De Treffer 2011-2012 - 2012-01-24

of 18 /18
Voorzier P.J. ter Horst 06-46090221 [email protected] Secretaris P.P. van Rooij 020- 6951294 [email protected] Penningmeester R. Stallinga 020-6004332 [email protected] Jeugdcommissie Vacant Contribue-donae RABOBANK 39.35.09.214 Ledenadministrae Postbus 189 1110 AD Diemen Kannebeheerder Vacant Redace clubblad M.E. Post [email protected] Alle correspondene betreffende de ledenadministrae sturen naar: sv Diemen Ledenadministrae Postbus 189 1110 AD Diemen De Treffer Clubblad van de sportvereniging Diemen Opgericht 16 juli 1931 Postbus 189 - 1110 AD Diemen 020-6992048 [email protected] Jaargang 78 nr. 11 24 januari 2012 Beste Leden en Sponsors De winterstop is weer voorbij en staan wij op het punt om af te trappen voor de 2e seizoenshelft. Toch is het leuk om eens te kijken wat er nu gebeurt in die voetballoze periode. De gedachte dat er helemaal niets gebeurd zou natuurlijk kunnen opkomen. Allereerst hebben wij allen met familie, vrienden en bekenden kerst gevierd of misschien bent u wel op een korte ski- of zonvakantie geweest. Dichterbij huis was er een fraai toernooi voor onze jongere jeugd in de opblaashal in Diemen. Natuurlijk mogen wij ook de geslaagde nieuwjaarsreceptie niet vergeten met een geheel andere opzet dan voorgaande jaren. Ook nu kon er weer geklonken worden met de nodige heerlijk cocktails van Jurry Fritz+crew en was de catering in handen van onze zaterdag 1 sponsor Absolute De- licious. Op deze wijze konden onze vrijwilligers achter de bar ook eens genieten van al het heerlijks dat voorbij kwam. Ook mochten wij op deze dag de vrijwilligersloterij houden die bij al de winnaars een vrolijke glimlach op het gezicht bracht. Voor hen was 2012 al goed begonnen! Dit gebeurde echter niet voordat onze veteranen tegen de zaterdag 1 had- den gespeeld en de huidige zondag selectie uitkwam tegen “oud”Diemen in de traditionele Nieuwjaarswedstrijden. Het werd die dag wat later maar érg gezellig. Kort daarna heeft onze selectie de draad weer opgepakt met trainingen en oefenwedstrijden en beker- of inhaalverplichtingen. Persoonlijk heb ik de verrichtingen van onze zondag selectie gevolgd en ik moet zeggen dat het een genot is om naar te kijken hoe er getraind en gespeeld wordt. Echter nog belangrijker: hoe er onderling met elkaar wordt omgegaan. Nu zijn goede resultaten in de voorbereiding leuk maar dit schrijvende staat vanmiddag de eerste competitieronde op het programma en daar draait het om. Als afsluiting van de voorbereiding werd er vrijdagavond nog getraind in “the Beach” in Aalsmeer waar de vonken er vanaf vlogen tijdens het ten- nisvoetbal. Met het huidige stormachtige weer op de achtergrond moet ik zeggen dat ik uitkijk naar het komende voetbalweekeinde. Ik spreek de wens uit dat onze elftallen ook een stormachtige start mogen maken met kampi- oenschappen of promotie als gevolg. Ik wens u weer veel sportplezier. Hans ter Horst

Embed Size (px)

description

 

Transcript of De Treffer 2011-2012 - 2012-01-24

 • VoorzitterP.J. ter Horst

  [email protected]

  SecretarisP.P. van Rooij

  020- [email protected]

  PenningmeesterR. Stallinga

  [email protected]

  JeugdcommissieVacant

  Contributie-donatieRABOBANK 39.35.09.214

  LedenadministratiePostbus 189

  1110 AD Diemen

  KantinebeheerderVacant

  Redactie clubblad M.E. Post

  [email protected]

  Alle correspondentiebetreffende

  de ledenadministratiesturen naar:sv Diemen

  LedenadministratiePostbus 189

  1110 AD Diemen

  DeTreffer

  Clubblad van de sportvereniging DiemenOpgericht 16 juli 1931Postbus 189 - 1110 AD Diemen020-6992048 [email protected]

  Jaargang 78 nr. 11 24 januari 2012

  Beste Leden en SponsorsDe winterstop is weer voorbij en staan wij op het punt om af te trappen voor de 2e seizoenshelft.Toch is het leuk om eens te kijken wat er nu gebeurt in die voetballoze periode. De gedachte dat er helemaal niets gebeurd zou natuurlijk kunnen opkomen.Allereerst hebben wij allen met familie, vrienden en bekenden kerst gevierd of misschien bent u wel op een korte ski- of zonvakantie geweest.Dichterbij huis was er een fraai toernooi voor onze jongere jeugd in de opblaashal in Diemen.

  Natuurlijk mogen wij ook de geslaagde nieuwjaarsreceptie niet vergeten met een geheel andere opzet dan voorgaande jaren. Ook nu kon er weer geklonken worden met de nodige heerlijk cocktails van Jurry Fritz+crew en was de catering in handen van onze zaterdag 1 sponsor Absolute De-licious. Op deze wijze konden onze vrijwilligers achter de bar ook eens genieten van al het heerlijks dat voorbij kwam.Ook mochten wij op deze dag de vrijwilligersloterij houden die bij al de winnaars een vrolijke glimlach op het gezicht bracht. Voor hen was 2012 al goed begonnen!Dit gebeurde echter niet voordat onze veteranen tegen de zaterdag 1 had-den gespeeld en de huidige zondag selectie uitkwam tegen oudDiemen in de traditionele Nieuwjaarswedstrijden.Het werd die dag wat later maar rg gezellig.

  Kort daarna heeft onze selectie de draad weer opgepakt met trainingen en oefenwedstrijden en beker- of inhaalverplichtingen.Persoonlijk heb ik de verrichtingen van onze zondag selectie gevolgd en ik moet zeggen dat het een genot is om naar te kijken hoe er getraind en gespeeld wordt. Echter nog belangrijker: hoe er onderling met elkaar wordt omgegaan.Nu zijn goede resultaten in de voorbereiding leuk maar dit schrijvende staat vanmiddag de eerste competitieronde op het programma en daar draait het om.Als afsluiting van de voorbereiding werd er vrijdagavond nog getraind in the Beach in Aalsmeer waar de vonken er vanaf vlogen tijdens het ten-nisvoetbal.

  Met het huidige stormachtige weer op de achtergrond moet ik zeggen dat ik uitkijk naar het komende voetbalweekeinde. Ik spreek de wens uit dat onze elftallen ook een stormachtige start mogen maken met kampi-oenschappen of promotie als gevolg.Ik wens u weer veel sportplezier.

  Hans ter Horst

 • nr. 11 24 januari 2012 2 DeTreffer svDiemen

  Laagste rentes van Nederland! Nu vanaf 3,3%

  Bel: 020 - 416 26 56

 • nr. 11 24 januari 2012 3 DeTreffer svDiemen

  Op 83-jarige leeftijd is zondag 8 januari ons oud bestuurslid en ere-lid

  Jan van der Wijngaart

  overleden

  Jan was lid vanaf 1 januari 1963, ruim 48 jaar. Hij was al die jaren actief, eerst als speler en vrijwil-liger en na zijn voetbalperiode tot een jaar of 2 geleden als vrijwilliger.

