BLAUW Magazine Maasmechelen - nr. 2 jaargang 2 - 2012

12
1 - Maasmechelen BLAUW JAARGANG 2 NR.2/2012 In dit nummer o.a.: Kandidaten 14 oktober 2012 Dorp in de kijker: MECHELEN A/D MAAS Beleidsploeg aan het woord Maasmechelen kiest voor cleantech bedrijven Maasmechelen BLAUW Groot VLD-Tuinfeest 31 augustus 2012 zie pag. 12 Georges en zijn team

description

Magazine 'Blauw' Maasmechelen - Open VLD

Transcript of BLAUW Magazine Maasmechelen - nr. 2 jaargang 2 - 2012

Page 1: BLAUW Magazine Maasmechelen - nr. 2 jaargang 2 - 2012

1

-

Ma

as

me

ch

ele

n

BL

AU

W1

-

M

aa

sm

ec

he

len

JAARGANG 2 NR.2/2012

In dit nummer o.a.:

• Kandidaten 14 oktober 2012• Dorp in de kijker: MECHELEN A/D MAAS• Beleidsploeg aan het woord• Maasmechelen kiest voor cleantech bedrijven

MaasmechelenBLAUW

M

aa

sm

ec

he

len

BL

AU

WB

LA

UW

Dorp in de kijker: MECHELEN A/D MAAS

Groot VLD-Tuinfeest31 augustus 2012zie pag. 12

Georges

en zijn team

Page 2: BLAUW Magazine Maasmechelen - nr. 2 jaargang 2 - 2012

2

-

Ma

as

me

ch

ele

n

BL

AU

W

Doen.Met deze slogan, kort maar krachtig trekt Open Vld in oktober door gans Vlaanderen naar de kiezer.

Open Vld zit in een overgangs-fase van iconen als Verhofstad, De Gucht, Dewael en Keulen naar sterk gemotiveerde nieuwkomers als A.De Croo, Turtelboom, De Block, Rutten en nog vele anderen.

Meer dan ooit beseffen we dat er strenger moet opgetreden worden tegen geweld en criminaliteit.Ook onze gemeente blijft niet gespaard maar we DOEN er iets aan.

Er werden camera´s geplaatst bij de op- en afritten van autostrades, er komen ook camera´s op plaatsen die gebruikt worden voor samenscholing en sluikstorten.Open Vld beloofde jullie in 2006 een properder Maasmechelen en geen belastingverhoging.Er zijn nog nooit zoveel bermen gemaaid, zoveel pleintjes opgesmukt en zoveel wegen gerestaureerd.6 Jaar is echter veel te kort om alle wegen (450 km) in een nieuw kleedje te steken.Met boetes wordt leegstand en verkrotting aangepakt, de schuld per persoon is dankzij een zuinig fi nancieel beleid gedaald en de belastingen zijn NIET verhoogd!Laat ons dit beleid na oktober verder zetten en met jullie hulp van onze mooie gemeente, een gemeente maken met een tevreden bevolking.

Lea UbachsVoorzitter Open Vld Maasmechelen

Wist je dat?

- onze voorzitter van de gemeenteraad Caroline Penders van job is veranderd? Ze is na een zware examenprocedure gemeentesecretaris in Kortessem geworden.

- Caroline zeker niet stopt met de politiek in Maasmechelen en ze nog steeds voor de volle 100% voor Maasmechelen zal blijven gaan?

- Marleen Kortleven lijsttrekker voor de provincieraad is?

- de toelage voor Sint Vincentius is opgetrokken van 2500 euro naar 4000 euro per jaar?

COLOFONM a a s m e c h e l e n B L A U W2e jaargang nr 2/2012Redactieadres: Secretariaat Open Vld MaasmechelenGroenstraat 115 Redactieraad: Romain Hamers, Georges Lenssen, Indra Przeniczka, Lea Ubachs, Hermine Van NerumEindredactie: Indra PrzeniczkaFotografi e: Romain Hamers

Met ons bloemetje klopten we aan bij Romain Hamers en zijn vrouw Rosita.Romain werkte op Ford Genk, werd lid van de partij in 1982 en verdiende er zijn strepen in de politiek als vakbondsafgevaardigde.Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij in oktober voor de derde keer kandidaat is bij de gemeenteraadsverkiezingen.Met ons jaarlijks Sinterklaasfeest wordt hij met plezier voor één dag de goed heilige man die voor jong en oud een cadeautje of een goedlachse opmerking uit zijn mouw schudt.Sinds meer dan 2 jaar is hij tevens ´hoffotograaf´ van Open Vld MM en kan een ieder die hem vraagt voor een kiekje rekenen op zijn aanwezigheid.Romain, bedankt voor je inzet, je aanwezigheid en je gulle lach.De foto wordt dan wel gemaakt door je vrouw maar de bloemetjes zijn voor jou.

