2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De...

28
2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam Meerjarenonderhoudsplan Meerjarenonderhoudsplan inclusief een extra bijdrage € 127.719,-

Transcript of 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De...

Page 1: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

2017107 • VvE Slotertoren

Ardennenlaan 144 t/m 188

Amsterdam

Meerjarenonderhoudsplan

Meerjarenonderhoudsplan inclusief een extra bijdrage € 127.719,-

Page 2: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

Inhoudsopgave

Inleiding

Algemene Objectgegevens

Elementenoverzicht

Bevindingen

Jaarplan - 2017

Overzicht 25 - jarenplan (Hoofdgroepen)

Overzicht 25 - jarenplan (Gedetailleerd)

Kapitalisatie - 25 jaren

214-3-2017 Intures BV

Page 3: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

1 INLEIDING

1.1 Waarom planmatig onderhoud

Bezitten is onderhouden, dat is bekend. Iedereen weet dat als er geen of te weinig onderhoud aan vastgoedwordt gepleegd, dit zich uiteindelijk wreekt en er onverwacht een grote onderhoudsuitgave moet wordengedaan. Planmatig onderhoud zorgt ervoor dat u door middel van planning van tevoren globaal weet wat u overeen periode van minimaal 10 jaar moet investeren. Op deze wijze beperk je het ontstaan van ingrijpendeschades en dus ook het ontstaan van vervolgschades. Met een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) heeft u eenstuurmiddel in handen waarmee u de continuïteit van de kwaliteit van het object kan controleren en behoudenzonder dat u voor onverwachte uitgaven komt te staan.

Naast het kostenaspect speelt ook het verwachtingspatroon van het publiek een grote rol daar waar het gaat omuiterlijk en imago van de eigenaar en haar bezit.

Voordelen van planmatig onderhoud:

Een werkwijze volgens de enige erkende objectieve inspectiemethodiek (NEN 2767);

Een zo effectief mogelijke besteding van uw onderhoudsbudgetten;

Een verbeterde onderhoudscyclus en levensduur van uw gebouwen;

Minder kans op onverwachte onderhoudskosten;

Een betere risicobeheersing van uw vastgoed;

Een stevigere onderhandelingspositie bij aan- en verkoop;

Een duidelijke onderbouwing van uw budgetaanvragen;

Een compacte, duidelijke en interactieve rapportage.

1.2 Cyclus planmatig onderhoud

Door diverse omgevingsinvloeden is het mogelijk dat bepaalde bouw- en installatiedelen versneld degraderen.Om deze reden wordt geadviseerd elke drie jaar een (her)inspectie uit te laten voeren, zodat de condities teallen tijde de werkelijkheid benaderen en onderhoudskosten beheersbaar blijven.

Onderstaand een schematische uitwerking van het beheer- en onderhoudsproces.

314-3-2017 Intures BV

Page 4: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

2 RAPPORTAGE

2.1 Beoordeling van het object

Het doel evenals de aard en de wijze van de visuele inspectie brengt met zich mee dat specialistischeonderzoeken niet worden uitgevoerd, er geen metingen worden verricht, er geen berekeningen wordenuitgevoerd en er geen onderdelen worden verwijderd, verschoven, opgetild, opgegraven, etc. om deachterliggende constructies en of installaties te kunnen beoordelen. Kortom er vinden geen destructieveonderzoeken plaats.

Indien er tijdens de inspectie verontreinigde stoffen worden aangetroffen zal de opdrachtgever direct wordeningelicht en hiervan zal een melding worden gemaakt in het inspectierapport.

De beoordeling van de bouwkundige staat van het object heeft betrekking op een drietal zaken:

1. De kwaliteit van het object en de samenstellende elementen. Hierbij wordt nagegaan of er aan de elementengebreken zijn te constateren;

2. De mate waarin de kwaliteit van de elementen is verminderd door het verouderingsproces of doorcalamiteiten;

3. Het bepalen van de positie in de onderhoudscyclus.

Het is nimmer exact vast te stellen hoe en in welke mate de onderhoudstoestand van een onderdeel gedurendede geldigheidsduur van het rapport (3 jaar) kan verslechteren.

De elementen zijn geïnspecteerd vanaf het veilig beloopbare maaiveld, vloeren, daken en vaste trappen. Voorde niet bereikbare elementen is een inschatting gemaakt, gebaseerd op relevante gebreken aan aanverwanteonderdelen in combinatie met de kennis en ervaring van de inspecteur. Er kunnen geen rechten wordenontleend met betrekking tot de gemaakte inschatting. Indien de opdrachtgever zekerheid wenst betreffende eenniet of deels inspecteerbaar element, dient de opdrachtgever het betreffende element bereikbaar te maken.

2.2 De Conditiemeting NEN2767

De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767 –“Conditiemeting van bouw- en installatiedelen”. Het uitgangspunt van NEN 2767 is de behoefte aan eenobjectieve persoonsonafhankelijke registratie van de conditie van onroerend goed. Onderhoudskosten bepaleneen belangrijk deel van de kosten van onroerend goed.

Gebouwbeheerders die ervaring hebben met het opstellen en gebruiken van onderhoudsplanningen constaterendat voor eenzelfde gebouw soms zeer uiteenlopende onderhoudsmaatregelen worden aanbevolen. Van daaruitis bij de gebouwbeheerders de behoefte ontstaan aan een objectieve persoonsonafhankelijke opname- enregistratiesystematiek. De daarvoor ontwikkelde methodiek wordt conditiemeting genoemd. In de loop der tijdzijn verschillende varianten op de conditiemeting ontstaan. Vanwege de behoefte aan eenduidigheid voor eenuniforme toepassing is de methodiek herzien en vastgelegd in een NEN norm.