  Zijn voetballoopbaan heeft Jan bij onze zaterdagafdeling gesleten. Vooral in de lagere teams en in de veteranen, tot voor voetballers, hoge leeftijd. Sportiviteit stond bij Jan voorop, ik denk niet dat hij ooit een waarschuwing of gele kaart heeft gekregen. Een speler onderuit halen kwam bij Jan niet voor, bal wel of niet over de lijn, Jan was daar heel eerlijk in, zijn teamgenoten namen hem dat niet altijd in dank af.

  Jan was 25 jaar bestuurslid van 1970 tot 1995, op 9 oktober 1995 werd hij onder luid applaus van de Algemene Ledenvergadering benoemd tot ere-lid.

  Als bestuurslid had Jan gebouwen en terreinen onder zijn hoede en dat 25 jaar lang, de gebouwen en terreinen hadden het goed onder zijn leiding. Zowel op sportpark Spoorzicht en als op sport-park De Diemen heeft hij veel werk verricht. Jarenlang was het elektriciteitsgedeelte zijn werk, lampen in de lichtmasten stuk? Jan ging omhoog, dat deed hij tot op hoge leeftijd.

  Jan heeft ook een aantal jaren sv Diemen vertegenwoordigd in de Sportraad Diemen en heeft het wedstrijdsecretariaat van de zaterdagafdeling in de beginjaren van deze afdeling gedaan.

  Jan was een van de fundamenten van onze vereniging, een harde werker, een man die van veel zaken veel wist, een clubman in hart en nieren. Daar heb je er niet zo veel meer van.Zijn overlijden is een groot verlies voor de vereniging.

  Een verlies dat in het niets valt bij het verlies voor zijn vrouw Truus, de kinderen, schoonkinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

  Boven aan de rouwkaart staat:

  We gaan de dag sluiten

  Jan heeft zijn dag voorgoed gesloten.

  De begrafenis heeft op vrijdag 13 januari op de begraafplaats Rustoord, onder zeer grote belang-stelling plaatsgevonden.

  Tinus Post

 • nr. 11 24 januari 2012 4 DeTreffer svDiemen

  Op maandag 14 januari is mevrouw

  Geesje Moria

  op 83-jarige leeftijd overleden.

  Op ons vorige sportpark Spoorzicht heeft Gees Moria veel voor onze vereniging betekent, zij stond vaak achter de bar en de club kon altijd een beroep op haar doen.

  We wensen kinderen en kleinkinderen veel sterkte om dit grote verlies te dragen.

  De crematieplechtigheid heeft op vrijdag 20 januari plaatsgevonden.

  Tinus Post

  Start competitie veldvoetbal 2012-2013De tweede helft van de competitie is nog maar net begonnen. Toch is de speeldagenkalender voor het volgend seizoen al in elkaar gezet. Hieronder vast enkele belangrijke data.

  In de speeldagenkalender 2012-2013 is een belangrijke aanpassing gedaan voor het bekerprogram-ma Categorie B. Voor deze groepen worden de eerste en tweede bekerronde gepland in de eerste twee speelweekeinden, 1/2 en 8/9 september 2012. In het speelweekeinde van 15/16 september 2012 zal gestart worden met wedstrijddag drie. Teams in de categorie B die zich niet inschrijven voor het bekertoernooi starten dan pas op 15/16 september 2012 met hun competitieprogramma.

  Hierdoor wil West I de verenigingen in staat stellen met alle jeugd-, seniorenteams uit de Categorie B in te schrijven voor het bekertoernooi. West I zal meer categorien onderscheiden waardoor er nog meer gradaties ontstaan in het bekertoernooi om alle teams zoveel als mogelijk van gelijk niveau tegen elkaar te laten spelen.

  Competitie veldvoetbal, categorie AZaterdag 1 september / Zondag 2 september 2012

  Competitie veldvoetbal, categorie BZaterdag 15 september / Zondag 16 september 2012 (WD3)

  Bekercompetitie veldvoetbal, categorie ARonde 1: 18/19 augustus 2012Ronde 2: 21/22/23 augustus 2012Ronde 3: 25/26 augustus 2012Inhaal beker : 28/29/30 augustus 2012

  Bekercompetitie veldvoetbal, categorie BRonde 1: 01/02 september 2012Ronde 2: 08/09 september 2012Ronde 3: 20/21 oktober 2012

  Officile mededelingen

 • nr. 11 24 januari 2012 5 DeTreffer svDiemen

  Impressie van de NieuwjaarsbijeenkomstBij binnenkomst om 14.00 uur was het al behoorlijk druk met spelers, -vrouwen en -kinderen. Voluit nieuw-jaarswensen en een eerste beschouwing op de wedstrijden.Beide wedstrijden begonnen om half drie en duurden een uur. Zij stonden onder leiding van Hans Post (zondag) en Rogier de Waal (zaterdag).De zaterdag 1 speelde met 1-1 gelijk tegen de Veteranen 35+ op veld 2. De straffe wind maakte het voor de toeschouwers behoorlijk fris. De toeschouwers langs het 3e veld konden gelukkig in de luwte van ons gebouw staan en dat scheelde heel wat.De zondagselectie bestond deze keer vooral uit spelers van de zondag 2 omdat het 1e team op zondag in Baarn een oefentoernooi ging afwerken. De Oud zondag bestond uit de gelukkig bekende gezichten en bekende begeleiders. Deze wedstrijd eindigde in 2-1 voor Oud. Jeremy Bierma scoorde voor de selectie en Jordy Durville en Michel de Graeve voor Oud zondag. Het is toch altijd heerlijk wanneer je op deze oud spelers en -leiders elk jaar een beroep kunt doen en ze doen het nog goed. Zou deelname aan de KNVB 45+ toernooien op een half veld niet wat voor hen zijn op de vrijdagavonden in het voorjaar en direct na de zomer?Het Happy Hour direct na de wedstrijd was al zeer enthousiast, het stemgeluid in de kantine werd steeds harder en achter de bar en in de keuken werden bergen werk verzet. De cocktails van Jurry schenen de heren en dames prima te bevallen. Voorzitter Hans ter Horst had om 17.00 uur de grootste moeite om met de microfoon boven het geluid uit te komen voor de Vrijwilligersloterij. De 5 geldprijzen vielen bij de juiste personen.

  De prijzen werden gewonnen door:Mevr. Y. Ceelie (assistentie bij toernooien)Dhr. M.E. Post (red. clubblad/ledenadministratie)Mevr. M. Mrs (assistentie toernooien)Dhr. P. Holthuizen (trainer D1)Patrick Ceelie (scheidsrechter E- & F-pupillen)

  Het feestgedruis hield aan tot 21.30 uur waarna het feest mogelijk elders in de horeca van Diemen werd voortgezet. Al met al hebben zon 120 personen een heerlijke middag en avond gehad door de inzet van de 4 teams en de keuken- en bar bemanning. Deze personen dus hartelijk dank voor hun grote inzet.Voor volgend jaar rekenen we weer op iedereen die nu aanwezig was en vanuit de trainers en leiders van teams en ouders nog meer belangstelling. Maandagmorgen had de werkploeg de grootste moeite om de kantine weer geheel vet vrij en bier schoon te krijgen.

