De Zweetdruppel #101

download De Zweetdruppel #101

of 20

 • date post

  25-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  222
 • download

  7

Embed Size (px)

description

CLUBBLAD OPSTALAN OBV OISTERWIJKSE BADMINTON VERENIGING #101 JUNI 2009 1

Transcript of De Zweetdruppel #101

 • 1de zweetdruppel

  CLUBBLAD OPSTALAN OBVOISTERWIJKSE BADMINTON VERENIGING

  #101 JUNI 2009

  oisterwijkoisterwijk

 • 2VOORZITTERJames van Tongeren Zoom 75, 5061 RB Oisterwijk 013-5216018

  SECRETARISNoortje Rosinga De lange kant 54, 5061 PZ Oisterwijk 013-5288734

  PENNINGMEESTERFrans Freni Lotusvallei 17, 5237 LK s-Hertogenbosch 06-27504471

  BESTUURSLEDENMartien Huysmans Dille 13, 5063 EE Oisterwijk 013-5210248Han Cupido Vloeiweg 148, 5061 GE Oisterwijk 013-5283839 COMPETITIELEIDERSylvia Blom 0416-784429

  SPEELTIJDENSenioren dinsdag 20:30 - 23:00 & woensdag 20:30 - 21:30Jeugd woensdag 18:30 - 20:30

  LOCATIESportcentrum De Leye te Baerdijk 43, Oisterwijk 013-5284714

  INTERNETmembers.lycos.nl/obvinfo

  BANKREKENINGPostbank 8241000 t.n.v. Opstalan/OBV

  DE ZWEETDRUPPELNiels Peters nielspeters78@hotmail.comJaap Wijnstok jaap@wijnstok.com

  De Zweetdruppel is het clubblad van Opstalan OBV en verschijnt vier keer per jaar.Stukjes kunnen ingestuurd worden naar Niels Peters o.v.v De Zweetdruppel.

  bestuur & informatie

 • 3VOORWOORD 3IK GEEF DE PEN DOOR AAN... 6

  NIEUWE LEDEN 7VAN ONZE PENNINGMEESTER 8

  NIEUWS VAN MARTIEN 11VAN ACHTER DE BESTUURSTAFEL 16

  ACTIVITEITENKALENDER 19

  in deze nieuwe zweetdruppel

  Beste sport- vrienden en vriendinnen, Welkom in het nieuwe seizoen 2009/2010. Voor de nieuwe (jeugd)leden een extra welkom. Ik hoop, dat jullie je snel thuis voelen bij onze club!

  We kunnen met het nodige enthousiasme weer vol aan de bak. Wat gaan we dit seizoen doen? Natuurlijk gewoon weer lekker tegen de shuttle meppen.

  Competitie spelen en proberen het succes van het vorige seizoen te evenaren. n kampioen of meer? In ieder geval heeft Sylvia de competitie geregeld. Teamcaptains, vergeten jullie niet een kort stukje over de wedstrijd te schrijven?

  Maandelijks mixen. De mix avond is op elke laatste dinsdag van de maand. Iedereen tegen iedereen, Even geen vaste partijen en nieuwe leden leren kennen, is het motto.

  Op de dinsdag van 21.00 tot 22.00 uur trainen onder de deskundige leiding van Lody trainen, ten minste als jullie het leuk vinden of als jullie beter willen leren spelen. Op de woensdagavond tot 22.30 uur spelen; nieuw dit seizoen!

  Hebben we nieuwe shirts en op die van de competitiespelers staat naam van PAUL KUIJPERS op de rugzijde.

  Dit alles mede mogelijk gemaakt door onze sponsors!

  Maar het is aan jullie om er een gezellig en sportief seizoen van te maken.

  Tot zover mijn voorwoord. Iedereen een plezierig en sportief seizoen!