De conditiemeting vindt plaats op basis van het kwalificeren en kwantificeren van gebreken aan bouw- eninstallatiedelen. De conditiewaarden met bijbehorende gebreken leiden, in relatie tot het gewensteonderhoudsniveau, tot planning van onderhoudsmaatregelen en de (meerjaren)begroting.

De conditiemeting kent nadrukkelijk een technische invalshoek. Bij het ondersteunen van vastgoedbeheer en -beleid is het van belang te onderkennen dat de conditie één van de invloed factoren is die een rol spelen.Andere aspecten die een rol kunnen spelen zijn onder andere gebruikskwaliteit, maatschappelijke kwaliteit,locatie, flexibiliteit, risico's bij uitval. De conditiemeting is dus één van de relevante (objectief vast te stellen)hulpmiddelen voor toetsing en onderbouwing van het vastgoedbeleid van een organisatie. Dit beleid bepaalt derandvoorwaarden waaronder de resultaten van de conditiemeting worden vertaald in toepassingen.

Een belangrijk aspect van de conditiemeting is dat het brede scala van bouw- en installatiedelen met deze

414-3-2017 Intures BV

Page 5: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

methodiek wordt behandeld. Dat geeft vanuit het oogpunt van de gebouwbeheerder een helder en vergelijkbaaroverzicht. Het is een vrij globale inspectiemethodiek vanuit een specifiek doel. De methodiek beoogt eenregistratie van visueel te constateren gebreken vanaf het beloopbare vlak. Het doel is niet direct het achterhalenvan de oorzaken van deze gebreken. Subjectieve beoordelingen waaronder indeling, netheid van afwerkingenen inrichting alsmede uiterlijke schoonheid van bouw- en installatiedelen worden niet meegewogen in deconditiemeting.

2.3 Planning

De uit de conditiemeting voortvloeiende onderhoudshandelingen zijn in deze rapportage veelal geclusterd omkostenefficiëntie te bereiken en overlast voor de gebruikers te beperken. Hierbij zal de onderhoudscyclus en hetstartjaar van (buiten)schilderwerk zoveel mogelijk als uitgangspunt voor clustering dienen.

2.4 Kengetallen

Indien ervaringscijfers ontbreken, bijvoorbeeld in geval van zeer specifieke bouwdelen, zijn de kosten hiervanopgevraagd bij leveranciers, fabrikanten of gespecialiseerde (onder)aannemers. In praktijk kan het zijn dat dewerkelijke kosten afwijken van de gehanteerde kengetallen. Dit heeft te maken met de keuze van het soortcontracteringsmodel of bijvoorbeeld door de (tijdelijke) marktomstandigheden. De kengetallen die in het MJOPzijn gehanteerd, hebben als doel om voor de lange termijn de onderhoudskosten weer te geven.

De kengetallen zijn gebaseerd op een totale aanbesteding van de werkzaamheden zoals deze zijnweergegeven in de rapportage. Indien werkzaamheden separaat of gedeeltelijk worden ingekocht, zal dit eennegatief effect hebben op de kosten en kunnen de kengetallen afwijken van de werkelijke kosten.

514-3-2017 Intures BV

Page 6: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

2017107 • VvE SlotertorenArdennenlaan 144 t/m 188 • Amsterdam

Algemene Objectgegevens

Woningen

Code

Code 2017107

Object

Naam VvE Slotertoren

Adres Ardennenlaan 144 t/m 188

Postcode 1066 SE

Plaats Amsterdam

Inspecteur S. Spil

Inspectiedatum 4-6-2015

Opdrachtgever

Naam Munnik VvE Beheer

Contactpersoon de heer R. (Rogier) Vlaar

Adres Jadelaan 107

Postcode 2132 XZ

Plaats Hoofddorp

Postadres Postbus 654

2130 AR Hoofddorp

Telefoon 023-5631403

E-mailadres [email protected]

Technisch

Voorgevel locatie Zuidgevel

Ligging van het object Stedelijk

Bouwjaar 1994

Financieel

Saldo € 222.904,00

Prijspeil 1-5-2016

BTW De bedragen in de begrotingen zijn inclusief BTW

BTW tarief Hoog/Laag tarief is toegepast: Hoog = 0%; Laag = 0%

Overige

Weersgesteldheid Zonnig

614-3-2017 Intures BV

Page 7: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

Elementenoverzicht

2017107 • VvE Slotertoren

Ardennenlaan 144 t/m 1881066 SE Amsterdam

Element: Een omschrijving van de bouwkundige of installatietechnische elementen die onderhoudsgevoelig zijn.

Locatie: De plaats waar het element zich bevindt.

Hoeveelheid/eenheid: Het aantal met de betreffende meeteenheid dat onderhouden moet worden.

Conditie: Deze geeft de conditie van de bouwkundige staat weer en is als volgt opgebouwd:

Toelichting:

9 = Niet te inspecteren

8 = Nader onderzoek nodig

6 = Zeer slecht

5 = Slecht

4 = Matig

3 = Redelijk

2 = Goed

1 = Uitstekende conditie

714-3-2017 Intures BV

Page 8: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

2017107 • VvE SlotertorenArdennenlaan 144 t/m 188 • Amsterdam

LocatieElement EhdHvh Conditie

Woningen

Gevels

Ingang parkeergarage 41,25 m2 2Gevelconstructie metselwerk

Gevel Begane grond 37,60 m2 2Gevelbekleding tegelwerk

Gevel 1,00 pst 2Destructief gevelonderzoek (na-isolatie gestuct)