In de BloemetjesIn de BloemetjesIn de BloemetjesIn de Bloemetjes

Page 3: BLAUW Magazine Maasmechelen - nr. 2 jaargang 2 - 2012

3

-

Ma

as

me

ch

ele

n

BL

AU

W

Georges Lenssen aan het woord !

Maasmechelen kiest voor cleantech bedrijven

Maar we zijn er nog niet! Om het werkloosheidspeil op het niveau te krijgen van het Limburgs gemiddelde moet de gemeente met nieuwe initiatieven komen. Het profi el van onze werklozen geeft aan dat kleinhandel en toerisme al-leen niet zaligmakend zijn. Daarom moeten we een beleid ontplooien dat zich richt op het aantrekken van nieuwe bedrijven die laaggeschoolden tewerkstellen. De realisatie van ‘De Nieuwe Bunders’ biedt daartoe grote mogelijkheden. Maar die invulling moet zorgvuldig en weldoordacht gebeuren.

Willen we voorbereid zijn op de toekomst, moeten we zorgen dat we alleen bedrijven toelaten die cleantech en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Cleantech be-drijven zijn innovatieve bedrijven en die hebben per defi ni-tie nood aan een goede communicatie met de gemeente. Daarom moeten we als gemeentebestuur ook streven naar een consistente aanpak om private Cleantech bedrij-ven te ondersteunen bij hun zoektocht om nieuwe tech-nologieën te ontwikkelen en te implementeren.

De gemeente Maasmechelen kan een belangrijke voor-zet geven door de Nieuwe Bunders in te richten als een duurzaam bedrijventerrein. De gemeente moet oog heb-ben voor aspecten zoals inrichting, verkeersafwikkeling, ruimtegebruik, ruimtelijke kwaliteit, milieuvriendelijk om-gaan met reststoffen, energie en CO2-neutraliteit.

Onze plannen voor windmolens op de Oude Bunders sluiten in die zin perfect aan bij deze nieuwe visie op industrieel be-leid. Het is dus belangrijk om hierin heldere keuzes te maken. In die context kan er daarom ook geen sprake zijn van over-heveling van bedrijven van boven op de Berg. Het aantrekken van bedrijven is belangrijk voor de gemeentelijke inkomsten. Of zoals professor Mathijs van de VUB het recent stelde nadat hij alle Vlaamse gemeentes had doorgelicht: “wei-nig bedrijven is weinig geld. Gemeenten met een beperkt aantal ondernemingen hebben het fi nancieel moeilijk.”

De gemeente Maasmechelen wil de handdoek opnemen met een beleid dat zich richt op cleantech en duurzaam-heid. Want dat is de toekomst.

De strijd tegen de werkloosheid blijft een topprioriteit voor Maasmechelen. Samen met Genk heeft Maasmechelen de hoogste werkloosheidsgraad van Limburg. Om dit probleem aan te pakken zet de gemeente sinds 1998 zwaar in op kleinhandel en toerisme. Daaruit zijn mooie realisatie voortgekomen zoals de blikvangers Maasmechelen Village, M2 en recent nog het aantrekken van Decathlon, dat 100 extra jobs oplevert. Als daar over afzienbare tijd de hoofdpoort van het Nationaal Park bijkomt, kan Maasmechelen ook op toeristisch vlak mooie troeven op tafel leggen.

Werken in uitvoering in Mechelen a/d Maas In juni werd gestart in de omgeving van “De Helix”. De Heirstraat, vanaf de Collegestraat richting kanaal, wordt eindelijk onder de loep genomen : de lang ver-wachtte rioleringsaanleg is weldra een feit. Ook de aansluitende straten van en naar de scholen krijgen een nieuw gezicht waarbij de verkeersveiligheid ver-hoogd wordt. De tijdelijke verkeershinder in deze omgeving nemen we erbij. Ik kijk alvast uit naar het eindresultaat.

