Westpack | Voorjaar 2015

8
Westpack when packaging matters BUITENGEWONE SERVICE VAN ERVAREN MEDEWERKERS GRATIS DRUKSTEMPELS UITSTEKENDE KWALITEIT TEGEN VOORDELIGE PRIJZEN SNELLE EN BETROUWBARE LEVERING VOORJAAR 2015 Nieuws eN iNspiratie Familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring Overstappen naar Westpack kost u niets extra Slechts € 8 verzendkosten en franco levering bij bestelling vanaf € 250 Dit is waarom Westpack uw leverancier zou moeten zijn In de afgelopen 60 jaar heeft het Deense familiebedrijf Westpack zich gespecialiseerd in het produceren en verkopen van verpakkingsmateriaal voor sieraden en horloges, met als resultaat een sterk bedrijfsconcept met groei in vele Europese landen, waaronder Nederland. UW ONE-STOP SHOP www.westpack.nl Mariëlle de Winter Aarestrup Angelique Muizer Karin Strijbos Henrik Hansen

description

 

Transcript of Westpack | Voorjaar 2015

Page 1: Westpack | Voorjaar 2015

Westpack

whenpackagingmatters

BUITENGEWONE SERVICE VAN ERVAREN MEDEWERKERS

GRATIS DRUKSTEMPELS

UITSTEKENDE KWALITEITTEGEN VOORDELIGE PRIJZEN

SNELLE EN BETROUWBARE LEVERING

VOORJAAR 2015 Nieuws eN iNspiratie

Familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring

Overstappen naar Westpack kost u niets extra

Slechts € 8 verzendkosten en franco levering bij

bestelling vanaf € 250

Dit is waarom Westpack uw leverancier zou moeten zijnIn de afgelopen 60 jaar heeft het Deense familiebedrijf Westpack zich gespecialiseerd in het produceren en verkopen van verpakkingsmateriaal voor sieraden en horloges, met als resultaat een sterk bedrijfsconcept met groei in vele Europese landen, waaronder Nederland.

UWONE-STOP

SHOPwww.westpack.nl

Mariëlle de Winter Aarestrup Angelique Muizer Karin Strijbos Henrik Hansen

Page 2: Westpack | Voorjaar 2015

SieRAdendOOSJeS

De sieradendoosjes die u meegeeft aan uw klanten, zijn een directe afspiegeling van uw zaak, uw product en uw service. Kies daarom het sieradendoosje wat qua uitstraling bij u en uw producten past. Niet alle sieraden zijn hetzelfde - de verpakking hiervan hoeft dus ook niet altijd uit dezelfde doosjes te bestaan. In mijn ervaring is het een goed idee om uw sieraden in verschillende segmenten te verdelen, zodat u een verpakking kunt gebruiken die bij dat segment past qua prijs en qua uitstraling. Het aanschaffen van sieraden is vaak verbonden met emoties. Kies daarom ook een doosje wat past bij hetgeen u wilt uitstralen met uw sieraden. De verpakking doet er toe!

“Uw sieradendoosjes zijn uw visitekaartjes”

Met vriendelijke groet, Mariëlle de winter

Bestseller - Boston SieradendoosjesEen modern kartonnen sieradendoosje. Een simpele stijl, een elegante uitstraling en multifunctionele inserts. Een must-have in uw basisassortiment sieradendoosjes.

Bestseller - Berlin Sieradendoosjes

Daarom kiest u Westpack!Sieradenverpakkingen behoren al meer dan 60 jaar tot onze kernproducten. Onze uitgebreide ervaring is door de jaren helemaal toegespitst op dit specifieke segment producten. Wij verwerken dagelijks ongeveer 200.000 doosjes en zakjes, welke naar meer dan 8.000 klanten wereldwijd worden verzonden. Dit zijn klanten uit de detailhandel, maar ook groothandels en grote sieradenproducten. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We leveren producten én service van hoge kwaliteit en komen onze afspraken qua tijd en levering na.

www.westpack.nl

Gratis LogobedrukkingWanneer u voor het eerst producten met logobedrukking bij ons bestelt, ontvangt u alle voor de eerste order benodigde drukstempels (clichés) geheel gratis! U heeft dus geen opstartkosten aan het overstappen naar Westpack. Het bedrukken van sieradendoosjes is bovendien altijd gratis!