Gevel 1933,69 m2 2Gevel na-isolatie gestuct

Diverse locaties 362,00 st 2Onderdorpel natuursteen

T.p.v. balkons 128,00 m1 2Loodaansluiting kozijn

Gevelkozijnen 981,00 m1 2Buitenkant trappenhuis

T.p.v. grote balkons 270,00 st 2Kolom beton

Entree 1,00 st 2Luifel compleet kunststof > 2 m2

Langs de gevels 190,00 m1 2Hemelwaterafvoer pvc

Balkons

T.p.v. trappenhuis 21,00 m1 4Dilatatie kitvoeg

Grote balkons 414,05 m1 2Hekwerk metaal

Grote balkons 510,00 m1 2Hekwerk hardglas

Kleine balkons 62,40 m2 2Balkonscherm beton

Buitenkozijnen

Buitendeuren 208,00 st 2Hang en sluitwerk buitendeuren

Buitenramen 218,00 st 2Hang en sluitwerk buitenramen

Diverse locaties 565,33 m2 2Kozijn buiten hardhout

Diverse locaties 685,38 m2 2Kozijn buiten aluminium

Diverse locaties 80,00 st 2Schuifpui buiten aluminium

Buitenzijde trappenhuis 69,60 m2 2Kozijn buiten puivulling aluminium

T.p.v. trappenhuis 32,00 st 2Traphuisdeur hardhout

Diverse locaties 208,00 st 2Buitendeur hardhout

Diverse locaties 218,00 st 2Schuifraam aluminium

Diverse locaties 93,00 st 2Deurdranger

Daken

Dak trappenhuis 12,50 m2 2Dakplaten staal

Dak 519,20 m2 2Dakbedekking APP

814-3-2017 Intures BV

Page 9: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

2017107 • VvE SlotertorenArdennenlaan 144 t/m 188 • Amsterdam

LocatieElement EhdHvh Conditie

Woningen

Dak 80,00 m1 2Randstrook APP

Dak 3,00 st 2Lichtkoepel dubbelwandig <1 m2

Dak 80,00 m1 2Dakrandafwerking aluminium trim

Dak 479,60 m2 2Tegels op rubber dragers

Schoorstenen

Dak 5,00 st 2Ventilatiedakdoorvoer kunststof plat

Buitenschilderwerk

1,00 PM 0Buitenschilderwerk algemeen

Vloeren

Diverse locaties 141,80 m2 2Vloerafwerking dhg tegels

Vloer entree buiten 54,50 m2 2Vloerafwerking dhg tegels

Algemene ruimtes 337,50 m2 4Vloerafwerking tapijt

T.p.v. lift kelder 16,00 m2 2Vloerafwerking linoleum

Plafonds

Algemene ruimte begane grond 15,00 m2 2Plafondafwerking gipsplaat

Parkeerkelder en bergingen 964,80 m2 2Plafondafwerking hwc-plaat

Binnenkozijnen

Binnendeuren 100,00 st 2Hang en sluitwerk binnendeuren

Bergingen 48,00 st 2Kozijnen binnen aluminium

Diverse locaties 130,75 m2 2Kozijnen binnen hout

Bergingen 45,00 st 2Bergingsdeur hout

Binnendeuren 10,00 st 2Binnendeur opdek hout

Voordeuren woningen 45,00 st 2Binnendeur won.toeg. hout

Binnentrappen

Diverse locaties 35,00 st 2Binnentrappen beton

Trappenhuis 79,20 m2 2Trapbordes binnen beton

Diverse locaties 70,00 m1 2Binnentrapleuning metaal

Inrichting

Postkasten 45,00 st 2Postkasten

T.p.v. algemene ruimte 45,00 st 2Meterkast hout

914-3-2017 Intures BV

Page 10: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

2017107 • VvE SlotertorenArdennenlaan 144 t/m 188 • Amsterdam

LocatieElement EhdHvh Conditie

Woningen

Binnenschilderwerk

Binnendeuren 100,00 st 2Binnen schilderwerk deur hout dekkend (enkelzijdig)

Binnenkozijnen 178,75 m2 2Binnen schilderwerk kozijn&raam hout dekkend (enkelzijdig)

Algemene ruimte 51,75 m2 2Binnen schilderwerk plafond hout dekkend

Diverse locaties 70,00 m1 4Binnen schilderwerk leuning metaal

T.p.v. trappenhuis 69,60 m2 2Binnen schilderwerk puivulling

Binnenwanden en kolommen 662,58 m2 2Binnen schilderwerk betonconstructie

Parkeergarage 293,58 m2 2Binnen schilderwerk betonconstructie

Diverse locaties 212,30 m2 2Binnen schilderwerk betonconstructie plafond

Klimaatinstallaties

Parkeergarage 4,00 st 2Stuwventilator

Dak 5,00 st 2Mechanische ventilatiecollect. > 10 won

Gas, water en sanitair

Diverse locaties 1,00 pst 4CV Rookgas afvoerkanalen

Hydrofoorruimte 2,00 st 2Hydrofoor

Elektrische-installaties

Diverse locaties 110,00 st 2Elektra armaturen binnenlamp

Diverse locaties 30,00 st 2Elektra armaturen buitenlamp

T.p.v. toegangsruimte 45,00 st 2Deurbelinstallatie

Toegangsdeur 1,00 st 2Deuropener

Toegangsruimte 45,00 st 2Oproep-installatie

Transportvoorziening

Liftinstallaties 2,00 st 2Personenlift 12> stopplaatsen

Beveiligingsinstallaties

Parkeergarage 1,00 pst 2CO²/LPG detectie

T.p.v. trappenhuis 1,00 st 2Droge blusleiding

Dak 1,00 pst 2Bliksembeveilingsinstallatie

Dak 6,00 st 4Valbeveiliging

Diverse locaties 2,00 st 2Beeld beveiliging systeem

Garagadeur 1,00 st 2Garagedeur

Garagedeur 2,00 st 2Parkeerapparatuur, stoplichten

1014-3-2017 Intures BV

Page 11: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

2017107 • VvE SlotertorenArdennenlaan 144 t/m 188 • Amsterdam

LocatieElement EhdHvh Conditie

Woningen

Parkeergarage 4,00 st 2Tekstbord/flitslicht

Terreinafwerkingen e.d.