Het kerkplein van Proosterbos wordt ook volledig gere-noveerd. Tijdens de schooldagen zal een gedeelte van het plein voorbehouden worden als extra speelruim-te voor de kinderen van de plaatselijke basisschool.

Uiteraard zullen er ook voldoende parkeerplaatsen voorzien worden. Een ceremonieplein zal gedeeltelijk omzoomd worden door groen en bomen en de kerk zal belicht worden door een sfeerlicht. Tegen het na-jaar wordt verwacht dat dit mooie plein in gebruik kan genomen worden.

Deze en nog aanko-mende projecten zul-len het straatbeeld mooier maken en bij-dragen tot een fi jner wonen in Mechelen a/d Maas.

Diane MaesFractieleidster

jaar wordt verwacht dat dit mooie plein in gebruik kan

Page 4: BLAUW Magazine Maasmechelen - nr. 2 jaargang 2 - 2012

4

-

Ma

as

me

ch

ele

n

BL

AU

W

Als je van As Maasmechelen binnenrijdt moet je onder de fi etsbrug door. De fi etsbrug bevindt zich aan de toe-gangspoort van het nationale park Hoge Kempen en is een welkom zonder woorden in een gemeente waar toe-risme hoog in het vaandal staat. Voor wandelaars en fi et-sers is de nabij gelegen brasserie ´Het Salamanderke´ de geschikte stop of eindplaats.Er is ook een elektrisch oplaadpunt voor fi etsen en een speeltuintje voor de kleintjes.Een mooi staaltje van modern monument en veiligheid gaan hier hand in hand.

In Mariahof hebben enkele straten reeds een nieuwe look gekregen. In de omgeving van de Putstraat werden bomen gekapt zodat deze de bewoners niet meer hin-derden. De omgeving van de Weldoenerslaan en Jene-verbesstraat werd eindelijk heraangelegd. De Prinses Pa-olalaan werd onder handen genomen door onze Schepen van Openbare Werken Eddy Vanderhallen. Met beperkte middelen probeerde hij afgelopen jaren ook voor Mariahof iets te betekenen.

Maar Mariahof heeft nood aan verdere opwaardering. Een aantal straten, zoals bijvoorbeeld de Koninklijkestraat en Dynastiestraat, moeten in eerste instantie verlost worden van de problemen die de té grote bomen veroorzaken. Verder zijn deze straten, samen met een aantal andere straten, ook dringend toe aan een nieuwe look vergelijk-baar met deze van de Prinses Paolalaan ! Hierop mogen we blijven aandringen, ook in de volgende legislatuur !

Dorp in de Kijker

Mechelen aan de Maas

Dorp in de Kijker

Indra PrzeniczkaWalter TelenLea Lenssen-Ubachs

Page 5: BLAUW Magazine Maasmechelen - nr. 2 jaargang 2 - 2012

5

-

Ma

as

me

ch

ele

n

BL

AU

W

Mechelen aan de Maas

Met wat vertraging (anderhalf jaar) zal de verkoop van zesenzestig bouwkavels van start gaan in het najaar van 2012. De vertraging was te wijten aan de archeologische vondsten. Er zijn een aantal unieke stukken gevonden. Maar nu kan het gemeentebestuur toch van start gaan. Na de vakantie zullen de verkoopmodaliteiten op de ge-meenteraad goedgekeurd worden. De koper zal binnen de vijf jaar moeten beginnen met bouwen.

Romain HamersDiane MaesJean Donders

De laatste jaren heeft het voormalige H.H. College- gebouw steeds in de steigers gestaan. De werkzaamheden heb-ben ervoor gezorgd dat het gebouw terug de mooie, sta-tige uitstraling van weleer kreeg. Campus de helix is nu gevestigd in dit gerenoveerde gebouw waar wij als Maas-mechelaar trots op zijn. In de toekomst krijgt de Maas-mechelaar een multifunctionele sporthal op de terreinen van Campus de helix. De Gemeente Maasmechelen heeft mee gefi nancierd in de realisatie hiervan.

Het kerkplein van Proos-terbos wordt opnieuw aangelegd en de jeugd-beweging Underground krijgt een hernieuwd lo-kaal.

