Column LiViN' Guide (130313)

1
ALLES OVER WONEN, EN VOLOP VERTIER Komend weekend, zaterdag 16 en zondag 17 maart, is het zo ver. Dan vindt, in het oude Postkantoor aan de Coolsingel in Rotterdam, de woonbeurs Rotterdam LiViN’ plaats. U bent daar van 12.00 tot 17.00 uur welkom. Waarom u moet komen? Omdat u op de beurs alles over wonen in Rotterdam vindt: nieuwbouw, bestaande bouw, koop, huur, zelf- bouw, nancieel advies en adviezen van architecten. Leuke acts Maar er zijn ook andere redenen om te komen. De locatie is een bezienswaardigheid op zich. Daarnaast worden er Rotterdam Welcome Cards verloot, waarmee u inke kortin- gen krijgt op Rotterdamse attracties. Ook is er vertier; met mijn collega LiViN’ Guide zorg ik voor theatersport-achtige acts. Daarnaast loopt Hans Worst rond, die ter plekke hot- dogs maakt met een verhaal. Verder schenkt een barista heerlijke kofe en thee. Interieur winnen Maar er is nóg een reden. Als u de beurs bezoekt en u laat uw gegevens achter, dan maakt u kans op een badkamer, keuken of woonkamer. Met dank aan Sani-Dump, Budgetplan en de Zuiderster. Verder maakt u kans op een van de wooncheques van 100 euro die Alexandrium Woonmall verloot. Mooie special Genoeg redenen dus om te komen. Als voorproefje vindt u in deze krant een mooie special. Mijn taak als LiViN’ Guide, stadsgids op weg naar de beurs, zit er bijna op. Nog éven campag- ne voeren: via social media en, komend weekend, in de binnenstad. woneninrotterdam.nl @DeLivinGuide Internet www.woneninrotterdam.nl WWW.WONENINROTTERDAM.NL ZATERDAG 16 EN ZONDAG 17 MAART GEOPEND VAN 12.00 TOT 17.00 UUR OUDE POSTKANTOOR, COOLSINGEL

description

Column LiViN' Guide, de laatste.

Transcript of Column LiViN' Guide (130313)

Page 1: Column LiViN' Guide (130313)

ALLES OVER WONEN, EN VOLOP VERTIER

Komend weekend, zaterdag 16 en zondag 17 maart, is het zo ver. Dan vindt, in het oude Postkantoor aan de Coolsingel in Rotterdam, de woonbeurs Rotterdam LiViN’ plaats. U bent daar van 12.00 tot 17.00 uur welkom. Waarom u moet komen? Omdat u op de beurs alles over wonen in Rotterdam vindt: nieuwbouw, bestaande bouw, koop, huur, zelf-bouw, !nancieel advies en adviezen van architecten.

Leuke actsMaar er zijn ook andere redenen om te komen. De locatie is een bezienswaardigheid op zich. Daarnaast worden er Rotterdam Welcome Cards verloot, waarmee u "inke kortin-gen krijgt op Rotterdamse attracties. Ook is er vertier; met mijn collega LiViN’ Guide zorg ik voor theatersport-achtige acts. Daarnaast loopt Hans Worst rond, die ter plekke hot-dogs maakt met een verhaal. Verder schenkt een barista heerlijke kof!e en thee.

Interieur winnenMaar er is nóg een reden. Als u de beurs bezoekt en u laat uw gegevens achter, dan maakt u kans op een badkamer, keuken of woonkamer. Met dank aan Sani-Dump, Budgetplan en de Zuiderster. Verder maakt u kans op een van de wooncheques van 100 euro die Alexandrium Woonmall verloot.

Mooie specialGenoeg redenen dus om te komen. Als voorproefje

vindt u in deze krant een mooie special. Mijn taak als LiViN’ Guide, stadsgids op weg naar de beurs, zit er bijna op. Nog éven campag-

ne voeren: via social media en, komend weekend, in de binnenstad. woneninrotterdam.nl

@DeLivinGuide Internet www.woneninrotterdam.nl

WWW.WONENINROTTERDAM.NL

ZATERDAG 16 EN ZONDAG 17 MAARTGEOPEND VAN 12.00 TOT 17.00 UUROUDE POSTKANTOOR, COOLSINGEL