Diverse locaties 3,00 pst 2Hang en sluitwerk toegangspoorten

Inrit parkeergarage 82,50 m2 2Slijtlaag hellingbaan

Diverse locaties 3,00 st 2Toegangspoort metaal

Parkeergarage 117,72 m2 2Wegdekbelijning (15%)

Diversen

1932,92 m2 0Bereikbaarheid

Staartkosten

1,00 pst 0Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding

1114-3-2017 Intures BV

Page 12: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

Bevindingen

Alle prijzen zijn inclusief BTW - (hoog/laag BTW tarief is toegepast)

Woningen

Printdatum: 14-3-2017

2017107 • VvE Slotertoren

Ardennenlaan 144 t/m 1881066 SE Amsterdam

Element: Een omschrijving van de bouwkundige of installatietechnische elementen die onderhoudsgevoelig zijn.

Bevinding: Een verkorte omschrijving van het geconstateerde gebrek/bevinding.

Locatie: De plaats waar het element of gebrek zich bevindt.

Handeling/Activiteit: Een verkorte omschrijving van de activiteiten die in het genoemde jaar moeten worden uitgevoerd.

Hoeveelheid/eenheid: Het aantal met de betreffende meeteenheid dat onderhouden moet worden.

Prijs per eenheid: De gehanteerde prijs per eenheid.

Totaal: Deze prijs wordt uitgerekend door de hoeveelheid te vermenigvuldigen met de prijs per eenheid.

Urgentie: 1- Op korte termijn uitvoeren.2- Op middellange termijn uitvoeren.3- Op lange termijn uitvoeren.4- Aandachtspunt bij de volgende inspectie

Toelichting:

1214-3-2017 Intures BV

Page 13: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

2017107 • VvE SlotertorenArdennenlaan 144 t/m 188 • Amsterdam

Woningen

Exterieur

01 Gevels

Lekkage verhelpen

Activiteit:

De lekkages aan de binnenzijde van de kozijnen worden, volgens de rapporten van SKG IKOB en de contraexpertise van ingenieursbureau Intures, hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door het ontbreken van een goede afdichting aan de buitenzijde en een correcte afwatering aan de binnenzijde van de kozijnen. Er wordt aangeraden om deze gebreken te verhelpen tijdens groot onderhoud aan de gevel in 2017. Deze werkzaamheden zijn meegenomen in dit MJOP.

2017

Vocht, doorslaand

Gevel na-isolatie gestuct

Gevel noord-westzijde

Urgentie: 1 Op korte termijn

02 Balkons

Monitoren afwijking

Activiteit:

Tijdens de inspectie op 4 juni 2015 is geconstateerd dat de betonnen trap aan de westzijde langzaam van het gebouw af kanteld. De VvE voorzitter M. Roovers heeft enkele weken geleden met een stift een rechte lijn getrokken (op de bovenste verdieping van het trappenhuis) om het verschil door de weken vast te leggen. Deze lijn is inmiddels niet meer recht. Wij adviseren de VvE om de lijnen te blijven monitoren. Mocht blijken dat het verschil snel toeneemt (meer dan één cm binnen enkele weken) dan wordt nader onderzoek geadviseerd.

2027

Losgeraakt en gescheurd

Dilatatie kitvoeg

Dilatatievoeg t.p.v. tussenbordessen trappenhuis

Urgentie: 4 Aandachtpunt bij volgende inspectie

€ 0Totaal object

1314-3-2017 Intures BV

Page 14: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

Jaarplan 2017

Alle prijzen zijn inclusief BTW - (hoog/laag BTW tarief is toegepast)

Woningen

Printdatum: 14-3-2017

2017107 • VvE Slotertoren

Ardennenlaan 144 t/m 1881066 SE Amsterdam

Element: Een omschrijving van de bouwkundige of installatietechnische elementen die onderhoudsgevoelig zijn.

Gebrek: Een verkorte omschrijving van het geconstateerde gebrek/bevinding.

Locatie: De plaats waar het element of gebrek zich bevindt.

Handeling/Activiteit: Een verkorte omschrijving van de activiteiten die in het genoemde jaar moeten worden uitgevoerd.

Hoeveelheid/eenheid: Het aantal met de betreffende meeteenheid dat onderhouden moet worden.

Totaal: Deze prijs wordt uitgerekend door de hoeveelheid te vermenigvuldigen met de prijs per eenheid.

De regels die zijn gemarkeerd met een blokje zijn in het hoofdstuk Bevindingen/gebreken verderuitgewerkt. De overige regels zijn planmatig.

