De Treffer 2011-2012 - 2012-03-05

download De Treffer 2011-2012 - 2012-03-05

of 14

 • date post

  10-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  220
 • download

  2

Embed Size (px)

description

 

Transcript of De Treffer 2011-2012 - 2012-03-05

 • VoorzitterP.J. ter Horst

  06-46090221hterhorst@boko.nl

  SecretarisP.P. van Rooij

  020- 6951294ppvrooij@hetnet.nl

  PenningmeesterR. Stallinga

  020-6004332rsab@xs4all.nl

  JeugdcommissieVacant

  Contributie-donatieRABOBANK 39.35.09.214

  LedenadministratiePostbus 189

  1110 AD Diemen

  KantinebeheerderVacant

  Redactie clubblad M.E. Post

  mep1@upcmail.nl

  Alle correspondentiebetreffende

  de ledenadministratiesturen naar:sv Diemen

  LedenadministratiePostbus 189

  1110 AD Diemen

  DeTreffer

  Clubblad van de sportvereniging DiemenOpgericht 16 juli 1931Postbus 189 - 1110 AD Diemen020-6992048 svdiemen@hetnet.nl

  Jaargang 78 nr. 14 5 maart 2012

  Beste leden en sponsorsDe eerste royementen,een beperkt aantal, zijn de deur uit! Liever start je het voorwoord met een positief begin, maar als be-stuur hebben wij vorig jaar een richting gekozen die onze leden bepaalde rechten maar ook verplichtingen geven. De geroyeer-de personen hebben er voor gekozen om, ondanks herhaalde verzoeken, geen gehoor te geven aan hun verplichting n dan houdt het voor hen op bij Diemen!De spelerspassen zijn ingenomen en zij kunnen zonder toe-stemming van Diemen geen overschrijving krijgen of spelen bij een andere club.Ook ontslaat het royement hen niet van de verplichting alsnog te betalen.Een voetbalclub is namelijk de samenleving in het klein, ook hier gelden regels en verplichtingen. U weet dat naast de inkomsten van sponsoring en kan-tineomzet de contributie een belangrijke inkomstenbron is waar de vereniging op draait. Contributie is n van die verplichtingen die hoort bij het sporten bij Diemen.

  Dan nu toch maar het vrolijke nieuws. Heeft u onze prachtige 10 persoons dug-outs op het hoofdveld gezien? Uitgevoerd in onze clubkleuren blauw en wit is dit weer een ver-rijking voor onze club waar wij de gemeente Diemen dankbaar voor zijn. Ook gaat onze dank uit naar Hennie en Gerard die dit samen met hun mannen in korte tijd voor elkaar hebben gekregen. Ook hebben zij op ons verzoek de oude dug-outs gekoppeld op ons 2e veld zodat ook daar voldoende ruimte is voor spelers en trainers.

  Ook hebben wij deze week voor het eerst sinds lange tijd met al onze kantinemedewer-kers vergaderd. In deze vergadering hebben wij Jurry Fritz als opvolger van Marc Bek-ker gentroduceerd. Jurry gaat onderdeel uit maken van het bestuur, met als portefeuille kantinezaken, en leiding geven aan al onze kantinemedewerkers. Goed is ook om van de medewerkers te horen dat zij de samenwerking met de verplichte kantinedienst draaiers als zeer prettig ervaren. Op deze avond kwamen allerlei ideen naar voren om de service naar onze leden toe nog beter te maken.Het ligt in de bedoeling om volgend weekeinde te starten met een pistoletje vd Dag en een speciale cocktail, wij laten ons graag verrassen.

  Ook kan ik u vanuit de bestuurskamer melden dat het contract tussen dhr Robin Ernest en Diemen nu officieel getekend is. Mondeling waren wij al eerder tot overeenstemming gekomen maar nu is dit afgelopen donderdag officieel geworden. Ook hebben wij het contract verlengd met onze keeperstrainer Gilbert Eijken en zijn wij in gesprek met onze spelersverzorger Darsino.