Page 6: BLAUW Magazine Maasmechelen - nr. 2 jaargang 2 - 2012

6

-

Ma

as

me

ch

ele

n

BL

AU

W

KandidatenDonders, Jean

Przeniczka, Indra

Frezzotti, Jessica

Onorato, Rosa

Dexters, Desiree

Hamers, Romain

Maes, Diane

Telen, Walter

Terwingen, Eric

Lenssen-Ubachs, Lea

Ciarlo, Diego Smeets, Bernd

Van Nerum, Hermine

Lormans, Martine

Vergaelen, Christine Dexters, Nancy

Mechelenaan-de-Maas

Eisden-Tuinwijk

Opgrimbie

Zinkal, Fadime

Coox, Herbert

Vanderhallen, Eddy

Page 7: BLAUW Magazine Maasmechelen - nr. 2 jaargang 2 - 2012

Kandidaten

7

-

Ma

as

me

ch

ele

n

BL

AU

W

Kortleven, Marleen

Kortleven, Erik

Hendriks, Marc

Smeets, Bernd Serin, Levent

Lenssen, Georges

Penders, Caroline

Jeurissen, Gert

Daniels, Viviane

Jeurissen, Davy

Op ‘t Eynde, Rafaël (Raf)

Vucht

Eisden-Tuinwijk

Eisden-Dorp

Meeswijk

Leut

Uikhoven

Boorsem-Kotem

Zinkal, Fadime

Page 8: BLAUW Magazine Maasmechelen - nr. 2 jaargang 2 - 2012

8

-

Ma

as

me

ch

ele

n

BL

AU

W

KiekjesMaasmechelen zingtMaasmechelen zingt

HeikantfeestenVoorstelling kandidaten

Boekvoorstellingen

Page 9: BLAUW Magazine Maasmechelen - nr. 2 jaargang 2 - 2012

9

-

Ma

as

me

ch

ele

n

BL

AU

W

KabinetsmedewerkerEEN BEZIGE BIJ !Hermine (of Miem), je bent blijkbaar een bezige bij binnen Open VLD?

Inderdaad, dag in dag uit, ben ik bezig met veel partijtaken. Ik probeer het dienstbetoon van de schepenen mee op te volgen, ik neem een groot deel van het partijsecretariaat op en natuurlijk zijn er de jaarlijkse organisatie van het tuinfeest en de belastingservice.

Wat motiveert je om op 14 oktober opnieuw deel te nemen aan de verkiezingen?

Het feit dat ik midden in het politieke hart van de partij kan bezig zijn, maakt dat ik de politiek de afgelopen vijf jaren van zeer dichtbij heb kunnen volgen. Vooral het helpen van mensen met problemen, is een uitdagende en bevredigende taak. Daar wil ik verder mijn steentje aan bijdragen.

Je praat enthousiast en met veel energie over de toekomst. Denk je nog niet aan stoppen?

Absoluut niet. Ik zag de afgelopen zes jaar een enthousiaste Open VLD-ploeg aan het werk. Onze partij verdient dan ook zeker een mandaat om de volgende legislatuur het gevoerde beleid verder te zetten. En daar wil ik graag deel van uitmaken.

Bedrijf in de kijkerMuco nv, gevestigd op de Oude Bunders (Breitwaterstraat 19), is reeds jaren actief als interieurbouwbedrijf. Ieder werk wordt aanschouwd als een nieuwe uitdaging. Samen met de klant wordt er naar een exclusief en stijlvol eindresultaat gestreefd.

Zowel grote als kleinere projecten staan op het palmares van Muco nv.Ons aanbod is dan ook ruim: keukens, inbouwkasten, slaapkamers, winkelinrichting, bureelinrichting,...

Voor een eerste indruk van reeds gerealiseerde projecten kunt u een kijkje nemen op www.muco-nv.be.

Zaakvoerders: Eddy Thewissen en Geert Mulders

HERMINE VAN NERUM

Page 10: BLAUW Magazine Maasmechelen - nr. 2 jaargang 2 - 2012

10

-

M

aa

sm

ec

he

len

B

LA

UW

Beleidsploeg aan het woord

Een tijdje geleden werden alle Vlaamse gemeenten doorgelicht door begrotingsspecialist professor Matthijs van de Vrije Universiteit Brussel: Maasmechelen behaalde een score van 7,5 op 10 ! INKOMSTENEen groot deel van de inkomsten haalt een gemeente uit de personenbelasting en het kadastraal inkomen. En dit is in Maasmechelen een groot probleem. Te veel Maas-mechelaren verdienen erg weinig. Dat betekent dat de personenbelasting weinig opbrengt. Wij hebben ook het tweede meeste sociale huurwoningen wat de gemeente weinig kadastraal inkomen opbrengt.

