De Treffer 2011-2012 - 2012-01-24

download De Treffer 2011-2012 - 2012-01-24

of 18

 • date post

  11-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  223
 • download

  8

Embed Size (px)

description

 

Transcript of De Treffer 2011-2012 - 2012-01-24

 • VoorzitterP.J. ter Horst

  06-46090221hterhorst@boko.nl

  SecretarisP.P. van Rooij

  020- 6951294ppvrooij@hetnet.nl

  PenningmeesterR. Stallinga

  020-6004332rsab@xs4all.nl

  JeugdcommissieVacant

  Contributie-donatieRABOBANK 39.35.09.214

  LedenadministratiePostbus 189

  1110 AD Diemen

  KantinebeheerderVacant

  Redactie clubblad M.E. Post

  mep1@upcmail.nl

  Alle correspondentiebetreffende

  de ledenadministratiesturen naar:sv Diemen

  LedenadministratiePostbus 189

  1110 AD Diemen

  DeTreffer

  Clubblad van de sportvereniging DiemenOpgericht 16 juli 1931Postbus 189 - 1110 AD Diemen020-6992048 svdiemen@hetnet.nl

  Jaargang 78 nr. 11 24 januari 2012

  Beste Leden en SponsorsDe winterstop is weer voorbij en staan wij op het punt om af te trappen voor de 2e seizoenshelft.Toch is het leuk om eens te kijken wat er nu gebeurt in die voetballoze periode. De gedachte dat er helemaal niets gebeurd zou natuurlijk kunnen opkomen.Allereerst hebben wij allen met familie, vrienden en bekenden kerst gevierd of misschien bent u wel op een korte ski- of zonvakantie geweest.Dichterbij huis was er een fraai toernooi voor onze jongere jeugd in de opblaashal in Diemen.

  Natuurlijk mogen wij ook de geslaagde nieuwjaarsreceptie niet vergeten met een geheel andere opzet dan voorgaande jaren. Ook nu kon er weer geklonken worden met de nodige heerlijk cocktails van Jurry Fritz+crew en was de catering in handen van onze zaterdag 1 sponsor Absolute De-licious. Op deze wijze konden onze vrijwilligers achter de bar ook eens genieten van al het heerlijks dat voorbij kwam.Ook mochten wij op deze dag de vrijwilligersloterij houden die bij al de winnaars een vrolijke glimlach op het gezicht bracht. Voor hen was 2012 al goed begonnen!Dit gebeurde echter niet voordat onze veteranen tegen de zaterdag 1 had-den gespeeld en de huidige zondag selectie uitkwam tegen oudDiemen in de traditionele Nieuwjaarswedstrijden.Het werd die dag wat later maar rg gezellig.

  Kort daarna heeft onze selectie de draad weer opgepakt met trainingen en oefenwedstrijden en beker- of inhaalverplichtingen.Persoonlijk heb ik de verrichtingen van onze zondag selectie gevolgd en ik moet zeggen dat het een genot is om naar te kijken hoe er getraind en gespeeld wordt. Echter nog belangrijker: hoe er onderling met elkaar wordt omgegaan.Nu zijn goede resultaten in de voorbereiding leuk maar dit schrijvende staat vanmiddag de eerste competitieronde op het programma en daar draait het om.Als afsluiting van de voorbereiding werd er vrijdagavond nog getraind in the Beach in Aalsmeer waar de vonken er vanaf vlogen tijdens het ten-nisvoetbal.

  Met het huidige stormachtige weer op de achtergrond moet ik zeggen dat ik uitkijk naar het komende voetbalweekeinde. Ik spreek de wens uit dat onze elftallen ook een stormachtige start mogen maken met kampi-oenschappen of promotie als gevolg.Ik wens u weer veel sportplezier.

