Twentekanaal voorjaar 2015

2
Programma 09:30 Vertrek vanuit Eindhoven 12:00 Rondvaart met lunch 14:45 Koffie met gebak 15:00 Rondleiding 17:00 Diner 20:30 Aankomst Eindhoven (progamma onder voorbehoud ) Rolstoelbegeleider 25% korting (eventueel begeleiding leverbaar vanuit Vitaal Vakantie) Dagtochten april 2015 € 77,95 Donderdag 2 april: Gooische vrouwen 2 Vitalis Uitjes: Filmmiddag Het voorjaar komt eraan! We rijden naar Almen, gelegen in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem, aan het Twentekanaal. Hier gaan we aan boord van De Nieuwe Aanleg voor een prachtige voorjaarsvaart over het Twentekanaal. Aan boord kunnen we genieten van een heerlijke lunch, het schitterende uitzicht en de ontluikende lente. Na al dit moois stappen we in de bus en vertrekken naar papierfabriek De Middelste Molen in Loenen. Dit is de enige papierfabriek in Nederland die in originele staat is gebleven. Voor we met de gids meegaan, drinken we een kopje koffie/thee met gebak. Tijdens de rondleiding geeft de gids ons uitleg over het productieproces van papier. We sluiten de dag af met een heerlijk diner bij Croy de Goffert te Nijmegen. Donderdag 16 april: Rondvaart Twentekanaal € 12,00 Prijs inclusief: Ophalen en thuisbrengen bij een Vitalislocatie, vervoer per luxe touringcar, lunch op boot, rondvaart, entree en rondleiding papierfabriek, koffie/thee/gebak, 3-gangenkeuzediner incl. 1 consumptie. Prijs exclusief: Annuleringsverzekering € 2,00 p.p. Minimale deelname: 30 personen De filmmiddag betreft een speciaal 50+ arrangement. U krijgt voor € 12,00 een compleet verzorgde middag bij BioBest theater in Best inclusief vervoer. Met in de pauze koffie en iets lekkers. Elke maand hebben we een nieuwe film voor u. Deze maand hebben wij de bioscoophit Gooische Vrouwen 2 voor u uitgekozen. Vertrek vanuit Eindhoven 13:00 uur, retour 17:00 uur Inclusief: vervoer met 9-persoonsbus, de chauffeur/stagiaire blijft op bestemming, koffie met lekkers, entree film.

description

http://www.vitalisgroep.nl/images/twentekanaal_voorjaar_2015.doc

Transcript of Twentekanaal voorjaar 2015

Page 1: Twentekanaal voorjaar 2015

Programma09:30 Vertrek vanuit Eindhoven12:00 Rondvaart met lunch14:45 Koffie met gebak15:00 Rondleiding 17:00 Diner20:30 Aankomst Eindhoven(progamma onder voorbehoud )

Rolstoelbegeleider 25% korting (eventueel begeleiding leverbaar vanuit Vitaal Vakantie)

Dagtochten april 2015

€ 77,95

Donderdag 2 april: Gooische vrouwen 2Vitalis Uitjes: Filmmiddag

Het voorjaar komt eraan! We rijden naar Almen, gelegen in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem, aan het Twentekanaal. Hier gaan we aan boord van De Nieuwe Aanleg voor een prachtige voorjaarsvaart over het Twentekanaal. Aan boord kunnen we genieten van een heerlijke lunch, het schitterende uitzicht en de ontluikende lente. Na al dit moois stappen we in de bus en vertrekken naar papierfabriek De Middelste Molen in Loenen. Dit is de enige papierfabriek in Nederland die in originele staat is gebleven. Voor we met de gids meegaan, drinken we een kopje koffie/thee met gebak. Tijdens de rondleiding geeft de gids ons uitleg over het productieproces van papier. We sluiten de dag af met een heerlijk diner bij Croy de Goffert te Nijmegen.

Donderdag 16 april: Rondvaart Twentekanaal

€ 12,00

Prijs inclusief: Ophalen en thuisbrengen bij een Vitalislocatie, vervoer per luxe touringcar, lunch op boot, rondvaart, entree en rondleiding papierfabriek, koffie/thee/gebak, 3-gangenkeuzediner incl. 1 consumptie.Prijs exclusief: Annuleringsverzekering € 2,00 p.p. Minimale deelname: 30 personen

De filmmiddag betreft een speciaal 50+ arrangement. U krijgt voor € 12,00 een compleet verzorgde middag bij BioBest theater in Best inclusief vervoer. Met in de pauze koffie en iets lekkers. Elke maand hebben we een nieuwe film voor u. Deze maand hebben wij de bioscoophit Gooische Vrouwen 2 voor u uitgekozen.

Vertrek vanuit Eindhoven 13:00 uur, retour 17:00 uurInclusief: vervoer met 9-persoonsbus, de chauffeur/stagiaire blijft op bestemming, koffie met lekkers, entree film.

Page 2: Twentekanaal voorjaar 2015

040-29 69 680 [email protected]

Dinsdag 21 april: Keukenhof

Vitalis UitjesHet Kasteel van Helmond maakt deel uit van het gemeentemuseum. De objecten zijn verbonden aan de geschiedenis van Helmond en het kasteel met zijn bewoners en gebruikers. Tot de collectie behoren ook kunstvoorwerpen vervaardigd door Helmondse kunstenaars. In het Kasteel is een winkel en kunt u een kopje koffie drinken. Bij mooi weer is het een aanrader dit op een terrasje in het gezellige centrum van Helmond te doen.

Woensdag 15 april: Kasteel Helmond

Vertrek vanuit Eindhoven 13:00 uur, retour 17:00 uurInclusief vervoer met 9-persoonsbus, de chauffeur/stagiaire blijft op bestemming Exclusief: entree museum € 7,50 met museumkaart gratis entree

€ 6,50

Programma10:00 Vertrek vanuit Eindhoven12:00 Lunch13:45 Keukenhof 17:30 Diner 21:30 Aankomst Eindhoven(progamma onder voorbehoud )Prijs inclusief: Ophalen en thuisbrengen bij een Vitalislocatie, vervoer per luxe touringcar, lunch, entree Keukenhof, voucher koffie/gebak, 3-gangen keuzediner, koffie incl. 1 consumptie.Prijs exclusief: Annuleringsverzekering € 2,00 p.p. Minimale deelname: 30 personen

De Keukenhof is elk voorjaar een lust voor het oog. Het thema van dit jaar is Vincent van Gogh (1853 - 1890). Miljoenen tulpen, narcissen en hyacinten zorgen voor ruim 32 hectare aan geur en kleur. Hoogtepunt is een mozaïek van Vincent van Gogh gemaakt van duizenden tulpen en muscari's. In het Oranje Nassau Paviljoen zijn prachtige combinaties te zien van zijn schilderijen, gemaakt van tienduizenden bloemen. Voor we gaan genieten van al dit moois lunchen we bij restaurant De Lepelaar in Leiden. Bij de Keukenhof ontvangt u van ons een voucher voor koffie/thee/ appelgebak die u naar eigen inzicht kunt verzilveren in een van de restaurants van de Keukenhof. Om 16:45 uur verzamelen wij bij de uitgang en rijden terug naar De Lepelaar voor een heerlijk 3-gangenkeuzediner met koffie na en 1 consumptie.

€ 80,95