  Peter van Rooij

  Schorsingen vanwege niet tijdig betaalde contributie.In augustus 2011 is gestart met de inning van de contributie seizoen 2011-2012. De personen waarvan toen geen contributie kon worden gend zijn nog 2 x aangeschreven om tot betaling over te gaan. Zij zijn vervolgens in december nog een keer aangeschreven. Tot op heden zijn we er niet in geslaagd van de volgende personen de contributie te innen. Het bestuur heeft besloten deze personen nu te schorsen voor het spelen van wedstrijden voor sv Diemen. De leiders en trainers van de betreffende personen zijn gen-formeerd.Het betreft de volgende personen:

  Gemert J.F. FTXQ99K A1Groenestein van A.J. GDZH80S A2Santana Martinez W. MKYB74Z A2Duhra R. MNVY50Q A3Beks J.J. MBBP02M C3Korndorffer D. GMJF40R C3

  In de bestuursvergadering van 31 januari zal een mogelijk royement van deze leden worden besproken.Het bestuur

 • nr. 11 24 januari 2012 6 DeTreffer svDiemen

  Hoe te handelen bij staken wedstrijd of rode kaarten Er bestaat nog regelmatig onduidelijkheid hoe een leider van een team moet handelen bij een direct rode kaart of het staken van de wedstrijd. Dit is van toepassing op zowel de eigen spelers als een speler van de tegenstander bij direct rode kaarten.

  Zowel uit- als thuiswedstrijden welke worden gestaakt. Doet er niet toe wie de oorzaak is.

  De vereniging ( c.q. de leider) is verplicht om binnen 24.00 uur een rapportage over het gebeurde op te stellen en deze te zenden naar de Tuchtcommissie van de KNVB. De leider is hier in eerste instantie de leidende persoon om de rapportage op te stellen.

  Dit kan het beste worden gedaan door tussenkomst van de secretaris van sv Diemen, Peter van Rooij. Dus maak de rapportage en stuur deze naar [email protected] hij zorgt dan voor directe doorzending naar de KNVB Tuchtcommissie.

  In het menu informatie elftallen links op deze pagina kunt u nog eens alles rustig doorlezen hoe te han-delen.

  Let op:

  A. Indien een wedstrijd wordt gestaakt moet een roze formulier rapport vereniging gestaakte wed-strijd voor de KNVB worden ingevuld en verzonden.

  B. Indien de scheidsrechter een speler van de tegenpartij met direct rood voor of tijdens de wed-strijd van het veld heeft gezonden moet een blauw formulier Toelichting voor de KNVB worden ingevuld en verzonden.

  C. Indien de scheidsrechter een speler van sv Diemen met direct rood voor of tijdens de wedstrijd van het veld heeft gezonden moet een crme formulier Toelichting voor de KNVB worden inge-vuld en verzonden.

  Indien deze niet worden ingevuld en verzonden krijgt sv Diemen ook hiervoor boete van de KNVB. Formu-lieren zijn beschikbaar in de kast in de bestuurskamer.

  P.P. van Rooij, secretaris.

 • nr. 11 24 januari 2012 7 DeTreffer svDiemen

  Nieuwe sponsors, januari 2012Sponsornieuws

  Bij de start van het nieuwe jaar wordt het weer eens tijd om u te informeren over de sponsorontwikkelingen bij sv Diemen. In de loop van het seizoen 2011-2012 is sv Diemen is er in geslaagd weer sponsors aan te trekken. Er zijn ook een aantal sponsors afgehaakt. Hierbij een overzicht.

  Hoofdsponsor RSBSIn deze economisch moeilijke tijden voor de branche verzekeringen en hypotheken loopt het contract met Hoofdsponsor RSBS in juni 2012 af. We zijn in overleg met Bert Steen over het mogelijk verlengen van het contract.In elk geval blijft RSBS nog Topsponsor van de selectie A1 en A2 junio-ren. Dit betekent dat zowel de A1 als de A2 zeker het komende seizoen nog in wedstrijdkleding zullen spelen met de reclame van RSBS op het shirt en ook de reclames rond het hoofdveld blijven staan. RSBS Profs

  in Geld en Zekerheid is de financile dienstverlener in Diemen. Voor Hypotheken en Verzekeringen kunt u bij hen terecht. Bij het afsluiten van een financile dienstverlening krijgen leden van sv Diemen een bo-nus op hun contributie, zie de banner rechtsboven op onze website.Contact: mail; [email protected] 020-4162656; Joop Geesinkweg 701, 1096 AZ Amsterdam( Amstel Busi-ness Park).

  Spandoeksponsor 3e veld, M2 Flooring. Naamswijziging in Vloooer.nlM2 Flooring heeft de bedrijfsnaam gewijzigd in Vloooer.nl. Alle spandoeken van M2 Flooring langs het 3e veld zijn vervangen en ook het Film platform is van Vloooer.nl voorzien. Vloooer.nl is uw leverancier als het om harde vloerbedekking gaat. De jonge organisatie zet de klant centraal. Hierdoor worden zij als profes-sioneel, betrouwbaar en deskundig ervaren.Contact; [email protected] www.m2flooring.nl 020-4529794; Lemelerbergweg 37B, 1101 AH Am-sterdam.

  Film platformDank zij de inzet van de volgende bedrijven beschikt sv Diemen nu bij het hoofdveld over een prachtig filmplatvorm voor het maken van o.a. de opnamen voor RTV Diemen. Het platvorm is mogelijk gemaakt door de inzet van de volgende bedrijven:Meerleveld INFRA Diemen, fundering; Instant Steigers Muiden steigerconstructie; Vloooer.nl, re-genbescherming. Daarnaast hebben we steun ontvangen van de gemeente Diemen.

  ReclamebordenHelaas hebben we ook weer een aantal reclameborden moeten verwijderen. Maar daarvoor is weer aan-vulling gekomen.

  Ruben Worms Modeagenturen heeft een reclamebord aan het hoofdveld geplaatst. De agent in Nederland voor de kinderkledingmerken: Mim-Pi, Mim-Pi Baby, No Tomatoes, Fran-sa Kids, Freeze, Xboyz & XGirlz, Paglie, Bebeboom en Rebel.Kon Wilhelminaplein 1, 1062 HG Amsterdam; T= 020 408 4414; [email protected]

  Bouw- en Onderhoudsbedrijf R.W.H. Edam heeft 2 borden laten plaatsen. 1 bord aan het hoofdveld en 1 bord aan het 3e veld. Meerkoet 263, 1113 EB Diemen; 06-24812010 [email protected] voor uw dakopbouw, dakkapel, aanbouw en onderhoudswerk.

  Drukwerk Deal heeft in een actieprogramma 2 kleinere reclameborden laten plaatsen aan het hoofdveld; www.drukwerkdeal.nl 0888855217; Solingenstraat 8, 7421 ZT Deventer.

  KledingsponsorenHet cateringbedrijf Absolute Delicious heeft het team Zaterdag 1 in nieuwe wedstrijdkleding gestoken; de directeur Johan van Overbeek is woonachtig in Diemen en heeft als oud-jeugdspeler nog diverse con-tacten; voor al uw catering dus naar Absolute Delicious; Johan van Hasseltweg 104; 1022 WZ Amster-dam [email protected] Het bedrijf heeft ook een advertentie op de video-wall geplaatst.

 • nr. 11 24 januari 2012 8 DeTreffer svDiemen

  Robeu Sport, de aangewezen leverancier van al onze wedstrijdkleding en aanverwante artikelen heeft de Zondag 2 in nieuwe wedstrijdkleding en trainingspakken gestoken. Daarnaast een advertentie op de video wall en een dubbel reclamebord langs het hoofdveld. Leden van sv Diemen krijgen korting bij Robeu Sport, gevestigd in de Amsterdamse Poort, Bijlmerplein 141, 1102 DB Amsterdam Zo; t= 020-6974900; www.robeu.nl is de webside achter de Robeu sport. Zij verkopen alle topmerken op sport gebied, o.a. Nike, Adidas, Russell Athletic, Lacoste, Nickelson, Reebok en is de voetbal speciaalzaak van Amsterdam.