De Open VLD wil zeker niet kiezen voor belastingverho-ging. Door die ingreep zouden de werkende gezinnen met een eigen huis de dupe worden en dat kan niet de bedoe-ling zijn. Wij gaan voor oplossingen die de burgers niets hoeven te kosten : • wij willen windmolens bouwen (jaarlijkse opbrengst 1,5

miljoen euro);

Een groot deel van de inkomsten haalt een gemeente uit

Schepen van fi nanciën NANCY DEXTERS:

Open VLD hield zich aan belofte “6 jaar géén belastingverhoging”

Inkomsten Uitgaven Schuldafbouw1/3 2,5/3 4/4 = 7,5/10

• wij ijveren voor een upgrading in het Structuurplan Vlaanderen waardoor Maasmechelen in een hogere ca-tegorie komt en meer geld krijgt (2,2 miljoen euro) uit het Vlaams gemeentefonds;

• wij willen ervoor zorgen dat het aantal sociale huurwo-ningen in Maasmechelen niet meer stijgt;

• wij willen meer bedrijven aantrekken waardoor er meer werk is en wij ook meer kadastraal inkomen zullen ont-vangen.

UITGAVEN 2,5 op 3De Open VLD heeft zes jaar lang een zuinig beleid ge-voerd ! Dit was een must en we slaagden hierin.

SCHULD 4 op 4De gemeentelijke schuld werd met maar liefst 46 procent afgebouwd. De eerste 4,5 jaar van ons beleid werden geen nieuwe leningen meer aangegaan.

BESLUITMaasmechelen besturen was de voorbije zes jaar geen makkelijke opdracht. Toch zijn wij er in geslaagd de belas-tingen niet te verhogen en toch de uitgaven te beperken en de schulden te verlagen. Als huidige schepen van Financiën vraag ik u om dit be-leid verder te mogen zetten !

Caroline Penders & Eddy Vanderhallen: Samen goed voor 3 km extra fi etspaden en 1km extra voetpadenDe schepenen van openbare werken en mobiliteit hebben de afgelopen periode heel wat werk verricht, zoveel is dui-delijk. Heel wat ingrepen kaderden in het beleid van alge-mene verkeersveiligheid en die van de zwakke weggebrui-kers in het bijzonder. Schepen Eddy Vanderhallen: “Er was heel wat vraag van Maasmechelaars naar extra fi ets- en voetpaden. Caroline en ikzelf hebben de koppen bij elkaar gestoken en we zijn aan de slag gegaan, samen met een sterke technische dienst.”“Inderdaad, we hebben bij het merendeel van de school-omgevingen in Maasmechelen extra stoepen aangelegd. Veiligheid voor onze schoolgaande jongeren blijft immers belangrijk. Ook hebben we geïnvesteerd in heel wat fi etspa-den, denk maar aan het fi etspad van Kotem naar Mechelen-aan-de-Maas of het fi etsnetwerk op het bedrijventerrein. Zelfs een fi etsersbrug is aangelegd, al is dit meer bedoeld voor de recreatieve fi etser”, aldus Caroline Penders.

Nancy Dexters

Eddy Vanderhallen en Caroline Penders

Page 11: BLAUW Magazine Maasmechelen - nr. 2 jaargang 2 - 2012

11

-

M

aa

sm

ec

he

len

B

LA

UW

Zes jaar terugblik op eco-nomie leert ons dat Maas-mechelen vooral inzette op de uitbouw van het com-merciële gebied. Intus-sen groeiden wij uit tot de derde grootste shopping-gemeente van Limburg. Verder kreeg het industrie-gebied heel wat verdich-ting. Meerdere bedrijven kwamen erbij en op Ma-neborne zijn vrijwel alle percelen in gebruik. Het is tewerkstelling die hier in Maasmechelen wordt gerealiseerd, hoofdzakelijk voor Maasmechelaars.

Op het vlak van toerisme kijkt niemand nog langs Maas-mechelen. Tweemaal werden wij als toeristisch centrum erkend. Maasmechelen is een begrip in heel Vlaanderen en ook de buitenlanders ontdekten afgelopen jaren wat onze gemeente aan toeristische troeven te bieden heeft. Ook de hoofdtoegangspoort voor het Nationaal Park Hoge Kempen komt er weldra aan.