Ik ben deel van een grote verkoopafdeling en sta elke dag onze klanten te woord via telefoon, chat of e-mail. Een belangrijk deel van mijn werk is het helpen van de klanten bij het optimaal bestellen van de juiste sieradendoosjes, sieradendisplays of producten voor het maken van cadeautjes.

Een modern en stijlvol houten sieradendoosje, wat perfect past bij uw meest luxe sieraden. Deze luxe doosjes hebben een zeer lage minimale afname, ook als u ze met logobedrukking wilt bestellen. Wij rekenen geen instelkosten voor logobedrukking, ongeacht de bestelde hoeveelheid. Kies uit vier verschillende kleurencombinaties.

www.westpack.nl [email protected]

Page 3: Westpack | Voorjaar 2015

SieRAdendOOSJeSWij presenteren u graag...Dit voorjaar voegen wij twee nieuwe series sieradendoosjes toe aan ons toch al uitgebreide assortiment. Hiermee bevat ons assortiment nu meer dan 30 verschillende soorten sieradendoosjes. Neem een kijkje op onze website en bekijk welke sieradendoosjes het beste bij uw producten passen.

Boston ECO SieradendoosjesEen milieuvriendelijk sieradendoosje dat we zelf in onze eigen Deense fabriek produceren. De doosjes zijn gemaakt van gerecycled karton en FSC® papier. Daarnaast wordt er op water gebaseerde lijm gebruikt.

Amsterdam SieradendoosjesDeze sieradendoosjes zijn specifiek ontworpen voor het verzenden van sieraden. De extra stevige doosjes wegen niet veel en passen door de brievenbus.

Ons FSC® licentienummer is FSC-C112509.FSC staat voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. www.fsc.nl

De sieradendoosjes zijn voorzien van een ECO-logo onderop de bodem. U vindt het FSC certificaat binnenin het doosje, onder de insert.

20mm

De doosjes zijn slechts 20 mm hoog, met een gewicht vanaf 12,1 gram. Amsterdam is perfect wanneer u sieraden per post verstuurt.

Elk doosje is uitgerust met een satijnen lintje, waarmee u sieraden kunt vastzetten.

Snelle levering, altijdHeeft u uw bestelling snel nodig? Geen enkel probleem. We versturen producten met logobedrukking binnen maximaal 4 werkdagen, wanneer alle benodigde drukstempels reeds in ons bezit zijn. Uw eerste order, waarvoor nieuwe drukstempels besteld moeten worden, heeft een langere levertijd. Onze verkoopafdeling kan u hierover nader informeren.

(+31) 085-888 3600 (+32) 078/481.333

Page 4: Westpack | Voorjaar 2015

PReSentAtiebAkken VOOR SieRAden“U gebruikt ze dagelijks”

1. Kies uw interieurKies uit meer dan 130 verschillende interieurs voor uw sieraden, zoals bijvoorbeeld voor ringen, hangertjes, horloges, etc. Elk interieur is standaard leverbaar in vier verschillende kleurencombinaties.

2. Kies uw buitenbakDe buitenbakken zijn verkrijgbaar met een kunstleren of mat houten finish, in verschillende kleuren, of in elegant hoogglans gelakt hout.

3. SamenstellingWij maken uw presentatiebakken op bestelling en sturen deze binnen vijf werkdagen naar u toe.

Zwarte partitie / Zwarte kussentjes

in Nabuca kunstleer

Zwarte partitie / Zwarte kussentjes

in Velours

Donkergrijze partitie / Donkergrijze kussentjes

in Velours

Lichtgrijze partitie / Lichtgrijze kussentjes

in Velours

Kwaliteit!Presentatiebakken worden al jarenlang op bestelling gemaakt in onze fabriek in Denemarken. De handgemaakte interieurs worden met zorg samengesteld, waardoor we altijd een topkwaliteit kunnen garanderen.