  Makelaarsgroep AMEO heeft via vader Mark van Berkum het team E7 voorzien van nieuwe wedstrijdkle-ding. sv Diemen heeft met oud-hoofdsponsor AMEO Diemen nog steeds een goede relatie. Er staat nog altijd van hen een reclamebord aan het hoofdveld. Recent zijn zij verhuisd naar de Hartveldseweg 35, 1111 BG Diemen; T= 020-6001600 www.ameo.nl AMEO heeft ook een vestiging in Amsterdam.

  Magic Group Via vader Edwin Veer zijn wij voor de C 2 in contact gekomen met MA-GICgroup Amsterdam; Hygiastraat 10, 1076 Amsterdam; T= 020-5754680 www.ma-gicgroup.nl [email protected] Dit bedrijf heeft onze C2 en begeleiding voorzien van sponsorshirts en trainingspakken. Het bedrijf levert creatieve imaging diensten en is actief op het gebied van print-, animatie-, CGI, internet en andere digitale media.

  Bouwbedrijf A. Denslagen en Co bv, Motorkade 8F, 1021 JR Amsterdam; 020-6370009 www.densla-gen.nl heeft ons succesvolle C1 team voorzien van prachtige trainingspakken.

  Real Games Europa bv heeft via vader Rien van Beemen de E1 Top voorzien van wedstrijdpakken, werk-pakken en voetbaltassen. Zij zijn de leidende producent en distributeur van online casual games. Hun merken behoren tot de populairste game sites van Europa; Postbus 577, 5600 AN Eindhoven.

  Video wallVoor de video wall zijn in 2011 de volgende advertentie contracten afgesloten.Berry Good- Autorijschool; VOS Technische Dienstverlening; Pro Shots foto; Silver Lunch & Lounge; Honden Sport Vereniging Diemen; Beanthere Brasserie; Dlifrance Diemen ( advertentie moet nog geplaatst worden); Heliosports International ; Collectief Makelaars; CIAO Italiaans Res-taurant ( advertentie moet nog geplaatst worden); Eastern Delight.We hebben nu ongeveer 35 adverteerders met een mooi plaatje op de video wall terwijl er plaats is voor 180 adverteerders. De video wall is een aantrekkelijk advertentiemedium in onze druk bezochte kantine. Het oog en de aandacht wordt snel getrokken naar dit medium met informatie, fotos en advertenties. Voor 100,- excl. BTW. heeft u reeds een jaar- advertentie op de video wall. Dus vraag naar, en leg snel contact met onze sponsorcordinatoren.

  Sponsorcordinatoren: Philip Oomstee; 06-46223605 en Peter van Rooij; 020-6951294.Ons sponsorteam kan nog uitbreiding gebruiken om van sv Diemen een nog aantrekkelijker vereniging te maken.

  Daarnaast vergeten we natuurlijk onze bestaande begunstigers/sponsoren niet die vaak al jaren een re-clamebord hebben langs ons veld, kledingsponsor zijn of op de video wall staan zijn. Kijk eens naar onze uitgebreide sponsorlijst op de website van sv Diemen www.svdiemen.nl U kunt vanuit deze lijst vaak rechtstreeks doorlinken naar het betreffende bedrijf en een mail verzenden.Leden van sv Diemen laat in uw contacten en opdrachten aan deze bedrijven blijken dat U hen kent van-uit sv Diemen. Onze sponsors stellen dit zeer op prijs en zien dan ook iets terug voor hun inzet voor onze vereniging. Zet de huidige begunstigers/sponsoren in het zonnetje door bij hen uw opdrachten te plaatsen of uw inkopen daar te doen.

  Dit zijn onze huidige sponsoren:Autobedrijf Lorist; Haarstudio Soop; De Winter Dames en Heren mode; De Winter/ Schiesser; F.W. Kuypers aannemingsbedrijf; Lilian van Adrichem; De Beauty Case; Bloozy; DP Cleaning; Voetver-zorging Saturnes; My Time; Pttmann Juweliers; K.R. Heus; Groovegraphics Reclame; Puree; De Hypotheker; Hip en Knip; M2 Flooring; Fa. J. Buitenhuis en Zn; De Meerlanden; New Look Optiek; Voetbalschool Balcontrole; DrukWerk Deal; AA Drink; Heineken Brouwerijen; Meerleveld Diemen Infra; Heemskerk Installatiebedrijf; Japans restaurant Hachi; Holthuizen Groente & Fruit; C1000 Verboom; Bouwfonds Ontwikkeling; McDonalds Diemen; Laminaat Outlet; Diemer Notariaat; t Pandje; Automobielbedrijf ORDAS; Technicum; Beaute Eternelle; Winkelcentrum Diemerplein; As-surantie van Rossum en Ternede; Koninklijke Saan bv; Decoratie Studio Ferry Winkler; Amstel-glas; KWS INFRA; Schildersbedrijf J. Simons; Goudas Glorie; Expert Diemen; AMEO Diemen; Grontmij; Autobedrijf van Kooten;

 • nr. 11 24 januari 2012 9 DeTreffer svDiemen

  Laatste fase invoering Digitaal Wedstrijd FormulierDe vierde en laatste fase van de invoering van het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) heeft betrekking op alle overige elftallen mannen/vrouwen in categorie A bij de senioren, junioren en pupillen, die het DWF nog niet gebruiken. Door de grote omvang van het aantal nieuwe deelnemende elftallen, ruim 4.300, zal de invoering in 2 delen plaatsvinden.

  11 en 12 februari 2012: alle reserve-seniorenelftallen, mannen en vrouwen, met uitzondering van dis-trict Zuid 2 3 en 4 maart 2012: alle overige junioren- en D-pupillenelftallen, en in Zuid 2 ALLE senioren-, vrouwen-, junioren- en pupillenelftallen uitkomend in categorie A.

  Ook veel kaderleden van clubs met nieuwe deelnemende elftallen krijgen te maken met het DWF. Deze kaderleden worden de komende weken bij de eigen vereniging - grotendeels door andere clubmensen die er al ervaring mee hebben, genstrueerd.

  Verenigingen die niet in de gelegenheid zijn om zelf de instructies te verzorgen, kunnen maximaal 2 per-sonen opgeven voor een door de KNVB te organiseren instructiebijeenkomst. Informatie hierover kan worden opgevraagd bij het district waartoe de vereniging behoort.

  De KNVB heeft voor de invoering van het DWF in Fase 1 een promo van ongeveer 6 minuten gemaakt. Doordat tussen Fase 1 en Fase 4 diverse functionele verbeteringen zijn doorgevoerd, bestaat de moge-lijkheid dat niet alle getoonde processen nog net zo verlopen als op de promo worden getoond. Vast staat dat deze promo een goed en globaal beeld geeft over hoe de werkzaamheden van het DWF in de praktijk verlopen.

  Van de KNVB-site

  Inleveren kopij clubblad!

  Het volgende clubblad komt uit op maandag 6 februari.U kunt uw verslagen van wedstrijden gespeeld in het weekend van

  28/29 januari inleveren t/m woensdag 1 februari 20.00 uur.Verslagen van wedstrijden gespeeld in het weekend van 4/5 februari

  kunt u inleveren t/m maandag 6 februari 12.00 uur.Lever uw verslagen zo spoedig mogelijk in.

  U kunt uw verslagen ALLEEN per e-mail, insturen naar:

  [email protected]

  Verslagen die op een ANDERE MANIER of TE LAAT worden ingeleverd, worden NIET geplaatst!!!