  Hans ter Horst

 • nr. 11 24 januari 2012 2 DeTreffer svDiemen

  Laagste rentes van Nederland! Nu vanaf 3,3%

  Bel: 020 - 416 26 56

 • nr. 11 24 januari 2012 3 DeTreffer svDiemen

  Op 83-jarige leeftijd is zondag 8 januari ons oud bestuurslid en ere-lid

  Jan van der Wijngaart

  overleden

  Jan was lid vanaf 1 januari 1963, ruim 48 jaar. Hij was al die jaren actief, eerst als speler en vrijwil-liger en na zijn voetbalperiode tot een jaar of 2 geleden als vrijwilliger.

  Zijn voetballoopbaan heeft Jan bij onze zaterdagafdeling gesleten. Vooral in de lagere teams en in de veteranen, tot voor voetballers, hoge leeftijd. Sportiviteit stond bij Jan voorop, ik denk niet dat hij ooit een waarschuwing of gele kaart heeft gekregen. Een speler onderuit halen kwam bij Jan niet voor, bal wel of niet over de lijn, Jan was daar heel eerlijk in, zijn teamgenoten namen hem dat niet altijd in dank af.

  Jan was 25 jaar bestuurslid van 1970 tot 1995, op 9 oktober 1995 werd hij onder luid applaus van de Algemene Ledenvergadering benoemd tot ere-lid.

  Als bestuurslid had Jan gebouwen en terreinen onder zijn hoede en dat 25 jaar lang, de gebouwen en terreinen hadden het goed onder zijn leiding. Zowel op sportpark Spoorzicht en als op sport-park De Diemen heeft hij veel werk verricht. Jarenlang was het elektriciteitsgedeelte zijn werk, lampen in de lichtmasten stuk? Jan ging omhoog, dat deed hij tot op hoge leeftijd.

  Jan heeft ook een aantal jaren sv Diemen vertegenwoordigd in de Sportraad Diemen en heeft het wedstrijdsecretariaat van de zaterdagafdeling in de beginjaren van deze afdeling gedaan.

  Jan was een van de fundamenten van onze vereniging, een harde werker, een man die van veel zaken veel wist, een clubman in hart en nieren. Daar heb je er niet zo veel meer van.Zijn overlijden is een groot verlies voor de vereniging.

  Een verlies dat in het niets valt bij het verlies voor zijn vrouw Truus, de kinderen, schoonkinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

  Boven aan de rouwkaart staat:

  We gaan de dag sluiten

  Jan heeft zijn dag voorgoed gesloten.

  De begrafenis heeft op vrijdag 13 januari op de begraafplaats Rustoord, onder zeer grote belang-stelling plaatsgevonden.

  Tinus Post

 • nr. 11 24 januari 2012 4 DeTreffer svDiemen

  Op maandag 14 januari is mevrouw

  Geesje Moria

  op 83-jarige leeftijd overleden.

  Op ons vorige sportpark Spoorzicht heeft Gees Moria veel voor onze vereniging betekent, zij stond vaak achter de bar en de club kon altijd een beroep op haar doen.

  We wensen kinderen en kleinkinderen veel sterkte om dit grote verlies te dragen.

  De crematieplechtigheid heeft op vrijdag 20 januari plaatsgevonden.

  Tinus Post

  Start competitie veldvoetbal 2012-2013De tweede helft van de competitie is nog maar net begonnen. Toch is de speeldagenkalender voor het volgend seizoen al in elkaar gezet. Hieronder vast enkele belangrijke data.

  In de speeldagenkalender 2012-2013 is een belangrijke aanpassing gedaan voor het bekerprogram-ma Categorie B. Voor deze groepen worden de eerste en tweede bekerronde gepland in de eerste twee speelweekeinden, 1/2 en 8/9 september 2012. In het speelweekeinde van 15/16 september 2012 zal gestart worden met wedstrijddag drie. Teams in de categorie B die zich niet inschrijven voor het bekertoernooi starten dan pas op 15/16 september 2012 met hun competitieprogramma.

