· Web viewdoor te groeien naar CNC programmeur. Author Chi Tou Lau Created Date 06/28/2017...

2

Click here to load reader

Transcript of · Web viewdoor te groeien naar CNC programmeur. Author Chi Tou Lau Created Date 06/28/2017...

Page 1: · Web viewdoor te groeien naar CNC programmeur. Author Chi Tou Lau Created Date 06/28/2017 00:41:00 Last modified by Roberto Bruno Company Hewlett-Packard Company

Hertecant Flanges NV is sinds 1983 uitgegroeid tot een van de belangrijkste internationale producenten van flenzen en smeedstukken van hoge kwaliteit op maat van de klant.

Enkel door het permanent verbeteren van onze medewerkers en processen kunnen wij onze doelstelling om steeds kwaliteitsvolle producten af te leveren, waarmaken.

CNC Draaier regio WesterloFunctieomschrijving

Als CNC Draaier ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van productietaken op basis van specificaties vermeld op de werkopdracht en kan je plannen lezen.

Je bent bereid om eventuele andere productiegerelateerde werkzaamheden te verrichten in opdracht van de ploegbaas.

Zorg dragen voor het machinepark, gereedschap en voor een nette werkomgeving behoort tot jouw takenpakket.

Als CNC draaier pas je bestaande programma’s aan om de flenzen efficiënt en met de nodige precisie te verwezenlijken en voer je een maatcontrole uit volgens de richtlijnen.

Profielomschrijving

Als CNC Draaier heb je minimum een technische opleiding CNC draaien genotenof heb je reeds ervaring in een soortgelijke functie.

Je beschikt over een bewijs heftruckchauffeur. Je weet opgelegde taken doeltreffend te organiseren en bent multi-inzetbaar. Je bent bestand tegen stress met regelmaat en je bent communicatief sterk. Je werkt zorgvuldig, zeer kwaliteitsbewust en probleemoplossend. Je bent bereid om af en toe overuren te maken in geval van tijdsdruk. Als CNC Draaier spreek je vloeiend Nederlands.

Aanbod

Hertecant Flanges biedt jou een uitdagende en vaste functie als CNC draaier met competitief salarispakket en extralegale voordelen.

Je gaat aan de slag in een enthousiast team. Je krijgt de mogelijkheid om bij te leren door de aangeboden (interne of externe)

opleidingen om zo door te groeien naar CNC programmeur.