Inzetten op tewerkstelling gebeurde vooral via economi-sche en toeristische investeringen. Maar ook de sociale economie (SBM), die meer dan 200 personen werkzeker-heid geeft, is voor mij een uiterst belangrijk gegeven.

Het is nu aan de kiezer om af te wegen of er goed werd gewerkt. Inderdaad, niet alles is af, niet alle problemen werden opgelost, maar het zou onjuist zijn om te zeggen dat we bij de pakken bleven zitten. En dat is mijn belofte aan de kiezer:

Open VLD zet als beleidspartij in op de jeugd. Omdat de (brand)veiligheid van de jeugdlokalen wat op het achter-plan was geraakt, maakten eerst voormalig schepen Mar-leen Kortleven en huidig schepen Bernd Smeets daar als schepen van Jeugd een prioriteit van. Zes jaar geleden werd 1,5 miljoen euro gereserveerd. Dat bood mogelijk-heden om waar mogelijk aanpassingswerken uit te voeren of waar het nodig was, een nieuwbouw te realiseren.

De resultaten:• PROOSTERBOS: nieuwe lokalen voor de Chiro en

jeugdhuis Underground, een project van het gemeen-tebestuur in samenwerking met de school en de paro-chie.

• UIKHOVEN: nieuwe lokalen voor jeugdvereniging ZOEMM naast de nieuwe sportschuur. Ingebruikname is voorzien midden 2013.

• OPGRIMBIE: nieuwe lokalen voor Chiro Grömme zijn in uitvoering.

• MECHELEN-AAN-DE-MAAS: naast de sporthal De Kommel bouwt het gemeentebestuur nieuwe lokalen voor de Chiro en de KSJ. Die moeten klaar zijn op mid-den 2013.

• KOTEM: voor de Maasrakkers zijn er concrete plannen voor nieuwe lokalen samen met nieuw wijkcentrum.

• EISDEN-TUINWIJK: een uitbreiding van de lokalen voor scoutsgroep Mastentop.

• EISDEN-DORP: het speelplein van Chiko werd inge-richt met speeltuigen.

• Ten slotte werden in de lokalen van Jong Leut, Chiro Akori, jeugdhuis OKE en in jeugdhuis Alibi werken uit-gevoerd om de brandveiligheid te verbeteren.

‘Iedereen is het ermee eens dat de jeugd de toekomst is, dat we als samenleving moeten investeren in de jeugd. Dat gaat natuurlijk veel verder dan een goede en veilige accommodatie, maar, daar begint het wel mee’, zeggen Marleen en Bernd die sinds 2007 het departement Jeugd aanstuurden. ‘We kunnen de Maasmechelaar en zeker de jonge Maasmechelaar een goed rapport voorleggen.’

Marleen Kortleven en Bernd Smeets: ‘Sterk geïnvesteerd in lokalen voor de jeugdverenigingen’

Schepen van economie en toerisme Erik Kortleven: ‘Kijken in de spiegel :Gemeenteraadsverkiezingen. De mandatarissen leggen hun zesjaarlijks examen af.’

• Ten slotte werden in de lokalen van Jong Leut, Chiro

Ik blijf gaan voor iedere Maasmechelaar!

Bernd Smeets en Marleen Kortleven

Erik Kortleven

Page 12: BLAUW Magazine Maasmechelen - nr. 2 jaargang 2 - 2012

12

-

M

aa

sm

ec

he

len

B

LA

UW

MAASMECHELEN

GROOT VLD-tuinfeestMET GIGANTISCHE BARBECUE

op vrijdag 31 augustus 2012 vanaf 19 uur

bij burgemeester

GEORGES LENSSENGroenstraat 115, 3630 Maasmechelen

Peter en Jorgen van “WHENEVER”

THE NEW CRIPPLE CREEK BANDFranky Thaens

zorgen voor de ambiance

Kaarten € 30,00 in voorverkoop Kassa: € 35,00

ALL-IN: eten en drinken

Kaarten (tijdens de kantooruren) Groenstraat 115 (secretariaat VLD) tot 28 augustus.info en reservatie: 089 76 35 43 [email protected]

Tot 28 augustus kunt u overschrijven 132-4504223-69 met vermelding BBQ2012

Feest voor iedereen! Vergeet uw familie en vrienden niet!

Tot 31 augustus 2012 !!

Groenstraat 115, 3630 Maasmechelen

wwww.maasmechelen.openvld.be