Toelichting:

1414-3-2017 Intures BV

Page 15: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

2017107 • VvE SlotertorenArdennenlaan 144 t/m 188 • Amsterdam

2017Handeling - GebrekElement/Locatie EhdHvh

Woningen

01 Gevels

€ 0Gevel na-isolatie gestuct

Vocht, doorslaand

0,00 pstLekkage verhelpen

Gevel

€ 13.542Buitenkant trappenhuis 1,00 pstReinigen en conserveren beplating trappenhuis (incl. bereikbaarheid)

Gevelkozijnen

€ 7.950Buitenkant trappenhuis 1,00 pstVervangen kitvoeg

Gevelkozijnen

03 Buitenkozijnen

€ 1.539Hang en sluitwerk buitenramen 1,00 pstVervangen divers hang- en sluitwerk

Buitenramen

€ 6.316Schuifpui buiten aluminium 1,00 pstVervangen mohair schuifpuien 50% van het complex

Diverse locaties

€ 14.368Schuifpui buiten aluminium 1,00 pstVervangen mohair schuiframen 50% van het complex

Diverse locaties

€ 8.113Schuifpui buiten aluminium 1,00 pstVervangen wielen schuifpuien 50% van het complex

Diverse locaties

09 Buitenschilderwerk

€ 83.414Buitenschilderwerk algemeen 1,00 pstSchilderwerk gevel

€ 19.158Buitenschilderwerk algemeen 1,00 pstSchilderwerk houtwerk

€ 40.280Buitenschilderwerk algemeen 1,00 pstSchilderwerk staalwerk

€ 6.360Buitenschilderwerk algemeen 1,00 pststelpost reparaties

42 Gas, water en sanitair

€ 6.873CV Rookgas afvoerkanalen 1,00 m2Gas, W/S restpost

Diverse locaties

44 Elektrische-installaties

€ 9.051Elektra armaturen binnenlamp 1,00 pstVervangen lampen binnen door LED lampen

Diverse locaties

61 Diversen

€ 20.150Bereikbaarheid 1,00 pstBereikbaarheid onderhoud (steiger)

69 Staartkosten

€ 17.262Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 0,07 pstWerkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2017

€ 254.376Totaal object

1514-3-2017 Intures BV

Page 16: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

Overzicht 25 - Jarenplan (Hoofdgroepen)

Alle prijzen zijn inclusief BTW - (hoog/laag BTW tarief is toegepast)

Woningen

Printdatum: 14-3-2017

2017107 • VvE Slotertoren

Ardennenlaan 144 t/m 1881066 SE Amsterdam

Omschrijving: De omschrijving van de hoofdgroepen, bijvoorbeeld Klimaatinstallaties.

Prijs: Deze prijzen zijn de totalen per hoofdgroep.

Totaal: Deze prijs wordt uitgerekend door de totalen van de betreffende groepen (bijvoorbeeld “Klimaatinstallaties”) over eenaantal jaren bij elkaar te tellen.

Toelichting:

1614-3-2017 Intures BV

Page 17: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

2017107 • VvE SlotertorenArdennenlaan 144 t/m 188 • Amsterdam

2022-2041 Totaal20212020201920182017Code Hoofdgroep

Woningen

€ 29.610 € 51.102€ 0€ 0€ 0€ 0€ 21.49201 Gevels

€ 630 € 630€ 0€ 0€ 0€ 0€ 002 Balkons

€ 181.803 € 242.475€ 0€ 0€ 0€ 30.336€ 30.33603 Buitenkozijnen

€ 68.934 € 96.521€ 27.587€ 0€ 0€ 0€ 005 Daken

€ 0 € 497€ 497€ 0€ 0€ 0€ 006 Schoorstenen

€ 142.474 € 291.686€ 0€ 0€ 0€ 0€ 149.21209 Buitenschilderwerk

€ 14.293 € 14.843€ 550€ 0€ 0€ 0€ 022 Vloeren

€ 873 € 873€ 0€ 0€ 0€ 0€ 023 Plafonds

€ 5.293 € 7.057€ 1.764€ 0€ 0€ 0€ 024 Binnenkozijnen

€ 4.046 € 4.046€ 0€ 0€ 0€ 0€ 026 Inrichting

€ 30.197 € 30.197€ 0€ 0€ 0€ 0€ 029 Binnenschilderwerk

€ 9.857 € 19.714€ 9.857€ 0€ 0€ 0€ 041 Klimaatinstallaties

€ 78.398 € 85.271€ 0€ 0€ 0€ 0€ 6.87342 Gas, water en sanitair

€ 15.389 € 24.570€ 130€ 0€ 0€ 0€ 9.05144 Elektrische-installaties

€ 88.515 € 88.515€ 0€ 0€ 0€ 0€ 045 Transportvoorziening

€ 696 € 1.391€ 696€ 0€ 0€ 0€ 046 Beveiligingsinstallaties

€ 20.150 € 40.300€ 0€ 0€ 0€ 0€ 20.15061 Diversen

€ 50.316 € 72.777€ 2.991€ 0€ 0€ 2.208€ 17.26269 Staartkosten

€ 741.472 € 1.072.464€ 44.070€ 0€ 0€ 32.545€ 254.376Totaal object

1714-3-2017 Intures BV

Page 18: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

Overzicht 25 - Jarenplan (Gedetailleerd)

Alle prijzen zijn inclusief BTW - (hoog/laag BTW tarief is toegepast)

Woningen

Printdatum: 14-3-2017

2017107 • VvE Slotertoren

Ardennenlaan 144 t/m 1881066 SE Amsterdam

Element: Een omschrijving van de bouwkundige of installatietechnische elementen die onderhoudsgevoelig zijn.

Gebrek: Een verkorte omschrijving van het geconstateerde gebrek/bevinding.

Handeling/Activiteit: Een verkorte omschrijving van de activiteiten die in het genoemde jaar moeten worden uitgevoerd.

Hoeveelheid/eenheid: Het aantal met de betreffende meeteenheid dat onderhouden moet worden.

Startjaar en cyclus: In de kolom 'Cyclus' wordt aangegeven om de hoeveel jaar de werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. In dekolom 'Startjaar' staat aangegeven wanneer de werkzaamheden voor de eerste keer uitgevoerd moeten worden.

Totaal: De kosten van de handeling in het betreffende jaar.