Mat zwart hout

Zwart kunstleer Grijs kunstleer

Mat wit hout Licht hout Mahonie hout

Zwart hoogglans hout

www.westpack.nl

Wij weten hoe belangrijk presentatietableaus zijn voor het mooi presenteren en netjes opbergen van uw sieraden. Zorg er dus voor dat u kiest voor kwaliteit en functionaliteit. Afgelopen najaar hebben wij het bestelproces voor deze handige tableaus aanzienlijk versimpeld, waardoor het veel makkelijker voor u is geworden om de presentatiebakken voor uw toonbank online te bestellen. U kunt de verschillende modellen en kleurencombinaties online bekijken en daarmee gemakkelijk bestellen wat u nodig hebt. U kiest één van de interieurs en kiest een bijbehorende buitenbakken, dat is alles. Heeft u hulp nodig? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Wij staan u graag bij met advies.

Als sales manager voor Westpack ben ik continu bezig met het optimeren van onze processen, zowel intern als richting onze klanten. Met service en kwaliteit als focuspunt, streef ik ernaar het contact tussen onze klanten en onze verkoopafdeling zo goed mogelijk te maken.

Met vriendelijke groet,Henrik Hansen

www.westpack.nl [email protected]

Page 5: Westpack | Voorjaar 2015

PReSentAtiebAkken VOOR SieRAdenVierkante tableaus in hoogglans gelakt hout

Vier kleurencombinatiesAlle modellen zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleurencombinaties en zijn gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Kies de gewenste kleurencombinatie en bestel.

Netjes geordendDe tableautjes kunnen gestapeld worden, zodat ze gemakkelijk in de kast of in een kluis kunnen worden opgeborgen.

Gebruik onze kastjes, speciaal gemaakt voor deze vierkante tableautjes, om uw sieraden netjes weg te bergen. Inclusief muurbeugel.

Deze prachtige vierkante presentatiebakjes zijn handig, veelzijdig te gebruiken en zijn zeer voordelig geprijsd.We bieden u een handig systeem voor het makkelijk presenteren en organizeren van uw mooiste sieraden.

Vergeet niet om een deksel te bestellen

Tip

Stel uw eigen presentatiebakje samenEen lege buitenbak en een paar inserts, meer heeft u niet nodig. We hebben zeven verschillende inserts, in verschillende maten, waarmee u zelf uw interieur kunt samenstellen. Combineer de verschillende inserts en pas gemakkelijk uw presentatiebakjes aan.

Zwarte buitenbak /Zwarte Nappa insert

Zwarte buitenbak /Witte Nappa insert

Witte buitenbak /Witte Nappa insert

Witte buitenbak /Zwarte Nappa insert

(+31) 085-888 3600 (+32) 078/481.333

Page 6: Westpack | Voorjaar 2015

CAdeAutJeS inPAkken

Cadeautjes van de juwelier zijn vaak cadeautjes beladen met emotie. Sieraden zeggen immers iets bijzonders en worden vaak bij speciale gelegenheden gegeven. Het inpakken gaat daarom ook niet alleen om papiertjes en lintjes. Uw cadeautjes zijn een visitekaartje voor uw zaak. Het cadeaugeven, de eerste indruk en de verwachtingen voor de inhoud spelen allemaal een belangrijke rol. Het geven van een prachtig ingepakt cadeautje, wat van de juwelier komt, tilt die ervaring van het cadeaugeven naar het volgende niveau. Wij vinden het daarom belangrijk om uw cadeautjes mooi in te pakken, zodat u dit effect kunt bereiken. We steken veel tijd in het bestuderen van de nieuwste trends. Op deze twee bladzijdes kunt u onze aanbevelingen lezen voor het komende voorjaars- en zomerseizoen 2015.

Als marketing manager besteed ik veel tijd aan het bestuderen van de laatste nieuwtjes en trend. Deze kennis neem ik mee in het onwikkelproces van nieuwe producten en collecties.

Blauw is cool!Blauw is een koele kleur en zal het aankomende seizoen een belangrijke rol gaan spelen, in diverse verschillende tinten, zoals donkerblauw, petrolblauw of aqua.

Koraal in kontrast De kontrastkleur van het seizoen is koraal. Deze elegante nieuwe modekleur is goed te combineren met groen of blauw, voor een kontrasterend effect. Kies voor een combinatie met wijnrood voor een elegant effect.

Stippen en StrepenStippen en strepen zijn nog steeds populaire patronen

en zullen ook in het komende seizoen

belangrijk zijn. De patroontjes

op onze papieren zijn subtiel, dus

goed voor kleine cadeautjes.