 • nr. 11 24 januari 2012 10 DeTreffer svDiemen

  Jeugdtreffer WedstrijdcordinatorenCordinator A-junioren Paul Smit [email protected] B-junioren Chiel Simons [email protected] C-junioren Vacant [email protected] D-pupillen Vacant [email protected] E-pupillen Simon Ilcken [email protected] F-pupillen Ed van Bentum [email protected] jeugd Elly Oudshoorn [email protected] Menno Golsteijn [email protected]

  C1 door naar 4e bekerronde!Roda 23 C1 (zon.) sv Diemen C1 0-7 (bek.) 15 januariDe derde ronde in de beker moest uitgevochten worden tegen Roda 23 C1, waar Scott van den Berg naar toe is gegaan. Eigenlijk stond de wedstrijd in december gepland maar door ernstige familie-omstan-digheden verzocht Roda ons om de wedstrijd te verzetten. Uiteraard gingen wij daar in mee. Roda staat bovenaan in de 1e klasse bij de poule van de C2. Gelukkig werd er niet gemixt met de zaterdag C1 van

  Roda dat 3e divisie speelt.In het begin waren er kansen voor beide ploegen (schot Rowen op de paal, schot van Thierry naast, een paar kansen voor Roda) en ging het gelijk op. Diemen pakte het initiatief wat meer en met een goal van Nidal en een assist van Lesley namen we de leiding (0-1). Daarmee was de lans eigenlijk al gebroken, en Diemen ging goed door. Een schot van Rowen werd gestopt door de keeper. Lesley maakte er 0-2 van uit een voorzet van Youssef. Lorenzo kopte een bal naast, maar Rowen wist het net wel te vinden (0-3). Wij waren voor Roda een maatje te sterk. Dit bleef ook de ruststand.Na rust ging Diemen prima door, en kon er ook veel gewisseld worden. Thierry maakte er al snel 0-4 van en de net in het veld gekomen Jamil maakte met een

  bekeken schot 0-5. Roda kon er niet veel meer tegenover stellen, ook al omdat hun sterke rechtsbuiten geblesseerd moest uitvallen en ook de keeper gewisseld werd voor een veldspeler. Ze kregen nog wel een vrije trap op de 16 maar deze ging hard naast. Youssef maakte uiteindelijk de 0-6 en 0-7. De eerste na een assist van Jamil, de tweede met een mooi afstandsschot dat over iedereen heen ging maar niet over het doel. Op het eind van de wedstrijd was er nog een kans voor Abe, onze joker in het veld bij grote voorsprongen, maar hij kreeg hem er niet in.Klasse jongens, nooit eerder is de C1 zo ver gekomen in de beker!

  Martin Ernest

  Nieuw Sloten D1 sv Diemen D2 0-3 14 januariJe wenst elkaar aan het begin van een nieuw jaar het allerbeste, maar geen mens weet hoe een nieuw jaar uitpakt. Onze D2 sloot 2011 af met goedspelend spel en punten en we gingen deze zaterdag begin 2012 richting Sloten met de volste verwachtingen. Qua hoogte ranglijst staan beide teams vlak bij elkaar en dan zijn alle ingredinten voor passie en strijdlust aanwezig.

  In de eerste helft leek het oliebollenvet nog in de benen van onze jongens te zitten. Ondanks grotendeels veldoverwicht mis-ten we passie, fantasie en creativiteit. Een kans van Jethro op de paal en kansen voor onder andere Lars en Lorenzo staan op mijn lijst van aantekeningen in de eerste helft. De gesprekken in de kleedkamer tijdens de rust zijn vaak diep geheim en jul-lie verslaggever is daar ook niet bij geweest. Deze kwam begin tweede helft de trap afgedaald vanuit de kantine richting het veld en hoorde toen al luid gejuich. Jethro had namelijk 0-1 gescoord uit een rebound na een gekeerd schot door de keeper. Er kwam meer vaart en lijn in het spel van onze D2 en meer doelpunten hingen in de lucht. Mees scoorde knap zoals vaker dit seizoen

 • nr. 11 24 januari 2012 11 DeTreffer svDiemen

  uit een hard en goed gericht afstandschot (0-2). Onze jongens hadden eindelijk het veldoverwicht wat we van ze mogen verwachten. Kwabena kreeg vanaf de zijkant de bal in n keer in de goal en lucky of niet, het bracht de eindstand op een welverdiende 0-3.We zijn 2012 goed begonnen en de eerste 3 punten dit jaar zijn binnen.

  Ren Lammertsen

  Nieuw-Sloten E5 - sv Diemen E7 5-5 14 januariVandaag speelden onze Ameo-Tijgers de eerste van de 2 inhaalwedstrijden van het najaarsseizoen.De eerste helft werd er een ware voetbalshow door de E7 gegeven, vanaf de aftrap werd de tegenstan-der direct onder druk gezet. Na een minuut of 5 werd de inzet van de jongens beloond met een subtiel geplaatste bal in de uiterste hoek bracht Dylan Blom Diemen op voorsprong. Vlak hierna werd er op het middenveld door goed samenspel van Dylan B. die Roy in de diepte stuurde deze hield goed het overzicht en plaatste de bal voor de goal waar zijn broer Nick de 0-2 op zijn naam schreef. In de 12e minuut wist Roy aan zijn bewaker te ontsnappen en knalde de bal langs de keeper helaas ging zijn inzet via de bin-nenkant van de paal weer het veld in, Nieuw Sloten verdedigde hierop uit en maakte uit hun eerste kans de aansluitingstreffer. De E7 ging niet bij de pakken neerzitten maar kwam vrij snel op 1-3, Dylan B. speelde Roy aan die de kans goed binnenschoot en de keeper dit keer wel kansloos liet, even hierna was het wederom Roy die de keeper het nakijken gaf en onze Tijgers op een dik verdiende 1-4 zette. Vlak voor de rust wist onze tegenstander nog een goaltje mee te pikken.Aanwijzingen waren er in de rust bijna niet nodig zoals eerder vermeld speel-den onze jongens een van hun beste helft van dit seizoen, helaas was de 2e hellft van een iets minder niveau. Al vrij snel wist Nieuw Sloten de 3-4 te scoren. Toch wist Dylan Muuren met nog een minuut of 10 te spelen het verschil weer op 2 doelpunten neer te zetten. In de laatse minuten was duidelijk dat de jongens iets te veel hadden gegeven, en helaas wist onze tegenstander hierdoor nog 2 keer te scoren en een punt van ons te stelen.Vandaag verloren we niet alleen 2 punten maar nog erger was het dat Dylan Blom vlak voor tijd met een vervelende enkelblessure de wedstrijd niet volledig kon uitspelen.

  John

  AFC C1 (zon) - sv Diemen C1 1-5 22 januariWe moesten vroeg uit de veren, om 9 uur begon de wedstrijd al. Toen we daar aankwamen om 8 uur was

  het nog donker. De bekerwedstrijd van vorige week was al weer goed, dus ook nu gingen we uit van winst. De thuiswedstrijd was 10-0 voor ons, zoveel zou het vandaag wel niet worden, want AFC was wel sterker geworden. In de goal van AFC stond Tom Weemhoff, een oud-bekende. De B2 van Die-men was ook present met veel bekende gezichten.In de eerste helft was Diemen heer en meester. We kregen de beste kansen o.a. via Lesley, Jeffrey, Thierry en Youssef. De eerste goal kwam na onge-veer een kwartier spelen. Uit een vrije trap van Tijs kon Lesley binnenschie-ten (0-1). De 0-2 viel kort daarna. Er werd goed gecombineerd en uit een mooie aanval via Lesley kon Youssef 0-2 maken. AFC wist bijna geen kans te creren. Tijs besloot een paar vrije trappen te nemen. De eerste vloog over de keeper heen omdat de wind er net onder kwam (0-3). De volgende vloog vanzelf al de kruising in (0-4). Dit bleef de ruststand.Na rust een heel andere wedstrijd. De regen en de wind maakten het erg las-

  tig om nog goed te voetballen. Ook het ontbreken van een dug-out maakte het voor de leiding en reserves er niet prettiger op. AFC was niet van plan om het te laten lopen en toonde nog wel karakter met veel inzet. Daardoor moesten we gewoon nog oppassen voor tegengoals en niet nonchalant worden. Die tegengoal kwam dan wel door een foutje op het middenveld (1-4), maar Diemen kon ook dit foutje snel recht zetten: Lorenzo schoot onhoudbaar binnen (1-5). Er waren nog wel wat kansjes voor AFC, omdat onze midden-velders soms te ver naar voren liepen en er daardoor grote ruimtes onstonden op het middenveld. Maar de verdediging van Diemen wist dit steeds goed op te vangen.Het was een gevecht tusssen 2 goed voetballende teams, maar Diemen had het in de eerste helft al be-slist.

