Vreewijker 2012

1

Click here to load reader

description

 

Transcript of Vreewijker 2012

Page 1: Vreewijker 2012

Een leuke eetervaring in LombardijenHotspot Hutspot – stadslandbouw in optima formaIn de Rotterdamse wijk Lombardijen gebeurt iets moois.Gezondheid, activiteiten voor de jeugd en contact met buurtbewo-ners komen samen in het nieuwe Hotspot Hutspot. Een eethuisdat het gevolg is van stadslandbouwproject ‘Van Grond tot Mond’.

Hier koken de kinderen en eten ze gezamenlijk een aantal keerper week een zelfgemaakte gezonde maaltijd. Ook buurtbewonerszijn van harte welkom in het eethuis. Voor 7 euro schuiven ze aanen genieten mee van de groente uit de tuin, aangevuld met biolo-gische producten uit de winkel. De kinderen doen ervaring op metkoken, bedienen en gezond eten. De trotse ploeg is vier dagenper week aan het werk in de keuken en bereid een grote verschei-denheid aan maaltijden.

AmbitieusMaar de ambities zijn groter. Uiteindelijk zal Hotspot Hutspot eenlocatie dichter bij de Van grond tot Mond groentetuin krijgen.Zodat je echt kunt zien waar de maaltijd op je bord vandaan komt.Het doel is dat de tuin zichzelf met de inkomsten uit het eethuiskan gaan bekostigen.

Het is een bijzondere ervaring om uit je jas en aan tafel geholpente worden door enthousiaste kinderen die ook nog alles van hetweekmenu kunnen vertellen. Dat weekmenu is te vinden op dewebsite: http://hotspothutspot.tumblr.com/, voor wie zich niet willaten verrassen. Tevens is het ook nog erg lekker eten dat onder

leiding mede door kin-deren wordt klaarge-maakt. Door de klein-schaligheid is hetgezellig en huiselijk,wat nog versterkt wordtdoordat de leidingge-venden even gezelligkomen bijpraten om uitte leggen wat dit pro-ject betekent voor dekinderen die van destraat af zijn en eengoede maaltijd krijgen.Ze eten het menunamelijk zelf ook, eenbetere reclame is ereigenlijk niet.Voor € 7.00 krijgt u eendriegangen maaltijd ener wordt voor gezorgddat u daarna geen hon-ger meer hebt.De beide kerstdagen ishet eethuis open enkost een viergangendiner € 10.00Het verdient, zeker metde kerst, aanbevelingom te reserveren:bel bob 06-51810675.

Geeft uHotspotHutspoteens eenkans u teverwennen.Tenslotte isLombardijenniet zoverweg.Het adres isDumasstraat263, opendinsdag t/mvrijdag

de Vreewijker Pagina 7

J.DRENTOptometrist

ContactlensspecialistLid A.N.V.O.

Strevelsweg 61, 3073 DTRotterdam, Tel. 4 85 91 47

De Rolls Royce onder de kunstge-bitten

Wim Noordzij verbaast zich er nog dagelijksover dat er zoveel mensen zijn die problemenhebben met een pijnlijke en loszittende pro-these, niet wetend dat er een manier is omterug te kunnen gaan in de tijd toen ze nogeigen tanden hadden en zonder na te denkenkonden eten, praten en lachen.

Nu kunnen mensen met gebitsproblemen ein-delijk geholpen worden, door het inzettenvan implantaten door de implantoloog waarwij nauw mee samenwerken.Als u dit leestdenkt u: dit is alleen voor rijke mensen.Nee hoor, want na een bezoek aan deimplantoloog wordt de behandeling aange-vraagd en bij goedkeuring wordt bij de zie-kenfondsverzekerde met een aanvullendepolis de behandeling volledig vergoed.Informeer vrijblijvend bij ons over de mogelijkheden die er voor u zouden kunnenzijn en u eindelijk eens kan genieten van een vastzittende prothese.

Dental KralingenGoudse Rijweg 39

(Rotterdam-Oost)

010-453 05 12

Dento TandprothetiekBongert 1

(hoek BeukendaalRotterdam-Zuid)010-419 25 64

Op professionele wijze bieden wij sinds 1988Kinderopvang, kleinschalig en huiselijk.Ons knusse huis staat aan de Langegeer in Vreewijk

Hele dagopvang van 7.30 uurtot 18.00 uur, ma t/m vrijVoor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Langegeer 1153075 JE Rotterdam - Vreewijk

Informatie nummer: 010 / 4323772/ 4322694kantoor@kinderdagverblijfsmurfenland.nlwww.kinderdagverblijfsmurfenland.nl

KINDERDAGVERBLIJF SMURFENLANDKINDERDAGVERBLIJF SMURFENLAND

Advertentie