  Met sportieve groet, JAMES VAN TONGEREN

 • 4RABOBANK

  Burg Verwielstraat 6 - Oisterwijk

 • 5betaalbaar design v

  oor elk interieur

  www.kooskluytma

  ns.nl

  Voor u op maat gem

  aakt!

  s -ET AANPASBARE ZI

  THOOGTE

  s -ET INSTELBARE ZITD

  IEPTE DOORMIDDEL VAN

  SCHUIFZITTING

  s 6ERSCHILLENDE RUGH

  OOGTEN ZIJNMOGELIJK

  s -ET ARMLEUNINGEN

  TOT DE VLOER DOORLOPE

  ND OF OP POOTJES

  s &AUTEUILS EN BANKE

  N IN LEDEROF STOF

  s JAAR GARANTIE

 • 6ik geef de pen door aan..lody bounin

  Mijn naam is Lody Bounin en ben trainer van OBV van zowel de jeugd als de senioren. Ik woon in Tilburg en ben in het dagelijks leven buitendienstmedewerker.

  Mijn hobbys zijn uiteraard badminton maar ik ben ook gek op motoren en vooral het rijden op mijn eigen rode fireblade van het merk Honda. Ook luister ik graag naar muziek en speel ik gitaar.

  Natuurlijk houd ik van meerdere sporten waaronder ook voetbal. Vroeger trapte ik ook graag tegen een balletje maar tegenwoordig ben ik meer een passieve kijker. Op mijn 25e ben ik zelf begonnen met badminton en mijn 1e club was, jawel.. OBV. Later ben ik terecht gekomen bij Pelikaan te Tilburg en heb daar op hoger niveau gespeeld voor de NBB. (Nederlandse Badminton Bond)Ook hebben we, samen met familie en vrienden een eigen club opgericht, UVO oftwel Uit Vrienden Ontstaan, die later weer samen is gegaan met OBV.

  Rond mijn 40e ben ik training gaan geven en dat doe ik, zoals jullie weten, nog steeds. Ik heb al diverse clubs training gegeven en bij OBV train ik zowel de jeugd als de senioren en met veel plezier!

  Ook ben ik afgelopen seizoen als coach meegegaan bij Amy en Kristy Blom, die deelgenomen hebben aan de Brabantse Jeugdkampioen-schappen en de Nederlandse Jeugdkampioen-schappen. Dit seizoen zal ik zelf ook gaan deelnemen aan de competitie bij de BBF en uitkomen voor OBV. We gaan met zijn allen ons beste beentje voorzetten. Vooral met onze nieuwe outfits zullen we OBV goed op de kaart zetten. (met dank aan onze nieuwe sponsor!)

  Ik hoop dat iedereen een fijn badminton seizoen heeft en weer met veel plezier komt trainen want dat is waar het allemaal om gaat: Plezier in je sport hebben! Tja, en nu moet de pen weer worden doorgegeven.. aan onze nieuwe competitieleider Sylvia van Vugt, die ook nog wel het een en ander aan jullie te vertellen heeft.

  LODY BOUNIN

 • 7- advertentie -

  OPSTALAN

  nieuweleden

  Nieuwe leden van de Opstalan OVB:

  seniorenMAARTJE DRIJVERSGER BUITING

  jeugdGERBEN WILLEM HOUTUMMERION SCHEFFERS

  JADY VAN DE BROEK (foto)

 • 8van onze penningmeester

  Beste leden,

  contributieTen opzichte van vorig seizoen zijn de bedragen van de contributie gelijk gebleven; de bedragen zijn:

  jeugd tot 16 jaar 60, nieuw lid 67jeugd 16-17 jaar 75, nieuw lid 87vanaf 18 jaar: 115, nieuw lid 127a.u.b voor 15 oktober

  Postgironummer 8241000t.n.v. : Badmintonclub OBVLotusvallei 17, s-Hertogenbosch

  financieelDe administratie 2008/2009 moet nog worden afgesloten en de begroting 2009/2010 moet nog deels aangepast worden. In oktober 2009 is de algemene ledenvergadering en zal tijdig n en ander ter inzage liggen.

  Inkomsten van sponsoren en adverteerders zijn grotendeels bepalend voor continuteit van onze vereniging en uiteraard ook voor een positief resultaat. Ik wil jullie allen daarom ook verzoeken om familie, vrienden, zakenrelaties, etcetera enthousiast te maken zodat zij wellicht ook iets voor onze vereniging willen betekenen.