  Hierdoor wil West I de verenigingen in staat stellen met alle jeugd-, seniorenteams uit de Categorie B in te schrijven voor het bekertoernooi. West I zal meer categorien onderscheiden waardoor er nog meer gradaties ontstaan in het bekertoernooi om alle teams zoveel als mogelijk van gelijk niveau tegen elkaar te laten spelen.

  Competitie veldvoetbal, categorie AZaterdag 1 september / Zondag 2 september 2012

  Competitie veldvoetbal, categorie BZaterdag 15 september / Zondag 16 september 2012 (WD3)

  Bekercompetitie veldvoetbal, categorie ARonde 1: 18/19 augustus 2012Ronde 2: 21/22/23 augustus 2012Ronde 3: 25/26 augustus 2012Inhaal beker : 28/29/30 augustus 2012

  Bekercompetitie veldvoetbal, categorie BRonde 1: 01/02 september 2012Ronde 2: 08/09 september 2012Ronde 3: 20/21 oktober 2012

  Officile mededelingen

 • nr. 11 24 januari 2012 5 DeTreffer svDiemen

  Impressie van de NieuwjaarsbijeenkomstBij binnenkomst om 14.00 uur was het al behoorlijk druk met spelers, -vrouwen en -kinderen. Voluit nieuw-jaarswensen en een eerste beschouwing op de wedstrijden.Beide wedstrijden begonnen om half drie en duurden een uur. Zij stonden onder leiding van Hans Post (zondag) en Rogier de Waal (zaterdag).De zaterdag 1 speelde met 1-1 gelijk tegen de Veteranen 35+ op veld 2. De straffe wind maakte het voor de toeschouwers behoorlijk fris. De toeschouwers langs het 3e veld konden gelukkig in de luwte van ons gebouw staan en dat scheelde heel wat.De zondagselectie bestond deze keer vooral uit spelers van de zondag 2 omdat het 1e team op zondag in Baarn een oefentoernooi ging afwerken. De Oud zondag bestond uit de gelukkig bekende gezichten en bekende begeleiders. Deze wedstrijd eindigde in 2-1 voor Oud. Jeremy Bierma scoorde voor de selectie en Jordy Durville en Michel de Graeve voor Oud zondag. Het is toch altijd heerlijk wanneer je op deze oud spelers en -leiders elk jaar een beroep kunt doen en ze doen het nog goed. Zou deelname aan de KNVB 45+ toernooien op een half veld niet wat voor hen zijn op de vrijdagavonden in het voorjaar en direct na de zomer?Het Happy Hour direct na de wedstrijd was al zeer enthousiast, het stemgeluid in de kantine werd steeds harder en achter de bar en in de keuken werden bergen werk verzet. De cocktails van Jurry schenen de heren en dames prima te bevallen. Voorzitter Hans ter Horst had om 17.00 uur de grootste moeite om met de microfoon boven het geluid uit te komen voor de Vrijwilligersloterij. De 5 geldprijzen vielen bij de juiste personen.

  De prijzen werden gewonnen door:Mevr. Y. Ceelie (assistentie bij toernooien)Dhr. M.E. Post (red. clubblad/ledenadministratie)Mevr. M. Mrs (assistentie toernooien)Dhr. P. Holthuizen (trainer D1)Patrick Ceelie (scheidsrechter E- & F-pupillen)

  Het feestgedruis hield aan tot 21.30 uur waarna het feest mogelijk elders in de horeca van Diemen werd voortgezet. Al met al hebben zon 120 personen een heerlijke middag en avond gehad door de inzet van de 4 teams en de keuken- en bar bemanning. Deze personen dus hartelijk dank voor hun grote inzet.Voor volgend jaar rekenen we weer op iedereen die nu aanwezig was en vanuit de trainers en leiders van teams en ouders nog meer belangstelling. Maandagmorgen had de werkploeg de grootste moeite om de kantine weer geheel vet vrij en bier schoon te krijgen.

  Peter van Rooij

  Schorsingen vanwege niet tijdig betaalde contributie.In augustus 2011 is