  Martin

 • nr. 11 24 januari 2012 12 DeTreffer svDiemen

  sv Diemen D2 Nieuw Sloten D1 4-0 21 januariVandaag troffen onze jongens uit D2 dezelfde tegenstander als n week geleden. Vorige week was het een inhaalwedstrijd en op deze zaterdag toevalligerwijs de normale geplande wedstrijd. Hoewel, nor-

  maal om de grassprieten te sparen in de natte ondergrond was veld 1 afgekeurd en kon de wedstrijd dankzij een kunstgreep op het plas-tic gras (veld 2) worden gespeeld. Anders was dit ook een in te halen wedstrijd geworden.In een zeer winderig en regenachtig klimaat wisten beide clubteams er een mooie wedstrijd van te maken. Nog nagenietend van de over-winning vorige week begon onze D2 gedreven aan de wedstrijd. Het eerste goede schot op de goal was van Tim, maar werd gekeerd door de keeper. Onze D2 had het spel in handen en onder controle, maar de verdiende goal bleef helaas uit. Een afgekeurde buitenspelgoal van

  Tim en Jethro schietend op de paal was symbolisch voor de eerste helft. Goede kansen, maar doelpun-ten vielen niet te noteren. De Amsterdammers wisten met snel omschakelend counterspel zelfs af en toe gevaar te stichten, maar het degelijke en effectieve verdedigen door met name Alex, Sven en Achmed werkte prima en afwerend.In de tweede helft had D2 de wind in de rug, maar van het schijnbare voordeel kon moeilijk worden ge-profiteerd. Schotkracht plus windkracht gaf de bal vaak een te hoge snelheid. Het leek nog spannend te worden, omdat onze D2 moeilijk het hoge tempo wist vol te houden. Nieuw Sloten kreeg zelfs nog een grote kans op 0-1 nadat een speler voor open doel belandde, maar voor ons gelukkig naast schoot. Maar niet getreurd, het spelbeeld keerde zich wederom richting onze spelers. De altijd hardwerkende Dardy had met een goede actie bijna de 1-0 gescoord en datzelfde gold voor Mees na een hard schot op de goal. Jullie verslaggever kon opgelucht adem halen na de 1-0 door Jethro, die de bal vlak voor de goal nog listig wist in te schieten. Het was de bevrijdende goal en dan zitten we alweer in het laatste kwartier van deze wedstrijd en deze brak de weerstand van Nieuw Sloten. Lorenzo scoorde op aangeven van Dardy 2-0 en Jethro met een afstandsschot 3-0. Een eigen doelpunt na een hoekschop door Mees en goed verstorend werk door gastspeler Gerlison bracht de eindstand op 4-0. Dat brengt het aantal verdiende punten in 2012 op zes en dat maakt het schrijven van stukjes als deze nog leuker.Het gevaar van namen noemen in een verslag is, dat je namen overslaat. Dat zegt niks over deze spelers, want deze overwinning was een prachtige teamprestatie en de complimenten gelden voor iedereen en dan bedoel ik ook iedereen.

  Ren Lammertsen

  Sloterdijk E4 - sv Diemen E7 8 - 2 21 januariDe laatste inhaalwedstrijd werd gespeeld Sloterdijk E4. Omdat er voor beide partijen niets meer te verge-ven was werd het een wedstrijd om wat dingen uit te proberen.Zonder wissels (Otnil waar ben je!!!!). En met wind tegen begonnen we aan de wedstrijd en al gauw werden onze Ameo-Tijgers vastgezet op eigen helft. Sloterdijk bezit over 2 hele snelle en gevaarlijke spit-sen dat bleek wel gedurende het eerste bedrijf, door middel van wat afstandschoten die gedragen door de wind het doel in gingen wist onze tegenstander het verschil op 5 doelpunten te zetten. Vlak voor de limonade ging Roy er op rechts vandoor een voorzet werd verwacht maar tot verbazing van beide coaches knalde hij de bal langs de binnenkant van de paal binnen. Het antwoord van Sloterdijk kwam snel, deze wist de ruststand op 6-1 te zetten.In de 2e helft ging Dylan Blom als laatste man spelen dat dit goed uitpakte bleek wel de gehele tweede helft. In deze 25 minuten waren onze jongens de bovenliggende partij, na de 7-1 wist Roy aan zijn bewa-ker te ontsnappen en de bal langs de keeper te spelen, hierdoor wist Dylan Muuren het laatste zetje aan de bal te geven en de 7-2 te scoren. Door goed samenspel werd er gedurende de 2e helft veel kansen gecreerd zo kreeg Timo uit een prachtig gegeven corner van Eddie een geweldige kans alleen wist de keeper van Sloterdijk een score te voorkomen, ook Nick, Roy en beide Dylans kregen nog de mogelijk-heid om de uitslag iets draaglijker te maken, iets wat ook zeker op basis van inzet verdiend was geweest. Ondanks de geflatteerde uitslag stond Jurre vandaag geweldig te keepen en wist hij vandaag zelfs de

  coach hard applaudisserend op de denkbeeldige bank te krijgen. Doordat we geen wissel hadden speelde de licht geblesseerde Tobias vandaag het laatste kwartiertje op zijn tandvlees.Indien je een wedstrijd niet kunt spelen, mail, sms of bel dan op tijd af zodat de coaches wat kunnen regelen en het team niet met te weinig spelers staat.

  John

 • nr. 11 24 januari 2012 13 DeTreffer svDiemen

  sv Diemen F1 - Martinus F1 6-0 22 januariOndanks de vele regen, dat op de dag ervoor was gevallen, kon er zaterdagochtend gelukkig toch worden gevoetbald.Al snel kwam de F1 voor het goal van Sporting Martinus. De eerste hoekschop werd genomen door Pelle en ging over de keeper richting Seth. Seth kopte de bal, en deze kwam. . . op de paal terecht. Neal schoot een aantal keer hard op het goal, maar deze werden prima gestopt door de keeper van Sporting Martinus. Neal schoot nogmaals op goal, na een goede combinatie tussen Ziyad, Kaj en Pelle. Kort daarna stond Pelle vrij voor het goal, maar schoot hoog over. Het moet er toch een keer van komen, zeker na al die kan-sen. En ja, toen gebeurde het. Pelle onderschepte de bal, gaf deze aan Neal en Neal scoorde 1-0. Toen ging het snel. Tim passeerde, met een mooie actie, een tegenstander en schoot. . . 2-0. Snel scoorde Tim ook nog de 3-0. De n na de andere kans kwam voorbij, maar het duur nog even voordat Neal met een mooie trap de 4-0 erin schoot.In de tweede helft kreeg Donnie het drukker voor zijn goal. Sporting Mar-tinus wilde ook graag een goal. Ritchie, Ziyad en Yannick deden natuurlijk hun best om dit te voorkomen. Door een ingreep viel een speler van de tegenpartij en kreeg de F1 een penalty tegen. Maar de beste keeper van de F; Donnie; stopte deze gewoon. En daar ging de F1 weer. . . aanval-len. Kaj schoot voorlangs, Pelle pikte de bal op en maakte de 5-0. Al snel volgde de 6-0 van Seth. Een voorzet van Seth kwam bij Kaj terecht. De keeper blokte deze, maar hield de bal niet vast en Kaj tikte de 7-0 erin.Lekker begin, zo na de winterstop.

