Immersive Space Opdr 1

Post on 25-Mar-2016

228 views 0 download

description

Opdracht 1.

Transcript of Immersive Space Opdr 1

Opdracht 1 Immersive space.

Drie immersive ruimtes.

Sebastiaan van Apeldoorn

1.

Dit is een afbeelding van Disney World. Je krijgt echt het gevoel dat er een hele wereld achter de poort ligt. Door de kleuren van de lucht lijkt het alsof het veel diepte heeft. Ook zie je aan de zijkanten van het kasteel nog bomen en wat kleine gebouwen. Dit sugereert dat er een immersive space aan die kant is. De afbeeld-ing geeft een relaxed sfeer aan door het gebruik van de kleuren die niet te veel van elkaar verschillen.

2.

Dit is een schilderij waar op je een soort neushoorn van steen ziet die een stad op zijn rug heeft. De achtergrond heeft veel diepte alsof het ook een eigen wereld heeft. Je word er echt ingetrok-ken. Doordat er aan de zijkanten bergen zijn lijkt het alsof je tussen deze bergen staat. Je het lijkt op een hele andere wereld, een soort fantasie wereld.

3.

Dit is een afbeelding uit de game Halo. Zelf vind ik dit een mooie en meeslepende afbeelding. Doordat je zo veel verschillende dingen ziet lijkt het echt op een hele wereld. Door de lucht en het ruimteschip dat er uit komt, krijg je een gevoel dat er iets aan de hand is. Het maakt je ook een beetje nieuwsgierig. Daar onder zie je bergen en rotsen, ook zie je wolken om de bergen heen. Dit betekent dat je ergens heel hoog staat, op een berg bijvoorbeeld. Door het ruimteschip en de soldaat in zijn leger outfit, die van staal is, zie je dat het een andere wereld is, een immer-sive space.