  Vanuit het jeugdbestuur heb ik begrepen dat hier de eerste beoordelingen en gesprek-ken hebben plaats gehad. Verder mag ondergetekende deze week weer ( graag) opdra-ven om diplomas uit te reiken aan een aantal cursisten bij Diemen.

  Vol spanning kijk ik persoonlijk ook uit naar onze medewerkersavond op 17 maart as, velen hebben zich al aangemeld of aangegeven aanwezig te zijn. Met klem wil ik u erop wijzen dat dit laatste NIET genoeg is, u dient zich per e-mail aan te melden,dit ivm met de catering. DUS MELD U NOG AAN PER E-MAIL. Zoals eerder geschreven zal de bediening die avond in handen zijn van een aantal van onze selectie spelers. Op deze wijze doen zij graag iets terug voor al die vrijwilligers die zo vaak voor hen klaar staan.

  Ik kan gelukkig eindigen met leuk en goed nieuws, en rest mij niets anders dan u allen veel sportplezier toe te wensen voor de komende week.

  Hans ter Horstvoorzitter

 • nr. 14 5 maart 2012 2 DeTreffer svDiemen

  Laagste rentes van Nederland! Nu vanaf 3,3%

  Bel: 020 - 416 26 56

 • nr. 14 5 maart 2012 3 DeTreffer svDiemen

  Jeugdtreffer WedstrijdcordinatorenCordinator A-junioren Paul Smit coordinator_A@svdiemen.nlCordinator B-junioren Chiel Simons coordinator_B@svdiemen.nlCordinator C-junioren Vacant coordinator_C@svdiemen.nlCordinator D-pupillen Vacant coordinator_D@svdiemen.nlCordinator E-pupillen Simon Ilcken coordinator_E@svdiemen.nlCordinator F-pupillen Ed van Bentum coordinator_F@svdiemen.nlWedstrijdsecretariaat jeugd Elly Oudshoorn wedstrijdsecretariaat_jeugd@svdiemen.nlMeisjesvoetbal Menno Golsteijn svdiemen-damesmeisjes@hotmail.com

  sv Diemen F11 - Amstelveen F7 0-4 25 februari

  Gevochten als kleine tijgersF11 (sv Diemen) heeft op zaterdag 25 februari tijdens een thuiswedstrijd het moeten afleggen tegen de F7 van Amstelveen. Onze spelers hebben zich flink geweerd. Ze vochten als kleine tijgers, maar hebben uiteindelijk de wedstrijd met 4-0 verloren.

  Op deze zonnige zaterdagochtend begon F11 heel sterk. Met de zon in de rug wisten de spelers in de eerste 10 minuten van de wedstrijd druk te zetten op de tegenpartij. Zij domineerde de bal, wisten hier en daar goed weg te komen, en leken geen last te hebben van de natte grasmat (die gedurende de wedstrijd voor de nodig glijpartijen zorgde). Heel even leek het er dan ook op of een eerste goal snel zou vallen in ons voordeel. Maar de spits van Amstelveen maakte zich vrij en scoorde na een korte sprint 1-0 in ons nadeel. De bal was vervolgens niet koud van de middenstip of Amstelveen scoorde vlak voor de rust een tweede goal. Teleurstellend, maar onze dappere spelers hebben zich hierdoor niet laten ontmoedigen.Vol zelfvertrouwen gingen ze na de rust weer het veld op om de opgelo-pen achterstand weg te werken. In de pauze is nog even aan de opstelling gesleuteld. Milon werd als spits naar voren geschoven, maar door de aan-houdende aanvallen van de tegenpartij viel hij terug in zijn rol als verdedi-

  ger. Met succes wist hij een aantal counters van de tegenpartij weg te werken. F11 heeft door de druk van Amstelveen veel meer moeten verdedigen, waardoor er minder kansen waren voor de aanvallers. In de eerste en tweede helft hadden Tim, Senna en Icha kansen, die op een haar na het doel misten.Amstelveen was vandaag sterker, maar dat heeft de wedstrijd voor het team en de toeschouwers niet min-der spannend gemaakt. Volgende keer kijkt het team natuurlijk wel weer uit naar een overwinning.

