Brochure 100% talent groep nederland

of 11 /11
Start jij dit jaar je eigen werving- en selectiebureau?

description

Talent Groep Nederland ontwikkelt en exploiteert gespecialiseerde formules voor de werving- en selectiebranche. Met onze formules faciliteren wij zelfstandige ondernemers met een uniek concept en een uitgebreid en professioneel pakket diensten en producten waardoor zij zich kunnen concentreren op datgene waarin zij sterk zijn, namelijk het werven en selecteren van personeel voor hun opdrachtgevers. Wij bieden jou de mogelijkheid om op zeer professionele wijze als zelfstandig ondernemer een eigen bedrijf te starten en je vak uit te oefenen. Je maakt gebruik van onze professionele formule en wij ondersteunen jou daarbij met een uitgebreid pakket diensten en producten op het gebied van acquisitie, publiciteit, communicatie & correspondentie, internet, social media, vacaturesites, cv databases, matching en recruitment, bereikbaarheid, administratie en verzekeringen. Vanuit een landelijk dekkend netwerk met collega ondernemers benaderen wij potentiële opdrachtgevers middels regionale marktbewerking. Hierin ligt een belangrijke rol voor jou. Als ondernemende Consultant Werving & Selectie werf je nieuwe opdrachten en verzorg je daarna zelfstandig de werving- en selectieprocedures. Je inventariseert de behoefte bij opdrachtgevers, adviseert over wervingsstrategieën en voert deze uit. Je stelt functieprofielen samen, benadert kandidaten, voert selectiegesprekken en introduceert de best passende kandidaten bij je opdrachtgevers. En tenslotte sluit je de procedure natuurlijk positief af met een succesvolle bemiddeling. Onze samenwerking is een hechte vorm van partnership waarbij jij als juridisch- en financieel zelfstandig ondernemer gebruik maakt van onze gemeenschappelijke naam en onze uniforme uitstraling. Samen doen we alles voor het succes van jouw bedrijf. Voor onze opdrachtgevers zijn we zeer aantrekkelijk. Elke 100% Talent formule onderscheidt zich middels drie sterke eigenschappen: Eén specialisme, een zeer scherp tarief en een eerlijke garantie. Talent Groep Nederland exploiteert vier formules: 100% Techniek Talent is de formule voor technische functies in onder andere de elektrotechniek-, installatietechniek- en werktuigbouwkunde branche. 100% ICT Talent is de formule voor IT en telecom functies zoals systeembeheerders, programmeurs, netwerkspecialist, software architecten of SLA managers. 100% Sales Talent is de formule voor sales functies, van junior tot senior, van tele sales tot corporate account management én sales management functies. En 100% Kantoor Talent is de formule voor kantoor functies, van secretariële-, receptie- en office management functies tot algemeen administratieve-, financiële- en inkoopfuncties.

Transcript of Brochure 100% talent groep nederland

Page 1: Brochure 100% talent groep nederland

Start jij dit jaar je eigen werving- en selectiebureau?

Page 2: Brochure 100% talent groep nederland

Start jij dit jaar je eigen werving- en selectiebureau?

Elk jaar willen miljoenen mensen hun werk- en privéleven een positieve impuls geven. Een stap vooruit in je loopbaan; je beter in je lijf voelen; een betere balans tussen werk en thuis; dromen najagen; misschien een eigen bedrijf starten.

Wil jij op een verantwoorde manier je eigen werving- en selectiebureau opstarten. Wij bieden jou de mogelijkheid om op zeer professionele wijze als zelfstandig ondernemer een eigen bedrijf te starten en je vak uit te oefenen. Je maakt gebruik van onze professionele formule en wij ondersteunen jou daarbij met een uitgebreid pakket diensten en producten op het gebied van onder andere acquisitie, publiciteit, communicatie & correspondentie, internet, social media, vacaturesites en cv database, matching en recruitment software, bereikbaarheid en administratie.

Page 3: Brochure 100% talent groep nederland

Wie ben jij?

Jij bent een ondernemend type, commercieel gedreven en in het bezit van een stevige dosis doorzettingsvermogen en discipline. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met het specialisme van de 100% Talent formule en natuurlijk interesse in de werving- en selectiebranche. Maar één ding staat voorop; je wilt graag je eigen bedrijf beginnen en durft de verantwoordelijkheid te dragen voor het stellen van je eigen doelen en het behalen van je eigen resultaten.

Vanuit een landelijk dekkend netwerk met collega ondernemers benaderen wij potentiële klanten middels regionale marktbewerking. Hierin ligt een belangrijke rol voor jou. Als ondernemende Consultant Werving & Selectie werf je nieuwe opdrachten en verzorg je daarna zelfstandig de werving- en selectieprocedures. Je inventariseert de behoefte bij jouw klanten, adviseert over wervingsstrategieën en voert deze uit. Je stelt functieprofielen samen, benadert kandidaten, voert selectiegesprekken en introduceert natuurlijk de best passende kandidaten bij jouw klanten. En tenslotte sluit je de procedure positief af met een succesvolle bemiddeling.

Page 4: Brochure 100% talent groep nederland

Wie zijn wij?