Toelichting:

1814-3-2017 Intures BV

Page 19: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

2017107 • VvE SlotertorenArdennenlaan 144 t/m 188 • Amsterdam

2022-2041 Totaal20212020201920182017StjLocatie Element/GebrekCode/Element/Handeling CyHvh Ehd Prijs/Ehd

Woningen

01 Gevels

Buitenkant trappenhuis Gevelkozijnen

€ 13.542 € 27.084€ 13.542141,00 pst 2017Reinigen en conserveren beplating trappenhuis (incl. bereikbaarheid)

€ 13.542,00

€ 7.950 € 15.900€ 7.950141,00 pst 2017Vervangen kitvoeg € 7.950,00

Luifel compleet kunststof > 2 m2 Entree

€ 2.000 € 2.000361,00 st 2039Vervangen luifel kunststof € 2.000,00

Gevel na-isolatie gestuct Gevel

€ 00,00 pst 2017Vocht, doorslaandLekkage verhelpen € 0,00

Hemelwaterafvoer pvc Langs de gevels

€ 6.118 € 6.11824190,00 m1 2027Vervangen hemelwaterafvoer pvc € 32,20

€ 29.610 € 51.102€ 0€ 0€ 0€ 0€ 21.492

02 Balkons

Dilatatie kitvoeg T.p.v. trappenhuis

€ 0100,00 0 2027Losgeraakt en gescheurdMonitoren afwijking € 0,00

€ 630 € 6301021,00 m1 2027Vervangen dilatatie kitvoeg € 15,00

€ 630 € 630€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0

03 Buitenkozijnen

Kozijn buiten aluminium Diverse locaties

€ 151.310 € 151.3101,00 pst 2029Kozijnen onderhoud € 151.310,00

Hang en sluitwerk buitenramen Buitenramen

€ 1.539€ 1.5391,00 pst 2018Vervangen divers hang- en sluitwerk € 1.539,19

€ 1.539€ 1.5391,00 pst 2017Vervangen divers hang- en sluitwerk € 1.539,19

Deurdranger Diverse locaties

€ 30.493 € 30.4931293,00 st 2027Vervangen deurdranger € 163,94

Schuifpui buiten aluminium Diverse locaties

1914-3-2017 Intures BV

Page 20: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

2017107 • VvE SlotertorenArdennenlaan 144 t/m 188 • Amsterdam

2022-2041 Totaal20212020201920182017StjLocatie Element/GebrekCode/Element/Handeling CyHvh Ehd Prijs/Ehd

Woningen

€ 6.316€ 6.3161,00 pst 2017Vervangen mohair schuifpuien 50% van het complex

€ 6.316,25

€ 6.316€ 6.3161,00 pst 2018Vervangen mohair schuifpuien 50% van het complex

€ 6.316,25

€ 14.368€ 14.3681,00 pst 2017Vervangen mohair schuiframen 50% van het complex

€ 14.367,83

€ 14.368€ 14.3681,00 pst 2018Vervangen mohair schuiframen 50% van het complex

€ 14.367,83

€ 8.113€ 8.1131,00 pst 2018Vervangen wielen schuifpuien 50% van het complex

€ 8.113,05

€ 8.113€ 8.1131,00 pst 2017Vervangen wielen schuifpuien 50% van het complex

€ 8.113,05

€ 181.803 € 242.475€ 0€ 0€ 0€ 30.336€ 30.336

05 Daken

Dakplaten staal Dak trappenhuis

€ 1.063 € 1.06312,50 m2 2039Vervangen dakplaten staal. excl. dakafwerking

€ 85,00

Lichtkoepel dubbelwandig <1 m2 Dak

€ 746 € 1.493€ 746183,00 st 2021Vervangen lichtkoepel dubbelwandig <1 m2

€ 248,80

Tegels op rubber dragers Dak

€ 24.906 € 24.90636479,60 m2 2039Vervangen betontegels + dragers € 51,93

Dakbedekking APP Dak

€ 38.442 € 38.44236519,20 m2 2039Vervangen dakbedekking APP € 74,04

€ 23.063€ 23.06318519,20 m2 2021Aanbrengen nieuwe laag dakbedekking APP

€ 44,42

Dakrandafwerking aluminium trim Dak

€ 1.889 € 3.778€ 1.8891880,00 m1 2021Vervangen daktrim aluminium € 23,61

Randstrook APP Dak

€ 1.889 € 3.778€ 1.8891880,00 m1 2021Vervangen randstrook APP € 23,61

€ 68.934 € 96.521€ 27.587€ 0€ 0€ 0€ 0

2014-3-2017 Intures BV

Page 21: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

2017107 • VvE SlotertorenArdennenlaan 144 t/m 188 • Amsterdam

2022-2041 Totaal20212020201920182017StjLocatie Element/GebrekCode/Element/Handeling CyHvh Ehd Prijs/Ehd