  Met sportieve groet,

  FRANS FRENI

  Hoogstraat 4Oisterwijk

 • 9CZ

 • 10

  h o o g s t r a a t 1 2 0 - o i s t e r w i j k

 • 11

  nieuws vanmartien

  jeugd naar de eftelingMei 2009 zijn we met de jeugd naar de Efteling gegaan. Het was een heel geregel om met 30 kinderen en 7 begeleiders op stap te gaan. Het was schitterend weer en bijna alles liep als een trein. Iedereen was op tijd voor vetrek. Veel ouders hadden opgegeven te willen rijden. Ook hadden ouders hadden massaal AH zegels gegeven, zodat we goedkoper kaartjes konden kopen. Een grote tegenvaller was dat Toos liever ging helpen bij een verhuizing dan met ons opstap..

  Het was niet heel druk in de Efteling, dus konden we lekker veel attracties doen. Er was ook schok op het einde van de dag nadat de auto die als laatste bij de Efteling vetrokken was aangekomen bij de Leye keken we in de bezorgde ogen van een aantal ouders. Waar zij ons kinderen? Zijn ze achtergebleven bij de efteling? Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Waar is het misgegaan? Hoe gaan we dat aanpakken? de politie bellen? Op dat moment rijdt de auto van Sietske de parkeerplaats op met de missing young soules. De laatste auto was niet de laatste auto.

  jeugd competitieAfgelopen seizoen hebben 3 teams deelnomen aan de mini-competitie. OBV3 is kampioen geworden. OBV1 en OBV2 hebben lang gestreden om de

  tweede plaats in poule C1. Maar uiteindelijk is OBV1 tweede geworden.

  Vanwege hun positie in de eindstand, hebben de teams OBV1 and OBV3 kunnen nemen aan de afsluitdag in Raamsdonksveer. Misschien dat er een verslag staat in de Zweetdruppel.

  Ik wil Susan, Sietske, Hans en Martien bedanken voor hun inzet als begeleider van onze jeugdteams.

  In het nieuwe seizoen, gaat OBV3 waarschijnlijk deelnemen aan de BBF jeugdcompetitie.

  uitwisseling met bavelWe hebben een uitwisseling opgezet met de badminton vereniging BC Bavel uit Bavel. De vorige uitwisseling was heel goed gezocht met meer dan 50 deelnemers. De uitwisseling gaat plaatsvinden op zondag 1 november van 14:00-18:00. in de sporthal te Moergestel.

  Het uitgangspunt van die dag is badminton, maar we gaan er natuurlijk wel een leuke draai aan geven. Het programma staat al op papier, dus het enige wat jij (de lezer) nog moet doen is de datum noteren in je agenda.

  MARTIEN

 • 12

  Voordelen die het u heeft als sporter van Opstalan OBV:

  - Eerste consult binnen 48 uur- Sport-specifieke en persoonlijke aanpak van de klachten door een van

  onze sportfysiotherapeuten- Fysiotherapie Sportarena heeft contracten met alle zorgverzekeraars. - Snel contact met huisartsen, orthopeden, sportartsen, etc.- Ook s avonds open

  De (sport)fysiotherapeuten van Fysiotherapie SportArena zijn gespecialiseerd in intensieve manuele behandelingen en het opstellen en begeleiden van revalidatie- en trainingsprogrammas.

  Onze doelmatige aanpak is gericht op snel herstel van uw klachten. Wij zijn er voor jong en oud, van patint tot topsporter. Wilt u een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met telefoonnummer 013-5905677 of email: info@fysiotherapiesportarena.nl

 • 13

  SUPERVLAAI

  25 SEPTEMBER 2009Bowling Restaurant Grill

  NET IETS ANDERSScheibaan 5/c | Aanvang : 20:30

  IK GA MEE:

  ..............................................................

  Inschrijvingen uiterlijk 18 september 2009 inleveren bij Han Cupido ofNoortje Rosinga,of e-mailen naar:

  noortjer@home.nl

  uitnodigingenobv feest

  De Lind 2Oisterwijk

 • 14

  WIN