MarsalaKleur van het jaar

2015

2015

"Niet alleen lint en papier"

Met vriendelijke groet, Kirsten Dahl petersen

www.westpack.nl [email protected]

Page 7: Westpack | Voorjaar 2015

0335061xxx0

0339140xxx0

0335372xxx0

0338763xxx0

0336200xxx0

0336500xxx0

0333065xxx0

0336320xxx0

CAdeAutJeS inPAkken

CadeaupapierAcht prachtige nieuwe papieren, in verschillende kleuren en patronen. De frisse voorjaarskleuren maken ze bij uitstek geschikt voor het komende voorjaarseizoen. Zoals u van ons gewend bent, hebben we papier met kleinere patroontjes, speciaal voor sieraden en kleine cadeautjes.

CadeaulintShiny Deluxe lint is afgelopen najaar met succes geïntroduceerd. Voor het komende voorjaar hebben we een aantal frisse nieuwe kleuren toegevoegd.

Nieuwe DraagtasjesOnze nieuwe draagtasjes hebben een moderne uitstraling en zijn gemaakt van zwart kraftpapier. De tasjes kunnen met een groter logo bedrukt wordendan onze anderezakjes.

Dual Krullint is dubbelzijdig lint in een moderne, matte kwaliteit. De twee kleuren geven uw strikjes een leuk effect.

Onze laktasjes zijn nu uitgebreid met drie modieuze voorjaarskleuren; fris limegroen, knal roze en de kleur

van het jaar 2015 - Marsala. Te bedrukken met

uw eigen logo.Dat is niet alles!

www.westpack.nl

Bekijk al onze producten voor het maken van cadeautjes online, via www.westpack.nl. Daar vindt u verschillende linten, decoraties en draagtasjes, maar ook handige gereedschappen die het inpakken makkelijker maken.

Onze nieuwtjes voor het voorjaarsseizoenWe presenteren graag onze voorjaarscollectie van cadeaupapieren, linten en draagtasjes. Onthoud: wat u in deze folder ziet, is slechts een voorproefje van de vele producten die we in ons assortiment hebben. Bekijk onze website www.westpack.nl om alle producten te bekijken. Hier hebben we ook instructiefilmpjes voor het maken van mooie strikjes liggen.

(+31) 085-888 3600 (+32) 078/481.333

Page 8: Westpack | Voorjaar 2015

© 2010 Westpack Denmark / Westpack A/S, Sletten 21, 7500 Holstebro, Denmark

Een goede uitstalling van uw producten zet uw klanten aan tot kopen. Maak wat van uw etalage en uw vitrines: decoreer en inspireer. Ga met de trends en jaargetijden mee, zodat uw winkel er steeds vernieuwd uitziet. Witte sieradendisplays zijn ook voor het komende seizoen heel belangrijk. Wit combineert makkelijk met andere kleuren en materialen, waardoor u zelfs al door het plaatsen van een paar leuk ingepakte cadeautjes, uw etalage er anders uit kunt laten zien.

De juiste displays zorgen voor meer verkoop

SieRAdendiSPlAyS

Binnen 24 uur verzonden

www.westpack.nl

Bestel sieradendisplays direct vanaf voorraad. Ze worden op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Op www.westpack.nl laten wij u graag zien hoe u uw etalage gemakkelijk kunt omtoveren, zonder dat u daar een vermogen aan kwijt bent. Bekijk de filmpjes en de fotorapportages en vraag ons gerust om ideeën of hulp.

[email protected]

www.westpack.nl

CHAT MET ONS

(+32) 078/481.333

(+31) 085 - 888 3600

KLANTENSERVICENeem gerust even contact met ons op, als u vragen heeft. wij zitten klaar om u te helpen, op maandag tot donderdag van 08:00 - 16:00 en op vrijdag van 08:00 - 15:00. Bekijk ook onze website, waar u naast antwoord op veelgestelde vragen, ook alle prijzen en kortingen kunt bekijken. Hier kunt u ook regelmatig nieuwe producten en goede ideeën vinden. in onze online shop vindt u ook onze uitverkoop.

Westpack is niet aansprakelijk te houden voor eventuele drukfouten en uitverkochte artikelen. Geldig t/m augustus 2015