Woningen

06 Schoorstenen

Ventilatiedakdoorvoer kunststof plat Dak

€ 497€ 497245,00 st 2021Vervangen dakdoorvoer kunststof plat

€ 99,32

€ 0 € 497€ 497€ 0€ 0€ 0€ 0

09 Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk algemeen

€ 85.000 € 85.0001,00 pst 2031Schilderwerk gevel € 85.000,00

€ 83.414€ 83.4141,00 pst 2017Schilderwerk gevel € 83.414,00

€ 38.316 € 38.31661,00 pst 2031Schilderwerk houtwerk € 19.158,00

€ 19.158 € 38.316€ 19.15861,00 pst 2017Schilderwerk houtwerk € 19.158,00

€ 40.280€ 40.2801,00 pst 2017Schilderwerk staalwerk € 40.280,00

€ 6.360€ 6.3601,00 pst 2017stelpost reparaties € 6.360,00

€ 142.474 € 291.686€ 0€ 0€ 0€ 0€ 149.212

22 Vloeren

Vloerafwerking tapijt Algemene ruimtes

€ 13.743 € 13.74320337,50 m2 2036Vervangen tapijt € 40,72

Vloerafwerking linoleum T.p.v. lift kelder

€ 550 € 1.100€ 5501216,00 m2 2021Vervangen vloerafwerking linoleum € 34,37

€ 14.293 € 14.843€ 550€ 0€ 0€ 0€ 0

23 Plafonds

Plafondafwerking gipsplaat Algemene ruimte begane grond

€ 873 € 8734815,00 m2 2039Vervangen plafondafwerking gipsplaat

€ 58,17

€ 873 € 873€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0

2114-3-2017 Intures BV

Page 22: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

2017107 • VvE SlotertorenArdennenlaan 144 t/m 188 • Amsterdam

2022-2041 Totaal20212020201920182017StjLocatie Element/GebrekCode/Element/Handeling CyHvh Ehd Prijs/Ehd

Woningen

24 Binnenkozijnen

Hang en sluitwerk binnendeuren Binnendeuren

€ 5.293 € 7.057€ 1.76465,00 st 2021Vervangen hang en sluitwerk binnendeuren (5%)

€ 352,85

€ 5.293 € 7.057€ 1.764€ 0€ 0€ 0€ 0

26 Inrichting

Postkasten Postkasten

€ 4.046 € 4.0461845,00 st 2027Vervangen postkasten € 89,90

€ 4.046 € 4.046€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0

29 Binnenschilderwerk

Binnen schilderwerk deur hout dekkend (enkelzijdig)

Binnendeuren

€ 6.102 € 6.10218100,00 st 2034Groot schilderwerk deur hout dekkend

€ 61,02

Binnen schilderwerk kozijn&raam hout dekkend (enkelzijdig)

Binnenkozijnen

€ 4.210 € 4.21018178,75 m2 2034Groot schilderwerk kozijn&raam hout dekkend (enkelzijdig)

€ 23,55

Binnen schilderwerk puivulling T.p.v. trappenhuis

€ 1.786 € 1.7861869,60 m2 2034Groot schilderwerk puivulling € 25,66

Binnen schilderwerk betonconstructie

Binnenwanden en kolommen

€ 11.986 € 11.98618662,58 m2 2035Groot schilderwerk steenachtig € 18,09

Binnen schilderwerk betonconstructie plafond

Diverse locaties

€ 3.841 € 3.84118212,30 m2 2034Groot schilderwerk betonconstructie plafond

€ 18,09

Binnen schilderwerk plafond hout dekkend

Algemene ruimte

€ 1.086 € 1.0861851,75 m2 2035Groot schilderwerk plafond hout dekkend

€ 20,99

Binnen schilderwerk leuning metaal Diverse locaties

€ 1.187 € 1.1871870,00 m1 2034Groot schilderwerk leuning metaal € 16,95

€ 30.197 € 30.197€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0

2214-3-2017 Intures BV

Page 23: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

2017107 • VvE SlotertorenArdennenlaan 144 t/m 188 • Amsterdam

2022-2041 Totaal20212020201920182017StjLocatie Element/GebrekCode/Element/Handeling CyHvh Ehd Prijs/Ehd

Woningen

41 Klimaatinstallaties

Mechanische ventilatiecollect. > 10 won

Dak

€ 9.857 € 19.714€ 9.857185,00 st 2021Vervangen ventilatie-unit collectief >10 woningen

€ 1.971,42

€ 9.857 € 19.714€ 9.857€ 0€ 0€ 0€ 0

42 Gas, water en sanitair

Hydrofoor Hydrofoorruimte

€ 13.398 € 13.398182,00 st 2027Vervangen hydrofoor € 6.699,00

CV Rookgas afvoerkanalen Diverse locaties

€ 65.000 € 65.0001,00 pst 2023Aanbrengen rga in bestaand kanaal € 65.000,00

€ 6.873€ 6.8731,00 m2 2017Gas, W/S restpost € 6.873,00

€ 78.398 € 85.271€ 0€ 0€ 0€ 0€ 6.873

44 Elektrische-installaties

Elektra armaturen binnenlamp Diverse locaties

€ 9.051 € 18.102€ 9.051241,00 pst 2017Vervangen lampen binnen door LED lampen

€ 9.051,00

Deurbelinstallatie T.p.v. toegangsruimte

€ 2.590 € 2.5901845,00 pst 2027Vervangen deurbelinstallatie € 57,56

Deuropener Toegangsdeur

€ 130 € 259€ 130121,00 pst 2021Vervangen deuropener € 129,51

Oproep-installatie Toegangsruimte

€ 3.618 € 3.6182445,00 pst 2027Vervangen oproepinstallatie € 80,41

€ 15.389 € 24.570€ 130€ 0€ 0€ 0€ 9.051

2314-3-2017 Intures BV

Page 24: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

2017107 • VvE SlotertorenArdennenlaan 144 t/m 188 • Amsterdam

2022-2041 Totaal20212020201920182017StjLocatie Element/GebrekCode/Element/Handeling CyHvh Ehd Prijs/Ehd

Woningen

45 Transportvoorziening

Personenlift 12> stopplaatsen Liftinstallaties

€ 70.202 € 70.202122,00 pst 2027Personenlift herstel kooi € 17.550,41

€ 18.313 € 18.313182,00 pst 2033Personenlift revisie installatie € 9.156,72

€ 88.515 € 88.515€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0

46 Beveiligingsinstallaties

Bliksembeveilingsinstallatie Dak

€ 696 € 1.391€ 696181,00 pst 2021Vervangen bliksembeveiliging-installatie

€ 695,59

€ 696 € 1.391€ 696€ 0€ 0€ 0€ 0

61 Diversen

Bereikbaarheid

€ 20.150 € 40.300€ 20.150141,00 pst 2017Bereikbaarheid onderhoud (steiger) € 20.150,00