Wij zijn Talent Groep Nederland en ontwikkelen en exploiteren gespecialiseerde formules voor de werving- en selectiebranche. Met onze formules faciliteren wij zelfstandige ondernemers met een unieke formule en een uitgebreid en professioneel pakket diensten en producten waardoor zij zich kunnen concentreren op datgene waarin zij sterk zijn, namelijk het werven en selecteren van personeel voor hun klanten.

Onze samenwerking is een hechte vorm van partnership waarbij jij als juridisch- en financieel zelfstandig ondernemer gebruik maakt van onze gemeenschappelijke naam en onze uniforme uitstraling. Samen doen we alles voor het succes van jouw bedrijf.

Wij exploiteren vier werving- en selectieformules met een duidelijk functie- of branchespecialisme.

100% Techniek Talent is de formule voor technische functies in onder andere de elektrotechniek-, installatietechniek- en werktuigbouwbranche.

100% ICT Talent is de formule voor IT en telecom functies zoals systeembeheerders, programmeurs, netwerkspecialisten, software architecten of SLA managers.

100% Sales Talent is de formule voor sales functies, van junior tot senior, van telesales tot corporate account management en sales management functies.

En 100% Kantoor Talent is de formule voor kantoor functies, van secretariële-, receptie- en office management functies tot algemene administratieve-, financiële, hrm- en inkoopfuncties.

Page 5: Brochure 100% talent groep nederland

Onze 100% Talent formules

Onze 100% Talent formules onderscheiden zich middels drie sterke eigenschappen: Elke formule heeft één specialisme, we hanteren een zeer scherp tarief en geven op elke succesvolle bemiddeling een eerlijke garantie.

Eén specialisme

De vraag bij werkgevers naar functie gespecialiseerde werving- en selectiebureaus neemt sterk toe. Niet vreemd want specialisme staat voor kennis van de markt en geeft vertrouwen, zowel bij opdrachtgevers als bij kandidaten. Een specialisme geeft aan dat je weet waar je het over hebt, dat je actief mee kan praten over functie-inhoudelijke aspecten en dat je de juiste gesprekspartner bent voor je opdrachtgevers. Door jouw specialisme en kennis van zaken kan je de perfecte match maken van de wensen en behoeftes van klanten met de ervaring en wensen van kandidaten.

Zeer scherp tarief

De tarieven die worden berekend door de meeste werving- en selectiebureaus zijn voor opdrachtgevers vaak een hekel punt. Bureaus hanteren tarieven tot ruim vijfentwintig procent van het jaarsalaris van kandidaten. Onacceptabel hoog en tegenwoordig steeds vaker een reden om de dure bureaus buiten de deur te houden, en terecht. Wij doen niet mee aan deze belachelijk hoge vergoedingen. Wij hanteren een vast en zeer scherp geprijsd tarief per geplaatste kandidaat, ongeacht de hoogte van het jaarsalaris van de kandidaat.

Eerlijke garantie

Omdat wij overtuigd zijn van ons specialisme is garantie geven voor ons niet meer dan normaal. Wanneer de opdrachtgever binnen zes maanden na indiensttreding het arbeidscontract met de door ons bemiddelde werknemer beëindigt, ongeacht de reden, werven en selecteren wij kosteloos een nieuwe kandidaat. Zonder gezeur, gewoon doen. Dat is garantie!

Page 6: Brochure 100% talent groep nederland

Elke minuut van de dag maakt iedereen gebruik van techniek. En om dat te kunnen blijven doen zijn er in Nederland elke dag weer honderdduizenden vakmensen werkzaam in deze branche.

Technische functies zijn er in overvloed. De techniekbranche kent veel verschillende vakgebieden zoals elektrotechniek, installatietechniek, motorvoertuigentechniek, machinebouw, robotica, scheepsbouw, lucht- en ruimtevaart, bouwkunde en werktuigbouw. En in al die vakgebieden zijn er veel verschillende functiegebieden, van uitvoerend tot aan hoger management.

100% Techniek Talent is dé werving en selectie partner voor technische functies. Op een verfrissende, heldere en zorgvuldige manier zoeken en vinden de ondernemende Consultants van 100% Techniek Talent het beste techniek talent, dát is hun vak en daar zijn ze goed in.

Page 7: Brochure 100% talent groep nederland

ICT is niet meer weg te denken. Sinds de opkomst in de jaren 80 kon ook het grote publiek kennis maken met computers. De ICT branche is wereldwijd één van de grootste werkverschaffers. Ook in Nederland zorgt de ICT branche voor veel werkgelegenheid. Overigens zijn van alle vacatures de ICT-functies het lastigst in te vullen. 41 procent van de Nederlandse werkgevers heeft moeite met het werven en behouden van ICT personeel.

Het aantal functies in de ICT is legio. Denk bijvoorbeeld aan Applicatie Programmeurs, Ontwikkelaars, ASP Programmeurs, C++ Programmeurs, Database Specialisten, Hardware Engineers, HTML Specialisten, Medewerkers Helpdesk, Netwerkbeheerders en Webdesigners.