  Danille

 • nr. 11 24 januari 2012 14 DeTreffer svDiemen

  Kersttoernooi voor E- & F-pupillen groot succes

  Het ging er fel, maar sportief aan toe.

  Veel ouders kwamen hun kinderen aanmoedigen.

  Op donderdag 29 december werd weer het traditionele kersttoernooi voor E- en F-pupillen ge-houden in de blaashal aan de Prins Bernhardlaan. s Ochtends om 09.00 uur werden de F-pu-pillen verwacht, er werden 2 poules van 4 ploegen geformeerd, de F1 t/m F5 werden verdeeld in teams en de F6 t/m F12 werden in teams verdeeld. De jongens speelden 3 wedstrijdjes van een kwartier. Bij de E-pupillen, in de middag, ook 2 poules van elk 3 teams, hier werden de E1 t/m E4 in teams

  Zit-ie?

  ingedeeld en de E5 t/m E10 werden ingedeeld. Deze teams speelden wedstrijdjes van 20 minu-ten en speelden tweemaal tegen elkaar. In het begin moesten de jongens aan elkaar wen-nen, maar na 5 minuten was dat over en werd er lekker gevoetbald en deed iedereen mee. Na afloop was er voor elke speler een lekker zakje koekjes.

  Veel hulp bij organisatieElly de Jong en Yvonne Ceelie deelden de teams in en hielden de standen bij, de stagiaires Gino

 • nr. 11 24 januari 2012 15 DeTreffer svDiemen

  De winnaars?

  Spannend, de uitslag.

  en Stephaan hielpen bij het coachen van de teams. Ook de D-pupillen en de C-junioren hielpen mee, een aantal jongens die de scheidsrechtercursus hebben gevolgd floten hun wedstrij-den, ook jongens uit de C/D teams die het gewoon leuk vonden om te helpen. Bram Uljee had er voor gezorgd dat de materialen en de limonade aan-wezig waren, Elly, Yvonne, Gino, Stephaan en Bram en verder Bart, Nick, Rick, Boris, Jessy, Wouter,

  Tiemo, Dino, Dyani, Lorenzo, Zaid en Sven, allemaal hartelijk dank voor jullie inzet, het en-thousiasme van de spelertjes moet jullie veel voldoening hebben gegeven.

  De scheidsrechter is de baas.

 • nr. 11 24 januari 2012 16 DeTreffer svDiemen

  Programma 28 & 29 januariZaterdag 28 januari10:45 52777 svDiemen D1 Buitenveldert D1 Hoofdklasse B R. van Soeren12:15 166294 svDiemen D3 Dijk De D2 2e klasse 29 13:00 170833 svDiemen D4 RODA 23 D6 3e klasse 32 9:00 170642 svDiemen D5 NFC/Brommer D2 3e klasse 33 11:30 161585 svDiemen E1 ZCFC E1 Hoofdklasse 8 10:15 173166 svDiemen E2 IJburg AFC E1 1e klasse 18 10:15 174174 svDiemen E4 Swift E5 3e klasse 33 9:00 179573 svDiemen E9 Legmeervogels E9 5e klasse 30 9:00 177761 svDiemen E10 NFC/Brommer E3 6e klasse 30 9:00 192808 svDiemen F1 Weesp FC F1 1e klasse 12 9:00 193722 svDiemen F2 SDZ F3 2e klasse 17 10:15 195820 svDiemen F3 Swift F3 2e klasse 20 12:30 193738 svDiemen F5 SDZ F6 4e klasse 25 11:30 191663 svDiemen F6 Abcoude F3 4e klasse 27 12:30 201028 svDiemen F9 ZSGO/WMS F3 6e klasse 28 11:00 207437 svDiemen F11 RKDES F9 7e klasse 54

  Zondag 29 januari14:00 3256 svDiemen 1 Buitenveldert 1 4e klasse E A. Bijvoet14:00 9888 svDiemen 3 TOG 2 3e klasse F T.H.J. Ruiter12:00 47132 svDiemen A1 Hoogland A1 4e divisie A J.M. van Hamersveld14:00 69352 svDiemen A4 Ouderkerk A4 3e klasse 17 12:00 53374 svDiemen B1 Buitenveldert B1 Hoofdklasse C F. Wezel10:00 53373 svDiemen B2 Ouderkerk B1 1e klasse 6 P.J.B. Schenk10:00 205076 svDiemen B4 Swift B3 3e klasse 15 12:00 53934 svDiemen C1 OSV C1 Hoofdklasse Q M. Postema 9:45 206185 svDiemen C4 Muiden C1 2e klasse 7

  UitwedstrijdenZaterdag 28 januari14:30 46113 ABN AMRO 1 svDiemen 1 4e klasse C J. Knetsch14:45 102268 Sporting Martinus VE1 svDiemen VE1 1e klasse 35+ E 11:30 74745 Swift D1 svDiemen D2 1e klasse 6 9:15 171261 Dijk De D4 svDiemen D6 4e klasse 50 12:45 171266 DWV D6 svDiemen D7 4e klasse 51 10:00 178035 GeuzenMmeer E1 svDiemen E3 2e klasse 28 9:15 178046 Dijk De E3 svDiemen E5 3e klasse 26 10:15 178048 Volewijckers E3 svDiemen E6 4e klasse 29 11:00 178055 Vlug en Vaardig E3 svDiemen E7 6e klasse 29 10:00 177997 Meteoor E3 svDiemen E8 5e klasse 26 9:00 198301 GeuzenMmeer F3 svDiemen F4 3e klasse 25 9:00 199080 GeuzenMmeer F6 svDiemen F7 6e klasse 29 9:30 199083 DWS F5 svDiemen F8 5e klasse 22 9:00 199093 TOG F2 svDiemen F10 7e klasse 53 14:00 207425 SDZ F11 svDiemen F12 7e klasse 56 14:00 208071 Forza Almere MA1 svDiemen MA1 2e klasse C 12:30 203021 Tos Actief MC1 svDiemen MC1 2e klasse 15 10:30 204205 IJburg AFC ME1 svDiemen ME1 1e klasse 9

  Zondag 29 januari11:30 9949 Waterwijk 2 svDiemen 2 2e klasse C 14:15 60621 WV-HEDW 4 svDiemen 4 5e klasse 8 14:00 48639 DCG A1 svDiemen A2 1e klasse 33 12:00 161688 RKDES A2 svDiemen A3 3e klasse 16 10:00 53680 Blauw Wit Amsterdam C1 svDiemen C2 1e klasse 34 J.P. Jambroes10:00 206346 Weesp FC C2 svDiemen C3 2e klasse 7 9:30 206353 OSV C4 svDiemen C5 3e klasse 7 9:00 206557 Pancratius C6 svDiemen C6 3e klasse 10 10:00 206592 Legmeervogels C4 svDiemen C7 3e klasse 14 10:00 206671 RKDES C3 svDiemen C8 3e klasse 18

