Slobbengorsweg 101 def

of 4 /4
Merwehoofd Appartement Slobbengorsweg 101 Papendrecht Het beste van bestaand en nieuw Nieuwbouw BFD Slobbengorsweg 101.indd 1 28-03-13 13:49

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Slobbengorsweg 101 def

Page 1: Slobbengorsweg 101 def

Merwehoofd

Appartement Slobbengorsweg 101 Papendrecht

Het beste van bestaand en nieuwNieuwbouw

BFD Slobbengorsweg 101.indd 1 28-03-13 13:49

Page 2: Slobbengorsweg 101 def

Wonen op een unieke plek in PapendrechtOp de plaats waar Fokker een aantal jaar geleden nog haar befaamde vliegtuigen bouwde, is Merwehoofd ontstaan: een hoogwaardige nieuwe woonwijk. Een woonwijk die gefaseerd is ontwikkeld en gebouwd. Het appartement aan de Slobbengorsweg ligt in fase IV, direct aan een park en nabij het zogenoemde Drierivierenpunt. Hier komen de rivieren de Oude Maas, de Beneden-Merwede en de Noord op één punt samen. Uw garantie voor een zeer boeiende woonomgeving! Alles dichtbijMerwehoofd ligt in het centrum van Papendrecht en ligt tegelijkertijd weg van alle drukte. Op 300 meter ligt winkelcentrum De Meent, met een veelzijdig en compleet winkelaanbod. Ook diverse scholen, kinderopvang, binnen- en buitensportaccommodaties, kerken, allerlei culturele voorzieningen, de bibliotheek en het gemeentehuis zijn in de directe omgeving van de Slobbengorsweg te vinden. Met de Waterbus bent u binnen tien minuten lopend of op de fiets in hartje Dordrecht of in Winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht. Met de auto bent u in een paar minuten op de A15, die u snel richting Rotterdam of het Groene Hart brengt.

Appartementengebouw KeulenaarDe Slobbengorsweg 101 ligt in het appartementengebouw ‘Keulenaar’. Per woonlaag zijn er telkens twee woningen, uitgezonderd de toplaag waar de penthouses zijn gesitueerd. Het appartement op nummer 101 is opgespannen tussen de voor- en achtergevel en heeft zodoende een optimale ligging ten opzichte van zon en uitzicht.

Veel ruimte en lichtSlobbengorsweg 101 is een ruim driekamerappartement op de begane grond. De woning heeft een eigen entree, direct naast de centrale ingang van het appartementengebouw. Vanuit uw hal stapt u de woonkamer met open keuken binnen, die verrassend groot en licht is, samen maar liefst zo’n 50 m². De brede schuifpui aan de kant van de woonkamer zorgt voor maximale daglichttoetreding én uitzicht op het tegenover gelegen park. In de woonkamer heeft u een berging, waar u ook de wasmachine en –droger kunt plaatsen. Vanuit de gang bereikt u het toilet, de badkamer en de twee slaapkamers van respectievelijk 19 en 17,3 m². Aan de achterzijde, grenzend aan de gemeenschappelijke binnentuin heeft u een privé-terras. De grootste slaapkamer heeft een schuifpui die toegang geeft tot deze heerlijke, woningbrede buitenruimte.

Inclusief/exclusiefEen privé-parkeerplaats en -fietsenberging in de onderliggende stallingsgarage behoren bij het appartement. Het appartement wordt verder casco opgeleverd, zonder keuken en sanitair. Uiteraard is het mogelijk om de woning geheel naar eigen stijl en smaak af te werken met de afbouwpakketten van Nieuwbouwdirect.

2

BFD Slobbengorsweg 101.indd 1 28-03-13 13:49

Page 3: Slobbengorsweg 101 def

3

Appartement aan de Slobbengorsweg 101• Gelegen op de begane grond • Totaal woonoppervlak circa 109 m2• Lichte woonkamer met open keuken circa 50,1 m2• Twee ruime slaapkamers• Privé-terras aan de gemeenschappelijke binnentuin• Privé-parkeerplaats en -berging in de stallingsgarage• Casco opgeleverd zonder keuken, sanitair en tegelwerk

BFD Slobbengorsweg 101.indd 2 28-03-13 13:49

Page 4: Slobbengorsweg 101 def

Voorbehoud verkoopdocumentatieDeze brochure is met zorg samengesteld en geeft een zo goed mogelijk beeld van de te koop staande woning(en).

Er kunnen echter geen rechten aan ontleend worden.

Bouwfonds OntwikkelingWaarschijnlijk kent u de naam Bouwfonds al. Geen wonder: in Nederland staan inmiddels meer dan 250.000 woningen waar onze naam aan verbonden is, en daar komen per jaar gemiddeld 4.000 bij. Woningen voor starters, woningen voor gezinnen. Betaalbare woningen maar ook luxe villa’s. Zo maken we aangenaam wonen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar.

De kwaliteit van wonen wordt niet alleen bepaald door de woning, maar ook door de woonomgeving. Bij het ontwikkelen van woningen houden we daarom direct rekening met zaken als infrastructuur, voorzieningen en openbare inrichting. Zo bent u niet alleen verzekerd van een comfortabele woning, maar ook van een prettige woonomgeving. Ons motto is: Vormgeven aan vooruitgang.

Bouwfonds Ontwikkeling is als onderdeel van de Rabobank Groep sinds jaar en dag verankerd in deNederlandse samenleving. De krachtenbundeling op het gebied van ontwikkeling en financiering levert voor de consument niet alleen een zorgvuldig ontwikkelde woning op, maar ook een gunstig financieel plaatje. De lokale Rabobank zal in een persoonlijk gesprek een perfect op de koper toegesneden hypotheekadvies kunnen neerleggen. En dat is nu precies waar het allemaal om gaat!

Informatie en verkoop

Bouwfonds Ontwikkeling Regio Zuid-WestPoortweg 22600 AB Delft(015) 276 04 [email protected]

Kooyman Eigen Huis Brederodehuis 13353 HD Papendrecht078-615 06 [email protected]

Ooms Makelaars Dordrecht Spuiboulevard 43311 GR Dordrecht078-614 43 [email protected]

www.nieuwbouwdirect.nl

Merwehoofd is een project van:

BFD Slobbengorsweg 101.indd 3 28-03-13 13:49