100% ICT Talent is hét werving- en selectiebureau voor IT en telecom functies. Op een verfrissende, heldere en zorgvuldige manier zoeken en vinden de ondernemende Consultants van 100% ICT Talent het beste IT en telecom talent, dát is hun vak en daar zijn ze goed in.

Page 8: Brochure 100% talent groep nederland

100% Kantoor Talent is dé werving en selectie partner voor kantoor functies. Kantoor functies zijn er in overvloed en in veel soorten zoals Administratief Medewerker, Management Assistent, Assistent Accountant, Medewerker Customer Service, Administrateur, Medewerker Business Support, Personal Assistant en Receptionist.

Meer dan genoeg functies én genoeg mensen. Maar nu nog het juiste personeel op de juist plek krijgen. Met een zeer sterke en unieke propositie én een no nonsense aanpak zoeken en vinden wij het beste kantoor talent, op LBO, MBO- en HBO niveau en voor alle branches.

Naast onze unieke propositie zijn onze Consultants ook uniek. De Consultants zijn allemaal vakbekwaam zelfstandig ondernemer, bewerken regionaal de zakelijke markt, wonen en werken in deze regio, spreken de taal van de regio en weten als geen ander wat er zich allemaal afspeelt. Vakbekwame regionale marktbewerking dus maar wel met de zekerheid van een professioneel en landelijk werkend bedrijf.

Page 9: Brochure 100% talent groep nederland

100% Sales Talent is dé werving en selectie partner voor sales functies. Sales functies zijn er in overvloed en in veel soorten zoals Account Manager, Telesales Representative, Account Executive, Business Development Manager, Sales Manager, Sales Director, Vertegenwoordiger of gewoon Verkoper of Verkoopleider.

Meer dan genoeg functies én genoeg mensen. Maar nu nog het juiste personeel op de juist plek krijgen. Met een zeer sterke en unieke propositie én een no nonsense aanpak zoeken en vinden wij het beste sales talent, op LBO, MBO- en HBO niveau en voor alle branches.

Naast onze unieke propositie zijn onze Consultants ook uniek. De Consultants zijn allemaal vakbekwaam en zelfstandig ondernemer, bewerken regionaal de zakelijke markt, wonen en werken in deze regio, spreken de taal van de regio en weten als geen ander wat er zich allemaal afspeelt. Ze kennen de kansen en de bedreigingen. Vakbekwame regionale marktbewerking dus maar wel met de zekerheid van een professioneel en landelijk werkend bedrijf.

Page 10: Brochure 100% talent groep nederland

Jouw investering

Als je de informatie in deze brochure en op onze website goed hebt gelezen weet je inmiddels dat wij alles in het werk stellen om jou als Consultant Werving & Selectie én als zelfstandig ondernemer optimaal te ondersteunen en te begeleiden. Wij doen er echt alles aan om jou succesvol te maken en te houden.

Naast onze ondersteuning en begeleiding is natuurlijk jouw eigen investering belangrijk. Jij bent straks ondernemer en je bent dan ook zelf verantwoordelijk voor je werkzaamheden en bijbehorende successen. Niet iedereen kan gebruik maken van de 100% Talent formules. We kiezen voor de beste en meest gedreven ondernemers. Zo beschik je over professionele en zakelijke werkervaring, heb je een hbo werk- en denkniveau en heb je natuurlijk affiniteit met de branche of functiespecialiteit van de door jou gekozen 100% Talent formule. Je hebt een zelfstandige en resultaatgerichte werkhouding en je beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Daarnaast sta je vanzelfsprekend open voor samenwerking, ondersteuning en begeleiding.

Voor aansluiting bij de 100% Talent formule betaal je een eenmalige entree fee. Daarnaast betaal je per maand een vaste contributie fee, all-inclusive dus geen stiekeme onvoorziene kosten, een onduidelijk ‘cafetaria model’ of onaangename financiële ‘verrassingen’. In tegenstelling tot andere formules en franchiseconcepten betaal je bij ons ook GEEN percentage van je eigen omzet of winst. Al jouw omzet en winst is voor je zelf, wel zo eerlijk vinden wij.

Page 11: Brochure 100% talent groep nederland

Jouw toekomst

Als succesvol ondernemer in de werving- en selectiebranche is je kans op een salaris van circa € 75.000,00 tot meer dan € 100.000,00 zeker mogelijk. Samen met jou maken wij jouw ondernemersplan en financiële prognoses. Hiermee ga je goed voorbereid van start en kom je niet voor verrassingen te staan. Als je jouw ondernemersmentaliteit optimaal toepast, je volledig inzet, open staat voor training en coaching én succesvol wilt worden, dan is dat jouw garantie voor succes. Als jij voldoet aan deze voorwaarden start ook jij binnenkort als zelfstandig ondernemer met de 100% Talent formule.

Go for it, blijf niet dromen maar ga het doen, nu! Bel ons of mail ons voor het inplannen van een oriënterend gesprek.

Bel of mail Frans Vonk, Formule Manager, voor meer informatie of voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Florence Nightingalestraat 26 | 5751 MH | Deurne | T: 085-489 89 50 | E: [email protected]