 • nr. 11 24 januari 2012 17 DeTreffer svDiemen

  Programma 4 & 5 februariZaterdag 4 februari14:00 100540 svDiemen VE1 Tos Actief VE1 1e klasse 35+ E 10:45 52780 svDiemen D1 FC Amsterdam D1 Hoofdklasse B A. Cinar 9:00 74835 svDiemen D2 Abcoude D1 1e klasse 6 12:30 166722 svDiemen D6 CTO 70 D4 4e klasse 50 12:15 169819 svDiemen D7 Meer de D3 4e klasse 51 9:00 180525 svDiemen E3 Geinburgia E1 2e klasse 28 9:00 174020 svDiemen E5 Volewijckers E2 3e klasse 26 9:00 175474 svDiemen E6 WV-HEDW E6 4e klasse 29 9:00 183626 svDiemen E7 OSV E7 6e klasse 29 11:30 176886 svDiemen E8 DCG E5 5e klasse 26 10:15 201922 svDiemen F4 DWV F2 3e klasse 25 10:15 211693 svDiemen F7 IJburg AFC F8 6e klasse 29 10:15 189983 svDiemen F10 Buitenveldert F8 7e klasse 53 11:15 207426 svDiemen F12 DCG F8 7e klasse 56 14:00 208100 svDiemen MA1 NVC MA1 2e klasse C 12:45 203158 svDiemen MC1 Pancratius MC2 2e klasse 15 11:30 203684 svDiemen ME1 Abcoude ME1 1e klasse 9

  Zondag 5 februari11:30 9977 svDiemen 2 DWS 2 2e klasse C E. Bay12:00 47276 svDiemen A1 KFC A1 4e divisie A S. Kisoenpersad10:30 48648 svDiemen A2 Sporting Martinus A1 1e klasse 33 K. Ellis14:00 68997 svDiemen A3 DSS A4 3e klasse 16 9:45 53684 svDiemen C2 RKDES C1 1e klasse 34 H. Boukhiar 9:00 206299 svDiemen C3 AS 80 C3 2e klasse 7 14:00 206389 svDiemen C5 Buitenboys C6 3e klasse 7 14:15 206878 svDiemen C6 Badhoevedorp C2 3e klasse 10 12:30 206653 svDiemen C7 AS 80 C9 3e klasse 14 9:45 206483 svDiemen C8 RODA 23 C7 3e klasse 18

  UitwedstrijdenZaterdag 4 februari15:00 46267 Buitenveldert 1 svDiemen 1 4e klasse C B.S. Selier12:00 171246 Meteoor D1 svDiemen D3 2e klasse 29 11:30 171252 Buitenveldert sc. D8M svDiemen D4 3e klasse 32 10:30 171256 SDZ D5 svDiemen D5 3e klasse 33 12:30 161622 Wherevogels De E1 svDiemen E1 Hoofdklasse 8 12:00 178027 IJburg AFC E2 svDiemen E2 1e klasse 18 10:00 178041 New Amsterdam E2 svDiemen E4 3e klasse 33 13:15 178001 Sporting Martinus E6 svDiemen E9 5e klasse 30 9:30 178009 Jong Aalsmeer United E9 svDiemen E10 6e klasse 30 10:00 198292 TABA F1 svDiemen F2 2e klasse 17 9:00 198295 UNO vv F3 svDiemen F3 2e klasse 20 9:00 198309 WV-HEDW F4 svDiemen F5 4e klasse 25 10:15 199075 Ouderkerk F4 svDiemen F6 4e klasse 27 9:00 199088 GeuzenMmeer F5 svDiemen F9 6e klasse 28 9:00 207439 SCW F5M svDiemen F11 7e klasse 54

  Zondag 5 februari14:00 4263 RKAV 1 svDiemen 1 4e klasse E Y. Pieters12:45 10019 Waterwijk 3 svDiemen 3 3e klasse F E. de Kruyff15:00 69426 AS 80 A2 svDiemen A4 3e klasse 17 11:00 53395 Nieuw Sloten sv B1 svDiemen B1 Hoofdklasse C L.A. Jacobs11:00 53396 Pancratius B1 svDiemen B2 1e klasse 6 14:00 205450 Sporting Almere B3 svDiemen B4 3e klasse 15 10:30 53946 Purmerend C1 svDiemen C1 Hoofdklasse Q R. Mol11:30 206347 New Amsterdam C1 svDiemen C4 2e klasse 7

 • nr. 11 24 januari 2012 18 DeTreffer svDiemen

  Mini treffers

  Het is wat laat, maar ja dit is de eerste keer dat we elkaar weer digitaal ontmoeten. De allerbeste wensen voor u en allen die u lief zijn, veel gezondheid en. . . denk positief.

  In het laatste clubblad kon ik u nog melden dat onze eerste elftalleider Philip Omstee al na een week, na een zware operatie het ziekenhuis mocht verlaten. Ik sprak Philip op de nieuwjaarsrecep-tie, het gaat goed vertelde hij me. Of ik alle mensen die hem een kaartje hebben gestuurd, gebeld, verwend hebben met bloemen of planten, heel hartelijk wil bedanken, het was overweldigend. Bij deze Philip en blijf gezond.

  Mocht u n dezer dagen de familie Jan en Jopie Muller door Diemen zien lopen dan heb je kans dat zij u niet zien. Ze hebben het niet hoog in de bol hoor, maar ze zijn sinds vrijdag 6 januari overgrootvader en overgrootmoeder van achterkleinzoon Demis. Een zoon van klein-dochter Enola, die weer een dochter is van Jeroen. Ja juist die vroeger

  bij ons gevoetbald heeft. Jan en Jopie van harte gefeliciteerd met deze uitbreiding van de Mul-lerfamilie.

  Komend weekend gaat de reguliere competitie weer van start, de afgelopen weekenden zijn er door sommige teams al competitiewedstrijden gespeeld. De B-categorie start een nieuwe compe-titie, de voorjaarscompetitie. Alle teams heel veel succes!!!

  Met Frank Scheffers gaat het goed, langzaam maar zeker gaat het praten, lezen en schrijven be-ter en ook het concentreren gaat gestadig vooruit. Het gips is van zijn been verwijderd en met het gebruik van zijn arm gaat het goed. Wel is Frank snel moe, maar dat is niet zo gek na alles wat hij heeft meegemaakt. Frank ik wens je het allerbeste en ik weet zeker dat die wens door alle bekenden en vrienden bij sv Diemen wordt gedeeld!!!

  6-2-2012 20:55 5307 svDiemen 1 Allen Weerbaar 4 Sporthallen Zuid B.C. Mathot17-2-2012 20:10 5233 Adelaars 2 svDiemen 1 Lunet de P.T. Gomez29-2-2012 20:15 5629 Os Lusitanos 2 svDiemen 1 Aristos F.G. Troost

  3-2-2012 20:10 17731 svDiemen 2 Argon 1 Oostenburg F. Wijngaard 8-2-2012 22:00 159208 Legmeervogels 7 svDiemen 2 Scheg de W. Wormsbecher15-2-2012 21:00 18656 svDiemen 2 RKAVIC 5 Oostenburg

  25-1-2012 21:00 23434 svDiemen 3 IJburg AFC 1 Oostenburg 27-1-2012 22:00 23555 AZV 8 svDiemen 3 Emergo hal 31-1-2012 19:15 23410 RKAVIC 8 svDiemen 3 Emergo hal 15-2-2012 22:10 22729 svDiemen 3 Golden Stars 12 I. C. Landsmeer O. Timmer

  VOORLOPIG Programma zaalvoetbal 25 januari t/m 29 februari

  ZaalvoetbalZaalcordinator T.Roelofs tel.06-54223192