€ 20.150 € 40.300€ 0€ 0€ 0€ 0€ 20.150

69 Staartkosten

Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding

€ 17.262€ 17.2620,07 pst 2017Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2017

€ 237.114,32

€ 2.208€ 2.2080,07 pst 2018Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2018

€ 30.336,32

€ 00,07 pst 2019Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2019

€ 0,00

€ 00,07 pst 2020Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2020

€ 0,00

€ 2.991€ 2.9910,07 pst 2021Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2021

€ 41.079,83

€ 00,07 pst 2022Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2022

€ 0,00

€ 6.127 € 6.1270,07 pst 2023Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2023

€ 84.158,00

€ 00,07 pst 2024Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2024

€ 0,00

2414-3-2017 Intures BV

Page 25: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

2017107 • VvE SlotertorenArdennenlaan 144 t/m 188 • Amsterdam

2022-2041 Totaal20212020201920182017StjLocatie Element/GebrekCode/Element/Handeling CyHvh Ehd Prijs/Ehd

Woningen

€ 00,07 pst 2025Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2025

€ 0,00

€ 00,07 pst 2026Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2026

€ 0,00

€ 5.984 € 5.9840,07 pst 2027Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2027

€ 82.196,64

€ 00,07 pst 2028Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2028

€ 0,00

€ 11.015 € 11.0150,07 pst 2029Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2029

€ 151.310,00

€ 00,07 pst 2030Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2030

€ 0,00

€ 10.614 € 10.6140,07 pst 2031Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2031

€ 145.800,00

€ 00,07 pst 2032Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2032

€ 0,00

€ 1.511 € 1.5110,07 pst 2033Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2033

€ 20.757,12

€ 1.247 € 1.2470,07 pst 2034Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2034

€ 17.124,51

€ 952 € 9520,07 pst 2035Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2035

€ 13.072,30

€ 1.000 € 1.0000,07 pst 2036Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2036

€ 13.743,00

€ 1.418 € 1.4180,07 pst 2037Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2037

€ 19.473,00

€ 00,07 pst 2038Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2038

€ 0,00

€ 9.789 € 9.7890,07 pst 2039Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2039

€ 134.470,43

€ 00,07 pst 2040Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2040

€ 0,00

€ 659 € 6590,07 pst 2041Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding 2041

€ 9.051,00

€ 50.316 € 72.777€ 2.991€ 0€ 0€ 2.208€ 17.262

€ 741.472 € 1.072.464€ 44.070€ 0€ 0€ 32.545€ 254.376Totaal object

2514-3-2017 Intures BV

Page 26: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

Kapitalisatie 25 - Jaren

Alle prijzen zijn inclusief BTW - (hoog/laag BTW tarief is toegepast)

Woningen

Printdatum: 14-3-2017

2017107 • VvE Slotertoren

Ardennenlaan 144 t/m 1881066 SE Amsterdam

Onkosten: De totale uitgaven voor het onderhoud per jaar.

Reservering: De jaarlijkse reservering in deze kapitalisatie.

Saldo: Dit is het opgebouwde banksaldo.Deze is berekend aan de hand van de uitgaven en de reservering.

Toelichting:

2614-3-2017 Intures BV

Page 27: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

2017107 • VvE SlotertorenArdennenlaan 144 t/m 188 • Amsterdam

Jaar Onkosten Reservering Saldo

Woningen

2017 € -254.376 € 41.500 € 10.028

2018 € -32.545 € 41.500 € 18.983

2019 € 0 € 41.500 € 60.483

2020 € 0 € 41.500 € 101.983

2021 € -44.070 € 41.500 € 99.413

2022 € 0 € 41.500 € 140.913

2023 € -90.285 € 41.500 € 92.128

2024 € 0 € 41.500 € 133.628

2025 € 0 € 41.500 € 175.128

2026 € 0 € 41.500 € 216.628

2027 € -88.181 € 41.500 € 169.947

2028 € 0 € 41.500 € 211.447

2029 € -162.325 € 41.500 € 90.622

2030 € 0 € 41.500 € 132.122

2031 € -156.414 € 41.500 € 17.208

2032 € 0 € 41.500 € 58.708

2033 € -22.268 € 41.500 € 77.939

2034 € -18.371 € 41.500 € 101.068

2035 € -14.024 € 41.500 € 128.544

2036 € -14.743 € 41.500 € 155.301

2037 € -20.891 € 41.500 € 175.910

2038 € 0 € 41.500 € 217.410

2039 € -144.260 € 41.500 € 114.650

2040 € 0 € 41.500 € 156.150

2041 € -9.710 € 41.500 € 187.940

€ -1.072.464 € 1.037.500

2714-3-2017 Intures BV

Page 28: 2017107 • VvE Slotertoren Ardennenlaan 144 t/m 188 Amsterdam · 2017. 3. 23. · De conditiemeting en het hieruit voortvloeiende meerjarenplan zijn gebaseerd op de nieuwe NEN 2767

2017107 • VvE SlotertorenArdennenlaan 144 t/m 188 • Amsterdam

Jaar Onkosten Reservering Saldo

Woningen

2016 2019 2022 2025 2028 2031 2034 2037 2040

€ -300.000

€ -250.000

€ -200.000

€ -150.000

€ -100.000

€ -50.000

€ 0

€ 50.000

€ 100.000

€ 150.000

€ 200.000

€ 250.000 Onkosten

Saldo

2814-3-2017 Intures BV