  Margo Tjonajoe

  Inleveren kopij clubblad!

  Het volgende clubblad komt uit op maandag 19 maart.U kunt uw verslagen van wedstrijden gespeeld in het weekend van

  10/11 maart inleveren t/m woensdag 15 maart 20.00 uur.Verslagen van wedstrijden gespeeld in het weekend van 17/18 maart

  kunt u inleveren t/m maandag 19 maart 12.00 uur.Lever uw verslagen zo spoedig mogelijk in.

  U kunt uw verslagen ALLEEN per e-mail, insturen naar:

  mep1@upcmail.nl

  Verslagen die op een ANDERE MANIER of TE LAAT worden ingeleverd, worden NIET geplaatst!!!

 • nr. 14 5 maart 2012 4 DeTreffer svDiemen

  UITNODIGINGAan alle trainers, leiders, scheidsrechters van de jeugd en

  kader van sv Diemen

  De Jeugdcommissie nodigt jullie uit voor een bijeenkomst welke wordt georganiseerd in samenwerking met de KNVB. De KNVB en het verenigingsbestuur willen dat onze jeugdspelers met plezier voetballen. Als trainer, coach, scheidsrechter hebben jullie daarin een belangrijke rol.

  Aan de hand van DVD scnes en eigen praktijkvoorbeelden gaan we met elkaar in gesprek over onderwerpen als:

  Wat doe je als ouders helpen coachen langs de lijn? Hoe zorg je ervoor dat alle spelers van je team plezier in het voetballen houden? Hoe reageer je als een van je spelers een speler van de tegenstander uitscheldt? Hoe zorg je ervoor dat je spelers gemotiveerd blijven, ook als ze pubergedrag vertonen?

  De Jeugdcommissie heeft samen met de KNVB een bijeenkomst georganiseerd op donderdag 22 maart 2012. Wij starten om 19.00 uur met een korte inleiding door de Jeugdcommissie waarna Bibi de Louw van de KNVB het verdere programma zal verzorgen. Wij sluiten de avond rond 22.00 uur af.

  Na afloop krijgt iedereen het boekje Coach: meer dan voetbal mee. Een boekje met praktische tips over wat je kunt doen voor, tijdens en na de wedstrijd.

  Wij rekenen op alle trainers, leiders en scheidrechters! Jij komt toch ook? Graag zien wij een bevestiging tegemoet. Je kunt hiervoor een mail sturen naar de mailbox: jeugdcommissie@svdiemen.nl.

  De Jeugdcommissie,

  Pieter de Jong, Ton van den Hengel, Johan van Es, Metin Kse

 • nr. 14 5 maart 2012 5 DeTreffer svDiemen

  Schrijf je nu in voor de KNVB jeugdvoetbaldagenEen aantal dagen achtereen met andere voetballers werken aan je techniek, wie wil dat nou niet! Aanval-len, verdedigen en omschakelen; alles komt aan bod op de KNVB Voetbaldagen, die op talloze plaatsen in Nederland plaatsvinden. Schrijf je nu in!De voetbaldagen bestaan uit drie dagen voetballen. Het programma duurt dan elke dag van negen uur s ochtends tot vier uur s middags. Er zijn dus geen overnachtingen. In de ochtend is het vooral trainen en in de middag zijn er wedstrijdvarianten waar vele fraaie prijzen te winnen zijn. Gedurende deze dag(en) krijgen de deelnemers genoeg te drinken en wordt er gezorgd voor een uitgebreide lunch.Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek KNVB Nike-tenue, een Nike bal en een certificaat met de groepsfoto. Daar kun je nog eens mee thuisko-men! Het deelnemersbedrag bedraagt 89,50 en is inclu