker: je voelde het plezier en de vreugde van de weg die naar je resultaat leidde. Maak jezelf bewust van dat gevoel.

Gewoon jezelf zijn jij kent jezelf als geen ander

Page 8: Focus op succes

FOCUS OP SUCCES  

     

8  

Doe dit zo vaak jij nodig acht. Hoe vaker je dit doet, hoe eenvoudiger het zal zijn om je glimlach terug te vinden. Hoe makkelijker je terug verbinding zal maken met dat wat jou toen deed kiezen voor dat wat je toen koos. Vanuit die verbinding kom je terug bij jezelf. De dingen die je op dat moment ervaart, zijn precies in lijn met dat wat je gelooft. Het loopt synchroon met dat wat je weet, met precies dat wat je altijd al hebt geweten.

Het is dat geloof, dat weten is.

                                                                                   

Page 9: Focus op succes

FOCUS OP SUCCES  

     

9  

 

De glimlach komt terug op je gezicht. Je krijgt onmiddellijk meer energie. Je krijgt weer allerlei ideeën, die je helpen om terug op de juiste weg te komen: de weg van weten dat wat je doet, precies datgene is wat je moet doen en daar naar handelen. Met dit gevoel verdwijnt je vraag- of probleemstelling naar de achtergrond. Dit is het moment dat je los mag en kunt laten. De tijd dat je het gevoel had slachtoffer te zijn van de situatie is voorbij. Jij hebt de touwtjes in handen. Je hebt de touwtjes altijd al in handen gehad. Dat is wat je je nu realiseert. Dit is waar je je op moet focussen

  DIT IS HET MOMENT, JOUW MOMENT.

Page 10: Focus op succes

FOCUS OP SUCCES  

     

10  

 

Nu je je weer zo geweldig goed voelt en het geloof in wie je bent en wat je kunt is hersteld, is het zaak om aan 2 dingen aandacht te geven:

• Blijf dit goede gevoel vasthouden • Houd die focus vast in de dingen die je

onderneemt

Committed aan jezelf

Hoe nu verder

Page 11: Focus op succes

FOCUS OP SUCCES  

     

11  

         

                         

Het vasthouden van dit goede gevoel gaat dieper dan je denkt. Probeer nu het gevoel los te koppelen van de herinnering die je dit goede gevoel geeft. Koppel het los en neem het gevoel mee naar het moment van het nu. Het gaat dus echt om het gevoel van het moment waarin je je nu bevindt. Komt op dat moment het negatieve gevoel weer naar boven? Of gebeurt er iets wat het negatieve gevoel terug brengt? Ga terug naar de plek in gedachten waar je dat goede gevoel kreeg, en geef dat gevoel voorrang op alles. Blijf focussen op het goede gevoel.

Page 12: Focus op succes

FOCUS OP SUCCES  

     

12  

     

Zo train je jezelf om dat goede gevoel altijd op te roepen, zodra je voelt dat je behoefte krijgt aan die energie die je doet creëren, die je doet vliegen, die je doet ontdekken, waardoor jij op avontuur gaat. Alles ontstaat uit het weten dat iedereen recht heeft op het gevoel van vreugde. Dat iedereen mag genieten van de dingen die hij of zij onderneemt. Het is de perfectie van het moment, zoals alleen jij weet wat bij jou past. WORD COMMITTED AAN JEZELF! Beloof jezelf dat je de beste wordt!

     

                               

Page 13: Focus op succes

FOCUS OP SUCCES  

     

13  

         

             

         

Wanneer je even aan jezelf twijfelt, of wanneer anderen ervoor zorgen dat jij aan jezelf twijfelt, is het aan jou om terug bij jezelf te komen. Het is aan jou om de mening van anderen of gebeurtenissen los te laten en te ontdekken hoe jouw pad verder gaat. Om je verder op weg te helpen, geef ik je hierbij mijn stappenplan, zoals ook ik dat gebruik.

 

Stappenplan naar FOCUS

Succes? Dat ligt helemaal aan jou

Page 14: Focus op succes

FOCUS OP SUCCES  

     

14  

 

STAPPENPLAN

FOCUS op SUCCES:

ü Zoek een plek waar jij je goed voelt

ü Ontspan

ü Wees jezelf bewust van de omgeving

ü Voel hoe jij reageert

ü Ontdek de glimlach

ü Ontdek het gelukkige gevoel

ü Voel de energie die door je gaat stromen

ü Voel je intuïtie

ü Voel dat wat je weet

ü Krabbel terug op en ga aan de slag

Page 15: Focus op succes

FOCUS OP SUCCES  

     

15  

 

Wil jij duurzaam succes ervaren? Committed.nl kan je helpen om SUCCES te bereiken en te ervaren met alles wat daarbij hoort. GET COMMITTED!            

                                                               

SUCCES ook voor jou?

Page 16: Focus op succes

FOCUS OP SUCCES  

     

16  

Laat me weten wat jou bezig houdt en wij gaan samen aan de slag. Wil jij meer weten over focus, succes en de weg naar rijkdom en voorspoed. Stuur mij een e-mail met jouw verhaal. Schrijf jij je voor 1 september 2014 in voor een persoonlijke training van een halve dag, dan ontvang je 50% korting. Je betaalt dan geen € 499,-, maar slechts € 250,-.

   

E-BOOK AANBIEDING

Page 17: Focus op succes

FOCUS OP SUCCES  

     

17  

 

             

https://twitter.com/CommittedNL

https://www.facebook.com/Inspimove nl.linkedin.com/in/daniellavanmaldegem/